Parasols Online
Inhoud blog
 • Parasol: Sfeervolle parasols van verschillende merken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Kies een sfeervolle en mooie parasol
  27-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parasol: Sfeervolle parasols van verschillende merken

  Welkom op onze website voor parasols. Je bent op de goede plaats gekomen wanneer je op zoek bent naar een mooie parasol.

  Klik hieronder of klik hiernaast om verder te gaan naar de pagina over parasols waar je alles vindt met betrekking tot dit onderwerp. Doe er jouw voordeel mee en profiteer van het aanbod, want je vindt hier zeker wat je zoekt.

  Met de Hartman parasol kan je ten volle genieten van de zon. Je kiest immers voor kwaliteit gecombineerd met design en comfort. Met de juiste verzorging kan dit bovendien jaar in jaar uit en telkens het seizoen zich aandient. In de reeks Solar line vindt je moderne parasols in hedendaagse kleuren zoals wit, zwart, grijs en taupe, maar ook het frisse new pink, new blue en new green.

  De Paraflex muurparasol is een uniek en gepatenteerde parasolhouder die ontwikkeld is door Umbrosa. Hij kan bevestigd worden aan de muur of eventueel aan een centrale paal en maakt komaf met de hinder van een zware parasolvoet en die vervelende zware stok.

  Je hoeft niet eens Austin Powers te zijn of één van zijn vrouwelijke sidekicks te zijn om van de bloeiende schaduw onder de Fatboy flowerpowersol te genieten. Rasechte Woodstock-bezoekers hadden er zeker onder willen zitten, onder deze parasol van Fatboy. Nu al fan van de parasol?  Hier vind je alle details van de fatboy parasol.

  27-03-2012, 12:00 Geschreven door Pieter-Jan  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Tags:parasol parasols muurparasol
  Archief per week
 • 26/03-01/04 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!