Zoeken in blog

Gastenboek
 • Kolorowanki
 • ¿Qué Festividades Se Celebran Los Lunes Bancarios?
 • Productos Y Servicios Bancarios Operativos
 • Eternity Jewelry Explained
 • Pass on Betting Live Account

  Druk op onderstaande knop om een positief berichtje achter te laten in mijn gastenboek (let wel : obsceniteiten worden eruitgeflikkerd !)

  Neem ook een kijkje op mijn andere bloggen SNOR en BUDOKA,
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Motortoerisme...mijn hobby
  Motortoerisme... mijn passie
  Enkele korte flashes uit mijn motorrijderscarrière die begon in 1972. Regelmatig een korte impressie van de nieuwste modellen. Ook komen de meest gekke motoren aan bod alsmede bijzondere verkeerssituaties. Treffens en andere activiteiten. En niet te vergeten mijn collectie 'Politie-bikes'en badges.
  11-04-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie-motoren : USA
  In de Verenigde Staten is de Harley-Davidson Dyna Defender 
  het lievelinsbeest van de Cops.
  11-04-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-03-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekleurde motorbanden ?


  We kennen allemaal de gekleurde bandjes op kinderfietsjes maar voor gemotoriseerde voertuigen moesten motorrijders zich tot op heden tevreden stellen met uitsluitend zwarte uitvoeringen.
  ‘Een gat in de markt’ moeten ze bij bandenfabrikant Tomahawk hebben gedacht en daarom bieden ze tegenwoordig, naast hun gewone banden, ook een zevental gekleurde variaties aan.


  Smaakvol of niet?
  Voor mij hoeft het niet.
  Je hebt in ieder geval de keuze tussen blauwe, groene, rode, gele, oranje, paarse of zilveren banden. Voor elke motor dus een passende kleur en de toegevoegde kleurstoffen hebben naar verluidt geen enkele nefaste invloed op de kwaliteiten van de band.


  Wanneer we het in de toekomst over banden hebben, zullen we ons dus niet meer moeten beperken tot afmetingen en grip…
  Meer info via
  tomahawktyres@planet.nl.

  31-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triumph Tiger 2004

  De Triumph Tiger onderging voor 2004 een grondige facelift. Opvallendste verandering is ongetwijfeld de montage van lichtmetalen velgen die een tubeless band toelaten, ter vervanging van de oude spaakwielen die het gebruik van een binnenband noodzakelijk maakten.
  Het kader kreeg op de nieuwe versie een zilveren kleurtje mee en de typische ‘wenkbrauwen’ op de kuip zijn verdwenen.

  Deze potente alleskunner werd niet alleen hier en daar esthetisch bijgewerkt, maar ook het rijwielgedeelte werd onder handen genomen en moet zorgen voor een nog beter stuurgedrag. Zo werd door het gebruik van kortere vorkpoten de balhoofdhoek ingekort tot 25,8° (voorheen 28°) alsook de naloop die van 92 mm werd teruggebracht op 87,9 mm.
  Ook de wielbasis is een stukje korter dan voorheen: 1.537 mm in plaats van 1.550 mm. De achtervering moet het nu ook stellen met een kortere swingarm en de achterste rempedaal en het schakelpookje werden ook aangepast.
  De Tiger zal standaard worden uitgerust met een tweekofferset. Verwarmde handvaten en een getint hoger scherm zijn optioneel te verkrijgen. De prijs werd nog niet bekend gemaakt maar deze hoogpoter zal waarschijnlijk vanaf juli in de showroom staan.

  31-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-03-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PC Ned Openingsrit 2004

  PC Ned Openingsrit 2004

  14 maart 2004
  MCDonalds Vlaardingen 
  Rotterdamse Haventocht


  De rit werd  uitgezet door Bart Wernke


  Verslag Openingsrit PC-club Nederland van zondag 14 maart 2004.

  Het was weer al eens vroeg uit de veren, die zondagmorgen, want we zouden naar Rotterdam afreizen voor de eerste rit van het nieuwe Pacific Coast seizoen in Nederland. Voor velen al lang geen nieuwigheid meer, maar voor anderen dan weer een eerste kennismaking met het reilen en zeilen van deze organisatie en zijn aanhangers.
  De rit van Izegem naar Vlaardingen verliep bijzonder goed, vooral omdat gedurende het ganse traject de snelheid er constant beperkt was vanwege de kilometers-lange wegenwerken.
  De afspraak was gemaakt aan het McDonaldsrestaurant Vlaardingen West tegen de klok van 10.00uur.
  Ik kwam er reeds aan om 09.45u en werd er  verwelkomd door twee leden. De koffie was niet niet helemaal uitgeschonken of er kwamen er nog een paar aangereden, en nog een, en nog drie, en nog een? het hield warempel niet op ! De weergoden waren ons ook gunstig gestemd (alvast wat de regen betreft/wind was er wel voldoende) en we konden tegen 11.00u starten met een 21 motoren, waaronder enkele sympatisanten van een ander merk.
  Eerst leek mijn dagje in het water te vallen toen iemand me doodernstig kwam zeggen dat ik misschien wel een lekke band zou kunnen hebben : en inderdaad hij was wat aan de slappe kant. Vlug even bijpompen en het bleek gelukkig loos alarm.
  Het zou een verkenning worden in en rond de Rotterdamse haven. De verwachtingen lagen hoog, want dat is nog eens iets anders dan een ritje in de natuur.
  We waren nog geen tien minuten ver of onze gids Bart deed ons al halt houden bij een eerste bezienswaardigheid : een reconstructie van een oude havenkraan die vroeger dienst deed om de masten van de visserszeilschepen te vervangen. Dan reden we vervolgens door een woonwijk om ?zoonlief even wakker te toeteren? en zouden even verder een werf moeten kunnen oprijden waar ook weer een reconstructie van een Delfts schip op ons lag te wachten.
  De site bleek hermetisch afgesloten en dan maar eens de achterkant proberen. De gids van een aanpalend museum nodigde ons ook uit even een kijkje te komen nemen binnenin. Maar dat stond dan blijkbaar niet op het programma van Bart. Later misschien.
  We reden onder de beroemde Euromast door om te stoppen in de Delfshaven, het oudste gedeelte van Rotterdam, waar eind de jaren dertienhonderd de eerste pioniers inscheepten voor de grote oversteek naar Amerika.  Ook de geboorteplaats van Piet Hein, de beruchte boekanier in dienst van het koninkrijk, die het de Spaanse Armada een beetje lastig  maakte? Piet Hein, zyn naam is kleyn, zijn daaden benne groot, hy heeft gewonnen de zil?vren vloot? Via zijn huisje wandelden we even tot bij zijn majestueus standeeld.  Dan ging het via de Erasmusbrug, bijgenaamd ?de zwaan?,  naar het beroemde Hotel NewYork voor een koffiestop. Tot ieders verbazing bleek de Holland-US-lijn stampvol te zitten. Er zat niets anders op dan maar terug te keren. Bart gidste ons wel nog eerst even door een éénrichtingsverkeer (!!!) We keken dan toch even op naar de WPC-toren, het hoogste  (150 meter) kantoorgebouw van Nederland.  Kort daarop arriveerden we aan de ?Ballentent?bij Marius voor een snack. Het was trouwens hoog tijd om de inwendige mens te versterken, want het was reeds 13.30u..   Een uurtje later zaten we weer in het zadel en snorden we door de Maastunnel en even later door het pitoreske  Pernisse : een dorpje midden in het havengebied dat pal onder de smoke van de Shell-raffinaderij ligt. Dan ging het naar de Maasvlakte met zijn Europoort : een adembenemend zicht op de Maasmonding in de Noordzee, waar de containermastodonten op en af voerden.  Winderig koud was het er ook en niemand dacht eraan om zijn helm af te zetten. Vervolgens ging het richting Rosenburg om er met de motoren de veerpont te nemen : alweer een aparte ervaring. En er werden veel plaatjes geschoten.

  Het was dan bijna 17.00 uur en we zakten rustig af terug naar ons vertrekpunt : McDonald Vlaardingen. Daar stond de zaakvoerder ons op te wachten en we geraakten in gesprek. Hij was vroeger ook motorrijder geweest en vond het sympatiek dat we voor zijn zaak verzamelden. Langs mijn neus weg grapte ik dat ?Mister McDonald? wel een rondje zou trakteren en tot ons aller verbazing deed hij het nog wel zeker!!!!. Alle theorieen omtrent de Nederlandse ?zuinigheid? die in Belgie de ronde doen, werden hierbij pardoes van tafel geveegd.
  Een totaal van 15 koffie, 4 choco, 2 thee, 1 spa blauw en 2 ijsjes. En als doorwinterde motor-rijders gingen we dan ook nog buiten op het terras zitten. Santé !!!! Tenslotte werden onze gidsen Bart en Ria nog eens in de figuurlijke bloemetjes gezet voor de puike organisatie van deze heerlijke en leerrijke rondrit.
  Het was dan weer de hoogste tijd om afscheid te nemen van de groep en samen met de drie andere Belgen reisden ik weer af. Even voorbij de Belgische grens nam ik dan afscheid van François en zijn vrienden en onder een ijzigkoude westenwind ging het huiswaarts.
  Omstreeks 19.3Ou parkeerde ik mij voor mijn garage, keek ik op de miles-teller en (je geloofd het nooit !) wat zie ik ? 333 miles top ! (533km). Dat kan toch geen toeval meer zijn?
  MV Pacific Coast Nederland : bedankt !
  Guy Red Eagle
  Izegem/Belgie
  18 maart 2004


  Klik voor groot formaat


  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat  18-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-03-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blue Knights Motorrit 2004

  Blue Knights Motorrit
  Trofee Verste Deelnemer 2004


  Klik voor groot formaat

  16-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-03-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moto-grasmachine
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ge moet er maar aan denken, hé !

  07-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-03-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtlandtreffen Torhout 2004

   

  Half de jaren 2000 was het niet meer gebruikelijk om mooie medailles of plakettes te schenken aan de deelnemers, maar was het een trend in de motorwereld om meer en meer van die commerciële spullen (zoals balpennen of linyard-sleutelhangers met opdruk of zoals onderstaand halsdoekje) te schenken.
  Jammer...


  Klik voor groot formaat

  05-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-03-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie-motoren : Schotland
  Dit is een Ducati 999 Police Bike.
  Na de Scottish Motorcycle Show van 2004, leende de politie van Grampian dit vehikel. Ze waren er zo content over dat ze gewoon hebben gehouden. De motor werd wel ingezet voor patrouilleopdrachten, maar had echter geen boordradio !

  03-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honda PC 800 1994
  Honda PC 800 1994

  This Pacific Coast PC800 is in beautiful condition. It has just over 47,000 miles and runs like new. It was professionally repainted this summer. It is a gorgeous BMW Dakar Yellow on top, silver on the bottom, and 2 clear coats. You’ll definitely be noticed riding this bike! No scratches or dings whatsoever. Aluminum wheels re-polished this spring and look better than new. It has a new Clearview +5 windshield with Goldwing style vent. Options include passenger backrest, Wong Wing with high mounted LED brake light, headlight modulator, battery voltage monitor, and cruise control. An extra stock seat and windshield in good condition are included. There are absolutely no mechanical issues with this bike. Bike gets up to 45-50 mpg. Selling to finance new bike. Price is $3500 firm.

  Verkocht !

  Gespot in Littleton, Colorado USA

  03-03-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kawasaki KLV1000


  We werden er een beetje door verrast, maar Kawasaki neemt een volledig nieuw model op in z’n gamma, genaamd de KLV 1000.  Nu ja, volledig nieuw... Je hoeft er niet meteen een vergrootglas bij te halen om te zien dat de KLV 1000 gewoon een Suzuki V-Strom 1000 in een oranje/zwart jasje is.

   Suzuki

  Zoals bekend sloten Kawasaki en Suzuki een paar jaar terug een samenwerkingsverbond, en dat uit zich ondermeer in deze wel zeer nauwe vorm van gegevensuitwisseling.

    
  Op technisch gebied niets nieuws onder de zon dus. De KLV 1000 wordt aangedreven door dezelfde watergekoelde, 90° V-Twin van 996 cc als de V-Strom, met 8 kleppen per cilinder die worden aangedreven door 2 bovenliggende nokkenassen. Uiteraard bleef ook het vermogen gelijk bleef met 72 kW ofte 98 pk bij 7.600 o.p.m., evenals het koppel met 101 Nm bij 6.400 omwentelingen.
  Ook het rijwielgedeelte veranderde niet. Vooraan dus een conventionele 43 mm voorvork en achteraan een monoshock, beiden met regelbare veervoorspanning. Ook de remmen bleven gelijk met een dubbele 310 mm schijf met tweezuigerremklauwen en achteraan een enkele 260 mm schijf met een enkelzuigerremklauw.
  De KLV1000 nam ook het uiterlijk en alle uitrustingen over van de V-Strom, inclusief het verstelbare ruitje en het bagagerek achteraan.
   
  Om een lang verhaal kort te maken: Wie liever zijn Suzuki V-Strom in een oranje/zwart jasje had gezien klopt nu dus gewoon even aan bij Kawasaki. De KLV1000 zou al vanaf maart dit jaar leverbaar worden, al is nog niet bekend of de prijs zal afwijken van die van de V-Strom.
  Wie meer info wenst surft naar www.kawasaki.be.


  03-02-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-01-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MV Pacific Coast Nederland badge
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  01-01-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 10 jaar Honda Pacific Coast Nederland gadgets
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ter gelegenheid van 10 jaar Pacific Coast Nederland kregen alle leden onderstaande gadgets :

  Een metalen badge en een sleutelhanger, al dan niet in de kleur van je motor.
  Ik had geluk : de mijne is magenta-rood !


  01-01-2004 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-10-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie-motoren : USA

  Harley-Davidson Police Sidecar 2003
  Police TLE Sidecar Features:

  -Hand laid fiberglass reinforced resin body
  -Matching lower fender trim skirt
  -Single leaf-spring suspension
  -Wheel selected to match motorcycle: 9 Hollow-Spoke, 13-Spoke and Laced
  -Fully carpeted passenger area with padded siderails and forward footrest
  -Lockable, carpeted compartment behind fold-down seat
  -Contoured Lexan® windshield
  -Optional emergency equipment may be ordered through your authorized

   

  SPECIFICATIONS:

  2003 Specifications Police TLE/TLE Ultra Sidecar

  DIMENSIONS
  Length 78.4 in. (1989.2 mm)
  Height 42.1 in. (1069.1 mm)
  Sidecar width 23.5 in. (596.4 mm)
  Width from bracket to sidecar wheel 53.3 in. (1351.5 mm)
  Weight:
  TLE 234.0 lbs. (106.14 kg)
  TLE Ultra 260.0 lbs. (117.94 kg)
  Tire Size: Dunlop Harley-Davidson Series (matches vehicle tires)
  Front - D402F (Blackwall)7 MT90B16
  Rear - D402 (Blackwall) MT90B16
  Gross Axle Weight Rating 300.0 lbs. (136.2 kg)

  CHASSIS
  Wheel 9-spoke cast
  Brakes Single disc;
  hydraulic disc brake on third wheel
  Suspension Single leaf-spring
  Frame Easy toe in/out adjustment

  ELECTRIC
  Lights Directional signal, tail lights; fender tip lamp

  STYLING/CONVENIENCE
  - Body construction Hand-laid fiberglass-reinforced resin;
  matching lower fender trim skirt
  - Passenger area Fully-carpeted w/ padded siderails and forward footrest
  - Seat Padded vinyl (TLE) or plush,
  pillow-look (TLE Ultra) w/ fold-down backrest
  - Storage Lockable, carpeted compartment behind fold-down seat;
  side map-pockets
  - Cover Snap-down tonneau type, vinyl/cotton
  - Windshield Contoured Lexan®
  - Frame and Component Finish Black powdercoated paint
  - Handgrips Polished, stainless steel
  - Stereo 80 watts of power w/ two 40 watts
  low distortion speakers, CB/Intercom, AM/FM/WB selection,
  stereo volume controls and station adjustability
  - Mounting System Disconnectable mechanical and
  electrical systems for installation and removal; connection kit
  includes hardware to retain passenger footboard adjustability
  - Compatibility Police motorcycle models;
  FLHPI Road King®; FLHTPI Electra Glide®

  COLORS
  2003 colors, paint matches to 2000

  16-10-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de Lustrum-treffen Poperinge 2003

  4de Lustrum-treffen
  AMC Hoppeland Poperinge
  14 september 2003


  Klik voor groot formaat

  14-09-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-09-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de Nazomertreffen MTC Sun Riders 7september 2003

  4de Nazomertreffen
  MTC Sun Riders
  7september 2003
   
  Prijs van de verstkomende deelnemer.


  Klik op foto voor groot formaat

  07-09-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-08-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PC Vakantierit 2 Hengelo 31 augustus 2003
  Klik op de afbeelding om de link te volgen PC Vakantierit 2 Hengelo 31 augustus 2003

  Klik voor groot formaat 
  Klik voor groot formaat 
  Klik voor groot formaat 
  Klik voor groot formaat 
  Klik voor groot formaat 
  Klik voor groot formaat 
  Klik voor groot formaat

  31-08-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-08-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jumborun 2003

  Jumborun 2003
  Klik voor groot formaat


  Klik voor groot formaat

  Klik voor groot formaat


  10-08-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-08-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motociclismo 1992
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Voorpagina van het Italiaanse motormagazine Motociclismo 1992

  05-08-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-07-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie-motoren

  BMW-motoren van de Franse 'Republikeinse Garde',
  een eenheid van de gemotoriseerde Gendarmerie,
  hier op de Champs Elysées in Parijs
  tijdens de viering van de Nationale Feestdag
  aldaar op 14 juli (2003).  Image:French Republican Guard motorbikes DSC00814.jpg

  14-07-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-07-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PC Kempenrit 13 juli 2003
  Het begon allemaal met een beetje te surfen achter plaatjes van Honda Pacific Coast motoren, toen ik op de site terecht kwam van de Motorenvereniging Pacific Coast Nederland.
  Even intikken op ritten en activiteiten en tot mijn verbazing stelde ik vast dat er, naast Nederlanders natuurlijk, ook Vlamingen bij waren.
  Ik mailde wat rond in Vlaanderen om te weten te komen waar er nog PC800-rijders rondhangen : gevolg was dat er een tiental reageerden (waaronder zelfs een duitstalige Eupenaar) op mijn oproep om eens een gezamelijke rondrit met die Nederlanders te maken (niet wetende dat er reeds een Belgie-Nederland-connectie bestond.
  Ik kreeg te horen van ene François Van Heukelom uit Olen dat hij op 13 juli een Kempenrit in Belgie organiseerde waar Nederlanders zouden op af komen. De afspraak was gemaakt om 10.00u aan het Texaco-pompstation van Gierle langs de E34.
  Toen ik eraan kwam, waren er reeds enkele PC's op appèl, en terwijl ik nog kenis stond te maken met enkele Nederlandse motards, kwamen een na een de PC's aangereden.
  Om 11.00u was het startsein voor de groepsrondrit en met 29 PC's en nog enkele sympatisanten op andere bikes gingen we van start.
  François kon nog vlug even de resrevaties doorbellen voor het middagmaal, er werden nog vlug enkele plaatjes gemaakt voor vertrek.
  Aangezien de Cois daar geboren en getogen is, kent hij daar de streek als zijn broekzak en zou hij de groep 140 km lang feilloos langs 13 Kempense gemeenten en gehuchten leiden. De vooraf uitgekiende route verliep langs rustige landelijke wegen en we kregen volop de gelegenheid te genieten van de prachtige vergezichten en idylische plekjes (zoals een nog steeds bewoond lemen huisje in Kasterlee !).
  Tegen 12.30u arriveerden we dan aan het restaurant 'De Watermolen' in het dorp Retie waar we allen samen genoten van een vrij te kiezen middagmaal : de enene bestelden de menu van de dag (aspergesoep, stoofvlees met frieten en groenten en een ijsje) terwijl anderen dan weer verkozen voor een belegd broodje. Daar kregen we de gelegenheid nader met elkaar kennis te maken en ervaringen op PC800 uit te wisselen.
  Dat soort reunies zijn nog leerrijk ook, want als je met eenzelfde soort motor rijdt, weet je waarover je moet praten.
  Na deze lekkere maaltijd ging het dan weer verder langs Dessel, Postel, Mol, Geel, Olen en Lichtaart waar we naast Bobbejaanland in een taverne ons konden tegoed doen aan een frissen pint of een glaasje 'ijskoude prik'. We konden deze tankstop goed gebruiken, want het was ondertussen verschrikkelijk warm geworden. Na dit welkome 'rondje-van-de-club' reden we dan via Tielen, Poederlee en Lille naar onze eindbestemming, Taverne De Laar in Gierle-Beerse, vlak aan een oprit van de autosnelweg. De lange rijen bomen beschutten ons dan toch een beetje van de warme zon en de ijsthee vloeide er rijkelijk.
  Het was ondertussen al 18.00u geworden en de eersten namen reeds afscheid, want de meesten hadden nog een fikse terugreis voor de boeg.
  François werd nog eens in de bloemetjes gezet voor het fantastische werk die hij leverde en er werden nu reeds nieuwe afspraken gemaakt voor latere groepsritten.
  Het was gelukkig een rondrit zonder ongelukken of motorpech, een perfecte organisatie (afgezien van het feit dat we even onze fotograaf kwijt waren) en weer een ervaring rijker.
  Gewoon voor herhaling vatbaar !

  13-07-2003 om 00:00 geschreven door Guy  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Over mijzelf
  Ik ben Guy Vandendriessche
  Ik ben een man en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gewezen rijkswachter en veiligheidsagent.
  Ik ben geboren op 04/06/1955 en ben nu dus 63 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: motortoerisme, terrariumdieren, plastic modelbouw, snorrenclub,....
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 13/12-19/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 04/12-10/12 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 25/12-31/12 2006
 • 12/12-18/12 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 11/04-17/04 2005
 • 04/04-10/04 2005
 • 28/03-03/04 2005
 • 14/03-20/03 2005
 • 28/02-06/03 2005
 • 21/02-27/02 2005
 • 17/01-23/01 2005
 • 15/11-21/11 2004
 • 25/10-31/10 2004
 • 11/10-17/10 2004
 • 27/09-03/10 2004
 • 06/09-12/09 2004
 • 16/08-22/08 2004
 • 09/08-15/08 2004
 • 26/07-01/08 2004
 • 12/07-18/07 2004
 • 05/07-11/07 2004
 • 28/06-04/07 2004
 • 31/05-06/06 2004
 • 24/05-30/05 2004
 • 10/05-16/05 2004
 • 03/05-09/05 2004
 • 19/04-25/04 2004
 • 12/04-18/04 2004
 • 05/04-11/04 2004
 • 29/03-04/04 2004
 • 15/03-21/03 2004
 • 01/03-07/03 2004
 • 02/02-08/02 2004
 • 29/12-04/01 2004
 • 13/10-19/10 2003
 • 08/09-14/09 2003
 • 01/09-07/09 2003
 • 25/08-31/08 2003
 • 04/08-10/08 2003
 • 14/07-20/07 2003
 • 07/07-13/07 2003
 • 09/06-15/06 2003
 • 12/05-18/05 2003
 • 14/04-20/04 2003
 • 07/04-13/04 2003
 • 17/03-23/03 2003
 • 10/03-16/03 2003
 • 17/02-23/02 2003
 • 27/01-02/02 2003
 • 14/10-20/10 2002
 • 30/09-06/10 2002
 • 26/08-01/09 2002
 • 29/07-04/08 2002
 • 29/04-05/05 2002
 • 15/04-21/04 2002
 • 18/03-24/03 2002
 • 04/03-10/03 2002
 • 04/02-10/02 2002
 • 28/01-03/02 2002
 • 31/12-06/01 2002
 • 24/12-30/12 2001
 • 17/12-23/12 2001
 • 26/11-02/12 2001
 • 03/09-09/09 2001
 • 20/08-26/08 2001
 • 13/08-19/08 2001
 • 30/07-05/08 2001
 • 25/06-01/07 2001
 • 11/06-17/06 2001
 • 30/04-06/05 2001
 • 19/02-25/02 2001
 • 23/10-29/10 2000
 • 16/10-22/10 2000
 • 21/08-27/08 2000
 • 14/08-20/08 2000
 • 17/07-23/07 2000
 • 19/06-25/06 2000
 • 27/09-03/10 1999
 • 09/08-15/08 1999
 • 21/06-27/06 1999
 • 17/08-23/08 1998
 • 15/06-21/06 1998
 • 01/06-07/06 1998
 • 29/12-04/01 1998
 • 16/06-22/06 1997
 • 17/03-23/03 1997
 • 30/12-05/01 1997
 • 26/08-01/09 1996
 • 05/08-11/08 1996
 • 15/07-21/07 1996
 • 10/06-16/06 1996
 • 08/05-14/05 1995
 • 20/03-26/03 1995
 • 06/03-12/03 1995
 • 03/10-09/10 1994
 • 26/09-02/10 1994
 • 12/09-18/09 1994
 • 05/09-11/09 1994
 • 29/08-04/09 1994
 • 15/08-21/08 1994
 • 04/07-10/07 1994
 • 23/05-29/05 1994
 • 09/05-15/05 1994
 • 25/04-01/05 1994
 • 11/04-17/04 1994
 • 03/01-09/01 1994
 • 26/12-01/01 1995
 • 04/10-10/10 1993
 • 13/09-19/09 1993
 • 06/09-12/09 1993
 • 30/08-05/09 1993
 • 16/08-22/08 1993
 • 09/08-15/08 1993
 • 26/07-01/08 1993
 • 12/07-18/07 1993
 • 05/07-11/07 1993
 • 28/06-04/07 1993
 • 21/06-27/06 1993
 • 07/06-13/06 1993
 • 31/05-06/06 1993
 • 17/05-23/05 1993
 • 03/05-09/05 1993
 • 26/04-02/05 1993
 • 19/04-25/04 1993
 • 05/04-11/04 1993
 • 29/03-04/04 1993
 • 15/03-21/03 1993
 • 08/03-14/03 1993
 • 02/11-08/11 1992
 • 19/10-25/10 1992
 • 10/08-16/08 1992
 • 30/03-05/04 1992
 • 03/02-09/02 1992
 • 16/09-22/09 1991
 • 01/07-07/07 1991
 • 03/06-09/06 1991
 • 27/05-02/06 1991
 • 13/05-19/05 1991
 • 29/04-05/05 1991
 • 01/04-07/04 1991
 • 04/03-10/03 1991
 • 31/12-06/01 1991
 • 17/12-23/12 1990
 • 10/12-16/12 1990
 • 03/12-09/12 1990
 • 15/10-21/10 1990
 • 08/10-14/10 1990
 • 01/10-07/10 1990
 • 03/09-09/09 1990
 • 27/08-02/09 1990
 • 06/08-12/08 1990
 • 30/07-05/08 1990
 • 16/07-22/07 1990
 • 25/06-01/07 1990
 • 18/06-24/06 1990
 • 11/06-17/06 1990
 • 04/06-10/06 1990
 • 28/05-03/06 1990
 • 14/05-20/05 1990
 • 07/05-13/05 1990
 • 30/04-06/05 1990
 • 16/04-22/04 1990
 • 09/04-15/04 1990
 • 02/04-08/04 1990
 • 26/03-01/04 1990
 • 19/03-25/03 1990
 • 12/03-18/03 1990
 • 05/03-11/03 1990
 • 26/02-04/03 1990
 • 05/02-11/02 1990
 • 13/11-19/11 1989
 • 16/10-22/10 1989
 • 18/09-24/09 1989
 • 11/09-17/09 1989
 • 04/09-10/09 1989
 • 14/08-20/08 1989
 • 07/08-13/08 1989
 • 31/07-06/08 1989
 • 26/06-02/07 1989
 • 03/04-09/04 1989
 • 27/02-05/03 1989
 • 22/08-28/08 1988
 • 01/08-07/08 1988
 • 13/06-19/06 1988
 • 02/05-08/05 1988
 • 18/04-24/04 1988
 • 04/04-10/04 1988
 • 07/03-13/03 1988
 • 30/11-06/12 1987
 • 08/06-14/06 1987
 • 30/03-05/04 1987
 • 23/03-29/03 1987
 • 11/08-17/08 1986
 • 05/05-11/05 1986
 • 31/03-06/04 1986
 • 24/03-30/03 1986
 • 03/03-09/03 1986
 • 24/02-02/03 1986
 • 30/12-05/01 1986
 • 03/06-09/06 1985
 • 06/05-12/05 1985
 • 11/03-17/03 1985
 • 04/02-10/02 1985
 • 09/07-15/07 1984
 • 25/06-01/07 1984
 • 12/03-18/03 1984
 • 05/03-11/03 1984
 • 02/01-08/01 1984
 • 24/12-30/12 1984
 • 11/07-17/07 1983
 • 27/06-03/07 1983
 • 21/03-27/03 1983
 • 14/03-20/03 1983
 • 28/06-04/07 1982
 • 16/07-22/07 1979
 • 11/08-17/08 1975

  Inhoud blog
 • Motorrijder uit Oostende om het leven gekomen
 • Dodelijk ongeval in Moorsele
 • Dodelijk ongeval op de Groendalseweg in Bleiswijk
 • DODELIJK ONGEVAL OP N8 IN HEESTERT
 • Motorambulance
 • Vluchtmisdrijf in Torhout
 • Koninklijke Marechaussee kiest wederom voor Yamaha
 • DRIE VIERDE VAN DE MOTORONGEVALLEN GEBEURT TUSSEN APRIL EN OKTOBER
 • Aantal motorongevallen op tien jaar met kwart gedaald
 • BIVV roept weggebruikers op na motorongevallen: "Wees extra voorzichtig"
 • Motorrijder laat het leven bij ongeval in Kuurne
 • Motorongeval in bocht oprit A29
 • Zero Police Motorcycles in California
 • De motor van de toekomst...
 • Kersverse bruid overleden na aanrijding met motorrijder
 • Motorrijders als Kerstman in Brussel
 • Gibbs Biskji
 • Chauffeur maait motard van de weg
 • Motard staat weer recht na mislukte wheelie op snelweg
 • Humanoïde bikerrobot van Yamaha kan helemaal alleen moto rijden
 • Motorrijder sterft nadat hij door kapel reed
 • Zero Motorcycles
 • Nieuwe badges voor nieuwe uniformen wegpolitie Antwerpen en Gent
 • de motorrijders van Hatzoloh
 • Helft Belgische motorrijders niet verzekerd voor lichamelijke schade
 • Motorpolitie Marokko krijgt camera op helm
 • Motard van 36 sterft na zware klap op N49
 • Doodgeschoten verpleegster stuurde motorbende op ex af
 • Zwaar motorongeval in Waaslandhaven
 • motorrijder sterft tijdens ritje met vrienden
 • Mustang Pony 320 1947
 • Motorrijder overleden na ongeval op circuit in Zolder
 • Porcaro, de stad van de motorrijders
 • Gearresteerde tiener moet geboeid meelopen met motor van agent
 • Gestolen motorfiets terug bij eigenaar
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Strandredders nemen jetscooter in gebruik
 • Twee doden na motorongeval
 • Chauffeur was onder invloed van alcohol toen hij jong koppel doodreed
 • Quadbestuurder levensgevaarlijk gewond
 • Bestuurder motorfiets komt om het leven na ongeval op Rijksweg te Roeselare
 • Motorrijder (60) komt om bij ongeval in Lichtervelde
 • Gedenksteen voor alle verongelukte motorrijders
 • Rondrit Ommegang StDenijs 21 juni 2015
 • Motorongeval in de Botlek
 • Motorrijder stabiel, maar nog in levensgevaar na aanrijding
 • Deze anonieme motoren helpen Antwerpse politie verkeershooligans klissen
 • 24-jarige motorrijder overleden na botsing
 • Motorrijder sterft na val in gracht in Koekelare
 • Motorrijder sterft na frontale klap
 • 'Bendeoorlog verwacht in België'
 • Hondjes op de motor...
 • Zware brand in motozaak
 • Hond mee met baasje op Vespa
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder zwaargewond na harde klap in Izegem
 • Motorrijder verongelukt in Lille
 • 2015 Ducati Monster Stripe 821 en 1200
 • 2016 Yamaha YZ en WR offroad modellen gelanceerd
 • Motorrijder geeft levensgevaarlijke chauffeur terechte kopstoot
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Fleurus
 • Motorrijder zwaar gewond
 • Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Aarschot
 • Motard laat leven na zware klap tegen een wagen
 • Zwaar motorongeval in Neeroeteren
 • Orlando Bloom laat zich eens goed gaan
 • Motorrijder verongelukt
 • Motorrijder
 • Overlever motorongeval toont hoe ze de draad weer oppikt
 • Motorrijder komt om bij ongeval
 • Waaghals rijdt op 1 wiel op Ring rond Brussel
 • 100-jarige Liske opnieuw op de motor
 • Een 'opfrissing' helpt ongevallen voorkomen
 • Motorrijder sterft na ongeval op brug over E17
 • Dodelijk ongeval met motorrijder op Assesteenweg te Herne
 • motorrijder dood in Ternat
 • Nieuwe politiemotoren Antwerpen
 • Motorrijder gewond na aanrijding
 • Vader van zes kinderen sterft bij motorongeval
 • Police Use Electric Chariot Scooter , Fast Motorised Off Road Segway
 • Motorrijder overleden na ongeluk Zoutelande
 • Motorrijder boord zich in auto
 • Jonge motorrijder verongelukt in Ingelmunster
 • Motorrijder verongelukt op gladde weg...
 • Motor op de spoorwegen geglipt door zand
 • Oekraïense ex-international Gusin sterft in motorongeval
 • 17de Mosseltreffen - Oostende
 • beelden dodelijk motorongeval gebruikt in campagne voor veiliger verkeer
 • Schokkend: Roekeloze motorrijder filmt eigen dood
 • Motorrijder zwaar gewond in StDenijs
 • Nieuw scherm en herstellingen aan PC800
 • Nieuwe KMar-motorfiets: Yamaha FJR 1300A
 • 33ste Krabbetreffen - Rollegem 17 augustus 2014
 • Aanrijding tussen motorrijder en bestelwagen in Hoevenen
 • 13de Olf Oest treffen - Torhout 16 augustus
 • 15de Walkerstreffen - Rijmenam 10 augustus 2014
 • Graafschapstreffen 2014
 • Nederlandse motoragent omgekomen bij achtervolging
 • Twee doden bij motorongeval aan Leuvense vaart
 • 1ste motorrit Paddy's Pub - Zottegem 3 augustus 2014
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Antwerpen
 • Dodelijk motorongeval in Frasnes-lez-Anvaing
 • Competentietreffen - Ieper 2 augustus 2014
 • Motorrijder overleden, passagier kritiek na ongeval
 • Motorrijder verongelukt, passagier kritiek
 • Manneken Pis Treffen Geraardsbergen 27 juli 2014
 • BMW R1200RT (2014) uit circulatie !
 • Snelheidscontrole op Engelse wegen
 • Jaar rijverbod voor dodelijk motorongeval
 • 2 DODEN BIJ ZWAAR MOTORONGELUK
 • 2 doden bij zwaar motorongeluk
 • Izegems motorrijder lichtgewond
 • 53ste Ronde van West-Vlaanderen : Menen 29 mei 2014
 • Drago-treffen Izegem 25 mei 2014
 • Ongeval met motor, bestuurder spoorloos
 • Motor Union Belgische Politie Treffen tvv ALS-Liga
 • Dendertoerrit zondag 11 mei 2014
 • 1ste Flamengostreffen Torhout 4 mei 2014
 • Coast Tour 2014
 • Honda Gold Wing Airbag
 • Ducati Diavel
 • Toerrit Reglement voor groepsrijden
 • 23ste Houtlandroute - Torhout 20 april 2014
 • Yamaha MT-09
 • 24e Zomertreffen Tsjamp Wevelgem zondag 13 april
 • Harley Davidson Street 750
 • Motorrijder komt om het leven in Zomergem
 • Yamaha SR400
 • 18-jarige motorrijder komt om het leven in Eernegem
 • Motards frissen rijkunsten op
 • Meer dodelijke ongevallen met motorrijders in 2013
 • Jonge motorrijder komt om het leven na ongeval in Ichtegem
 • Motorrijder zwaargewond bij botsing in Wakken
 • Motorrijder omgekomen bij ongeval in Hechtel-Eksel
 • MV Agusta Brutale 800 Dragster
 • Motorrijder (30) overleeft klap tegen paal niet in Lede
 • Yamaha Ténéré XT 1200ZE
 • Ducati Monster 1200S
 • Nieuwe politiejassen Antwerpse motards
 • ZERO SR : the iMOTO
 • Vroegere diensthoofddeksels bij de NMBS
 • Nog geen motorkeuring...
 • Santa is coming !
 • Motorrijdster buiten levensgevaar na aanrijding
 • Vrouw vat zelf vuur na motorongeval
 • Herfstmist
 • Moto Toerkalender 2014
 • Nieuwe aanwinst PC 800 parelmoer
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • 23-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Herfelingen
 • Motorongeval in Lissewege
 • Bij een motorongeval in Sint-Andries komen 2 mensen om het leven
 • Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Hooglede
 • Genkenaar (23) week na motorongeval overleden
 • Motorrijder ­wandelt weg na valpartij
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Noirefontaine
 • Motorrijder gewond
 • Koppel laat het leven bij motorongeval in Houffalize
 • Grote bijeenkomst van Hells Angels in Gent
 • Honderdvijftig trikes en motoren verwacht in Neerwinden
 • Motorrijder (19) bezweken aan verwondingen
 • rouwregister geopend voor Christof Van Mullem
 • Het Koninklijk Motorrijdersescorte
 • Verdachte vriend van vermiste Marijke Francis sterft in ongeval
 • Motorrijder overleefd aanrijding in Ingelmunster
 • Drie gewonden bij botsing tussen auto en politiemotor in Ingelmunster
 • Geen rijbewijs bij 1 motorongeval op 5
 • Metalzanger komt om het leven bij motorongeval
 • Twee zwaargewonden bij motorongeval te BACHTE-MARIA-LEERNE
 • Broers verongelukken op vijf kilometer van elkaar
 • Twee agenten laten het leven bij motorongeval
 • Motorrijder verongelukt in Opglabbeek
 • Man en vrouw komen om bij zwaar motorongeval in Brugge
 • Motorrijder (39) maakt dodelijke smak tegen geparkeerde truck
 • Boer verwisselt tractor na dodelijk motorongeval
 • Motorrijden ligt voorlopig een tijdje stil...
 • Weginspecteurs van Rijkswaterstaat op de motor
 • Lijsttrekker N-VA breekt enkel bij motorongeval
 • Motorrijder gewond bij verkeerd manoeuvre auto
 • Motorrijder gewond in ongeval Eizeringen
 • Motorrijder raakt zwaargewond bij ongeval in Reningelst
 • Motorrijder levensgevaarlijk gewond bij aanrijding in Nevele
 • Motorrijder (48) verongelukt bij frontale aanrijding in Moen
 • Motorrijder komt om bij ongeval in Stoumont
 • Belgische bestuurder rijdt motorrijder dood in Franse departement Gard
 • Motorrijder maakt dodelijke val in Diest
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Motorrijder komt om in Fosses-la-Ville
 • Moto Treffens Vlaanderen 2012
 • 11de Kanaaltreffen Oudenburg 5 aug 2012
 • 13de Terrasrit – Zelzate 4 augustus 2012
 • 9de Mega 'Tour de France' Houthulst 29 juli 2012
 • Motorrijder (22) komt om op racecircuit in Mettet
 • Dronken motorrijder zwaargewond na ongeval in Dendermonde
 • Motorrijder verongelukt in Alveringem
 • Motorrijder komt om het leven op N8 in Alveringem
 • Motorrijder verongelukt in Huldenberg

  Pacific Coast 800 USA
 • Pacific Coast 800 USA

 • TGPCHPCMY2KMR+8
 • The Great Pacific Coast Highway Pacific Coast Motorcycle Year 2008 Motorcycle Ride

 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List
 • Honda Pacific Coast (PC800) Parts List

 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast
 • Corbin Motorcycle Seats & Accessories | Honda Pacific Coast

 • MV Pacific Coast Nederland
 • MV Pacific Coast Nederland

 • Foto

  PC800
 • Honda Pacific Coast (PC800) Owner/iPCRC Registry

 • PC France
 • PC France

 • Foto

  Web PC
 • Web PC

 • Foto

  IPCRC
 • IPCRC

 • PC Italia
 • PC Italia

 • PC naamlijst
 • PC naamlijst

 • PC Russia
 • PC Russia

 • Bikes !
 • Bikes !

 • Categorieën


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!