Foto
Foto

UITSLAGEN

 Octopussy - W.S. Torhout

 6 - 1

Zwaneburg - Octopussy 

 3 - 4

Octopussy - Moerdammers

 9 - 2

Octopussy - FC Driehoek

 5 - 0

Koddaert -  Octopussy

 0 - 3

TG Houtland - Octopussy 

 1 - 1

Octopussy - CFC Complex 

 0 - 4

Breughelvrienden - Octopussy

 

 Octopussy - VK Verbandt

 


 


 



 











Foto

ONTHAAL- &
INFOBROCHURE



klik op foto voor inhoud brochure

Foto
TEGENSTANDERS op het net
  • Arendsvrienden
  • Excelsior Beernem
  • Eendracht Torhout
  • VK Verbandt
  • De Tempeliers
  • Inhoud blog
  • wedstrijd 24/10/2015
  • Bekerwedstrijd 17/10/2015
  • wedstrijd 10/10/2015
  • wedstrijd 26/09/2015
  • Wedstijd 30/05/2015
    Foto space octopussy
  • Foto's FC Octopussy
  • FC Octopussy
    amateursport eerste afdeling
    13-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag bekerwedstrijd 11/04/2015

    FC Complex – FC Octopussy 2-1

    Doelpunten: Von Diesel

    Opstelling:         Loose

            David    Fricolo  Kenzo  Roy

          Stene   Dhayere  Keere   Dhaene

                       Von Diesel  Mark

    Wisselspelers:  Van Bommel, Felle, Chicco en Annys.

    VERSLAG:  Wat een feest moest worden vandaag  was volledig een wedstrijd die eindigde in mineur door vele factoren dia al een tijdje aan de gang zijn en nu op één wedstrijd werd bloot gelegd! Een wedstrijd begint wanneer iedereen ten laatste om 13u45 word verwacht in de kleedkamer, ten laatste om 14u10 word verwacht op het terrein voor de “gezamelijke” opwarming, gevraagd word “positieve reacties” te uiten en niet te schelden naar elkaars kop tijdens de wedstrijd…en dan nog eens bovenop tijdens de rust je ploeg in de steek laten…tjach dit vraagt om problemen zoals vandaag dat je dan de boot ingaat tegen een vertimmerde elftal die wel zin had in een bekerfinale en die dan ook verdiend heeft gehaald op basis van teamspirit! Het is FC Octopussy onwaardig  en ben dan ook als verslaggever/speler enorm teleurgesteld in dit gebeuren, iedereen zou moeten trots zijn de kleuren te mogen verdedigen van dit team al kan dit niet altijd worden gezegd. Hopelijk beseft nu iedereen dat wij allen van speler 1 tot speler 25 ieder gelijk zijn voor de wet en herpakken wij ons nu de resterende wedstrijden! 

    VOLGENDE WEDSTRIJD IN EN TEGEN FC OELEM OP TERREIN “DEN AKKER”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPPORTERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Verslaggever >>> Felle

    13-04-2015 om 21:41 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    08-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bekerwedstrijd 11/03/2015

    De bekerfinale komt dichterbij en natuurlijk willen wij die spelen maar ook winnen, daarvoor moeten we zaterdag 11/03/2015 op verplaatsing

     naar CFC COMPLEX voor de halve finale.

    De wedstrijd speelt zich af op het terrein VTI in de Pauwstraat, aanvang van de wedstrijd is 14.30u

    Supporters op post!!!!!!!!!!!!!!!!

    Uitslag 2 - 1 zeeeeeeeer jammer dit had beter gekund !!!!!!!!!!!!!!!!!

    08-04-2015 om 00:00 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    29-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag 28/03/2015


    VV Breughelvrienden – FC Octopussy 2-7

    Doelpunten: Mark 3X  Stev, Felle, Stene en Von Diesel 1X

    Opstelling:       Loose

            Annys   Fricolo Kenzo  Roy

            Stev  Stene  Keere  Dhaene

                   Von Diesel  Mark

    Wisselspelers: Felle en Arteel.

    VERSLAG: De competitie loopt op z’n einde toch mochten “The Pussy’s” voor de 2é maal in evenveel weken de mannen van St-Pieters namelijk VVB bekampen op het terrein naast de Daring. Veel op het spel stond er niet enkel en alleen dat FC O de kaap van 100 goals kon bereiken want de teller stond nu op 97 en als je de statistieken bekijkt tussen ons treffen dit jaar (15-3 goals) zou dit wel eens kunnen gehaald worden. Je zou bijna haast denken dezelfde 11 tussen de lijnen te verwachten als vorige keer maar doch keerden enkele afwezige van vorige week gewoon weer in de basis tot grote verbazing van sommige… De partij werd intussen ook op gang gebracht en bijna werd er al gescoord voor de thuisploeg wanneer gastgoallie Loose een bal slecht wegwerkte waarop de lokale spits het leder pardoes op de paal zag stranden! Het was een verwittiging dat het niet zomaar vanzelf ging gaan want VVB wilde wel eens eerherstel om toch maar eens te kunnen winnen van ons. Zei waren het eerste kwartier toch wel de bedrijvigste ploeg al stond hun kanon net niet goed afgesteld en dan weet je het wel dat de goals wel eens aan de andere kant kunnen vallen en ja hoor daar was Von Diesel daar op z’n gekende steil en tekende voor de 0-1. Luttele minuten later verdubbelde Mark de score met een lage schuiver en zaten wij wederom op rozen. De vraag was wie scoort die 100é doelpunt en die was weggelegd voor Stene die een geloste bal van de thuisgoallie  makkelijk kon binnentikken 0-3! Bij VVB begonnen ze stilletjes aan te denken aan weer een afstraffing want wanneer de scoringsmachine van de pussy’s op dreef is, is er geen houden meer aan. Dit werd bevestigd net voor rusten wanneer Mark z’n 2é van de middag nette en zo de rust inging met een 0-4 score. De tweede helft liet niet lang op zich wachten en ging VVB resoluut op zoek naar die eerredder want veel te verliezen hadden ze toch niet en werden hiervoor beloond aan min 60 met een mooie boogbal in de linker haak! VVB speelde nu wel vrank en vrij en vond steeds de vrije man waardoor wij toch wel op eigen helft werden gedrukt en een tweede treffer van de bezoekers moesten incasseren zodat het misschien nog spannend zou worden maar zover kwam het niet wanneer Stev met z’n gekende rush de linkerflank afdweilde en zo de keeper te grazen nam 2-5. De lokalen zoals vaak hadden hun beste pijlen dan al verschoten zodat FCO de score nog kon uitdiepen via Mark en de onzichtbare ingevallen Felle die toch z’n gram haalde met z’n doelpunt zodat de eindstand van 2-7 op het scorebord blonk!

    VOLGENDE WEEK GEEN VOETBAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VOLGENDE WEDSTRIJD VOOR DE BEKER IN EN TEGEN CFC COMPLEX (VTI) OP ZATERDAG 11/04/2015!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPPORTERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Verslaggever >>> Felle

    29-03-2015 om 20:17 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    24-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.westrijd 28/03/2014

    Zaterdag 28/03/2015 gaan we op verplaatsing naar het Tempelhof voor de wedstrijd:

    BREUGHELVRIENDEN – F.C. OCTOPUSSY

    Aanvang wedstrijd >> om 14.30u

    Supporters op post!!!!!!

    Uitslag 2 - 7

    24-03-2015 om 00:00 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag 21/03/2015

    FC Octopussy – Zwaneburg  9-3

    Doelpunten:  Mark 5X  Von Diesel 2X  Dhaene, Stev  1X

    Opstelling:        Loose

              Mano  Keere  kenzo  Annys

              Stev    Felle  stene   Dhaene

                        Mark  Von Diesel

    Wisselspelers: Wim en Thierry

    VERSLAG: Vandaag  bezochten wij in 3 dagen tijd tweemaal het voetbalveld op om vandaag fusieploeg Zwaneburg partij te geven. De vraag was hoe de meeste FC O spelers waren hersteld van de midweek match tegen VV Breugeghlvrienden bijkomend dat er een pak spelers afwezig leken te zijn dit precies na de titelviering! Deze match is van geen belang meer wat de kalender betreft toch kan deze wel in de kaarten spelen van de trainer met het oog op de resterende beker en Kampioenenmatchen zodat nonshalance geen optie was! Toch leek die eerste 15 min sterk op gemakzucht of was het toch die vermoeidheid want de gasten belegerden meteen onze goallie waar zij 2x raak konden treffen en dit dik oververdiend! Het liep voor geen meter bij de pussy’s en werd her en der wat gekibbeld onder elkaar zodat met deze mentaliteit ons nog een zwaar namiddagje te wachten stond! Maar daar waren we toch bij de eerste beste combinatie was het raak via Von Diesel die attent reageerde op voorzet van Dhaene. Wij zochten nu resoluut naar die gelijkmaker al was het opletten geblazen op de tegenstander hun counter al speelden zij die telkens onmondig uit zodat wij ervan konden profteren via Mark die overhoeks scoorde, 2-2. Met het oog op rusten kon Dhaene voor de zoveelste maal  op links doorzetten en nam de bezoekende portier lekker te grazen met een enig mooi doelpunt in de kruising 3-2 foutje rechtgezet nog voor rusten en dit ten verdienste van ons karakter voetbal gecombineerd met momenten van tica- taca! Wanneer de rust ten einde kwam moest Zwaneburg noodgedwongen met 10 verder zodat het voor hen geen cadeau was als je weet dat wij de tweede helft altijd een beetje meer kunnen en het was dan meteen ook prijs via wederom Mark die voor de 4-2 tekende en wanneer Stev en Von Diesel ook nog hun goaltje meepikten was het over en out voor de bezoekers die evenwel ook nog konden tegen scoren en dit met een man minder. Mark steelde nog de show door een zuivere hattrick te maken die goed was voor de statistieken en werd de partij dan ook ten einde gebracht met een monsterscore van 9-3!

    VOLGENDE WEEK IN EN TEGEN VV BREUGHELVRIENDEN OP HET TERREIN TEMPELHOF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPPORTERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reporter van dienst >>Felle

    23-03-2015 om 21:50 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    20-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag bekerwedstrijd 18/03/2015

    ¼ Finales beker van Brugs Amateursport

    VV Breughelvrienden – FC Octopussy  1-6

    Doelpunten: Von Diesel 4X   Mark en Dhaene 1X

    Opstelling:           Loose

                  David   Gino  Kere   Roy

              Steph   Felle  Stene   Dhaene

                        Von Diesel   Mark

    Wisselspelers: Annys, Fricolo, Van Bommel en X

    VERSLAG:Door de vele afgelastingen eerder ergens in januari werd het beker treffen tussen VVB en FCO gepland op woensdagavond op het Tempelhof te Sint-Pieters. Het is zoals voor beide teams niet gemakkelijk het type elftal de wei in te sturen omwille van eerder geplande verplichtingen van sommige spelers zodat puzzelen de enige optie lijkt te zijn. Eerder in de competitie werd VVB huiswaarts gestuurd met een flinke oplawaai want er werd maar liefst 9x gescoord tegen de mannen uit Brugge. Maar eens de partij op gang werd gebracht werd het al snel duidelijk dat het geen walk-over ging worden want het was VVB die de bakens verzette waar wij van onze kant geen antwoord leek op te vinden. VVB belegerde telkens onze defensie doch echter zonder echt doelgevaar al had hun lokale spits iets meer kunnen doen met die gemeten voorzet waar z’n kopslag wat kracht miste.  Onze eerste kans kwam vanuit een standaard situatie maar Stene miste de unieke kans met een hoge knal hoog over de gapende muit. Het was echter uitstel van executie want Davidje begon op eigen helft aan een solo en bediende Mark perfect in het straatje waar hij oog in oog kwam met de thuisgoallie en niet faalde0-1, wat gevleid was hier op z’n plaats. Maar daar trok VVB zich niks van aan en trok weer ten aanval wanneer hun lokale spits zomaar door onze defensie mocht wandelen en foutief werd gestopt binnen de zestien, terechte penalty  en die ook werd omgezet zodat de bordjes weer in evenwicht stonden! Iedereen verwachte een reactie aan de kant van FC O maar het waren de Bruggelingen die op weg waren naar de voorsprong maar die werd discutabel afgevlagd zodat wij hier goed wegkwamen. Verder gebeurde er niks meer zodat de kleedkamer werd opgezocht met een billijke 1-1 stand. Tijdens de rust verzekerde onze coach dat de tegenstander geen 90’ op dit niveau zou blijven  acteren en wij wel de bovenhand zouden halen, al was het altijd opletten op de ene counter van VVB! Wat de tweede helft nu ging brengen was een raadsel en zou wie het eerst scoort wel eens de partij naar zich toe kunnen trekken en daar hadden de lokalen bijna het geluk in maar hun spits miste maar nipt. Onze eerste beste kans in die tweede time was meteen prijs toen Von Diesel z’n rechtstreekse opponent te grazen nam en het leder links binnen schoof. Wij voerden de druk nu wat op met hoog storingswerk en combinatievoetbal zodat VVB er nu wel echt nog moeilijk uitkwam en wanneer de 1-3 viel via Dhaene was het hek helemaal van de dam. De gasten probeerden nog wel maar hun brandstoftank was bijna geledigd tot de kelk en moest nu de meerdere herkennen in FCO die in enkele minuten nog 3x wist te scoren via Von Diesel  waarvan 2 in cadeau verpakking zodat de cijfers wat overdreven waren maar het ons niet belette te vieren na het fluitsignaal want de halve finales waren nu wel een feit!  Proficiat FCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU AANSTAANDE ZATERDAG THUIS TEGEN ZWANEBURG!!!!!!!!!!! SUPPORTERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Verslaggever  van op het veld>>>Felle

    20-03-2015 om 19:45 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    19-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 21/03/2015

    Na onze zege van vorige week wat ons ook de kampioenstitel opleverde spelen we zaterdag 21/03/2015 de thuiswedstrijd :

    F.C. OCTOPUSSY – ZWANEBURG

    Aanvang van de wedstrijd 14.30u.Supporters we verwachten U allen in De Valkaart

    Formidabele Uitslag 9 - 3

    19-03-2015 om 00:00 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    16-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    FC Octopussy – L’Estaminet  5-4
    Doelpunten:  Mark  x2   VD x2  Kere  x1
    Opstelling:
                      Loose

       Roy  Fricolo  Gino  David 

     Stev  Kere  Dhayere  Chicco

                  Vd   Mark

    Wisselspelers:  Felle, Annys, Stene en Kenzo.


    VERSLAG: De match van seizoen 2014-2015 stond vandaag met stip genoteerd want mits winst zou FC Octopussy voor de 3x in z’n bestaan de titel veroveren in eerste afdeling van het amateursport Brugge! Maar daarvoor moest eerst wel de voorlaatst gerangschikte L’Estaminet bekampt worden een ploeg die z’n laatste 2 duels  tot een goed einde bracht met een 4op6 respectievelijk tegen TG Houtland en FC Complex en eerder Excelsior Beernem op een gelijkspel hield, dus waren wij gewaarschuwd dernkend de titel al binnen te hebben! Voor de 2é maal op rij waren we genoodzaakt uit te wijken naar het “Siemens” terrein daar ergens achter de tennisvelden maar het belette de talrijke opgedaagde bezoekers niet ons te komen steunen waar zij ons trouwens al het gehele seizoen hebben vergezeld. Eens de partij op gang werd getrapt werd het ons al snel duidelijk dat het bloed zweet en tranen zou kosten deze te duchten tegenstander te kloppen want zij waren minsten de evenknie al klommen wij op voorsprong dankzij Mark die een mooie aanval afrondde in de linkerbenedenhoek. De euforie was van korte duur want de eerst daarop volgende aanval van de bezoekers was meteen bingo met een fraaie volley pats in de linker haak 1-1 alles te herdoen zo lijkt. Het spel ging hier echt goed op en af met aan weerzijden toch wel goede kansen waar wij net voor rusten nog ene konden van verzilveren via sluipschutter Vd die z’n gemiste kans van voordien goedmaakte. De 3-1 van Kere viel zelfs nog net binnen de 45 minuten waardoor wij nu wel in een luxepositie waren verzeild als je weet dat je maar één helft meer bent verwijdert van de titel! Tijdens de rust hamerde onze coach er wel op 100% geconcentreerd te blijven want opgeven doen de bezoekers nooit wat ons al in het verleden werd bewezen. Wanneer de 22 acteurs al weer aan het voetballen waren werd naast het terrein wel aardig pintjes verzet door de aanhang en zagen ook hoe wij tot 2x toe vergaten de score uit te diepen en de gasten er optimaal van profiteerden door de 3-2 te scoren op een stilstaande fase! Kwam hier dan toch de titelkoorts opduiken of was dit een toevalstreffer wat je zou denken want luttele minuten later namen wij weer afstand via Mark die alert reageerde en de 4-2 nette. De klok van de scheids toonde nog 15 minuten aan wanneer de bezoekers wederom mochten scoren op een standaard situatie waar zij toch wel duidelijk de meerdere waren in de lucht 4-3 alles leek hier weer mogelijk tot wij ook konden scoren op een stilstaande fase via Gino die de harde voorzet van Stev kon scoren met een deviatie, 5-3 de match zou nu toch wel in een definitieve plooi moeten liggen maar zoals eerder vermeld geven de mannen uit Brugge nooit op en maakten het ons lastig zolang er niet werd afgeblazen want weer konden zij aanklampen tot één doelpunt verschil maar stand houden deden we toch en kon alle stress van ons afgegooid worden wanneer de perfect leidende ref de wedstrijd ten eind floot! Het feest kon beginnen die kon gehoord worden tot Oostkampdorp door de knallende Poolse Piraten!!!!

    EEN DIKKE PROFICIAT AAN FC OCTOPUSSY VOOR HET BEHALEN VAN DE 3e TITEL IN HET BRUGS AMATEURSPORT BRUGGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    S’ Avonds zal er nog wat gefeest worden in een outfit om u tegen te zeggen en dit in een Oostenrijks getint Tirolerpakje!
    OPGEPAST NU AANSTAANDE WOENSDAG BEKERDUEL IN EN TEGEN VV BREUGHELVRIENDEN DIT OP HET TERREIN TE TEMPELHOF AANVANG  OM 20U00. SUPPORTERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    16-03-2015 om 21:19 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kwartfinale beker 18/03/2015

    Willen we nog meer??? Natuurlijk willen we ook nog de beker op ons palmares ,daarvoor moeten we eerst Breughelvrienden op zij zetten(na zo’n feest geen sinecure !!!!!! )

    Woensdag 18/03/2015 gaan we op verplaatsing naar Tempelhof voor de wedstrijd

    Breughelvrienden – F.C.Octopussy voor de kwartfinale van de Beker.

    Aanvang van de wedstrijd 20.00u

    Supporters wij verwachten U allen ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    Met een 1 - 6 overwinning gaan we naar de halve finale

    16-03-2015 om 00:00 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    11-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 14/03/2015

    Krijgen we zaterdag de kers op de taart?????

    We spelen zaterdag 14/03/2015 de thuiswedstrijd:

    F.C. OCTOPUSSY – L’ESTAMINET

    Supporters wij verwachten jullie in De Valkaart(Siemensplein) om 14.30u

    Uitslag 5 - 4

    KAMPIOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (zie foto's op picasa webalbum)

    11-03-2015 om 00:00 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    09-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag 07/03/2015


    Moerdammers – FC Octopussy  1-4

    Doelpunten: Mark 2x    Dhayere 1x    owngoal 1x

    Opstelling:

                                      Loose

                   David    Fricolo  Kere  Roy

                  Chicco  Stene  Dhayere  Stev

                            Mark    Von Diesel

    Wisselspelers:  Felle, Annys, Dhaene en Gino

    VERSLAG: Vandaag stond de uitgestelde wedstrijd van tegen de Moerdammers vandaag op het programma en dit op het “B” terrein van de Brugse amateursport te Koolkerke. De tegenstander haalde de laatste weken hier en daar wat punten zodat zij een goede balans maakten voor de strijd om het behoud  dus waren wij van onze kant gewaarschuwt om ons geen puntenverlies te veroorloven! Tijden de opwarming werden hier en daar bij beide teams gemekkerd over de staat van het terrein die er verdorie barslecht bij lag waar blessures hier wel kort achter de hoek konden luren! Eens de partij op gang werd gefloten bevestigde dit alles want zowel de lokalen als wij wilden combinaties op de mat leggen maar die werden aartsmoeilijk op dit akker. Toch konden de pussy’s de score openen via Dhayere die een mooie aanval afronde op rechts. Deze euforie was echter van korte duur want de eerste beste aanval van de Moerdammers was meteen prijs na een afgeweken trap. De gasten puurden daaruit wel erg veel moed en waren het zij die de wet dicteerden en mochten blij zijn dat hun spits tot 2x faalde voor de gapende muit. De eerste helft leek te eindigen op een 1-1 ruststand tot Dhayere in de zestien foutief werd afgestopt en de ref terecht naar de stip wees. Een klus voor Mark die dan ook uiteindelijk niet faalde en zo alsnog ons op voorsprong bracht net voor rusten. In de kleedkamer was onze trainer allesbehalve tevreden met het spel en liet dit ook uitschijnen want dit was wel een beetje FC Octopussy onwaardig! De tweede helft werd dan maar op gang gebracht en was het weer de lokalen die het laken naar zich toe trokken met een paar goede mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren maar gelukkig reageerden onze verdediger alert op diens pogingen. Zoals in de eerste helft brak deze missers van de Moerdammer zich zuur op want nu werd Von diesel foutief gestuit in de zestien en wees de ref wederom naar de stip waar Mark z’n tweede elfmeter van de middag nette. De kopjes gingen nu naar beneden bij de gasten zodat nog een owngoal de overdreven 1-4  cijfer op het bord tekende zodat wij met de driepunter richting Oostkamp vertrokken. Het mag worden gezegd dat onze tegenstander allerminst een degradatiekandidaat is en thuis hoort in eerste en dat wij één van onze slechtste wedstrijden speelden van dit seizoen!

    VOLGENDE WEEK THUIS TEGEN L’ESTAMINET EN DIT MET HET OOG OP DE TITEL MITS WINST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPPORTRERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Verslaggever>>> Felle

    09-03-2015 om 20:03 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    24-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 28/02/2015

    Zaterdag 28/02/2015 gaan we op verplaatsing naar ’t Eikenhof Brieversweg in Moerkerke voor de wedstrijd:

    MOERDAMMERS – F.C. OCTOPUSSY

    Supporters wij verwachten jullie!!!!!!

    (nog een beetje geduld en we kunnen vieren!!!!!!!)

    24-02-2015 om 20:52 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    22-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag 21/02/2015

    FC Complex – FC Octopussy  0-4

    Doelpunten: Mark 2X    Stev en Von diesel   1X

    Opstelling:         Loose

              David   Fricolo  Keere  Roy

             Annys   Stene  Dhayere Stev

                     Mark     Von Diesel

    Invallers:  Felle, Jef, Chicco en Arteel

    VERSLAG: De titelverdediger mocht vandaag de fiere leider ontvangen op het veld van Vti Brugge die zowaar na de regenval verandert was in een zowat modderpoel van jewelste! Al bij al kon er worden gevoetbald al ging mooi voetbal meer dan waarschijnlijk niet gezien worden al is dit héél spijtig wetende dat de twee teams over een enorm potentieel beschikken. Toch kon bij de opwarming geconstateerd worden dat bij de thuisploeg héél wat belangrijke pionnen ontbraken zodat de tegenstand misschien wat minder zou zijn al weet je nooit hoe de vervangers overnemen. Eens de  wedstrijd op gang werd gebracht duurde de studieronde welgeteld 20 min al had de thuisploeg iets meer balbezit,  weliswaar zonder onze doelman echt te bedreigen. Wij moesten het dan hebben op een paar afstandsschoten die telkens werd gepareerd door de goed keepende thuisportier. Met nog een kwartier in zicht voor de rust wist Stev  Von Diesel te vinden in de zestien wiens poging in de verste hoek verdween en zo voor de 0-1 tekende. Even later mocht diezelfde Stev door de defensie wandelen van de gasten en wanneer hij foutief werd gestuit net voor de zestien wist Mark wel raad met deze unieke kans en lepelde het rond ding rechts in de benedenhoek 0-2 en met die score werd dan ook de koffie opgezocht. De tweede helft was nog maar net op gang gefloten wanneer Keere iets voelde in de hamstrings en onmiddellijk z’n vervanging aankondigde van een mineur gesproken en hopelijk niet te erg voor de komende belangrijke weken! FC Complex had net zoals de beginfase van de eerste helft meer balbezit maar hadden nu wel de kansen om te scoren maar telkens was het van net niet en bij de eerste beste kans van ons was het wel prijs via Stev die wederom een wandeling maakte door de defensie en nu zelf mocht afwerken met een sublieme sleepbeweging 0-3 boeken toe! Het vet was van de lokalen hun soep en was het FC Octopussy die kampeerde op de helft van hen en wanneer Stev met een “Rabona” de ingevallen Chicco alleen voor doel liet verschijnen was laatstgenoemde niet zelfzuchtig en bood Mark z’n tweede van de middag aan zodat het nog 0-4 werd. De wedstrijd liep op z’n einde waardoor er niks meer veranderde aan de stand zodat wij 12 punten uitlopen op 1e achtervolger Beernem die vandaag hun wedstrijd zag worden afgelast.

    VOLGENDE WEEK IN EN TEGEN MOERDAMMERS OP HET TERREIN “EIKENHOF”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPPORTERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reporter van dienst >>>>Felle

    22-02-2015 om 10:04 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    17-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 21/02/2015

    Nu zaterdag 21/02/2015 gaan we op verplaatsing voor de belangrijke wedstrijd:

    F.C. COMPLEX – F.C. OCTOPUSSY

    De uitslag van deze wedstrijd zal bepalend zijn in de run naar het kampioenschap in eerste afdeling.

    Supporters wij verwachten u allen op het terrein van VTI in Pauwstraat st Andries Brugge.

    Aanvang van de wedstrijd om 14.30u.

    Uitslag 0 - 4

    terug een grote stap dichter!!!!!!!

    17-02-2015 om 00:00 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    15-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag 14/02/2015

    FC Octopussy – FC Driehoek  7-1

    Doelpunten: Mark   3X   Dhayere, Von diesel en Dhaene 1X   owngoal 1X

    Opstelling:      Loose

           David   Kere  Kenzo   Roy

       Chicco  Stene  Dhayere  Dhaene

                   Mark  Von Diesel

    Wisselspelers:  Annys, Gino en Fricolo

    VERSLAG: Vorige week verdienden de Pussy’s een weekje rust na de gewonnen topper tegen de buren van Beernem en was het vandaag weer alle hens aan dek voor de wedstrijd tegen FC Driehoek. De tegenstander kent dit jaar een beetje ups en downs al hebben ze dit jaar dan ook een vernieuwde ploeg die uiteraard nog wat moet worden gesmeerd! Wij van onze kant konden zo goed als anders met onze sterkste formatie aantreden al is dit natuurlijk een luxe wanneer men over een grote kern beschikt want de onzekere libero Gino werd achterin vervangen door Keere waardoor Stene de plaats innam op het middenveld. De wedstrijd werd dan ook op gang gefloten wanneer nog enkele supporters het terrein zochten waar de twee teams elkaar bekampten want het hoofdterrein was gereserveerd  voor de “KSA” waardoor wij verhuisden naar de “akker” nabijgelegen de tennisvelden! Het spel was in het eerste kwartier verre van goed maar wat wilde je op zo’n veld, combineren was praktisch onmogelijk waardoor de lange bal de enige optie leek. Toch konden de lokalen de score openen hetzij via een Brugse verdediger en was de ban gebroken want het was een doelpunt dat de wedstrijd nodig had. En daar waren de combinaties dan van de Pussy’s en al gauw werd het snel 2-0 en 3-0 via telkens Mark  waarvan de laatste van een fraaie makelij was! Wat deden de bezoekers dan wel buiten een paar afstand schoten werd Goallie Loose immers bedreigd en werd de rust opgezocht met een ruime voorsprong. Tijdens die helft mocht de herstelde Fricolo de libereo post voor z’n rekening nemen terwijl Keere een rang  opschoof ten koste van Kenzo die zich mistrapte en geen enkel risico nam en in de kleedkamer bleef.  De tweede helft was het hier ook éénrichtingsverkeer en werd de score dan ook snel verhoogd via wederom Mark die z’n hattrick beet had en nota bene werd de aangever 3 x Von Diesel die ook z’n doelpuntje meepikte na een mooie combinatie tussen chicco en Keere, 5-0 een afstraffing leek hier in de maak maar het was aan de overkant dat onze libero zich verslikte en alsnog z’n foutje wilde rechtzetten met helaas een strafschop tot gevolg en die ook feilloos werd omgezet en was de eerredder een feit. Met nog een kwartier in het zog werd de score nog opgedreven tot 7-1 via Dhayere en Dhaene zodat het nog een monsterscore werd en zo ons doelpuntensaldo fors de lucht ingaat! De wedstrijd was dan ook afgelopen en konden vernemen dat de concurrent weer punten liet liggen wat wil zeggen dat de titel nu wel héél dichtbij komt!!!!

    VOLGENDE WEEK IN EN TEGEN fC COMPLEX OP HET VTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  SUPPORTERS OP POST HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reporter van Dienst >>>>Felle

    15-02-2015 om 09:42 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    01-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag 31/01/2015

    Excelsior Beernem – FC Octopussy 0-3

    Doelpunten:  Stev  1X   Von Diesel 2X

    Opstelling:             Loose

                 David    Gino   Kenzo   Roy

                Stev   Kere   Dhayere  Chicco

                       Mark        Von diesel

    Wisselspelers: Annys, Danny, Stene en Van Bommel

    VERSLAG: De kaskraker van vandaag was ongetwijfeld die tussen Excelsior Beernem en FC Octopussy de respectievelijke nummer 1 tegen 2! FC Octopussy telde na verleden week 4 bonuspunten op de Beren omwille van hun verlies vorige week tegen FC Complex dus konden we mits winst een kloof slaan van 7 punten bij verlies kwamen zei weer dichter tot op 1 punt om toch maar al lichtjes te kunnen spreken van de match om de titel. De supporters uit Oostkamp waren talrijk aanwezig vandaag en was het ook te horen want de “voetzoekertjes” lieten van zich spreken zodat het wel eens een woelige namiddag zou kunnen worden! Wanneer de rook nog niet helemaal was weggetrokken nam Stev ter hoogte van de middenlijn de bal in z’n bezit en dreef op tot aan de zestien, veinsde een trap en sleepte de bal mooi voor z’n linker waar hij het ronde ding snoeihard in de linkerbovenhoek joeg  0-1 en er waren nog geen vijf minuten gespeeld van een droomstart gesproken! De Beren hadden op zo’n vroege domper allicht niet gerekend en waren wat van slag zodat zei geen enkele aanval bij elkaar konden knutselden  zodat wij de bal opeiste maar ook zonder echte dreiging maar dit hoefde ook niet wanneer je op een 0-1 bonus staat. Zo hobbelde de eerste helft wat verder met aan weerszijden steriele druk en vooral veel middenveldspel en werd zo de rust opgezocht.  De tweede helft werd afgetrapt en was het duidelijk dat de Beren ons zou proberen op eigen helft te houden en daar slaagden ze ook in want wij konden de bal maar niet in eigen rangen houden ten verdienste van de thuisploeg. Het was pompen of verzuipen nu want iedere opzet van hun was gevaarlijk en mochten we de goden danken dat de bal pardoes op de lat strandde na een pegel van hun spits! De coach voorkwam echter meer en ging tacktisch wat gaan bijsturen om alsnog terug in die wedstrijd te komen en het loonde onmiddellijk want de vrije man werd weer gevonden en konden de rangen weer bijsluiten zodat Von Diesel meer steun kreeg en daar ook van profiteerde wanneer hij in het laantje werd gestuurd en de thuisgollie geen kans liet en de 0-2 nette! Een beetje tegen de gang van het spel toch in die tweede helft maar het baarde ons geen zorgen en dreven nu nog een beetje door en was de 0-3 een feit na alweer Von Diesel die in 2 tijden de bal tegen de netten duwden, FC Octopussy op rozen en die werd furieus gevierd in de tribune met “molotov cocktails” waar de ref er misschien wel terecht graten inzag en de afgevaardigde toe maande de supporters te bedaren anders zou de match worden gestaakt met de gevolgen vandien. Maar zo ver kwam het niet want Excelsior Beernem had geen fut meer om nog iets te forceren en wij speelden nu zuiver op karakter zodat de partij eindigde in een qua kansen verdiend voor de Oostkampenaren!  Het mag worden gezegd een dikke PROFICIAT  aan gans FC Octopussy voor het geleverde resultaat en werd hier en daar al gesproken over de titel maar verkoop nooit het vel van de Beer(nem) vooraleer hij is geschoten!!!!

     

    VOLGENDE WEEK GEEN VOETBAL WEL OP 14/02/2015 THUIS TEGEN FC DRIEHOEK!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPPORTERS OP POST HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reporter van dienst >>>Felle

    01-02-2015 om 18:36 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    27-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag 24/01/2015

    FC Octopussy – Eendracht Koddaert  5-4

    Doelpunten:   Von Diesel 2X    Kere, Dhayere en Mark  1X

    Opstelling:       Loose

             Roy   Gino  Kenzo   David

            Chicco  Kere  Dhayere  Stev

                   Von Diesel   mark

    Wisselspelers: Stene, Annys en Danny

    VERSLAG:  Na 2 weken non-actief door de vele regenval was het vanmiddag weer voetbal geblazen dit tegen de Zuid-West-Vlamingen  Eendracht Koddaert. In de heenronde was dit de ploeg die ons als enige punten kon afsnoepen en dit met een 4-4 stand. De vraag was of er immers weer zoveel zou worden gescoord en of zei ons ook weer punten konden afsnoepen. Eens de wedstrijd opgang was gefloten was het duidelijk dat het geen gezondheidswandelingetje zou worden want het waren de bezoekers die de bal opeiste waardoor wij een beetje achter de feiten liepen. Tegen de gang van het spel opende Kere de score door goed te volgen op een scherpe voorzet van Stef 1-0. De Torhoutnaren lieten het echter niet aan hun hart komen en zochten resoluut de gelijkmaker die er ook kwam via hun net ingevallen spits die één van hun zwarte parels was komen vervangen, hier was er echter geen goede dekking en was deze goal zeker te vermijden. Met een 1-1 stand werd de rust dan ook ingezet en werden de kleedkamers opgezocht waar onze 15 spelers een warm onthaal ontvingen van trainer Wim die hen de levieten voorleesde. Hij hamerde erop de ruimtes dicht te houden op het middenveld en wat meer druk te voeren naar voren. Het was nu aan ons om de bakens te verzetten maar algauw werd die de kop ingedrukt door een blunder van jewelste door onze sluitstuk Loose… en tot overmaat van ramp deed onze rechtsback krack hetzelfde zodat er na 50’ min 1-3 op het bord stond en dit was aangezien de blunders niet gestolen van de bezoekers  want zei waren op alle vlakken heer en meester! Het was nu alles of niks en besloot trainer Wim alles op alles door een mannetje meer op het middenveld te plaatsten om de druk enigsinds te proberen op te voeren maar weer werden wij koud gepakt en dit op snelheid en was de 1-4 een feit en was een afstraffing in de maak. Maar plots was die 2-4 daar door Von Diesel die toch eens kon ontsnappen uit de greep van z’n rechtstreekse opponent en rapper op de bal was. De bezoekers lieten ons nu komen om de counter te hanteren want de zege lonkte voor hen al werden we aanvallend wel telkens foutief gestuit zodat de partij wat heftiger verliep en dit aan weerszijden met hier en daar wat grillige akkefietjes maar de scheids kon dit telkens professioneel oplossen.  Met nog 10 min op de klok dachten we duimen te moeten leggen tegen een betere tegenstander maar toen kwam de FC Octopussy van weleer en scoorden wij in 2 minuten tijd de 3-4 en 4-4 via Von Diesel en Dhayere, wetende dat Stef enkelen minuten daarvoor al de lat had geviseerd op vrije trap! Diezelfde Stef kon op rechts nog een laatste maal oprukken en raasde de zestien binnen waar hij foutief werd gestuit en wees de ref naar de stip, Mark eiste de bal op en bleef ijzig kalm en deponneeerde het ronde ding feilloos  in doel… van een remonte gesproken en was de 5-4 een feit al was dit niet goed voor hartlijders!  Toen de ref de wedstrijd  ten einde floot werd deze erg felbevochten 3 punter nog extra in de verf gezet door de mededeling dat Excelsior Beernem verloor van FC Complex!!!!

    Volgende week uit bij Excelsior Beernem dus supporters op post hé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Onthou:

    -dat je dit niet altijd ga kunnen doen zo’ grote achterstand ophalen

    -de tegenstander hoger in het klassement hoort

    -Wij wel weerbaarheid toonden en terugvochten

    -dit één van onze slechtste 75’ min van het seizoen zijn

    -nu zaterdag de match van het jaar is…

    Reporter>>> Felle

    27-01-2015 om 21:29 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 31/01/2015

    Nu komt het serieuze werk, Zaterdag 31/01/2015 gaan we op verplaatsing naar onze grote concurrent voor de topper van het seizoen en mogelijks de beslissende wedstrijd naar het kampioenschap toe.

    Om 14.30u krijgen we op het plein te Beernem  de wedstrijd

    Excelsior Beernem – F.C. Octopussy

    Supporters wij verwachten jullie in massa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    27-01-2015 om 19:41 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    20-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 24/01/2014


    Afhankelijk van de weergoden hopen we op zaterdag 24/01/2015 terug te kunnen voetballen

    (hopelijk zijn we het nog niet verleerd!!!!)

    Supporters en sympathisanten wij verwachten Jullie om 14.30u in de Valkaart voor de thuiswedstrijd:

    F.C. OCTOPUSSY – EENDRACHT KODDAERT(op de negende plaats in het klassement)

    Uitslag 5 - 4

    20-01-2015 om 00:00 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)
    13-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 17/01/2015

    Na een week gedwongen rust trekken we zaterdag 17/01/2015 naar het plein van VTI voor de wedstrijd:

    CFC Complex – F.C. Octopussy

    Aanvang van de wedstrijd 14.30u ,supporters wij verwachten Jullie

    13-01-2015 om 19:39 geschreven door Webmaster  


    >> Reageer (0)

    Foto

     Info :  Nieuw op blog  "Picasa Webalbum"  zie linkerkolom   

    Lokaal

    Stationstraat  8
    8020 Oostkamp
     

    Terrein
    De Valkaart
    A. Rodenbachstraat
    8020 Oostkamp

    Team
    bestuur
    :
    Wim Laforce
    Kristof Willems
    Steven Keereman
    Lorenzo Frickelo
    Wim Maertens

    spelers :
    Nick Annys
    Hannes Arteel
    Thibault Blomme
    Francis Breemersch
    Jan Christiaens
    Kenzo Compernolle
    Michael Corriez
    Kenneth Daneels
    Roy Daneels
    Dario De Cuyper
    Franky De Jonghe
    Nico Deramout
    Benedict Depoorter
    Bjorn D'Hayere
    Mario Dierickx
    Dieter Dobbelaere
    Lorenzo Frickelo
    David Gailliaert
    Steven Gailliaert
    Felice Greco
    Steven Keereman
    Wim Laforce
    Bart Loose
    Mathieu Maertens
    Wim Maertens
    Darco Masselus
    Hannes Notredame
    Mano Plasschaert
    Jeffrey Scheyving
    Timothy Scheyving
    Kevin Swimberghe
    Stephen Swimberghe
    Kenny Tierentijn
    Rodny Urraca Lopez
    Salomon Urrale Lopez
    Kevin Van Daele
    Bjorn Van Dycke
    Giovanni Van Hullebus
    Jurgen Vandewalle
    Jurgen Wildemauwe
    Kristof Willems
    afgev. Sportraad :
    Julien De Meyer


    Mogen binnenkort
     trakteren ! ! !


    Happy birthday

    Plasschaert Mano 04/09
    Willems Kristof 06/09
    Vandewalle Jurgen 24/09
    Gaillaert David 16/10
    Masselus Darco 27/10

    Urraca Lopez Rodny 31/10







    mail mij

    via onderstaande knop


    Rondvraag / Poll
    Op welke plaats zie je octopussy eindigen dit seizoen?
    Kampioen
    Tweede
    Derde
    Vierde
    Middenmoot
    Net gered
    Degradatie
    Bekijk resultaat


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Blog als favoriet !

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs