NAH Dine
over mijn niet-aangeboren hersenletsel en aanverwanten
20-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubieus geparkeerd
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag sta ik in de file richting Duffel. Om 13 uur vindt er een vorming plaats over cognitieve problemen na NAH, gegeven door Kurt Beeckmans, neuropsycholoog bij Cepos. Mijn verwondering is groot als hij mij bij naam noemt, maar dat kan ook liggen aan 't feit dat hij de inschrijvingslijst heeft gecheckt.
Tijdens het wachten tot we van start gaan, begroet ik een dame die ik ken, maar ik weet niet van waar. Ze vertelt me dat ze Nadine heet en dat we een babbel hadden in de Dodoenstuin. Remco en Sabine van Boeren & buren zijn gezamenlijke kennissen. 
De uiteenzetting van Kurt is helder en zoals gewoonlijk is er tijd te kort om het onderwerp degelijk uit te spitten. De hand-out van 34 bladzijden kan ik thuis nog eens op mijn gemak herlezen. 
Omdat ik nogal dubieus geparkeerd sta (in een smal doodlopend straatje tegen de gevel van een huis), vertrek ik meteen, maar niet zonder Nadine's mailadres te hebben genoteerd. Dan kunnen we in de toekomst communiceren.
Onder mijn ruitenwisser zit een kaartje met het bevel mijn wagen te verplaatsen. Volgende keer belt de kaartjesschrijver de politie. Gelukkig heeft die dat deze keer niet gedaan! Volgende keer vind ik hopelijk een reguliere plaats.


20-10-2017 om 16:54 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat om wat je ermee doet
Klik op de afbeelding om de link te volgen Alhoewel er een sticker op onze postbus kleeft dat we geen ongeadresseerde post wensen, zit er een exemplaar van Elite reklaam in. De cover zegt mij wel wat. Bloggen.be publiceert de foto op zijn zij, maar als je er op klikt, komt hij in volle ornaat te voorschijn.

19-10-2017 om 16:15 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The brains I had went to my head
Als Lusse vanochtend naar 't werk vertrekt, wenst hij mij een goede stoelgangyoga. Very Happy Om kwart na tien mag ik stoelyoga proberen bij Paula. Daarna wil ik de outfit zoeken voor 't optreden met 'Jong van hart'. Als ik aan het nadenken ben hoe ik dat dan ga doen met mijn yogamatje en sportkledij, want da's zo onhandig op de bus, realiseer ik mij dat er niet met een matje moet gesleurd worden, want 't is niet dezelfde yoga als de hatha die ik normaal volg. En een stoel hoef ik al helemaal niet mee te sleuren. Zelfs mijn jeans is geen storende factor. 
De yoga valt goed mee en ik mag ineens wekelijks komen, behalve volgende week want dan is het verlof. Of was dat de week daarna? Morgen zal ik nog eens goed luisteren wat Paula daarover zegt.
Met de bus bol ik naar 't stad. Pardaf is een winkel in de Gemeentestraat in Antwerpen waar je tweedehands kledij kan kopen en waar zich een afdeling chique kleren bevindt. Daar moet een blauwe cocktailjurk vindbaar zijn. Ik verzamel er een stuk of zes en trek ze allemaal aan, maar geen een flaneert mij, dus verlaat ik de winkel zonder aankoop. Ik heb nog tijd om elders een jurk te zoeken of ik draag er een die ik al heb. Zonder cocktailallure. Hoewel de zes kleedjes tweedehands waren, schrok ik erg van de prijs. Wat moeten die dan nieuw gekost hebben zeg?
Thuis oefen ik 'don't look back in anger' en leg ik een link met NAH. Er komt namelijk een zinnetje in: cause you said the brains I had went to my head. Prachtig vind ik dat.Bijlagen:
http://hans.primusz.be/jongvanhart/   
http://www.pardaf.be   
http://www.ugo-relax.be   

18-10-2017 om 16:48 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boekenwurm
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zit het deskundig verslag in voorlezing in de bus, opgesteld door dokter Guy Ghys (huisarts - evaluatie menselijke schade - arbeidsgeneesheer). Hij schrijft: 'eventuele opmerkingen graag voor 10/11/2017'. Wel, dokter Ghys, ik heb een eventuele opmerking: data noteren we voluit, met puntjes of met liggende streepjes (maar dan te beginnen met het jaartal). Niet met schuine strepen. 
Ik leg het verslag deskundig klaar op de tafel voor nazicht met eventuele opmerkingen door Lusse en onze Bliksem gaat er op liggen. Hij heeft een voorliefde voor deskundige verslagen. Vooral als ze in voorlezing zijn.
Laat ik dan nog even over mijn voormiddag bloggen. In de bibliotheek was ik bij momenten in de war omdat de plaats van sommige boeken mij ontging. De plaatsen zijn nog in transitie. Vandaar. Ook Lydie is in transitie. Ze krijgt haar definitieve bureel boven en loopt constant over en weer van de ene desk naar de andere. Toen ze een klasje op bezoek kreeg, was ze in haar voorleesnopjes, wat ook bij mij aangenaam overkwam. 
Omdat ze met een schuivenuitkuis bezig is, schonk ze me een kleine cadeauverpakking met daarin een bladwijzer met daarop een afbeelding van het schilderij 'de boekenwurm' van Carl Spitzweg. Een bladwijzer om meteen te koesteren.
Ik ben nog de tentoonstelling van Linda Thuys gaan bekijken. Heel erg de moeite. Linda is een pittige dame, die me vertelde hoe je reliëf tovert in acrylverf. Je mengt de verf met zand, hout of stukjes metaal. Ik kreeg een fijne folder van haar mee met foto's van haar acrylverfreliëfschilderijen en haar metalen beelden.
Dan ben ik een hoop andere gepensioneerden gaan vervoegen in de Makro. Daar kocht ik een zestal slips. Onze wasmachine is total loss en de nieuw bestelde machine dient nog te worden geleverd, dus zie ik de kans niet schoon om onderbroeken te wassen. Met de hand is dat al helemaal absurd, niet?
Bijlagen:
http://www.metalen-beelden.net   

17-10-2017 om 16:03 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meezingen op het balkon
Gisteren ging ik met de fiets tot aan het repetitielokaal van 'Jong van hart' en maakte ik gebruik van een app om mij de weg te wijzen. Die app moet ik op een bepaald moment genegeerd hebben, want toen ik aan het vlinderpaleis arriveerde, wist ik dat ik te ver was gefietst. App echtgenoot diende mij telefonisch op het juiste pad te brengen. Vijf à tien minuten te laat arriveerde ik op de repetitie en bleek ik nog niets gemist te hebben. De dame naast wie ik op de laatste rij plaatsnam, had één minpunt: ze zong geen noot op de juiste toon. Eén keer maakte ik haar de opmerking dat ze onder te toon zong, maar die heb ik geen tweede keer geuit. Volgende keer sta ik misschien ook beter recht achter de groep, zoals ik een dame zag doen, die mijn uitnodiging om naast mij te komen zitten afsloeg.
Tijdens de pauze had ik een babbel met een dame, die niets anders dan zwarte kledij blijkt te hebben en wiens fel rood-paarsachtige lippenstift sporen naliet op haar koffiekop. We hadden het over de outfit, die blauwgekleurd moet zijn en de stijl moet hebben van een chique cocktailjurk. Ik wilde haar de naam van een winkel met tweedehandskleding in 't stad meedelen, maar kwam er niet meteen op. Later, toen de Pardaf toch in mijn geheugen opdook, liep ik naar haar toe om het alsnog te vertellen.
De terugrit na de repetitie verliep zonder omwegen. 
Avondeten diende ik niet te bereiden, want we zouden ergens onderweg naar Bozar wel een snack kopen. Dat werd friet met curryworst in een Brusselse frituur. 
In Bozar kwam Dweezil Zappa met muzikanten van diverse makelij de muziek van zijn vader ten berde brengen.  In de Henry Leboeuf zaal zaten we op de derde rij. Vóór mij op de eerste rij zat een lange dame, waardoor de mijnheer op de tweede rij constant heen en weer bewoog om dan eens links van haar naar het podium te kijken en dan rechts. Ik besloot niet deel te nemen aan die pantomime en het hoofd stil te houden zodat het euvel geen diepgang vond op dat balkon. 
Na het concert had ik een prioriteit: plassen. Onderweg naar het toilet kwam ik Lusse's broer Walter tegen met zijn vrouw Mieke en zoon Senne met vriendin. Mieke vertelde dat ze op hun plaats beneden veel last ondervonden van de hoge decibels. Die hebben ons op het balkon gelukkig niet kunnen bereiken. Ik vertelde Mieke dat Lusse het hele repertoire van begin tot einde heeft meegezongen. Ze antwoordde dat Walter identiek hetzelfde deed.Bijlagen:
http://hans.primusz.be/jongvanhart/   
http://www.bozar.be/nl   

17-10-2017 om 09:13 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antiperceptie
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze zalig zonnige zondag is uitermate geschikt om te fietsen. We starten met een picknick op het Buitenhof. Daar bak ik vroeg in de ochtend een voorgebakken stokbrood voor en dat neem ik bekaasd en bemosterd in de brooddoos mee, samen met een zelf-geprepareerd appelflapje. Lusse bindt onze plooibare campingstoeltjes op zijn bagagerek zodat we te allen tijde een zitplaats hebben. Eén van die stoeltjes blijkt niet meer bruikbaar. Corrosie. 
We plukken nog wat voedsel, zetten dat thuis af en begeven ons dan naar de Dodoenstuin in Schilde. Daar vindt een oogstfeest plaats met soepfestival. We krijgen een lijstje mee, waar we onze top drie op kunnen aanduiden en dan begeven we ons van soepketel naar soepketel om te proeven. Lekker en aangenaam. De pompoensoep van Remco en Sabine (van Boeren en buren) geraakt niet in mijn top drie.... Wat ik bijleer van Remco, is het gegeven dat je kastanjes kan gebruiken als soepversiering. Je kookt die volgens hem eerst eventjes, pelt die dan en maalt ze fijn. Lekker. Men gebruikt ook vegan room in sommige soepjes. Ik neem daar een foto van omdat ik het niet ken. Sabine vertelt mij ook nog over een interessante webstek: de wassende maan. 
We bekijken de gewassen nog even en ik neem een foto van Brave hendrik en mail die door naar Hendrik.
Na de Dodoenstuin heb ik nog geen goesting om thuis te zitten, dus fietsen we wat verder. Naast antitankkanaal en dergelijke. Er zijn veel mensen aan 't genieten van een wandeling of fietstocht. Gelijk hebben ze!
Het was wel een goed idee om de perceptie van slapeloosheid te negeren en er toch in te vliegen.  Antiperceptie loont . 

Bijlagen:
http://dewassendemaan.be   
http://www.dodoenstuin.be   
http://www.hetbuitenhof.be   
https://boerenenburen.be/nl-BE   

15-10-2017 om 18:21 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Empatisch luisteren
Vanochtend zijn Lusse en ik naar de Jan Van Rijswijcklaan gebold. Naar het Huis van de Mens om er een workshop empatisch luisteren te volgen. Organisator: BZN.
Die drie uurtjes waren veel te kort om het onderwerp goed te bevroeden én in te oefenen. We drukten dan ook de nood uit aan een vervolg van deze workshop of aan een uitbreiding naar een volledige dag of zoiets. Enkele deelnemers kwamen de workshop volgen vanuit hun professionele achtergrond als maatschappelijk werker. Anderen hadden nood aan empathisch luisteren in vrijwilligerswerk.

Ik had weliswaar onthouden dat de auto op de parking van de Pidpa stond, maar zou die parking niet zelfstandig weten te lokaliseren. Het blijft een werkpunt om aandacht te hebben voor oriëntatie, zelfs als ik niet alleen ben. 

Bijlagen:
http://www.bzn.be   

14-10-2017 om 15:19 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bril
Vandaag neem ik de bus naar het UZA. Ik heb er een afspraak met oogarts Boven want mijn ogen en bril maken ruzie, met hoofdpijn als resultaat. Lusse heeft beloofd me ginder op te pikken om met de motor naar huis te rijden. Ik ben er een uur te vroeg en profiteer van die marge om in de cafetaria een muntthee en een rijstpapje te nuttigen. Aan de kassa krijgt een bejaarde mijnheer van de kassierster twee plastic zakken om op die manier al zijn spullen verplaatst te krijgen. Ik druk mijn verwondering uit over de hoeveelheid medicijnen die hij meesleurt. 'Allemaal voor mijn vrouw,' antwoordt hij meewarig.
Dan volg ik route 122 naar de juiste afdeling, waar ik in de wachtzaal plaatsneem en de psychiatrische roman PAAZ van Myrthe van der Meer probeer te lezen. Omdat er nogal wat decibels rondcirkelen (een jongeman krijgt danig onder zijn voeten omdat hij een uur te laat aankomt en een klein meisje heeft veel verdriet), kan ik mij daar moeilijk op concentreren.
Lusse arriveert in dezelfde wachtzaal als ik nog geen oogarts heb gezien. Ruim na het uur van afspraak wordt mijn naam eindelijk gescandeerd. Dokter Boven, een frisse jongedame, neemt een hoop testen bij me af, onderzoekt mijn bril en constateert dat die perfect is voor mijn ogen. Ze haalt er nog een andere jonge vrouwelijke dokter bij en uiteindelijk constateren ze dat een aanpassing aan mijn bril mogelijk verlichting brengt. Ik krijg een voorschrift om mee naar Pearle te nemen. 
Hopelijk heb ik door die kleine aanpassing geen hoofdpijn meer. Als dat wel het geval is, moet ik van de oogartsen raad vragen aan de huisarts. Wordt dus vervolgd...


Bijlagen:
https://www.uza.be   

13-10-2017 om 20:26 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infrarood
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Vanochtend vroeg stuur ik manlief een mail met volgende inhoud:

Omdat ik een slechte nacht had (geen perceptie, maar spierpijnen), zou ik op termijn willen investeren in infrarood. Geen voos lampje zoals ze bij Decathlon hebben, maar een cabine. Dat kost veel, maar ooit kan het misschien met de (eventuele) schadevergoeding?

Als dat te duur blijkt te zijn, kan misschien een staander?

Nuttige investering, toch?


11-10-2017 om 09:55 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
09-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apetrots
Apetrots ben ik

Omdat bril ruzie maakt met ogen zag ik het niet zitten (heb je de woordspeling?) om met de auto naar de Jan Van Rijswijcklaan te bollen. Ik vertrok met de fiets en kon onderweg nog beslissen over te stappen op openbaar vervoer. Omdat ik in het verleden al eens de verkeerde kant op ging met de tram, koos ik voor de betrouwbare fiets. Op de iPhone staat een app die mij de weg kan wijzen. Nu deed die app danig vervelend en liet die mij rondjes rijden. Zo erg dat ik hulplijn manlief diende te bellen. Eerst met de mededeling dat ik het opgaf, maar na zijn peptalk en wegwijs kon ik alsnog het repetitielokaal vinden. Daar kwam ik dus te laat binnen. Hans gaf me niet onder mijn voeten. Eén koorlid kwam zelfs nog na mij binnen!

Op de koop toe bleek Hans de beslissing te hebben genomen voor de dresscode: blauw, chique, geen jeans en niet te donker. Daar was ik dan ook al trots over, want ik had hem de suggestie '50 tinten blauw' gemaild. Dat ging bij mij van chique over casual naar zelfs werkkledij.

Tijdens de terugrit had ik geen hulp nodig van derden. Weer een reden om apetrots te zijn...

 

Bijlagen:
http://hans.primusz.be/jongvanhart/   

09-10-2017 om 18:26 geschreven door Dine  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • Dubieus geparkeerd
 • Het gaat om wat je ermee doet
 • The brains I had went to my head
 • De boekenwurm
 • Meezingen op het balkon
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!