Make My BBQ - Road to EK BBQ 2012
Inhoud blog
  • Update august
  • BBQ drukte
  • Officiële logo MMB - Team Belgium!
  • Testcase: de foto's

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Foto

    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op de blog van Make My BBQ.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Even kort voorstellen wie we zijn, waar we voor staan en vooral waarmee deze blog u zal kunnen plezieren. Make My BBQ werd in 2010 opgericht door Koen Maes, die eerder al actief was als “Chef aan Huis” en daarmee een vruchtbare samenwerking had met Profonde (Zele). Voor hem steekt er één aspect van het koken met kop en schouders bovenuit: alles wat met de BBQ te maken heeft.

    Het bakken, braden en grillen is een vak, meer nog: een wereld op zich. Het is een sociaal gebeuren dat altijd een zeer eigen sfeer met zich meebrengt. Kortom mensen samenbrengen rond de barbecue, hen verwennen en af en toe een tipje van de sluier lichten, daar draait het voor Make My BBQ om.

    Maar om die mensen samen te krijgen zijn weer nieuwe mensen nodig. Vandaar dat “Make My BBQ” al snel uitbreiding zocht. Die werd gevonden door de instap van Tine Maes en Tim De Moor. Sinds begin dit jaar staat “Make My BBQ” niet alleen garant voor lekkere BBQ’s maar ook voor een degelijk en solide bedrijf met een sterke structurele basis.

    Zoals iedere chef is ook Koen steeds op zoek naar nieuwigheden en uitdagingen. En net met dat laatste kwam hij eind 2011 op de proppen: “Mannen, ik heb Make My BBQ ingeschreven voor het EK 2012”. DOING!!! Van een uitdaging gesproken!

    Na veel over en weer gemail, -gebel, -getam-tam werd het team gevormd, misschien lukraak voor de buitenstaander, echter wel doordacht en gestructureerd voor de insider. Maar zoals alle belangrijke momenten in het leven is niet alleen het moment zelf van tel, de weg ernaartoe is minstens even boeiend...

    Volg gerust chronologisch mee. De oudste berichten staan onderaan.

    Welkom op “ROAD TO EK BBQ 2012 –The Make-My-BBQ-Way



    01-12-2011, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    12-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Update august
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met het EK dat met rassesnede dichterbij komt, stijgt ook bij ons niet alleen de temperatuur van de grill. Donderdag waren we al eens te gast in het tijdelijke themacafé dat de Fielesoofen openhouden ter gelegenheid van EK BBQ. De Torhoutse lucht deed ons vooral beseffen dat het eigenlijk, gewoonweg, simpelgezegd, eerlijkheidshalve verdomd rap zover zal zijn.

    We bedanken graag nog eens de mensen die uit vriendschap en sympathie, dit mede mogelijk gemaakt hebben:

    B-visible
    B-invisible
    Brontec
    Ultimi
    Gents Autobedrijf (Citroën)
    Doe-het-zelf Safti

    Het is fijn jullie te kennen ;-)

    Tot slot nog een dikke merci aan DE LAENDER I. bvba, Beroepskledij, 0475/85.76.70



    12-08-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Naast een razend drukke start van het nieuwe BBQ seizoen heeft het team niet stilgezeten. Wij zijn dan ook apetrots drie nieuwe sponsors voor te stellen die volop geloven in ons kunnen en dezelfde passie voor het grillen met ons delen!

    Welkom aan

    Totaalrenovatie ULTIMI (Deinze – Oostende, showroom): www.ultimi.be

    Doe-Het-Zelf Safti (Wetteren): www.dhzsafti.be

    Gents Autobedrijf (Gent): www.gentsautobedrijf.be

    30-06-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ drukte
    Door de drukte die het nieuwe lente-BBQ seizoen met zich meebrengt, laat een volgend bericht nog eventjes op zich wachten. In ieder geval verschijnt binnenkort een verslagje over ons bezoekje aan het BBQ mekka van deze zomer, Torhout en hun Fielesoofen.

    Tot binnenkort

    Het Make My BBQ - team!


    12-05-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officiële logo MMB - Team Belgium!

    Make My BBQ - Team Belgium - Official Logo

    11-04-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testcase: de foto's
    Met dank aan fotograaf van dienst Frederick! Voor regelmatige updates en nieuwtjes: breng een bezoekje aan www.facebook.com/makemybbq en klik op "Vind ik leuk".


















    Bijlagen:
    http://www.facebook.com/makemybbq   
    http://www.grandhall.be   
    http://www.makemybbq.be   

    29-03-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testcase Black & White Soirée
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Twee weken terug was het zover! De gerech(t)jes waarvan het publiek in Torhout zal kunnen smullen werden aan een eerste test onderworpen! Het bakkersdecor was al even à l’ improviste als origineel. Vergezeld van een bakje frisse pinten, de warmte van de grill, goede compagnie en nieuwsgierigen maakt dat toch de sfeer van de BBQ, niet?

    Speenvarken, oester en kip waren de drie prijsbeesten die als basis dienden om de verhitte rooster te trotseren… en de Grandhall BBQ deed wat van hem werd verwacht! Het malse varkensvlees werd vergezeld van een combinaties van geitekaas, Jonagold, honing en een eigen kruiding. Ook de oesters met huiseigen vinaigrette vonden vlot de weg naar nieuwsgierige monden. Verschillende oliën werden in allerlei varianten in combinatie met kip naar voor gebracht. Ongelooflijk wat voor een vernieuwende smaken vandaag terug te vinden zijn op de markt (met dank voor het advies aan de mensen van Vom Fass)! Aan de reacties te horen, zitten we op z’n zachts uitgedrukt “op het juiste spoor”… en de trein komt op kruissnelheid. De basissmaken zitten snor, nu de presentatie aanpakken. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

    Vele BBQ-groeten!

    Het Make My BBQ team



     

    Bijlagen:
    http://www.facebook.be/makemybbq   
    http://www.makemybbq.be   
    http://www.vomfass.be   

    25-03-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Menu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren tekende het BBQ-team opnieuw present in de gebouwen van Ultimi in Deinze. Een verslag!

    Tijdens de wedstrijd zal gewerkt worden met varken- en rundsvlees (wit-blauw ras), kip, vis en voor het dessert: Jules Destroopere producten. Alle basisingrediënten worden aangereikt uit handen van de organisatie, maar daar houdt iedere gelijkenis tussen de strijdende teams op. Vanaf dan is alles in handen van de chefs.

    Trots stelde chef Koen dan ook het menu voor! Voor de ‘fine-tuning’ kunnen we trouwens rekenen op de meesterlijke kookkunsten van kok @ home Steven De Bisschop. Neem gerust eens een kijkje op zijn site om te ontdekken hoe food tot kunst kan worden verheven (zie link onderaan).

    Al onze creativiteit heeft natuurlijk een keerzijde: er is harde valuta nodig! But have no fear: “Team-€” is here. Een presentabel en overzichtelijk sponsordossier heeft zijn definitieve vorm gekregen, met dank aan Thijs. We rekenen op sympathisanten en bedrijven die graag hun duit in het zakje doen. Natuurlijk staat hier van onze kant wat tegenover. Vraag gerust naar onze voorwaarden: alle info op info@makemybbq.be.

    Onze volgende afspraak is er alvast eentje om naar uit te kijken: op 10 maart worden de grillen verhit! Tot dan voor een volgende update!

    Vele BBQ-groeten!

    Het Make My BBQ team



    Bijlagen:
    http://kokathome.eu/   
    http://www.makemybbq.be   

    23-02-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    14-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd - EK BBQ 2012
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Win een exclusieve VIP behandeling voor 2 personen op de stand van Make My BBQ tijdens het EK-BBQ in Torhout deze zomer! De winnaars worden op onze stand hartelijk ontvangen met een aperitief en genieten van ons BBQ-menu!

    Het enige wat u moet doen: op de Make My BBQ Facebookpagina (klik op foto) bovenaan de pagina "Vind ik leuk" aanklikken. Vanaf het moment dat 500 mensen onze FB-pagina leuk vinden, worden 2* 2 arrangementen getrokken door een eerlijke kinderhand!

    Of simpelweg:

    1. klik op de foto in dit bericht;
    2. klik "Vind ik leuk" aan, bovenaan de pagina;
    3. ... wacht tot 499 mensen hetzelfde gedaan hebben! ;-)

    Tot binnenkort!

    Vele BBQ-groeten!

    Het Make My BBQ team


    14-02-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The formation
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Make My BBQ – team is gevormd. Op 11 januari zitten 10 enthousiaste BBQ liefhebbers samen. Meetingpoint: de kantoren van Ultimi & Watts-on, totaalprojecten, interieur- en lichtbedrijf in Deinze. We zijn Wouter Lips niet alleen dankbaar voor zijn gastvrijheid, vrij snel zal ook de ondernemingszin van hem en zijn copains Frederick en Thijs op de hele groep uitstralen.

    Koen, bij deze officieel tot “leader-of-the-gang” gebombardeerd, doet met het nodige enthousiasme het wedstrijdreglement en zijn ideeën in grote lijnen uiteen. En het enthousiasme werkt! Voor zover een glas gerstenat kan helpen in het brainstorm proces (de meesten blijken alvast grote believers te zijn), wordt geschonken en geklonken. De brainstorm is vruchtbaar… zo vruchtbaar dat af en toe de handrem wordt opgetrokken, kwestie van niet de volledige dorpskern van Torhout in te vullen!

    Eén jammer ding aan deze ganse “Road to…”: de details kunnen we niet aan de grote klok hangen. Onze collega BBQ teams liggen overal op de loer. We nemen ons alvast voor geen oog meer dicht te doen en te waken tot volgende vergadering in februari…



    Veel BBQ-groeten

    Het Make My BBQ team

    Bijlagen:
    http://www.makemybbq.be   
    http://www.ultimi.be   

    12-01-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 06/08-12/08 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 28/11-04/12 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!