Foto
Next game: De Filo - ???
Foto
Filo zoekt:

1. Iemand die een wedstrijdbal wil schenken. Dit is 25 € per wedstrijd. De reclame van u bedrijf/ vereniging komt op onze site + krijg je een speciale vermelding in ons verslag + een vermelding op het scorebord dat ophangt in De Filosoof.
Indien u interesse hebt mag u altijd een mailtje sturen naar nive_75@hotmail.com. Wij bevestigen u dan de schenking.

2. Sponsors zijn altijd welkom. Sponsoring kan vanaf 50 €. Naargelang het bedrag dat u geeft kan er besproken worden wat er als reclame dient te gebeuren.
Foto

FILO – SMET VLEESWAREN

 12-4

FILO – SANTA Fé

 5-1

FILO – KOFFERS & GO

 12-1

FILO – AIS DESIGN

 11-8

FILO – BADSLOEF 82

 3-3

FILO – PIE

 10-3

FILO – MINITREFFERS

 5-5

FILO – RECREA

4-4

FILO – INTERBARA

4-3 

FILO – KLINGSE VIKINGS

8-3 

FILO – MINI MALPERTUUS

12-3 

FILO – PITZ IJS

3-2 

FILO – TVO

6-4

FILO – PARTY POSSE

2-7

FILO – UCC UNITED

11-7 

FILO – FLINSTONES

6-9

FILO – INTERBARA

5-5

FILO – PITZ IJS

9-9 

FILO – SMET VLEESWAREN

10-4 

FILO – SANTA FE

7-1 

FILO – KOFFERS & GO

19-4 

FILO – AIS DESIGN

10-0 

FILO – BADSLOEF 82

 9-5

FILO – MINITREFFERS

 9-13

FILO – PIE

 6-1

FILO – RECREA

 5-3

FILO – KLINGSE VIKINGS

 5-3

FILO – MINI MALPERTUUS

 9-3

FILO – TVO

 4-0

FILO – PARTY POSSE

 5-5

FILO – UCC UNITED

 3-5

FILO - FLINSTONES

 11-6

Video's: MVC De Filosoof
  • Maarten vs Kenny: Soccerskills
  • Videoverslag Seizoen 2007-2008: MVC Filosoof vs Eurovenster
  • Discodance Noutat & Kristof
  • Voetbalweekend Noutat & Friends
  • Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Wie wint de titel in reeks 1?
    De Poeze
    MVC De Filosoof
    TVO
    Den Blinker
    La Coruna
    Toyota Pieters
    VDAA Keukens
    Dajuinrupsen
    een andere ploeg
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    MVC De Filosoof Stekene

    02-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TVO - MVC De Filosoof 4 - 4
    Ik hoor het je al denken eindelijk nog eens een verslagje :) het zal wel maar een kort zijn aangezien ik niet echt meer weet wie er gescoord heeft.
    Na een lange studieronde was de eerste kans voor De filo maar Kenny zijn mooi schot belandde op de paal. Niet veel later kregen we onze eerste schepcorner deze werd jammer genoeg gemist. het spel ging op en af ook TVO kreeg enkele kleine kansjes. De Filo kwam op voorsprong door een overhoeks schot van kenny 0-1. Even later werd het 0-2 in het voordeel van De Filo. in het derde kwart wist TVO hun eerste treffer van de wedstrijd te scoren 1-2. Door een flater van formaat van Nico kon onze collega's van TVO de gelijkmaker binnentrappen en dat deden ze ook 2-2. Niet veel later kwamen ze voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong 3-2. in het vierde kwart lukte Maarten de gelijkmaker met een vrije trap 3-3. TVO dwingde hun 4de schepcorner af en deze hebben ze dan, nadat ze ook in het verloop van de wedstrijd al eentje miste, ook benut. 4-3. Alles of niets dus voor De filo door een sterke pressing kon Kevin de 4-4 gelijkmaker op het bord zetten. Dit was meteen ook de eindstand. Er zat meer in maar na de wedstrijd konden we toch weer terugblikken op een leuk potje voetbal van beide teams :) Volgende wedstrijd is aanstaande maandag tegen la coruna om 22u in SGW.  Voor een goed verslag van deze wedstrijd ga naar de site van TVO (zie bij onze links)

    02-12-2010 om 00:00 geschreven door mvc de filosoof  


    08-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marsepein-actie van start
    Beste supporter, sympathisant van MVC De Filosoof,

    Vanaf vandaag start de jaarlijkse marsepein-actie ten voordele van onze minivoetbalploeg.
    Voor 5 € heb je de echte Marsepein (zoals iedereen hem kent en wilt) 500 gr.

