Minileningen in Belgie
Inhoud blog
 • Hoe werkt een minilening zonder loonstrook?
 • Binnen 1 dag geld op je rekening!
 • Snel geld lenen, en vandaag al op je rekening
 • Minilening voor Goedkoop Geld Lenen?
 • Geld lenen vergelijken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen
  Mijn Links
 • syndici antwerpen
 • Direct snel geld lenen
 • Flitslening informatie
 • Minilening aanvragen
 • Minilening |geldlenen.net
 • Minilening afsluiten
 • Online uitverkoop shoppen
 • veiligbetalenviainternet.nl
 • wat zijn richtlijnen
 • wft samenvattingen
  Partners
 • bloggen.be
 • Kleine Leningen In Belgie
  08-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe werkt een minilening zonder loonstrook?

  Hoewel je bij de bank altijd te horen krijgt dat het noodzakelijk is allerlei papierwerk te doorlopen en aan te tonen dat jij over alle papieren beschikt, zoals bijvoorbeeld loonstroken en vaste contracten, is dit niet altijd het geval. Deze voorwaarden zijn namelijk niet opgenomen in de wettelijke voorwaarden voor krediet. Dat betekent dat er ook aanbieders te vinden zijn waar jij zonder papieren kunt lenen. Het gaat hierbij meestal om kleine leningen die je via internet kunt afsluiten. Lees hier meer over deze alternatieve kredietverstrekkers.

  Bij alternatieve kredietverstrekkers een minilening zonder loonstrook afsluiten

  Deze alternatieve kredietverstrekkers op internet hebben ten doel het lenen van geld zo toegankelijk mogelijk te houden. Daartoe hanteren zij dus relatief weinig voorwaarden en is het in vrijwel iedere situatie mogelijk om snel geld te lenen. Dit kan dus in je voordeel werken indien jij op zoek bent naar een toegankelijke lening van een klein bedrag en het is daarbij verder niet nodig om papieren op te sturen of kredietchecks te ondergaan. Dit zijn dan vaak ook voor velen belangrijke redenen om voor dit soort leningen te kiezen.

  Hoeveel kan ik lenen ?

  Waar je rekening mee moet houden bij deze leningen is dat deze enkel toegankelijk gehouden kunnen worden doordat het gaat om kleine bedragen. Met kleine leningen zijn namelijk ook automatisch minder risico’s gemoeid, zodat jij zorgeloos kunt lenen. Hoeveel je precies kunt lenen verschilt per lening aanbieder, maar over het algemeen liggen de bedragen tussen de 50 en de 1000 euro. Wel ben je vrij zelf aan te geven hoeveel je precies wilt lenen en waarvoor, dit laatste hoef je namelijk niet prijs te geven aan de kredietverstrekker.

  Hoe werkt het?

  Hoe kan het dat je via internet kleine bedragen kunt lenen zonder moeite? Zijn hier extra gevaren mee gemoeid? Over het algemeen: nee. Wel is het bij deze leningen erg belangrijk dat jij eigen verantwoordelijkheid neemt en in de gaten houdt wat er wel en niet mogelijk is in jouw situatie. Lees dus altijd vooraf goed de voorwaarden en wees realistisch. Zorg ook altijd dat jij in staat bent op tijd terug te betalen. Zolang jij aandacht besteedt aan deze belangrijke zaken neem je met een online lening niet meer risico dan met bijvoorbeeld een lening bij de bank. Houd er daarnaast uiteraard ook rekening mee dat geld lenen geld kost.

  Zo regel je een minilening zonder loonstrook

  Het aanvragen van een minilening via internet kost weinig moeite. Zo kun je jouw lening aanvraag al online regelen binnen 5 minuten in de meeste gevallen. Het belangrijkste daarbij is dat je de keuze maakt voor de juiste kredietverstrekker, die aansluit bij jouw behoeften. Zorg daarom altijd dat jij goed op de hoogte bent van de voorwaarden en van wat er van jou wordt verwacht. Indien jij zeker bent dat jij een veilige lening afsluit, vul dan de aanvraagformulieren op de website in en wacht tot jouw aanvraag in behandeling wordt genomen. Vervolgens ontvang je direct bericht over de status van je aanvraag en staat in veel gevallen het geld nog dezelfde dag op je rekening. Een minilening zonder loonstrook is dus gemakkelijk en ook snel geld!

  08-05-2019, 21:00 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:minilening zonder loonstrook
  23-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen 1 dag geld op je rekening!
  Het kan voorkomen dat je direct geld nodig hebt, en het liefst wil je dan geld lenen binnen 1 dag. Soms zijn er nog wat rekeningen die je onverwachts moet betalen, en vaak duurt het dan nog even voordat het salaris wordt gestort. Je moet dus snel even over wat meer geld beschikken dan je op dat moment hebt. Er zijn dan een aantal mogelijkheden.

  Geld lenen binnen 1 dag

  Je kunt, om geld te lenen binnen 1 dag, natuurlijk bij familie aankloppen. Sommige familieleden willen dan nog wel even snel wat extra geld uitlenen. Maar andere mensen hebben dit soort familieleden niet. En bovendien, als je het geld niet terug kunt betalen, zouden er wel eens spanningen in de familie kunnen komen. En als je het geld dan nog niet hebt, kan dat van kwaad tot erger worden. Daarom kun je wel geld lenen van familieleden of vrienden, maar bedenk wel dat ook dit geld zo snel mogelijk moet worden terugbetaald. Maak daarom duidelijke afspraken over de lening. Een groot voordeel van geld lenen bij familie is dat het echt vaak binnen 1 dag kan. Het kan ook gewoon cash worden gegeven, daarom is geld lenen binnen 1 dag bij familie een optie die goed bekeken moet worden, als je in geldnood zit.

  Binnen 1 dag bij particulieren?

  Geld lenen binnen 1 dag kan ook bij particulieren. Zelfs binnen 10 minuten geld lenen is in hele zeldzame gevallen mogelijk. Er zijn websites op het internet waar particulieren hun geld via een forum aanbieden. Ze kijken vaak niet zo nauw naar een eventuele negatieve BKR registratie, de rente die ze vragen ligt vrij hoog, maar echt snel is het niet. Als je eenmaal een particulier hebt gevonden, is het misschien wel mogelijk om snel geld te lenen via die particulier, maar over het algemeen is dit niet mogelijk binnen 1 dag.

  Bedrijven die uitlenen binnen 1 dag

  Gelukkig zijn er ook bedrijven die geld binnen 1 dag uitlenen. Althans, als je je hiervoor al heeft aangemeld. De aanmeldingsprocedure kan wel een week in beslag nemen, maar als je eenmaal bij dit soort bedrijven in het klantenbestand staat, kun je in het vervolg geld lenen binnen 1 dag. De rente die ze vragen is vaak best weinig, maar let op! Als je binnen de termijn (meestal 7, 10 of 30 dagen) het geld niet hebt terugbetaald, dan moet je ineens ongeveer €100 meer betalen. Dit bedrag ligt aan het bedrag dat je leent. Dat kan vanaf €50, en tot €750. Dit ligt natuurlijk wel aan het bedrijf. Pas wel op voor nepbedrijven (dus oplichting). Over geld lenen met BKR registratie, kun je hier alles lezen.

  23-03-2019, 14:21 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:lenen binnen 1 dag
  24-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snel geld lenen, en vandaag al op je rekening
  Het kan zijn dat je snel geld moet lenen. Soms komt het door een onverwachte uitgave die gedaan moet worden. Gelukkig zijn er verschillende kredietverstrekkers die je snel geld kunnen lenen. In sommige gevallen heb je dezelfde dag het geld op je rekening.

  Snel geld op je rekening met een minilening
  Wil je een bedrag lenen tot 1000 euro dan kun je kiezen voor een minilening. Je sluit deze af en betaald aan het einde van de looptijd het bedrag terug inclusief een bepaalde rente. Als je snel geld nodig hebt dan is een minilening een goede optie omdat je vaak dezelfde dag het geld al op je rekening ontvangt. Wil je vandaag geld op je rekening kies dan voor een minilening. De duur van de lening is over het algemeen 30 dagen. Het geleende bedrag betaal je dus binnen deze periode terug.

  Vandaag nog geld op je rekening
  Niet alle leningen zijn snel geregeld, Maar wil je vandaag nog geld op je rekening dan kun je kiezen voor een minilening. Omdat je bij een minilening een relatief klein bedrag leent is dit mogelijk. Wil je een groter bedrag lenen van boven de 1000 euro of voor een speciaal doel zoals een verbouwing of aankoop van een auto, dan duurt het door het aanvraag en keuringsproces vaak langer voordat je het geld op je rekening hebt. Je kan een aanvraag indienen en je ontvangt soms binnen enkele uren al een offerte voor een lening. Afhankelijk van een aantal zaken wordt er een voorstel uitgebracht. Het proces van aanvraag tot het uiteindelijk goedkeuren kan enkele dagen in beslag nemen.

  Een klein bedrag lenen tot 1000 euro
  Wil je een relatief klein bedrag lenen tot 1000 euro dan spreken we over het algemeen over een minilening. Voor meer informatie over minileningen kun je kijken op onze pagina over direct geld lenen Een groot bedrag lenen van 1000 euro tot 50000 euro Wil je een bedrag groter dan 1000 euro lenen, dan kun je kiezen voor verschillende opties. Heb je een speciaal doel zoals bijvoorbeeld een verbouwing of wil je een keuken of auto kopen? Dan kun je hier een speciale lening voor afsluiten. Afhankelijk van je wensen krijg je een advies op maat. De meest gebruikte leningsvormen zijn een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Wil je weten welke lening het beste past bij jouw behoeftes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Je weet dan binnen enkele uren welke leningen er mogelijk zijn en welke lening verstrekker het beste aanbod heeft.

  Persoonlijke lening.
  Een persoonlijke lening is een leen vorm waarbij je het geld bedrag dat je wilt lenen in één keer op je rekening krijgt. Je betaald het geleende geld in termijnen terug. Je betaald dan een deel van het geleende geld terug plus een vooraf vastgestelde rente. Vooraf bepaal je samen met de lening verstrekker wat de looptijd van de lening is, de aflossingstermijnen en de rente die je moet betalen. Kijk hier voor meer informatie over persoonlijke leningen.

  Doorlopend krediet
  Een doorlopend krediet is een leen vorm waarbij gedurende de leen termijn het leen bedrag geheel of gedeeltelijk kan worden opgenomen. Je neemt dus alleen het geld op te dat je op dat moment nodig hebt. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je rente. Vooraf wordt er met de verstrekker van de lening een termijn/looptijd afgesproken. Daarbij wordt ook een rente afgesproken. Kijk hier voor meer info over doorlopende kredieten.

  24-12-2018, 16:21 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:Minilening,Persoonlijke lening,Doorlopend krediet
  22-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minilening voor Goedkoop Geld Lenen?
  Er wordt veel geadverteerd met leningen om goedkoop geld te lenen. Ook bij de minilening wordt dit vaak gedaan. Elke aanbieder op het eerste gezicht laten zien dat een minilening bij hun de manier is om goedkoop geld te lenen. Advertenties met “gratis lenen” versterken dit beeld natuurlijk nog meer. Maar hoe goedkoop is het eigenlijk om bijvoorbeeld een minilening af te sluiten?

  Sinds de nieuwe regelgeving van kracht is gegaan om de bizar hoge rentepercentages tegen te gaan welke werden gevraagd voor een minilening, zijn er een hoop aanbieders verdwenen. Op dit moment zijn er nog een handje vol aanbieders van de minilening welke actief zijn. Deze bedrijven houden zich aan de nieuwe regelgeving en vragen inderdaad geen rentepercentages meer van 50% bijvoorbeeld. Om antwoord te geven op de vraag of een minilening een goedekope manier van geld lenen, zal er gekeken moeten worden naar de verschillende kosten die er zoal in rekening worden gebracht per aanbieder.

  Er is namelijk een behoorlijk verschil te zien in de manier waarop een minilening wordt gepresenteerd, wat soms ook verwarrend kan zijn. Is het bijvoorbeeld mogelijk om een minilening zonder bkr af te sluiten? Of een dergelijke lening lijkt op het eerste gezicht inderdaad een goedkope lening te zijn, maar valt het achteraf toch tegen en wordt je geconfronteerd met allerlei kosten welke in de kleine lettertjes staan die erg lastig te vinden zijn. Soms zijn deze ook nog eens zo geformuleerd dat het ook nogal lastig is deze te begrijpen.

  Dit is uiteraard niet bij alle aanbieders zo, er zijn er ook die juist kiezen om zo transpirant mogelijk te zijn. Zodat voordat er daadwerkelijk een minilening wordt afgesloten er al is te zien wat de exacte kosten zullen gaan zijn bij het eventueel afsluiten. Dit zorgt al voor wat meer duidelijkheid over de kosten van de minilening. Maar dit geeft nog geen antwoord op de vraag of een minilening goedkoop is.

  Geld lenen kost altijd geld. Dit is iets wat nooit zal veranderen. De hoogte van de kosten bepalen voor iedereen of deze het duur vind of niet. Sommige hebben namelijk wel bijvoorbeeld € 50 euro over om bijvoorbeeld € 200 te lenen. De ander zal dit absurd vinden en doet dit niet. Gemiddeld is een minilening geen goedkope manier om geld te lenen. Dit heeft met 2 factoren te maken, namelijk dat het om kleine bedragen gaat en dat de looptijd erg kort is. Zoals verwacht mag worden moet er verdiend worden aan het aanbieden van de minilening. Dat gebeurt met alles in het dagelijks leven, een supermarkt biedt tenslotte ook geen melk aan zonder er iets aan te verdienen. Bij de een minilening is dit net zo en dat gaat natuurlijk niet als er per lening bijvoorbeeld 1 euro verdiend wordt.

  De specifieke informatie over de kosten van een minilening bij elke aanbieder die momenteel deze leningen aanbiedt, kan je terecht op deze pagina op deze website: Minilening Afsluiten. Hier staat precies per aanbieder wat de werkelijke kosten zijn en welke kosten er eventueel bijkomen wanneer je te laat betaald of welke kosten er eventueel nog meer bij kunnen komen.

  22-09-2018, 10:10 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:Minilening Afsluiten
  02-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld lenen vergelijken
  Lenen is nog nooit zo makkelijk geweest. Nu we internet hebben kunnen we met een enkele druk op de knop over alle informatie beschikken die we willen hebben. Leningen zijn binnen handbereik. Online kun je veel informatie vinden en zelfs leningen afsluiten. De drempel om geld te lenen is daarom een stuk lager komen te liggen. De komende weken zullen we op deze site enkele leningen eens grondig onder de loep nemen, om zo een eerlijk en onafhankelijk overzicht te kunnen bieden. Want geld lenen blijft, ondanks het gemak, een voorzichtige zaak. Deze keer behandelen we de volgende leningen:

  Pluskrediet
  Speciaal voor mensen tussen de 60 en 65 jaar, is het pluskrediet ontworpen. Het pluskrediet is afgeleid en gebaseerd op het doorlopend krediet. Zo kunnen ook mensen die ouder zijn dan 60 een doorlopend krediet afsluiten. Omdat het gaat om een zogenoemd consumptief krediet, zal het geld gebruikt kunnen worden voor de aanschaf van een nieuwe auto, wasmachine of een vakantie. Zo kunnen ook 60-plussers genieten van de voordelen van de doorlopende lening en een stuk ruimer leven.

  Voordeelkrediet
  Wie een koopwoning heeft, kan een doorlopend krediet afsluiten tegen een lage rente. Dit wordt dan het voordeelkrediet genoemd, omdat de rente een stuk lager ligt. Dit geld kan gebruikt worden om aan het huis te besteden. Van tevoren wordt een maximum kredietsaldo afgesproken met de bank. Zo beschikt de lener over extra financiële middelen en de zekerheid dat er niet meer op genomen kan worden dan is afgesproken. Net als bij het doorlopend krediet kunnen afgeloste bedragen opnieuw worden opgenomen.

  Annuïteitenlening
  Bij een annuïteitenlening vinden de maandelijkse betaling van de rente en die van de aflossing plaats door middel van annuïteiten. Dat betekent dat periodiek steeds hetzelfde bedrag wordt betaald aan de bank of kredietverstrekker. Deze lening houdt zichzelf in evenwicht wat betalingen betreft, omdat de annuïteit een aflossingsdeel bevat. Daardoor daalt de periodieke verschuldigde rente, maar worden de aflossingen steeds groter.

  Advies
  Bovenstaande informatie dient als advies bij het vinden van de juiste lening. Om nog beter voorbereid te worden kun je op het internet op zoek naar meer informatie. Via deze website hopen we dat die informatie binnen handbereik ligt. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd bij een bank of kredietverstrekker langs gaan. Zij zullen je informatie kunnen geven die van toepassing is op je eigen situatie.

  02-04-2018, 20:12 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:geld lenen, lenen, leningen, leningen vergelijken, online lenen, snel geld lenen
  09-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.750 euro lenen zonder gedoe.
  Is een paar honderd euro alles dat je nodig hebt om jouw tijdelijke geldprobleem uit de brand te helpen? Biedt 750 euro lenen zonder controle de uitkomst? Lees dan snel verder! Dit geld kun je vandaag nog tot je beschikking hebben, en je hoeft er nauwelijks moeite voor te doen! Geen papierwerk, geen afspraken, geen onnodige tijdsverspilling aan wachten en geen check. Dus ook met registratie kun je nu online makkelijk een lening afsluiten.

  750 euro lenen zonder controle vanwege geldnood

  Het is niet altijd even makkelijk om elke maand opnieuw goed te moeten uitkomen met het geld dat je tot je beschikking hebt. Elke maand weer komen er rekeningen op je deurmat, moet je de vaste lasten betalen, en wil je natuurlijk ook nog een klein beetje genieten van het leven. Meestal is dit precies te verdelen, maar wat als je rekeningen plotseling eerder binnenkomen dan je volgende salaris, of dat er plotseling een aantal onverwachte uitgaven bijkomen? De controle over je uitgaven heb je niet altijd in de hand. Daarom is het fijn als er voor zulke tijdelijke geldproblemen een oplossing bestaat door middel van het afsluiten van een kleine snelle lening! Zo kun jij 750 euro lenen zonder controle om verder niet in de financiële problemen te raken.

  Hoe werkt 750 euro lenen zonder controle?

  Het is echt heel makkelijk om wat geld te lenen met behulp van een flitslening. Dit zijn snelle leningen die alleen via het internet worden verstrekt. Je hoeft alleen maar te kiezen welke aanbieder het beste bij je financiële situatie past en dit kunt u allemaal op de computer, vanuit huis dus, regelen. Je hoeft er bij wijze van spreken niet eens meer voor op te staan en kunt gewoon lekker op je luie stoel blijven zitten.  Je kiest dan op de website van de minilening aanbieder het gewenste bedrag. Alles is mogelijk tussen de 50 en 1000 euro. Dus 100, 200, 450 of 750 euro lenen zonder controle is allemaal mogelijk. Als je de lening eenmaal hebt afgesloten krijg je meestal binnen tien minuten een sms waarin je aanvraag wordt bevestigd. Meestal wordt dezelfde dag het geld nog op je rekening bijgeschreven. Het is dus een hele snelle en makkelijke manier van lenen.

  Iedereen kan 750 euro lenen zonder controle!

  Het mooie van deze minileningen is dat werkelijk iedereen in aanmerking komt om deze af te sluiten! Dus geen gedoe met strenge eisen waaraan je moet voldoen, of papieren die niet kloppen. Of je nu student bent, geen baan hebt of geregistreerd staat, het maakt niet uit. Er wordt namelijk naar het totaalplaatje gekeken. Een vast inkomen werkt wel in je voordeel, en dit hoeft niet per se salaris te zijn maar ook een uitkering en studiefinanciering worden hiertoe gerekend. Verder wordt er geen check uitgevoerd, omdat dan veel meer mensen de lening kunnen afsluiten. De enige voorwaarden die worden gesteld is dat je 21 jaar of ouder bent en dat je de lening binnen 4 weken weer kunt terugbetalen. Dus 750 euro lenen in Belgie is vrijwel altijd mogelijk!

  09-12-2017, 15:46 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:750 euro lenen
  22-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenen als je op de zwarte lijst staat.
  Voor veel mensen die bij de zwarte lijst registratie bekend zijn, kan lenen erg negatief zijn. Zodra diegene een herstelcode of een achterstand heeft, wordt daarvan vaak gezien dat als een financïer een lening met deze mensen aangaat, dat negatief is en ze dit dus beter niet kunnen doen.

  Zodra deze mensen toch geld willen lenen met een zwarte lijst registratie notering, kan dit in veel gevallen niet. Toch zijn er enkele uitzonderingen waarbij er wel leningen kunnen worden aangeboden voor mensen met een zwarte lijst registratie notering. Dit is geheel afhankelijk van de financiërs en de situatie van degene met een zwarte lijst registratie notering. Vaak zit hier wel weer een addertje onder het gras: Hoeveel en tegen welke voorwaarden moet degene afspreken met de financiër.  Dus niet alle financiërs houden zich bezig met het lenen van geld aan mensen met een zwarte lijst registratie notering.

  Ook zijn er niet-geregistreerde kredietverleners die een achterstand dus niet melden bij de zwarte lijst registratie. Hier kunt u dus gewoon lenen en kijken ze niet naar u zwarte lijst registratie notering en zal er dus ook geen zwarte lijst registratie notering plaats vinden als u een achterstand heeft.

  Zou iemand toch bij een erkende financiër geld gaan lenen, zou er spraken kunnen zijn van een hoger rentepercentage. Op zo’n moment is het dus een reden voor diegene om te gaan lenen bij een niet-geregistreerde kredietverlener. Bij geregstreerde kredietverleners kan diegene denken aan een toesloeg van 1,5% tot 2,5% boven het normale gehanteerde rentepercentage. Een zwarte lijst registratie notering kan er uiteraard ook toe leiden dat financiërs u géén geld lenen.

  22-11-2017, 18:05 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:zwarte lijst
  15-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordelen van een groene lening

  Wat is een groene lening?
  De laatste jaren is het voor mensen steeds belangrijker geworden om wat voor het milieu te doen, en om alle handelingen die men in het dagelijks leven doet daaraan aan te passen. Groene maatregelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar besparen ook nog eens geld op den duur. En dit komt tegenwoordig weer goed uit, aangezien Europa zich in een crisis bevindt. Er zijn nu ook groene leningen, die op verschillende plaatsen worden aangeboden. Bij een groene lening gaat het erom dat er geld wordt geleend van een instantie, dat uitsluitend gebruikt dient te worden voor het financieren van milieuvriendelijke en energiebesparende uitgaven. Als het dus zo is dat je een verbouwing wilt gaan organiseren die dient tot het installeren van energiebesparende middelen, dan is het niet noodzakelijk om gewoon een standaard lening aan te vragen. In dat geval kun je namelijk een groene lening aanvragen.

  Er zijn verschillende instanties die een groene lening aanbieden. Het is dus sowieso belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen via internet, en om aanbieders te vergelijken. Uiteraard moet men van tevoren ook weten of men wel in aanmerking komt voor een groene lening. Er zijn bepaalde zaken waarvoor een groene lening aangevraagd kan worden. Dit zijn onder andere het vervangen van oude stookketels, onderhoud van een stookketel, het plaatsen van zonnepanelen om zonne-energie om te zetten in elektrische energie en het plaatsen van dubbele beglazing.

  Voordelen van een groene lening.
  Een groene lening was in eerste instantie voor een bepaalde periode bedacht, en daardoor beschikbaar gemaakt door de regering. Er waren erg veel voordelen van een groene lening die het fiscaal zeer aantrekkelijk maakten om een groene lening aan te vragen. Tegenwoordig is het nog steeds mogelijk om een groene lening aan te vragen, het enige nadeel is dat er een aantal voordelen zijn weggevallen. Zo is er bijvoorbeeld geen interestkorting van 1,5% meer en ook een belastingvermindering van 40% geldt niet meer. Normaal gesproken zou je gelijk denken dat een groene lening dan niet meer aantrekkelijk is, en je net zo goed een gewone lening kunt nemen. Maar toch zijn er nog genoeg voordelen ten opzichte van een groene lening, die het lonend maken om er toch wat aandacht aan te besteden.

  Een voordeel van een groene lening is dat vandaag de dag de rente van de lening nog steeds erg laag is. Het is natuurlijk sowieso erg belangrijk om van te voren goed te informeren over de huidige omstandigheden en voordelen, want dit kan uiteraard weleens veranderen. Nog een voordeel van de groene lening is dat de energie die men verbruikt op de lange termijn minder is. Ook al zijn er wat fiscale voordelen afgeschaft, je kunt nog steeds van een lagere rente genieten en dus op lange termijn geld besparen door de werkzaamheden die je met de lening doet. Ook ontvang je het bedrag dat je wilt lenen zelf op je rekening. Een groene lening kan dus nog steeds aantrekkelijk zijn, er moeten vooral wat afwegingen gemaakt worden voor je eigen persoonlijke situatie.

  15-04-2017, 19:45 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:groene lening
  08-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het effectenkrediet: lenen met uw effecten

  Het effectenkrediet is vandaag de dag vooral populair binnen de zakenwereld. Heel wat zakenmensen uit binnen en buitenland kiezen er jaar na jaar bewust voor om een nieuwe investering te doen in effecten. Er hangt iets meer risico aan vast dan wanneer uw spaargeld gewoon op de bank geplaatst wordt, maar met een beetje geluk krijgt u er ook veel meer voor terug. Het bezitten van een bepaalde effectenportefeuille opent echter eveneens deuren als het op het verkrijgen van een lening op aankomt. De werking van een effectenkrediet is in principe vrij eenvoudig. U geeft (een bepaald deel van) uw effectenportefeuille in onderpand bij de bank en in ruil daarvoor kunt u een krediet afsluiten dat overeenkomt met de waarde van uw portefeuille zonder dat er daarvoor extra waarborgen gevraagd worden. Meer weten over dit bijzondere krediet? Lees dan snel verder!

  Waarom kiezen voor een effectenkrediet?

  Het wil natuurlijk niet per definitie zeggen dat, wanneer u over een portefeuille met effecten beschikt en u een krediet wenst aan te gaan u sowieso dient te kiezen voor een effectenkrediet. U kunt er ook gewoon voor kiezen om effecten hun gang te laten gaan en zo (in het beste geval) een mooie winst te laten opbrengen. Waarom zou er dan eigenlijk gekozen moeten worden voor een effectenkrediet? Dat hangt eigenlijk deels van de reden af waarom u een krediet wenst af te sluiten. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de meeste mensen die een effectenkrediet aangaan dat net doen met het oog op het aankopen van nieuwe effecten. Op deze manier hoopt men dat de opbrengsten de kosten compenseren en er nog een mooie winst overblijft. Wanneer het goed gaat kunt u op deze manier een mooie portefeuille samenstellen, maar dan is er natuurlijk wel wat kennis nodig van de financiële wereld. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom een dergelijk krediet in de meeste gevallen door zakenmensen wordt afgesloten. Toch is dat zeker niet noodzakelijk, want  ook particulieren kunnen gratis advies inwinnen bij hun bank over wat nu wel en wat nu vooral niet interessant is.

  Daarmee is er natuurlijk nog geen antwoord gegeven op de vraag die gesteld wordt. Waarom zou u nu een effectenkrediet boven een ander krediet moeten verkiezen? Er zijn heel wat directe (en indirecte) voordelen verbonden aan een effectenkrediet. In eerste instantie is er de lage rente. Hier komen we verder in het artikel nog op terug. Daarnaast is een effectenkrediet ook vrij flexibel, want u kunt er op ieder gewenst moment voor kiezen om het geleende bedrag terug te betalen en daarmee het krediet stop te zetten zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Het belangrijkste voordeel zit hem echter misschien nog wel in het onderpand dat wordt gegeven. Voor ieder krediet wordt vandaag de dag (geheel terecht overigens) een waarborg gevraagd. Wanneer u niet voldoende waarborgen kunt geven om de bank er van te verzekeren dat u de lening ook daadwerkelijk kunt terugbetalen dan zal men in 99% van de gevallen de lening niet willen toekennen.

  Wanneer u echter kiest voor een effectenkrediet dan heeft u reeds een bepaalde waarborg, namelijk de portefeuille met effecten. In de voorwaarden van een effectenkrediet staat vermeld dat deze effecten voldoende zijn om het risico van de lening in te dekken als de waarde er van overeenkomt met het maximum te lenen bedrag. Dit is in de praktijk altijd het geval. Er kan nooit een effectenkrediet worden afgesloten voor een bedrag dat hoger is dan de waarde van de effecten die in onderpand gegeven worden.

  De nadelen van een effectenkrediet

  Bovenstaande klinkt natuurlijk allemaal heel erg mooi, maar het spreekt vanzelf dat er ook enkele nadelen verbonden zijn aan een effectenkrediet. Het moet bijvoorbeeld opgemerkt worden dat we nog altijd te maken hebben met effecten. Wie een beetje bekend is met de financiële wereld weet dat de winst of het verlies op effecten sterk afhankelijk is van verschillende factoren. Bij een effectenkrediet heeft het verloop van uw effecten echter wel een directe invloed op het verloop van uw krediet. Stel dat uw effecten dalen in waarde en ze zo onder het geleende bedrag uitkomen, dan zal de bank de eigenaar van de effecten verzoeken om een extra storting te doen zodat de waarde opnieuw overeenkomt. Er dient hierbij rekening mee gehouden te worden dat deze storting in de meeste gevallen op zeer korte termijn plaats dient te vinden. Wanneer dit niet gebeurt heeft de bank het recht om de portefeuille met effecten al dan niet deels te liquideren. Met de opbrengst zal dan het krediet afgelost worden. Wanneer dat niet voldoende blijkt zal de bank u echter alsnog aanschrijven om de zogenaamde restschuld af te lossen.

  Conclusie

  Een effectenkrediet is zeker en vast een mooie kredietvorm. Wie een portefeuille met effecten bezit en op zoek is naar een krediet kan op deze manier op een snelle en eenvoudige manier aan een krediet geraken. Er dient echter wel steeds rekening gehouden te worden met de evolutie van de effecten. Ga ook niet altijd tegen de limieten van uw krediet aan gaan liggen. Dit kan vanwege de lage rente op een effectenkrediet interessant lijken, maar er hoeft dan al niet veel meer te gebeuren om in de problemen te komen wanneer uw effecten in waarde dalen. Alles bij elkaar gezien is een effectenkrediet echter zeker een krediet met bestaansrecht waar vooral mensen met kennis van de financiële wereld heel tevreden mee zijn.

  08-11-2016, 20:17 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:effectenkrediet
  27-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordelen van een Doorlopend Krediet.
  Met een Geldreserve geeft u zichzelf financieel de ruimte, bijvoorbeeld om te profiteren van een buitenkansje of om een onverwachte tegenvaller op te vangen. U heeft altijd geld achter de hand. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. U ontvangt bij de meeste banken maandelijks een compleet overzicht. Zo weet u altijd hoeveel u kunt opnemen.

  Hoe werkt het Geldreserve?
  Bij het afsluiten spreekt u een maximum leenbedrag af. Daarna bepaalt u zelf wanneer, hoeveel en waarvoor u uw financiële ruimte gebruikt. De looptijd staat niet vast, u kunt immers steeds weer opnemen wat is afgelost. Wanneer u een Geldreserve heeft, kunt u op verschillende manieren eenvoudig over het geld beschikken.

  Aflossing van een Geldreserve.
  U lost af in maandelijkse termijnen. In het termijnbedrag wordt zowel de aflossing als de variabele rente berekend. U kunt kiezen uit verschillende vaste maandelijkse termijnen. De looptijd is variabel, omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag. Extra aflossen kan onbeperkt en zonder extra kosten.

  Wat kost het Geldreserve?
  U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Aan het eind van het jaar ontvangt u bij de meeste banken ook een jaaroverzicht van de betaalde rente. Hier lees je meer over een geldreserve en  kan je het gemakkelijk aanvragen.

  27-07-2016, 15:19 Geschreven door minilening in belgie  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:minilening in belgie
  Tags:Geldreserve
  Archief per week
 • 06/05-12/05 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 07/11-13/11 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 07/12-13/12 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 29/10-04/11 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 30/04-06/05 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!