Over mijzelf
Ik ben Benjamin
Ik ben een man en woon in Hasselt (BE) en mijn beroep is Therapeut.
Ik ben geboren op 06/09/1976 en ben nu dus 42 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Birmaantjes, tuin, fitness, etentjes & koken.
Ondertussen in een vechtscheiding, waar ik vecht voor mij vrijheid, omdat mijn overspelige echtgenoot niet wilt scheiden
Foto
Foto
Rondvraag / Poll
PARTNERGEWELD: laten bestraffen?
Via de rechtbank.
Persoonlijk afhandelen.
Bekendmaken, zodat anderen beschermd is tegen deze persoon.
Bekijk resultaat

Inhoud blog
 • scheidingsacte
 • ONLINE DAGBOEK
 • MIJN VERHAAL
  Mijn vrijheid!
  Mijn echtscheiding.
  Na maanden lijden, dierenmishandeling, partner-geweld, schulden & extreme spanningen, een feigelijke scheiding en een bescherming van de vrederechter. DANK AAN GERECHTIGHEID IN BELGIË!
  28-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIJN VERHAAL

  Hallo Iedereen,

   

  Mijn naam is Benjamin, ben 33 jaar, gehuwd met een man, die me behandelde als vuil van de straat.
   

  Waar het mis is gelopen, weet mijn echtgenoot héél goed. De intimiteit die ik moest missen tijdens onze relatie/huwelijk, de knuffel, het vasthouden in bed. ALTIJD heb ik hem dit gegeven, en altijd was ik er voor hem. Maar hoe langer we samen waren, hoe méér hij alleen maar aan zijn verleden begon te denken. 21/12/2006 zijn we gehuwd. Altijd heb ik begrip gehad voor zijn afwijzingen, en zijn gebreken.

   

  15/01/2007 had hij zijn eerste seksueel getint contact met iemand anders via de PC. Mij kon hij géén intimiteit geven, maar dit kon voor hem wel. Dit herhaalde zich geregeld onder zijn HOTANDSTREAMY@ adres. Ik ontdekte dit, en vond 18 verschillende mailadressen terug, waarmee hij contacten had. Erotisch getinte mails en berichten. Ook ontdekte ik véél schulden, en veroordelingen van hem, voor deze schulden.

   

  MEI 2007 heb ik dit alles moeten ontdekken, en sindsdien is er nog véél gebeurd. Mijn schoonbroer is verongelukt, en mijn zus en haar zoon hadden alle hulp nodig, die ik kon geven. Sindsdien had hij géén omzien meer naar financiele zaken, noch voor andere officiele dingen.

   

  Ondertussen heb ik 2 rechtzaken voor HEM gewonnen, en 5 schuldeisers afbetaald. Maar nog steeds géén intimiteit mogelijk, noch die knuffel of aanraking in bed.

   

  Ik ben in zijn ogen naar een snert therapeut. Een gestoorde vent, de dorpsgek, een psychoot. Maar ondertussen begeleid ik verschillende volwassenen, en verschillende kinderen op een professionele manier. Hij wéét goed genoeg, dat ik fantastische resultaten bereik hiermee, en dat ik mijn werk héél goed doe.

   

  Wat ik altijd heb gedaan, is hem steunen, adviseren, en helpen met alles wat ik kon doen. Zelfs voor zijn eigen praktijk, heb ik alles gedaan, wat ik kon doen.

    

  Wat er is gebeurd: ik had HERHAALDELIJK gevraagd aan hem voor een scheiding van gemeenschap en goederen. Ik had ook een afspraak met een scheidingsbemiddelaar. Dit was niet erg succesvol, omdat de andere partij natuurlijk akkoord moest gaan. Dus ben ik naar mijn ADVOCAAT (niet naar de politie, want er is géén PV of verslag) gegaan, en nu heeft deze een BESCHERMENDE MAATREGEL gevraagd, met een voorlopige scheiding van tafel en bed, en gemeenschap en goederen. Dit is het écht ENIGE wat er is gebeurd!

   

  Ik wilde mijn praktijk beschermen voor zijn schuldeisers, en voor zijn onverantwoordelijke houding en gedrag. Ik had hem dit al in JUNI gevraagd, maar kreeg géén enkel gehoor van hem! Nu beweert hij dat ik een hoer ben, en heeft hij OVERAL zijn verhaal gedaan over zijn verleden. Niemand snapt dat ik als therapeut volgens hem géén gehoor geef aan zijn verhaal. Niemand snapt dat hij nergens terecht kan met zijn verhaal. Ik heb 3 vrienden psychologen die hem direct willen helpen. Heb hem vaak gestuurd naar mijn mentors die mijn begeleiden.

   

  Niemand moet hier mijn verhaal geloven, en niemand moet hem hier afbreken. Maar ik wil dit rechtzetten, voordat ik ook hier word aangezien, als iemand die géén hart heeft voor anderen. Ik ben een therapeut, die mensen helpt, en een eigen centrum gaat beheren met 2 andere fantastische collega’s. Alle 3 zijn we zéér bekwaam, en doen we onze uiterste best.

   

  Ik hoop nog steeds, dat mijn hij, zijn verleden een plek kan geven, en terug eigen meesterschap krijgt over zijn leven.
   

  Mijn voorstel naar hem was 60% van de inboedel voor hem, met de wagen. Hij kan zich ergens volledig installeren, en kan zich verplaatsen. Mijn echtgenoot weigert alle onderhandelingen, wilt NIET scheiden, en weigert ook maar iets te doen hiervoor.

  Ondanks dat hij nu al samen hokt met zijn lover, waarmee hij me al maanden lang bedriegt. Het is zomaar gebeurd, zegt hij, hij kan er niks aan doen, het is hem overkomen. Oeps. En dit terwijl hij die scheidingspapieren niet wilt tekenen.

  Maar dat hij dan tenminste mijn vrijheid, mijn leven, en mijn waardigheid terug geeft. Want het is een schande, hoe hij nu tegen mij doet!
   

  Benjamin


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONLINE DAGBOEK

  ONLINE DAGBOEK:

  Echtscheiding - door Benjamin » 18 jul 2008, 21:01

   

  Hallo dagboek,

   

  ik heb besloten om mijn echtscheiding aan te vragen.

   

  Xje,

  Benjamin

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: Echtscheiding

  door Benjamin » 19 jul 2008, 08:24

   

  Hallo,

   

  Ik vind het écht verschrikkelijk! Maar het is een keihard feit, dat we beide gewoon niet meer hetzelfde willen in ons leven. Ik wil mijn dieren houden, mijn praktijk oprichten, EN kinderen.

   

  Hij wilt liever geen dieren, geen praktijk, en zeker GEEEEEEEN kinderen. Over dit laatste hebben we echt maanden lang al ruzie! Hij vernedert mij in publiek, maakt me belachelijk en ik doe nooit iets goed.

   

  Hij doet nors tegen mijn neefje, en mijn zus moet me herhaaldelijk zeggen dat ze het niet leuk vind, hoe hij tegen haar zoon doet.

   

  Ik heb echt héééééééééééél hard gesmeekt om zich te bedenken, dat ik dit gewoon niet kan, zonder dieren of kinderen. Maar hij staat NIET open voor communicatie! Hij negeert mij totaal als ik hem aanspreek, en kijkt gewoon de andere kant op! Echt héééééél moeilijk!

   

  Zijn laatste uitspraak: je laat me toch niet vallen voor een KIND?

   

  Mijn moederhart kan hier geen neen op zeggen!!!!!!!!

   

  Xje

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: Echtscheiding

  door Benjamin » 19 jul 2008, 21:41

   

  Ik ben iemand die héél snel dingen verwerkt. Bedoel maar, heb 10 jaar met een pedofiele vader moeten leven. Kwestie om maar een voorbeeld te geven!

   

  Ik treur niet meer om zijn operaties, onze miskramen, mijn verleden, of zelfs over mijn aandoening. Maar Hij verwijt mij nu ALLES van zijn héél leven gewoon. Zijn jeugd kan ik ONMOGELIJK vergelijken met de mijne. En ik wil en doe dit ook NIET. Maar hij doet dit CONSTANT! Constant zegt hij dat zijn jeugd, en zijn lijden, en zijn pijn véél méér is, dan dat van mij. Hij kan gewoon NIET aanvaarden, dat ik verder wil en ga.

   

  Bedoel maar. Hij is erg kwaad, dat ik nooit over mijn verleden praat. Komaan zeg, weet wel leukere dingen te vertellen, dan over mijn pedofiele vader. Ik schaam me zo al kapot voor die man. En daar kan hij zich zo in kwaad maken hé! Als hij dan zeurt (in mij ogen), over het feit dat hij altijd kibbelde met zijn broers, en dat ze erg competatief waren. Dan zucht ik gewoon. Voor mij zijn dit géén trauma's. En ik reageer dan ook weinig op zijn verhaal. Maar hij BLAAST mijn reacties dan zo op!

   

  En dan de feiten over de draagmoeders. Hij wordt me dan een potje agressief zeg! Geschreeuw, gegooi, en verwijten tot en met. NIET TE DOEN ZEG! Net alsof het mij geen pijn heeft gedaan. Maar het is achter mij, verwerkt, los gelaten. En dat kan en wilt hij niet aanvaarden!

   

  Dan wilt hij zelfs niet horen van een scheiding, nog minder over een tijdelijke scheiding! Ik moet mij zo niet aanstellen, zegt hij gewoon.

   

  Hij is gewoon TOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL verandert. De begripvolle, gedreven, super vrolijke man is ook totaal weg. Hij is nu ook nog zijn job kwijt, en zit dus LETTERLIJK héél de dag thuis. Om zot van te worden hé! Ik werk fulltime, werk partime in mijn praktijk, en studeer er nog bij. Meneer doet niks met zijn praktijk, laat overal alles liggen, en maakt overal schulden.

   

  Soms kruip ik echt over de grond van de pijn, door mijn aandoening. En ja hoor, ik heb er medicatie voor. Maar die maken mij zo ziek en zwak! Krijg er heftige diaree en buikpijn van. En hij is echt VIES van mij, sindsdat ik dit heb!

   

  Net of dit eenvoudig is voor mij?

   

  Xje

  Benjamin

  -------------------------------------------------------------------------------

  GRUWELIJKE ONTDEKKING!!!!

  door Benjamin » 22 jul 2008, 07:24

   

  Lieve dagboek,

   

  Ik ben echt in SHOCK!!!!!!!!!

   

  Gisteren toen ik thuis kwam na een weekendje verblijf, hoorde ik een hele harde slag op de zolder.

   

  Ik rende naar boven, en omdat ik er al enkele weken niet ben geweest, ben ik in shock geraakt wat ik daar vond! 10 katten, waarvan 7 kleintjes die ik niet kende, van mijn katten, opgesloten in transportboksen.

   

  Hij beweert dat het een verjaardags cadeau was voor mij. 7 kleintjes, zéér zwaar ondervoed, vuil, verwilderd, en erg getraumatiseerd. De moeders ernstig ziek, vuil, en uitgemergeld mager.

   

  Wel op die kamer zaten dus de kater, 2 poezen, en 2 nestjes met 7 kleintjes. 4 van een poes, die trouwens nog geen 9 maanden geleden ook een nest had, dus géén nest mocht het eerste jaar. Dan nog een poes, waar ik héél graag een nest mee wilde, maar het niet lukte.

   

  Ze was al gedekt en zwanger, en is BEGIN JUNI al bevallen. Ik mocht nooit op de zolder komen, en hij ging altijd naar Mathias. Het was zijn lieveling, zei hij altijd!

   

  De echtscheiding en verdeling word deze week dus aangevraagd!!!!!!!!

  Benjamin

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: GRUWELIJKE ONTDEKKING!!!!

  door Benjamin » 23 jul 2008, 18:46

   

  Wel, ik was echt in SHOCK!!!!!!!!!! Mijn zus heeft me tegen gehouden, anders was ik in het kanaal gesprongen maandag avond. Ik kon het gewoon niet meer geloven.

   

  Ben bij de dierenarts geweest, en 3 poesjes zullen blind zijn. Enkele zijn zéér zwaar ondervoed, en één poes is er erg aan toe. Ze is nu een beetje beter, maar heb ze kaal moeten plukken, omdat haar pels vol stront was, en aan haar huid plakte.

   

  De poezen stinken nog steeds, zelfs na het wassen. Moet er nu uitgroeien! Ik ben echt ontploft de maandag. Als ik niet was weggegaan, had ik hem gewurgd!!!!!!!!!!!

   

  Ben nog steeds héél erg kwaad, en hij beseft nu dat hij alles kwijt is! Dus al 2 dagen loopt hij mij constant achterna, en van die stomme uitleg... Een verjaardags cadeau zei hij...

   

  Ik verjaar pas in september!!!!!!!!! Hadden ze er nog 2 maanden gezeten zonder verzorging?

  Benjamin

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: GRUWELIJKE ONTDEKKING!!!!

  door Benjamin » 27 jul 2008, 10:24

   

  2 kleine poesjes, moet ik laten inslapen. Ze zijn doodziek, blind, en zijn aan het rotten vanbinnen vanwegen de infecties.

   

  Ik ben nog steeeeeds erg kwaad. En Hij wilt niet dat ik verder ga met mijn praktijk, omdat ik nu een HETERO man begeleid, waarvan hij denkt dat hij homo is.

   

  Ben echt zo aan het einde van mijn latijn!

   

  5 aug hebben we een afspraak. De procedures kunnen pas in sept beginnen met onderling akkoord, anders pas in december met menigsverschillen. Want we zijn nog geen 2 jaar gehuwd.

   

  Xje

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: GRUWELIJKE ONTDEKKING!!!!

  door Benjamin » 27 jul 2008, 13:08

   

  Nee hé, hij blijft hier wonen, tot de laatste dag. En dan wilt hij pas vertrekken. Als alles achter de rug is.

   

  Is dus super vermoeiend, zeker omdat hij mij OVERAL zwart maakt, en zichzelf als slachtoffer opstelt. Iedereen denkt dat IK hem slecht behandel, en zijn cadeautje niet aanvaard. Hij bedoelt het toch zo goed, zegt hij tegen iedereen. En ik die hem achter laat, en met anderen ga drinken en feesten (goed wetende dat ik met WERKCOLLEGA'S iets ben gaan drinken).

   

  Xje

  -------------------------------------------------------------------------------

  hiep hiep

  door Benjamin » 06 sep 2008, 14:16

   

  6e poesje gestorven in mijn armen...

   

  Gelukkige verjaardag Benjamin...

   

  Wat een orgineel cadeautje van hem hé...

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: hiep hiep

  door Benjamin » 07 sep 2008, 07:05

   

  Ja, ik ben gisteren 32 jaar geworden. Was een zware dag, en ik wilde hem zo snel mogelijk voorbij laten gaan... Heb héél véél gehuild!

   

  Xje

  -------------------------------------------------------------------------------

  15 JANUARI 2007

  door Benjamin » 09 sep 2008, 10:50

   

  Deze datum zegt jullie weinig... Maar ik zal deze NOOOOOOOOOOOOIT meer vergeten!

   

  21/12/2006 ben ik gehuwd. 27 februari 2007 verhuisd naar mijn huidige woning.

   

  15 JANUARI 2007 is de dag, dat hij mij voor het EERST heeft bedrogen, door seksueel contact te hebben met iemand anders. Hij had deze leren kennen op een chat. En dan zou je denken, dat het een mooie jongen is. Maar neen, het is een DRAAK, waar ik absoluut géén seks mee zou kunnen hebben!

   

  Enfin... Eens een deftig gesprek gehad met hij. Mijn voorstel heeft hij aanvaard, omdat ik anders zijn PC scherm tegen mijn hoofd had gegooid. Nadat hij mij eerst beledigde, vernederde en pijn wilde doen, heeft hij nu 10 vinger afdrukken in zijn nek staan. Ik laat mij niet slaan, en de eerste die mij aanraakt, wurg ik gewoon! Zo simpel is dat!

   

  Nog 2 weken en dan moeten we voorkomen!

   

  Xje

  Benjamin

  -------------------------------------------------------------------------------

  door Benjamin » 15 sep 2008, 19:27

   

  Hij heeft zich wéér eens bedacht!

   

  Nu wilt hij de helft van alles, en géén verantwoordelijkheid meer! Maw, ik moet alles oplossen, ik moet alles regelen, en ik moet boeten voor zijn onverantwoordelijk gedrag van afgelopen maanden!

   

  Groetjes

  -------------------------------------------------------------------------------

  huwelijksaanzoek

  door Benjamin » 19 sep 2008, 14:14

   

  Maart 2004...

   

  Echtgenoot & ik hadden véél geheimen. nou ja, ik had véél geheimen voor Hem!

   

  Want hij wist bijna niks over mijn jeugd en verleden. MAAR, hij wist wél van mijn dagboek die ik al heb sinds mijn 16 jaar. Waarin dan ook héél véél dingen staan over mijn jeugd en gevoelens van toen...

   

  Na een ruzie, over mijn verleden en het feit dat hij eiste om alles te weten, heeft hij dit dagboek, zonder enige toestemming noch mijn medeweten gelezen.

   

  Na het lezen van deze, heeft hij mij & IEDEREEEEEEEEEEEN rond mij geconfronteerd hiermee. Paragrafen uit vertelt aan anderen, en alles wilde hij bespreken. Ben toen compleeeeeeeeeeeet doorgeslagen, omdat niemand dat ooit had gelezen. Uiteindelijk heb ik ALLES van hem op straat gegooid, en hem eruit geschopt. Was echt zo kwaad, omdat iedereen wist dat ik de zoon van een pedofiel ben, en dus jaren lang ben mishandeld door die man.

   

  Iedereen kwam met 101 vragen. En ik was zo kwaad zeg. Wilde niemand zien, en heb me weken lang opgesloten thuis. Voelde me zo vernederd zeg...

   

  Enfin, na die 3 weken van opsluiting van mezelf, is hij naar Turkije geweest voor 10 dagen. Toen hij terug kwam, heeft hij zijn excuses aangeboden, en is hij op zijn knieëen gaan zitten, met die ring in zijn handen.

   

  Uiteindelijk zijn we pas 2,5 jaar later gehuwd, nadat hij dus samen met mij "mijn kinderwens" wilde vervullen... Ondertussen weet ik wel, waarom hij nu geen kinderen meer wil, nu ik onvruchtbaar ben... Omdat hij er dus nooit geen wilde, en dit alleen maar voor mij deed!

   

  Was dit verkeerd van mij?

   

  ZUCHT!!!!!!!!!

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: huwelijksaanzoek

  door Benjamin » 19 sep 2008, 15:53

   

  nope, hij is nog steeds hier!

   

  En het is soms echt een helllllllllllll......

   

  Bericht van de rechtbank. Ze hebben 3-4 weken vertragingen vanwege de vakantie...

   

  Daarna zal het héél snel gaan denk ik!

   

  Hij vind niks om naar toe te gaan, zegt hij!

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: 15 JANUARI 2007

  door Benjamin » 25 sep 2008, 11:05

   

  MINISTAPJES...

   

  We hebben nu een akkoord over de scheiding.

   

  Hij krijgt de wagen, de salon met TV, DVD & Video, de eetkamer, Bureau met PC en al, de slaapkamer, keukengerief en 700 euro van de spaarrekening...

   

  Ik blijf achter met mijn consult bureau van MIJN PRAKTIJK, een TV, tafel en 4 stoelen, een slaapkamer en ook 700 euro.

   

  Hij vind dat hij benadeeld is... Waar zie je dit dan aan? Met een partime inkomen, heb ik een woning met 850 euro kosten aan, 20 katten (dankzij heb), en 3 honden...

   

  Ben zo kwaad hé.......... En moet mij inhouden, want anders is hij nog niet weg!

  -------------------------------------------------------------------------------

  Re: 15 JANUARI 2007

  door Benjamin » 29 sep 2008, 14:19

   

  BETRAPT........

   

  Jaja meiden, ik heb men OPNIEUW betrapt, op leugens, bedrog, diefstal en vooral wéér dierenmishandeling...

   

  Leugens over het feit dat hij constant over alles en nog wat liegt.

   

  Bedrog over geld en andere betalingen.

   

  Diefstaf, dingen die hij verstopt bij vrienden en kennissen die hij opstookt tegen mij. Nu verstopt hij huisraad bij MIJN vrienden. Zijn dus gééééééééén vrienden meer hé. Heb hen gewaarschuwd dat ik de politie ben wegens achterhouden van persoonlijke spullen van mij.

   

  En opnieuw heeft hij 3 kleintjes pijn gedaan... Ben echt uitgevlogen, en heb hem een mot verkocht tot en met zeg!

   

  -------------------------------------------------------------------------------

  door Benjamin » 30 sep 2008, 16:15

   

  Als ik vraag om ze eten te geven wanneer is namiddag of avond weg ben, doet hij het niet. Als ik zeg erop te letten, omdat ze zo klein en fragiel zijn, doet hij dit zeker niet.

   

  Ik slaap weer niet meer, en eet bijna niks. Morgen krijg ik telefoon van mijn advocaat voor de datum van de zitting. Eisen zijn verandert, omdat hij wéér eens zijn eisen heeft verandert.

   

  Nu is mijn eis, hij buiten met niks, en bemiddeling pas mogelijk na 3 of 6 maanden! Hij krijgt alleen de wagen onder zijn hoede. De rest blijft bij mij, en daar ben ik dus verantwoordelijk voor.

   

  Xje

  -------------------------------------------------------------------------------

  door Benjamin » 02 okt 2008, 15:35

   

  De procedure dringende voorlopige maatregelen zal worden opgeroepen op de zitting van 23.10.2008.

   

  Ben héél erg bang nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  -------------------------------------------------------------------------------

  door Benjamin » 03 okt 2008, 20:44

   

  Procedure is een uithuiszetting, en bescherming van alle roerende goederen en gelden.

   

  Hij moet dan zichzelf verklaren en uitleggen waarom al die problemen zijn tussen ons. Hij moet zich verantwoorden, en moet het uitleggen. Als dit niet kan, dan krijgt hij huisverbod of een uithuiszetting.

   

  Enige nadeel, is dat als hij een advocaat neemt, hij nog één maand uitstel kan vragen, en zelfs na de zitting 1 maand de tijd heeft om in beroep te gaan tegen die maatregel.

   

  Xke

  -------------------------------------------------------------------------------

  door Benjamin » 04 okt 2008, 11:27

   

  Hij heeft iemand anders!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

  -------------------------------------------------------------------------------

  door Benjamin » 07 okt 2008, 17:57

   

  moet hem idd laten betrappen...

   

  Opmerkingen:

   

  Hij scheerst zich elke 2 dagen (vroeger eens per week)
  Hij koopt nieuwe kleren, en draagt deze om te gaan fitnessen.

  Na de fitness komt hij zich thuis douchen, en ruikt hij compleet naar sigaretten en drank.

  Hij gebruikt NIEUWE parfum, terwijl hij zelf niks meer ruikt sinds zijn operatie.

  Hij LIEGT over het feit, dat hij was gaan drinken met een "vriendin". Want anderen hebben hem gezien met een man.

   

  Plus het feit, toen ik hem zei dat hij beter kan gaan samen wonen met die anderen. Toen antwoorde hij spontaan, dat gaat nog niet... EEEEEEEEEEEEEUH...

   

  Hij corrigeerde zich 3-4min later, en zei er is toch geen anderen...

   

  Enfin, hij denkt dat ik achterlijk ben!

   

  Mensen, de man die nu hier in huis rond loopt, is NIET DIE IK KENDE!!!!!!!!!!!!!!!!! ik walg van deze man!

   

  -------------------------------------------------------------------------------

  Hij is vertrokken  08/10/2009:
  1 jaar feitelijk gescheiden. 18/11/2009 zitting van de scheiding. Ondertussen 1 kindje ten laste, en als alleenstaa


  >> Reageer (0)
  26-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.scheidingsacte
  Vraag: hoe moeilijk kan dat nu zijn, scheiden in onderling akkoord?

  Antwoord, trouw met een vent die niet wilt scheiden, maar toch al samen hokt met zijn lover... Waar géén contact of communicatie mogelijk is, zonder verwijten of beledigingen. Waar alles via 3e moet, jij NIKS te weten komt, wat er op zijn samenkomsten gebeurd of gezegd word, en achteraf de vette misserie met regelingen waar je niks van weet!

  Valse verklaringen ivm adressen, rekeningen die je moet betalen waar je niks van weet, rekeningen die hij zogezegd heeft betaald, die je nooit hebt gezien. Het blijft maar duren.

  Maar nu, na wéér 2 maanden misserie, liggen de papieren op de rechtbank, en wacht ik op de oproep van hen voor de scheiding.

  Laten we hopen dat:

  1. hij komt opdagen
  2. hij tekent
  3. niet in beroep gaat...

  >> Reageer (0)

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!