Inhoud blog
 • Hotels in Parijs maar dan toch maar Barcelona
 • Voluit genieten in een hotel in Noordwijk aan Zee
 • Unieke vakantie in een hotel in Namen
 • Vakantie in een hotel in Middelburg, Zeeland
 • Logeren in de natuur
  Zoeken in blog

  Heerlijk logeren in een hotel in de natuur
  Limburg, de Ardennen en Zeeland
  Verblijven in een hotel in natuurgebieden als Limburg, de Ardennen of Zeeland is een van de allerbeste garanties op een onbekommerde en deugddoende vakantie!
  02-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotels in Parijs maar dan toch maar Barcelona
  Vorig jaar rond Kerst op zoek geweest om hotels in Parijs te vinden en online te reserveren maar de beste hotels in Parijs bleken al van lange tijd op voorhand volgeboekt. We zijn dan maar richting een andere Europese bekende stad getrokken: Barcelona! Bleek meer dan de moeite waard, wat een aangename verrassing zeg! Ook de 2 verschillende hotels in Barcelona waar we overnachtten bleken een schot in de roos!

  02-12-2011 om 14:52 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:hotels barcelona, hotels parijs
  >> Reageer (0)
  06-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voluit genieten in een hotel in Noordwijk aan Zee
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hotel in Noordwijk heeft twee boulevards: de moderne Koningin Wilhelminaboulevard ten noorden van Huis ter Duin en de meer traditionele Koningin Astridboulevard ten zuiden daarvan. De eerste heeft de meeste horecavoorzieningen. Op het ruim 13 km lange strand staan 18 strandpaviljoens (april-sept.), waarvan één bij de Duindamse en één bij de Langevelder Slag.

  De Blauwe Vlag is een internationaal kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich inzetten voor een schone, milieuvriendelijke en veilige zwemomgeving. Voor de toerist en recreant is De Blauwe Vlag het internationale herkenningssymbool voor goede stranden. Beoordeeld worden onder andere de sanitaire voorzieningen, de zwemwaterkwaliteit, de voorzieningen voor gehandicapten en of het strand schoon is.

  hotel in Noordwijk aan Zee is in bezit van het internationale keurmerk voor kustgemeenten, de QualityCoast Award. De Award is tot stand gekomen met steun van de Europese Unie en geldt als de enige officiële erkenning voor duurzaam toerisme voor badplaatsen als geheel. hotel Noordwijk is trots op het gevarieerde aanbod wat zij de bezoekers kan aanbieden. Bij de paviljoens kan men een schermpje en stoeltje huren maar men kan er ook lekker op het terras vertoeven met een drankje of een heerlijke maaltijd.

  Op het Noordwijkse strand zijn 3 verenigingen actief, te weten een zeilvereniging, kustsurfvereniging en een visvereniging. hotels Noordwijk aan Zee schikt over 2 kitesurfscholen alwaar de beginnende kiter lessen kan nemen. Nabij afrit 17 (links van de Noordwijkse Reddingsbrigade) staat een strandbibliotheek. De strandbezoekers (van binnen- en buitenland) kunnen aldaar kosteloos een boekje of een I-pod lenen waarmee zij hun verblijf op het strand kunnen veraangenamen.

  06-08-2009 om 00:00 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Tags:hotels noordwijk aan zee, hotels nederland, vakantie aan zee
  >> Reageer (0)
  02-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke vakantie in een hotel in Namen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een vakantie in een hotel in Namen? Waarom niet? De Ardennen, opgedeeld in de provincies Luik, Namen en Luxemburg, zijn een uitstekende bestemming voor ontspanning en avontuur. Qua activiteiten valt er genoeg te ondernemen: lange wandelingen, mountainbiken, kayakken, paardrijden, speleologie, rotsklimmen, abseilen en, in de winter, langlaufen. Of daag uzelf uit met een "survival"parcours. Het mooiste deel van België is het zuidoosten met de Ardennen. Geniet van de natuur in een zeer afwisselend landschap: uitgestrekte weiden, bossen, heuvels, valleien, rivieren en woeste rotspartijen. Dit rotsachtige heuvelland, zoals je wel zult merken tijdens je verblijf in een hotel in Namen met zijn vele riviertjes en beken is bij uitstek geschikt om een keer vanuit Zuid-Limburg een dagtocht te ondernemen. Namen is gelegen waar de rivier de Samber in de Maas vloeit. Het is de hoofdstad van Wallonië en de hoofdstad van de provincie Namen. De stad telt bijna 107.000 inwoners en ligt op ongeveer 65 km ten zuidoosten van Brussel. Omdat de stad gebouwd is in een vallei, heeft er in de 20ste eeuw een sterke expansie plaatsgevonden op de rechteroever van de Maas, in de gemeente Jambes.

  Met de gemeentelijke herindeling van 1977 werd Jambes, evenals een aantal andere omliggende gemeenten, bij Namen gevoegd. Logeren in een hotel Namen is echt een ervaring op zichzelf, ik had nooit gedacht dat ik zo door de Waalse stad gecharmeerd zou raken. Zo dichtbij huis ben je hier echt in het buitenland, in een totaal ander landschap. Het gebied kent zoveel variatie dat je er jaren achtereen steeds weer nieuwe verrassende delen kunt ontdekken. Zelfs met het noemen van elementen als riviertjes onder aan rotsen, heuvels donkergroen van bossen, kleine karakteristieke dorpjes en stadjes, moerassen en heidevelden, abdijen en kastelen, worden de Ardennen nog niet volledig recht gedaan. Want het is het geheel, de sfeer van dat soms ruige, soms bekoorlijk zachte land met daarboven het heldere licht van een voorjaarsdag en de landelijke gezelligheid die het onvergetelijk maken als echt vakantieland. En er is steeds weer die variatie.

  Want de drie Ardennen-provincies Luik, hotel Namen en Luxemburg hebben toch elk weer hun eigen trekjes en ook de stadjes en steden hebben zo hun speciale sfeer. Luik is anders dan Charleroi, Namen verschilt van Bergen, Spa met zijn bosrijke omgeving heeft andere mogelijkheden dan het intieme Malmedy met zijn kunstschatten. Vanuit een Hotel Namur ben je onmiddellijk waar je moet zijn indien je verslingerd bent aan alle goede dingen in het leven! Logeren in een van hotels Namen betekent proeven van de geschiedenis door een bezoek aan een van de forten, kastelen, of abdijen. Kijk binnen in een kerkje in een charmant oud dorpje, of bezoek één van de grotten. Fijnproevers en levensgenieters kunnen terecht in één van de vele restaurantjes. Alle hotels in Namen spelen deze toeristische troeven bijzonder goed uit.

  02-07-2009 om 00:00 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:hotels in de ardennen, hotel namen, hotels namur, city trip
  >> Reageer (0)
  12-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in een hotel in Middelburg, Zeeland
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Naast zakelijke dienstverlening, handel en industrie is in Middelburg ook een belangrijke rol weggelegd voor het toerisme, zo heb ik tijdens mijn korte maar krachtige vakantie in een hotel in Middelburg goed kunnen merken. De vele monumenten in combinatie met de evenementen en het winkelaanbod maken dat Middelburg een heuse trekpleister voor toeristen is.

  Heel wat hotels in Middelburg spelen deze troeven op een bijzonder charmante manier uit en informeren je steeds waar nodig over het mooie van hun stad en de omliggende regio. Zo kan een stadswandeling of een rondleiding door het Stadhuis goed afgewisseld worden met winkelen of een tussenstop op een terras of in een van de vele gezellige cafés of restaurants. Ook op de evenementenkalender staat voor iedereen wat wils.

  In een hotel Middelburg kun je je dus onmogelijk gaan vervelen! Het gotische Stadhuis van Middelburg is absoluut de moeite waard (lag op een boogscheut van mijn Hotel Middelburg) Ook de abdij met de Koorkerk en de Abdijtoren waren mooi. In het noorden van het stadscentrum ligt bovendien het beroemde Miniatuur Walcheren, een park dat met Madurodam vergelijkbaar is en waar markante Walcherse gebouwen op een schaal van 1:20 zijn nagebouwd. Aan de receptie van mijn hotel in Middelburg kon ik heel wat info vinden over alles wat er in de stad en ruimer, in Zeeland, te beleven viel.

  12-05-2009 om 18:51 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:hotel middelburg, hotels in zeeland, vakantie aan zee, weekendje weg
  >> Reageer (0)
  04-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in de natuur

  Ook al wintert het momenteel volop hier in de Lage Landen, toch kun je hier en daar al sporen van een nakende lente zien. Bij velen kriebelt het al om opnieuw buiten te komen en te genieten van al het moois dat de ontwakende natuur te bieden heeft. Waar anders kun je dit beter doen dan temidden de bossen en velden van Limburg, de Ardennen of Zeeland? Jaarlijks trek ik er met mijn gezin minstens twee keer op uit, om ons in de schoonheid van één van deze streken onder te dompelen. Alledrie verschillend, alledrie uniek in hun pracht, maar ze hebben één ding gemeen: je komt er gegarandeerd terug! Erg moeilijk is het niet om een hotel te boeken die aan al je verwachtingen voldoet. Meer zelfs, de drie mooiste streken van bij ons puilen uit van de hoogstaande en uiterst charmante hotels. Een korte schets.

  04-02-2009 om 00:00 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:hotel, hotels, overnachten, weekendje weg, vakantie
  >> Reageer (1)
  17-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Ardennen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nog uitgestrekter en ongerepter dan Limburg zijn de Ardennen, het heel bosrijke laaggebergte in het zuiden van België. Verblijven in een hotel Ardennen staat garant voor een zuivere vakantie, weg van de drukte van vele steden, van het lawaai en de vuiligheid. Natuur in de Ardennen wordt nog steeds met een hoofdletter geschreven en het leven gedijt er op een veel trager en vooral gezonder tempo. De hotels Ardennen verwelkomen het hele jaar door gasten, zomer of winter, altijd valt er wel wat te beleven en is het er genieten. Hostellerie Sainte Cécile bijvoorbeeld, is een oude boerderij de volledig werd gerenoveerd om je een aangenaam verblijf te bezorgen. Haar ligging in de prachtige Gaumestreek in het pittoreske dorpje Sainte Cécile laat je echt volledig tot rust komen. Een en al pure, verrassende charme. Hotel Les Merlettes op zijn beurt ligt eveneens temidden een eeuwig groene en altijd kalme omgeven, aan de rad van de trekpleister La Roche en aan de rivier de Ourthe. Ideaal uitvalsbasis om kennis te maken met de pracht van de Ardennen. Helemaal in het oosten van de Ardennen, niet zo gek ver van het drielandenpunt met Luxemburg en Duitsland ligt het Hotel Val de L'Our, een schilderachtig vierstellenhotel aan de rivier Our en een voortreffelijk startpunt voor onvergetelijke wandelroutes en stevige mountainebiktochtjes. Het in Spa gelegen Hotel Le Menobu brengt u op wandelafstand van het wildpark La Reid, de grotten van Remouchamps en het kasteel van Franchimont. Ook kunt u er makkelijk wandelen of fietsen door de nabijgelegen bossen of, ter afwisseling, een opwindende dag beleven op het circuit van Spa-Francorchamps.

  17-01-2009 om 00:00 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:hotel, hotels, ardennen, logeren, nacht
  >> Reageer (0)
  07-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburg
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Limburg, Limburg allein... De dunbevolkste en tevens allergroenste provincie van Vlaanderen trekt jaarlijks duizenden bezoekers die willen genieten van bossen en heiden en dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Wandelen of fietsen langs prachtig bloeiende boomgaarden of op trektochten door de Kempen of het natuurpark Midden Limburg, iedere natuurliefhebber vindt in Limburg wat hij of zij zoekt. Ook de vele hotels in Limburg zijn op de wensen van alle toeristen afgestemd. Of je nu in de stad logeert of temidden het platteland, de natuur is in Limburg nooit ver weg. Zo kun je vanuit Hotel 't Hert, gelegen in het centrum van Genk, prachtige fietsroutes beginnen of gaan wandelen, vissen of paardrijden. Ook Hotel Atlantis ademt die ontzettend charmante Limburgse gastvrijheid uit en laat je niet lang zoeken om de omliggende streek te verkennen. Het hotel Villa Christina, vlak aan de grens met Nederland, ligt op een boogscheut van de typisch Limburgse heiden, bossen, beken en valleitjes. Meer naar het oosten ligt Maaseik, waar je bijvoorbeeld in Kasteel Wurfeld in een prachtig park van een paar ha groot kunt logeren en directe toegang hebt tot het befaamde Limburgse fietsroutenetwerk. Kortom, de hotels in Limburg bieden stuk voor stuk gastvrijheid aan in een zeer gemoedelijke sfeer, temidden of vlakbij uitgestrekte natuurgebieden. Limburg doet je leven, zo eenvoudig is het!

  07-12-2008 om 00:00 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:hotel, hotels, limburg, weekendje weg
  >> Reageer (0)
  10-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeland
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In vroegere tijden bestond Zeeland uit een losjes aan elkaar hangend netwerk van eilanden en schiereilanden. Vandaag de dag zijn de meeste grotetere eilanden met elkaar verbonden door een ingenieus systeem van dijken en kanalen. Zo kan men de Oosterschelde volledig passeren via één van de machtige deltawerken. Zeeland wordt getypeerd door z'n mooie polders doorkruist met dijken. Men kan er urenlang fietsen langs de kilometerslange zeedijken of genieten van een mooie tocht dwars door de velden. Ook kan men de toeristische veerboot van Breskens naar Vlissingen nemen die tegenwoordig nog enkel toegankelijk is voor fietsers en voetgangers.!

  In Zeeland kun je kiezen uit een heel brede waaier aan hotels in Zeeland, die je onderdompelen in de typische Zeeuwsche sfeer en natuur. De meeste hotels Zeeland zijn bovendien van uitstekende kwaliteit en bieden excellente accommodatie aan mooie prijzen.

  Wie bijvoorbeeld kiest voor hotels Breskens kan genieten van een prachtig zicht over de Westerschelde. Hotel de Milliano is immers gelegen op de top van het duin en nagenoeg alle kamers bieden prachtig zeezicht. Dit hotel is echt een aanrader, net als De Dikke Van Dale die behoorlijk wat aanbiedingen via het internet doet waardoor men best even een kijkje neemt voor men z'n kamer boekt.

  Net aan de overkant van de Westerschelde ligt het prachtige dorpje Vlissingen. Er zijn heel wat hotels Vlissingen dus iedereen zou hier wel z'n keus vinden. Eén van de leukste hotels daar is zeker en vast hotel De Leugenaar. waar men verblijft op de zeedijk en bovendien kan genieten van een lekker restaurant. Verder zijn aan te raden: Hotel Oosterschelde dichtbij Sint-Philipsland en Hotel Truida in Vlissingen. Van alle Zeeland hotels hebben ze beiden een wel heer erg centrale ligging, van waaruit je zowat de hele provincie makkelijk kunt ontdekken en bijzonder snel de aanwezigheid van de natuurlijke elementen voelt.

  10-11-2008 om 00:00 geschreven door sigmund44  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Tags:hotel, hotels, zeeland, vakantie, kust
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 28/11-04/12 2011
 • 03/08-09/08 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 01/12-07/12 2008
 • 10/11-16/11 2008


  Links
 • Van Amsterdam tot Zeeland
 • Amsterdam of Brussel?
 • Steden aan het water
 • Hotels Brussel
 • Hotels Ardennen
 • Hotels Ardennen
 • Hotels Ardennen
 • Hotels Ardennen
 • Reis door België
 • Zeeland en Brugge


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!