onlinespelletjesspelen
gratis online spelletjes
Inhoud blog
 • Battlefield 1
 • Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg
 • New York, de ultieme bestemming voor iedereen
 • Denda Games komt met nieuwe game: New York Mysteries 3 - The Lantern of Souls
 • De Sims
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  13-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

  Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

  Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

  Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

  Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys en cdkeys kopen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  13-07-2016, 16:12 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  28-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg

  Hoewel de wereld door internet, en de  laatste jaren ook door mobiel internet, voor iedereen op de planeet ontsloten is, zijn er nog plekken in de wereld die voor velen een mysterie zijn. Deze plekken zijn moeilijk te bereiken, of eenvoudig te gevaarlijk om naar toe te reizen.

  Neem bijvoorbeeld de Mount Everest, het verlies van een bergbeklimmer door de gevolgen van een hoogte ziekte, geeft maar weer aan dat het niet eenvoudig is om deze berg te beklimmen. Hoewel er veel klimmers de berg zijn die het proberen, blijft de beklimming lastig. Het halen van de top is een mysterie die voor weinige gegeven is. Juist de drukte op de berg maakt het voor de beklimmers lastig, boven de vierduizend meter telt iedere seconde, en wachten in de rij om naar boven te gaan, vertraagd de laatste etape naar de top, met alle gevaren van dien.

  Ook de Bermuda Driehoek is, ondanks de technologische mogelijkheden, een mysteries die heden ten dage nog steeds niet is ontrafeld. Nog steeds verdwijnen er schepen, vliegtuigen en helikopters in dit mysterieuze gebied, dat is gevestigd in de buurt van Bermuda in de Caribische Zee. Zoals gezegd, de oorzaak is onduidelijk, het kan daar van de ene op het andere moment spoken, en verdwijnen er schepen en vliegtuigen van de rader, zonder dat er een oorzaak is, bijvoorbeeld door een storing van het elektrische systeem.

  Ook zijn er lokaties waar door oorlog en geweld de toegang onmogelijk is, denk hier bijvoorbeeld aan landen als Pakistan, Afghanistan of Irak. Wat zou het mooi zijn om de zijde route nog een keer te rijden door deze landen, of de tempels te bezoeken die al sinds het ontstaan van de mensheid in deze landen aanwezig zijn.

  Gelukkige is er een veiligere weg om naar deze lokaties te vertrekken. Het spelen van spelletjes is een mooi alternief. Je hebt natuurlijk Rollercoaster Tycoon World en De Sims 4, maar Bijvoorbeeld ook het spel ‘Mysterie Journey The Final Path’, waar je binnen een paar uur de mooiste locaties van de wereld bezoekt, van achter je computer danwel te verstaan. Ga naar de pyramides in Egypte, de tempels van de Maya’s en de kanibalen in Borneo en los puzzels op, ondek nieuwe culturen en geniet van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-06-2016, 14:33 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York, de ultieme bestemming voor iedereen

  Vraag een willekeurige voorbijganger naar welke plaats die nog een keer toe wil in de wereld, en de kans is zeer groot, bijna 100% als je eerlijk bent, dat die naar New York wil, al is het maar 1 keer in zijn leven!

  Dit is niet zo gek, New York is een fantastische stad, waar het leven bruist, waar het gebeurd, waar de trends als eerste verschijnen. Met een beetje geld op zak, kan je hier de mooiste dingen meemaken. New Yorkers zijn geen Amerikanen, New Yorkers zijn New Yorkers.

  Het is dan ook niet zo vreemd dat New York veel wordt gebruikt voor creatieve uitingen, zoals liedjes, films, mode, en sinds kort ook voor games. Naast het feit dat New York namelijk bruisend, hip, hard, modern, chaotisch en creatief is, is New York ook mysterieus.

  De ondergrondse gangen van New York zijn legandarisch. New York was de eerste stad na Londen di een metro systeem aanlegde, oude tunnels die nu niet meer in gebruik zijn, worden nu bevolkt door zwervers en andere vreemde zaken spelen zich af in die tunnels. Te samen met het feit dat er nog miljoenen mensen begraven liggen onder de wolkenkrabbers van Manhattan, is dit een prachtig decor om een adventure game te ontwikkelen. Dit is iets wat de Poolse ontwikkelaar Five BN dan ook met veel plezier en toewijding heeft gedaan.

  Spelletjes koop je in verschillende soorten en maten. Gamekeys en cdkeys kopen kan natuurlijk ook.In de reeks spelletjes van deze fantastische ontwikkelaar, in Nederland vertegenwoordigd door Denda Games, is New York Mysteries the lantern of Souls het laatste spel dat is uitgebracht. Ga mee met de avonturen van journalist Laura James, en help haar de moord op de kersverse weduwe op te lossen.

  Na de delen 1 en 2 is dit weer een goed vervolg in deze reeks. De kwaliteit van de game is wederom verbluffend, de casual gamer wordt niet teleurgesteld. Wij hebben tevens vernomen dat de ontwikkelaar uit Polen alweer bezig is met de volgende release van deze succesvolle serie, de titel van dit spel is nog onbekend, maar het is ons door de Poolse ontwikkelaars gegarandeerd dar dit spel nog een slag beter is dan de volgende. Wij kunne dit bijna niet geloven, want dit spel is al zo goed, dat wij niet kunnen wennen aan het idee dat er nog een beter spel is. Wordt vervolgd.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  28-06-2016, 14:31 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  13-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denda Games komt met nieuwe game: New York Mysteries 3 - The Lantern of Souls
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Laura James is lid van een geheime orde die mysterieuze misdaden onder de loep neemt. Haar dagelijkse werk als journalist bij het Daily News helpt haar aan nuttige informatie. Laura’s baas, professor Bishop, vraagt haar een vreemde moord te onderzoeken. Carrie Martell is kort na de begrafenis van haar veel oudere echtgenoot, de bekende advocaat Thomas Martell, in haar goed beveiligde landhuis om het leven gebracht. De hoeveelheid bloed die in het landhuis is aangetroffen spreekt boekdelen. Carries lichaam is echter spoorloos verdwenen…

  Help Laura te achterhalen of de dood van Carrie Martell een bovennatuurlijke oorzaak heeft. Wie is de onbekende man die door het landhuis dwaalt? Hoe kan het dat hij geen pijn lijkt te voelen? Waarom heeft Carrie kort na de begrafenis van haar man champagne gedronken en taart gegeten? Hadden de Martells wel een goed huwelijk? Vind het antwoord op al deze vragen! Ga op onderzoek uit en stuit op verborgen nissen en geheime doorgangen. Vind nuttige voorwerpen en los goed uitgekiende puzzels op. Los samen met Laura een wel heel mysterieuze moord op maar… wees voorzichtig!

  Heb jij de vorige delen van deze fantastische reeks al gespeeld? Download bij Denda Games ook de spellen New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector’s Edition en New York Mysteries 2 – High Voltage Collector’s Edition. Je zult genieten van deze geweldige zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games onderzoekt een mysterieuze moord
  • Door wie is Carrie Martell vermoord?
  • Wie dwaalt door het huis van het slachtoffer?
  • Vind en gebruik nuttige voorwerpen
  • Los ingenieuze puzzels op
  • Een prachtig spel om te zien
  • Een spannende verhaallijn
  • Volledig Nederlandstalig

  Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-06-2016, 11:53 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  26-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sims

  De Sims is een simulatiespel, wat is een simulatiespel?

  In een simulatiespel wordt de werkelijkheid nagebootst. Zo wordt in de spelletjes van De Sims het dagelijks leven zo realistisch mogelijk weergegeven. De Sims begeven zich in levensechte situaties en ervaren natuurgetrouwe emoties.

  Wie zijn De Sims?

  De Sims zijn inwoners van een virtuele wereld. Net als echte mensen hebben Sims behoefte aan lekker eten, leuke kleding, een fijn huis in een prettige buurt, ontspanning en een uitdagende baan. Sims zijn sociaal en maken graag nieuwe vrienden maar worden chagrijnig als ze niet genoeg slapen. Als speler bepaal jij het uiterlijk en het leven van jouw Sims. Wordt jouw Sim een serieuze zakenman of een echte flierefluiter? Sims die veel snoepen worden dik en sportieve Sims zullen er steeds fitter uit gaan zien.

  Creëer een Sim

  Voordat een Sim zijn of haar intrede in de wereld doet, bepaal jij als speler het uiterlijk van de nieuwe wereldbewoner. Je kunt het gelaat en het figuur van een Sim heel precies aanpassen. Je mag zelf het geslacht, de huidskleur, de haarkleur en de kleur ogen bepalen. Ook leeftijd en lichaamsgewicht kunnen zelf gekozen worden evenals de vorm van het gezicht, oren, mond, kin en ogen. Kies ook een geschikte kledinglijn voor de nieuwe Sim uit.

  Niet alleen het uiterlijk, ook het gedrag van een Sim is afhankelijk van jouw keuzes! Kies jij voor een charismatisch Sim, een buitenmens of een echte kluns? Bepaal naar welke muziek jouw Sim het liefst luistert en welk eten zijn of haar voorkeur geniet. Ook kun je een levenswens voor jouw Sim kiezen. Wil jij geen Sim creëren? Geen probleem, je kunt ook een kant-en-klare Sim selecteren!

  Het spelen van De Sims

  Tijdens het spelen van De Sims stippel jij een levenspad voor jouw Sims uit. Zorg ervoor dat jouw Sims zich kunnen ontwikkelen tot tevreden volwassenen. Boven het hoofd van een Sim zweeft een diamantje dat aangeeft hoe het met het humeur van een Sim is gesteld. Als het diamantje groen gekleurd is, voelt de Sim zich op zijn of haar gemak. Bij een rood of oranje diamantje moet je als speler ingrijpen. Misschien heeft jouw Sim honger of is er wat vertier nodig.

  Ook Sims moeten geld verdienen. Zoek een leuke baan die past bij het karakter en de talenten van jouw Sim. Is jouw Sim een echte carrièrejager of is een parttime baantje voor de broodnodige inkomsten voldoende? Een hardwerkende Sim maakt promotie en gaat meer verdienen. Heeft jouw Sim genoeg geld gespaard? Investeer dan in het kopen van een bedrijf!

  Sims kunnen diverse vaardigheden ontwikkelen. Stimuleer de creativiteit van jouw Sims. Wie weet schuilt er een talentvolle schilder of gitaarspeler in jouw nieuwe vriend of vriendin! Sims kunnen nieuwe dingen leren door het lezen van boeken of door het volgen van een cursus.

  Sims wonen graag in comfortabele huizen. Bouw zelf een waar droomhuis en pas het helemaal aan de wensen van jouw Sims aan! Sims kunnen ook verliefd worden, trouwen en een gezin stichten.

  Wilt U De Sims spelletjes spelen kijk dan op de website van Denda Games

  Uitbreidingspakketten

  Om nog meer plezier uit De Sims spellen te halen zijn er bij Denda Games ook speciale uitbreidingspakketten beschikbaar. Zo kun jij jouw Sims op vakantie sturen of trakteren op een super-de-luxe badkamer. Met de talrijke nieuwe opties die je in de uitbreidingspakketten zult aantreffen, wordt een nieuwe bron vol speelplezier aangeboord! Bij Denda Games kun je al meer dan 1000 spelletjes downloaden!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-05-2016, 16:36 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  08-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denda Games komt met nieuwe game: The Mirror Mysteries 2: Forgotten Kingdoms
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tommy heeft altijd ademloos naar de verhalen van zijn moeder geluisterd. Ze vertelde over een oud huis waarin ze samen met haar kinderen op een magische spiegel stuitte en een wonderlijk avontuur beleefde. Tommy’s zus Charlotte beschouwde de verhalen als fantasierijke verzinsels maar Tommy geloofde elk woord. Jarenlang heeft hij naar de spiegel gezocht. Nu hij verdwenen is, vreest Charlotte dat de verhalen van hun moeder toch een kern van waarheid bevatten.

  De politie heeft de ongeruste Charlotte naar jou, een doorgewinterde detective, doorverwezen. Help haar Tommy terug te vinden. Bestaat de spiegel echt? Heeft Tommy het daadwerkelijk gevonden? Wanneer je zelf op een wonderlijke spiegel stuit, ontdek je dat het een poort naar een andere werkelijkheid vormt. Verken magische gebieden en kijk je ogen uit. Is Tommy je soms voorgegaan? Herenig broer en zus en ontdoe de spiegel van zijn verwoestende aantrekkingskracht!

  Speel ook het eerste deel van deze weergaloze reeks. Download ook het spel The Mirror Mysteries bij Denda Games en geniet van nog een onvergetelijk zoek en vind avontuur!

  Kenmerken

  • Denda Games duikt in een spiegel
  • Tommy is vermist
  • Help Charlotte haar broer terug te vinden
  • Verken betoverende werelden
  • Unieke Zoek en Vind Scènes
  • Ga de strijd met een duivelse spiegel aan
  • Volledig Nederlandstalig
  • wilt u deze of andere spelletjes spellen kijk u dan is op de site van Denda games.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-04-2016, 14:07 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  03-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eventide - Slavic Fable Collector’s Edition
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Jouw oma is beheerder van een prachtig Slavisch erfgoedpark, een magische plek waar mythische wezens en mensen vredig samenleven. Je koestert warme herinneringen aan gezellige logeerpartijen maar de afgelopen jaren heb je het te druk gehad met jouw studie botanie. Na een brief van jouw oma blijkt dat je de juiste studierichting hebt gekozen. Ontdek waarom ze een plantenexpert nodig heeft en geniet van geweldige extra’s in “Eventide – Slavic Fable Collector’s Edition”!

  De magische wezens worden door de krachten van de Fernybloem in leven gehouden maar nu is de bijzondere plant stervende. Tot overmaat van ramp weigert de kwaadaardige Boruta de toeristen nog langer vriendelijk te bejegenen en ontvoert hij jouw oma! Speel prachtige puzzels en schitterende Zoek en Vind Scènes en stuit op tal van extra’s in deze speciale Collector’s Edition. Profiteer van de handige spelgids en bezoek een magisch bos in het avontuurlijke bonushoofdstuk. Laat je betoveren door dit fabelachtig mooie spel dat op Slavische mythologieën is gebaseerd en red het park!

  Heb jij genoten van dit prachtige zoek en vind spel? Speel van dezelfde makers ook het sprookjesachtige spel Grim Legends 2: Song of the Dark Swan Collector’s Edition en het detectivespel 9 Clues 2: The Ward die je natuurlijk kunt downloaden bij Denda Games!

  Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s

  • Spelgids
  • Bonushoofdstuk
  • Zoek en Vind Scènes
  • Wallpapers
  • Muziek
  • Conceptkunst
  • Tussenscènes

  Kenmerken

  • Denda Games bezoekt een erfgoedpark
  • Los het mysterie van de Fernybloem op
  • Red oma, de beheerder van het park
  • Reis naar 30 weelderige locaties
  • Stort je op 43 raadsels en Zoek en Vind Scènes
  • Probeer alle 25 prestaties te halen
  • Volledig Nederlandstalig

  voor deze of andere leuke zoek en vind spelletjes kun je terecht op de website van Denda


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-03-2016, 15:21 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  07-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dark Demensions Somber Song
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het stadje Seven Oaks is in een ondoordringbare, zwarte rook gehuld.  Achterhaal welke tragedie het stadje in het ongeluk heeft gestort en reken af met het kwaad!

  Al jarenlang onderzoek je het bovennatuurlijke fenomeen “duistere dimensies” in de hoop dat je jouw verdwenen familie terug zult vinden. Je hebt de nodige ervaring opgedaan maar nu ben je op een wel heel gewelddadige duistere dimensie gestuit!

  De bewoners van het stadje Seven Oaks worden belaagd door een zwarte rook die er zelfs niet voor terugdeinst om jonge meisjes te ontvoeren. Een vriendelijke geestverschijning biedt zijn hulp aan maar… kun je hem wel vertrouwen? Red de bevolking van Seven Oaks voordat de zwarte rook het stadje voorgoed verzwelgt!

  Kijk voor meer leuke spelletjes ook eens op de website van Denda Games!

  Kenmerken
  Reis naar het stadje Seven Oaks
  Mensen worden door een zwarte rook belaagd
  Wat heeft de duistere dimensie veroorzaakt?
  Originele Zoek en Vind Scènes
  Tal van leuke puzzels
  Een meeslepende verhaallijn
  Volledig Nederlandstalig

  Systeemeisen
  Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
  Processor: 2.5 GHz
  Geheugen: 1024 MB RAM
  DirectX: Versie 9.0


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-10-2015, 17:14 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  19-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelletjes Nieuws website volledig vernieuwd

  De website www.spelletjes-nieuws is volledig vernieuwd. Was de website al een bron van informatie voor met name Business news over de games markt, vanaf het begin van de maand is de website uitgebreid met informatie over Android Games, Online Spelletjes, Hardcore Games, Casual Games, Casino Nieuws  en natuurlijk nog steeds Games Business Informatie.

  In de categorie Casual Games vind je nu alle informatie over releases en achtergrond informatie van casual games portals zoals denda.com, Zylom en Big Fish Games.  Iedere week worden de laatste releases van deze sites op de website geplaatst, hierdoor ziet de casual gamer met 1 overzicht alle nieuwe games die er in de actuele week verschijnen, wel zo makkelijk met het grote aanbod van nieuwe spelletjes die iedere week verschijnen. Naast releases gaat de website ook dieper in op de verschillende genres, en worden er acties aangekondigd die in samenwerking met partners worden uitgevoerd.

  De categorie Android Games informeert over de nieuwste Android Games die beschikbaar zijn. Door het grote aanbod van nieuwe Android Games is het voor de bezoeker prettig om alle goede nieuwe releases op een rijtje te vinden.

  Voor de hardcore gamer geldt dat alleen de laatste releases tellen. Op de vernieuwe site vind je trailers van de nieuwste releases, achtergrondinformatie en andere wetenswaardigheden over de grote releases die in het najaar weer op stapel staan.

  Online spelletjes geeft informatie over de laatste trends op het gebied van online spelletjes. Door d e stap van Java naar HTML5 kunnen deze spelletjes ook met gemak op de mobiele telefoon gespeeld worden. Iedere week vindt de bezoeker hier informatie over nieuwe releases en platformen waar deze spelletjes gespeeld kunnen worden.

  Casino Nieuws informeert de bezoeker over de ontwikkelingen die de komende maanden op stapel staan met de verdere legalisering van online casino’s.

  Tot slot, de categorie Business Games nieuws informeert de bezoeker over alle zakelijke aspecten die de games markt zo interessant maken. Informatie over resultaten, trends en andere  ontwikkelingen die voor de lezer interessant kunnen zijn.

  Samengevat, de vernieuwde website ziet er goed en compleet uit, en is zeker het bezoeken waard!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-08-2015, 10:54 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  22-06-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost Lands - Dark Overlord Collectors Edition
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Denda Games komt met een nieuw zoek en vind avontuur van Five- BN Games:

  Lost Lands - Dark Overlord Collectors Edition

  In dit nieuwe spel wordt in een onbewaakt ogenblik de kleine Jimmy ontvoerd. Help een moedige vrouw, betreed een fascinerende wereld en red Jimmy.

  Omdat de kleine Jimmy zo zoet met zijn teddybeer speelde, waagde Susan het om zich volledig op haar telefoongesprek te concentreren. Ze lette maar heel even niet op haar kind maar toen Susan zijn hulpgeroep hoorde, was het al te laat.

  Jimmy is  door een vreemde kracht naar een onbekende wereld gesleurd. Tijdens de zoektocht naar Jimmy belandt Susan in een wereld die nog nooit door mensenogen is aanschouwd. Een wereld waarin magie aan de orde van de dag is en waar het onmogelijke mogelijk is. Geniet van een spel boordevol extra’s en zorg ervoor dat Susan haar zoontje weer veilig in haar armen kan sluiten!

  Kenmerken
  Help de ongeruste Susan
  Wie heeft de kleine Jimmy ontvoerd?
  Sfeervolle Zoek en Vind Scènes
  Gevarieerde puzzels
  Betreed een wereld waarin magie doodgewoon is
  Ontdek welke plannen er gesmeed worden
  Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer!
  Volledig Nederlandstalig


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:games downloaden,download spelletjes, zoek en vind, zoek en vind spelletjes
  22-06-2015, 17:06 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 05/10-11/10 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Blog als favoriet !
  Nieuws Telegraaf (NL)

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!