Seppe heet je welkom op deze weblog, Kemp heet je welkom op deze weblog, Doreen heet je welkom op deze we
Inhoud blog
  • Coctail à la seppe
  • Misschien ben jij de duizendste bezoeker deze maand!
  • Panacotta met frambozencoulis en gecarameliseerde appeltjes
  • 10.000 bezoekers, dat moet je verdienen
  • Gezonder frieten bakken met slechts één lepel olie
  • Heb jij een lievelings gerecht of kun je niet kiezen?
  • De grote groentenuitdaging: groenten koken voor kinderen
  • Snelle ijstaart met butterscotch-saus
  • Wat seppe het allerliefste eet
  • Geweldige schotel met ham of hesp , aardappelen en eieren. Bakken of wokken. Super voor kinderen
  • Top 7 kookboeken: onze favoriete kookboeken. Een tip voor een kerstgeschenk?
  • Kerstavond: fazant op het kerstmenu, goed alternatief voor kalkoen
  • Gegratineerde ovenschotel met prei, wortelen, aardappelen, gehakt en eventueel wat spek
  • Soep van zoete aardappel en chorizo: heerlijke, pittige en stevige soep
  • gepaneerde vis met broccoli puree witloofsalade en tartaarsaus
  • 4000 bezoekers op onze weblog
  • cordon-bleu, spruitjes en puree
  • scones
  • Risotto (risotto met groentjes en risotto met venkel)
  • Halloweensoep: tomatensoep met spinnen (gehaktballetjes met spaghetti)
  • zwarte halloween spaghetti
  • gebakken visfilet op aardappelen en bospaddestoelen
  • Gebakken & gegratineerde oesters
  • De lekkerste fazant die er is: fazant met gehakt in een romige saus met spek, champignons & druiven
  • eenvoudige worstenbroodjes voor kinderen
  • zeer eenvoudig recept voor Vlaamse stoverij, stoofvlees of stoofkarbonaden: vooraf aanbakken van het vlees niet meer nodig
  • de beste pistolets van België (vervolg) van overgrootvader over grootvader over vader over zoon......
  • huis beaudega: gastvrijheid ten top & schitterende spaanse (en andere) wijnen
  • Mooie recepten van de kinderen van de klas van Greet & Martine in de Sterrespits te Gent
  • Proefdagen De Sterrespits. Nikita: zachte zwarte chocoladetaart
    Zoeken in blog

    Rondvraag / Poll
    Hoe vind je deze kookweblog?
    Heel goed
    Goed
    Gewoon
    Slecht
    Heel slecht
    Bekijk resultaat

    waar je ons terugvindt en onderaan onze andere website
  • recepten.start.be
  • recepten.go2.be
  • recepten.2link.be
  • Onze eerste website met heel wat (familie-)recepten
  • onze Kookweblog
    kook- en eetavonturen van Doreen & Luk
    27-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Nikita: zachte zwarte chocoladetaart

    Nikita maakte volgend recept voor de klas van Juf Martine in de Sterrespits

    ZACHTE ZWARTE CHOCOLADETAART

     

    250 g zwarte chocolade laten smelten

    au bain-marie

    voeg 200 g malse boter

    voeg 200 g suiker

    voeg 4 eierdooiers

    voeg 4 eetlepels maïzena

    voeg 4 opgeklopt wit van ei toe

    Bakken in een voorverwarmde oven van 180°C

    gedurende 20 minuten

    Het is klaar!

    Smakelijk !!!

                                                   Nikita

     

    27-11-2007 om 21:15 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Babette: Tomatentaart

    Babette maakte volgend recept voor juf Martine in de Sterrespits

    TOMATENTAART

     

    bladerdeeg

    ui

    tomaten

    olijfolie

    peper en zout

    kruiden en suiker

    1 ei (wit)

     

    Bladerdeeg prikken en eiwit erover.

    Oven op 200°C

    ui bakken als uienconfituur

    tomaten pellen

    Op het deeg: ui, tomaten, kruiden en

    olijfolie.

    In de oven op 200°C.

                                                   Babette

     

    27-11-2007 om 21:15 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Proefdagen De Sterrespits. Helena: Tiramisu

    Helena maakte volgend recept voor juf Martine in de Sterrespits

    TIRAMISU

     

    2 dozen pavensien (Italiaanse boudoirs)

    500 g mascarpone

    2 dl amaretto (kinderversie zonder of

    weinig amaretto, meer amandelextract)

    6 soeplepels witte suiker

    6 eieren

    ongeveer 10 druppels amandelextract

    ongeveer 1,5 dl sterke koffie

    cacaopoeder

     

    Amaretto bij de koffie gieten , laten afkoelen.

    Eiwit en dooiers scheiden.  Eiwit zeer stijf kloppen.

    In een kom: mascarpone, suiker, eierdooiers,

    amandelextract.  Het geheel voorzichtig onder

    het eiwit mengen.

    Koekjes één voor één in de amarettokoffie onder-

    dompelen.

    In een rechthoekige schaal: afwisselend laag koek-

    jes, laag mascarpone, terug koekjes, etc ...

    Minumum 8 uur in de koelkast of anders even in de

    diepvries zodat het geheel goed vast is.

    Vlak voor het opdienen bestrooien met een laagje

    cacaopoeder (best door een zeef)

    Mmm! Smakelijk!!

                                                               Helena

    27-11-2007 om 21:14 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Proefdagen De Sterrespits. Maarten: Heten duvel

    Joris maakte volgend recept voor juf Martine in de Sterrespits 
     

    HETEN DUVEL

    ovenschotel

     

    500 g gehakt

    1 kleine ui

    een 5-tal appelen

    bruine suiker

    aardappelen

    paneelmeel

     

    Bak het gehakt samen met versnipperde ui in de pan.

    Maak appelmoes.

    Maak aardappelpuree.

    Vul de ovenschotel:

    Eerst een laag met het gehakt.

    Dan een laag met de appelmoes.

    Strooi een beetje bruine candijsuiker over de appelmoes

    dan een laag aardappelpuree.

    Enkele klontjes boter en met paneermeel bestrooien.

    Zet dit gedurende 30 minuten in de oven op 200°C,

    tot de bovenkant geelbruin ziet.

                                                               Maarten

     

    27-11-2007 om 21:13 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Imme: Flensjes

    Imme maakte volgend recept voor juf Martine in de Sterrespits

    FLENSJES

     

    200 g zelfrijzende bloem

    een halve liter melk

    30 g kristalsuiker

    1 pakje vanillesuiker

    4 eieren

     

    Mengen met de mixer

    en dan  bakken in een hete pan.

                                       Imme

    27-11-2007 om 21:13 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Hannelore: Fruitsalade

    Hannelore maakte volgend recept voor juf Martine in de Sterrespits

    FRUITSALADE

     

    2 appels

    2 bananen (rijpe)

    druiven

    2 kiwi ‘s

    1peer

    3 mandarijntjes

    1 doos perziken

    3 appelsienen

     

    Spoel het fruit

    Snijd het in stukjes daarna breng je ze naar een kom

    Overgieten met appelsiensap : pers 3 appelsienen

    Meng alles goed

    Zet alles in de koelkast

    ( Je kunt er ook nog dit bij doen :

    klop slagroom op met vanillesuiker

    doe de fruitsalade in kommetjes en

    doe de slagroom er over)

                                                   Hannelore

     

    27-11-2007 om 21:12 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Romane: Chocolademousse

    Romane maakte volgend recept voor de klas van Juf Martine in de Sterrespits

    CHOCOLADEMOUSSE

     

    250 g zwarte chocolade

    50 g melkchocolade

    4 tot 5 eierdooiers

    opgeklopt wit van 7 eieren

    2 eetlepels  kristalsuiker

     

    Laat de chocolade smelten au bain-marie.

    Voeg een klein beetje melk toe.

    Voeg de eierdooiers toe aan de chocolade.

    Het wit van ei opkloppen en bij de chocolade.

    Dit uitgieten in kleine potjes of in een grote kom.

    Best 1 nachtje in de frigo laten staan.

    Deze hoeveelheid is voor 4 tot 6 personen.

    En nu ... proeven maar!

                                                   Romane



     

    27-11-2007 om 20:07 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Floor: suikerbrood

    Floor maakte volgend recept voor de klas van Juf Martine in de Sterrespits

    SUIKERBROOD

     

    Dit heb je nodig:

    1 kg witte bloem

    1 ei

    40 gr suiker

    4,5 dl melk

    60 g gist

    14 g zout

    200 g boter

    parelsuiker of

    rozijntjes

     

    Hoe maak je het:

    Doe de bloem in een kom.

    Warm de melk een beetje op,

    smelt de gist hier in.

    Doe de suiker bij de bloem en

    smelt de boter.  Maak een kuiltje

    in de bloem en doe alles erin

    (behalve het zout en de parelsuiker).

    Meng alles en laat even rusten.

    Daarna kneden en een half uur laten

    rijzen.  Voeg er nu het zout en de parel-

    suiker aan toe.  Kneed het en doe het

    in de bakvorm.  Laat 30 min. rijzen.

    Zet de oven aan en stop het brood

    40 min. in de oven op 220°C.

    Smullen maar!

                                                   Floor

     

    27-11-2007 om 20:05 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Simon: advocadosla

    Simon maakte volgend recept voor de klas van Juf Martine in de Sterrespits

    ADVOCADOSLA

     

    4 rijpe advocado's in stukjes snijden

    1 kleine rode paprika,

    2 tomaten en 5 hardgekookte eieren

    in stukjes snijden.

    500 gr garnalen

    mayonaise toevoegen en alles mengen.

    In de koelkast laten koud worden.

     

    Smakelijk!

                                                   Simon

     

    27-11-2007 om 20:04 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Seppe: Spaghetti

     

    Seppe maakte volgend recept voor de klas van Juf Martine in de Sterrespits

    SPAGHETTI

     

    Wat moet er in:

    gehakt

    ui

    tomaten uit blik

    wortels

    geraspte kaas

    spaghetti

     

    Bakt de ui tot ze geel is.

    Voeg dan het gehakt toe en bak het tot dat het bruin is.

    Voeg dan de tomaten toe en laat sudderen.

    Stop de wortels 5 minuten in de microgolf en voeg ze

    dan ook toe.

    Kook de spaghetti.

    Doe de spaghetti in een bord en doe er een lepel saus op.

    (en voor wie kaas lust,  een handvol kaas).

                                                               Seppe

    27-11-2007 om 20:02 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Tine: fruitsla
    Tine maakte volgend recept voor de klas van Juf Martine in de Sterrespits:

    FRUITSLA

     

    Dit heb je nodig:

    2 appels, 2 peren, 2 sinaasappelen,

    1 tros druiven, 1 ananas,  2 bananen

     

    Snijd het fruit in stukjes.

    Meng alles in een kom,

    samen met wat vers geperst sinaasappelsap.

                                                   Tine

    27-11-2007 om 19:59 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen De Sterrespits. Recept Joris: schuimpjes

    Joris maakte volgend recept voor de kinderen van de klas van Juf Martine in de Sterrespits

    SCHUIMPJES

    Zo doe je het:

    Breek een ei doe het eiwit in een schotel. 

    Klop het heel goed.

    Doe er 50 gr bloemsuiker bij en klop.

    Warm de oven 10 minuten op 110 °C.

    Leg de schuimpjes op bakpapier en doe 45 minuten

    in de oven.

                                                   Joris

    27-11-2007 om 19:58 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefdagen de Sterrespits. Ariane: vogelnestjes met tomatensaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ariane maakte volgend recept voor de klas van Juf Martine in de Sterrespits

    VOGELNESTJES MET TOMATENSAUS

     

    Voor de vleesbereiding:

    750 gram gehakt (de helft varkens-

    de helft rundsgehakt)

    1 ei

    10 beschuiten

    4 gekookte eieren (gepeld)

    Voor de tomatensaus:

    4 tomaten, 1 ui, een teentje knoflook,

    room

     

    Het gehakt mengen met het ei.

    De beschuiten in kruimels knijpen.

    Het gehaktmengsel mengen met de

    beschuitkruimels.

    Het vlees rondom elk ei aanbrengen,

    zodat je het ei 'verbergt' in de grote

    vleesbal.  De vleesballen in een oven-

    schotel bakken gedurende 30 minuten.

    De fijngesneden ui en knoflook aanbakken

    in een beetje olie enn laten fruiten tot ze

    zacht zijn (niet bruin laten aanbakken!)

    De fijngesneden tomaten toevoegen en

    zachtjes laten pruttelen op het vuur.

    De saus mixen en er zachtjes wat room

    aan toevoegen.

    De vleesballen doormidden snijden zodat

    de eitjes  zichtbaar worden.  De tomatensaus

    erover gieten.

                                                   Ariane

    27-11-2007 om 00:00 geschreven door Luk & Doreen  


    20-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poffertjes
    De beste vriend van onze jongste zoon heeft een Nederlandse vader. Als Kemp daar gaat spelen, krijgt hij soms echte Nederlandse poffertjes voorgeschoteld (soort van mini pannenkoekjes). Hij vindt ze zo lekker dat hij me al talloze keren heeft gevraagd om ze thuis ook eens te maken. En dat is er nu eindelijk eens van gekomen.
    Omdat ik niet over een speciale poffertjespan beschik, heb ik me beholpen met een gewone koekenpan en een poffertjesknijpfles die je voor een habbekrats kan kopen bij de Hema. Een heel handig dingetje waarmee je gewenste hoeveelheid beslag in de pan kan knijpen. Het werkte voortreffelijk! Als je dat niet hebt, kan je ook met een soeplepel beslag in de pan doen.
    Ik heb het volgende recept gebruikt, goedgekeurd door poffertjes connaisseur Kemp en de rest van het gezin. Het komt uit de Kerst Libelle 2007.

    Voor ongeveer 50 poffertjes (van 3 à 4 cm doorsnede):
    300g zelfrijzende bloem, snuf zout, 1 ei, 125 ml room (ik heb light gebruikt), 3 dl melk, 3 koffielepels suiker (of wat meer als je ze zoeter wilt), 2 koffielepels bakolie (ik heb arachide gebruikt) + olie om in te bakken, bloemsuiker om te bestrooien.

    Werkwijze:
    Doe de bloem en zout in een kom. Klop het ei los met de room. Schenk er 1 dl melk bij en voeg de suiker toe. Schenk in een straaltje bij de bloem en klop stevig op. Voeg in scheutjes de rest van de melk erbij en de olie toe en klop stevig tot het beslag glad en dik vloeibaar is. Er zitten in het begin wat klontertjes is maar dat is niet zo erg, die verdwijnen wel, blijf kloppen!
    Vet de koekenpan in, doe het beslag in de knijpfles en knijp hoopjes beslag in de pan. Bak zoals een pannenkoek: omdraaien als de bovenkant er wat droog begint uit te zien. Vet je pan in telkens je een lading poffertjes bakt zodat ze niet plakken.
    Lekker bestrooid met bloemsuiker!

    20-11-2007 om 21:42 geschreven door Luk & Doreen  


    18-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aardappelpuree in filodeeg
    Gisteren naar het huwelijksfeest geweest van Dirk & Linda.
    In Diepenbeek in zaal 't Driesent. We vonden voor- en hoofdgerecht uitstekend.
    Wat origineel was aan het hoofdgerecht was de aardappelpuree in filodeeg.
    Ik vond zelf nog geen recept ervoor, maar op basis van mijn observaties:

    - maak een goede kruidige aardappelpuree (een eitje toevoegen en/of wat groentebouillon, peper, zout en nootmuskaat, verse boter en wat warme melk of room)
    - doe telkens één soeplepel puree in een blaadje filodeeg (leg het er in het midden op en vouw alle randen op naar boven en knijp het toe, zoals een snoepje)
    - even in de oven bakken (niet zo lang lijkt me).

    Mooi feestelijk idee en origineel, afkomstig van Bart Claes (zie www.bartclaes.be) die verantwoordelijk was voor dit culinaire evenement.

    18-11-2007 om 19:32 geschreven door Luk & Doreen  


    17-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op restaurant met kinderen - kindvriendelijk restaurant bij Gent: Restaurant Figaro in Merelbeke
    Op restaurant gaan met kleine kinderen is niet altijd evident. Op het internet is ook niet zoveel goeie informatie te vinden over restaurants waar kinderen welkom zijn. Vandaar af en toe aandacht voor plaatsen waar het leuk komen is met kinderen.

    In een vorig bericht hadden we het al over Café Parti (
    www.cafeparti.be), vlak aan het station in Gent. Leuk daar is een stoomtreintje dat boven de toog rijdt. Als je het vriendelijk vraagt, zijn ze altijd bereid het treintje een toertje te laten rijden. Onlangs was het stuk, wellicht is het nu al weer hersteld.

    Gisteren zijn we naar restaurant Figaro gegaan met de kinderen (zes en acht). We voelen ons er altijd heel erg welkom. Een deel van de tafels staat tegen de muur en één kant van de tafel bestaat dan uit een soort zitbank/zetel waar de kinderen heel erg graag op zitten. In het restaurant hebben ze kleurpotloden en kleurbladen. Er zijn ook enkele spelletjes. Vaak nemen we zelf ook een spelletjesboek mee. Onze kinderen zijn dat gewoon en het maakt dat ze zelden lastig zijn op restaurant. Er is geen kinderkaart, maar de kok is graag bereid om iets voor de kindjes te maken. Gisteren deelden de kinderen een klein biefstukje dat door de kok ook alvast in kleine stukjes was gesneden, met appelmoes en frietjes.
    Voor ons is het relaxen op zo'n moment en genieten. Restaurant Figaro, Hundelgemsesteenweg 87, 9820 Merelbeke (09/2314404).

    17-11-2007 om 15:15 geschreven door Luk & Doreen  


    06-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezellig tafelen in groep: gourmet met raclette
    Vorige week in familieverband de magen voelen knorren na een leuke (voor-)avondwandeling vlakbij het kasteel van Wijnendale. Prachtige verhalen over een ver verleden afgerond met als verrassing klaar staande soep.

    Dan de beentjes onder tafel en heerlijk gegeten. 
    Twee gourmet-toestellen op tafel voor een groep van twaalf. We gebruikten de pannetjes onderaan (één snoodaard bakte zijn spek bovenop de plaat, wat natuurlijk ook wel kan).

    Wat stond op tafel:

    - raclette
    - gerookt spek in hele fijne sneetjes
    - champignons
    - aardappelen gekookt in de schel
    - kleine augurkjes
    - zilveruitjes
    en wellicht nog meer

    Lekker kletsen en ondertussen het ene na het ander pannetje klaar maken. Heerlijk.
    Het deed ons denken aan het keldertje waar we allemaal als kind of reeds met onze kinderen zijn geweest. Het raclettekeldertje in Gasenried vlakbij Grächen. Reeds dertig jaar geleden was er een vrouwtje dat aan de haard stond (in dit geval letterlijk te nemen) aan een ingenieus toestel (de raclette staat op ijzeren platen aan de zijkant van het vuur die constant worden gekoeld door bronwater dat door een leiding wordt gestuurd). Het vrouwtje leeft nog altijd. De raclette is er nog altijd heerlijk.

    06-11-2007 om 21:29 geschreven door Luk & Doreen  


    05-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartige taart met geitenkaas, spekjes en appel
    Een slaatje met geitenkaas, spekjes en iets zoets, zoals honing of appeltjes, is een favoriet bij ons. Onlangs probeerde ik een variant: een hartige taart met geitenkaas, spekjes en appel. Heel lekker en net iets anders. Snel en makkelijk te maken, dus ideaal voor na het werk.
    Er zit ook rozemarijn bij. Dat plantje is heel gemakkelijk te kweken in de tuin en het blijft ook in de winter groen, dus je kan het het hele jaar gebruiken. Het ruikt zaaaalig! Voor de geur alleen al verdient het een plaatsje in mijn tuin. En het past bij zoveel dingen: aardappelen, kip, varkensvlees...en geitenkaas.

    Nodig de hartige taart met geitenkaas, spekjes en appeltjes
    - 1 pak voorgerold kruimeldeeg
    - 1 pakje spekblokjes (100g of een beetje meer of minder, zoals je wil)
    - 250 g geitenkaas (halfharde die je kan verbrokkelen)
    - 1 grote appel
    - 1 koffielepel verse rozemarijn, fijngehakt
    - 3 eieren
    - 25 cl room (ik gebruik light room en dat werkt prima)
    - 1eetlepel boter
    - 1 koffielepel suiker
    - zout en peper

    Begin met de appel: snij die in partjes. Smelt in een pannetje de boter en de suiker. Bak de appeltjes een minuutje of 10 op een zacht vuurtje tot ze een beetje bruin worden aan de randen. Zet opzij.
    Leg het deeg in een ronde bakvorm van 28 cm (ingevet indien je het bakpapier van de rol niet gebruikt). Prik gaatjes in de bodem. Verbrokkel de geitenkaas over de bodem. Verdeel de spekjes ertussen.
    Breek de eieren in een kom en klop ze een beetje los. Voeg de room toe en klop nog wat. Dan gaan de rozemarijn, zout en peper erbij. Meng goed. Giet dit mengsel over de geitenkaas en spek. Leg de appelpartjes mooi verspreid over de taart.
    Bak gedurende 45 minuten in een oven op 180°C. Lekker met een groene salade en een wit wijntje erbij.

    05-11-2007 om 21:53 geschreven door Luk & Doreen  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe je stokbrood terug knapperig maakt: 'l avonture commence a l'aurore, à l' aurore de chaque matin
    Een open deur voor heel veel mensen, maar voor ons was het jaren geleden een ontdekking.
    Stel, 's morgens heb je bedwelmd door broodgeuren in de bakkerij op zondag te veel stokbrood gekocht.
    's Avonds of de volgende morgen wil je het stokbrood verder opeten.
    Niets is beter dan de oven op te warmen op 200° of 225° (eigenlijk hoe warmer hoe liever).
    Als de oven opgewarmd is, hou je je hand onder de kraan met koud water en maak je het stokbrood vochtig (het brood mag niet week worden, maar het mag echt wel vochtig zijn, hoe warmer de oven, hoe vochtiger het stokbrood).

    Dan het stokbrood in de oven, voor zo'n drie à vijf minuten. Doel is dat de korst lekker knapperig is en het broodkruim nog mooi zacht. Dat op tafel, in lekker stukjes gesneden met alles wat de ijskast te bieden heeft aan beleg. Samen met het gezin, kijkend naar Kulderzipken, heerlijke afsluiting van mooie herfstvakantie. Of hoe het simpelste van het simpelste ook een plek verdient op deze weblog.

    05-11-2007 om 19:49 geschreven door Luk & Doreen  


    02-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekker koken voor kinderen: pasta met grijze garnalen
    Dit vinden Seppe (8) en Kemp (6) super lekker.
    Kook pasta. Strooi er grijze garnalen over, wat geraspte kaas en voeg er een scheutje olijfolie aan toe.
    Heel simpel. En geleerd van Huguette, bommeke van onze twee kids.

    02-11-2007 om 21:06 geschreven door Luk & Doreen  




    Dit is de kookweblog van Luk en Doreen Dewulf-Rogier, Seppe en Kemp.
    Je vindt ons vaak in de keuken of al lezend in een kookboek of -tijdschrift.
    Een evenwicht vinden tussen lekker koken voor onszelf en voor twee jongens van zeven en negen is voor ons een boeiende uitdaging.
    Misschien vind je hier wel iets wat je leuk of lekker vindt.
    Aarzel niet om ons iets te vragen via luk.dewulf@pandora.be
    Archief per week
  • 16/08-22/08 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007

    Foto


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs