Favorite Blogs to visit!
Mijn favoriete blogs
  • Wine
  • Housing
  • Traveling
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Inhoud blog
  • Tussendoor - Sap is goed voor elk
  • Speed Cooking - Gefrituurde banaan met chilisuiker
  • Speed Cooking - Reepjes kip met citroen en knoflook
  • Speed Cooking - Ravioli met vierkazensaus
  • Speed Cooking - Makreelsalade
  • Belgium - Driekoningentaart
  • Belgium - Smoutebollen of oliebollen
  • Belgium - Pannenkoeken
  • Belgium - Peperkoek/Gingerbread/Pain d'épices
  • Belgium - Wafels
  • Belgium - Aalsterse vlaaien
  • Belgium - Dendermondse vlaaien
  • Italy - Pizza - Sfoglia
  • Spain (Galicia) - Lacón con grelos
  • Cocktails - Old School Gin&Tonic
  • Cocktails - Perfect Serve Agrum'
  • Cocktails - Rhum Agrum'
  • Cocktails - Tutti Frutti
  • Belgium - Witloof in de oven // Chicory/Witlof With Gruyere and Ham
    Zoeken in blog

    Recepten

    Cook&
    http://www.cookand.eu/recepten.php

    Agenda

    18/04/2008 Middelkerke (B) - wijnweekend www.wijnweekend.be , www.middelkerke.be (wijn Moselstreek)
    19/04/2008 Middelkerke (B) - wijnweekend www.wijnweekend.be , www.middelkerke.be (wijn Moselstreek)
    20/04/2008 Middelkerke (B) - wijnweekend www.wijnweekend.be , www.middelkerke.be (wijn Moselstreek)

    Alive and Cooking
    Tastes from the world
    29-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgium - Smoutebollen of oliebollen
    Ingrediënten
    500g bloem
    4g gist
    2dl melk
    2dl water
    2 lepels suiker
    1 snuifje zout
    8 eieren

    De verse gist in wat lauw water oplossen. In het midden van de bloem een kuiltje maken, hierin het gistmengsel gieten en vervolgens ook de losgeklopte eierdooiers vermengd met de suiker. Geleidelijk de melk en het zout onder de bloem mengen. Eventueel nu wat geweekte en droogewreven rozijnen en krenten toevoegen. De eiwitten stijf opkloppen en zachtjes onder het beslag spatelen. Dek de kom af en laat een kwartier rijzen. Met een natgemaakte lepel een beetje deeg uit het beslag scheppen en overbrengen in de hete frituur. De bolletjes regelmatig omkeren tot ze een goudgele kleur hebben. Uit het frituurvet halen en op keukenpapier even laten uitlekken. Alvorens te serveren, rijkelijk bestrooien met bloemsuiker.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    KOOKBOEKEN

    Bakbasics
    Leraars Ter Groene Poorte, Lannoo
    naslagwerk bakkerijschool

    Cake hartig en zoet
    Ilona Chovancova, Terra
    cakebroden, -gebak

    De Cakes van Sophie
    Sophie Dudemaine, Fontaine Uitgevers
    per maand en gelegenheid

    De snelle keuken
    Prometheus

    Het 10 minuten kookboek
    Jenni Fleetwood, Veltman Uitgevers

    Het 20 minuten kookboek
    Jenni Fleetwood, Veltman Uitgevers

    Marsepein
    Guido Jans, Lannoo
    vooral voor professionelen

    Winterfeesten en Gebak
    André Delcart, Garant Uitgevers

    1-2-3 Wok
    Margit Proebst, the house of books

    Restaurants
    Belgium - M
    Belgium - M
  • Mol - Restaurant 't Zilte
  • Aye (Marche-en-Famenne) - Restaurant Hassonville

  • France - B
    France - B
  • Restaurant Hostellerie du Mont Aimé

  • Restaurants/Pubs/Bars Belgium

    Antwerpen - Juice Bars
    www.zestjuices.com


    Gavere, Brasserie De Post
    Markt 2, 9890 Gavere

    Gent - Juice Bar
    www.zestjuices.com

    Geraardsbergen, taverne-restaurant 't Hemelryck
    www.taverne-hemelryck.be

    Ichtegem, Restaurant De Engel
    Oostendsesteenweg 1, 8480 Ichtegem

    Kluisbergen, brasserie-restaurant 't Palet
    Kwaremontplein 25, Oude Kwaremont, 9690 Kluisbergen

    Leuven - Restaurant Zarza
    www.zarza.be

    Lier - Restaurant Den Draaiboom
    www.draaiboom.be/

    Meerbeke, taverne-restaurant De Passant
    www.depassantmeerbeke.be

    Oudenaarde, Brasserie De Flandrien
    Markt 45, 97000 Oudenaarde, http://www.rvv.be/nl/crvv

    Roeselare - Restuarant Ma Passion
    www.ma-passion.be

    Rumbeke, Brasserie 't Sterrebos
    Moorseelsesteenweg 2, 880 Roeselare

    Zottegem, brasserie Hof de Moriaan
    Paddestraat 154, 9620 Zottegem
    Restaurant/Pub France

    Bergères-les-Vertus, Restaurant Hostellerie du Mont Aimé
    www.hostellerie-mont-aime.com/

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs