www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
04-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars 'My name is' gepikeerd
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De winnaars van tv-programma 'My name is' zijn niet blij. Hun hoofdprijs, een eigen theatershow, is namelijk geschrapt.Wegens de tegenvallende kaartverkoop kunnen de twee imitators van Amy Winehouse en Lady Gaga naar hun theatershow fluiten. Ze mogen nu aanhaken bij de winnaars van So You Think You Can Dance, die in januari ook een eigen theatershow brengen. De dames zijn not amused. Lady Gaga-imitator Lana Louwers spuwt haar gal in Belgische media, meldt Zappen.blog. “Ik heb samen met de Nederlandse Merante My name is gewonnen. Onze prijs is een theatershow. Ik heb zóveel reacties gekregen van mensen die mij in de My name is-show willen zien. Hoe weet ik dat de mensen voor mij komen als zo’n show So you think you can dance heet?” De theatershows zouden worden geproduceerd door V&V Entertainment van Albert Verlinde, die zelf als jurylid plaatsnam in het tv-programma. Het productiebedrijf laat weten dat niet alleen de kaartverkoop heeft meegespeeld, maar ook de grote vraag naar een theatershow rond So You Think You Can Dance. 

04-11-2010 om 19:44 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik de Zwart start Top 40-TV
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Erik de Zwart komt met een nieuwe muziekzender op televisie. De zender waarin de veertig populairste platen van Nederland voorbij zullen komen gaat 'Top 40-TV' heten.Erik ziet een gat in de markt nu muziekzender TMF van de buis gaat verdwijnen. “Toen MTV TMF overnam is het eigenlijk al meteen begonnen met de afbraak van het merk TMF”, vertelt Erik. “Dat is jammer, want MTV was eigenlijk nooit zo heel groot in Nederland. Wel qua naam, maar niet qua kijkcijfers.”De 53-jarige presentator heeft zeven jaar voor TMF gewerkt waar hij de Top 40 presenteerde. 

04-11-2010 om 19:42 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Kat Deluna in So You Think You Can Dance
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse zangeres Kat Deluna treedt zondag live op in So You Think You Can Dance. Op een mix van haar vorige single ‘Push Push’ en haar nieuwe nummer ‘Party o’ Clock’ laten de tien overgebleven dansers een groepschoreografie zien.In So You Think verandert er deze week het één en ander. Zo dansen de kandidaten niet meer in vaste, maar in willekeurige duo’s, en verzorgen alle dansers voor- taan een solo-optreden.Door de solo-optredens vervalt de Dance for your life-ronde. “Zowel bij de koppeldans als bij de solo worden de kandidaten individueel beoordeeld. Verder heeft de jury geen doorslaggevende rol meer bij welke danser en danseres definitief het podium moeten verlaten. Het is nu de kijker die volledig beslist“.

04-11-2010 om 08:40 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor het weerbericht

NMA, een Taiwanees bedrijf dat gespecialiseerd is in geanimeerde nieuwsfilmpjes, heeft zich nu ook op weerberichten gestort.
Het resultaat is nogal eigenzinnig: een in een gouden niemendalletje gepropt model dat luistert naar de naam 'Mimi' doet een dansje op een technodreun terwijl de voorspellingen letterlijk in het rond vliegen. We zien er de Belgische tv-zenders nog niet meteen mee beginnen, hoewel we er uiteraard niets op tegen zouden hebben.

bron:hln

04-11-2010 om 08:35 geschreven door Medialand  


03-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT zoekt vervanger voor Dirk Abrams
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De VRT is begonnen met de zoektocht naar een presentator die Dirk Abrams (51) kan vervangen in het praatprogramma Reyers laat op Canvas. Vorige week raakte bekend dat Abrams na amper twee weken op het scherm een hartaanval had gekregen. Het was niet duidelijk hoelang Abrams buiten strijd zou zijn, maar een onderzoek heeft aan het licht gebracht dat de VRT maar beter een vervanger kan zoeken. Abrams is getroffen door een ernstige hartaanval en moet geopereerd worden. Die operatie vindt het best snel plaats, maar het is onduidelijk of Abrams die ingreep op dit moment aankan. ‘Het is nu duidelijk dat Dirk een tijdje buiten strijd is', zegt Kris Hoflack, hoofdredacteur duiding van de VRT. ‘We gaan een vervanger zoeken.' Abrams was amper zes keer co-presentator naast Lieven Van Gils. Die presenteert Reyers laat voorlopig alleen.

03-11-2010 om 17:43 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wordt gepest
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Tieneridool Justin Bieber is vaak het slachtoffer van haatmails en hij heeft er genoeg van. "Iedereen wordt wel eens gepest", zegt Justin. "Ik heb zo veel haters op internet. Ze zeggen echt gekke dingen. Ik ben 16 en ik heb geen borsthaar, so what?!" De Canadees is volop aan het daten met Demi Lovato. Ze was echt onder de indruk van zijn zoenkwaliteiten. Mama Bieber is er niet zo blij mee. "Ze vindt dat zijn obsessie met meisjes te veel energie kost. Hij moet zich volgens haar concentreren op zijn carrière."


03-11-2010 om 17:42 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox showt haar sexy lichaam
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Courteney Cox
laat de zon schijnen als ze op het strand verschijnt en haar sexy lichaam showt.De 46 jarige Cougar Town-actrice is het levende bewijs dat sommige vrouwen met de jaren alleen maar mooier worden.Hoewel Courteney midden in een huwelijksdip zit met David Arquette lijkt hun toekomst samen nog in ongewisse.“Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar we gaan nog niet definitief uit elkaar, ” vertelde ze aan TV Week. “We nemen even een break. Wat er ook gebeurt, dit is het beste voor ons. ”
Klik hier voor de foto’s

03-11-2010 om 08:08 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson blijft hopen op eigen gezin
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Janet Jackson hoopt nog altijd dat ze een man tegenkomt met wie ze een gezin kan stichten. De inmiddels 44-jarige zangeres maakt deel uit van een van de grootste families in de muziekindustrie, maar heeft zelf geen kinderen."Ik zou het geweldig vinden om een gezin te hebben", zegt ze tegen het Amerikaanse tv-programma Access Hollywood. "Het ligt in handen van God. Als dat zijn bedoeling is, dan gebeurt het. En ik hoop dat dat het geval is."Janet had enkele jaren een relatie met muziekproducent Jermain Dupri, maar daar kwam vorig jaar een einde aan. Momenteel gaan er geruchten dat ze is verloofd met de uit Qatar afkomstige zakenman Wissam Al Mana.

03-11-2010 om 08:06 geschreven door Medialand  


02-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiefer Sutherland naar Broadway
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Veel Hollywoodsterren gingen hem voor en ook Kiefer Sutherland zal zijn opwachting op Broadway maken.Dit meldt Perez Hilton. De acteur uit de misdaadserie 24 zal gaan spelen in het toneelstuk That Championship Season, over een reünie van drie mannen en hun basketbalcoach van de middelbare school. Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones, Hugh Jackman en Daniel Craig schitterden ook al op Broadway. De kans bestaat nog steeds dat Kiefer, zoon van acteur Donald Sutherland, een film zal maken gebaseerd op de hitserie 24. De Amerikaanse zender Fox heeft hierover nog geen knopen doorgehakt.


02-11-2010 om 22:19 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce De Troch verwacht tweede kindje
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Joyce De Troch (36) is voor de tweede keer zwanger: het broertje of zusje van Alexia, die nu veertien maanden is, wordt verwacht tegen eind mei 2011. 'Ik wilde altijd graag twee kinderen, en gezien mijn leeftijd stonden we voor de keuze: ofwel het bij eentje houden, ofwel snel een tweede. Ik denk dat het ook voor een kind beter is dat er niet te veel leeftijdsverschil is', aldus een overgelukkige Joyce. 'Het kindje is verwekt op Spaanse bodem, waar we de verjaardag van Alexia vierden. Toen hebben we de knoop doorgehakt: nu onmiddellijk, of niet meer. En ja natuurlijk, het heeft dezelfde papa als Alexia: lijnpiloot Gert De Herde, waar ik nu toch al een aantal jaren mee samen ben.'

02-11-2010 om 19:25 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Dag Allemaal
Klik op de afbeelding om de link te volgen
  • Miskraam voor Véronique
    • Zij is zogezegd "keihard" maar...
      • Verscheurd door verdriet
      • Het hele verhaal
  • Uitgespuwd door Vlaanderen
    • Jef Vermassen: parcours van een haatcampagne
  • Boer Zkt. Vrouw
    • "Die Martine is lesbisch!"

02-11-2010 om 19:10 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson schrikt van bankrekening
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Emma Watson kan niet bevatten dat ze 32 miljoen dollar waard is. Dat fortuin vergaarde de actrice met haar acteerwerk in de Harry Potter-films.Toen Emma er op haar zeventiende achterkwam dat ze enkele miljoenen op haar bankrekening had staan, voelde ze niet direct blijdschap.Tot die tijd kreeg Watson zo'n 55 euro per week aan zakgeld. "Bij de derde of de vierde film werd het geld serieus."Watson was zich nooit bewust van haar enorme salaris. "Ik had geen idee, ik werd er misselijk en emotioneel van", biecht Watson op in een interview met de Britse Vogue.Watson leerde tijdens een cursus van de bank hoe ze met haar geld moest omgaan. De 20-jarige actrice heeft wel heel wat moeten laten in ruil voor haar vorstelijke salaris. "In de negen jaar dat ik in Harry Potter speelde was contractueel vastgelegd dat ik mijn haar niet mocht knippen en niet mocht zonnebaden", vertelt Watson.Na afloop van de laatste opnames kortwiekte Emma haar lange lokken onmiddellijk. "Alle dingen die normale meisjes deden, mocht ik niet doen. Dus toen ik de kans kreeg om m'n uiterlijk te veranderden, deed ik dat", vertelt ze. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part One gaat 17 november in première.

02-11-2010 om 19:05 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink voorstander van pittige opvoeding
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Zangeres Pink vindt dat men niet te moeilijk moet doen over het uitdelen van een flinke tik aan kinderen."Ik vind dat ouders kun kinderen helemaal verrot moeten slaan", zegt de zangeres iets te ongenuanceerd volgens Showbizspy. "Ik vind het onzin dat er zo politiek correct wordt gedaan over het uitdelen van een tik."Pink heeft er naar eigen zeggen juist veel aan gehad dat haar vader haar flink aanpakte. "Dat is de enige reden dat ik nog leef. Ik verdiende het. Ik had mezelf het huis uit getrapt toen ik acht was. Ik was niet onder de indruk van regels, ik was stout." 



02-11-2010 om 19:03 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Saw 7 snoert critici de mond
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Eigenlijk stonden Paranormal Activity 2 en Saw 3D een week geleden tegenover elkaar gepland. Uiteindelijk werd door de maatschappij achter Saw besloten om de release van Saw 3D een weekend op te schuiven. Dit weekend was het dus tijd voor alweer het zevende deel uit de reeks. Het weet de tweede Paranormal Activity van de eerste plaats te stoten, maar dit gebeurt echter niet helemaal overtuigend. Met $22,5 scoort het dan wel $6 miljoen méér, maar het is een kleine $20 miljoen minder dan de opening van Paranormal Activity 2, die deze week met $16,5 miljoen op de tweede plaats staat. Wel opent de zevende Saw met zo'n $8 miljoen méér dan Saw VI.
Op de derde plaats staat de sterk draaiende Red, dat voor de derde week in de top drie staat en wederom boven de $10 miljoen noteert (-28%). Totaal staat de actiekomedie op een kleine $60 miljoen. De twee volgende plaatsen zijn voor twee films die flink moeten inleveren. Op vier vinden we Jackass 3-D dat ruim 60% inlevert maar wel de $100 miljoen grens passeert. Op vijf staat de film Hereafter van Clint Eastwood. Ondanks dat het drama in meer zalen te zien is, levert het een kleine 50% in en groeit het door naar een magere tussenstand van $22 miljoen.
De Disneyfilm Secretariat blijft staan op de zesde plaats met $5 miljoen. Op zeven groeit David Finchers The Social Network door naar de $80 miljoen. Op acht en negen staan de komedie Life as We Know It (totaal $34,5 miljoen) en Ben Afflecks The Town (totaal $87,6 miljoen).
De hekkensluiter dit weekend was Conviction ;Het drama met o.a. Hilary Swank, Minnie Driver, Juliette Lewis en Sam Rockwell weet met $1,8 miljoen de top 10 binnen te dringen.
Volgend weekend verwelkomt de Amerikaanse Box Office Top 10 hoogstwaarschijnlijk drie nieuwe films met de komedie Due Date, het drama For Colored Girls en de Dreamworks animatiefilm Megamind.

DW VW Film Opbrengst Totale opbrengst Budget* Trailer Release NL
1 N Saw 3D $22,500,000 $24,200,000 $20 trailer onb.
2 1 Paranormal Activity 2 $16,500,000 $65,658,000 $3 trailer draait
3 3 Red $10,811,000 $58,905,000 $58 trailer draait
4 2 Jackass 3-D $8,425,000 $101,578,000 $20 trailer draait
5 4 Hereafter $6,320,000 $22,161,000 $50 trailer 10-03-11
6 6 Secretariat $5,071,000 $44,774,000 $35 trailer onb
7 5 The Social Network $4,700,000 $79,706,000 $50 trailer draait
8 7 Life as We Know It $4,000,000 $43,478,000 $38 trailer draait
9 9 The Town $1,950,000 $87,602,000 $37 trailer draait
10 25 Conviction $1,825,000 $2,378,000 $12,5 trailer 24-03-11
bron:fimtotaal



02-11-2010 om 14:42 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Ornelis wordt romanschrijver
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Q-Music-presentator Sven Ornelis legt momenteel de laatste hand aan zijn eerste roman 'De smaak van het verlangen'.'De smaak van het verlangen' vertelt het verhaal van een man die de wereld rondreist op zoek naar nieuwe smaken. Volgens Ornelis zitten er heel wat autobiografische elementen in. "Zo ben ik zelf ook iemand die ervan houdt om naar restaurants te gaan", aldus de presentator. "Deze week ben ik nog naar Denemarken getrokken om er te gaan eten in Noma, het beste restaurant ter wereld".Ornelis' boek, dat verschijnt bij uitgeverij Manteau, zal normaalgezien in maart 2011 in de winkelrekken terug te vinden zijn.
bron:vandaag.be

02-11-2010 om 14:40 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patty Brard maakt wilde versie Gooische Vrouwen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Patty Brard werkt aan een nieuwe dramaserie. Het moet een pittigere versie van de VTM en RTL 4-kijkcijferhit Gooische Vrouwen worden. "Die serie Gooische Vrouwen van Linda de Mol is natuurlijk hilarisch, maar eerlijk gezegd vind ik het allemaal nogal tam." "Ik heb een eigen tv-serie geschreven, die als alles goed verloopt op NET 5 zal worden uitgezonden. Leuk, hè", vertelt Brard. "Het gaat over vrouwen in Amsterdam-Zuid, waar ik zelf jaren woonde.Het mag allemaal wel wat heftiger van de diva. "Ik kan je verzekeren dat héél veel vrouwen in Amsterdam-Zuid een véél wilder en decadenter leven hebben dan in dat belegen Gooi! Dat zijn echt een stel tuthola's vergeleken bij de types die in Zuid rondlopen."Brard weet niet wanneer de serie op tv komt. "Ik heb binnenkort een bespreking met de directie van NET 5, en dan wordt duidelijk of de serie er daadwerkelijk komt."

02-11-2010 om 14:39 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rihanna vergeeft het zichzelf nooit'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Rihanna zal het zichzelf nooit vergeven dat ze de bruiloft van haar beste vriendin Katy Perry heeft gemist.De zangeres zei dit in een interview met radiostation KIIS-FM. "Het was een hele drukke tijd, die week leefde ik in een gekkenhuis. Ik wijzig op dit moment van management en ben druk met mijn nieuwe album bezig. Dat kost allemaal heel veel tijd. Maar ik zal mezelf nooit vergeven dat ik niet bij Katy's bruiloft was. " Rihanna wilde graag dicht bij huis blijven om de puntjes op de i te zetten van haar nieuwe album Loud. "Er was geen telefoonnetwerk op de locatie van de bruiloft in India en er waren weinig toegangsmogelijkheden tot het internet," legt de roodharige zangeres uit. "Het zou heel onverantwoordelijk van me geweest zijn om naar de bruiloft te gaan. Maar ik ben verdrietig dat ik het gemist heb."

02-11-2010 om 14:35 geschreven door Medialand  


01-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Humo
Klik op de afbeelding om de link te volgen

01-11-2010 om 21:39 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga bijt hoofd van Barbie af
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Provoceren lijkt de tweede aard van Lady Gaga. De zangeres, immer hengelend naar aandacht, beet tijdens het voorbije Halloween-weekeinde voor aanvang van een concert in Noord-Ierse Belfast het hoofd af van een Barbie-popje. Vervolgens stak ze provocerend haar middelvinger in het hoofd van de pop en wandelde op het verbijsterde publiek af.

01-11-2010 om 21:37 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Fergie “Vrouw van het Jaar “
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Black Eyed Peas – zangeres Fergie is gekozen tot Vrouw van het  Jaar door het Amerikaanse blad Billboard. Ze krijgt de onderscheiding op 2 december in New York.Billboard  riep eerder country zangeres Reba McEntire en R & B – dames Beyonce en Ciara  uit tot Vrouw van het  Jaar.

01-11-2010 om 21:36 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs