Het leven zoals het is in Pattaya
18-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Déjà vu
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je bent net terug uit Pattaya en leeft nog op een wolkje. Twee weken zon, strand en een unieke ervaring luisterend naar de naam Nat, hebben weer een ander mens van je gemaakt. In al je enthousiasme "post" je een foto (zie links) van de jongedame bij je verslagje op het Pattaya forum waarvan je lid bent. En twee reply's en een foto later (zie rechts) sta je weer met beide voetjes op de grond. Blijkt dat je niet de enige geweest bent die de unieke ervaring meegemaakt heeft. Een andere Pattaya bezoeker blijkt ook in hetzelfde kamertje, met hetzelfde handdoekrekje, dezelfde triplex kast en het ergste van al, dezelfde jongedame, geweest te zijn. Shit happens  jawel, maar in Pattaya het meestReacties (0)
16-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fratsen van Paul - deel 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen Say cheese! Dat is een zinnetje dat de fotograaf alvast niet hoefde te gebruiken bij het maken van deze foto. De glimlach verschijnt "au naturel " op het aangezicht van Paul, onze bareigenaar met de losse handjes. Slachtoffers van dienst zijn deze maal Nam (L) en Nok (R). Heeft deze man dan géén echtgenote die hem in toom kan houden hoor ik u al denken? Wel, het zou me absoluut niet verbazen moest zij de fotografe van dienst geweest zijn. In Pattaya gelden er nu eenmaal andere normen en wetten Het verklaart meteen al voor een groot gedeelte de trage vooruitgang van 's mans website die nog altijd het volgende vermeldt: Danger: Men At Work! Right now this page is WORK IN PROGRESS! Paul, hoe hard je werkt vriend, kunnen we bij deze ontdekken 


Reacties (0)
14-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blowjob :-)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Iedere bar heeft zo zijn favoriete drankje wanneer een klant de meisjes op een rondje trakteert. In de meeste bars is dat een Tequila Boem Boem. Maar in de Flb Bar wijkt men daar graag van af. Kleine frêle Thaise hostessjes verteren dat namelijk niet zo goed. Hier kiest men steevast voor een Blowjob die de jongedames gezwind soldaat maken. De meeste jongedames maken er een erezaak van om het drankje te nuttigen zonder het glas met de handen aan te raken. Diegene die dat het beste kon was ongetwijfeld Mod, die heden ten dage afgezwaaid is en een restaurantje uitbaat in hartje Bangkok. Wie spreekt mij tegen?


Reacties (0)
12-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Reeves
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een leuk adres in Soi 7 is The Reeves Bar, uitgebaat door de twee Belgen, Gert en Danny. Wie het beu is om Singha Beer of Tiger Beer te drinken, kan er zichzelf (en anderen) trakteren op een frisse Stella. Vaak hangen er bij feestjes rood-witte ballonnen en dat is absoluut géén toeval, de twee zijn nl. die hard fans van de Great Old, of beter gezegd de Royal Antwerp Football Club. De Reeves is ook de thuishaven van de Thaise Reigers een supportsclub van "den aantwarep", en zo te zien hebben ze al een aantal Thaise jongedames kunnen bekeren. Een groot TV-scherm zorgt ervoor dat u géén belangrijke voetbalwedstrijden dient te missen. Webmaster Eddy is ondertussen een zéér leuke en informatieve website aan het opbouwen. Meer op: http://www.reevesbar.com


Reacties (2)
09-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wit-Gele Kruis
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie in Pattaya een bezoek heeft gebracht aan een hospitaal en op zoek is naar nazorg hoeft niet meer te wanhopen. In de TG Bar Soi 6, beschikt men over een batterij volledig gekwalificeerde verpleegsters die maar al te graag uw lichaamstemperatuur willen opnemen. Of heeft u gewoon nood aan psychische of morele steun, géén enkel probleem, deze verpleegsters kennen hun vak. Een nieuw infuus steken daarentegen, zou ik aan iemand anders overlaten. Hou er ook rekening mee dat de mutuliateit niks terugbetaald! Meer info op: http://www.tg-bar.com


Reacties (0)
07-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hapjes bij Hammer
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer je in België een feestje organiseert, dien je je vooraf een dikke week zorgen te maken over de hapjes die je gaat serveren. Naast het gebruikelijke koude buffet gaat men steeds meer de exotische toer op. Tapas zijn bv. heel erg in tegenwoordig. Je bent er een aantal uren zoet mee maar het eindresultaat is beslist de moeite waard. In Soi 8 bij Hammer's Cherry Bar, is het leven echter verbazend simpel. Je koopt gewoon een varken aan, reigt dat aan het spit, hak het daarna in mootjes en serveer met een pittig Thais dipsausje. En lastige vegetariërs nodig je gewoon niet uit.


Reacties (0)
05-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandy Andy
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat er in Pattaya rare vogels rondlopen weet u onderhand al wel. Deze spant wat mij betreft de kroon. We hebben het hier over Sandy Andy, een Engelse man (leraar in Singapore!) van achteraan in de veertig die al jaren in Pattaya ronddwaalt. Je komt hem meestal tegen in Soi Buakaow of Soi Lk Metro waar hij een appartement heeft. Onze man meldt ons zelfs dat hij een sympathieke gozer is die er niet voor terugdeinst om een praatje te maken (over voetbal) met de verbaasde toeristen. Als het u overkomt, vergeet dan vooral niet een foto te maken en deze naar ons op te sturen.


Reacties (0)
02-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vzw Thaibel
Klik op de afbeelding om de link te volgen De aandachtigen onder u hebben allicht het logo, onder de leuke jongedame aan de rechterzijde, al eens opgemerkt, misschien zelfs even aangeklikt. Voor diegenen die dat niet gedaan hebben wil ik nog wel even de vzw Thaibel voorstellen.

De vzw Thaibel is een Thai Belgische vriendschapsvereniging die tot doel heeft buiten elke levensbeschouwlijke of politieke overtuiging de vriendschappelijke betrekkingen tussen België en Thailand te ontwikkelen en te verbeteren op cultureel, sociaal, economisch, juridisch en toeristisch vlak. Thaibel ondersteunt tal van acties die ten goede komen aan sociale projecten in Thailand en organiseert op voorstel van de Thaise Ambassade te Brussel, op zat. 10/03/07 een benefietavond t.v.v van de Kawila Anakul School in Chiang Mai. De school biedt onderwijs aan kinderen met leerstoornissen. Meer info (en boeken) kan u op www.thaibel.be


Reacties (0)
30-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap met Emmy...
Het is Nieuwjaarsnacht 2005 en Pattaya's bekendste Ladyboy Emmy, of "Amy Amour" voor de ingewijden, (neen ik niet) stelt je even zijn favoriet werkterrein voor. Meteen weet je waar je op je hoede moet zijn , kom niet zeggen dat we u niet gewaarschuwd hebben


 
.


Reacties (0)
28-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschap
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer je pakweg 20 jaar geleden een boodschap wou overbrengen naar een man in Europa, had je maar één optie.
Je zocht iemand op die in jouw plaats een ellenlange brief opstelde waarin je verkondigde hoezeer je hem mistte, en verstuurde deze dan via de luchtpost naar de bestemmeling. Anno 2007 zijn zowel de vorm waarin de boodschap geschreven wordt, als de manier waarop de boodschap de bestemmeling bereikt, danig verandert. Je schrijft een paar woorden met een viltstift op een A4 velletje, neemt daarvan een digitale foto en plaatst deze op een vooraf afgesproken plaats op het internet. Een paar seconden later kan de betrokkene de subtiele boodschap aflezen. Voor de vertaling dient u wel zelf te zorgen.


Reacties (0)
26-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Victoria
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wie een kamer boekt in de Queen Victoria Inn, een Engelse pub/restaurant in Soi 6, krijgt er meteen het panorama bij. En dan bedoel ik niet het zeezicht. Wel heb je vanop je balkon een uitstekende blik op het aanwezige talent in de talrijke ST (short time) Bars. Beneden in de pub kan je uiteraard terecht voor Engelse bieren en zelfs voor een aantal typische Engelse gerechten. De kamers in de Queen Vic, zijn in tegenstelling tot de rest van de buurt proper, en de gasten in de Superior en Deluxe versies hebben zelfs de beschikking over een DVD-speler.Wel dien je je, telkens als je de deur in-en-uitmoet, de commentaren van de beslist niet preutse dames te laten welgevallen, en na twee weken kan dat wel eens knap beginnen vervelen :
Reacties (0)
23-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seventies Party, zo was het op 03/11/06

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier is 'em dan. De slideshow van de Seventies Party gehouden in de Atlantic Bar op 03/11/06.
 

Seventies Party 06
Reacties (0)
21-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy bum...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Afgelopen november organiseerden twee Britten een feestje bij Anna Jet Bar in Soi 7. Tijdens de party kreeg één van hen het briljante idee om zijn digitaal fototoestel uit te lenen aan één van de aanwezige hostessen met het verzoek om een aantal sfeerbeelden te maken van het hele gebeuren. Zo kon hij tenvolle van zijn eigen feestje genieten. Natuurlijk was dit vragen om moeilijkheden, de meisjes maakten er een wedstrijd van, om bij elkaar, bij verrassing,  zoveel mogelijk foto's te nemen onder hun korte rokjes. Een groot deel van de foto's was absoluut ongeschikt voor publicatie  maar tenminste ééntje doorstond de strenge selectie 
Reacties (0)
19-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cherry Bar - Soi 8
Klik op de afbeelding om de link te volgen Eigenlijk is die hele Soi 8 mijn ding niet want het is één van de drukste straten in Pattaya. Tientallen beerbars zetten er hun geluidsinstallatie op maximum en schreeuwen om ter luidst naar je aandacht. Bovendien krieoelt het er werkelijk van de venters die je vanalles aan de man willen brengen gaande van bloemen, aanstekers, valse uurwerken tot vrouwenondergoed toe. De einige bar waar ik weleens halt hou, is de Cherry Bar die wordt uitgebaat door de Engelsman Adam. (bijnaam Hammer, want de man is fan van West Ham). Hammer is een jonge gozer die zijn bar met veel energie runt, ze zijn 24 u op 24 u open, wat hem niet belet van zelf stevig te drinken Regelmatig worden er leuke feestjes georganiseerd. Meer info vindt je op www.cherrybar.biz


Reacties (0)
17-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom Inn
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Welkom Inn stelt zichzelf voor als "The Smallest Resort in Pattaya". Het is echter niet daarom dat het wereldwijd berucht is bij mannen die Pattaya aandoen. Uitgebaat door een Franstalige Belg, is het vooral bekend onder de naam "Belgian Embassy". En menige Belg heeft daar al zijn paspoort laten afstempelen Dat afstempelen gebeurt vooral, hoe kan het ook anders tussen de kantooruren, van 13 u tot 17 u. wanneer het soms werkelijk spitsroeden lopen is. Nadat de administratieve papiermolen afgehandeld is kan je terecht in de bijbehorende Hippo Club voor een lekkere steak of een drankje in de tuin. Het is de enige ambassade die ik ken waar je langs rode gordijntjes naar binnen moet.  Meer op http://www.welkominnthailand.com


Reacties (0)
15-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die Finnen toch...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat de Finnen niet aflatende party animals zijn wist u wellicht ook al. Vaak komen ze naar Pattaya afgezakt met hele groepen vrienden die zich uitstekend weten te vermaken. Met de regelmaat van een Zwitsers precisie-uurwerk wordt er al eens teveel gedronken wat tot grappige toestanden leidt. Zoals hier waar, we zullen hem gemakshalve Lasse noemen, zijn vlinder voor de nacht ter hulp wil komen bij het opstappen van een songthao (taxi) , maar daarbij zijn eigen krachten wat onderschat en de dame in kwestie haar kroon ontbloot


Reacties (0)
13-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole & Ingrid in Pattaya

Hartsvriendinnen Nicole en Ingrid trekken voor 5 jaar de wereld rond. Dat doen ze met paarden, zeilboten, skilatten en ander niet gemotoriseerd vervoer. Hun avonturen kan je in het Nieuwsblad volgen. Momenteel zijn ze blijkbaar in Pattaya, wat ze ervan denken lees je hieronder...

Wie Nicole en Ingrid wil volgen kan dat via de site van Het Nieuwsblad http://www.nieuwsblad.be/GT/Index.aspx?genericId=67
Reacties (0)
12-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabai Resort
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nogal wat toeristen verkiezen een hotel dat dicht bij "de aktie" ligt. Ik verkies echter steevast een hotel waarin ik overdag afstand kan nemen van het nachtelijke circus. Meestal verblijf ik in het gezellige Sabai Lodge maar afgelopen bezoek probeerde ik eens het nieuwste "kindje" uit van de Sabai groep, het Sabai Resort. En dan viel, eerlijk waar, prima mee! Het Sabai Resort is eigenlijk het vroegere Weekender Hotel dat een volledige opknapbeurt gekregen heeft. Kamers vindt je er naar iedereens beurs en 3 zwembaden zorgen ervoor dat je de warmte absoluut niet hoeft te vrezen. En voor diegenen die het willen weten, ze zijn absoluut guest friendly
Meer info en boeken kan via www.sabailodge.com
Reacties (0)
10-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blue Lagoon
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een gogo eigenaar weet op den duur niet meer hoe hij het verschil dient te maken. Hier bij de Blue Lagoon zijn ze wel erg origineel geweest. Bij de zaak hoort namelijk een groot zwembad en dat hebben ze wel op een erg handige manier verbouwd. Je kan er vanop je barkruk door de grote patrijspoorten lonken naar de dames die er (naakt) rondzwemmen. Helemaal grappig wordt het wanneer men biljartballen in het zwembad gaat gooien. Die zijn elk 20 Baht waard en sommigen meisjes riskeren bijna hun leven (ze zijn niet echt goede zwemsters) om deze ballen op te vissen. Het is eens wat anders dan dolfijnen en pinguins.


Reacties (0)
08-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khep-tang
Klik op de afbeelding om de link te volgen Khep-tang, of in het nederlands de rekening a.u.b, is altijd een moment waar we een beetje verontrust tegenaan kijken. Een man in vakantie-mode omringt door bloedmooie en speelse vrouwen, wil zijn hand weleens overspelen De brave man op de foto wiens bril we verduistert hebben, kan echter tegen een stootje. De eindafrekening die hij ons hier toont, is er ééntje van , omgerekend in oude Belgische franken, ...18964 bfr. Let vooral ook op de exotische namen die ze aan de ladydrinks (de drankjes die de meiden drinken)  gegeven hebben, zoals, om er maar ééntje op te noemen, Pussy Juice


Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!