La Résistance
Stop Extreem Rechts
Welkom beste bezoeker, wat wij willen bereiken met dit blog is dat mensen de waarheden achter velen leugens gaan zien.
18-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Björn Roose over kindersterfte in Afrika :
(Foto , van links naar rechts : Bjorn Roose , Koen Dillen en Luc Vermeulen )

Vlaams belanger Bjorn Roose toont op z'n webog nog maar eens het ware gezicht van het Vlaams belang .Roose, die ook woordvoerder is van de radicaal-nationalistische actiegroep Voorpost, stoort zich enorm aan de zwartgallige toon van de berichtgeving over de hoge kindersterfte in Afrika.“Want we moeten het natuurlijk héél erg vinden dat al die jonge kinderen sterven" aldus Roose .

De VB-medewerker wil niet dat Afrikaanse kinderen gered worden van de hongerdood want:" meer “overlevers” betekent ook meer “voortplanters " .En meer Afrikanen, zo schrijft Roose iets verder, betekent ook meer immigranten (die op hun beurt, al was het maar door hun massa, elders problemen veroorzaken)" .
M.a.w deze Vlaams Belang-medewerker stelt voor om te stoppen met de strijd tegen kindersterfte in Afrika omdat anders Europa meer migranten dreigt over de vloer te krijgen.


Bjorn Roose is ook gekend vanwege zijn voorliefde voor Adolf Hitler en het Nationaal socialisme uit het Duitsland van de jaren dertig.

BRON: http://yelloman1.blogspot.com

18-09-2007 om 18:54 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
15-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip onder
Filip Dewinter negeert betogingsverbod en verzet zich bij z'n arrestatie . "Racsime" schreeuwt hij nadien in de vlaamse pers en trekt hiermee naar het CGKR , hetzelfde CGKR waar Filip en de zijnen al jaren voor ijveren om het af te schaffen wegens "totaal verkeerd bezig" .De jongste capriolen van Dewinter & Co kunnen op steeds minder begrip rekenen bij de Vlaamse bevolking . Op nieuwssites zoals Het Laatste Nieuws en Nieuwsblad , sites waarop tot voor kort het overgrote deel van de reacties (lezers kunnen via het internet onder bepaalde artikels reageren) het Vlaams Belang steunden , verschijnen sinds kort echter steeds meer reacties van lezers die de fratsen van het Vlaams Belang meer dan zat zijn of zelfs een gevaar voor de democratie vinden (voorbeeld).

Bron: http://yelloman1.blogspot.com/

15-09-2007 om 19:32 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
11-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-Islambetoging : het Belang van orde !
Zoals verwacht trekken de organisatoren van de op 11 september geplande anti-islambetoging naar de rechtbank om de beslissing van de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans aan te vechten . De betoging werd verboden vanwege het te grote risico op rellen , en dat heeft de organisatie met haar uitdagende houding en uiterst racistische discours volledig aan zichzelf te danken. De organisatie zelf zorgt voor een grote troepenmacht aan "ordebewakers" dat zoals bij iedere manifestatie volledig uit eigen volk gerecruteerd wordt. Men voorziet voor elke 50 betogers één "ordebewaker", volgens de organisatie te herkennen aan hun kleding . Met de verwachte 20.000 betogers vertegenwoordigt dit minimaal 400 "ordebewakers" . Orde in overvloed dus . We tonen u enkele sfeerbeelden van hoe ordentelijk het er vroeger in ons land aan toe ging en waarop Thielemans zeker niet zit te wachten .Veel van dit schoon volk houdt nu een verkozen zetel warm of kreeg een belangrijke functie binnen het Vlaams belang of in één van zijn satelliet-VZW's (bv. Voorpost) toebedeeld .
De betoging van 11 September was hun natte droom die ze niet gauw zullen opgeven , ongeacht de uitspraak van de rechtbank houdt Thielemans op 11/09 best voldoende blauw (ordehandhaving krijg ik nu even niet uit de pen) achter de hand . Dewinter veegt sowieso z'n voeten aan een verbod (lees meer) en waar Dewinter komt opdraven is Voorpost als VB-ordebewaking altijd present . Zijn schaduw is als het ware hun zon .....

BRON: http://yelloman1.blogspot.com/2007/08/anti-islambetoging-het-belang-van-orde.html

11-08-2007 om 08:52 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
09-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dewinter vindt Koran-verbod slecht idee


Vanuit zijn vakantieadres in Frankrijk doorbrak Filip Dewinter de mediastilte die momenteel onder Vlaams belangers heerst . Aanleiding daarvoor was de open brief die Geert Wilders naar de Nederlandse Volkskrant stuurde (lees meer). Daarin vergeleek Wilders de Koran met Hitlers "Mein Kampf" en kondigde aan een voorstel te zullen indienen om de Koran in Nederland te verbieden , zowel in de Moskee als thuis .
Voor Dewinter is de vrijheid van meningsuiting totaal en wil hij van geen verbod weten , zelfs niet voor de Koran . Dat voor Dewinter & zijn partij de totale vrijheid van meningsuiting de laatste strohalm is om een nieuwe veroordeling wegens racisme te ontlopen en zo de partij-dotaties veilig kan stellen , zal hier ook wel in meegespeeld hebben .

(Foto : Islamofoob Wilders )


BRON: http://yelloman1.blogspot.com/


Video van Yelloman

09-08-2007 om 16:48 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
08-08-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams belangster Morel Flatert

Marie Rose Morel kent haar programma niet en om een afgang te vermijden veranderde het Vlaams belang direct na het debat hun programma .


08-08-2007 om 11:57 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drie jonge allochtone scholieren interviewen Filip Dewinter

deze scène is het interview van Dewinter met drie jonge allochtone scholieren. Ze zijn gekomen, vertellen ze, in opdracht van hun leraar Nederlands: ze moeten met een belangrijk persoon spreken. 'Ah bon', zegt Dewinter. Je ziet hem triomferen achter zijn bureau. Maar ze drukken de knop van hun bandrecordertje in, en ze stellen hun eerst vraag: 'Meneer Dewinter, voor veel jongeren bent u de racist nummer één.'
» In vijf minuten tijd zetten die jonge kerels Dewinter met voor de hand liggende vragen met zijn rug tegen de muur - hij raak geïrriteerd. Het spijt me, maar ik heb de afgelopen vijftien jaar geen enkele politicus Dewinter weten vast te zetten. Maar zij gaan vraag na vraag door over dat racisme, tot hij uiteindelijk zegt: 'Ik ben geen racist, maar onze manier van leven is toch de beste'. En: 'Wanneer ik als werkgever bij een sollicitatie moet kiezen tussen een autochtoon en een allochtoon, kies ik voor de bekwaamste, maar in tijden van werkloosheid kies ik voor een Belg.'(peter boeckx , documentairemaker )
http://yelloman1.blogspot.com

08-08-2007 om 11:51 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het 70-puntenplan

Bij Filip thuis08-08-2007 om 11:49 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter zijn grootste nachtmerrie

-Filip Dewinter was onlangs op bezoek bij de Nederlandse presentator Robert Jensen om uit te leggen wat er mis is met een neger voor zijn beeldschone dochter.
http://verkiezingen2007.belgium.be/nl...
http://yelloman1.blogspot.com
08-08-2007 om 11:47 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
25-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Derde Rijk is Virtueel Terug

Het Derde Rijk is virtueel terug

Vele clubs verspreiden de leer van Hitler op internet.

‘ONS DOEL is het opbouwen van een nieuwe nazi-macht om buitenlanders in Amerika te weren en de joden in Amerika en Europa uit te roeien. We kunnen niet toelaten dat deze vieze buitenlanders de politiek van ons land beïnvloeden.''

Zo luidt het mission statement van de virtuele gemeenschap ‘Return of the Third Reich', een van de tienduizenden clubs die de website Yahoo rijk is. Yahoo Clubs is een onderdeel van het Amerikaanse miljardenconcern Yahoo en is bedoeld om gebruikers aan de website te binden. Behalve de mogelijkheid om digitale groepen op te richten, biedt Yahoo ook onder meer gratis e-mail, beurskoersen, digitale fotoboeken en agenda's aan.

Er zijn bij Yahoo tientallen fascistische en racistische clubs te vinden die zichzelf ten doel hebben gesteld de leer van Hitler te verspreiden. De groepen hebben bij elkaar honderden leden. Aan het taalgebruik te zien ('i new here too. i hate niggers' gaat het veelal om jonge en ongeletterde internetgebruikers die een sterke behoefte voelen om te provoceren. Dat maakt hun uitlatingen echter niet minder kwetsend en discriminerend.

Yahoo is niet alleen een ontmoetingsplek voor neonazi's, er wordt ook allerlei nazi-memorabilia te koop aangeboden. Op de veilingsite van Yahoo zijn momenteel ruim 1.200 SS-petten, vlaggen met hakenkruizen, speldjes van de Hitlerjugend en de Reichskulturkammer, wapens van de Wehrmacht en andere originele voorwerpen uit het Derde Rijk te koop.

In Frankrijk heeft de rechter onlangs besloten dat Yahoo ervoor moet zorgen dat Franse internetgebruikers geen toegang meer hebben tot de webpagina's met nazi-spullen, omdat de veilingen een ,,belediging vormen voor het collectieve geheugen van het land''. In de Verenigde Staten zijn de meeste racistische en antisemitische uitlatingen niet strafbaar. Ze worden beschermd door het First Amendment, het grondwettelijke recht op vrijheid van meningsuiting. Pas als een individu of een groep expliciet wordt benadeeld op grond van ras, religie of sekse, kan de rechter optreden.

Afgezien van de vraag of het technisch gezien mogelijk is voor Yahoo om gebruikers uit een bepaald land de toegang tot de veilingsite te ontzeggen, is met de uitspraak van de Franse rechter het probleem van rechts-extremisme op internet niet opgelost.

Ook op de site van de digitale boekhandel Amazon.com en tientallen andere websites worden nazi-voorwerpen te koop aangeboden die in de meeste Europese landen verboden zijn. In de tweedehandswinkel Zshops van Amazon.com biedt een Amerikaanse verkoper bijvoorbeeld bloedrode muismatjes met hakenkruizen aan. Het postorderbedrijf SS Enterprises verkoopt via zijn website replica's van nazi-uniformen en wapens.

Hoeveel extreem-rechtse en racistische websites er zijn, is niet bekend. De schattingen lopen uiteen van een paar honderd tot een paar duizend. De Nederlandse wetenschapper Jaap van Donselaar, verbonden aan de Rijksuniversiteit Leiden en de Anne Frank Stichting, doet al enkele jaren onderzoek naar extreem-rechtse uitingen op internet. ,,Dat er een substantiële hoeveelheid hate sites op internet zijn, staat zo vast als een huis'', zegt hij. Onder hate sites vallen niet alleen racistische en antisemitische websites, maar ook antichristelijke, seksistische en homofobe. Van Donselaar wijst erop dat volgens het Bundesamt für Verfassungsschutz, de Duitse BVD, er alleen al zo'n 300 Duitstalige, rechts-extremistische websites bestaan.

Ook de Amerikaanse antiracistische organisatie Hatewatch bestudeert extreem-rechtse websites, nieuwsgroepen en mailinglijsten. Hatewatch onderscheidt op haar website dertien categorieën hate sites, waaronder white supremacy-sites, neonazi-sites, antisemitische sites, sites met skinheadmuziek en websites die zich richten tegen christenen, moslims, vrouwen en homo's. De antiracistische organisatie beschrijft zo'n honderd niet-Amerikaanse sites. Alle beschrijvingen zijn voorzien van afbeeldingen en de webadressen van de sites.

Voor Amerikaanse hate sites verwijst Hatewatch de bezoeker naar het Southern Poverty Law Center, een organisatie die intolerantie en discriminatie probeert te bestrijden door educatie en voorlichting. Volgens het Southern Poverty Law Center zijn er momenteel ruim 450 racistische, antisemitische en extremistische groeperingen actief, waaronder 138 Ku Klux Klan- en 130 neonazi-groepen.

25-04-2007 om 00:00 geschreven door Moonjunkie  


>> Reageer (0)
21-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dewinter, voor en na de uitslagen...

telefacts 08-10

Dewinter wordt wat bleekjes

                                                                                                         
048 Shellac 

de pareltjes van het Vlaams Belang : Neonazi's onder elkaar


VOLLEDIGE DOCUMENTAIRE : http://video.google.com/videoplay?doc...
de belangrijkste vlaams belang kopstukken hebben allen een uitgesproken voorliefde voor het neonazistische gedachtengoed .
deze "heren" zijn slechts een kleine greep uit het ruime aanbod aan neonazi's binnen het vlaams belang . allen zitten ze op sleutelposities .
http://yelloman1.blogspot.com/

21-01-2007 om 00:00 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy
  
047 Shellac

21-01-2007 om 00:00 geschreven door LR  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

1. Het Blok is voor abortus terug in het strafrecht.
2. Het Blok is voor de afschaffing van de wet tegen racisme.
3. Het Blok is voor een verbod op tegenbetogingen.
4. Het Blok is voor een privatisering van de sociale zekerheid.
5. Het Blok is voor een flat tax en wil dus de progressieve belasting afschaffen.
6. Het Blok steunt het Verdrag van de Rechten van het Kind niet en is tegen het bestraffen van huishoudelijk geweld.
7. Het Blok is tegen de vrouwenemancipatie.
8. Het Blok is voorstander van het huwelijk als enige samenlevingsnorm.
9. Het Blok is tegen multicultuur en culturele diversiteit en wil dat aan banden leggen.
10. Het Blok spendeert miljoenen overheidsgeld aan propaganda en die wordt door een interne commissie nauwkeurig gefilterd.
11. Vlaams Blok leiders deden uitspraken ten voordele van Mussolini, Franco, Pinochet, Ku-Klux-Klan, ...
12. In het Vlaams Blok wordt de voorzitter aangeduid niet verkozen.
13. Het Blok is voorstander van een “hiërarchisch gestructureerde natuur- en volksgebonden gemeenschap" geleid door een "geestelijke elite". Daarom is het voorstander van meervoudig stemrecht (zo zouden ouders kunnen stemmen in naam van hun kinderen).
14. Het Blok is van mening dat " staken schaadt, werken baat".
15. Het Blok is tegen de automatische loonindexering. Het Blok wil het loon "winstafhankelijk" maken.
16. Het Blok is tegen het homohuwelijk en tegen het recht kinderen op te voeden.
17. Het Blok is voorstander van een avondklok voor kinderen onder de 16.
18. Het Blok is voor een verdubbeling van het defensiebudget.
19. Het Blok is geen voorstander van internationale tribunalen tegen de schending van mensenrechten.
20. Het Blok is voorstander van kliklijnen.
21. Het Blok was voorstander van de Zuid Afrikaanse apartheid.
22. Het Blok is voor een algeheel verbod op drugs met uitzondering van alcohol en tabak.
23. Het Blok wil een streng anti-werklozenbeleid.
24. Het Blok blijft voorstander van een terugkeerbeleid voor "vreemdelingen".
25. De kern van het Vlaams Blok-kader heeft een fascistische achtergrond.

21-01-2007 om 00:00 geschreven door LR  


>> Reageer (0)Contacteer

vragen, argumenten? Mail ze naar me.


Inhoud blog
 • Björn Roose over kindersterfte in Afrika :
 • Filip onder
 • Anti-Islambetoging : het Belang van orde !
 • Dewinter vindt Koran-verbod slecht idee
 • Vlaams belangster Morel Flatert
 • drie jonge allochtone scholieren interviewen Filip Dewinter
 • Het 70-puntenplan
 • Filip Dewinter zijn grootste nachtmerrie
 • Het Derde Rijk is Virtueel Terug
 • Dewinter, voor en na de uitslagen...
 • Freddy

 • Vlaams Belang, Het Smérige Alternatief
  _______________________
  sommige Cartoons en teksten zijn afkomstig van blokwatch: www.blokwatch.be

  geen stem voor extreem rechts

  decoration
  decoration
   decoration
  decoration

  weblogs tegen racisme GIF 7 KB 

  Anti-Racisme Blogs

  Heb je zelf een blog tegen racisme of extreem rechts? Mail me en ik zet de link in de lijst.


  Blog lijst
 • Yelloman

 • Gastenboek
 • Groetjes
 • fijne avond
 • Good Job!
 • nice blog
 • veel blogplezier

  Laat een berichtje achter

  0 sticker Hou het cordon...  hoezo racistisch?

  1 VEDEZE 044
  Zoeken in blog


  Stop extreem rechts!!
  0 sticker Open je ogen...
  Zoeken in blog


  016a Behang
          
  Zoeken met Google


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!