Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.E-mail met bijlage (attachment): kato-manuel-idool-2011-260x173

17-05-2011 om 17:16 geschreven door

20-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    KSVO - EENDRACHT AALST : 3 - 2   De match kon niet slechter beginnen voor ons. Na amper 2 minuten kreeg Dries rood voor natrappen.   We waren nog niet helemaal bekomen van deze opdoffer, of Aalst kon  al profiteren van zijn numerieke meerderheid en de 0 - 1 scoren.   Dit maakte ons echter wakker en we duwden Aalst terug op hun eigen helft. We voetbalden goed en creeërden kansen. Lander trof na een mooie aanval over links de paal. Na een geharrewar voor doel kon Michiel dan toch de 1 - 1 binnenduwen. Nog voor de rust kregen we enkele kansen, maar de gelijke stand bleef op het bord.   Onze jongens begonnen gemotiveerd aan de 2de helft en lieten Aalst niet in de match komen. We bleven goed voetballen ondanks één man minder, en toen Lander in de 38ste minuut Michiel kon vrijspelen op links, kwamen we zelfs op voorsprong via Michiel. De euforie was groot en Aalst schoof nog een mannetje meer vooruit. Dit bleek een goede zet te zijn, want na 45 minuten stond het weer gelijk.   Wij begonnen een beetje moe te worden en Aalst geloofde in de overwinning.   Maar de onzen trokken nog eens ten aanval en na een hoekschop werd de bal weggewerkt door Aalst, doch Thomas stapte goed uit, hij bediende Michiel die de linkerflank afging en een gemeten voorzet trapte naar de inlopende Branko die de winninggoal scoorde.   Hierna kwamen we niet echt meer in de problemen en ieder was dolgelukkig met deze mooie overwinning.   Proficiat voor jullie inzet.   Volgende week spelen we tegen Beveren.

20-03-2011 om 20:36 geschreven door

06-03-2011
        E. AALST - KSVO : 2 - 2   De match begon niet goed voor ons. Aalst kwam in de eerste 5 minuten 2 keer voor ons doel en telkens was het raak.   Dus moesten we al van in het begin van de wedstrijd achtervolgen en dit lukte ook.   We namen het initiatief en creeërden kans na kans, maar telkens waren de schoten of de voorzet niet goed genoeg. 10 minuten voor rusten kon Jarni dan toch alleen op doel afgaan en de 1 - 2 op het bord schieten.   In die laatste 10 minuten kregen we nog kansen, maar die leverden de verdiende gelijkmaker niet op.   We startten de 2de helft direct aanvallend en werden hiervoor beloond met de vlugge gelijkmaker. Bij onze tweede hoekschop stond Dries op de juiste plaats om de bal binnen te tikken. Aalst had het moeilijk met ons en wij bleven de kansen bij elkaar voetballen. Helaas het derde doelpunt viel niet.   De laatste 10 minuten kwam Aalst ook nog dichtbij de winninggoal, maar hun speler tikte de bal van dichtbij over.   Onze laatste aanval leverde nog bijna de 2 - 3 op, maar Jarni besloot na een lange rush net naast.   Zeer goede wedstrijd van ons, die spijtig genoeg niet de verdiende 3-punten opleverde.   Volgende week worden we verwacht in Lokeren.

__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 5931 (20110306) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

06-03-2011 om 20:21 geschreven door

20-02-2011
        KSVO - ST-NIKLAAS : 8 - 4   Tegen de laatste in het klassement startten we zeer moeizaam, en na 3 minuten werd dit al een eerste keer duidelijk toen Daan maar net op tijd kwam om een bal voor de lijn weg te spelen. We brachten er niet veel van terecht, maar in de 13de minuut kon Sander met een afstandschot ons toch op voorsprong schieten. De wedstrijd kabbelde verder, maar St-Niklaas kwam meer in de wedstrijd en speelde de bal goed rond. In de 22ste minuut resulteerde dit in de gelijkmaker en nog een paar minuten later kwam St-Niklaas zelfs op voorsprong, zodat we gingen rusten met een achterstand.   Na een donderpreek en eens duidelijk te maken dat er ook op training serieus moet gewerkt worden, startten we de 2de helft vrij goed. Onze eerste hoekschop was meteen raak, Jarni kon een voorzet van Sander in doel verlengen. Lang konden we hier niet van genieten, want amper 3 minuten later stond St-Niklaas terug op voorsprong. Weer vochten we terug en het was Sander die op een snelle tegenaanval de gelijkmaker kon scoren.   Blijkbaar waren we nu wakker en begonnen we eindelijk te voetballen. De bal ging goed rond en op de 50ste minuut begonnen er 10 dolle minuten met mooie doelpunten.   Eerst kon Jarni vanop afstand de 4 - 3 aantekenen en nog geen minuut later verlengde Jonas een voorzet van Sander in één tijd in doel. Nog waren we niet tevreden en Jarni zorgde voor de 6 - 3.   Na een snelle ingooi van Yoni kon Dries doorgaan en de 7 - 3 overhoeks binnentrappen.   Net voor affluiten lukte Jarni zijn 4de doelpunt van de namiddag. En op een tegenaanval kon St-Niklaas nog de eindcijfers vastleggen.   Na een SLECHTE eerste helft en een goede tweede helft stonden de 8 - 4 eindcijfers op het bord.   Volgende week is er geen voetbal en de week erna trekken we naar E. Aalst.

20-02-2011 om 17:03 geschreven door

12-02-2011

Beste
    spelers,

Hieronder vinden
    jullie het verdere verloop van de competitie voor ons.

metriwebTag ("footbel","rbfa/champ/stand/00081" ,"nl");

Afdrukken

K.S.V. OUDENAARDE (00081)

Uw selectiecriteria:

• Afdeling : Under 13 - Bijzondere-A(Oost-Vlaanderen)

10-02-2011
    ZATERDAG 12/02   LEDE - KSVO OM 10 U.   VERZAMELEN OM 8U15 AAN HET ZWEMBAD, WIE RECHTSTREEKS GAAT OM 9 UUR IN LEDE   1, GIANLUCA 2, MATHIEU 3, DAAN 4, YONI 5, DRIES 6, TIM 7, JARNI 8, JONAS 9, SIEBE 10, SANDER 11, MICHIEL   12. X (NATIONALE U 12) ????   GEKWETST : BRANKO, RUBEN, JOEL, BASTIAAN, DEMIAN   TOT DAN, EN BRENG MAAR EEN KARREVRACHT VECHTLUST EN INZET MEE WE GAAN ERVOOR.

10-02-2011 om 22:32 geschreven door

08-02-2011
    DE WEDSTRIJD VAN VANAVOND TEGEN ARDENNEN GAAT NIET DOOR !!!!!!!!!!   VOOR DE FITTE SPELERS IS ER TRAINING OM 17U30 !!!!!!!!!

08-02-2011 om 05:03 geschreven door

31-01-2011
        BALLENRAPEN 1ST PLOEG :   ZATERDAG 26/03 OM 19U30 VOOR DE WEDSTRIJD : KSVO - CAPELLEN

31-01-2011 om 14:37 geschreven door

23-01-2011
        KSVO - MALDEGEM : 1 - 3   Met een serieus noodelftal begonnen we aan deze wedstrijd. We moesten maar liefst 7 spelers missen. Dries en Sander speelden bij de Nationale U13. Ruben, Siebe, Joel, Demien en Tim waren ziek of gekwetst. Om aan genoeg  spelers te geraken moesten we zelfs spelers gaan vragen aan de bijzondere U11.   De eerste helft speelden we goed voetbal en kregen we een paar kansen. Doch, geen enkele konden we ervan benutten. We speelden de bal goed rond, maar in de zone van de waarheid wilde het alweer niet  lukken. Paal en keeper stonden in de weg, of de schoten waren niet  goed gericht. Maldegem kon ons in de eerste helft maar twee keer verontrusten, maar telkens stond onze doelman op de goede plaats. We gingen rusten met 0 - 0.   De tweede helft was nog maar 5 minuten oud of we moesten gaan achtervolgen, want Maldegem kon profiteren van een slecht wegwerken van ons om de bal snel door te spelen naar hun spits, die de 0 -1 scoorde. We waren niet aangedaan en gingen  op zoek naar de gelijkmaker die er snel kwam door een afstandschot van Jarni. 1 -1   We kregen weer moed en speelden terug enkele kansen bij elkaar. Na een vrije trap van Yoni kon Jonas de bal net niet binnentrappen tussen een geharrewar van spelers. Vijf minuten voor tijd, gebeurde dan het onvermijdelijke. Op een tegenaanval werd onze verdediging verrast door een lange bal en de 1 - 2 was een feit.   De tijd was te kort om hier  nog iets aan te veranderen, we trokken toch nog ten aanval, maar net voor affluiten kon Maldegem zelfs nog de 1 - 3 scoren.   Eerst en vooral bedankt aan de jongens van de Bijzondere U11 om ons uit de nood te helpen, jullie hebben zeer goed jullie best gedaan en toonden zeer veel inzet. Ook voor de rest van de spelers een pluim voor jullie inzet, spijtig dat dit niet bekroond werd met een gelijkspel of een overwinning.   Volgende week staan we voor de moeilijke verplaatsing naar Sottegem. Opgelet : deze match gaat door op zondagvoormiddag om 10 uur.   Tot dan

23-01-2011 om 10:29 geschreven door

09-01-2011
        KSVO - DEINZE : 1 - 3   Onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar ging door op een zeer zwaar veld.   De eerste helft kwamen we bijna niet weg onder de druk van Deinze. Enkele keren konden we toch tegenprikken, doch zonder succes. Deinze daarentegen kreeg kans na kans, maar gelukkig voor ons was er altijd wel iets dat niet goed was. We overleefden de eerste helft met een ruststand van 0 - 0   De tweede helft begonnen wij wel goed en we trokken meteen ten aanval. Dit resulteerde direct in een hoekschop die Jarni in doel kon werken. Nu bleven wij kamperen op de helft van Deinze en kregen de kans op 2 - 0 ; doch de keeper stond goed te spelen en verhinderde dat.   Na een kwartier in de tweede helft begon onze batterij leeg te lopen en Deinze kwam gevaarlijk opzetten. Eerst bleven 2 pogingen in het water steken, maar daarna beslisten zij op 5 minuten tijd de wedstrijd in hun voordeel.   Volgende week zijn we vrij.   Het weekend daarna komt Maldegem op bezoek.

09-01-2011 om 18:13 geschreven door