Interessante links
  • POLITIE Voorkempen
  • Gemeente Brecht
  • TV gids voor vandaag.
  • Buienradar
  • Welke plant plaats je waar?
  • Over mijzelf
    Ik ben Tony Wouters
    Ik ben een man en woon in St Job Brecht () en mijn beroep is ex Foreman bij GM. .
    Ik ben geboren op 22/08/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: PC, en klussen rondom mijn woonst..
    Ik pluk de dag, ben levensgenieter, en zet me graag in voor de medemens omdat de positieve respons een bron van leven is
    Welkom in Brecht
    Inhoud blog
  • Trajectcontrole Kattenhoflaan
  • SJZ definitieve affiche
  • Sint Job Zomert 2015
  • Nieuwe cafe in St Job
  • Vermist
    Zoeken in blog

    BRECHT en deelgemeenten
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten
    Een fijne gemeente om in te wonen
    20-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verhoogd politietoezicht tijdens eindejaarsperiode

    De lokale politie Voorkempen zal vanaf 9 december 2013 twee extra politiemensen op pad sturen om verhoogd toezicht te houden in en rond de winkels en handelszaken in de gemeenten Brecht, Malle, Schilde en Zoersel. Naar analogie met de voorbije jaren, wil de lokale politie Voorkempen ook dit jaar weer een extra inspanning leveren om potentiële winkeldieven af te schrikken en te vatten.

     

    De kerstperiode is in aantocht en veel mensen zullen de komende weken al hun inkopen doen. Ook de soldenperiode in januari lokt veel mensen naar de winkels om koopjes te doen. Zoals steeds brengt dit veel volk op de been en bijgevolg veel geld in omloop. Wees voorzichtig, want het is ook de periode, waarin dieven gebruik maken van de drukte en onoplettendheid van winkelaars en winkeliers. Alle winkels en handelszaken kunnen immers een verhoogd doelwit vormen voor het plegen van grote en kleine diefstallen. Daarom zal de lokale politie Voorkempen, naar analogie met de voorbije jaren, een extra inspanning leveren en specifieke toezichten organiseren.

    Vanaf 9 december 2013 tot en met 4 januari 2014 zal de lokale politie Voorkempen sterk toezicht houden in en rond de winkels en handelszaken in de gemeenten Brecht, Malle, Schilde en Zoersel.
    In die periode worden er naast de reguliere interventieploegen dagelijks twee extra politiemensen ingezet om dit specifiek toezicht uit te voeren. Daarnaast zal er vanuit de federale politie ook regelmatig bijstand worden geleverd om deze toezichten uit te voeren.


    De lokale politie Voorkempen vraagt iedereen om extra waakzaam en voorzichtig te zijn en bij het zien van

    verdachte handelingen, personen of voertuigen onmiddellijk de politie te verwittigen via het lokaal nummer 03 385 16 16 of bij dringende hulp het noodnummer 101.

    20-12-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    18-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trajectcontrole

    Na enkele weken van informeren en sensibiliseren, zal de trajectcontrole op de Schotensteenweg in Sint-Job-in’t-Goor en de Sint-Jobsesteenweg in Brasschaat vanaf 18 december effectief in werking treden. Wie te snel rijdt, mag dus een boete in de bus verwacht. Op het traject van de Schotensteenweg in Sint-Job-in’t-Goor en de Sint-Jobsesteenweg in Brasschaat, waar maximaal 70 kilometer per uur gereden mag worden, werden begin september camera’s voor trajectcontrole geplaatst. Via trajectcontrole wordt de gemiddelde snelheid van een voertuig tussen twee punten (camera’s) berekend. Het doel van de trajectcontrole is om de verkeersveiligheid te verhogen, wat tevens een prioritaire doelstelling is voor de politiezones Brasschaat en Voorkempen. Vanaf 18 december 2013 zal de trajectcontrole effectief in werking treden. De chauffeurs die te snel rijden, mogen vanaf dan dus ook een boete in de bus verwachten. De trajectcontrole in Sint-Job-in’t-Goor en Brasschaat is een primeur, want dit zijn de eerste slimme camera’s op gewestwegen in ons land, die gefinancierd worden door de Vlaamse overheid en de allereerste camera’s die op elkaar afgestemd kunnen worden. De camera’s maken deel uit van een startproject dat kadert in de uitbouw van een vast ANPR-netwerk. Naast de trajectcontrole zijn de camera’s ook uitgerust met nummerplaatherkenning, ofwel ANPR (Automatic Numberplate Recognition) genoemd. Deze ANPR-camera’s registreren en herkennen de kentekens van voertuigen. Ze verzamelen automatisch een aantal gegevens van elk passerend voertuig zoals de nummerplaat, de nationaliteit van de eigenaar, het tijdstip, enz. Deze gegevens worden vergeleken met verschillende databanken die controleren op geseinde, gestolen en verdachte voertuigen. Als de nummerplaat in één van deze databanken voorkomt, dan is er sprake van een ‘hit’ en krijgt de lokale politie Voorkempen en Brasschaat onmiddellijk een signaal, waardoor de politieploegen de voertuigen onmiddellijk, doeltreffend en veilig uit het verkeer kunnen halen. En dit is van enorm belang in het kader van de verkeersveiligheid en kan daarenboven ook een enorme troef betekenen in het kader van inbraakpreventie. Daarnaast registreren de camera’s ook niet-verzekerende voertuigen en voertuigen die niet in orde zijn met de technische keuring.

    18-12-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    15-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Contacten op de gemeente ivm groen en milieu

    Milieudienst
    Wendy Neirynck, milieuambtenaar, 03 660 25 63 of wendy.neirynck@brecht.be
    Jill Verschueren, administratief medewerker, 03 660 25 64 of jill.verschueren@brecht.be

    Dienst duurzaamheid en milieu
    Peter Budts, diensthoofd tel 03 660 25 69 of peter.budts@brecht.be
    Dirk Cox, technisch medewerker, 03 660 17 27 of duurzaamheid@brecht.be

    Groendienst
    Gert De Clerck, diensthoofd tel 03 660 17 20
    Geert Van Gestel, technisch medewerker, 03 660 17 20 of groendienst@brecht.be

    15-12-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    02-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieraad bespreekt fusie van politiezones
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens de informele politieraad van 28 november 2013 werd door burgemeester Luc Aerts, tevens ook voorzitter van het Politiecollege en korpschef Geert Smet aan de politieraadsleden informatie verstrekt over het plan om de politiezone Grens te laten fusioneren met de politiezone Voorkempen, twee quasi evenwaardige en goed functionerende lokale politiezones, samen ongeveer 290 personeelsleden sterk. Zowel op het vlak van de financiering als op het vlak van de efficiëntie van de politiewerking lijkt een fusie tussen beide politiezones op termijn voordelig te zijn. De dienstverlening aan de bevolking van 140.000 inwoners zal tenminste gelijkwaardig zijn, maar het streven is om een nog betere dienstverlening te realiseren zonder stijgende kostprijs. Door de fusie zuilen er geen ontslagen vallen, maar op termijn zal bij pensionering en mobiliteit worden afgewogen of en hoe de vacante plaats al dan niet zal worden ingenomen. De meeste diensten van de toekomstige "politieregio Grens-Voorkempen" zouden kunnen ondergebracht worden in een centraal gebouw aan de Vaartdijk te Brecht, dat centraal ligt tussen enerzijds Essen-Kalmthout-Wuustwezel en anderzijds Brecht-Schilde-Malle-Zoersel, terwijl er in elke gemeente een wijkteam blijft waar men de meeste verrichtingen zoals aangiften en klachten kan doen, en de wijkagenten zullen kunnen gecontacteerd worden. De definitieve beslissing zal pas in januari 2014 worden genomen door de beide politieraden.

    Bron: www.politievoorkempen.be

    02-12-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    30-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Update pleintje watertoren

    Klaar om klinkers te plaatsen

    30-09-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    16-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Update pleintje watertoren status maandagmorgen

    .


    16-09-2013 om 18:46 geschreven door TW  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regenboog boven St Job

    Het heeft toch wel iets moois moet ik toegeven.



    16-09-2013 om 18:44 geschreven door TW  


    11-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken aan pleintje watertoren ... update

    Werken aan pleintje watertoren vorderen goed.

    11-09-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    09-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Job Zomert was een megasucces

    Bedankt aan alle medewerkers en alle toeschouwers voor het maken van SJZ 2013
    Organisatie is meer dan tevreden, jullie ook natuurlijk.

    Op naar SJZ 2014 ...smile




    09-09-2013 om 13:24 geschreven door TW  


    08-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw speelpleintje Zandbergen
    U las misschien het artikel in "het Nieuwsblad" over de plechtige opening van dit speelplein met de buurtbewoners en de kinderen.
    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20130902_00720161&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb
    Ondergetekende was erbij en het was een leuk initiatief.
    Schepen van jeugd Daan De Veuster beloofd dat er ook controle zal gebeuren op de veiligheid van de toestellen .
    Ik mailde hem de dag na de opening onderstaande foto door en hij heeft beloofd van dit probleem  te bekijken en de plaatser van de toestellen hiervan op de hoogte te brengen .

     

     

     

    08-09-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    05-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 1 keer slapen en het is zover
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Schotland - Belgie op groot scherm in de tent van St Job Zomert
    Gezocht: supporters
    op vrijdagavond

    05-09-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    04-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 3 keer slapen en het is zover
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kom deze levende legende (gratis) bekijken aanstaande zaterdag op het Max Wildiersplein
    ( St Job marktplaats )


    https://www.youtube.com/watch?v=T582oCa5IIs




    http://www.sintjobzomert.be/

    https://www.facebook.com/sintjobzomert

    04-09-2013 om 18:01 geschreven door TW  


    02-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken aan pleintje watertoren zijn begonnen
    Aanleg parkeerzone in de Kattenhoflaan is van start gegaan vandaag maandag 2 September .



    02-09-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    30-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar staat dit huis in St Job ...smile

    Woning ifv St Job Zomert

    30-08-2013 om 19:23 geschreven door TW  


    20-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKSELVOCHT op St Job Zomert op 7 september


    https://www.youtube.com/watch?v=8TTXgrzHos8&feature=player_embedded

    Coverband Okselvocht op St Job Zomert

    20-08-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    15-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verenigingenmarkt SJZomert op 7 september

    U kan letterlijk over kop gaan op de verenigingenmarkt van St Job Zomert. ( 7 September )
    Aan de stand van "Verkeerswerkgroep St Job zal een tuimelwagen van de politie aanwezig zijn.
    Wij gaan erin ... u toch ook ??

     

    15-08-2013 om 16:06 geschreven door TW  


    05-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotland - Belgie op groot scherm

    Op vrijdag 6 september kan u de match volgen op groot scherm.
    Dit als start voor St Job Zomert op het Max Wildiersplein.
    Wij zullen er zijn... u toch ook ?


    05-08-2013 om 23:52 geschreven door TW  


    01-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst 2960 op 11 augustus

    Waar: op het Lochtenbergplein
    Wanneer : zondag 11 augustus




    01-08-2013 om 00:00 geschreven door TW  


    18-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgie Schotland op groot scherm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voorloper van St Job Zomert.
    Op het Max Wildiersplein op vrijdag 6 september
    Op groot scherm, de match België -  Schotland.
    Kom supporteren voor onze rode duivels

    18-07-2013 om 20:39 geschreven door TW  


    05-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobiliteit Noorderkempen 03

    Het eindrapport is het begin van een lang traject. Het is ook een belangrijk scharnierpunt. De provincie en vijftien gemeenten hebben vanuit een gedeeld engagement voor de eerste keer samen een visie uitgedacht.

    Het actieplan bestaat uit zestien strategische acties, met telkens hun eigen vervolg- of verfijnacties. De provincie zal het initiatief nemen voor onder meer de volgende acties:

    - Op zeer korte termijn wil de provincie onder andere met alle betrokken gemeenten een samenwerkingsovereenkomst uitwerken. Hiermee engageert iedereen zich om het actieplan verder uit te voeren.

    - De nieuwe visie werkt in op de planologische context. De provincie Antwerpen zal het nieuwe ruimtelijk structuurplan op de nieuwe visie enten.

    - Het robuuste wegennetwerk zal stap voor stap tot stand komen, te beginnen bij het planningsproces. De provincie start met de opmaak van een plan-milieueffectrapportage (plan-MER) voor de opwaardering van de N14 met omleidingswegen in Malle en Rijkevorsel en de opwaardering van de Houtelweg tussen Hoogstraten en Rijkevorsel. We bekijken de gevolgen van de inplanting of de opwaardering van deze wegen. Daarna analyseren we voor elk van de deeltracés de verschillende mogelijke tracés. Ook in het dossier ‘omleidingsweg Baarle’ zetten we verdere stappen. In afwachting van de daadwerkelijke infrastructuur kunnen trajectcontroles het ongewenste vrachtverkeer weren.

    - Ook het openbaar vervoer kan haar steentje bijdragen. De ’Corridorstudie openbaar vervoer tussen Antwerpen en Turnhout’ zal aantonen welke mogelijkheden bestaan om de drukke as Antwerpen-Turnhout succesvol te houden en nog meer mensen op het openbaar vervoer te krijgen.

    - De regionale bedrijvigheid inspireert tot actie. Een visie over – vaak watergebonden- activiteiten langs het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten wordt uitgewerkt.

    - Last but not least: natuurlijk vergeten we de fiets niet. De provincie zal een fietsplan opmaken om aangenaam en functioneel te fietsen op groene routes in de Noorderkempen in de verf te zetten.

    05-07-2013 om 20:34 geschreven door TW  



    St Jobse handelszaken
  • Kapsalon GORIS
  • Restaurant HEEREN V ST JOB
  • Drankenhandel CLAESSENS
  • Herenkleding Suits Direct
  • Hemden online
  • Schoenwinkel Caramel

  • Foto

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Archief per week
  • 19/10-25/10 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 29/11-05/12 -0001

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    {TITEL_VRIJE_ZONE}


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs