E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Foto
Inhoud blog

Mijn naam is Patrick en ben afkomstig van Brugge , het Veneti├ź van het Noorden, ben net 53 en heb 2 schattige dochters Alexandra en Mieke.

Ik heb een latrelatie met een lief vrouwke Liliane uit Borgerhout nabij Antwerpen en dit reeds 4 jaar.

In mijn leven heb ik al  vele jobs gedaan, kelner, deejay, fabrieksarbeider, boorplatforms, vakbondswerk, boekhouding. Momenteel  werk ik in een betonproductie bedrijf.  Toch moet ik ervaren dat de promotie kansen beperkt blijven.

Aangezien ik graag met de PC werk en graag contacten met mensen leg heb ik gezocht naar een Homebusiness, dit om in de latere toekomst mijn huidige te job te stoppen en fulltime bezig te zijn met mijn eigen zaak en dit alles van thuis uit.

Zo heb ik DHS leren kennen.  Een vereniging waar je, als shopper, cash geld terug kan krijgen wanneer je aankopen doet via hun aangesloten winkeliers. (online en offline)  En dat geheel gratis.  Wanneer je je vrienden en familie laat kennis maken met DHS, dan word je daar ook voor beloond. 

Eerst heb ik mij ingeschreven als shopper member en wat merkte ik, dat er dat je kon upgraden naar assiociated member en dit allemaal gratis en zonder verplichtingen. Van zodra ik dit gedaan had merkte ik op dat mijn executive director Gino Descamps  een netwerk onder mij begon uit te bouwen.

Dan heb ik mij direct als VIP-member ingeschreven.

Door VIP te worden werd de mogelijkheid geboden cursussen te volgen, de lessen begeleiden je eigenlijk om je business succesvol te maken, je krijgt tools en mijn executive director Gino Descamps steunt mij hierbij.

Daarbij komt ook nog de persoonlijke benadering die ik heel erg op prijs stel.

Ik heb nu de stap beeindigd van Trainer Team Coach, waarin ik nu meer verantwoordelijkheid neem mijn eigen zaak uit te bouwen, hulp kan je nog altijd krijgen van je up-line.

Graag wil ik ook nieuwe Members  begeleiden.  Uitleg geven over ons "Shopgebruik", ge├»nteresseerden hun mogelijkheden binnen ons Team leren kennen.  Samen te groeien.  Je staat bij DHS nooit alleen.  Steeds heb je mensen om je heen die je willen helpen en je leert het genoegen te smaken om ook anderen te helpen.  Je moet er niet eens de deur voor uit !

Heb je graag wat meer informatie?  Als winkelier, handelaar, serviceverlener, particulier, liefdadigheidsorganistatie, .......Of wil je je graag aanmelden als nieuw lid ?  Dit kan door een eenvoudig, vrijblijvend e-mailtje naar mij.  Vergeet je contactgegevens niet te vermelden.

Ik kijk alvast uit om kennis te maken met de mensen die interesse hebben.

Aanmelden als lid kan op http://www.clubshop.com/cgi/appx.cgi/3550950

Ik tracht dezelfde dag te antwoorden

Doen je zal er tevreden over zijn

Gastenboek
 • Thuiswerkers

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Werken online
  De startpagina voor Thuiswerkers
  Er zijn geen (recente) berichten meer...

  Klik op de pijl naar links voor het archief...


  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!