www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Story
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Story nu in de winkel...met:
  • Valerie Debooser vecht tegen de wanhoop
  • Ann Van Elsen en Gunter willen een baby voor kerst
  • Het grote André Rieu interview
  • Leo Madder gekwetst door gebrek aan respect

16-12-2008 om 08:13 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste toont zich meteen Slimste Mens
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Phaedra Hoste pakte bij haar debuut in de Eén-quiz De Slimste Mens ter Wereld meteen de dagwinst.De week werd ingezet met een spannende aflevering waarbij Freek Braeckman, Christophe Deborsu en Phaedra Hoste elkaar geen duimbreed toegaven. Pas bij de laatste vraag voor de drie kandidaten - over de beruchte persconferentie waar Tom Boonen zijn cocaïnegebruik toegaf - werd beslist wie er met de bloemen mocht gaan lopen. Hoste haalde het. De eliminatieronde werd een tactisch steekspel. RTBF-journalist Deborsu moest het uiteindelijk afleggen tegen zijn VRT-collega, die genoeg wist over voetballer Wayne Rooney om zijn deelname nog een dag te verlengen.
Braeckman en Hoste nemen het dinsdag op tegen Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Steven Vanackere.

16-12-2008 om 08:12 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheimzinnige liefde in X Factor
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Stefanie, die meedeed aan de talentenjacht 'X Factor' en in de vierde ronde naar huis werd gestuurd, voert promotie voor X Factor-finalist Tom. Tijdens Toms laatste promoconcert aan de schaatspiste in Gent, deelde ze flyers uit aan het publiek. Of ze een stel zijn? 'Ik zeg niets over mijn liefdesleven', aldus Tom. Maar Stefanie wilde wel iets kwijt: 'Tom heeft iets met een X Factor-kandidaat. Dat kan ik zijn, maar het kan ook iemand anders zijn. Meer zeg ik niet.' Tom heeft vannacht voor de laatste keer thuis geslapen, vanaf vandaag moet hij in afzondering. Woensdagavond is de finale live te zien op VTM. Misschien wordt dan het geheim ontsluierd.

16-12-2008 om 08:10 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Johnny Logan gaat voor derde Songfestival- overwinning'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
'Mister Eurovision' Johnny Logan zou voor de derde keer zijn kans wagen op het Songfestival. Hij is met de Ierse nationale televisie in onderhandeling om het groene eiland te vertegenwoordigen in Moskou, schrijven de media in Ierland. Logan won het Eurovisie Songfestival in 1980 met What's another year en in 1987 met Hold me now . Geen enkele artiest deed hem zijn twee overwinningen voor en na. Drie zeges zouden al helemaal uniek zijn.

16-12-2008 om 08:09 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna schikt met Ritchie
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Madonna heeft een schikking getroffen met Guy Ritchie. De Amerikaanse zangeres maakt tussen de 56 en 67 miljoen euro over aan de Britse regisseur met wie ze in scheiding ligt.
Dat heeft haar woordvoerder maandag bekendgemaakt. Acht jaar geleden stapte de twee in het huwelijksbootje.
Het huis van het koppel in het Britse Ashcombe is in het bedrag inbegrepen. De zangeres en de regisseur zijn het nog niet eens over de voogdij over hun kinderen Rocco (8) en David (3).De 50-jarige superster maakte twee maanden geleden bekend dat haar huwelijk met Ritchie voorbij is. De zangeres heeft volgens geruchten inmiddels een relatie met New York Yankees-speler Alex Rodriguez.

16-12-2008 om 08:07 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Snoeckx verkozen tot nieuwe ATV-gezicht
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De kijkers van de regionale zender ATV zullen weldra vertrouwd raken aan het gezicht van Catherine Snoeckx. De 27-jarige Antwerpse won immers maandagavond de finale van de talentenjacht 'Wie wordt het nieuwe ATV gezicht'.In de finale, die rechtsreeks werd uitgezonden, nam Snoeckx na een stemming door een sms-publiek en een vakjury de maat van de twee andere finalisten Lindsay Bervoets uit Deurne (27) en Kristof Elen uit Wuustwezel (17).Snoeckx was voorheen al vertrouwd met het ATV-gebouw want ze werkt tot dusver als freelance-journaliste voor de zender. Snoeckx zal voortaan ook op het scherm verschijnen en wordt al meteen voor de leeuwen gegooid. Tijdens de kerstvakantie mag ze het programma 'Pakskestijd' presenteren.Snoeckx kroonde zich tot de beste van maar liefst 350 kandidaten. Die werden al snel tot 30 gereduceerd en daarop volgde een wekenlange afvallingsrace waarin de kandidaten aan de hand van allerhande proeven moesten bewijzen dat ze bekwaam zijn in het presenteren en interviewen.Een jury met ATV-boegbeelden Bieke Illegems en Carl Huybrechts legde alle kandidaten op de rooster en hield uiteindelijk drie kandidaten over. Hun keuze, gecombineerd met die van het sms-publiek, viel uiteindelijk op Catherine Snoeckx.

16-12-2008 om 08:06 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HLN.BE verkozen tot nieuwssite van het jaar
Klik op de afbeelding om de link te volgen
HLN.BE is verkozen tot de beste nieuwssite van het jaar! Dat is zopas bekendgemaakt op de jaarlijkse uitreiking van de grootschalige verkiezing 'Site van het Jaar' georganiseerd door Clickx.be. Die uitgebreide internetpoll wordt beschouwd als de belangrijkste internetonderscheiding in ons land voor 21 onderdelen. HLN.BE haalde het in de categorie nieuwssite voor De Standaard Online en Het Nieuwsblad.be. Dit jaar nam een recordaantal van 71.695 surfers (goed voor 1.260.514 stemmen) deel aan de poll, tegen zo'n 63.000 vorig jaar.
Niet alleen in deze poll, maar ook in de officiële bezoekerscijfers is HLN.BE de absolute nummer één. In oktober bereikten we bij de viering van ons vijfjarig bestaan onze absolute piek met gemiddeld 350.704 bezoekers per dag en uitschieters tot 440.000 bezoekers. In totaal bezochten op maandbasis liefst meer dan 4,5 miljoen unieke surfers onze site minstens één keer. Op jaarbasis verstevigde HLN.BE zijn koppositie met een vooruitgang van zo'n dertig procent. Wij danken onze vele lezers voor het vertrouwen en hopen jullie ook in de komende dagen, maanden en jaren te mogen verwelkomen op onze nieuwssite.
De Uitslag
1. HLN.BE
2. De Standaard Online
3. Het Nieuwsblad
4. De Morgen
5. De Tijd
6. Gazet van Antwerpen
7. Nieuws.be
8. Deredactie.be
9. Knack
10. Metro

Hier alle resultaten

16-12-2008 om 08:00 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

16-12-2008 om 00:00 geschreven door Medialand  


15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktmodel stript op rode loper
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Dasha Astafieva heeft de show gestolen op de rode loper van een Playboyfeestje. Het 'wipkonijntje' van grote baas Hugh Hefner verscheen in een zware doorkijkjurk en de Oekraïense deed er werkelijk alles aan om op te vallen tussen de andere knappe dames. Voor een horde fotografen trok ze haar zwarte string uit.Sommige celebrities gaan al eens 'per ongeluk' op stap zonder slipje. Lindsay Lohan zette de trend en kreeg al snel navolging maar wat het 23-jarige naaktmodel deed om de aandacht van de fotografen te trekken was nog een stapje verder. Met een brede glimlach draaide ze haar welgevormde billen richting fotografen, boog even voorover en trok langzaam haar nietig stukje ondergoed uit. De temperatuur steeg meteen naar ongekende hoogten en het Playboyfeestje kon in alle hevigheid losbarsten onder het goedkeurend oog van haar grote liefde Hugh Hefner.

15-12-2008 om 17:07 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genkse voetbalvrouwen verkopen lingeriekalender
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Voor en na de westrijd tegen Charleroi probeerden de Genkse spelersvrouwen hun verjaardagskalender aan de man te brengen. Dat ze daarop in lingerie poseren, gaf de verkoop een flink duwtje in de rug. Bovendien gaat de opbrengst naar een goed doel.
Onder impuls van Jessica Bailly poseerden de dames van Goran Ljubojevic, Davino Verhulst, Eric Matoukou, Jean-Philippe Caillet (zie foto), Wim De Decker, Tom Soetaers, Alex Da Silva, Daniel Tözser, Daniel Pudil en Hans Cornelis daarbij zelf als model.
“Het idee ontstond doordat ik zelf met make-up bezig ben in mijn kapsalon, en tegelijk ook fotografie leer”, vertelt Jessica Bailly. “Ik had eerst gedacht om de styling en nemen van de foto’s allemaal zelf te doen, maar met elf vrouwen was dat moeilijk.”
De vrouw van keeper Logan Bailly stond daarom het professionele team bij. Zelf poseerde ze ook in lingerie, net als tien andere vrouwen. “Alle meisjes waren heel enthousiast en wilden meteen meewerken. De setjes die ze droegen mochten ze naar eigen smaak kiezen. Zelf draag ik ‘jaretellekes’, maar daarom hoefde niet iedereen dat te doen.”Het resultaat werd gedrukt op 1.500 exemplaren en was zaterdag voor het eerst te koop zijn voor 10 euro. De opbrengst gaat integraal naar Een Hart voor Limburg. “De meisjes zien er echt heel mooi uit. Maar goed dat Racing zo’n jonge ploeg heeft”, zegt Jessica Bailly.
De kalender zien? Klik hier!

15-12-2008 om 16:54 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham haalt schoensmeer in seksshop
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De schoenen van Victoria Beckham zijn haar héél erg dierbaar... De oud Spice Girl gebruikt dan ook geen gewone schoenenpoets voor haar speciale stiletto's: "Je zal naar een seksshop moeten om het spul te kopen dat ik gebruik om mijn schoenen weer fantastisch te laten glimmen", vertelt ze aan showbizspy. Of 'Posh' en David het goedje ook voor andere doeleinden gebruiken is niet bekend...


15-12-2008 om 16:50 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Derrick' op 85-jarige leeftijd overleden

De Duitse acteur Horst Tappert is overleden in een ziekenhuis in München. Hij werd 85 jaar. Tappert verwierf vooral faam met zijn rol als inspecteur Derrick in de gelijknamige tv-reeks.Horst Tappert werd op 26 mei 1923 in Elberfeld (nu Wuppertal) geboren. Zijn acteercarrière kwam pas goed van de grond na de Tweede Wereldoorlog, waarin hij diende voor de Wehrmacht. Na zijn krijgsgevangenschap begon hij in 1946 acteerlessen te volgen. In 1967 werd hij professioneel acteur.In de jaren vijftig maakte hij zijn tv-debuut, maar de doorbraak kwam er in 1966, in de driedelige Krimi-serie 'Die Gentlemen bitten zur Kasse".In 1974 kreeg Tappert de rol van inspecteur Stephan Derrick toegewezen in de gelijknamige misdaadreeks. De serie werd een groot succes, ook in het buitenland, getuige het feit dat 'Derrick' in 104 landen op het scherm kwam. Er werden in totaal 281 afleveringen gemaakt.
Bekijk een scène uit 'Derrick' via YouTube:


15-12-2008 om 16:48 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humo's Pop Poll de Luxe: Stem mee!
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In samenspraak met onze advocaten, de advocaten van de scouts van Herk-de-Stad en Koen Wauters werd een datum in het Sportpaleis gereserveerd, en derhalve kunnen wij u meedelen dat Humo's volgende Pop Poll de Luxe ongecontroleerd maar doeltreffend om zich heen grijpt op zondag 22 februari 2009.
Klik hier voor het online invullen

15-12-2008 om 08:46 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson zwanger?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Als we de Amerikaanse roddelpers mogen geloven wordt Janet Jackson, de zus van Michael, volgend jaar voor het eerst moeder, en dat op haar 42ste. Het magazine zou meerdere vrienden van Janet gesproken hebben die het nieuws bevestigen. Janet had al zeer lang een kinderdroom die nu eindelijk zou werkelijkheid worden ...

15-12-2008 om 08:42 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Froukje de Both bevallen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Presentatrice Froukje de Both is zondagavond bevallen van een dochter. Dat heeft haar management maandag bekendgemaakt.De naam van het meisje luidt Emma Sara. Moeder en dochter maken het goed.Emma Sara is de dochter van Froukje en haar vriend dj Jeroen te Rehorst. De baby is bijna twee weken na de uitgerekende datum geboren.

15-12-2008 om 08:41 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life al hype vier dagen voor start
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Voor afgelopen weekend zijn er bij het Rode Kruis al 420 inzamelacties geregistreerd ten voordele voor Music for Life, de kerstmisstunt van Studio Brussel die vanaf vrijdag voor de derde keer plaatsvindt.
"Nooit eerder waren zo vroeg zoveel acties aangemeld", zegt Floris Nieuwdorp, netproducent van Studio Brussel, in de krant De Morgen. Vorig jaar konden de presentatoren van de jongerenzender 3,4 miljoen euro aan het Rode Kruis overhandigen.

15-12-2008 om 08:39 geschreven door Medialand  


14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008 topjaar voor .be-domeinnamen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Er zijn nog nooit zoveel nieuwe .be-domeinnamen geregistreerd dan in 2008. Dat meldt Hans Seeuws, woordvoerder van dns.be dat alle domeinnamen .be beheert, in 'De Zondag'.Dit jaar zijn er al meer dan 200.000 nieuwe domeinnamen geregistreerd. Dit zijn er 20.000 meer dan vorig jaar. In het totaal zijn er nu 857.000 geregistreerde domeinnamen.Seeuws hoopt op even veel registraties in 2009. "We willen het aantal nieuwe registraties op dit niveau houden. Het potentiële plafond ligt zeer hoog. Kijk maar naar de 75 miljoen .com-domeinnamen. De grens voor België is moeilijk af te lijnen".

14-12-2008 om 17:00 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith voedt de hongerigen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Will Smith gebruikt de promotietoer van zijn nieuwste film 'Seven pounds' om de wereld een beetje beter te maken. De Amerikaanse acteur heeft tijdens een screening van de film in Edina, een plaats ten zuidwesten van Minneapolis, voedsel ingezameld voor een Amerikaanse organisatie die armoede bestrijdt.De eerste 250 mensen die zich bij het filmtheater meldden met een blik voedsel voor de organisatie Second Harvest Heartland mochten de filmvertoning gratis bijwonen. Smith zelf doneerde driehonderd kalkoenen die voor de feestdagen zullen worden verstrekt aan hulpbehoevende gezinnen, zo maakte de liefdadigheidsinstelling bekend op haar website.
Honderden fans stroomden vrijdag toe om de 40-jarige acteur van dichtbij te zien. Smith speelt in 'Seven pounds' een man die van plan is om zelfmoord te plegen. Voordat hij zichzelf van het leven berooft, wil hij de levens van zeven andere mensen veranderen. De film gaat vrijdag in première in de Verenigde Staten.

14-12-2008 om 16:58 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Naomi Watts bevallen van tweede kind'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Naomi Watts is zaterdagochtend bevallen van haar tweede kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch. De naam en het geslacht van de baby zijn nog onbekend.De 40-jarige actrice heeft met haar vriend, acteur Liev Schreiber, al een 1-jarige zoon, Alexander Pete. Watts en Schreiber vormen sinds 2005 een koppel.Watts brak in 2001 door met haar rol in de film 'Mullholland drive' van David Lynch. Daarna speelde ze onder meer in 'The ring' en 'King Kong'. Schreiber was onder meer te zien in de filmtrilogie 'Scream' en 'The Manchurian candidate'.


14-12-2008 om 16:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan toont Spanje haar 'borstjuweel'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
'Onze' Kate Ryan heeft in Spanje naast een belangrijke muziekprijs gegrepen, maar toch zal haar optreden in het Sportpaleis van Madrid de kijkers zijn bijgebleven. De zangeres droeg vrijdagavond het tepeljuweel waarmee ze ook op de TMF Awards afgelopen herfst in de kijker liep. In de verkiezing van het belangrijkste Spaanse radiostation, Los 40, was Kate Ryan genomineerd voor de prijs van de beste internationale song met haar zomerhit Ella elle l'a . Ook Amy Winehouse, Alicia Keys en Duffy waren kanshebbers, maar de trofee ging uiteindelijk naar One Republic met Apologize .


14-12-2008 om 12:23 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs