www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

16-12-2008 om 00:00 geschreven door Medialand  


15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktmodel stript op rode loper
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Dasha Astafieva heeft de show gestolen op de rode loper van een Playboyfeestje. Het 'wipkonijntje' van grote baas Hugh Hefner verscheen in een zware doorkijkjurk en de Oekraïense deed er werkelijk alles aan om op te vallen tussen de andere knappe dames. Voor een horde fotografen trok ze haar zwarte string uit.Sommige celebrities gaan al eens 'per ongeluk' op stap zonder slipje. Lindsay Lohan zette de trend en kreeg al snel navolging maar wat het 23-jarige naaktmodel deed om de aandacht van de fotografen te trekken was nog een stapje verder. Met een brede glimlach draaide ze haar welgevormde billen richting fotografen, boog even voorover en trok langzaam haar nietig stukje ondergoed uit. De temperatuur steeg meteen naar ongekende hoogten en het Playboyfeestje kon in alle hevigheid losbarsten onder het goedkeurend oog van haar grote liefde Hugh Hefner.

15-12-2008 om 17:07 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genkse voetbalvrouwen verkopen lingeriekalender
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Voor en na de westrijd tegen Charleroi probeerden de Genkse spelersvrouwen hun verjaardagskalender aan de man te brengen. Dat ze daarop in lingerie poseren, gaf de verkoop een flink duwtje in de rug. Bovendien gaat de opbrengst naar een goed doel.
Onder impuls van Jessica Bailly poseerden de dames van Goran Ljubojevic, Davino Verhulst, Eric Matoukou, Jean-Philippe Caillet (zie foto), Wim De Decker, Tom Soetaers, Alex Da Silva, Daniel Tözser, Daniel Pudil en Hans Cornelis daarbij zelf als model.
“Het idee ontstond doordat ik zelf met make-up bezig ben in mijn kapsalon, en tegelijk ook fotografie leer”, vertelt Jessica Bailly. “Ik had eerst gedacht om de styling en nemen van de foto’s allemaal zelf te doen, maar met elf vrouwen was dat moeilijk.”
De vrouw van keeper Logan Bailly stond daarom het professionele team bij. Zelf poseerde ze ook in lingerie, net als tien andere vrouwen. “Alle meisjes waren heel enthousiast en wilden meteen meewerken. De setjes die ze droegen mochten ze naar eigen smaak kiezen. Zelf draag ik ‘jaretellekes’, maar daarom hoefde niet iedereen dat te doen.”Het resultaat werd gedrukt op 1.500 exemplaren en was zaterdag voor het eerst te koop zijn voor 10 euro. De opbrengst gaat integraal naar Een Hart voor Limburg. “De meisjes zien er echt heel mooi uit. Maar goed dat Racing zo’n jonge ploeg heeft”, zegt Jessica Bailly.
De kalender zien? Klik hier!

15-12-2008 om 16:54 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham haalt schoensmeer in seksshop
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De schoenen van Victoria Beckham zijn haar héél erg dierbaar... De oud Spice Girl gebruikt dan ook geen gewone schoenenpoets voor haar speciale stiletto's: "Je zal naar een seksshop moeten om het spul te kopen dat ik gebruik om mijn schoenen weer fantastisch te laten glimmen", vertelt ze aan showbizspy. Of 'Posh' en David het goedje ook voor andere doeleinden gebruiken is niet bekend...


15-12-2008 om 16:50 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Derrick' op 85-jarige leeftijd overleden

De Duitse acteur Horst Tappert is overleden in een ziekenhuis in München. Hij werd 85 jaar. Tappert verwierf vooral faam met zijn rol als inspecteur Derrick in de gelijknamige tv-reeks.Horst Tappert werd op 26 mei 1923 in Elberfeld (nu Wuppertal) geboren. Zijn acteercarrière kwam pas goed van de grond na de Tweede Wereldoorlog, waarin hij diende voor de Wehrmacht. Na zijn krijgsgevangenschap begon hij in 1946 acteerlessen te volgen. In 1967 werd hij professioneel acteur.In de jaren vijftig maakte hij zijn tv-debuut, maar de doorbraak kwam er in 1966, in de driedelige Krimi-serie 'Die Gentlemen bitten zur Kasse".In 1974 kreeg Tappert de rol van inspecteur Stephan Derrick toegewezen in de gelijknamige misdaadreeks. De serie werd een groot succes, ook in het buitenland, getuige het feit dat 'Derrick' in 104 landen op het scherm kwam. Er werden in totaal 281 afleveringen gemaakt.
Bekijk een scène uit 'Derrick' via YouTube:


15-12-2008 om 16:48 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humo's Pop Poll de Luxe: Stem mee!
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In samenspraak met onze advocaten, de advocaten van de scouts van Herk-de-Stad en Koen Wauters werd een datum in het Sportpaleis gereserveerd, en derhalve kunnen wij u meedelen dat Humo's volgende Pop Poll de Luxe ongecontroleerd maar doeltreffend om zich heen grijpt op zondag 22 februari 2009.
Klik hier voor het online invullen

15-12-2008 om 08:46 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson zwanger?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Als we de Amerikaanse roddelpers mogen geloven wordt Janet Jackson, de zus van Michael, volgend jaar voor het eerst moeder, en dat op haar 42ste. Het magazine zou meerdere vrienden van Janet gesproken hebben die het nieuws bevestigen. Janet had al zeer lang een kinderdroom die nu eindelijk zou werkelijkheid worden ...

15-12-2008 om 08:42 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Froukje de Both bevallen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Presentatrice Froukje de Both is zondagavond bevallen van een dochter. Dat heeft haar management maandag bekendgemaakt.De naam van het meisje luidt Emma Sara. Moeder en dochter maken het goed.Emma Sara is de dochter van Froukje en haar vriend dj Jeroen te Rehorst. De baby is bijna twee weken na de uitgerekende datum geboren.

15-12-2008 om 08:41 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life al hype vier dagen voor start
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Voor afgelopen weekend zijn er bij het Rode Kruis al 420 inzamelacties geregistreerd ten voordele voor Music for Life, de kerstmisstunt van Studio Brussel die vanaf vrijdag voor de derde keer plaatsvindt.
"Nooit eerder waren zo vroeg zoveel acties aangemeld", zegt Floris Nieuwdorp, netproducent van Studio Brussel, in de krant De Morgen. Vorig jaar konden de presentatoren van de jongerenzender 3,4 miljoen euro aan het Rode Kruis overhandigen.

15-12-2008 om 08:39 geschreven door Medialand  


14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008 topjaar voor .be-domeinnamen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Er zijn nog nooit zoveel nieuwe .be-domeinnamen geregistreerd dan in 2008. Dat meldt Hans Seeuws, woordvoerder van dns.be dat alle domeinnamen .be beheert, in 'De Zondag'.Dit jaar zijn er al meer dan 200.000 nieuwe domeinnamen geregistreerd. Dit zijn er 20.000 meer dan vorig jaar. In het totaal zijn er nu 857.000 geregistreerde domeinnamen.Seeuws hoopt op even veel registraties in 2009. "We willen het aantal nieuwe registraties op dit niveau houden. Het potentiële plafond ligt zeer hoog. Kijk maar naar de 75 miljoen .com-domeinnamen. De grens voor België is moeilijk af te lijnen".

14-12-2008 om 17:00 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith voedt de hongerigen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Will Smith gebruikt de promotietoer van zijn nieuwste film 'Seven pounds' om de wereld een beetje beter te maken. De Amerikaanse acteur heeft tijdens een screening van de film in Edina, een plaats ten zuidwesten van Minneapolis, voedsel ingezameld voor een Amerikaanse organisatie die armoede bestrijdt.De eerste 250 mensen die zich bij het filmtheater meldden met een blik voedsel voor de organisatie Second Harvest Heartland mochten de filmvertoning gratis bijwonen. Smith zelf doneerde driehonderd kalkoenen die voor de feestdagen zullen worden verstrekt aan hulpbehoevende gezinnen, zo maakte de liefdadigheidsinstelling bekend op haar website.
Honderden fans stroomden vrijdag toe om de 40-jarige acteur van dichtbij te zien. Smith speelt in 'Seven pounds' een man die van plan is om zelfmoord te plegen. Voordat hij zichzelf van het leven berooft, wil hij de levens van zeven andere mensen veranderen. De film gaat vrijdag in première in de Verenigde Staten.

14-12-2008 om 16:58 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Naomi Watts bevallen van tweede kind'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Naomi Watts is zaterdagochtend bevallen van haar tweede kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch. De naam en het geslacht van de baby zijn nog onbekend.De 40-jarige actrice heeft met haar vriend, acteur Liev Schreiber, al een 1-jarige zoon, Alexander Pete. Watts en Schreiber vormen sinds 2005 een koppel.Watts brak in 2001 door met haar rol in de film 'Mullholland drive' van David Lynch. Daarna speelde ze onder meer in 'The ring' en 'King Kong'. Schreiber was onder meer te zien in de filmtrilogie 'Scream' en 'The Manchurian candidate'.


14-12-2008 om 16:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan toont Spanje haar 'borstjuweel'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
'Onze' Kate Ryan heeft in Spanje naast een belangrijke muziekprijs gegrepen, maar toch zal haar optreden in het Sportpaleis van Madrid de kijkers zijn bijgebleven. De zangeres droeg vrijdagavond het tepeljuweel waarmee ze ook op de TMF Awards afgelopen herfst in de kijker liep. In de verkiezing van het belangrijkste Spaanse radiostation, Los 40, was Kate Ryan genomineerd voor de prijs van de beste internationale song met haar zomerhit Ella elle l'a . Ook Amy Winehouse, Alicia Keys en Duffy waren kanshebbers, maar de trofee ging uiteindelijk naar One Republic met Apologize .


14-12-2008 om 12:23 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna viert kerst met ex
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Madonna viert kerst met haar kinderen bij ex Guy Richie in Londen. Dit is verrassend omdat de Queen of Pop en haar ex al maanden ruzie hebben over waar de kinderen moeten wonen. Dat meldde de Britse krant Daily Mail zondag.Sinds hun scheiding in oktober hebben Madonna en Richie gedeelde voogdij over hun beide zoons, de 6-jarige Rocco en de 3-jarige David. Richie wil dat de kinderen bij hem in Londen komen wonen, maar Madonna houdt ze liever in New York. Om de kinderen wat tijd met hun vader te gunnen, heeft de popster besloten om met kerst naar Londen te gaan. 


14-12-2008 om 12:22 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische Kseniya Sukhinova is nieuwe Miss World
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Russische schone Kseniya Sukhinova is vandaag in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg verkozen tot Miss World 2008. Sukhinova eindigde voor Parvathay Omanakuttan uit India en Gabriel Walcott uit Trinidad en Tobago.
De 21-jarige Kseniya Sukhinova volgt de Chinese Zhang Zi Lin op.
Dit jaar waren er 109 kandidaten voor het kroontje van Miss World, een record. Voor België nam Alizée Poulicek deel aan de wedstrijd. Zij eindigde niet bij de eerste vijftien.

14-12-2008 om 12:19 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.430 stemmen willen voor Q-Music werken
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Kleine overrompeling van de Q-studio's gisteren. Meer dan zestig kandidaat-presentatoren per uur lieten zich screenen door onder meer Erwin Deckers. 'Ik hoop dat er één doorgroeit.' Onder de noemer Q-Academy organiseert het grootste commerciële station audities. Daaruit moet blijken hoeveel talent zich niét spontaan aanmeldt voor een sollicitatie. 'Dat is toch merkwaardig', zegt Q-baas Erwin Deckers. 'Als je de rollen omdraait en zelf uitnodigt, zijn er plots heel veel kandidaten. Met 430 waren ze. Op voorhand had ik gezegd: ik zal blij zijn als ik er één vind die kan doorgroeien. Maar ik heb er zeker vijf zien passeren waar ik het in hoor.' Die vijf jongens en meisjes worden dinsdag verwittigd dat ze mogen terugkeren voor een voortgezette radio-opleiding. 'Een heel praktische opleiding', verzekert Deckers. 'Een beetje theorie, maar toch vooral ook: snel de studio induiken.' Gisteren mochten de kandidaten vanaf halfnegen 's ochtends alvast even de studio in voor een stemtest met Bjorn Verhoeven of Wim Oosterlinck. Die laatste vatte de auditie lachend samen: 'Géén variant van uitlachtelevisie, want we hebben dit niet uitgezonden.'

14-12-2008 om 12:17 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met duizend in de rij voor Do
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Woensdag wordt op VTM de finale tussen Tom en Dirk uitgevochten, maar gisterenmiddag mochten een kleine duizend fans van 'X Factor' hun helden achterna voor én achter de schermen bij VTM in Vilvoorde. 'Ik ben hier omdat de kleine op de foto wil met Do. Jij toch ook, papa?'
Iedereen wil Do even gezien of gevoeld hebben, zoveel is duidelijk. Zeker nu de Nederlandse in vol ornaat in Playboy te bewonderen is. De wachtrij voor één fotootje met Do (voluit: Dominique van Hulst) neemt in een oogwenk de allures aan van een zaterdagse drukte in een winkelstraat.
Maar er zit meer in X Factor dan Do alleen. Er zijn ook de andere coaches Kris (Wauters) en Maurice (Engelen), die het even druk hebben met signeren. En er is het talent natuurlijk: Tom en Dirk, die het toestromende publiek een staaltje van hun kunnen laten horen in een echte (!) VTM-studio.
Maar wat zou talent zijn zonder begeleiding? En dus engageerde ook Sam Eeckhout (26) uit Eeklo zich om op deze fandag foldertjes met opschrift STEM TOM uit te delen. Sam is de broer van de jongste X Factor -finalist en liet het voetbal vandaag even links van Vilvoorde liggen. 'Ik steun Tom hé. Ik hoop dat mijn broer straks wint. Al denk ik dat de kansen fiftyfifty zijn. Vandaag is er veel jong volk, dus dat zit goed. Voor de rest kan ik alleen maar zeggen dat Tom in het echt is zoals hij ook op tv te zien is.'
Sympathiek dus. Als een tribune meisjes de zingende student bijna bestormt om een handtekening te bemachtigen, blijft Tom zijn glimlachende zelf. Dát heeft hij alvast geleerd van de coaches.
Terug naar de studio, waar volop gesigneerd wordt. Een meisje staat bedremmeld te kijken naar een grote zwarte box met opschrift X-Pressor . Daarin kunnen bezoekers van de fandag voor de gein hun x-factor laten bepalen. May (46) uit Geel kweelt Rood van Marco Borsato maar krijgt tóch groen licht van de VTM-ploeg. Haar filmpje zal morgen misschien te zien zijn op de website van X Factor .
Met het excuus 'ik ben hier voor mijn neefje van twaalf' staan we zo weer buiten de box. Het kleine meisje staat er nog steeds, dit keer met mama Marie, die net terug is van de rondleiding backstage. 'Aanvankelijk keek ik niet naar X Factor ', zegt de vrouw uit Keerbergen. 'Maar dankzij Marine hier ben ik het programma beginnen te volgen. Mijn dochter heeft het voor Tom, terwijl ik meer voor de oudere Dirk supporter. Wie zal winnen, weet ik niet. Eén ding staat vast: als Marine een goed rapport heeft, mag ze de finale meemaken.' ( knipoogt )
Of hoe Vlaanderen massaal meeleeft met Tom (18), Dirk (39) et les autres . Woensdag weten we wie de opvolger van Udo wordt. Do verzekert alvast de kijkcijfers.


14-12-2008 om 12:16 geschreven door Medialand  


13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Docu over Marco Borsato
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Er komt een documentaire over het werk van Marco Borsato. De afgelopen jaren heeft een documentairemaakster hem gefilmd tijdens zijn uiteenlopende werkzaamheden.De documentairemaakster is ook mee geweest naar Afrika om een kijkje te nemen op de set van 'Wit Licht'. De documentaire komt waarschijnlijk op de dvd van de film van Wit Licht en wordt hoogstwaarschijnlijk ook uit gezonden op tv. De onderhandelingen daarover zijn nu nog in volle gang.


13-12-2008 om 12:37 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson zet masker weer op
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Michael Jackson trok een hoop bekijks toen hij ging winkelen in Los Angeles. De zanger had voor het uitje weer één van zijn 'feestelijke' maskers tevoorschijn gehaald en het is overduidelijk wie zijn grote inspiratiebron is geweest...Michael, die de laatste tijd juist regelmatig zonder masker of sluier werd gespot én bezig is met een comeback, lijkt een terugval te hebben. De 'King op Pop' wilde plotseling zijn gezicht niet meer tonen in het openbaar. Dit meldt de Britse krant The Sun. Op de foto's is te zien dat Jackson verdacht veel lijkt op Antonio Banderas in de film The Mask of Zorro...


13-12-2008 om 12:32 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: Tom Cruise doet Elvis

Tom Cruise in talkshows, het lijkt maar niet samen te gaan. De Scientology-ster heeft zich donderdag bij de show van Jay Leno belachelijk gemaakt door Elvis na te doen.
De acteur maakte zich in 2005 al onsterfelijk door op de bank bij talkshowkoningin Oprah Winfrey te springen. Cruise deed in de show van Leno een belabberde poging Elvis Presley te imiteren.
Vlak daarvoor vertelde hij overigens dat hij graag in de voetsporen van zijn vrouw Katie Holmes wil treden. Net als Katie zou Tom graag een keer de planken willen betreden op Broadway in New York. Nu maar hopen dat hij dan niet gaat zingen.
Helaas heeft het daar alle schijn van. "Ik hou echt van films maken. Maar ik zal best eens op Broadway willen staan. En dan het liefst in een musical."
Voor de liefhebbers. Even doorspoelen naar 5.30 min.



13-12-2008 om 12:30 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs