onlinespelletjesspelen
gratis online spelletjes
Inhoud blog
  • Nieuwe game release: Lego Brawls.
  • Binnenkort verwacht: Wasteland 3
  • Grim Legends 3 – The Dark City
  • Battlefield 1: terug naar de Eerste Wereld Oorlog
  • Pokomon GO: verdient Nintendo hier echt aan?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    03-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suburban Mysteries: The Labyrinth of the Past
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het huis van haar tante vindt Sarah een gecodeerd briefje van haar broer. Wanneer ze de code ontcijferd heeft, beseft ze dat hij in gevaar is. Ze haast zich naar zijn huis en ontdekt dat hij en zijn gezin zijn ontvoerd. Hun kidnapper heeft aanwijzingen achtergelaten voor Sarah. Om haar broer te redden zal ze moeten doen wat de ontvoerder haar opdraagt. Ze zal bovendien in haar verleden moeten spitten om af te rekenen met haar innerlijke demonen.

    Help Sarah om haar verleden te verwerken en haar broer te redden in dit vindingrijke zoek en vind spelletje. Zoek naar handige voorwerpen, los listige puzzels op en ontdek het motief van de ontvoerder. Wie heeft de broer van Sarah ontvoerd en wat heeft haar verleden te maken met de huidige problemen? Ontdek de schokkende waarheid in “Suburban Mysteries: The Labyrinth of the Past”!

    Heb je genoten van dit prachtige zoek en vind spelletje? Download dan bij Denda Games ook Dark Strokes – Sins of the Fathers en Brink of Consciousness – Dorian Gray Syndrome!

    Kenmerken

    • Denda Games duikt in het verleden
    • Volg de aanwijzingen van de kidnapper op en red je familie
    • Waarom is de ontvoerder uit op wraak?
    • Verken huizen uit je jeugd, verborgen tunnels en meer
    • Zoek naar aanwijzingen en handige voorwerpen
    • Los listige puzzels op om de identiteit van de ontvoerder te achterhalen
    • Nederlandstalig spel

    Wilt U Cdkeys kopen of Gamekeys kopen? Kijk dan op de website van denda games


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-08-2016, 13:07 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    25-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda Games: Farm Frenzy – Heave Ho
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Scarlett gaat op vakantie. Dat heeft ze wel verdiend na al het harde werk op de boerderij. Helaas raakt ze in een tropische zeestorm verzeild. Gelukkig overleeft de roodharige schone de woeste storm. Ze spoelt aan op een eiland vol bijzondere dieren. De dieren vertellen haar dat ze door piraten zijn achtergelaten. Ze hebben geprobeerd een boerderij te runnen maar ze hebben er een potje van gemaakt. Scarlett zal haar vakantie nog even moeten uitstellen. De dieren op het eiland hebben haar hulp hard nodig!

    Ook boerderijdieren op een tropisch eiland hebben eten en drinken nodig. Zorg ervoor dat de kippen zich tevreden voelen en smakelijke eieren leggen. Verkoop de eieren op de markt zodat je geld verdient om jouw veestapel én het productaanbod uit te breiden. Er zal een bijzondere veestapel ontstaan. Voorkom dat vervelende indringers de dieren kwaad doen! Zorg ervoor dat de achtergelaten piratenhuisdieren zich voortaan kunnen redden op het eiland en geniet met volle teugen van het verrassende resultaat van jouw harde werk!

    Ben jij dol op time management spellen en een echte Farm Frenzy-fan? Bij Denda Games kun je een groot aantal delen van deze immens populaire reeks downloaden. Speel bijvoorbeeld ook de spellen Farm Frenzy – Hurricane Season en Farm Frenzy 3.

    Kenmerken

    • Denda Games gaat naar de tropen
    • Help bijzondere piratenhuisdieren
    • Bescherm jouw unieke veestapel
    • Uitdagende, grappige levels
    • Hilarische animaties
    • Verdien medailles
    • Behaal diverse prestaties
    • Speluitleg tijdens het spelen
    • Volledig Nederlandstalig

    Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

    Of wilt u gamekeys en cdkeys kopen? Kijk dan op de website van Denda.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-07-2016, 12:08 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    13-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

    Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

    Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

    Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

    Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys en cdkeys kopen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
    13-07-2016, 16:12 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    28-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg

    Hoewel de wereld door internet, en de  laatste jaren ook door mobiel internet, voor iedereen op de planeet ontsloten is, zijn er nog plekken in de wereld die voor velen een mysterie zijn. Deze plekken zijn moeilijk te bereiken, of eenvoudig te gevaarlijk om naar toe te reizen.

    Neem bijvoorbeeld de Mount Everest, het verlies van een bergbeklimmer door de gevolgen van een hoogte ziekte, geeft maar weer aan dat het niet eenvoudig is om deze berg te beklimmen. Hoewel er veel klimmers de berg zijn die het proberen, blijft de beklimming lastig. Het halen van de top is een mysterie die voor weinige gegeven is. Juist de drukte op de berg maakt het voor de beklimmers lastig, boven de vierduizend meter telt iedere seconde, en wachten in de rij om naar boven te gaan, vertraagd de laatste etape naar de top, met alle gevaren van dien.

    Ook de Bermuda Driehoek is, ondanks de technologische mogelijkheden, een mysteries die heden ten dage nog steeds niet is ontrafeld. Nog steeds verdwijnen er schepen, vliegtuigen en helikopters in dit mysterieuze gebied, dat is gevestigd in de buurt van Bermuda in de Caribische Zee. Zoals gezegd, de oorzaak is onduidelijk, het kan daar van de ene op het andere moment spoken, en verdwijnen er schepen en vliegtuigen van de rader, zonder dat er een oorzaak is, bijvoorbeeld door een storing van het elektrische systeem.

    Ook zijn er lokaties waar door oorlog en geweld de toegang onmogelijk is, denk hier bijvoorbeeld aan landen als Pakistan, Afghanistan of Irak. Wat zou het mooi zijn om de zijde route nog een keer te rijden door deze landen, of de tempels te bezoeken die al sinds het ontstaan van de mensheid in deze landen aanwezig zijn.

    Gelukkige is er een veiligere weg om naar deze lokaties te vertrekken. Het spelen van spelletjes is een mooi alternief. Je hebt natuurlijk Rollercoaster Tycoon World en De Sims 4, maar Bijvoorbeeld ook het spel ‘Mysterie Journey The Final Path’, waar je binnen een paar uur de mooiste locaties van de wereld bezoekt, van achter je computer danwel te verstaan. Ga naar de pyramides in Egypte, de tempels van de Maya’s en de kanibalen in Borneo en los puzzels op, ondek nieuwe culturen en geniet van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-06-2016, 14:33 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York, de ultieme bestemming voor iedereen

    Vraag een willekeurige voorbijganger naar welke plaats die nog een keer toe wil in de wereld, en de kans is zeer groot, bijna 100% als je eerlijk bent, dat die naar New York wil, al is het maar 1 keer in zijn leven!

    Dit is niet zo gek, New York is een fantastische stad, waar het leven bruist, waar het gebeurd, waar de trends als eerste verschijnen. Met een beetje geld op zak, kan je hier de mooiste dingen meemaken. New Yorkers zijn geen Amerikanen, New Yorkers zijn New Yorkers.

    Het is dan ook niet zo vreemd dat New York veel wordt gebruikt voor creatieve uitingen, zoals liedjes, films, mode, en sinds kort ook voor games. Naast het feit dat New York namelijk bruisend, hip, hard, modern, chaotisch en creatief is, is New York ook mysterieus.

    De ondergrondse gangen van New York zijn legandarisch. New York was de eerste stad na Londen di een metro systeem aanlegde, oude tunnels die nu niet meer in gebruik zijn, worden nu bevolkt door zwervers en andere vreemde zaken spelen zich af in die tunnels. Te samen met het feit dat er nog miljoenen mensen begraven liggen onder de wolkenkrabbers van Manhattan, is dit een prachtig decor om een adventure game te ontwikkelen. Dit is iets wat de Poolse ontwikkelaar Five BN dan ook met veel plezier en toewijding heeft gedaan.

    Spelletjes koop je in verschillende soorten en maten. Gamekeys en cdkeys kopen kan natuurlijk ook.In de reeks spelletjes van deze fantastische ontwikkelaar, in Nederland vertegenwoordigd door Denda Games, is New York Mysteries the lantern of Souls het laatste spel dat is uitgebracht. Ga mee met de avonturen van journalist Laura James, en help haar de moord op de kersverse weduwe op te lossen.

    Na de delen 1 en 2 is dit weer een goed vervolg in deze reeks. De kwaliteit van de game is wederom verbluffend, de casual gamer wordt niet teleurgesteld. Wij hebben tevens vernomen dat de ontwikkelaar uit Polen alweer bezig is met de volgende release van deze succesvolle serie, de titel van dit spel is nog onbekend, maar het is ons door de Poolse ontwikkelaars gegarandeerd dar dit spel nog een slag beter is dan de volgende. Wij kunne dit bijna niet geloven, want dit spel is al zo goed, dat wij niet kunnen wennen aan het idee dat er nog een beter spel is. Wordt vervolgd.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
    28-06-2016, 14:31 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    13-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denda Games komt met nieuwe game: New York Mysteries 3 - The Lantern of Souls
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Laura James is lid van een geheime orde die mysterieuze misdaden onder de loep neemt. Haar dagelijkse werk als journalist bij het Daily News helpt haar aan nuttige informatie. Laura’s baas, professor Bishop, vraagt haar een vreemde moord te onderzoeken. Carrie Martell is kort na de begrafenis van haar veel oudere echtgenoot, de bekende advocaat Thomas Martell, in haar goed beveiligde landhuis om het leven gebracht. De hoeveelheid bloed die in het landhuis is aangetroffen spreekt boekdelen. Carries lichaam is echter spoorloos verdwenen…

    Help Laura te achterhalen of de dood van Carrie Martell een bovennatuurlijke oorzaak heeft. Wie is de onbekende man die door het landhuis dwaalt? Hoe kan het dat hij geen pijn lijkt te voelen? Waarom heeft Carrie kort na de begrafenis van haar man champagne gedronken en taart gegeten? Hadden de Martells wel een goed huwelijk? Vind het antwoord op al deze vragen! Ga op onderzoek uit en stuit op verborgen nissen en geheime doorgangen. Vind nuttige voorwerpen en los goed uitgekiende puzzels op. Los samen met Laura een wel heel mysterieuze moord op maar… wees voorzichtig!

    Heb jij de vorige delen van deze fantastische reeks al gespeeld? Download bij Denda Games ook de spellen New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector’s Edition en New York Mysteries 2 – High Voltage Collector’s Edition. Je zult genieten van deze geweldige zoek en vind spellen!

    Kenmerken

    • Denda Games onderzoekt een mysterieuze moord
    • Door wie is Carrie Martell vermoord?
    • Wie dwaalt door het huis van het slachtoffer?
    • Vind en gebruik nuttige voorwerpen
    • Los ingenieuze puzzels op
    • Een prachtig spel om te zien
    • Een spannende verhaallijn
    • Volledig Nederlandstalig

    Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-06-2016, 11:53 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    26-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sims

    De Sims is een simulatiespel, wat is een simulatiespel?

    In een simulatiespel wordt de werkelijkheid nagebootst. Zo wordt in de spelletjes van De Sims het dagelijks leven zo realistisch mogelijk weergegeven. De Sims begeven zich in levensechte situaties en ervaren natuurgetrouwe emoties.

    Wie zijn De Sims?

    De Sims zijn inwoners van een virtuele wereld. Net als echte mensen hebben Sims behoefte aan lekker eten, leuke kleding, een fijn huis in een prettige buurt, ontspanning en een uitdagende baan. Sims zijn sociaal en maken graag nieuwe vrienden maar worden chagrijnig als ze niet genoeg slapen. Als speler bepaal jij het uiterlijk en het leven van jouw Sims. Wordt jouw Sim een serieuze zakenman of een echte flierefluiter? Sims die veel snoepen worden dik en sportieve Sims zullen er steeds fitter uit gaan zien.

    Creëer een Sim

    Voordat een Sim zijn of haar intrede in de wereld doet, bepaal jij als speler het uiterlijk van de nieuwe wereldbewoner. Je kunt het gelaat en het figuur van een Sim heel precies aanpassen. Je mag zelf het geslacht, de huidskleur, de haarkleur en de kleur ogen bepalen. Ook leeftijd en lichaamsgewicht kunnen zelf gekozen worden evenals de vorm van het gezicht, oren, mond, kin en ogen. Kies ook een geschikte kledinglijn voor de nieuwe Sim uit.

    Niet alleen het uiterlijk, ook het gedrag van een Sim is afhankelijk van jouw keuzes! Kies jij voor een charismatisch Sim, een buitenmens of een echte kluns? Bepaal naar welke muziek jouw Sim het liefst luistert en welk eten zijn of haar voorkeur geniet. Ook kun je een levenswens voor jouw Sim kiezen. Wil jij geen Sim creëren? Geen probleem, je kunt ook een kant-en-klare Sim selecteren!

    Het spelen van De Sims

    Tijdens het spelen van De Sims stippel jij een levenspad voor jouw Sims uit. Zorg ervoor dat jouw Sims zich kunnen ontwikkelen tot tevreden volwassenen. Boven het hoofd van een Sim zweeft een diamantje dat aangeeft hoe het met het humeur van een Sim is gesteld. Als het diamantje groen gekleurd is, voelt de Sim zich op zijn of haar gemak. Bij een rood of oranje diamantje moet je als speler ingrijpen. Misschien heeft jouw Sim honger of is er wat vertier nodig.

    Ook Sims moeten geld verdienen. Zoek een leuke baan die past bij het karakter en de talenten van jouw Sim. Is jouw Sim een echte carrièrejager of is een parttime baantje voor de broodnodige inkomsten voldoende? Een hardwerkende Sim maakt promotie en gaat meer verdienen. Heeft jouw Sim genoeg geld gespaard? Investeer dan in het kopen van een bedrijf!

    Sims kunnen diverse vaardigheden ontwikkelen. Stimuleer de creativiteit van jouw Sims. Wie weet schuilt er een talentvolle schilder of gitaarspeler in jouw nieuwe vriend of vriendin! Sims kunnen nieuwe dingen leren door het lezen van boeken of door het volgen van een cursus.

    Sims wonen graag in comfortabele huizen. Bouw zelf een waar droomhuis en pas het helemaal aan de wensen van jouw Sims aan! Sims kunnen ook verliefd worden, trouwen en een gezin stichten.

    Wilt U De Sims spelletjes spelen kijk dan op de website van Denda Games

    Uitbreidingspakketten

    Om nog meer plezier uit De Sims spellen te halen zijn er bij Denda Games ook speciale uitbreidingspakketten beschikbaar. Zo kun jij jouw Sims op vakantie sturen of trakteren op een super-de-luxe badkamer. Met de talrijke nieuwe opties die je in de uitbreidingspakketten zult aantreffen, wordt een nieuwe bron vol speelplezier aangeboord! Bij Denda Games kun je al meer dan 1000 spelletjes downloaden!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-05-2016, 16:36 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    08-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denda Games komt met nieuwe game: The Mirror Mysteries 2: Forgotten Kingdoms
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tommy heeft altijd ademloos naar de verhalen van zijn moeder geluisterd. Ze vertelde over een oud huis waarin ze samen met haar kinderen op een magische spiegel stuitte en een wonderlijk avontuur beleefde. Tommy’s zus Charlotte beschouwde de verhalen als fantasierijke verzinsels maar Tommy geloofde elk woord. Jarenlang heeft hij naar de spiegel gezocht. Nu hij verdwenen is, vreest Charlotte dat de verhalen van hun moeder toch een kern van waarheid bevatten.

    De politie heeft de ongeruste Charlotte naar jou, een doorgewinterde detective, doorverwezen. Help haar Tommy terug te vinden. Bestaat de spiegel echt? Heeft Tommy het daadwerkelijk gevonden? Wanneer je zelf op een wonderlijke spiegel stuit, ontdek je dat het een poort naar een andere werkelijkheid vormt. Verken magische gebieden en kijk je ogen uit. Is Tommy je soms voorgegaan? Herenig broer en zus en ontdoe de spiegel van zijn verwoestende aantrekkingskracht!

    Speel ook het eerste deel van deze weergaloze reeks. Download ook het spel The Mirror Mysteries bij Denda Games en geniet van nog een onvergetelijk zoek en vind avontuur!

    Kenmerken

    • Denda Games duikt in een spiegel
    • Tommy is vermist
    • Help Charlotte haar broer terug te vinden
    • Verken betoverende werelden
    • Unieke Zoek en Vind Scènes
    • Ga de strijd met een duivelse spiegel aan
    • Volledig Nederlandstalig
    • wilt u deze of andere spelletjes spellen kijk u dan is op de site van Denda games.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-04-2016, 14:07 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    03-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eventide - Slavic Fable Collector’s Edition
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jouw oma is beheerder van een prachtig Slavisch erfgoedpark, een magische plek waar mythische wezens en mensen vredig samenleven. Je koestert warme herinneringen aan gezellige logeerpartijen maar de afgelopen jaren heb je het te druk gehad met jouw studie botanie. Na een brief van jouw oma blijkt dat je de juiste studierichting hebt gekozen. Ontdek waarom ze een plantenexpert nodig heeft en geniet van geweldige extra’s in “Eventide – Slavic Fable Collector’s Edition”!

    De magische wezens worden door de krachten van de Fernybloem in leven gehouden maar nu is de bijzondere plant stervende. Tot overmaat van ramp weigert de kwaadaardige Boruta de toeristen nog langer vriendelijk te bejegenen en ontvoert hij jouw oma! Speel prachtige puzzels en schitterende Zoek en Vind Scènes en stuit op tal van extra’s in deze speciale Collector’s Edition. Profiteer van de handige spelgids en bezoek een magisch bos in het avontuurlijke bonushoofdstuk. Laat je betoveren door dit fabelachtig mooie spel dat op Slavische mythologieën is gebaseerd en red het park!

    Heb jij genoten van dit prachtige zoek en vind spel? Speel van dezelfde makers ook het sprookjesachtige spel Grim Legends 2: Song of the Dark Swan Collector’s Edition en het detectivespel 9 Clues 2: The Ward die je natuurlijk kunt downloaden bij Denda Games!

    Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s

    • Spelgids
    • Bonushoofdstuk
    • Zoek en Vind Scènes
    • Wallpapers
    • Muziek
    • Conceptkunst
    • Tussenscènes

    Kenmerken

    • Denda Games bezoekt een erfgoedpark
    • Los het mysterie van de Fernybloem op
    • Red oma, de beheerder van het park
    • Reis naar 30 weelderige locaties
    • Stort je op 43 raadsels en Zoek en Vind Scènes
    • Probeer alle 25 prestaties te halen
    • Volledig Nederlandstalig

    voor deze of andere leuke zoek en vind spelletjes kun je terecht op de website van Denda


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-03-2016, 15:21 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    07-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dark Demensions Somber Song
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het stadje Seven Oaks is in een ondoordringbare, zwarte rook gehuld.  Achterhaal welke tragedie het stadje in het ongeluk heeft gestort en reken af met het kwaad!

    Al jarenlang onderzoek je het bovennatuurlijke fenomeen “duistere dimensies” in de hoop dat je jouw verdwenen familie terug zult vinden. Je hebt de nodige ervaring opgedaan maar nu ben je op een wel heel gewelddadige duistere dimensie gestuit!

    De bewoners van het stadje Seven Oaks worden belaagd door een zwarte rook die er zelfs niet voor terugdeinst om jonge meisjes te ontvoeren. Een vriendelijke geestverschijning biedt zijn hulp aan maar… kun je hem wel vertrouwen? Red de bevolking van Seven Oaks voordat de zwarte rook het stadje voorgoed verzwelgt!

    Kijk voor meer leuke spelletjes ook eens op de website van Denda Games!

    Kenmerken
    Reis naar het stadje Seven Oaks
    Mensen worden door een zwarte rook belaagd
    Wat heeft de duistere dimensie veroorzaakt?
    Originele Zoek en Vind Scènes
    Tal van leuke puzzels
    Een meeslepende verhaallijn
    Volledig Nederlandstalig

    Systeemeisen
    Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
    Processor: 2.5 GHz
    Geheugen: 1024 MB RAM
    DirectX: Versie 9.0


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-10-2015, 17:14 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    19-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelletjes Nieuws website volledig vernieuwd

    De website www.spelletjes-nieuws is volledig vernieuwd. Was de website al een bron van informatie voor met name Business news over de games markt, vanaf het begin van de maand is de website uitgebreid met informatie over Android Games, Online Spelletjes, Hardcore Games, Casual Games, Casino Nieuws  en natuurlijk nog steeds Games Business Informatie.

    In de categorie Casual Games vind je nu alle informatie over releases en achtergrond informatie van casual games portals zoals denda.com, Zylom en Big Fish Games.  Iedere week worden de laatste releases van deze sites op de website geplaatst, hierdoor ziet de casual gamer met 1 overzicht alle nieuwe games die er in de actuele week verschijnen, wel zo makkelijk met het grote aanbod van nieuwe spelletjes die iedere week verschijnen. Naast releases gaat de website ook dieper in op de verschillende genres, en worden er acties aangekondigd die in samenwerking met partners worden uitgevoerd.

    De categorie Android Games informeert over de nieuwste Android Games die beschikbaar zijn. Door het grote aanbod van nieuwe Android Games is het voor de bezoeker prettig om alle goede nieuwe releases op een rijtje te vinden.

    Voor de hardcore gamer geldt dat alleen de laatste releases tellen. Op de vernieuwe site vind je trailers van de nieuwste releases, achtergrondinformatie en andere wetenswaardigheden over de grote releases die in het najaar weer op stapel staan.

    Online spelletjes geeft informatie over de laatste trends op het gebied van online spelletjes. Door d e stap van Java naar HTML5 kunnen deze spelletjes ook met gemak op de mobiele telefoon gespeeld worden. Iedere week vindt de bezoeker hier informatie over nieuwe releases en platformen waar deze spelletjes gespeeld kunnen worden.

    Casino Nieuws informeert de bezoeker over de ontwikkelingen die de komende maanden op stapel staan met de verdere legalisering van online casino’s.

    Tot slot, de categorie Business Games nieuws informeert de bezoeker over alle zakelijke aspecten die de games markt zo interessant maken. Informatie over resultaten, trends en andere  ontwikkelingen die voor de lezer interessant kunnen zijn.

    Samengevat, de vernieuwde website ziet er goed en compleet uit, en is zeker het bezoeken waard!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-08-2015, 10:54 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    22-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost Lands - Dark Overlord Collectors Edition
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Denda Games komt met een nieuw zoek en vind avontuur van Five- BN Games:

    Lost Lands - Dark Overlord Collectors Edition

    In dit nieuwe spel wordt in een onbewaakt ogenblik de kleine Jimmy ontvoerd. Help een moedige vrouw, betreed een fascinerende wereld en red Jimmy.

    Omdat de kleine Jimmy zo zoet met zijn teddybeer speelde, waagde Susan het om zich volledig op haar telefoongesprek te concentreren. Ze lette maar heel even niet op haar kind maar toen Susan zijn hulpgeroep hoorde, was het al te laat.

    Jimmy is  door een vreemde kracht naar een onbekende wereld gesleurd. Tijdens de zoektocht naar Jimmy belandt Susan in een wereld die nog nooit door mensenogen is aanschouwd. Een wereld waarin magie aan de orde van de dag is en waar het onmogelijke mogelijk is. Geniet van een spel boordevol extra’s en zorg ervoor dat Susan haar zoontje weer veilig in haar armen kan sluiten!

    Kenmerken
    Help de ongeruste Susan
    Wie heeft de kleine Jimmy ontvoerd?
    Sfeervolle Zoek en Vind Scènes
    Gevarieerde puzzels
    Betreed een wereld waarin magie doodgewoon is
    Ontdek welke plannen er gesmeed worden
    Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer!
    Volledig Nederlandstalig


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:games downloaden,download spelletjes, zoek en vind, zoek en vind spelletjes
    22-06-2015, 17:06 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    02-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Release Denda Games: Natural Threat 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Denda Games komt met een nieuw spel van Alawar: Natural Threat 2.

    In dit spel raakt de kleine Lily op haar verjaardag vermist in een stad die overwoekerd wordt door kwaadaardige planten. Red haar uit de tentakels van het groene gespuis!

    Op de verjaardag van jouw dochtertje Lily heb je een prachtige taart voor haar gebakken. Je verheugt je op het verjaardagsfeest maar dan maakt de feestelijke dag plaats voor een opmars van gigantische, gebladerde monsters!

    Enorme gemuteerde planten overwoekeren de stad en slokken de bevolking op. De inwoners worden geëvacueerd maar Lily en haar vader zijn nergens te bekennen. Ga steeds dieper de stad in en ontdek dat de planten jouw woonplaats in een jungle hebben veranderd. Benut jouw puzzeltalent om jouw familie te redden en voorkom dat de plantaardige monsters definitief wortel schieten!

    Meer over dit spel
    Vind Lily en haar vader
    Neem het op tegen gemuteerde planten
    33 unieke locaties
    10 Zoek en Vind Scènes
    Vernuftige puzzels
    Versla het loerende kwaad
    Volledig Nederlandstalig


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:games downloaden,download spelletjes, zoek en vind, zoek en vind spelletjes
    02-06-2015, 16:43 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alex Hunter; Lord of the Mind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Denda Games komt met een nieuw zoek en vind avontuur spel van Alawar:

    Alex Hunter; Lord of the Mind Collectors Edition

    Een routineklusje mondt uit in een levensgevaarlijke missie in “Alex Hunter: Lord of the Mind Collector’s Edition”, een enerverend zoek en vind avontuur!

    Privédetective Alex Hunter kan zich beroepen op een jarenlange ervaring. Hij is een kei in het oplossen van moorden, diefstallen, omkopingen en fraudezaken. Wanneer een jonge vrouw hem vraagt haar vermiste vader op te sporen, denkt Alex dat het om een doodeenvoudige klus gaat. Ontdek dat ook talentvolle speurneuzen zich kunnen vergissen en stuit op fantastische extra’s in “Alex Hunter: Lord of the Mind Collector’s Edition”!

    Professor Isaac Patterson is al ruim een maand vermist. Zijn dochter heeft al haar hoop op Alex gevestigd. Kruip in de huid van Alex en ontdek dat een ogenschijnlijke routinezaak uitmondt in een gevaarlijke missie. Een krankzinnige man heeft een machine uitgevonden waarmee hij over de gedachtes van al zijn stadsgenoten heerst. Duik in een prachtige, sfeervolle spelwereld vol mysterie en diepgang. Deze prachtige Collector’s Edition bevat onder andere een spannend bonushoofdstuk en prachtige wallpapers. Kun jij een gevaarlijke gek stoppen voordat een hele stad voorgoed verloren is?  

    Speurders opgelet: ook in de spellen Angelica Weaver - Catch me when you can Collector’s Edition en Twisted Lands – Origin kruip je in de huid van een onverschrokken detective! Download deze spannende zoek en vind spellen of andere spelletjes bij Denda Games.

    Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s
    Bonushoofdstuk
    Wallpapers
    Conceptkunst
    Muziek
    Filmpjes

    Kenmerken
    Schiet samen met Denda Games een detective te hulp
    Een weelderige, sfeervolle spelwereld
    Een Sherlock Holmes-achtig verhaal
    Urenlang speelplezier
    Red een hele stad
    Ingenieus ontworpen puzzels
    Meeslepende Zoek en Vind Scènes
    Volledig Nederlandstalig


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:android games, android spelletjes, games, zoek en vind, games downloaden
    14-04-2015, 15:05 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    18-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Family Game Pack 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Denda Games komt met een nieuwe Family Game Pack voor 2015. Het spel bevat voor het hele gezin uitdagende games van Playrix in verschillende genres.

    Geniet met het hele gezin van de allerleukste spellen voor jong en oud!

    Deze unieke spellenbundel biedt een gezellige en verantwoorde manier om na een drukke dag even helemaal tot rust te komen. Of jij nu van kaartspelletjes houdt, dol bent op mahjong, een kei bent in drie op een rij spelletjes of graag een zoek en vind avontuur speelt: met het Family Game Pack 2015 is het allemaal mogelijk!

    Spoor een vermiste tweelingzus op in Mahjong Secrets en ga de strijd tegen de natuur aan in Solitaire Mysterie: Four Seasons. Speurneuzen duiken in het spannende detectiveavontuur Relics of Fate: A Penny Macey Mystery en ware helden redden de wereld van de ondergang in het drie op een rij spelletje Call of the Ages. Met deze fantastische spellencollectie zal de hele familie zich geen moment vervelen! Nu kunt u dit spel en andere games downloaden bij Denda Games.

    Kenmerken
    Ontspanning voor jong en oud
    Geschikt voor het hele gezin
    Urenlang speelplezier
    Mahjongspelletje Mahjong Secrets
    Kaartspelletje Solitaire Mysterie: Four Seasons
    Zoek en vind avontuur Relics of Fate: A Penny Macey Mystery
    Drie op een rij spelletje Call of the Ages 
    Volledig Nederlandstalig



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:games downloaden,download spelletjes, zoek en vind, zoek en vind spelletjes
    18-03-2015, 13:45 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    10-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 Clues 2 The Ward
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Denda Games brengt het nieuwste zoek en vind spelletjes uit:

    9 Clues 2 The Ward

    De Poolse ontwikkelaar Artifex Mundi heeft dit spel ontwikkeld. Deze studio is bekend van onder ander het spel Enigmatis en de Grim Legends serie.

    In dit spannende mysterie jaagt een raadselachtige moord in een schimmig gesticht twee detectives de stuipen op het lijf!

    Nadat een jonge detective en haar partner reageren op een noodoproep uit een psychiatrische inrichting, worden ze met de moord op een arts geconfronteerd. De speurders komen tot de conclusie dat de patiënten de waarheid verdraaien en het personeel iets te verbergen heeft. Elke nieuwe aanwijzing roept nieuwe vragen op.

    De dood van dokter Crow lijkt samen te hangen met een brand en de dood van het jonge meisje Ginger. Iemand acht het gesticht verantwoordelijk voor haar dood. Onthul de identiteit van de wraakzuchtige moordenaar door het personeel en de patiënten te ondervragen en het gesticht uit te kammen. De door jou gevonden aanwijzingen zullen een onthutsende waarheid onthullen! Nu kun je dit spel en andere games downloaden bij Denda Games.

    Meer over dit spel!
    Wie heeft dokter Crow vermoord?
    Wie spreekt de waarheid?
    Ontrafel de geheimen van de inrichting
    Verken 42 buitengewone locaties
    Los 18 verschillende minispellen op
    Volledig Nederlandstalig

     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:games downloaden,download spelletjes, zoek en vind, zoek en vind spelletjes
    10-03-2015, 12:48 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    03-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Release Denda Games: Ghost Encounters Deadwood Collectors Edition
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Denda Games komt met een nieuw zoek en vind spel: Ghost Encounters Deadwood Collectors Edition.

    Nadat grafrovers de geest van de gevaarlijke bandiet Blackjack bevrijden, valt het stadje Deadwood ten prooi aan een vreselijke vloek!

    Toen Blackjack nog leefde, vermoordde hij 21 mensen maar na het schenden van zijn graf loopt het dodental razendsnel op. De vloek verspreidt zich als een virus door de stad en steeds meer inwoners leggen het loodje. Stop de vloek van Blackjack voordat Deadwood voorgoed in een spookstad verandert!

    Kruip in de huid van een buitengewoon paranormaal onderzoeker en roep de afschuwelijke vloek een halt toe. Verken Deadwood en verzamel zoveel mogelijk nuttige informatie. Speciaal voor jou is “Ghost Encounters: Deadwood” in deze Collector’s Edition in een nieuw jasje gestoken! Geniet van een nóg intensere spelbeleving en ontdek tal van extra toevoegingen. Versla de bandiet Blackjack en red de inwoners van Deadwood! Nu ook games downloaden bij Denda Games.

    Kenmerken
    Verbreek de vloek van Blackjack!
    Unieke puzzels en Zoek en Vind Scènes
    Een paranormaal avontuur
    Verrassende verhaalwendingen
    Verken een uitgestorven stadje
    Speciale “Collector’s Edition” inclusief nieuwe spelinhoud, nieuwe puzzels en meer!



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:games downloaden,download spelletjes, zoek en vind, zoek en vind spelletjes
    03-02-2015, 16:03 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    13-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezing Game of the Year Forbes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Forbes Video Games Team heeft Hearthstone: Heroes of Warcraft gekozen tot Game van het jaar 2014.

    Het kaartspel, dat ontwikkeld is door Blizzard, is verkozen tot het spel van het jaar omdat het spel het meest tegemoet aan de  huidige tijdgeest waarbij verschuiving naar mobiele games en het Free to Play concept belangrijk zijn. Volgens de jury is het spel simpel, in balans en met detail voor de afwerking. Daarnaast is het ondanks het minimalistische design commercieel een groot succes.

    Op de gedeelde tweede plaats zijn beland Mario Kart 8, Bayonetta 2 en Wolfenstein: The New Order.

    Veel plezier na de koop van de spelletjes of door games downloaden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:games downloaden
    13-01-2015, 17:01 geschreven door henk  
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 01/08-07/08 2022
  • 10/08-16/08 2020
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 05/10-11/10 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs