Inhoud blog
 • Vakantie in Parijs
 • Heerlijke vakantie aan zee op hotel in het prachtige Nieuwpoort
 • Twee bijzondere hotels in Nieuwpoort
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • Hotels in De Haan-Wenduine
 • Koksijde hotels
 • Vakantie op hotel in Blankenberge
 • Hotels in Rotterdam
 • Prague hotels
 • Citytrip naar Barcelona hotels
 • Vakantie aan zee: Hotels in Nieuwpoort
  Genieten op hotel in Nieuwpoort-Bad
  30-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke vakantie aan zee op hotel in het prachtige Nieuwpoort
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Weekendje vakantie aan zee op hotel in Nieuwpoort

  Nieuwpoort is een havenstad in de Belgische provincie West-Vlaanderen en bezoekers die vacationning in Nieuwpoort hotel zeggen dat het een gemeente in Vlaanderen, een van de drie regio's van België en in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen en 34 km/21 mi ten westen van Brugge. Merendeel van de bezoekers willen hun vakantie doorbrengen in Nieuwpoort hotel, omdat het staat op de rivier de IJzer (Ijzer), ongeveer 3 km / 2 mi boven zijn mond, en op de kruising van meerdere kanalen. Nieuwpoort was op de frontlinie van de gevechten in de Eerste Wereldoorlog, als gevolg van de stad volledig werd verwoest. Herbouwd, leed het slecht weer in de Tweede Wereldoorlog. Dus als je echt wilt genieten van uw vakantie dan komen in hoteles Nieuwpoort en maak uw vakantie onvergetelijk.

  30-01-2010 om 00:00 geschreven door nieuwpoorthotels  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (30 Stemmen)
  Tags:hotels in nieuwpoort, hotel aan zee, genieten, vakantie belgische kust, reizen
  >> Reageer (0)
  24-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in Parijs
  Iets helemaal anders dan Nieuwpoort natuurlijk is Parijs, een van de drukst bezochte steden ter wereld! Parijs heeft zoveel te bieden: talloze bezienswaardigheden, musea van wereldniveau, heerlijke winkelstraten en boulevards, pittoreske pleintjes, supergezellige cafeetjes, gastronomische restaurants, om van de vaak verbluffende kwaliteit van de hotels in Parijs nog maar te zwijgen!

  24-11-2011 om 14:18 geschreven door nieuwpoorthotels  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  Tags:parijs hotels
  >> Reageer (0)
  03-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee bijzondere hotels in Nieuwpoort

  Hotel Ter Zilte

  Hotel Ter Zilte is een mooie en drie sterren Nieuwpoort hotel. Dit prachtige hotel is gelegen in het centrum van de stad en is gelegen in de buurt van de kust. Uit dit Nieuwpoort Hotel kunt u een fietstocht door de prachtige stad Brugge, dat is slechts 45 km afstand van het hotel. Dit charmante hoteles Nieuwpoort biedt vijf goed decroated kamers.

  Hotel Cosmopolite

  Hotel Cosmopolite is een drie sterren hotel Nieuwpoort. Omdat charmante hotel in Nieuwpoort ligt vlak bij zee, pier, de haven en de belangrijkste winkelstraat de meeste van de bezoekers willen hun vakantie doorbrengen in hôtel Nieuwpoort. Dit onlangs gerenoveerde hotel biedt de perfecte plek om de omgeving te genieten en hier kunt u uw dag beginnen met een ontbijtbuffet en voor het diner kunt u ook het voordeel van nieuwe restaurant. Dit href="http://www.boekuhotel.nl/belgie/hotels-in-nieuwpoort/hotels-nieuwpoort.php">hotels Nieuwpoort biedt ook u de volledig uitgeruste kamers conferenties.

  03-12-2009 om 00:00 geschreven door nieuwpoorthotels  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
  Tags:hotels in nieuwpoort, weekendje aan zee, hotels belgische kust
  >> Reageer (0)
  17-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Koksijde

  Koksijde is een zeer mooie stad van België en de meeste mensen willen hun vakantie doorbrengen in Koksijde hotel omdat Koksijde is een gemeente gelegen in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen aan de Noordzee kust, aan de zuidwest zijde. Het omvat de steden van Koksijde goede, Oostduinkerke, St-Idesbald en Wulpen en het is goed ligt ongeveer twee kilometer van de kustlijn. De meeste bezoekers willen hun vakantie doorbrengen in Koksijde hoteles, omdat het dicht bij de zee van de beroemde Koksijde-Bad toeristische centrum heeft ontwikkeld in de buurt van de stad. Het Koksijde vooral populair bij gezinnen, omdat het zich ontwikkeld van een klein vissersdorpje aan het begin van deze eeuw en vandaag de dag bestaat uit Koksijde-Dorp, Koksijde-Bad en de residentiële voorstad Sint-Idesbald in het zuidwesten en is bestemd voor een breed scala aan recreatieve activiteiten dat is de reden waarom de meeste toeristen willen hun vakantie doorbrengen in Koksijde hotel.

  De Panne

  Bezoekers die verblijven in hôtels La Panne zeggen over de stad die het is een mooie stad en het is ook bekend als de groene parel van de Belgische Kust, omdat van haar vier natuurlijke reserves. Terwijl vacationning in De Panne Hotel vind je dat het resort stad aan de Belgische kust, maar het is verschillend van de rest want het verhoogt de breedste stranden van België en omdat een derde (1 / 3) van alle Belgische duinen (340hectares) kan worden gevonden in De Panne. De meeste toeristen willen hun vakantie doorbrengen in De Panne hotel, want De Panne heeft het breedste strand aan de Vlaamse kust waar bezoekers kunnen genieten van de zee en het zand , zwemmen en relaxen op het strand. Er zijn vele cafe / restaurants waar u kunt genieten van een maaltijd, een biertje, koffie of probeer een Belgische wafel en consumptie-ijs tijdens het kijken naar de mensen gaan door. Terwijl vacationning in hoteles De Panne als je wilt uitgeven enige tijd verkennen van De Panne en surfen rond de winkels. Aan het einde van Koning Albert Square ziet u een oorlogsmonument dat de soldaten die stierven in de Eerste Wereldoorlog herinnert.

  Oostende

  Tijdens een bezoek aan Nieuwpoort u ook vindt dat de Oostende is ook een spectaculaire stad van België en het is ook een van de meest bezochte steden van België en u kunt uw vakantie doorbrengen in deze stad, want Oostende is een prachtige stad waar iedereen wil besteden hun vakantie in hotels in Oostende en het is een stad met vol vreugde, rust en ontspanning. Het is een Belgische stad en gemeente gelegen in het Vlaamse provincie West Flenders.Now Oostende is genoemd als "de koningin van de Belgische Sea-side resorts ', vooral vanwege de verbinding van de stad met de Belgische koninklijke familie. Het merendeel van de mensen willen hun vakantie doorbrengen in Oostende Hotels, omdat de stad aan de zee is een attractie op zich en er zijn tal van activiteiten aan zee in Oostende. Wanneer de brede zandstranden bieden een perfecte ontspanning en er zijn talloze bars, cafes, restaurants en winkels op de kust. Oostende is meer dan alleen een strand resort.While verblijven in een hotel Oostende je kunt gaan om te winkelen op volgende plaatsen zoals Kapellestraat. Het is een beroemde plek in deze stad en werd verkozen tot beste winkelstraat van Vlaanderen door de Belgische krant. Vervolgens is Christinastsraat, een straat van origineel geschenk. U kunt ook een bezoek brengen Witte Nonnenstraat, de oudste winkels in de stad plus gloednieuwe winkels en boetiekjes, terwijl vacationning hotel in Oostende, en als je honger hebt dan kan je naar de beroemde restaurants van de stad, zoals David Dewaele restaurant en genieten van het keukens van zeevruchten. James Taverne restaurant biedt de Franse en Belgische gerechten. Villa Maritza restaurant ook beroemd om zijn zeevruchten. Alle redenen en nog veel meer bezoekers trekken die echt willen hun vakantie genieten.  17-11-2009 om 00:00 geschreven door nieuwpoorthotels  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  Tags:hotel, hotels, hotels aan de belgische kust, vakantie aan zee
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 21/11-27/11 2011
 • 25/01-31/01 2010
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009


  Hotels in Parijs
  Goedkope hotels reserveren
  Goedkoop op hotel
  Hotels reserveren
  Reserveren van hotels
  Goedkope hotels
  Hotels in Londen
  Hotels in Deventer
  Hotels in Valkenburg
  Hotels in Bergen aan Zee
  Hotels in Amsterdam
  Hotels in Noordwijk
  Hotels in Zeeland
  Hotels in Londen
  Hotels in Berlijn
  Hotels in Rome
  Hotels in Parijs
  Hotels in Venetië
  Hotels in Zeeland
  Hotels in Gent
  Hotels in Blankenberge
  Hotels in Oostende
  Hotels in De Haan
  Hotels in De Panne  Hotels in Vlissingen
  Hotels in Parijs centrum
  Blankenberge weekendje
  Weekendje Rome
  Amsterdam bezoeken
  Weekendje Parijs
  Citytrip Antwerpen
  Citytrip Venice
  weblog Hotels in Rome
  Hotels in Barcelona
  Hotels in Parijs
  Citytrip Londen
  Citytrip Antwerpen
  Hotels in Brussel
  Hotels in Lissabon
  Vakantie Oostende
  Citytrip Brugge
  Citytrip Gent
  Brussel Bezoeken
  Hotels in Brussel
  Hotels Brugge
  Hotels in Barcelona
  Hotels Belgische Kust
  Citytrip Antwerpen
  Citytrip Berlijn
  Hotels in Londen
  Citytrip Rome
  Hotels in Parijs
  Vakantie in Zeeland
  Weekendje Barcelona
  Hotels in Barcelona
  Hotels in Lissabon
  Weekend Venetië
  Weekendje Venetië

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!