Inhoud blog
  • Lotte is jarig!
  • En de jarigen....
  • Julien op bezoek in de klas
  • Hiep hiep hoera Een broertje!
  • Opnieuw twee jarigen!
    Park 4de leerjaar B
    juf Marian en juf Liselotte
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4B gaat ICT!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op woensdag 13-02-2008 ging juf Liselotte samen met de klas 4b op het grote scherm een kijkje nemen hoe je de tekst van de kinderen in kolommen moet zetten.We leerden ook hoe we een afbeelding op dat blad moeten zetten.En sommige kinderen mochten een paar dingetjes proberen,er mocht zelfs iemand het helemaal opnieuw doen.Sommigen wisten niet hoe je een afbeelding moet zoeken.En die mochten dan eens kijken bij juffrouw hoe ze dat moesten doen.Het was dus heel interessant voor ons!!groetjes Kimberly

    18-02-2008 om 15:14 geschreven door klas4B  


    01-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias en Ellen vierden hun verjaardag!
    Er waren ook twee jarigen vandaag. Ellen en Matthias! Een gelukkige verjaardag en een dikke proficiat natuurlijk!



    01-02-2008 om 13:39 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval
    Carnaval... Wat een belevenis. Alle leerlingen waren in hun nopjes. Je kon ze bijna niet herkennen: clwon of prinses, danseres of soldaat, alles kon vandaag! Enkele foto's als smaakmakertje. Aan iedereen een deugddoende en prettige vakantie toegewenst! Juf Liselotte en juf Marian







    01-02-2008 om 13:35 geschreven door klas4B  


    16-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar het gemeentehuis (door jarne en iebe)
    We zijn naar de brandweer geweest.Het was niet ver stappen.Het was ook heeeel leuk bij de brandweer.Maar ik wou veel te graag op een brandweerwagen maar ik mocht niet maar dat vond ik veel te erg .

    16-11-2007 om 00:00 geschreven door klas4B  


    23-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap door Zwevegem (Julien en Pieter-Jan)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We maakten ons klaar in de parkschool. We gingen eerst naar de brantweer.We stonden aan de brandmeerkazerne en daar trok jufrauw een foto.Dan gigen we naar de tweemolenstraat en daar stond de oude molen die niet meer draaide.Dan gigen we naar de lindelaan en daar stonden veel lindebomenToenz ijn we naar de Klip-Opschool geweest. Dan hebben we de speelplaats gezien van de Klim-Opschool. Zo door gegaan naar het Theophiel Toyeplein. naar de groot oud huis met een gracht er rond met water er in.Dan naar dez oude spoorweg geweest, daar heeft juffrouw ook een foto gemaakt. En dan zijn we naar school terug geweest, naar klas 4B.

    23-10-2007 om 15:11 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap door Zwevegem (Julien en Pieter-Jan)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We maakten ons klaar in de parkschool. We gingen eerst naar de brantweer.We stonden aan de brandmeerkazerne en daar trok jufrauw een foto.Dan gigen we naar de tweemolenstraat en daar stond de oude molen die niet meer draaide.Dan gigen we naar de lindelaan en daar stonden veel lindebomenToenz ijn we naar de Klip-Opschool geweest. Dan hebben we de speelplaats gezien van de Klim-Opschool. Zo door gegaan naar het Theophiel Toyeplein. naar de groot oud huis met een gracht er rond met water er in.Dan naar dez oude spoorweg geweest, daar heeft juffrouw ook een foto gemaakt. En dan zijn we naar school terug geweest, naar klas 4B.

    23-10-2007 om 15:11 geschreven door klas4B  


    19-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een wandelingverslag , nu van paulien en justine
    Hallo,wij zijn paulien en justine van 4b dit is ons verslag van een wandeling.We zijn eerst naar de brandweer vertrokken.Daar heeft juf leuke foto's getrokken.Toen zijn we naar de molen vertrokken,toen deden we een rondje rond de molen.Weet je wat we toen deden? Nou, als je het wil weten,zeg ik het:We trokken naar de tweemolenstraat.We gingen naar de Lindelaan,waar juf weer foto's getrokken heeft.We passeerden langs de vrije centrum school.We zagen toen de zus van meester Geert.We gingen naar de kerk van zwevegem

    19-10-2007 om 15:00 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeling (Thirsa, Ellen en Nikki)
    We waren op leerwandeling.We wandelden langs het park.Zo gingen we naar de brandweer.Alle kinderen zaten neer en juf Marian trok een foto.Dan liepen we door de Leopoldstraat naar de stenen molen.we mochten eens wandelen rond de stenen molen.Er stond een vlag van vroeger van zwevegem, van bloemen gemaakt.Dan gingen we de kerk van zwevegem bekijken. Dan gingen we naar de scholen gaan kijken ,het centrum en de klimop.Dan gingen we naar het kerkhof.En trok juf een foto.We liepen langs het oud gebouw van bekaert.en kwamen aan in de priesterage.Het was vroeger een oud huis die gelemaal opgeknapt is.Er is een riviertje rond het huisje met een brugje.En een mooi landschap.

    19-10-2007 om 14:41 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat paulien!
    Vandaag is paulien 10 jaar geworden. Ze moest haar schooldag beginnen met een proef, maar dat vond ze gelukkig niet erg. Er volgt nog een foto !

    19-10-2007 om 10:10 geschreven door klas4B  


    18-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosdag, ... en ander nieuws
    Hoi klasgenoot, ouders of sympatiesanten, Zoals je ziet gingen de laatste dagen ook de kinderen aan het werk om een verslagje te schrijven voor de site van de klas. Aangezien we maar 1 computer in de klas hebben gaat dit niet zo vlug, maar de resultaten mogen er wel zijn! We namen de laatste weken ook veel foto's (onder andere van de prachtige bosdag), maar via deze weg is het niet zo interessant om die allemaal naar jullie door te sturen, geen paniek, jullie krijgen ze zeker op een of andere manier te zien. Zo, tot morgen, met meer nieuws! juf marian

    18-10-2007 om 21:30 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar het gemeentehuis (laura, delphine en sharon)
    We hebben eerst naar de brandweer geweest. Daar heeft een mevrouw uitleg gegeven. Dan zijn we naar het gemeentehuis geweest. We hebben vragen mogen stellen aan de burgemeester, daarop heeft de burgemeester geantwoord . Daarna zijn we naar burgelijke zaken geweest. In burgelijke zaken kregen we een zakje met verrasingen en brochures. Daarna zijn we terug naar school geweest.

    18-10-2007 om 00:00 geschreven door klas4B  


    11-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De klaswandeling (door Kimberly en febe)
    Op een dag ging 4b op wandel.we kwamen aan de brandweer en dan ging de juf een foto nemen maar...haar baterijen waren plat(voor de zoveelste keer).De molen:hij werd gebouwd in 1798. (amai da's al oud)Vanbinnen is hij herbouwd, maar er was niet veel te doen want er stond alleen een oude grasmaaier in.We hebben in zwevegem veel scholen.(de burgemeester weet zelf niet hoeveel).Op het Theofiel toyeplein staat de kerk. Dan gingen we naar het kerkhof. (Oei da's minder) En nu op naar de spoorweg (die is er nu natuurlijk niet meer) We hadden een leuke namiddag. Kimberly en Febe

    11-10-2007 om 16:31 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op donderdag 4 oktober maakten we een leerwandeling door zwevegem. (Leona en Emily)
    We zijn naar de brandweer geweest met het 4de leerjaar. Juf heeft een paar foto's getrokken van ons allemaal. Dan zijn we naar de stenenmolen gaan kijken. Dan zijn we rond de molen gaan kijken. Daar lagen molenstenen en sommige kinderen hebben ze proberen op te heffen maar dat ging niet. Dan zijn we naar het Theofiel Toyeplein geweest. We zijn gepasseerd aan het kerkhof. We zijn dan naar de oude spoorweg gaan kijken. We zijn op de trappen van de kerk gaan zitten en namen een foto en we hebben geteld hoeveel trappen er zijn en er waren er 15. Onze voeten en benen deden pijn. Pijn pijn pijn deden ze van iedereen.

