Het leven zoals het is in Pattaya
21-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JP Court
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wie op zoek is naar een degelijk budget hotel, kan zonder zichzelf zorgen te maken een kamer boeken in JP Court Hotel. Weliswaar wel een beetje "buiten de zone" maar toch gemakkellijk bereikbaar met Songthao's en zeker voor wie een eigen bromfietsje heeft. Verwacht er géén overbodige luxe, wel degelijke & propere kamers met douche en tv. Een zwembad zorgt voor de nodige verfrissing. Niet bereikbaar via e-mail, wel via de goeie ouwe telefoon, het adres: JP Court, Soi Lengkee 1, Pattaya, tel + 66 38 414805-7 . (650 Baht/nacht)




Reacties (0)
18-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dildo
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je bent maar pas aangekomen in funtown en je hebt dat rare taaltje van je klanten nog niet onder de knie. Je vriendin die je zou kunnen helpen, heeft een vrije avond. Hoe breek je dan het ijs tussen jou en die aardige mijnheer uit pakweg Nederland? Géén nood, je neemt gewoon de houten dildo die binnen handbereik ligt (dat hij wat groot uitgevallen is, is prima meegenomen) en schuift die, wanneer hij even de andere richting uitkijkt, onder zijn klokkenspel. Ambiance verzekerd Ook handig wanneer diezelfde klant achteraf vervelend begint te doen, je mept hem zo bewusteloos


Reacties (0)
16-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodypaint
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het volgende tektstje gevonden op een website, "Met behulp van penselen, sponzen, kwasten, handen en airbrush wordt het lichaam met 'verf' bedekt. Er wordt gewerkt op een heel intieme afstand, maar steeds met respect naar het model toe. "
Natuurlijk hoort zoiets ook in Pattaya, echter, hier vindt je géén ingewikkelde creaties. Je kan maar beter een nuttige boodschap op je lichaam aanbrengen moet deze go-go danseres gedacht hebben. Enkel de korte boodschap "Take me" siert haar mooie bruine rug. Of het haar gelukt is, weet ik niet. Maar ze zal er zeker mee opgevallen zijn. Nog meer van dat moois kan u dagelijks bewonderen in de TQ Bar 2, of gewoon op http://www.tq2pattaya.com


Reacties (0)
14-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Falang humor
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sommige falangs (buitenlanders) hebben blijkbaar een bijzonder gevoel voor humor. De jongedame op de foto kan allicht géén Engels lezen en heeft waarschijnlijk géén idee welk grapje de maker van deze foto met haar uithaalt.  Ze poseert hier namelijk gewillig met het boek "Money number one", a single man's guide to Pattaya van Neil Hutchinson waarin de schrijver op een niet mis te verstane manier het nachtleven van Pattaya omschrijft. Wie graag oneliners leest zoals "Pattaya is like Disneyland, except the rides are better" kan zich een exemplaar aanschaffen in elke boekenwinkel van Pattaya of Suvarnabhumi Airport. Voor de dame moet u wel zelf zorgen.



Reacties (0)
12-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde eend
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een klein zoekertje. In de Roxy Bar, Soi 6 zit men niet om een grap verlegen. Tussen de aldaar werkende hostessen zit een vreemde eend in de bijt. Véél moeite zal u niet hoeven te doen denk ik, indien wel, breng dan dringend een bezoek aan de dichtsbijzijnde optiekzaak. Wie zich desondanks toch laat vangen in de Roxy, verzoeken we, van er zeker géén foto's van te nemen en ze in géén geval naar ons toe te sturen. 



Reacties (0)
10-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamagra Jelly
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat een vriend van mij al drie nachten zwaar op de hort geweest was, en desondanks toch vrouwelijk gezelschap mee naar zijn hotel meenam, was het vertrouwen in zijn eigen fysieke paraatheid toch wat aangetast. Géén nood echter, op het dressoir in zijn kamer stond een doos Kamagra Jelly (generische viagra, in gelvorm) die hij diende mee te brengen voor een oudere kennis van hem. Tijdens de douche verdween dus de inhoud van één van de zakjes in het lichaam van mijn spitsvondige vriend. Toen zijn gezellin op haar beurt de douche in verdween, en hij in afwachting van het feest even op het bed uitruste, gebeurde het onvermijdelijke, hij sukkelde in slaap. Om anderhalf uur later wakker te worden met een vervelende zwelling ter hoogte van de onderbuik. Het duurde even voordat hij het waar, hoe en waarom besefte maar wees gerust, alles is in de juiste plooi gevallen.  Kamagra is in haast elke apotheek van Pattaya verkrijgbaar.


Reacties (0)
08-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardagen - deel 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In een Beer Bar waar zo'n 60 meiden op de loonlijst staan, kan het niet anders of om de twee weken is er wel ééntje jarig. Die verjaardagen gaan zoals steeds gepaard met véél Sanuk (plezier). Er wordt zoals gebruikelijk een geldophaling georganiseerd en de jongedame wordt vrijgesteld van enige arbeidsprestaties, een dagje klein verlet zeg maar. Gewoonlijk wordt op het einde van het feestje, een taart in het aangezicht van de jarige gegooid die dan prompt de aftocht blaast. Bij een verblijf van twee weken maakt u er zeker ééntje mee, en oh ja, leuk rokje daar linksonder




Reacties (0)
07-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruin water
Klik op de afbeelding om de link te volgen U hoeft het van mij niet te geloven, maar het volgende is toch een waargebeurd verhaal. Nadat hij de avond voordien stevig gedronken had, (en daarna nog snel een hap nam bij één van de ontelbare mobiele voedselkarretjes), besloot, we zullen de sukkel gemakshalve Rudi noemen, even op zijn positieven te komen in de dichtsbijzijnde Body massage. Eens in het warme bad zorgden de opwinding, over wat nog komen zou en het allicht te pikante voedsel van de avond voordien, voor een uiterst genant moment. De brave man zijn sluitspieren begaven het namelijk en een bruine smurrie spoot onverbiddellijk het bad in. Ik hoef u niet te vertellen dat de masseuse (en de dame die het goedje diende op te kuisen), "not amused" waren. Totale schade, 4000 Baht voor de reiniging Wil u uittesten of het u beter zal vergaan, dat kan dat in Sabailand, hoek Soi 3, Second Road.


Reacties (1)
04-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bamboo Bar
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb zo een maatje, die als een magneet naar deze bar getrokken wordt. Een bezoek aan Pattaya zonder meervoudige stops in de Bamboo bar, is géén bezoek aan Pattaya. Het is eigenlijk een disco zonder de oorverdovende rap of R'nB die in gogo's en dergelijke gespeeld wordt. Een live-band (vanaf 21:00) speelt er vooral Thaise ballads (uit de Isaan streek) met occasioneel een cover uit de tijd van de Beatles, "Hey Jude" is bijvoorbeeld één van de songs die regelmatig de revue passeren. De Thaise dames van boven de dertig, die overdag een reguliere job hebben, zijn er dol op. Nadat hij de ganse avond zijn verovering (en haar vriendinnen) op dure drankjes getrakteerd heeft, komt mijn maatje weleens triomfantelijk melden, dat de dame in kwestie geen vergoeding vroeg voor haar diensten. Ik knik minzaam en bedenk bij mezelf dat mijn vriend nooit goed geweest in wiskunde. 


Reacties (0)
02-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smaken verschillen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat men er in Pattaya een heel aparte kledingstijl op nahoudt kan u wel vermoeden. De loslopende mannen moeten nu éénmaal op bepaalde gedachten gebracht worden en dat doe je niet in een wollen trui. Dus spelen de lokale kledingszaken daar wel op in. Hier kan een ietsje meer geëxperimenteerd worden. De ontwerper van dit kleedje was wel in een zéér experimentele bui gezien de snit van het kleedje. Of u het geslaagd of smakeloos vindt, laat ik aan u over. De jongedame in kwestie, heeft wel lef, je moet het maar durven dragen, al zal het haar géén windeieren opleveren.


Reacties (0)
30-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noot
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wou het toch even kwijt, Noot is de rondborstige jongedame die de rechterkolom van mijn blog siert. Dus voor alle duidelijkheid, wanneer u de optie E-mail mij ! gebruikt, dan stuurt u een e-mail naar mij toe, en dus niet naar de rondborstige jongedame boven het functieknopje. Wie toch de jongedame in kwestie wil ontmoeten, dient zich naar de Q-Bar (Sukhumvit Soi 11) in Bangkok te begeven alwaar zij haast elke avond de potentiële sponsors van zich af dient te meppen.
Noot is, mocht u het nog niet doorhebben, very high maintenance en kiest haar vriendjes zelf uit! Berichtjes als deze "Dis-moi, please, comment s'appelle la bombe de la colonne de droite sur ton blog, juste sous les dates de ton calendrier ?? et ou peut-on la trouver ?" zijn dus zinloos. La bombe ne répondra pas


Reacties (0)
28-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ping-Pong balletjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bezoekers die voor het eerst een Go-Go Bar aandoen, kijken nogal verbaasd op wanneer andere klanten, plots met Ping Pong ballen beginnen te gooien. Nog groter wordt hun verbazing wanneer ze merken dat de meiden achter de balletjes aangaan als waren het diamanten. De verklaring is simpel, wie zo'n balletje (of meer) bemachtigd, kan dat inruilen tegen cash geld. Géén enkele hostess laat zoiets aan zich voorbij gaan natuurlijk. Ideaal dus om tijdens een slome avond het vuur in de pan te jagen. De balletjes kosten 20 Baht het stuk. Gooien maar!


Reacties (0)
26-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thai TV
Klik op de afbeelding om de link te volgen Geef toe, het ziet er veelbelovend uit. Vier Thaise meiden in jouw kamer in jouw bed. Wilde gedachten snellen door jouw hoofd en razendsnel bedenk je een scenario om dit allemaal in goede banen te leiden. Wie zal er het eerst aan geloven, wie op nr 2 en nr 3, en wie hou ik voor het laatst, wanneer het risico op een disfunctie van je belangrijkste spier te groot wordt? Driewerf helaas, er komt van deze wilde plannen helemaal niets in huis, de maker van deze foto heeft een kapitale fout gemaakt . Hij heeft de tv aangezet, en nog wel op één van de vele Thaise kanalen die een godganse dag de éne tv-soap na de andere uitzenden, hij kan net zo goed een boek lezen nu


Reacties (0)
24-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjongingskuur
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens het jaar sleep je je doorheen de werkweek. Het innemen van vitamines zijn dagelijkse kost geworden want door de werklast wenkt een burn-out. Je overweegt even van de stap te zetten naar anti-depressiva maar besluit tenslotte toch maar een vakantie te boeken. Op voorspraak van iemand die Pattaya al aangedaan heeft kies je voor een welverdiende vakantie aldaar. Een genial inval zo blijkt, want het prima klimaat, het drankverbruik en het meer dan leuke gezelsschap maken als vanzelf weer een potente twintigjarige van je bij wie het bloed krachtig door de aderen stroomt. Elke avond van je vakantie geniet je als een puber van je hervonden levensvreugde! 


Reacties (0)
22-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lek
Klik op de afbeelding om de link te volgen De tijd dat Lek (kleintje) haar naam alle eer aan deed is al een tijdje achter de rug. In haar wonderjaren maakte ze mee het mooie weer in de Atlantic Bar op Second Road. Plots was ze verdwenen om pas twee trips later opnieuw op te duiken in het nachtleven. Dit maal als baruitbaatser in Soi 8. Een kleine bar die me veel te weinig klanten leek aan te trekken om rendabel te zijn. Ik had gelijk, want weer een trip later was het boeltje reeds opgekuist. Weer was Lek spoorloos, tot vandaag, ze blijkt volgens de foto's op de website van de Casino Club aldaar te werken als Mamasan. Het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan.


Reacties (0)
20-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat bargirls een meer dan gezonde eetlust hebben, weet iedereen onderhand wel. Op elk moment van de dag zijn ze in staat om de innerlijke mens te versterken. Meestal wordt er dan, zoals hier, beroep gedaan op lokale standjes die snel een aantal Thaise specialiteiten uit hun vingers toveren. De "geplette kip" op een stokje, hier naast de handige toiletrol, zijn bv ook een delicatesse die uw dienaar graag tot zich neemt wanneer hij 's nachts naar zijn koele kamer slentert. Dit is echter niet de reden waarom ik deze foto post, wel de vier gsm's die zich rechts boven op het tafeltje bevinden, ééntje voor elke sponsor. Besef ook, dat als u deze jongedame meeneemt, géén van deze vier gsm's tijdens de nacht afgezet worden, een sponsor dient men nl meteen te woord te staan wanneer deze belt, toch een goeie nachtrust toegewenst



Reacties (0)
18-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na
Klik op de afbeelding om de link te volgen Na is een waanzinnig populaire freelancer, (ze weigert resoluut van in een een bar, gogo of iets anders te gaan werken) die je meestal vindt ter hoogte van het Starbucks Café in Soi 13, kant Beach Road.  Met haar zéér donkere huidskleur en "taille mannequin" is ze een zéér opvallende verschijning tussen de freelancers die op deze plek hun waar aan de man willen brengen. Wie meer wil dan een vluchtige ontmoeting, kan zich de moeite besparen, "I want to stay free lady" is steevast haar antwoord op regelmatige verzoekjes om een vervolg aan de ontmoeting te breien, Na is dan ook een echte pro...


Reacties (1)
16-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De juiste prijs
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier bent u getuige van een aflevering van "De juiste prijs".
Bij ons is de populaire spelshow al een tijdje van het scherm verdwenen maar in Pattaya is het nog steeds waanzinning populair, zijn het in een afgeleide vorm. Auto's zijn er helaas niet te winnen. Hier ziet u de lokale Jan Theys aan een kandidate duidden wat de gevraagde diensten zijn, zij dient daar dan de juiste prijs op te plakken. Wanneer ze faalt, is eender welke kandidate, die nauwgezet de debatten volgen, bereid een nieuwe gok te wagen. Het spelletje kan u spelen in eerder welk etablissement in Soi 6. Chock Dee!


Reacties (0)
14-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trio
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie zijn kaarten in de juiste volgorde op tafel gooit (of het juiste bedrag aan Bahtjes bovenhaalt) kan er wel eens in slagen van twee jongedames mee te nemen. Het moet dan wel helemaal meezitten. Een voorwaarde op succes is, laat vooral jouw partner de derde speler uitkiezen, meestal een vriendin met wie ze het uitstekend kan vinden. Zorg dan enkel voor de juiste omkadering, een disco bij voorkeur waar de kippetjes aan elkaar kunnen wennen, en wees vooral niet zuinig wat betreft het alcoholverbruik, (maar ook weer niet teveel). En wees vooral geduldig, want het is een zéér delicate oefening die op het laatste ogenblik nog grandioos kan mislukken. Wie weet kan je dan ook een leuke nacht tegemoet gaan zoals de maker van deze foto


Reacties (0)
12-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mod
Klik op de afbeelding om de link te volgen Was een populaire hostess in de Flb Bar. Na een paar maanden vond ze, zoals zovelen, een leuke gozer die bereid was van haar te "sponsoren" zoals dat zo mooi heet. Mod zwaaide iedereen vriendelijk gedag en verdween met haar witte ridder richting Bangkok, waar een nieuwe toekomst wachtte. Ze opende er een bescheiden restaurantje in hartje Bangkok. Wat er fout gelopen is, weet ik niet, maar zoals zovelen is ze op haar stappen teruggekeerd. Kwatongen zullen beweren dat de lagere inkomsten er voor iets tussen zitten, (de populaire hostessen verdienen echt goed hun brood, in een restaurantje is dat nu éénmaal minder), maar ik houd het op de moeilijke evenwichtsoefening die een relatie tussen een hostess en een voormalige klant toch is. Langs beide zijden zijn de verwachtingen vaak te hoog en niet realistisch. Wie wel weten waarom ze zo populair was, brengt haar maar eens een bezoekje in de Secrets Bar, Walking Street, Soi 14.


Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs