Verkiezingen 8 oktober 2006 Lier
Inhoud blog
  • Grote Markt
  • Jeroen Swinnen is terug...
  • Lierse Kandidaten Provincieraad Antwerpen
  • Wimmeke Punk trekt kandidatuur weer in
  • Debat 'Ons Lier' donderdag 14 september
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Zoeken met Google


    Jeroen swinnen swint de pan uit....
    08-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Persconferentie "Lier Leeft"

    Vanavond (vrijdag 8 oktober) om 20u is het de persconferentie van "Lier Leeft" in de gezelligste en bruinste kroeg van heel Lier: 't Goed Voorbeeld.  Iedereen is welkom.  De campagneslogans  van 'Lier Leeft' zullen iedereen wel opgevallen zijn, "Ga eens vreemd" was voor sommige mensen een beetje provocerend, ik dacht steeds 3 dingen: vreemd gaan in de zin van uw vrouw/man bedriegen, vreemd gaan in de zin van bizar wandelen of vreemd gaan in de allochtone zin. De andere slogans waren dan weer eerder normale verkiezingsslogans zoals "Zeg je gedacht" en "Anders Besturen". Hun slogan die momenteel de straten domineert is  "Gezocht..." Wat zouden ze zoeken?  Extra kandidaten? Kiezers? Hulp bij de campagne?  Ik ben is benieuwd.  Op hun website onthullen ze het antwoord op 11 september, maar uit goede bron heb ik vernomen dat op de persconferentie van vanavond een tipje (of misschien wel de ganse sluier) opgelicht zal worden...


    Weer een bizar voorstel van Lier&Ko

    Persconferentie! Dat betekent dat er maandag eindelijk eens een andere Lierse partij de kranten zal halen ipv Lier&Ko of LierMM. Het politieke nieuws ivm LierMM hoort eigenlijk niet thuis onder Politiek of  "8 Oktober", maar eerder onder de rubriek "Media" of "Showbizz".  Nieuwsberichten die Lier&Ko de wereld instuurt, zouden dan weer niet misstaan bij de lezersbrieven, bij de mensen die over alles een mening hebben of voor alles een betere oplossing weten, maar er eigenlijk geen jota vanaf weten.  Gisteren was het weer zover in de GVA: Lier&Ko wilt het pakeerprobleem oplossen door onder het oude stedelijk zwembad een ondergrondse parking aan te leggen...  Ik dacht dat het Lierse stadspark ging uitgebreid en heraangelegd worden?  Zal gezellig zijn zo'n stadspark vlak boven/naast een parkeergarage!  En eeuhm als je dan toch al aan het stedelijk zwembad bent, 200m verder is er de gigantische "Molbrug" parking.  Ik ben benieuwd wie die ondergrondse parking mag bouwen als het zover zou komen, mmmm ik gok op Immo Service (zoek de lijsttrekker!).

    08-09-2006, 00:00 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    06-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten Lier Leeft

    Ik heb weer enkele "Lier Leeft" kandidaten én hun plaats op de lijst "gevonden", vooral over plaats 8 en 10 ben ik zeer positief verrast:

    6) Sylvie Bracqué: Voorzitter Animo Lier, website: http://youngurbanpoliticians.blogspot.com/

    7) Wim Kinnet: Ondervoorzitter Animo Lier (jongerenafdeling SP.A)

    8)Öztürk Taspinar:  Consultant in ICT, HRM en Publieke sector (kabinetten), website:  http://www.taspinar.be/

    10)Eddy Klynen:  algemeen directeur voor de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, website: http://www.eddy2006.be/

    16) Sofie Bervoets:  Secretariaat Animo Lier, speelt Alto-Saxofoon bij Lierse Jeugdharmonie Leo XIII

    17) Wai Hoi Tsang: Externe Communicatie Animo Lier

    06-09-2006, 23:52 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wimmeke Punk op lijst LierMM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nee het is geen grap...  na Betty en Roland Liboton komt ook Wimmeke Punk (zanger van The Wolf Banes) op voor Lier MM.  Hij had naar eigen zeggen eerst niet veel zin, maar nadat Bart Scheers (echtgenoot van Betty) 3 uur lang aan zijn hoofd had liggen zagen, heeft hij uiteindelijk toch toegezegd.  Of hij gaat zetelen als hij verkozen is, weet hij nog niet, in het partijprogramma van LierMM kan hij zich wel vinden. Hij is er niet echt van overtuigd dat hij verkozen zal geraken.  Ik twijfel er ook een beetje aan, moest hij op de lijst staan als "Wimmmeke Punk" dan misschien wel maar "Wim De Ridder" doet volgens mij bij weinig mensen een lichtje branden... 

    Stel je voor: Betty en Wimmeke Punk samen in de gemeenteraad, ik ben vóór op 2 voorwaarden:
    - dat ze het verloop van de zittingen niet storen, af en toe een grappige opmerking (bij wimmeke punk) of domme opmerking (bij Betty) mag wel eens, maar ze mogen niet overdrijven
    - moesten de door hun veroverde zetels ten kosten gaan van Het Vlaams Belang

    Of Wimmeke Punk stemmen zou afsnoepen van het Vlaams Belang, lijkt me onwaarschijnlijk, maar van Lier&Ko is die kans toch iets groter. Wimmeke Punk is een graag geziene figuur in de Lierse theater-kunst-podiumwereld en in de Lierse bruine café's.  Enkele Lier&Ko kandidaten zullen volgens mij ook in diezelfde vijver moeten gaan vissen op 8 oktober (zoals bijv. Hugo Siebens)


    Wat doen als de stad Lier de volgende legislatuur eens krap bij kas zit?  Even een festivalletje organiseren? 

    Stad Lier presents:

    De Kreuners
    The Wolf Banes
    Betty
    Sylver


    Bettina Geysen zorgt voor de promotie op radio en tv!
    Ik weet niet of LierMM het weet, maar Adriaan Van den Hoof (Discobar Galaxie) is sinds kort ook een Lierenaar,hint hint.  Of de VLD Bart De Pauw nog krijgt binnengerijfd, daar twijfel ik over.

    06-09-2006, 15:28 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    05-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijst Lier&Ko eindelijk officieel op website
    Dit is hem dus:

    1 HERMANS Jan

     2 D'HULST Sophie 

     3 PEETERS Ludo 

     4 TOP Leyla 

     5 CEULEMANS Luk 

     6 OPPERS Monique 

     7 CLAES Tom 

     8 CAFMEYER Kristin 

     9 RENDERS Thomas 

     10 HAVERHALS-KUYLEN Inge 

     11 DE VRIES Michel 

     12 BRABANTS-VAN SCHIL Martine 

     13 BLOMME Jules 

     14 DE BRABANDER-DE HERT Nadine 

     15 DE BELDER Marc 

     16 HEULENS Jacqueline 

     17 STUBBE Marc 

     18 MAES Myrthe

     19 JANSSEN Toon 

     20 DAEMS Karolien

     21 DE WEERD Iwan

     22 VAN DEN BRANDE Nancy 

     23 HENDERICKX Guy 

     24 VAN DESSEL Nora 

     25 DIERCKX Luc 

     26 JACOBS-VAN MECHELEN Simonne 

     27 CORNELIS Geert 

     28 DE PEUTER Lena 

     29 VAN DESSEL Wout 

     30 HERMANS Marina 

     31 SIEBENS Hugo 


    Je krijgt nu bij elke kandidaat ook een korte beschrijving, een van de belachelijkste zinnetjes trof ik aan bij jawel alweer Karolien Daems, zij kiest voor Lier&Ko omdat ze vindt dat een activiteitenkalender voor de jeugd verspreid moet worden in de scholen. Karolientje daar hoef je je echt niet voor bij een politieke partij aan te sluiten hoor. Vraag dat maar aan onze vrienden van http://www.nibewege.org/  Geweldig initiatief! Voeg hier nog optredens in cafés, filmavonden, spagettifestijnen, rommelmarkten, toneeltjes ed aan toe en je hebt je kalender. Tevens mijn excuses Karolien dat ik je weer op een ietwat negatieve manier vermeld in mijn blog. Je bent een sympathiek, mooi en vriendelijk meisje, maar waarom Karolien, waarom Lier&Ko? 

    Dat maakt die lijst van Lier&Ko nu net zo ontzettend tragisch, er staan enkele echt sympathieke mensen op die lijst, ze beseffen alleen niet dat ze enkel maar tot slaafjes dienen van de heer Jan Hermans.  Jan Hermans heeft deze lijst enkel en alleen maar uit de grond gestampt omdat zijn miljoenen immobiliënproject in 't Kranske is afgekeurd door de VLD-CD&V coalitie. Ludo Peeters was het eerste slachtoffer, die man wilt namelijk al heel lang schepen worden, vertel hem wat voor een monsterscore je gaat behalen, geef hem de 3de plaats en hij is content. Jan Hermans heeft het voordeel dat hij een goed redenaar is (ex-advocaat) en een grote overtuigingskracht heeft. Maar een goed hart voor alle lagen van de Lierse bevolking? Ik denk van niet, de hogere Lierse klasse dat is zijn dada, het zou me niet verwonderen moest hij ook aangesloten zijn bij een of andere Lions Club of Rotary toestand.  Als hij dan al in contact staat met mensen met bescheiden inkomens dan zal dat in het exentrieke theater-kunst-wereldje zijn. 

    05-09-2006, 02:32 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Leterme brengt bezoek aan Lier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aha wat lees ik zonet op de website van CD&V lijsttrekker Guido Van den Bogaert: Minister-President Yves Leterme komt overmorgen naar Lier!  Komt hij hier ook een voorakkoord op zak steken? Misschien moet ik donderdag maar eens een schaduwactie overwegen. Stel u voor: een nationale primeur op deze blog, met foto's en geluidsfragmenten!  Leterme zei in Humo dat hij vooral met socialisten en liberalen akkoorden gemaakt heeft, in Lier zouden dan Els Van Weert en Marleen Vanderpoorten tot potentiële gesprekspartners kunnen behoren. Hij zal wel weten hoe hij deze vrouwen moet aanpakken, geiten temmen is namelijk een favoriete bezigheid van hem. (Marleen, Els: sorry ik kon dit mopje niet laten)

    Maar ergens denk ik ook dat het in Lier niet veel nut heeft om voorakkoorden te sluiten, ik denk niet dat in Lier de dreiging hangt dat één van de partijen het cordon zal doorbreken.  Na zijn net iets te eerlijke uitspattingen in humo vermoed ik dus dat hij donderdag  heel braafjes rechtstreeks naar het Heilig Hart parochiezaaltje zal rijden.  Ikzelf moet die avond gaan trainen(sjot), anders was ik misschien wel eens een kijkje gaan nemen. Heel misschien kan ik mijn zus overtuigen, dat zal dan wel met non-politieke argumenten moeten zijn.  Die Robin Baetens (20e plaats, CD&V) gelijkt heel erg op één van haar ex-lieven, misschien kan ik haar daarmee wel overtuigen om even de boel te gaan observeren.

    05-09-2006, 00:00 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persoonlijke websites Vlaams Belang
    Ik ben eens benieuwd, de site http://www.janmortelmans.org linkt voorlopig nog door naar de site van Vlaams Belang Lier, maar zou op dit adres binnekort misschien een persoonlijke site van Jan Mortelmans te zien zijn?  Hij kan toch niet onderdoen voor de "snotneus" (22 jaar) Olivier Peeters, deze heeft volgens mij als enige Lierse Vlaams Belanger een eigen website. Hij heeft met zijn 6de plaats wel een behoorlijk grote kans om in de gemeenteraad te belanden. Hij is reeds ondervoorzitter van de Vlaams Belang jongeren van de regio Mechelen-Lier.  Ik hoop in ieder geval voor hem dat hij binnen het Vlaams Belang een mooie politieke carièrre tegemoet gaat. Hij studeert namelijk journalistiek in Antwerpen en Vlaams Blok journalisten is iets dat naar het schijnt niet erg gegeerd is in het journalistenwereldje.

    Leuk weetje: Philip Dewinter (zo staat het op zijn paspoort, niet de Vlaamse "Filip" die hij zelf zo graag wil) is ook journalist van opleiding.
    Nog een leuk weetje: Olivier Peeters (Vlaams Belang) zou enkele jaren geleden nog een relatie gehad hebben met Karolien Daems (Lier&Ko). Of hij toen al een VBer was weet ik niet, zij in ieder geval nog geen Lier&Ko-er.

    Moest ik onzin uitkramen of onwaarheden verkondigen, laat het dan zeker weten door te reageren, ik zal het zeker wijzigen indien u het aan het rechte eind heeft.  Wanneer u van mening verschilt, laat het me ook zeker weten, hier zal ik uiteraard niet mijn mening bijschaven.

    05-09-2006, 00:00 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (9 Stemmen)
    04-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overloopster in Lier verliest job op kabinet

    Ik was in mijn vorig bericht vergeten te vermelden dat het feit dat het geen roddel meer was, komt omdat je het gisteren op de website van Lier&Ko kon lezen. Vandaag staat het dan nog is in de GVA en is het bericht ook op vrtnieuws.net overgenomen.  Naar artikel in GVA geen link, wel naar de rubriek Lier op vrtnieuws.net

    Aangezien het bericht gisteren al op de website van Lier&Ko stond, lijkt het me logisch dat Lier&Ko deze persmededeling de wereld heeft ingestuurd.  Enfin genoeg over het ontslag van Sophie...

    Btw: Het Nieuwsblad van vandaag al gelezen? Als bezoeker van mijn blog, raad ik u aan dat zeker eens te doen. De krant gewoon mooi in het midden openvouwen.

    04-09-2006, 21:35 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophie D'Hulst ontslagen
    sofie Roddel ivm Sophie D'Hulst is niet langer meer een roddel! Het werd al langer "gezegd" dat gemeenteraadslid  Sophie D'Hulst zou ontslagen worden op het VLD-kabinet omdat ze bij Lier&Ko ging opkomen. Zonder enige mening uit te spreken over de kwaliteiten van deze jonge Lierse politica, is dit wat mij betreft volledig terecht!  Lier & Ko doet in haar campagne vaak zeer duidelijke anti-VLD uitspraken, je aansluiten bij zo'n stadspartij is akkoord gaan met haar gedachtengoed én uitspraken. In het geval van Lier&KO kunnen we natuurlijk niet meteen van een sterk coherent gedachtengoed spreken, daar heeft iedereen zo zijn eigen beweegredenen om op de lijst te staan.

    Sophietje, ik vrees een beetje voor je politieke carièrre, het enfant terrible spelen daar had je beter mee gewacht tot je een zekere jean-marie-dedecker-status had verworven.  Een politieke carièrre in een stadspartij stelt niet veel voor.  De geschiedenis leert ons ook dat stadspartijen vaak niet lang in leven blijven, Lier MM zou je een uitzondering kunnen noemen, hoewel er ook daar niet echt sprake is van een continu beleid/bestuur, daar duurt hun 6 jaar lange winterslaap net iets te lang voor.

    04-09-2006, 02:38 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (18 Stemmen)
    03-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flyer Jan Mortelmans Vlaams Belang

    Vanmorgen flyer van  Jan Mortelmans in de bus gekregen, lijsttrekker Vlaams Belang.  Achteraan zijn flyer staat zoals we wel vaker zien de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.  Wat wel opvalt is dat hij enkele namen/nummers gewoon niet vermeldt... wat zou daar de reden van zijn??

    Dit is de  lijst die op de flyer staat:

    1.         Jan Mortelmans

    6.         Ella Cornelis

    7.         Olivier PEETERS

    9.         Véronique VERCAMMEN 

    12.       Jef DILLEN

    13.       Christel DE WIN

    14.       Greet VAN DE VEN 

    15.       Bart DECKERS

    16.       Glenn BAETEN

    18.       Sandra PEYNAERTS

    19.       Hubert VAN LOOY

    21.       Brigitta GEYSEN

    23.       Ken RADULESCU-VAN DAELE

    24.       Wilfried MANNAERTS 

    27.       Rudy MIN

    28.       Peter CELIS 

    31.       Paul Boschmans



    Dit is de oorspronkelijke lijst zoals je hem kan terugvinden op de website:

    1.         Jan MORTELMANS

    2.         Jenny VAN DAMME

    3.         Jan VAN GORP

    4.         Frans VERZWYVEL

    5.         Nicole HELLEMANS

    6.         Ella CORNELIS

    7.         Olivier PEETERS

    8.         Marcel TAELMAN

    9.         Véronique VERCAMMEN

    10.       Lief RYPENS

    11.       Walter MARIEN

    12.       Jef DILLEN

    13.       Christel DE WIN

    14.       Greet VAN DE VEN

    15.       Bart DECKERS

    16.       Glenn BAETEN

    17.       Annie VAN CAMP

    18.       Sandra PEYNAERTS

    19.       Hubert VAN LOOY

    20.       Alfons DE HAES

    21.       Brigitta GEYSEN

    22.       Maria ARAS-DE BLAUW

    23.       Ken RADULESCU-VAN DAELE

    24.       Wilfried MANNAERTS

    25.       Monique BAETENS

    26.       Caro VERCAMMEN

    27.       Rudy MIN

    28.       Peter CELIS

    29.       Christel CRAUWELS

    30.       Jenny BRUYLANDT

    31.       Paul Boschmans



    Wat hebben Jenny Van Damme, Frans Verzwyvel, Marcel Taelman en vele andere verkeerd gedaan dat ze niet op de persoonlijke flyer van hun lijsttrekker mogen staan? Discriminatie binnen de partij? Twisten binnen de lijst? Wie zal het zeggen...

    03-09-2006, 17:30 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
    01-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen Lier 8 oktober


    Op deze site zal je binnekort alle informatie kunnen terugvinden omtrent de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober in Lier.

    De partijen die in Lier opkomen zijn:

    GROEN!
    LIER LEEFT( SP.A en SPIRIT)
    CD&V - N-VA
    VLD
    LIER MM     (heeft nog geen officiële website, tot ze er een hebben, is deze wel leuk, klik maar)
    VLAAMS BELANG
    LIER & KO

    De kandidaten:

    Groen!

    Nog geen officiële lijst, de eerste vier zijn wel reeds bekend:

    1) Rony van Oosterwijck  
    2) Katrien Vanhove
    3) Gisela Jannis
    4) Guy De Vries

    Lier Leeft

    Nog geen officiële lijst bekend, maar er is een heel grote kans dat enkele van deze mensen op de lijst zullen staan:

    annemie - ann- bart - bert - bettina - carl - els - eddy - filip - frans - freddy - geert - gerd - hans - hans - herman - inge - ingrid - ismael - iwan - jan - jan - johan - karin - leen - linda - luc - ludo - memet - nele - öztürk - pascal - peter - ronny - sandra - sharon - sofie - stefan - sylvie - veerle - wai hoi - wim

    Deze zijn wel reeds bekend:

    1)
    Els Van Weert
    2) Annemie Schuermans
    30) Karin Heremans
    31) Bettina Geysen  (VRT topvrouw)

    De mannen die zich tussen dit kwartetje vrouwen zullen bevinden, zijn nog niet bekend, maar kunnen zich enkel gelukkig prijzen!

    Bij jongeren ook geen gebrek bij Lier Leeft, dus deze mensen zullen ook wel een plekje krijgen:

    Sylvie Bracqué

    Wim Kinnet

    Leslie Bosseleer

    Annelies Bervoets

    Sofie Bervoets

    Wai-Hoi Tsang


     

    1) VAN DEN BOGAERT Guido 
    2) VAN DEN BULCK Rita 
    3) BREUGELMANS Koen 
    4) VAN EESTER Gert
    5) BOOGAERTS Frank (N-VA) 
    6) VERWAEST Rik (N-VA) 
    7) VAN DYCK Katleen 
    8) FRANQUET Marc 
    9) VAN EETVELT Kristin 
    10) WIJCKMANS Sam 
    11) VAN DESSEL Annemie 
    12) VAN KEER Tim 
    13) DE POOTER Elke 
    14) BEIRINCKX Yves 
    15) BEIRINCKX Joske 
    16) VANDERGHOTE Didier 
    17) VAN DESSEL Mia 
    18) MARTIN Danny 
    19) LAMBRECHTS Gerda 
    20) BAETENS Robin 
    21) DAELEMANS Jo 
    22) T’ SEYEN Jef 
    23) KENNES Marleen 
    23) STROOBANTS Walter 
    25) BOONS-VAN GOOL Niki 
    26) DE WIT Bart 
    27) MANNAERTS Ineke 
    28) JANSSENS Dirk 
    29) GILS Emmy (N-VA)
    30) WAGNER Christina (N-VA) 
    31) VEKEMANS Maria 

    VLD

    1) Marleen Vanderpoorten

    2) Walter Grootaers

    3) Johnny Vermeulen

    4) Christel Van den Plas

    5) Ivo Andries

    6) Peter Van de Velde

    7) Sabine Leyzen

    8) Rik Ceulemans

    9) Louis Rits

    10) Sanya Özdemir

    11) Philip De Koninck

    12) Kelly Verheyden

    13) Kelly Vermylen

    14) Sien Teysen

    15) Frank Groffi

    16) Rudi Van Springel

    17) Greta Hiel

    18) Martine De Mulder

    19) Herman Alaers

    20) Patrick Dijckmans

    21) Viviane Huyskens

    22) Janine Dierckx

    23) Marie-Josée Bellens

    24) Anne Mortelmans

    25) Paul Kusseneers

    26) Pascale Gillot

    27) Myriam Lens

    28) Louis Weckx

    29) Jim Goetze

    30) Patrick Tersago
    31) Jan Hendrickx


    LIER MM

    We wachten vol ongeduld op hun lijst, politieke waarde zal deze lijst niet echt hebben, maar amusement waarschijnlijk wel, volgende mensen komen zeker op voor Lier MM:

    Betty Owczarek
    Roland Liboton
    Bart Scheers
    Patrick Maes

    Deze mensen zullen zeker wel hun steun betuigen aan Lier MM, op de lijst zullen ze niet staan omdat ze niet in Lier wonen:

    Jan Ceulemans

    Herman Helleputte


    Vlaams Belang

    1.         Jan MORTELMANS

    2.         Jenny VAN DAMME

    3.         Jan VAN GORP

    4.         Frans VERZWYVEL

    5.         Nicole HELLEMANS

    6.         Ella CORNELIS

    7.         Olivier PEETERS

    8.         Marcel TAELMAN

    9.         Véronique VERCAMMEN

    10.       Lief RYPENS

    11.       Walter MARIEN

    12.       Jef DILLEN

    13.       Christel DE WIN

    14.       Greet VAN DE VEN

    15.       Bart DECKERS

    16.       Glenn BAETEN

    17.       Annie VAN CAMP

    18.       Sandra PEYNAERTS

    19.       Hubert VAN LOOY

    20.       Alfons DE HAES

    21.       Brigitta GEYSEN

    22.       Maria ARAS-DE BLAUW

    23.       Ken RADULESCU-VAN DAELE

    24.       Wilfried MANNAERTS

    25.       Monique BAETENS

    26.       Caro VERCAMMEN

    27.       Rudy MIN

    28.       Peter CELIS

    29.       Christel CRAUWELS

    30.       Jenny BRUYLANDT

    31.           Paul BOSCHMANS


    Lier & KO


    Op hun website staan deze namen in alfabethische volgorden:

    Jules Blomme Martine Brabants-Van Schil Kristin Cafmeyer Tom Claes
    Geert Cornelis Karolien Daems Marc De Belder Lena De Peuter
    Michel De Vries Ywan De Weerdt Luc Dierckx Inge Haverhals-Kuylen
    Guy Hendrickx Marina Hermans jan Hermans Jacqueline Heulens
    Simonne Jacobs-Van Mechelen Toon Janssen Myrthe Maes Monique Oppers
    Ludo Peeters Thomas Renders Hugo Siebens Marc Stubbe
    Leyla Top Nancy Van den Brande Nora Van Dessel Wout Van Dessel

    Hun lijst staat dus nog niet officieel op hun website maar als we mogen afgaan op de rangschikking van de foto's, dan geeft dat volgende lijst. Ik ben bijna 90% zeker dat deze lijst juist is:

    01--Jan Hermans
    02--Sophie D'Hulst
    03--Ludo Peeters
    04--Leyla Top 
    05--Luk 
    06--Monique Oppers 
    07--Tom Claes 
    08--Kristin Cafmeyer 
    09--Thomas Renders 
    10--Inge Haverhals-Kuylen 
    11--Michel De Vries
    12--Martine Brabants-Van Schil 
    13--Jules Blomme 
    13--Nadine
    15--Marc De Belder 
    16--Jacqueline Heulens 
    18--Myrthe Maes 
    19--Toon Janssen 
    20--Karolien Daems 
    21--Ywan De Weerdt ( ex- Sp.A )
    22--Nancy Van den Brande 
    23--Guy Hendrickx 
    23--Nora Van Dessel 
    25--Luc Dierckx 
    26--Simonne Jacobs-Van Mechelen 
    27--Geert Cornelis 
    28--Lena De Peuter 
    29--Wout Van Dessel ( alias DJ Wout van Illusion ) 
    30--Marina Hermans ( ex-VLD ) 
    31--Hugo Siebens


     

    01-09-2006, 00:00 Geschreven door Jeroen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (22 Stemmen)
    Archief per week
  • 27/10-02/11 2008
  • 02/10-08/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006

    Vertel het mij!

    Weet u iets over de Lierse politiek dat u graag wil delen met de bezoekers van deze blog? Heeft u iets opgevangen? Gewoon een mening? Druk dan op onderstaande knop om mij te e-mailen. Uiteraard met eervolle vermelding of indien u het wenst blijft u volledig anoniem.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Gastenboek Jeroen Swinnen
  • Brainstorming tips for your college essay
  • Academic & Research Paper Writing Writing Books
  • Leuke site
  • Hey
  • proficiat met je blogsite

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs