Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • afvallen
 • afvallen
 • oma
 • schilderles
 • stress
  PAINTEDLADY
  my secrets
  21-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.engelenreading
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste 10 personen die hun naam/voornaam en geboortedatum + woonplaats (dorp, stad) aan mij doorgeven krijgen van mij gratis een internet engelenreading dit gewoon om mij te blijven oefenen in readings te doen. Zorg dat je duidelijk aangeeft waar ik de engelenreading naar mag doorsturen. 
  groetjes Krisp

  21-11-2010 om 09:09 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afvallen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi hoi,
  Vrijdag een moeilijke dag gehad en veel aan het eten geweest, niet te doen eigenlijk. Nu  ik elke dag werk maak om alles op te schrijven verwondert het me eigenlijk niets dat ik niet zo heel mager ben. Toch is het niet zo heel slecht om dit te doen omdat het me weerhoudt om dingen te eten, met andere woorden ik laat al eens iets staan gewoon omdat ik het niet neer wil schrijven. Ik heb gelezen dat het goed is om elke dag korte of minder lange bewegingen te doen dat dit ook kalorieën verbranden is en dat klopt als een bus. Ik heb ooit zelfs eens alle koekjes bijgehouden die ik anders bij elk tasje koffie dronk tijdens de kantinne op het werk en als ik eens een uitstapje maakte. Ik verschoot echt hoe een gtote hoeveelheid dit was !!! Dus vele kleine oefeningen of bewegingen zullen dit ook wel zijn. Bijvoorbeeld elke dag je brood bij de bakker, broodautomaat gaan halen al wandelend geeft op jaarbasis een groot aantal kalorieën die er bij je af gaan. Je zorgt er ook voor dat je lichaam zelfs in rust meer door gaat gebruiken. Alles voor de lijn en eenmaal dit een gewoonte is maakt het ook niet zo heel veel uit.
  Veel succes aan de mensen die ook wat willen afvallen!

  05-12-2010 om 08:48 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afvallen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoi,
  Ik ben bezig met afvallen of ik dit al neer heb geschreven of niet weet ik niet maar traag en gestaag lukt het me beetje bij beetje en dit geeft me toch moed. Het zit toch veel in je eigen verantwoordelijkheid nemen. Maar dit is bij alles zo in je leven. Extrene factoren kunnen niets in jouw mond stoppen dit doe je zelf. Ik liet het vaak van externe factoren afhangen of gaf hun de schuld. Ik moet vaak naar feestjes, alles is zo lekker, ik heb er geen karakter voor........ honderde excuses. In principe allemaal larie en apenkool. Het is je klokje in je hoofd omdraaien of een klikje verder klikken meer is het niet en dan volhouden want het klikt nogal eens terug of het draai meganische gaat soms van zichzelf. Ik heb ondertussen ook vernomen dat je via je ziekenkas vaak geld kunt terug krijgen als je naar een dieetiste wilt gaan. Ik heb voor mijn ziekenkas een verwijsbrief nodig van de huisarts en deze ook ondertussen gekregen. Nu nog een afspraak maken. Ik ben voor mezelf ook een dagboek bij aan het houden. Ik schrijf erin wat ik eet en hoe ik me voelde en wat ik die dag deedt. Bijvoorbeeld: verlof heeft voor mij op mijn eetgedrag een positief effect. Als ik ga werken laat ik me meer gaan en ben vaak s'avonds moe om nog mager eten klaar te maken dan durf ik al vlugger iets uit de diepvries te nemen zoals pizza of lasange en in de microgolfovern te steken. Natuurlijk gaat dit gepaard met meerder kalorieën en vetten dan dat ik zelf mijn eten zou bereiden. De weekends zijn ook minder gemakkelijk voor mij omdat dan mijn vriend langs komt die mager is en alles mag en kan eten en dan doe ik lustig mee.
  groetjes

  03-12-2010 om 07:07 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oma
  Over enkele maanden word ik oma en deze week zou ik normaal geweten hebben van welk geslacht maar ik heb nog niets vernomen. Ik ben anders wel super nieuwsgierig! Al heb ik deze nacht gedroomd dat ik tegen mijn kinderen zei dat ze een zusje bij zouden krijgen. Zou het een meisje worden? Al hadden de papa en mama liever een jongen. Al maakt het geslacht niet veel uit zeggen ze toch een voorkeur hebben de meesten altijd wel denk ik. Vandaag ben ik van plan om eens een rustige zondag te gaan houden. Wat lezen en schilderen me gewoon amuseren met hetgeen ik graag doe. Ondertussen zit de hond ook heel der dagen binnen omdat het ijskoud is en ik moet zeggen hij is heeeeeeeeel braaf het enige wat hij doet wat minder leuk is : hij verstopt overal eten gelukkig zijn het brokjes. Ik schrijf ook graag en dat ga ik vandaag ook nog maar eens doen. Duidelijk een doel voor ogen houden is ook zo leuk gewoon eens weten wat ik echt wil in dit leven. Ik durf nogal eens te springen van het ene naar het andere. We zien wel wat de dag me brengen zal. 
  have a nice day ! 
  groetjes 

  28-11-2010 om 08:37 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schilderles
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het een heerlijke schilderles het was echt gezellig en daar kan ik zo van genieten! Trouwens ik zou zelf terug meer moeten gaan schilderen. Ik moet nog een werk dat op bestelling is afmaken. De laatste tijd voelde ik me niet zo goed en dan wens ik daar ook niet verder aan te werken want voor mijn schilderijen wil ik dat ik er heerlijke energie insteek. Daar ging in het in de les gisteren ook over. De energie, het gevoel dat je op dat moment hebt steek je mee in je schilderij al zou een schilderij een prachtig landschap zijn met perfecte kleuren en je voelt je rot ellendig de persoon die jouw werk  nadien bekijkt kan zelf al is het schilderij prachtig toch voelen dat het schilderij niet aangenaam is. Daarentegen een schilderij dat je met liefde, vreugde schildert zal voor anderen goed aanvoelen al zou het schilderij op zich misschien visueel niet zo perfect zijn. Ik merk dit al jaren door dat mensen die in mijn ruimte komen en de verschillende schilderijen zien ik weet natuurlijk met welk gevoel ik het gemaakt heb en dat komt terug in de woorden die mensen uiten over het schilderij. Schilderles geven zit echt in mijn genen ik vind het gewoon zalig het geeft me energie en het is zo plezant om mensen te zien vorderen in hun werken. ZALIG GEWOON!

  25-11-2010 om 06:42 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stress
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren een dagje stress gehad, het gaat me de laatste tijd minder goed om rustig te blijven. Vooral de werkgever van mijn zoon kan me de muur  op doen lopen. Het loon is niet juist, klachten hier en daar. Als advies krijg je gewoon dat je naar het sociaal bureau moet gaan van de werkgever wat me wel stoort. In plaats dat de werkgever dit op zich neemt mag je als werknemer alles regelen en vooral niet klagen. Dit geeft me ergernis en die ergernis mondt uit in stress. Ik werk dus moet ik mijn vrije dag hiervoor gebruiken en dat maakt me niet echt blij. Het is al weken aan de gang dat ik elk vrij moment bezig ben om alles inorde te brengen wat mijn zoon zijn tewerkstelling en uitbetaling betreft. Dit is toch om ergernis mee op te bouwen toch? Ma zo is het leven neem ik aan. Ik weet dat ik er beter rustig bij kan blijven want me druk maken zal me niet helpen. Het lijnen waar ik nu mee bezig ben begint me toch wel wat te lukken. Enkel de fitness is iets dat me maar niet echt lukt om vol te houden. Eenmaal thuis van mijn werk heb ik geen zin meer om nog de auto in te stappen om te gaan trainen. Ik ben moe en de zin om te gaan is er totaal niet meer. Ik vraag me af hoe anderen dit doen. Door dit ben ik ook geneigt om mijn lidmaatschap op te zeggen vanaf 1 januari omdat ik tenslotte teveel betaal voor hetgeen ik het gebruik. Maar langs de andere kant weet ik ook dat ik dan helemaal niet meer ga. Daaren tegen lukt het me beter om mij voeding wat aan te passen en minder vet te eten dus dat is al niet slecht.

  23-11-2010 om 06:43 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:stress, lijnen
  >> Reageer (0)
  22-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afvallen
  Deze nacht aan het dromen geweest over zware mensen en afvallen. Gisteren een heel gesprek gehad met mijn vriend over lijnen en dik of mager zijn. Voor hem leek het allemaal gemakkelijk terwijl ik weet dat dit nu niet echt gemakkelijk is. Toch als ik erbij stil sta weet ik dat lijnen ook makkelijk kan als je jouw visie over lijnen, afvallen zou veranderen. Dit kost tijd en moeite maar veel zit er in je hoofd volgens mij. Mensen die zeggen dat lijnen of een slanke lijn behouden makkelijk is zullen deze slanke lijn ook makkelijker behouden volgens mij dan mensen die denken dat het moeilijk is en dat het een soort straf is om minder of gezonder te eten. Natuurlijk gaat het niet enkel of meer of minder eten meestal spelen er een hele reeks andere factoren mee. Toch schat ik dat een groot deel in je gedachten schuilt hoe je met lijnen, slank zijn , zwaar zijn ... om gaat.
  groetjes Kris

  22-11-2010 om 06:57 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar Kampen
  Vandaag een dagje Nederland namelijk Kampen op bezoek bij mijn zoon. Ik kijk er echt naar uit om te zien hoe hij zich daar heeft genesteld. Het is voor mij ongeveer 2 uur rijden dus dat valt nogal mee. Hij had graag dat ik voor hem een Widar brood vanuit België meebracht omdat hij het brood in Nederland niet echt zo super vindt. Dus als goei moeder doe je dat natuurlijk. Heel mijn leven is beetje bij beetje ook aan het veranderen.  Een tijdje terug ben ik begonnen met mijn huis op te ruimen en dat was de moeite maar die opruim brengt ook orde mee in je hoofd merk ik nu en de behoefte om opnieuw vanalles te kopen dat je huis weer overvol maakt vermindert ook. Opruimen was het eerste dat ik leerde in de cursus wicca die ik gevold heb. Ik moet zeggen in het verleden ook wel al eens op zitten ruimen maar nu vollenbak opgeruimd en dat maakt toch veel. Waarom is opruimen zo belangrijk: HET GEEFT JE RUST. Ik weet nog dat ik de bovenkamers had opgeruimd dat ik dat op de benedenverdieping voelde.

  21-11-2010 om 07:30 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn eigen dagboek op internet jiepie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het leek me al langer leuk om een dagboek op internet te zetten met alle dingen die ik mee maak en niet mee maak het is er nu eindelijk van gekomen. Elke dag schrijven zal het wel niet worden maar je weet nooit misschien is er een nieuwe mooie hobby begonnen. Aan alle lezers als er die al mochten zijn welkom to my secrets.

  20-11-2010 om 14:24 geschreven door krisp  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/paintedlady

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  20-11-2010 om 14:15 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Over mijzelf
  Ik ben kris
  Ik ben een vrouw en woon in Beerse (België) en mijn beroep is bediende.
  Ik ben geboren op 17/05/1966 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: schilderen, lezen, werken met engelen, healing, half edelstenen.
  Ik geef les in intuïtief schilderen dit doe ik al jaren met heel veel plezier. Wil je advies over halfedelstenen dit kan
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!