    Deze actie zal lopen tot begin volgend jaar omdat we voortdurend nieuwe marsepein inkopen.

    Alvast bedankt voor het steunen.

    grtz,

    Het bestuur van MVC De Filosoof

    08-11-2010 om 16:18 geschreven door mvc de filosoof  


    25-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag: De Filosoof - Ajuinrupsen: 4-7
    Verslag volgt !

    25-10-2010 om 22:05 geschreven door mvc de filosoof  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag: MVC De Filosoof - KBC: 3-4
    Verslag volgt !!!

    25-10-2010 om 22:04 geschreven door mvc de filosoof  


    15-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag: MVC De Filosoof - VDAA Keukens: 7-7

    Eerste puntje behaald ! Verslag volgt nog !

    De Filosoof speelde met: Noutat, Jan, Kevin, Nico, Maarten & Lars
    Doelpunten: Maarten (4), Jan (2), Lars (1)

    15-10-2010 om 12:53 geschreven door mvc de filosoof  


    27-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag: De Filosoof - Toyota Pieters: 3-26
    Ja beste lezers, u leest het indd goed. De Filosoof ging dit weekend zwaar de boot in met 3-26. Een absoluut dieptepunt in het 4-jarige bestaan van deze club. Door meningsverschillen binnen de ploeg moesten we de wedstrijd, na nog geen 5 minuten spelen, verder aanvatten met 4 man. Een onmogelijke taak. De partij zelf werd een regelrechte ramp en verder valt daar niet veel meer over te zeggen.

    Laat ons hopen dat we tegen vrijdag aan 5 man geraken maar ik vrees er eerlijk gezegd weer voor. Na al die goede jaren en momenten is het vuur van De Filosoof lichtjes aan het uitdoven.

    Doelpunten: Noutat (2), Kenny (1)

    27-09-2010 om 14:41 geschreven door mvc de filosoof  


    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag: De Filosoof - DVV Citroen: 3-12
    Na de nederlaag tegen De Poeze zocht De Filosoof eerherstel. Makkelijk zou het niet gaan worden, tegenstander van dienst was immers het ijzersterke DVV Citroen, dat vorig seizoen 2de eindigde. De Filosoof kreeg opnieuw een pak slaag en verloor met 3-12.

    Het was toch weer eens krabben om aan 5 man te geraken, maar dit mag geen excuus zijn. Vanaf de beginfase was al duidelijk dat DVV Citroen van een volledig ander kaliber is dan de ploegen van de 2de reeks. De Filosoof werd weggedrukt en was vooral op verdedigen aangewezen. DVV bleek bijzonder goed op elkaar ingespeeld en het duurde ook niet lang vooraleer ze op voorsprong kwamen. Voor De Filosoof was het loeren op de counter, die kwam er ook want Noutat werd alleen voor doel gezet, en kon de gelijkmaker binnenknallen: 1-1. De Filosoof kwam daarna beter in de match en kreeg zelfs een paar mooie mogelijkheden. DVV zelf bleef uitstekend voetballen, De Filosoof bleef voorlopig sterk verdedigen maar het kon niet uitblijven en al gauw liep DVV uit tot een 4-1 voorsprong, wat ook de stand was bij de rust. Met nieuwe moed vatte De Filosoof de 2de helft aan, maar die werd al snel getemperd door 2 snelle goals van DVV meteen na rust 6-1. De Filosoof kopte zijn schepcorner dan toch nog eens binnen 6-2, maar meteen daarna werd er terug tegengescoord en liep DVV nog maar eens uit naar 8-2. De Filosoof kwam nog terug tot 10-3 maar moest uiteindelijk de kelk volledig tot de bodem ledigen en droop af met hoogstwaarschijnlijk de zwaarste nederlaag in zijn 4-jarige bestaan. Eindstand: 3-12.

    Een match waarin De Filosoof veel van kon bijleren. Het is nog even wachten op de eerste overwinning, maar er moet blijven gewerkt worden. Hopelijk doen we de volgende match beter, want dan ontvangen we Toyota Pieters, de ex-ploeg van Joeri. Go Filo !

    De Filosoof speelde met: Noutat, Nico, Kenny, Kenneth & Jan
    Doelpunten: Kenny (2), Noutat (1)

    23-09-2010 om 00:14 geschreven door mvc de filosoof  


    12-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag: De Filosoof - De Poeze: 1-7

    Eindelijk! Het nieuwe seizoen kon beginnen voor De Filosoof. Na de matige voorbereiding in de beker leek De Filosoof klaar voor het seizoensbegin tegen De Poeze, geen onbekenden. De Filosoof verloor de match met 7-1.

    Het was vooral zoeken en aanpassen aan het niveau voor MVC De Filosoof in de beginfase. Het eerste kwart liep zeer evenwichtig met 2 goed voetballende ploegen. Het merendeel van de kansen was wel voor De Poeze. De Filo hield zeer goed stand en ving De Poeze goed op. Een zeer lichte strafschopfout van Nico werd gefloten en De Poeze nam het cadeautje met veel dank aan. Na het doelpunt kreeg De Poeze hun eerste schepcorner die keurig werd afgemaakt: 0-2. De Filosoof liet zich niet doen en en vocht terug met goede moed. Noutat scoorde de aansluitingstreffer maar nog een derde goal van De Poeze en nog een schepcorner zorgde voor de geruststellende 1-4 voorsprong van De Poeze. De Filosoof bleef vechten maar, toegegeven, De Poeze was simpelweg de betere ploeg. De score werd nog verder uitgediept naar 1-7 en daar bleef het ook bij. De Filosoof kan voorlopig dus nog niet verassen.

    Het debuut in eerste reeks van De Filosoof was niet meteen een succes. Maar we blijven natuurlijk allemaal positief en proberen er zo goed mogelijk een fantastisch seizoen van te maken! Go Filooo!

    De Filosoof speelde met: Noutat, Kenneth, Kenny, Joeri, Nico & Lars
    Doelpunten: Noutat (1)

    12-09-2010 om 19:38 geschreven door mvc de filosoof  


    09-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste wedstrijd competitie
    Vandaag staat onze eerste competitiewedstrijd van seizoen 2010-2011 op het programma. Tegenstander van dienst is niet de minste nl. De Poeze. We hebben hun nog maar 1 keer ontmoet en dat was in de beker vorig jaar ze wonnen toen oververdient. Het is altijd mooi meegenomen als je start met een winst dus zullen ze het niet cadeau krijgen van ons. De poeze eindigde vorig jaar 4de in reeks 1 met 61 punten. Ze draaien al geruime tijd mee in de top van reeks 1. De wedstrijd is een echte Stekense derby en dit geeft toch altijd een extra touch aan een wedstrijd. We rekenen op de steun van onze supporters en hopelijk wordt het een leuke, sportieve wedstrijd. Het resultaat kan je morgen op onze site bekijken. 
    Maarten selecteerde volgende spelers: Nico, Lars, Joeri, Kenneth, Kenny, Noutat, Jan (?)
    Jan (bevestigen) is onzeker. Lieven, Evert en Niels zullen er niet bij zijn wegens geblesseerd. Kevin en Roy zullen er ook niet bij zijn wegens werken.
    De wedstrijd vindt vandaag plaats in Stekene om 22u.

    09-09-2010 om 00:00 geschreven door mvc de filosoof  


    02-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All Time Topschutters in Beker
    Hieronder vinden jullie een overzicht van de All Time Topschutter in de beker (Lentebeker inbegrepen). Toch een verassende leider moet ik zeggen.