    11-10-2007 om 14:47 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bezoek aan het gemeentehuis" verslag van sven en aaron
    Eerst hebben we in het park gewandeld. Dan hebben we binnen in de garage van de brandweer geweest.En we hebben daar eerst uitleg gekregen.Dan hebben Aaron en Sven op de modernste brandweerauto gezeten en dan heeft juf Lislotte een foto getrokken. Dan zijn we naar het gemeentehuis geweest en we hebben vragen gesteld aan de burgemeester en dan via de dienst burgerzaken weer naar de klas .

    11-10-2007 om 14:15 geschreven door klas4B  


    30-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opa Jozef Tienpont op bezoek in de klas!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, Vorige vrijdag kwam de opa van Lotte voor een vertelbeurt in de klas! Hij vertelde, in het kader van het werothema "Zwevegem" over de gemeentediensten, het gemeentebestuur, het ocmw, en de verschillende taken van onze gemeente. Opa Jozef was echt verwonderd dat de klas al zo goed op de hoogte was, en de kinderen vonden het super interessant! Nog eens bedankt aan mijnheer Tienpont, die met zijn enthousiasme bewezen heeft dat hij het lesgeven zeker niet verleerd heeft! Nu wachten op mooi weer maandag om een leerwandeling door oud en nieuw zwevegem te maken.........

    30-09-2007 om 00:00 geschreven door klas4B  


    26-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkige verjaardag Nikki!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En ook Nikki is vanaf vandaag 10 jaar! De klasgenootjes zongen een liedje voor haar uit volle borst en van de juf kreeg ze een dikke zoen! Proficiat Nikki!

    26-09-2007 om 11:59 geschreven door klas4B  


    14-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De foto's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En de foto's zijn toch nog op onze blog geraakt! Met wat hulp van de directeur en onze ICT-coördinator is het toch gelukt! Bedankt! Dit is alvast een toast op het nieuwe schooljaar.

    14-09-2007 om 18:02 geschreven door klas4B  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy birthday!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we de verjaardag van Justine en Laura gevierd in de klas. We zongen een liedje en aten stukje cake. Prettige verjaardag!

    14-09-2007 om 17:54 geschreven door klas4B  


    04-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste schooldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En we zijn terug vertrokken! De eerste schooldag in een nieuwe school en nieuwe klas. Vele leerlingen zaten met vragen. Waar moeten we spelen? Waar en hoe vormen we onze rij? Waar moeten we staan als we op school eten? En als we met de rij naar huis gaan? We hebben geprobeerd om al die vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De leerlingen voelden zich alvast iets meer op hun gemak. We maakten ook onze schriften, agenda en mappen klaar voor gebruik. En om af te sluiten hadden we nog een hapje en een drankje voorzien, om samen te toasten op een nieuw tof schooljaar! Niet alleen de leerlingen zijn er terug in gevlogen, ook de mama's en papa's wisten 's avonds wel wat gedaan. Al die brieven om in te vullen, zonder nog over het kaften van de boeken te spreken!!! In elk geval van harte bedankt voor de moeite We wensen alle leerlingen héél veel succes in dit nieuwe schooljaar! Groeten, juf Liselotte en juf Marian

    04-09-2007 om 00:00 geschreven door klas4B  


    02-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opendeur
    Nog één nachtje slapen en het is zover! We konden vandaag al kennismaken met heel wat nieuwe gezichten... Wij staan al te popelen om er morgen in te vliegen!

    02-09-2007 om 14:15 geschreven door klas4B  




    Archief per week
  • 21/04-27/04 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 12/11-18/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs