Inhoud blog
 • 11/06/2009: Het smeden van
 • Kick-off meeting
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Stevie Wonderborat - runaway groom
  Hoe het vrijgezellenweekend van Stevie tot stand komt...
  11-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11/06/2009: Het smeden van
  Donderdag 11/06/2009: deze dag zal de geschiedenis ingaan als de dag waarbij ondergetekende, samen met metgezellen President Greg, Iron Tom, Textile Carl, Eagle-Eye Louis en Stuksken Eten Gill verder duivelse plannen smeedden om Wonderborat Stevie voor enkele dagen een toontje lager te laten zingen. Nadat President Greg zijn First Lady heeft weggestuurd (MEN ONLY!!!) kunnen we van start gaan: Achouffe-time!
  Een wijs Chinees man zei ooit: "烧伤 孰 脚跟" , en deze wijze woorden zullen we vanavond toch in acht nemen met de vorige vergadering in het achterhoofd.

  Tijdens de vorige meeting hadden we besproken om naar Salamanca te gaan. Enige research had ons geleerd dat Salamanca een rasechte studentenstad is met vééél jonge, vurige Spaanse studenten. Textile Carl kan ervan meespreken, hij heeft er als student ooit zijn leven gewaagd. Het komt er nu op aan om een aantal gepaste opdrachten te bedenken die Wonderborat Stevie met vrucht moet beëindigen, wil hij met een gerust gemoed zijn vrijgezellenleven achter zich laten. Aangezien alle aanwezigen reeds meerdere jaren in het huwelijksbootje gestapt zijn of reeds enige tijd naast dezelfde partner slapen, zijn we meesters in het bedenken van snode plannen. We dienen er ons eveneens van te vergewissen dat we vestimentair op en top in orde zijn, want we weten allen dat Wonderborat Stevie daar wel heel gevoelig aan is. Gelukkig leerde een laatste blik in zijn agenda dat Eagle-Eye  Louis tóch meekan op weekend (Eagle-Eye  Louis ging er maanden vanuit dat hij nog met zijn lieftallig vrouwtje op reis ging zijn), zodat we een echte heer in ons midden hadden die ons naar behoren zou kunnen kleden (zalig de persoon die de contactlens heeft uitgevonden).

  De doelstelling van de avond wordt gehaald: de grove lijnen voor het weekend zijn uitgetekend en de taken zijn verdeeld. Een speciale vermelding verdient hier ook Stuksken Eten Gill: dankzij hem keren we met een volle maag en een vrij fris hoofd huiswaarts.

  11-06-2009 om 00:00 geschreven door Wim  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kick-off meeting
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is eindelijk zover. De eerste meeting is achter de rug. 4 moedigen waren erbij om een onvergetelijk vrijgezellenweekend voor Stevie voor te bereiden. The place-to-be voor deze meeting: De Dulle Griet in Gent. Onder het voorzitterschap van Greg hebben 3 anderen - Tom, Carl en Wim - zich rond de ronde tafel verenigd. Gill blijft telefonisch stand-by. 2 Achouffes, een Floreffeke en een Geuze moeten de stroeve hersenen in een brainstormmodus brengen.
  De eerste challenge: WAAR kunnen we Stevie klein krijgen? Een lijst met een 30-tal bestemmingen binnen Europa wordt onder de loep genomen, terwijl ondertussen een tweede glaasje wordt genuttigd. Al gauw wordt de lijst uitgedund tot 5 potentiële bestemmingen: Berlijn, Dublin, Glasgow, Riga en Salamanca. Aangezien het kernkabinet er niet aan uit raakt - Greg en Carl opteren voor Riga, Tom en Wim voor Salamanca - worden enkele hulplijnen ingeschakeld. Er komt een lichte meerderheid voor Salamanca, maar de Riga-boys plooien niet. Dublin komt ineens opnieuw in beeld, maar dit blijkt een afleidingsmanoevre (vanuit Dublin kan je zowat elk moment van de dag naar Riga vliegen).
  Plots is er eensgezindheid: iedereen bestelt Achouffe!! Er wordt nog een hele tijd heen en weer gediscussieerd, de voorzitter dreigt zelfs met zijn afgedwongen veto-recht, en er wordt een nieuwe hulplijn aangesproken. Enkele Amsterdamse studentjes (die perfect in Riga zouden thuishoren) worden in de discussie betrokken. De Amsterdamse walletjes komen zowaar in beeld.
  Enkele glazen later is er eensgezindheid. De neuzen staan in dezelfde richting. Net op tijd, want De Dulle Griet nadert het sluitingsuur. We kunnen geen bier meer krijgen en we beseffen dat het zinloos is om verder te vergaderen. We besluiten dan maar om huiswaarts te keren.
  Conclusies van deze kick-off meeting: we hebben allemaal een glaasje teveel op, er mag niet tegen openbare gebouwen geplast worden (de eerste boetes zijn binnen) en morgen wacht een lelijke kater. Tom was zo verstandig om een dagje verlof te nemen, de anderen zullen moeten lijden. Tot de volgende!

  Bijlagen:
  DSC00155.JPG (462 KB)   
  DSC00156.JPG (538.9 KB)   

  03-04-2009 om 00:00 geschreven door Wim  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 08/06-14/06 2009
 • 30/03-05/04 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!