    Aantal Bekergoals

    Didier

    21

    Jan

    19

    Kenny

    10

    Kevin

    20

    Kristof

    3

    Lars

    21

    Lieven

    24

    Maarten

    22

    Nico

    4

    Niels

    12

    Noutat

    25

    Owngoal

    4

    Jess

    15

    Bert

    1

    Kenneth

    2

    Joeri

    3

    Roy

    3

    Totaal

    209

    02-09-2010 om 13:27 geschreven door mvc de filosoof  


    31-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dajuinrupsen - MVC De Filosoof
    Na onze 10-0 (forfait) nederlaag vorige week tegen Pie mochten we het deze week opnemen tegen een reeksgenoot. Dit is een mooie waardemeter voor ons alhoewel we niet op ons sterkst stonden aangezien Nico zelf op het veld moest opdraven en niet op zijn vertrouwde positie, de goallie. De vervangende goallie, Kevin, dit het wel zeer zeer goed met nog een mooi goaltje erbij ook :) De eindstand werd 11-7 in het voordeel van Dajuinrupsen. De overwinning was wel verdient aangezien zij toch wel iets efficienter waren dan ons. Toch kijken we met een goed gevoel terug op deze wedstrijd. Dit omdat we met een sterke ploeg toch iets kunnen rapen tegen Dajuinrupsen en dat we klaar zijn voor de start van de competitie.
    Filo speelde met: Kevin, Niels, Joeri, Jan, Roy en Nico
    Doelpunten: Niels 3, Kevin 1, Joeri 1, Roy 1 en Nico 1
    Doelpunten van de week: Kevin: mooie lange bal over iedereen heen recht in het doel van de tegenstander en Niels: mooi schot waar de keeper geen verhaal tegen had.

    31-08-2010 om 09:16 geschreven door mvc de filosoof  


    18-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorlopige kalender reeks 1 SGW 2010-2011
    1 Vrij 10/09/2010 22u STE De Poeze MVC De Filosoof
    2 Zat 18/09/2010 21u SGW DVV Citroen MVC De Filosoof
    3 Vrij 24/09/2010 19u STE MVC De Filosoof Toyota Pieters/Easy fit
    4 Vrij 08/10/2010 20u SGW MVC De Filosoof VDAA Keukens
    5 Woe 13/10/2010 19u SGW Cafe Blinker MVC De Filosoof
    6 Vrij 22/10/2010 21u STE MVC De Filosoof KBC Stekene
    7 Maa 25/10/2010 20u KLI Dajuinrupsen MVC De Filosoof
    8 Vrij 12/11/2010 22u SGW Jeugdhuis Den Biel MVC De Filosoof
    9 Vrij 19/11/2010 19u STE MVC De Filosoof Cafetaria Molenberg
    10 Vrij 26/11/2010 21u STE MVC Ansco MVC De Filosoof
    11 Woe 01/12/2010 20u SGW MVC De Filosoof TVO
    12 Maa 06/12/2010 22u SGW MVC De Filosoof La Coruna
    13 Vrij 17/12/2010 19u STE MVC De Filosoof Biere Care
    14 Woe 05/01/2011 22u SGW La coruna MVC De Filosoof
    15 Vrij 14/01/2011 21u SGW Biere Care MVC De Filosoof
    16 Vrij 21/01/2011 19u STE MVC De Filosoof DVV Citroen
    17 Vrij 04/02/2011 20u STE Toyota Pieters/Easy fit MVC De Filosoof
    18 Vrij 11/02/2011 19u STE MVC De Filosoof De Poeze
    19 Vrij 18/02/2011 20u SGW VDAA Keukens MVC De Filosoof
    20 Vrij 25/02/2011 19u STE MVC De Filosoof Cafe Blinker
    21 Vrij 04/03/2011 19u STE KBC Stekene MVC De Filosoof
    22 Vrij 11/03/2011 19u STE MVC De Filosoof Dajuinrupsen
    23 Vrij 25/03/2011 20u STE MVC De Filosoof Jeugdhuis Den Biel
    24 Vrij 01/04/2011 21u KLI Cafetaria Molenberg MVC De Filosoof
    25 Vrij 08/04/2011 21u STE MVC De Filosoof MVC Ansco
    26 Woe 13/04/2011 19u SGW TVO MVC De Filosoof

    18-08-2010 om 09:49 geschreven door mvc de filosoof  


    17-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Bekermatch: De Filosoof - Rieten Dakje: 11-2
    Voor de 2de match van de beker moest De Filosoof aantreden tegen het Rieten Dakje, die we nog kenden van vorig jaar en één van de weinige ploegen waren die ons konden kloppen. De Filosoof had na de nederlaag heel wat goed te maken en dat deed het ook want het won de partij oververdiend met 11-2.

    De wedstrijd zelf begon in tegenstelling tot de vorige match al veel beter. Er werden betere combinaties op de mat gelegd en het spel verliep rustiger en gecontroleerder. Het goede spel resulteerde al snel in de openingsgoal van de jarige Jan, die zeker niet zijn laatste goal zou scoren. De Filosoof bleef goed en zwierig spelen en verdubbelde algauw de score via een penalty die Noutat binnentrapte. De Filosoof hield achterin de boel goed gesloten maar concentratieverlies zorgde ervoor dat Rieten Dakje toch de aansluiting vond: 2-1. De Filo liet zich niet van de wijs brengen en deed voor op zijn elan. Nog voor de rust stelde De Filosoof orde op zaken door met 4-1 de kantwisseling in te gaan. Er volgden nog een karrevracht goals en De Filo ging het laatste kwart in met 9-1. Rieten Dakje scoorde nog eenmaal tegen via schepcorner, maar dat belette De Filo er niet van om het gaspedaal nog eens in te duwen. Einstand: 11-2.

    Een sterke match van De Filosoof zoals we die in het verleden al zagen. Nieuwkomer Joeri scoorde voor de 2de maal op rij en lijkt zich stilaan op zijn gemak te voelen. We zijn terug op de goede weg en het belangrijkste is om deze lijn vol te houden. De ploegen in eerste zijn natuurlijk van een heel ander kaliber. Het doel is de eerste 7 en moet een haalbare kaart kunnen zijn. Go Filo!

    Doelpunt van de week: Jan (de manier waarop Jan werd aangespeeld door Kenneth was klasse, ditto afwerking)
    De Filosoof speelde met: Jan, Noutat, Nico, Roy, Joeri & Kenneth
    Doelpunten: Jan (5), Noutat (3), Roy (2), Joeri (1)

    17-08-2010 om 22:41 geschreven door mvc de filosoof  


    12-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Bekermatch: De Filosoof - Badsloef: 4-6
    Eindelijk! Het nieuwe seizoen kan terug beginnen voor De Filosoof! Maar eerst staat natuurlijk de beker op het programma. Eerste tegenstander van dienst was het bekende Badsloef. Het was tevens ook de eerste wedstrijd van nieuwkomer Joeri De Decker. Helaas kon Joeri zijn debuut niet winnend afsluiten, want De Filosoof verloor de match met 4-6.

    De match zelf begon zeer goed voor De Filosoof, mooie combinaties werden op de mat gelegd en De Filosoof speelde met vertrouwen. Badsloef zelf bleek meer dan een stugge tegenstander te zijn. Met hun ervaring aangevoerd door 2 iets jongere spelers bleken ze een taaie brok te zijn voor De Filosoof. Toch was het De Filosoof dat op voorsprong kwam, Kenneth scoorde na een knappe pas van Jan de openingsgoal van het seizoen voor De Filosoof binnen. Maar niet veel later na een communicatiefoutje scoorde Badsloef alweer tegen. Na alweer een verdedigingsfoutje kwam Badsloef zelfs op voorsprong. Net voor rust zorgde Noutat met een sublieme wereldgoal voor de gelijkmaker ;) ! Na de rust kwam De Filosoof stevig opzetten maar liep het op een schepcorner van Badsloef en kwam het weer op achterstand. Een ietwat geblesseerde Kenny zorgde even later voor de gelijkmaker na een scherpe counter. De Filosoof zocht de zege maar liep na een schuiver van Jan op een zeer dodelijke counter van Badsloef die knap afwerkten. De Filosoof kon weer op zoek naar de gelijkmaker maar stuitte op een zeer stugge verdediging en scherpe counters van Badsloef die aan 100 % afwerkten. De Filosoof stond algauw 3-6 achter en milderde in de slotfase nog met de eerste officiele goal van Joeri, we hopen dat hij er nog veel mag scoren ;) ! Eindstand: 4-6.

    Werk aan de winkel voor nieuwe trainer Maarten dus ! Hoewel we ook niet met onze voltallige ploeg stonden, was het geen excuus voor de verloren match. Aan het spel moet duidelijk nog wat gewerkt worden. Herpakken doen we ons maandag voor onze volgende bekermatch. Hopelijk brengen we deze tot een beter eind af! Go Filo !

    Doelpunt van de week: Noutat (afstandsschot)
    De Filosoof speelde met: Kenny, Kenneth, Joeri, Noutat, Nico & Jan
    Doelpunten: Kenneth (1), Noutat (1), Kenny (1), Joeri (1)

    12-08-2010 om 00:00 geschreven door mvc de filosoof  


    05-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekercampagne start
    Voor sommige ploegen is de bekercampagne gestart. Voor ons start deze volgende week woensdag.
    Hieronder een overzichtje:

    MVC De Filosoof is uitgekomen in reeks C met Pie, Badsloef '82, Dajuinrupsen en 't Rieten dakje.

    Woe 11/08/2010 SGW 21u MVC De Filosoof - Badsloef '82
    Maa 16/08/2010 KLI 20u 't Rieten dakje - MVC De Filosoof
    Woe 25/08/2010 SGW 20u Pie - MVC De Filosoof
    Maa 30/08/2010 KLI 19u Dajuinrupsen - MVC De Filosoof


    Het lijkt een haalbare kaart voor MVC De Filosoof maar 't Rieten dakje en Badsloef die we nog kennen van vorig seizoen zijn zeer sterke tegenstanders. Tegen Pie ging het iets gemakkelijker alhoewel we ook een verlies kregen door een FF tegen hen. Dajuinruspen kennen we nog niet maar zij komen, net als ons, uit in de 1ste reeks. Het zal hier ook een mooie wedstrijd worden.

    05-08-2010 om 08:54 geschreven door mvc de filosoof  


    19-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeks 1 2010-2011

    MVC De Filosoof gaat naar reeks 1. Samen met onze vrienden van TVO gaan we over naar de eerste reeks.

    Hieronder de reeksindeling

    Biere Care
    MVC De Filosoof
    De Poeze
    DVV Citroen
    Jeugdhuis Den Biel
    KBC Stekene
    La Coruna
    MVC Ansco
    Pieters Toyota
    TVO
    VDAA Keukens
    Café Den Blinker
    Cafétaria Molenberg
    Dajuinrupsen


    Zeer zware reeks maar we horen er wel in thuis :)
    Sommige ploegen kennen we al van bekers of tornooien een goeie middenmoot dit jaar zou mooi zijn.
    Er zijn ook enkele derby's zoals De Poeze, Toyota Pieters en KBC Stekene.
    Laten we er een leuk seizoen van maken en de groete ploegen het zo moeilijk mogelijk maken.
    Later volgt de kalender keep you informed.

    19-07-2010 om 12:45 geschreven door mvc de filosoof  


    08-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verplichte algemene vergadering

    Vrijdag 9 juli is het weer zover de jaarlijks verplichte algemene vergadering.
    Speelt MVC De Filosoof in de hoogste reeks van de kern Sint-Gillis-Waas volgend jaar of moeten we nog een jaartje wachten...

    Vergadering start om 19u30 in de Sporthal bij de Karel.

    Na de reeksindeling volgt ook het programma van de beker 2010-2011.

    Zaterdag kan je info vinden op onze website.

    Mvg,
    MVC De Filosoof




    08-07-2010 om 09:01 geschreven door mvc de filosoof  


    21-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenvatting jaar 2009-2010

    De Filo eindigt toch wel op een verdiende en niet verwachtte 2de plaats in reeks 2 dit seizoen. We verliezen (sportief) slechts 4 keer en kregen van de bond nog een 0-10 aangesmeerd. Toch blijven we tweede omdat ook Party Possé een 10-0 heeft gekregen van de bond. We verliezen dit seizoen van Party Possé (7-2), The Flinstones (9-5), Minitreffers (13-11) en 'T rieten dakje (5-3). We hebben de verdiende kampioen 2 maal verslagen met 6-4 en eens 4-0. Het was vooral uitkijken naar het einde en die 2de plaats vasthouden en dat hebben we gedaan. Het is nog niet zeker maar de eerste reeks is in zicht voor MVC De Filosoof. Hopelijk kunnen we het eerste meedraaien in de middenmoot zodat we deze ervaring ook hebben. Verder zijn er ook enkele namen genoemd die naar MVC De Filosoof zouden maar die geef ik nog niet prijs aangezien dit nog maar geruchten zijn :p

    21-06-2010 om 22:18 geschreven door mvc de filosoof  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindstand reeks 2
    1. TVO 32 193-96 78
    2. De Filosoof 32 234-143 69
    3. Party Posse 32 261-132 68
    4. Recrea 32 162-115 66
    5. Pitz IJs 32 207-151 59
    6. Badsloef 32 186-164 47
    7. 't Rieten Dakje 32 191-206 46
    8. Klingse Vikings 32 147-184 44
    9. Inter Bara 32 153-155 43
    10. The Flinstones 32 189-194 42
    11. Pie 32 160-174 42
    12. Smet Vleeswaren 32 169-203 38
    13. Minitreffers 32 186-195 35
    14. AFP Santa Fé 32 144-162 33
    15. AIS Design 32 118-204 28
    16. Mini Malpertuus 32 127-244 24
    17. Koffers & Go 32 131-236 23

    21-06-2010 om 00:00 geschreven door mvc de filosoof  


    26-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussenstand: Competitie Topscorer

    Aantal Competitiegoals

     

    2007-2008

    2008-2009

    2009-2010

    Totaal

    Didier

     

    22

     

    22

    Jan

    9

    23

    26

    58

    Kenny

    52

    26

    52

    130

    Kevin

    11

    27

    23

    61

    Kenneth

     

     

    2

    2

    Kristof

    5

    9

    2

    16

    Lars

    24

    5

    19

    48

    Lieven

    38

    23

    40

    101

    Maarten

    23

    33

    21

    77

    Nico

    1

    5

    2

    8

    Niels

    3

    12

    20

    35

    Noutat

    15

    23

    24

    62

    Roy

     

     

    6

    6

    Evert

     

     

    2

    2

    Owngoal

    0

    2

    1

    3

    Totaal

    181

    210

    240

    631

    26-05-2010 om 13:10 geschreven door mvc de filosoof  



    Foto

    Palmares

    2007-2008

    2de Reeks 4A

    2008-2009

    3de Reeks 3

    2008-2009

    3de Lentebeker

    2009-2010

    2de Reeks 2


    Topschutters Competitie

    Jan

    10

    Kenny

    37

    Kevin

    13

    Kenneth

    3

    Lars

    9

    Lieven

    23

    Maarten

    9

    Nico

    2

    Niels

    6

    Noutat

    15

    Roy

    Evert

    Jonathan

    1

    Owngoal

     

     


    Foto

    STAND REEKS 1 SINT-GILLIS-WAAS
  • Klik hier voor het klassement

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    MVC De Filosoof is een minivoetbalploeg dat is opgericht door een groepje goede vrienden komende uit Stekene. Dit is ons 4de jaar in het minivoetbalwereldje. Het eerste jaar was trouwens een succes waarin we 2de werde in reeks 4 en promotie afdwongen, en ook in 3de reeks dwongen we promotie af met een 3de plaats.. In 2de reeks speelden we een sterk seizoen maar weer grepen we naast de titel en werden we 2de. We zijn dus als een raket naar 1ste reeks gegaan van de competitie van Sint-Gillis-Waas en hopen daar heel wat potten te breken. Onze ambities zijn zeer hoog maar het belangrijkste doel is natuurlijk ons amuseren en de vriendschapsband versterken ;) We bedanken dan ook onze (vooral vrouwelijke) supporters en sponsors...
    Onze ploeg bestaat uit: Kevin Vandevyver (Bosdam Beveren), Niels Van Vlierberghe, Maarten Van Hecke, Lars De Ryck (Straatje Stekene), Jan Hellemans (Jette) Noutat Tchongrack, Kenneth Pierssens, Roy De Witte, Joeri De Decker (Stekene Sportief), Evert Windhey (Wetteren), Nico Vercauteren (Red Star Bosdorp), Lieven Thys & Kenny Hofman (clubloos), Ex-Filospelers: Didier Merckx & Kristof Thibaut. Go Filo!



     


    Foto

    Rondvraag / Poll
    Ik heb nen
    Samsung
    Nokia
    Siemens
    LG Panasonic
    Iphone
    Sony-Ericsson
    Motorola
    Waar is de mijne?
    Bekijk resultaat


    Foto

    Gastenboek
  • Graag een verslagje
  • groetjes uit Heusden - Zolder
  • ik kom even langs ter kennismaking
  • Ik wens je nog een fijne tweede kerstdag
  • hallo

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek


    Foto

    Links
  • ZVC Hingene
  • Beloften Forum VVS
  • 'T Rieten Dakje
  • MVC Etoile sportive
  • MVC Big Pimpin
  • AFP Santafé
  • Powergoods sportwear
  • MVC Tuinaanleg Van Osselaer
  • Stekene Sportief
  • De Klingse Vikings

  • Minitreffers

  • Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007

    Foto

    Laatste commentaren
  • goe bezig!!! (dons)
        op tussenstand reeks 1 2010-2011
  • Toffe match (dons)
        op TVO - MVC De Filosoof 4 - 4
  • jammer (Supp)
        op Verslag: De Filosoof - Toyota Pieters: 3-26
  • Juiste weergave (supporter/filosoof)
        op Verslag: De Filosoof - DVV Citroen: 3-12
  • Spijtig :( (Supporter/Filosoof)
        op Verslag: De Filosoof - De Poeze: 1-7

  • Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs