Op 19 augustus wordt de derde editie van Biest Live georganiseerd op de Schooldries (plein achter de kerk Brecht-Centrum). Het buurtschap is er weer in geslaagd zijn om vier super 'rockbands' bij elkaar te brengen.

Dansdemonstratie.Er wordt gestart om 14.30 uur met een dansdemonstratie voor kinderen gegeven door Dance Vision. Deze mensen zullen ook dansinitiaties geven voor de kinderen en dit tot 15.30 uur. Alle kinderen zijn uiteraard van harte welkom.

Start met Brechtse jongerengroep.Om 16 tot 17 uur beginnen de Road Lines, een toffe Brechtse jeugdgroep met Chiro roots. Van 17.30 tot 18.30 uur vervolgen the Skanks, blues en rock. Twee echte Brechtenaren spelen bij deze 'kei goeie' groep.

The Baboons.Om 19 uur worden The Baboons verwacht, gekend in heel Vlaanderen voor hun swingende muziek. Van 21 tot 22.30 uur wordt er afgesloten met Covers on the Rocks, sfeer en ambiance verzekerd. ‘Wij voorzien uiteraard een podium maar de zanger voelt zich het best tussen het publiek. Dit mag je niet missen. Wij nodigen iedereen uit GRATIS naar ons festival te komen, te genieten, gewoon een namiddag en avond om muzikaal te smullen,’ zeggen de organisatoren. De opbrengst gaat naar de werking van geburen De Biest.