Inhoud blog
 • Proloog Geheim verlangen
 • Even voorstellen..
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Geheim verlangen

  11-07-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proloog Geheim verlangen

  Ivy staarde voor zich uit toen ze voor de vijfde keer haar telefoongesprek weigerde. Het was reeds de vierde keer dat ze Lenn had betrapt met een andere vrouw in hun eigen slaapkamer. Ze begreep niet waarom ze elke keer zo stom geweest was om het hem te vergeven. Dacht ze nu echt dat ze niet zonder hem kon leven? Vandaag had ze een keerpunt bereikt, ze ging zich niet meer laten doen.
  Ivy was weggevlucht naar het appartement van Ava, haar beste vriendin. Ze had geen reden gegeven waarom ze even wou blijven maar Ivy besefte goed genoeg dat ze het niet kon blijven verzwijgen.

  Ze zat in de zetel in haar pyjama met een glas wijn. Hoe lang kon ze de schijn nog ophouden? Ze wou niet liegen tegen haar beste vriendin, ze wou niet langer doen alsof haar leven perfect was dat kon ze niet meer. Deze breuk was definitief. Ze moest haar leven weer in handen krijgen zonder dat anderen beslissingen namen voor haar. 


  Ava kwam de woonkamer binnen net op het moment waarop Ivy haar 6de telefoon liet overgaan op voicemail waarna ze haar telefoon uitschakelde. 

  “Ga je me nog vertellen waarom je onverwacht op bezoek komt en je gsm niet opneemt wanneer je gebeld wordt?”
  Ivy staarde haar vriendin aan, ze kenden elkaar al 16 jaar. Ava ging de leugens meteen doorhebben.
  “Ik ga weg bij Lenn, ik heb het echt volledig met hem gehad.”
  “Dat heb je zomaar beslist zonder enige reden?” 

  “Ik wil het er nog niet over hebben Ava, geef me alsjeblieft wat tijd.”
  “De logeerkamer is vrij, blijf zolang je het nodig vindt en ik ben er voor je als je me nodig hebt.”
  “Bedankt Ava.”

  Na slechts 2 uur slaap ging Ivy douchen, deed ze make up op en probeerde ze er op haar best uit te zien. Met een klein hartje ging ze naar haar appartement, klaar om haar spullen op te halen en er nooit meer terug te gaan. 


  De deur was niet op slot wat dus betekende dat Lenn vermoedelijk thuis was.
  Vanaf ze de deur opende stormde hij de gang in.
  “Waar heb jij verdomme gans de nacht gezeten?”
  Ivy zette een koel masker op, deed de deur rustig achter zich dicht en keek hem aan met geen enkele emotie.
  “Ook een goedemorgen Lenn, gaat je helemaal niets aan.”
  Ze liep langs een verwarde Lenn naar de slaapkamer door, negeerde het onopgemaakte bed en de gal die naar boven kwam en begon haar kleren in een valies te proppen.
  “Ivy het spijt me ok ? Het was een domme fout dat overkomt iedereen wel eens”

  Woede borrelde in haar op, ze had al haar zelfbeheersing nodig rustig te blijven. Ze liep door naar de slaapkamer, probeerde het duidelijk beslapen bed te negeren en begon al haar kleren in een valies te proppen, daarna volgde de badkamer voor haar persoonlijke spullen en eindigde ze met de woonkamer. Na een groot uur plaatste ze haar 3 valiezen in de gang bij de voordeur, toen ze zich omdraaide stond lenn voor haar, hij probeerde haar tegen de muur in bedwang te houden en wou haar kussen, zijn handen gingen gretig over haar lichaam en ze voelde hoe haar shirt scheurde. Ze voelde gal naar bovenkomen en wurmde zich met moeite los. 

  ‘Ik walg van je !’ 

  ‘Jij bent niets zonder mij, je hebt me nodig, je zal hier snel terug staan met hangende pootjes en je zal me smeken je te neuken !’ 

  “Dat zal niet gebeuren, ik heb echt genoeg van je Lenn ! Ik betrapte je voor de vierde keer met een van die kutwijven van je ! Je bent een klootzak en ik blijf het niet pikken.”


  Ze vluchtte snel buiten stak de valiezen in haar wagen en reed weg van hem, het appartement en van haar leven. Gek genoeg voelde ze zich vrij en opgelucht. Er was een last van haar schouders verdwenen. Ze had een volledig nieuwe start nodig, weg van hem weg van alles.


  11-07-2019 om 14:31 geschreven door Lina  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even voorstellen..
  Hallo ! 

  Ik noem mezelf hier Lina, aangenaam :)  

  Al jaren geniet ik van zowel lezen als schrijven. 

  Schrijven is voor mij een uitlaatklep waarin ik mijn emoties kwijt kan maar ook mijn dromen en passies. 

  Ik vind het vaak makkelijker om via geschreven woorden te communiceren dan een gewoon gesprek te voeren en zo is bij mij het verhaal ontstaan van Ivy James. Het verhaal is nog niet af hoewel ik het in mijn hoofd natuurlijk wel al volledig heb zitten. Ik weet ook niet of het goed is of niet, ik hoor dan ook graag eerlijke ongezouten meningen van anderen om mezelf te verbeteren. 

  Waarover gaat het verhaal en dus deze blog gaan ? 

  Over Ivy James, een jonge vrouw die haar leven een nieuwe start geeft na de breuk met haar ex. Ze zal in haar weg naar succes in contact komen met Damien en moet nauw met hem samenwerken. Het wordt voor haar moeilijk om haar gevoelens de baas te blijven en hoe langer ze hem kent hoe meer ze naar hem begint te verlangen.  

  Ik hoop met dit verhaal meer naar de erotische kant op te kunnen gaan en er mijn eigen gevoel maar ook mijn eigen verlangens in te steken als het personage Ivy zodat er een leven en een ziel in zit. 

  Hopelijk kunnen jullie mee genieten van het verhaal van Ivy. 

  11-07-2019 om 14:28 geschreven door Lina  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op https://www.bloggen.be/lina_geheimverlangen

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar https://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar https://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op https://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  11-07-2019 om 14:21 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 08/07-14/07 2019

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!