special olympics wereld spelen
Wereld Zomer spelen 2011
Healthy Ahtletes
Inhoud blog
  • Laatste dag screening
  • voorlaastedag van de screening
  • dag 2 van de screening
  • Van Seoul naar Pyeongchang en eerste dag screening
  • Laatste dag in Seoul
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Podologie praktijk
  • Special Olympics Belgium
  • special olympics belgium blog
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    03-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorlaastedag van de screening
    Vandaag hoog bezoek op het Fit Feet.Timothy Shriver (Zoon van Eunice Kennedy) CEO van Special Olympics Internatinal kreeg een rondleiding. Heb dus mijn beste Engels boven geheeld en de nodige rondleiding en vragen beantwoord. Hij wou heel graag weten welke de meeste voorkomende problemen waren die wij tegen kwamen en waarom deze ook meer voor kwamen dan in de normale bevolking. Hij was ook gecharmeerd door ons 2 Belgische mascotte Dr. Pod en Footy maar nog meer door de reuze voet dit ons mama gebreied had om een duidelijk educatie model te hebben . Deze kreeg de naam van Dr. Footy en ik mocht niet vergeten ons mama hiervoor te bedanken. Bij deze DANK U mama!
    Even cijfer materiaal: op deze spelen zijn er 2123 atleten die deelnemen, hiervan hebben tot op vandaag, 1385 (65,2%) het gezondheidsprogramma bezocht. 1111(51,8%) atleten hebben het Fit Feet programma bezocht. Wij staan aan de kop van de bezochte programma (en wij zijn daar heel fier over
    Morgen nog een dag screnen en hopelijk kunnen we ons leiders positie behouden! gezien het ons blijkbaar hier niet lukt om foto's op de blogg te zetten moeten zij die het kunnen eens gaan kijken op facebook. Sorry hiervoor
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-02-2013, 12:50 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    02-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag 2 van de screening
    Vandaag iets rustiger maar toch zijn er al in totaal meer dan 1000 paar sokken uitgedeeld voor de atleten. De koreaanse vrijwilligers zij super; werken heel hard, lopen van hier naar daar en zijn op het randje af te gedienstelijk. Ze zijn ook zeer gediciplineerd. Deze avond bij de sluiting van het programma, had ons transport 30min vertraging toch zijn de Koreaanse vrijwillgers niet vertrokken omdat dit wel ombeleefd is om voor ons weg te gaan . Verder zijn ze echt verknokt aan ons Belgische Fit Feet mascotte Footy & Dr. Pod. Onze 2 apen zijn al meermaals op de foto en dit naar alle landen. Vandaag hebben we ons ook allemaal bezig gehouden met zo veel mogelijk andere talen bij te leren Pool, Indisch, Spaans.... hoe zotter hoe liever Patje heeft ook een heel nieuwe taak, Schoenveters van de atleten vervangen met lock lace (veters die dicht schuiven). Alle kleuren en hij maakt zich populair. Meer info morgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-02-2013, 13:07 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    01-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Seoul naar Pyeongchang en eerste dag screening
    De reis naar Pyeongchang is vrij goed verlopen met een bus reis van 4uur. In checken bij hotel en wat bij praten met interntionale collegas en zonder het weten was het weer heel laat.
    Na een korte nacht en een snel ontbijt zijn we naar de locale universiteit vertrokken waar we aan het Koreaanse team voorgesteld zijn. Samen met nog een amerikaan, een venezuelaan en een indier zijn we aan de screening begonnen. Opnieuw was het Super maar heel vermoeiend. constant van taal switchen liet ons weer af en toe knopen in ons tong maken. Het lijkt nu zelf moeilijk om weer even nederlands te denken en schrijven. Toch kregen we vandaag ook het bezoek van ons Belgisch Team ie het vrij goed stelt maar niet zo optimaal gehuisvest zijn. Een appartement voor 4 wordt gedeeld met 7!!! Schoennen en baggage moeten buiten blijven staan : Op ons eerste dag hebben we al iemand uit Kenia moeten doorverwijzen voor dringende zorgen naar het lokaal ziekenhuis met een zwaar geinfecteerde nagel ten gevolgen van te kleinen schoenen ! 2 maten te klein  is ons ondertussen al bekend  spijtig genoeg. We hebben vandaag ook al zeer goed gewerkt met 703 atleten gescreend voor ons programma alleen en dus een beetje moe.Toch nog een kleine verrassing op het einde van de dag met een uitnodiging voor alle international volunteers om samen te gaan uit eten naar een typisch Japans/Koreaans restaurant met ..... veel rauwe vis natuurlijk en tafeltjes op de grond waar we ook op de grond mochten zitten
    Nu toch even afsluiten want is ondertussen hier al 23:30u en morgen moeten we er weer fris bij zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-02-2013, 15:23 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    31-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag in Seoul
    Vandaag verblijven we nog een paar uur in Seoul en maken dan de oversteek naar de andere kant van zuid-Korea. Dit zou een lange bus rit moeten worden  maar we hopen dt het verkeer en de chauffeur meevalt. en wie weet zien we dan ook de eerste sneeuw!!!! We hebben ondertussen een typish Koreaaans dorp bezocht en een traditionele Zuid-Koreaanse maaltijd gegeten ,was zeeeeeeeeeeer pikant maar lekker. Het grote uur verschil blijft ons voorlopig nog altijd parten spelen al proberen we ons aan het lokale ritme aan te passen maar het komt wel inorde tegen dat we naar huis komen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-01-2013, 01:56 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (1)
    29-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankomst in Seoul

    Aangekomen in Incheon airport na een vlucht van 10uur die eerst nog 2uren vertraging had in Schipol. Met een busritje van 90min zijn we in ons hotel in Seou geraakt. Even de spieren losgemaakt in het zwembad en dan een asiatische maaltijd om ons verblijf te starten. Dan heel moe in ons bedje. maaaaar....... snel in slaap gevallen en om middernacht locale tijd klaar wakker om tegen 5uur locale tijd inslaap terug te vallen en plots wakker te worden om 9u30 ontbijt stopt om 10u duss snel snel naar het ontbijt buffet.Dan een shuttelbus genomen om een city tour te maken van Seoul. De electronic market, shopping market, maar ook Seoul tower en locale kijzerlijke palace.
    Eerste dag hier zit erop voor ons en Morgen plannen we nog een touristedag in.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    29-01-2013, 09:50 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (2)
    27-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D Day -1

    Valiezen gepakt en klaar voor de Special Olympics expedition naar Korea. Morgen vertrekken we met de trein vanuit Brussel Zuid naar Amsterdam Schipol om daar onze vlucht te nemen richting Seoul. Als alles goed verloopt zouden we daar 10uren later moeten landen. We proberen dan zeker iets te posten als we internet hebben.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-01-2013, 00:35 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    22-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld Winter Spelen 2013 in Zuid Korea
    Binnen enkele dagen vertrekken we weer naar de Wereld winter Spelen van Special Olympics. Dit maal naar Zuid Korea en meer bepaald naar Pyong Chang.
    Zondag start het avontuur. eerst met de trein van Brussel naar Schipol en dan een rechtstreekse vlucht naar Seoul. Terug reis in omgekeerde richting met hopelijk niet te veel problemen met de Fyra of liefst een goede alternatieve hiervoor.Ook dit maal zullen we proberen iedereen via verschillende communicatie middelen op de hoogte te houden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-01-2013, 10:51 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (1)
    30-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 30/6
    Laatste dag screenen voor ons, morgen gaan we weer terug naar Belgie.
    Daar wacht ons weer een niuwe opdracht met de bedevaarders naar Scherpenheuvel.
    Om de dag af te sluiten zijn we naar het centrum gegaan voor de laatste boodschappen. Hier hebben we de ravage gezien van de betogingen op het Syntagma plein. Marmer stukken van de muren, ramen aan digelen, uitgebrande kiosken en een sterke geur van traangas die nog rond hing. Daarbij nog enorm veel interventie teams aanweezig. toch wel impressionant.
    Gisteren avond tijdens het eten zijn we nog even opgeschrikt door een ontploffing aan de overkant van de straat. Dit was toch even schrikken, maar er heerst hier zeker geen onveiligheids gevoel voor het ogenblik.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-06-2011, 18:16 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste dag screenen
    gisteren heel lange screening dag geweest met heel veel speciale gevallen. We hebben van 9 tot 19u gescreend ongeveer 400 atleten. Weer heel wat landen zien voorbij gaan waaronder ook al enkele Belgen.
    Wij zagen ook schrijnende gevallen. Een atleet uit Cambodia met een grote teen helemaal omgeplooid naar onder toe. Hij deed aan athetiek (lopen) was 15jaar oud en had schoenen die zo goed als uit elkaar vielen zonder binnen zool. Hij liep letterlijk op de binnenkant van de buiten rubber. Bij navraag bij de coach, hadden ze geen geld voor nieuwe schoenen en zeker niet voor zolen of chirurgie. Dit kon ik echt niet zo laten. Schoenen kopen was gen optie want dan moet je voor heel de team nieuwe schoenen kopen. Ik heb dan proberen creatief te zijn door een binnen zool te vervaardigen met behulp van .... tapijt die op de venue lag. Nadat de atleet opnieuw zijn schoenen aan gedaan had heb ik gevraagd als het Ok was. Zijn antwoord was " ja het doet geen pijn meer en voelt veel confortabelder". Missie geslaagd!!!!
    Dit verhaal heeft wel alle programma's rond gegaan en de populariteit van de Belgen is opnieuw wat gestegen.  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-06-2011, 18:07 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    28-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste dagen screening

    We zijn om 9u gestart met een uitgebreide kennismaking van het RSscan systeem. Een podoloog uit Malta de rest orthopedische chirurgen uit Venezuela, India, Nigeria,Turkije en Cyprus.

    We zagen de teams uit USA, Venezuela, Porto rico, Island of Man, Germany, Macau, Iran, Irak, Faroe Island and Benin. Deze laatste team had twee atleten met zware voet problemen. Zij hadden minsten zolen en zeker orthopedische schoenen nodig. Dit is iets die zeker in hun land heel moeilijk is; Bleek zelf dat een van de atleten pas beginnen lopen was met schoenen vanaf de voorbereidingen van deze spelen en zij was 20 jaar!!!

    Verder hebben we ook nog onze technische capaciteiten moeten boven halen om een brace te herstellen die al enkele tijd kapot was en met plakband "hersteld" was. Patrick is dan met een technische oplossing gekomen om deze te herstellen met een "duurzamer" materiaal: koord! De Mac Guyver van het fit feet programma

    Ik heb dan Haar coach in contact gezet met de orthopedisch chirurg uit Nigeria om ervoor te zorgen dat zij aan de nodige zorg zouden geraken. We houden verder contact om te zien hoe dit verder verloopt.

    De screening zijn vandaag om 17u afgesloten omdat er een receptie voorzien was om 18:30u om afscheid te nemen van de internationale trainees.

    Groetjes uit Athene.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-06-2011, 08:43 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    26-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag 2
    Deze morgen zijn we opgepikt om 7u voor een transfert naar de haven van Pireus. Hier zijn we aan boord gegaan voor een dag cruise die ons naar de drie eilanden Poros, Hydra, Eagina te brengen. De twee eerste eilanden zijn kleiner maar Hydra is wel typisch met witte huisjes en smalle straatjes met veel trappen. Hier geen voertuig verkeer!! We hebben er wat informatie verzameld voor een eventuele latere vakantie. Op Eagina zijn we naar het strand gegaan en een duik genomen in zee. Het was een dagje om de batterijen op te laden voor dat we morgen van start gaan met onze screening.   
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-06-2011, 21:33 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste dagen in Athene
    Na een goede vlucht, transfer en incheck in het Hotel, zijn we de zon overgoten Athene ingedoken. De Akropolis, Partenon en de straten van het oude Athene.
    Warm 32°!!!
    Een lekkere maaltijd op een terrasje en terug naar het hotel.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-06-2011, 21:25 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    24-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag min 1
    Over enkel uren vertrekken we naar Athene. Blijkbaar is het er volgens onze bron ter plaatsen heel warm. Dus best die warme rolkraag uit de valiezen zeker
    Vandaag hebben we alles mooi verzameld en de valies ligt klaar voor vertrek. nog even ook de laatste verplichtingen afgewerkt met de voorstelling van de eerste ploeg van Delta Londerzeel.
    En dan nu op tijd in ons bedje dat we morgen om 3u wakker zijn.
    Ons volgend bericht zal vanuit Athene zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-06-2011, 21:01 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    23-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereidingen
    Vandaag alles aan het voorbereiden voor ons vertrek naar Athene maar ook voor de aansluitende begeleiding van de bedevaarders naar Scherpenheuvel.
    Het belooft druk te worden.
    De verzorgingszakken voor Scherpenheuvel zijn klaar om opgepikt te worden als we van de luchthaven terug komen en de Mobilhome sta ook al klaar.
    Nu nog Ons valiezen voor Athene.
    We volgen ook het nieuws daar ter plaatsen op zodat we weten hoe het daar gaat en wat er als staking eventueel gepland is. Hopelijk krijgen de athleten niet te veel last hiervan
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-06-2011, 16:24 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    22-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.transport details

    Voor onze chauffeur van en naar de luchthaven:
    Vertrek 25/6 vlucht Brussel Athene SN3245 van 6:30 aankomst 10:45u
    Terugvlucht 01/07 Athene Brussel  SN 3246 van 14:35 aankomst 17:00u
    verblijf in Hotel Golden Age.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-06-2011, 09:39 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    21-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld Zomer Spelen Athene 2011

    Zaterdag 25/6/2011 Vertrekken we weer voor de Wereld Zomer Spelen van Special Olympics.
    Dit Jaar zal het Athene worden.
    Opnieuw een mooie avonduur niet enkel voor ons maar ook voor onze Special Olympics athleten waarvan wij opnieuw overtuigd zijn dat ze prachtige prestaties zullen leveren.
    We zorgen er ook voor dat de thuisblijvers zeker op de hoogte blijven.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    21-06-2011, 19:49 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    15-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weer thuis
    Het is wat geleden dat we iets konden schrijven, die laaste dagen waren oh zo hechtisch.
    Op delaaste screeningsdag,vrijdag, hebben we wel meer dan 300 atleten gezien met z'n 4
    Alle internationale trainees waren naar huis vertrokken als ook onze global clinical director Ongelooflijk maar waar!
    Kwam daarboven op dat zijn rechter hand met een acuute neusbloeding geplaagd werdt en naar de ER moets.
    Gevolg, ik werdt verantwoordelijk gesteld voor heel het programma.
    Wij zaggen team USA, Duitsland, Luxemburg, France, Chinees Tapei, Greece, Spain, Ukraine, Rusland, Noorwegen, Saoudi Arabien, Jordanie en Gibraltar voorbij gaan. We werkte op automatiche piloot.
    In plaats van in ploegen te gaan eten, heb ik dan maar besloten om het programma een 15min. te sluiten om iedereen de tijd te geven te gaan eten samen en weer aan de slag te gaan samen als "team".
    Ons programma was zo slecht bevooraad in vrijwilligers dat zelf de top van special olympics international verveeld zat met deze situatie en hun hulp kwamen aanbieden.
    Om 16u hebben we onze deuren gesloten (de sluitingsceremonie begon om 17u) en hebben we samen met de verantwoordelijke alles ingepakt, gelabeld voor te laten ophalen door DHL. Wij waren klaar om 18u en gezien wij toch de sluiting nietmeer haalde, zijn we nog naar een shoppingcenter gegaan om rond 20u.
    In de lobby stonden de regioverantwoordelijke van Europa en Asia/pacifique nog wat te praten. Wij konden dan ook nog afscheid nemen alvorens de shuttel voor de luchthaven te bespreken.
    Zaterdag 4.30u zijn we dan naar de luchthaven vertrokken die volgens de bronnen maar om 5u open ging. Wij hebben tot 5.45u moeten aanschuiven om in te checken voor ons vlucht van 6u. Heel wat van de internatinale plorgen vretrokken op hetzelfde tijdstip, gevolg, CHAOS
    Wij waren nog juist op tijd om onze vlucht te nemen samen met het griekse team,chinees tapei en Malaysie. Heel de vlucht was rustig en de bemaning, de piloot en andere passagiers, hebben ook nog alle atleten nog eens een dikke proficiat gewenst met hun deelnamen en medailles.
    SUPER.
    Na een tussenstop in Denver en Chicago zijn we op tijd (zondag morgen om 7.30u) in Zaventem geland waar onze kinderen ons stonden op te wachten.
    Thuis nog samen lekker ontbijt genomen en de valiezen uitgeladen en natuurlijk ook nog de was in gestoken.
    Nu nog even bijkomen en morgen naar de thuiskomst van de atleten  waar we ze gaan opwachten in de Amerikaanse Ambassade.
    Wij hopen dat ze alle naar huis mogen en kunnen komen daar wij vernomen hebben dat dus ook al de coaches en de directeur van special olympics Belgie die ingesprongen was ook met een longonsteking in het ziekenhuis beland zijn. De Belgische delegatie is dit jaar hard getroffen.

    Groetjes uit Londerzeel  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-02-2009, 16:35 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    13-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    wat een dag!!!!!
    We zijn deze morgen met alle Belgische Healthy Athletes volunteers naar een van de skioorden geweest om onze Belgische atleten aantemoedigen. Zeker na alle tegenslagen die ze al hebben moeten verwerken ( vele die Ziek geworden zijn, zowel atleten als coachen).
    Daar er nog een beetje tijd overbleef hebben we dan ook maar eens de latten aan gedaan en een poging gedaan om al glijdend naar beneden te gaan, wat voor de ene al wat vlotter ging als voor de andere.
    Bij de terugkomst in het hotel om ons klaar te maken om de atleten terug te gaan screenen was de hele planning ondersteboven gehaald om dat de Vice-president van Amerika kwam en alles stilgelegd werd voor zijn komst ( zelfs het dagelijkse leven van de plaatselijke bevolking).
    Maar een paar geselecteerde atleten kon in zijn buurt komen en voor de rest was alles een versterkte burcht.
    Meer dan 2u later konden we dan toch de atleten ontvangen voor hun screening.
    Morgen starten de screenings vroeger omdat er daarna de sluitingceremonie is. 
          

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    13-02-2009, 06:31 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    12-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.woensdag zit er bijna op
    Ook vandaag heel wat kleurijke delegaties uit zuid amerika, ons spaans die zo goed als onbestaande is wordt bij geschaaft met de nodige woordenschat om onze screening te laten door gaan.
    Het grootste probleem is dat zij dan denken dat wij vlot spaans spreken en heel graag willen socialiseren met gevolg dat we ze moeten teleurstellen dat wij er niets van verstaan.
    Ook ons Rus is niet zo up to date
    We gaan ook van de ene meeting naar de anderen met de nodige contacten.
    Zo worden we gevraagd om te gaan helpen bij de volgende zomer spelen in Griekenland in 2010 en willen ze die Belgen graag zien het programma op starten in Asian Pacifique Games.
    Blijkbaar hebben we wat indruk gemaakt en staan ze
    Wij zijn wat bang voor morgen omdat wij het enige programma zijn met zo weinig volunteers en de helft vertrekt morgen dus zullen we met z,n 5 overblijven. hopelijk komen er nog wat locale Podologen aangestormd.

    Wij hebben het gevoel dat Europa heel geod staat tegenover Amerika en dit vinden ze niet zo leuk en zij eerder
    Geen nood wij handelen er wel mee.

    tot morgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    12-02-2009, 03:45 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    11-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde van onze dag
    het is hier nu 20.30u en onze screeningsdag zit er bijna op.
    vandaag zagen we Yemen, Honduras, zuid afrika, Rusland, Hongarije, Spain, Corea, China langs komen.
    Ook heel wat bekende gezichten voor de locale maar voor ons totaal onbekend. Alle waren zeer geinteresseerd in ons programma maar nog meer naar onze technologie. De Rsscan mat is hier heel populair aan het worden en we leggen goede contacten.
    Nog even een uurtje door gaan en de dag zit erop. Wij hadden nog juist geluk dat er nog wat eten over was voor ons.

    Aan alle een goede morgen en voor ons slaap wel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    11-02-2009, 04:39 geschreven door carine-patrick  
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Archief per week
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
    Blog als favoriet !
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs