Life-coach
Inhoud blog

Zoeken in blog


Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 Willekeurig Bloggen.be Blogs
tamme_ratjes
www.bloggen.be/tamme_r

Life-coaching voor vrouwen
Untitled Document


Verander je leven met een op maat gemaakt stap-voor-stap programma.

Zijn er dingen in jouw leven die je graag zou veranderen? Wil je je leven makkelijker maken, meer energie, meer tijd voor jezelf en je gezin, genieten van een gezonde levenstijl en eetgewoontes, leren omgaan met stress, meer tijd voor jezelf, meer zelfvertrouwen, jezelf bevrijden van een depressie, gewicht verliezen, een betere job, meer geld, meer orde in huis, enz...

Heb je al meerdere pogingen ondernomen, zonder veel resultaat, dan is een speciaal stap-voor-stap plan dat rekening houd met jouw persoonlijkheid en leefsituatie voor jou de ideale oplossing.

Een stap-voor-stap plan bevat zoals de naam het zegt een plan dat je stap voor stap uitvoert. Het plan bevat advies en tips die je meer inzicht geven op jouw probleem gebied met daarnaast een actie plan dat rekening houdt met jouw persoonlijke leestijl en voorkeuren.

Life-coaching is een redelijk nieuwe methode. Een life-coach helpt jouw om je doelen en verlangens te realiseren en zet alle mogelijke methodes in om te zorgen dat je bereikt wat je wilt. Life-coaching draait om: gedachten omzetten in actie, leren hoe negatieve gedachten en gevoelens je leven beinvloeden , het vergroten van je zelfvertrouwen, problemen oplossen en beslissingen nemen, leren hoe je negatieve gevoelens zoals angst, woede, schuldgevoelens, enz... uit je leven verwijderd, het ontdekken van jouw innerlijke kracht...

Hieronder kun je lezen hoe ik te werk ga:

-Na betaling maak ik een afspraak met je voor een kennismaking en uitgebreik gesprek via email. In dit gesprek is het de bedoeling zoveel mogelijk te weten te komen hoe jij over jouw probleem gebied denkt, hoe je ermee omgaat en wat je doelen en verlangens zijn. Ik stel heel veel vragen, zodat ik rekening kan houden met jouw persoonlijkheid en leefsitiuatie. Het spreekt voor zich dat deze informatie vertrouwelijk blijft.

- Na het gesprek begin ik meestal al met een ruwe schets voor jouw persoonlijke stap-voor-stap plan. De dag daarna spendeer ik de hele dag aan het opstellen van het definitieve stap-voor-stap plan.

-De derde dag verstuur ik jouw persoonlijke stap-voor-stap plan via email naar je toe en kan je meteen beginnen met het bereiken van jouw doelen.

Prijs voor een op maat gemaakt stap-voor-stap plan: 150 euro (voorlopig is betaling enkel via paypal mogelijk, voor meer info: www.paypal.com)

-Extra gesprekken tijdens of na het stap-voor-stap plan: 8 euro voor 30minuten (enkel op afspraak)

Voor afspraken: dream73@gmail.com

Verder zal ik op deze blog heel wat tips en advies zetten om jouw leven aangenamer te maken op alle gebieden in je leven.

Er zijn geen (recente) berichten meer...

Klik op de pijl naar links voor het archief...
Archief per week

E-mail

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Blog als favoriet !


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!