www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIJFtv lanceert eindejaarscadeau Mooi en Meedogenloos
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Wie wil weten hoeveel keer Ridge uit de populaire tv-reeks ‘Mooi en Meedogenloos' Brooke en Taylor nu al het hof heeft gemaakt, kan dit nu terugvinden in het fotoboek ‘Mooi en Meedogenloos: van de beginjaren tot nu’. Naar aanleiding van 20 jaar 'Mooi en Meedogenloos' ligt vanaf donderdag 18 december het fotoboek van in de winkel. Dit fotoboek, met de mooiste foto’s uit 20 jaar 'Mooi en Meedogenloos', is het perfecte eindejaarsgeschenk voor elke fan. Het brengt de geschiedenis van de internationaal bekendste soapfamilie overzichtelijk in beeld, heeft een geactualiseerde stamboom, geeft een overzicht van de mooiste huwelijken en werpt een blik achter de schermen met allerlei leuke weetjes. 'Mooi en Meedogenloos' bekoort dagelijks miljoenen fans uit de hele wereld en is in Vlaanderen de best bekeken, dagelijkse, buitenlandse soapserie. In 2008 haalde de reeks op VIJFtv gemiddeld 211.724 kijkers en 11% marktaandeel op de doelgroep vrouwen 20-49 jaar.

Uitgeverij Cascade, Antwerpen
Originele auteurs: Eva Demirjian en Bradley P Bell
Vertaling en bewerking: Francis Van Sundert
Aantal pagina’s: 150
Prijs: 19,95 euro


17-12-2008 om 08:40 geschreven door Medialand  


» Reageer (0)
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Electra in Playboy 2009
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse sexbom numero uno, Carmen Electra, poseert voor de Playboy van Januari 2009.

16-12-2008 om 21:41 geschreven door Medialand  


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-film met Kiefer Sutherland en Jon Voight
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Zaterdag kan je bij 2BE kijken naar een opmerkelijke tv-première : 24 Redemption, de langverwachte 24-film. Vorige maand ging de prent tijdens een event in New York in wereldpremière in aanwezigheid van de cast. Nu zaterdag kunnen de Vlaamse tv-kijkers hem al ontdekken bij 2BE om 21.20 uur. De opnames gebeurden grotendeels in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en hoofdrolspeler Kiefer Sutherland is voor zijn vertolking in deze film intussen genomineerd voor een Golden Globe. De ‘real-time’ reeks 24 met Kiefer Sutherland is al zes seizoenen lang een gevestigde internationale waarde op vlak van kwalitatieve televisie-series. Als voorbode van het zevende seizoen dat in 2009 wordt uitgezonden én om te bewijzen dat de reeks 24 nog steeds héél wat in zijn mars heeft op creatief en inhoudelijk vlak, zetten de makers hun plan om een real time-film te maken kracht bij. Het concept van een weergave in 'reële tijd' blijft een opmerkelijk gegeven qua beleving van het verhaal en is ook op film-vlak vrij uniek.

Het resultaat is een meeslepende film die deze keer geen 24 uur weergeeft uit het leven van Jack Bauer zoals bij de serie, maar iets minder dan twee uur. Het verhaal speelt zich af in Afrika in 2017. Een opmerkelijke gastrol is weggelegd voor acteur Jon Voight, de vader van Angelina Jolie. Hij kruipt in de huid van ‘bad guy’ Jonas Hodges, een Amerikaanse zakenman die wapens levert om een militaire coup in Afrika te orkestreren.

24 Redemption, zaterdag 20 december in première bij 2BE om 21u20


16-12-2008 om 20:58 geschreven door Medialand  


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Kevin gaan weer samenwonen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Britney Spears heeft haar ex-echtgenoot Kevin Federline gevraagd terug bij haar te komen wonen. Ze heeft naar verluidt besloten haar relatie met de rapper nog een kans te geven en wil zo ook meer tijd doorbrengen met haar zoontjes, over wie Federline de voogdij heeft.
"Kevin is de laatste tijd vaak blijven overnachten bij Britney en het zal niet lang meer duren voor ze weer voltijds samenwonen. Ze hebben vrij makkelijk de draad weer opgepikt", aldus een bron in het Britse magazine Look. "Kevin is blij dat hij weer bij Britney woont want hij had het moeilijk als alleenstaande vader. Britney van haar kant is door het dolle heen omdat ze haar kinderen nu veel vaker kan zien. Britney en Kevin hebben beiden beseft dat ze nog van elkaar houden en hebben een relatietherapeut bezocht. Die heeft hen het advies gegeven een lijst met afspraken op te stellen om hun huwelijk te verbeteren".Vrienden hebben Britney echter al gewaarschuwd dat Kevin enkel terug bij haar komt omwille van het luilekkerleventje dat hij als haar echtgenoot kan genieten. "Toen Kevin bij Britney was, deed hij hele dagen niets anders dan golf spelen, op vakantie gaan en rondscheuren in de Ferrari die hij van haar had gekregen. Nu houdt hij vol dat hij echt om Britney geeft en niet achter haar geld aanzit. Hij is trots op haar, hij vindt dat ze weer het meisje is geworden op wie hij jaren geleden verliefd werd. Hij is ervan overtuigd dat ze weer een toekomst samen hebben".


16-12-2008 om 19:04 geschreven door Medialand  


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Primo TV-Gids
Klik op de afbeelding om de link te volgen
 • Chris Lomme heeft geen spijt van kinderloosheid
 • ‘Familie’: 4.000ste aflevering in de sneeuw
 • Deborah Ostrega vond de man van haar leven
 • Hoelang blijft Milan Jovanovic bij Standard?
 • Do staat deze kerst in Nederlandse Playboy
 • Eclusief: de tweeling van Ricky Martin
 • Ontmoet Josef Fritzl, het monster van Oostenrijk  
 • De bedwelmende relatie tussen seks en parfum

 • 16-12-2008 om 18:47 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter 'Colombo' Falk heeft Alzheimer
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  De dochter van Peter Falk, alias inspecteur Colombo, heeft verklaard dat haar vader niet meer in staat is om voor zichzelf te zorgen doordat hij lijdt aan alzheimer en dementie.Catherine Falk heeft daarom bij de rechtbank van Los Angeles een verzoek voor "voltijd zorg vanwege zijn gezondheid en veiligheid" ingediend, zo meldt TMZ.com. Uit de documenten komt naar voren dat Catherine bezorgd is dat haar vader "gemakkelijk opgelicht kan worden om zijn eigendommen te verkopen" en dat Catherine hoopt dat een curator haar vader zal behoeden voor "fraude en ongepaste invloeden". Volgende maand komt de zaak voor de rechter. 


  16-12-2008 om 17:42 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto's Doutzen Kroes uitgelekt
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Op internet zijn naaktfoto's van Doutzen Kroes opgedoken. Het Nederlandse model poseerde een tijd geleden voor het modeblad Vie, maar het was niet de bedoeling dat de foto's zouden uitlekken.Kroes baalt ervan dat de foto's op het internet zijn opgedoken, maar meent dat er niets aan te doen valt. "Je kan sommige dingen gewoon niet tegenhouden tegenwoordig."Het naakt poseren was een "bewuste keuze" van haar, zo benadrukt ze. Maar dat wil niet zeggen dat de hele wereld de foto's hoeft te bewonderen."Ik wil niet dat mijn ouders het zien. Ik ben ruimdenkend opgevoed, dus ze snappen het heus wel, maar het is niet dat ik denk: 'kijk hier sta ik'.Topfotograaf Mario Testino maakte de foto's van Kroes. "Hij is een van mijn favoriete fotografen", zo zegt het model.

  16-12-2008 om 17:40 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geri Halliwell valt voor Italiaan'
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Geri Halliwell heeft een nieuwe man in haar leven, zo melden verschillende Britse media dinsdag. De voormalige Spice Girls-zangeres zou gevallen zijn voor de charmes van een mysterieuze Italiaanse man.Het koppel werd gefotografeerd terwijl ze elkaar kusten tijdens een feestje in het Italiaanse Florence. Het stel werd ook al gezien tijdens een dagje winkelen.De 36-jarige Halliwell had tot voor kort een relatie met achtergronddancer Ivan Velez. Uit haar relatie met Sacha Gervasi heeft ze een tweejarige dochter, Bluebell.

  16-12-2008 om 17:38 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo zoekt heil bij spermabank in nieuwe film
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Jennifer Lopez zoekt in een nieuwe filmrol haar heil bij een spermabank. De acterende zangeres speelt in een romantische komedie een vrijgezelle vrouw die zwanger raakt via kunstmatige inseminatie en dan de man van haar dromen ontmoet. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.
  De opnamen van 'Plan B', zoals de titel van de film luidt, moeten in april van start gaan. Er is nog geen regisseur vastgelegd. Naast 'Plan B' staan opnamen voor de komedie 'The governess' gepland. Daarin speelt J-Lo een oplichtster die zich voordoet als kindermeisje van een weduwnaar, maar verliefd wordt op haar slachtoffer.Met 'Plan B' maakt de 39-jarige Lopez haar rentree in de filmwereld. De laatste film van de brunette is 'El cantante', die twee jaar geleden uitkwam. Lopez nam vrij om zich volledig op de zwangerschap en geboorte van haar tweeling Max en Emme te kunnen richten, die in februari ter wereld kwamen.


  16-12-2008 om 17:37 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil nog een keer in Playboy
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Het Britse glamourmodel Jordan, alias Katie Price, wil nog wel een keer uit de kleren gaan voor het mannenblad Playboy. Opmerkelijk, want de afgelopen jaren was Jordan steeds minder in evakostuum te zien. Ze concentreerde zich op haar taak als moeder en haar andere zakelijke activiteiten. Zo lanceerde ze een eigen parfum, een kledinglijn, een lijn beddengoed en schreef ze ook nog enkele boeken.Nu begint het blijkbaar weer te kriebelen. Jordan wil echter niet als Dita Von Teese in Playboy. "Die fotoreportage leek nergens op. Ze is zo bleek, ik vond dat de foto's meer pasten in de rubriek 'vrouwen van lezers', ze hadden niet de klasse van die we van Playboy gewend zijn".

  16-12-2008 om 17:36 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Dag Allemaal
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  • Vriendin van Tom Boonen deelt wéér in de klappen!
   • Zorgen om Lore: ´Hoelang houdt zij dit nog vol?´
    • Hij: opnieuw in opspraak met partydrugs
    • Zij: de rots in de branding
  • Exclusief: nieuwe ellende voor Ilse De Meulemeester
   • Broer André verdacht van complot tegen zijn eigen zus!
  • Yves Leterme: hij lucht zijn hart.
   • Zijn woede, zijn spijt, zijn tranen

  16-12-2008 om 17:32 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Story
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Story nu in de winkel...met:
  • Valerie Debooser vecht tegen de wanhoop
  • Ann Van Elsen en Gunter willen een baby voor kerst
  • Het grote André Rieu interview
  • Leo Madder gekwetst door gebrek aan respect

  16-12-2008 om 08:13 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste toont zich meteen Slimste Mens
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Phaedra Hoste pakte bij haar debuut in de Eén-quiz De Slimste Mens ter Wereld meteen de dagwinst.De week werd ingezet met een spannende aflevering waarbij Freek Braeckman, Christophe Deborsu en Phaedra Hoste elkaar geen duimbreed toegaven. Pas bij de laatste vraag voor de drie kandidaten - over de beruchte persconferentie waar Tom Boonen zijn cocaïnegebruik toegaf - werd beslist wie er met de bloemen mocht gaan lopen. Hoste haalde het. De eliminatieronde werd een tactisch steekspel. RTBF-journalist Deborsu moest het uiteindelijk afleggen tegen zijn VRT-collega, die genoeg wist over voetballer Wayne Rooney om zijn deelname nog een dag te verlengen.
  Braeckman en Hoste nemen het dinsdag op tegen Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Steven Vanackere.

  16-12-2008 om 08:12 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheimzinnige liefde in X Factor
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Stefanie, die meedeed aan de talentenjacht 'X Factor' en in de vierde ronde naar huis werd gestuurd, voert promotie voor X Factor-finalist Tom. Tijdens Toms laatste promoconcert aan de schaatspiste in Gent, deelde ze flyers uit aan het publiek. Of ze een stel zijn? 'Ik zeg niets over mijn liefdesleven', aldus Tom. Maar Stefanie wilde wel iets kwijt: 'Tom heeft iets met een X Factor-kandidaat. Dat kan ik zijn, maar het kan ook iemand anders zijn. Meer zeg ik niet.' Tom heeft vannacht voor de laatste keer thuis geslapen, vanaf vandaag moet hij in afzondering. Woensdagavond is de finale live te zien op VTM. Misschien wordt dan het geheim ontsluierd.

  16-12-2008 om 08:10 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Johnny Logan gaat voor derde Songfestival- overwinning'
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  'Mister Eurovision' Johnny Logan zou voor de derde keer zijn kans wagen op het Songfestival. Hij is met de Ierse nationale televisie in onderhandeling om het groene eiland te vertegenwoordigen in Moskou, schrijven de media in Ierland. Logan won het Eurovisie Songfestival in 1980 met What's another year en in 1987 met Hold me now . Geen enkele artiest deed hem zijn twee overwinningen voor en na. Drie zeges zouden al helemaal uniek zijn.

  16-12-2008 om 08:09 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna schikt met Ritchie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Madonna heeft een schikking getroffen met Guy Ritchie. De Amerikaanse zangeres maakt tussen de 56 en 67 miljoen euro over aan de Britse regisseur met wie ze in scheiding ligt.
  Dat heeft haar woordvoerder maandag bekendgemaakt. Acht jaar geleden stapte de twee in het huwelijksbootje.
  Het huis van het koppel in het Britse Ashcombe is in het bedrag inbegrepen. De zangeres en de regisseur zijn het nog niet eens over de voogdij over hun kinderen Rocco (8) en David (3).De 50-jarige superster maakte twee maanden geleden bekend dat haar huwelijk met Ritchie voorbij is. De zangeres heeft volgens geruchten inmiddels een relatie met New York Yankees-speler Alex Rodriguez.

  16-12-2008 om 08:07 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Snoeckx verkozen tot nieuwe ATV-gezicht
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  De kijkers van de regionale zender ATV zullen weldra vertrouwd raken aan het gezicht van Catherine Snoeckx. De 27-jarige Antwerpse won immers maandagavond de finale van de talentenjacht 'Wie wordt het nieuwe ATV gezicht'.In de finale, die rechtsreeks werd uitgezonden, nam Snoeckx na een stemming door een sms-publiek en een vakjury de maat van de twee andere finalisten Lindsay Bervoets uit Deurne (27) en Kristof Elen uit Wuustwezel (17).Snoeckx was voorheen al vertrouwd met het ATV-gebouw want ze werkt tot dusver als freelance-journaliste voor de zender. Snoeckx zal voortaan ook op het scherm verschijnen en wordt al meteen voor de leeuwen gegooid. Tijdens de kerstvakantie mag ze het programma 'Pakskestijd' presenteren.Snoeckx kroonde zich tot de beste van maar liefst 350 kandidaten. Die werden al snel tot 30 gereduceerd en daarop volgde een wekenlange afvallingsrace waarin de kandidaten aan de hand van allerhande proeven moesten bewijzen dat ze bekwaam zijn in het presenteren en interviewen.Een jury met ATV-boegbeelden Bieke Illegems en Carl Huybrechts legde alle kandidaten op de rooster en hield uiteindelijk drie kandidaten over. Hun keuze, gecombineerd met die van het sms-publiek, viel uiteindelijk op Catherine Snoeckx.

  16-12-2008 om 08:06 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HLN.BE verkozen tot nieuwssite van het jaar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  HLN.BE is verkozen tot de beste nieuwssite van het jaar! Dat is zopas bekendgemaakt op de jaarlijkse uitreiking van de grootschalige verkiezing 'Site van het Jaar' georganiseerd door Clickx.be. Die uitgebreide internetpoll wordt beschouwd als de belangrijkste internetonderscheiding in ons land voor 21 onderdelen. HLN.BE haalde het in de categorie nieuwssite voor De Standaard Online en Het Nieuwsblad.be. Dit jaar nam een recordaantal van 71.695 surfers (goed voor 1.260.514 stemmen) deel aan de poll, tegen zo'n 63.000 vorig jaar.
  Niet alleen in deze poll, maar ook in de officiële bezoekerscijfers is HLN.BE de absolute nummer één. In oktober bereikten we bij de viering van ons vijfjarig bestaan onze absolute piek met gemiddeld 350.704 bezoekers per dag en uitschieters tot 440.000 bezoekers. In totaal bezochten op maandbasis liefst meer dan 4,5 miljoen unieke surfers onze site minstens één keer. Op jaarbasis verstevigde HLN.BE zijn koppositie met een vooruitgang van zo'n dertig procent. Wij danken onze vele lezers voor het vertrouwen en hopen jullie ook in de komende dagen, maanden en jaren te mogen verwelkomen op onze nieuwssite.
  De Uitslag
  1. HLN.BE
  2. De Standaard Online
  3. Het Nieuwsblad
  4. De Morgen
  5. De Tijd
  6. Gazet van Antwerpen
  7. Nieuws.be
  8. Deredactie.be
  9. Knack
  10. Metro

  Hier alle resultaten

  16-12-2008 om 08:00 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  16-12-2008 om 00:00 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  15-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktmodel stript op rode loper
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Dasha Astafieva heeft de show gestolen op de rode loper van een Playboyfeestje. Het 'wipkonijntje' van grote baas Hugh Hefner verscheen in een zware doorkijkjurk en de Oekraïense deed er werkelijk alles aan om op te vallen tussen de andere knappe dames. Voor een horde fotografen trok ze haar zwarte string uit.Sommige celebrities gaan al eens 'per ongeluk' op stap zonder slipje. Lindsay Lohan zette de trend en kreeg al snel navolging maar wat het 23-jarige naaktmodel deed om de aandacht van de fotografen te trekken was nog een stapje verder. Met een brede glimlach draaide ze haar welgevormde billen richting fotografen, boog even voorover en trok langzaam haar nietig stukje ondergoed uit. De temperatuur steeg meteen naar ongekende hoogten en het Playboyfeestje kon in alle hevigheid losbarsten onder het goedkeurend oog van haar grote liefde Hugh Hefner.

  15-12-2008 om 17:07 geschreven door Medialand  


  » Reageer (0)
  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!