Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanalleswat

De tweede editie van onze Mac Meedoen is voorzien op zaterdag 9 mei. Alle ploegen van vorige editie hebben al een email gekregen met meer informatie.

Bij momenten hadden we toch een spelerstekort, met een domme 0 op 9 als gevolg in december tegen Spoetnik, De Beachboys & Adinga. Daarom werd besloten om nog 2 spelers bij aan te sluiten:
    - Kenneth Vervoort
    - Ruben Karsman
    Beide spelen ook bij Noorse, dus ze kennen eigenlijk al iedereen van onze ploeg.

Kaddish 1 - Mac Adam: 1-5

Een wedstrijd tegen de laatste in de stand, ik geef toe: we gingen met veel vertrouwen naar Sint Job.
    Na 10 seconden hinkt Marc al geblesseerd van het veld: beter die knie een maandje laten rusten!
    De eerste helft zwijgen we liever over, we speelden dan ook niet "indrukwekkend". Kaddish deed echter mee. 0-2 bij de rust dankzij Giel en Jonas. Verdiende voorsprong, maar slecht spel bij Mac Adam

De tweede helft was al stukken beter. De bal werd goed rondgetikt en Kaddish kwam niet meer in het spel voor. De ene vrije kans volgde de andere op, maar afwerken was weer een groot probleem bij ons ploegske. Gelukkig kon Jonas er nog een paar bij instampen. Tom blundert achterin waardoor Kaddish toch nog een keer kan scoren.
    Goeie 2de helft, maar de afwerking...
    Wel nog een prachtig schot van Petrick naar de winkelhaak, maar ook die ging er niet in.
    Gemakkelijke overwinning, verdiende overwinning, maar hopelijk werken we maandag tegen Freestyle onze kansen veel beter af.

Spelers: Tom (1), Giel (1), Jonas (3), Tim, Marc, Patrick & Jurgen
    Supporters: Roger, Thomas & Johnny

26-01-2009, 17:30 geschreven door MacDouwe?

14-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportiviteit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 10 geboden voor sportiviteit:

14-01-2009, 13:30 geschreven door Mac Pakke?

13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.resultaten mac adam
    Mac Adam - Styrka   4-2
    Efes - Mac Adam  4-5
    Mac Adam - Squadra Part. 2  9-5
    Adinga - Mac Adam 6-5
    Mac Adam - Beach Boys  2-10
    Mac Adam - Spoetnik 1-9

13-01-2009, 23:43 geschreven door Mac Pakke?

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mac Adam - Styrka 4 - 2
    Zes spelers, na wat denkwerk, de oudste zes die we bij Mac Adam hebben rondlopen (had perfect waar geweest als we Jonas nog door Patrice hadden kunnen vervangen ). Tim kwam ziek afgezakt naar onze thuisarena.
    Styrka verscheen met acht man aan de start en had er duidelijk zin in.
    Onze 'captain' maakte het meteen duidelijk, vanavond werd er gespeeld vanuit een oerdegelijke organisatie, genoeg volk achter de bal. Niet te hoog spelen.en geen risicovolle passen door het midden.

De eerste helft slaagde deze oerdegelijke verdedigende machine er in om geen enkel doelpunt te slikken. Jurgen deed wat hij moest doen en zijn netten bleven ongeschonden. Patrick opereerde meestal als sluitstuk van de vanavond solide verdediging. Tom maakte na enkele eerdere tevergeefse pogingen het eerste doelpunt van de wedstrijd, meteen ook de ruststand. Tijdens de rust, vlot over en weer gebabbel tussen de captains van beide ploegen en conclusie is dat het al een leuke sportieve match geweest is.

De tweede helft krijgt Tom een open kans, maar benut deze niet. Waarop men vanop de bank besluit: 'Tommeke , Tommeke wat doet ge nu toch." Jonas die duidelijk in zijn element is vanavond scoort de 2-0 op een hoekschop (opvallend hoeveel hoekschoppen we vanavond versieren). Niet veel later weer Jonas met de 3-0 vanuit een ver schot - als je al van een ver schot kan spreken in de mariënborgh-  en niet enkel de tegenstander stomverbaasd. Iets later volgt er wel een dipje voor Mac Adam, niet onlogisch met slechts 1 wissel. Tim en Tom wisselen trouwens van heel de match niet. Chapeau mannen ;-) Moet trouwens gezegd worden dat Tim meermaals de volgende goal aan zijn voeten had. Veel hard werk en hoog storen, ondanks niet kunnen wisselen, knap werk ! Styrka lijkt de tweede helft wakker geworden en de kapitein en diene met onze sponsor op zijn tenueke waren gebeten om iets terug te doen. 3-1 via een mooie pass van Styrka. En niet veel later mooi schot, mooie save van Jurgen, maar in de rebound toch nog binnen. Just our luck . Tussendoor smakt Marc nog even tegen de muur, gelukkig blijft de Mariënborgh overeind. Jonas schiet de bevrijdende 4-2 binnen. Styrka dringt nog wel wat aan, maar Mac Adam is vanavond volwassen genoeg om dit niet meer uit handen te geven.
    Nog eenmaal moet Jurgen zich reppen en blijft het 4-2.
    Na de match concluderen we samen met de tegenstander dat het een leuke pot voetbal was.  Mac Adam met negen op negen punten en volgende week uitzicht op 12 punten op een rij !!!

Speler: Jurgen, Tim, Jonas, Patrick ,Tom , Marc
    Doelpunten: Jonas (3) , Tom (1)
    Supporters: Roger

gespot in de kroon: Jurgen, Tim, Tom en Marc