Inhoud blog
 • het nuttige aan het aangename paren
  Laatste commentaren
  Think-Pink Classic 2017
  Fietsen voor het goede doel
  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het nuttige aan het aangename paren
  Kanker heeft in mijn familie en vriendenkring reeds grote gaten geslagen. Velen verloren de strijd, anderen vechten nog steeds, enkelen vechten opnieuw. Gelukkig zijn er ook winnaars. Vanaf de zijlijn sta ik toe te kijken, mijn bewondering voor hun moed en doorzettingsvermogen is immens groot. Ik wil hen helpen, maar raak zelden verder dan wat woorden. Ik wil me inzetten om hun strijd draagbaarder te maken, me nuttig maken, op welk vlak dan ook.
  En toen zag ik een bericht van Think-Pink passeren. Via allerlei acties wordt er geld ingezameld, niet alleen om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker te financieren, maar ook om zorg en nazorg te verlenen. Vele acties draaien rond bewegen, want voldoende beweging is zeer belangrijk bij het voorkomen van kanker. Er wordt gewandeld, gelopen en gefietst, kleine en grote afstanden. En de deelnemers engageren zich telkens om een minimum bedrag aan fondsen bijeen te brengen die aangewend worden voor onderzoek naar borstkanker.
  Dat ik voor fietsen zou kiezen lag voor de hand. 4 dagen na elkaar een rit van 80 km is haalbaar, ik overbrugde al langere afstanden tijdens onze fietsvakanties. Voor mij zit de uitdaging in het feit dat ik alleen deelneem, zonder de steun van mijn lieve echtgenoot, want deze specifieke actie richt zich alleen tot vrouwen. Enkele sportieve vriendinnen zijn niet vrij, dus start ik op 21 juni alleen. Alhoewel, er zijn reeds 57 dames ingeschreven, zo alleen zal ik dus wel niet zijn. 
  De volgende weken zal u hier kleine berichten kunnen lezen over mijn voorbereiding en fondsenwerving. Fietsen is mijn passie, en als ik daarmee fondsen kan inzamelen om deze ziekte ooit een halt toe te roepen, is mijn missie geslaagd. 

  19-03-2017 om 00:00 geschreven door Nora D.B.  


  >> Reageer (0)


  Foto

  Archief per week
 • 13/03-19/03 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!