Extra speelse oefeningen
  • Bingel
  • Kabage
  • Leerrijke spelletjes 1
  • Leerrijke spelletjes 2
  • Werkwoorden Frans inoefenen
  • agenda

    Belangrijke data in mijn agenda

    Websites om actua voor te bereiden
  • Karrewiet
  • Het Nieuwsblad
  • VTM
  • VRT
  • Het Laatste Nieuws
  • Naar het middelbaar
  • CLB
  • Onderwijskiezer
  • Klasblog 3de graad Leefschool Groene Poortje Kaster

    17-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talentenarchipel december
    Muziekeiland : Lander, Jarne, Gunnar en Beau
    Lander, Jarne, Gunnar en Beau beluisterenden liedjes op de computer. Soms kwam ook het zangtalent in hen boven.



    Beeldeiland : Michiel, Riet, Seppe en Yelten
    Michiel maakte een zwaard uit klei dat hij de tweede les finaliseerde.
    Riet werke verder aan haar haakwerkje.
    Yelten en Seppe tekenden de eerste keer op het digitale bord en speelden de tweede keer het spel Party & Co. Een spel waar ze veel moeten tekenen, neurieën, uitbeelden,...






    Sameneiland : Arne, Jonas en Bengt
    De eerste keer speelden Arne, Jonas en Bengt ons nieuwe spel 'In een handomdraai'. De tweede keer speelden ze met het freesbeespel dat we kregen van Fleur als cadeau voor haar verjaardag.



    Fijneiland : Noa, Seppe, Kenji en Einar
    Noa werkte eerst verder aan haar weefwerkje en dan aan haar nieuwjaarsbrief.
    Seppe, Kenji en Einar speelden de eerste keer met de levensgrote mikado. De tweede keer tekenden ze een soort van stripverhaal.




    Beweegeiland : Amelie, Louise en Ilana
    De eerste les dansten Amelie, Louise en Ilana onder begeleiding van 'Just Dance'. De tweede keer fietsten ze erop los.



    Wil- en durfeiland : Ymke, Margot, Eva en Fleur
    Ymke werkte haar weefwerkje af terwijl Margot, Eva en Fleur een proef-en voelspel maakten. De eerste keer moesten de andere leerlingen voelen aan dingen en dan natuurlijk raden. De tweede keer mochten ze dan dingen proeven.




    'k Ben benieuwd wat 2016 zal brengen...

    17-12-2015 om 16:26 geschreven door Meester Bram  


    15-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratiedag in Brussel
    Vorige week donderdag gingen wij met de klas naar Brussel. We werden er een hele dag ondergedompeld in de wereld van de democratie.
    In de voormiddag gingen we naar het BelVue-museum waar we in de huid kropen van politici. We keken eerst wat wij belangrijk vonden, maakten dan samen met 4 andere politici een partijprogramma op en tot slot moesten we dat verdedigen in het parlement. 's Middags aten we onze boterhammen op in het Warandepark met zicht op het Koninklijk Paleis. In de namiddag brachten we dan een bezoek aan het Vlaams Parlement. Gids Sven nam ons mee doorheen het grote gebouw met een heleboel belangrijke kunstwerken. We mochten ook in het parlement zelf binnen en ook in de commissiezaal. Jammer genoeg kregen we geen echte politicus te zien. Tot slot kregen we ook nog een frisdrankje aangeboden door het Vlaams Parlement. Na nog een half uurtje ravotten in het Warandepark was het jammer genoeg tijd om terug naar huis te gaan. Het was een lastige maar zeer boeiende dag. 

    Foto's zeggen natuurlijk veel meer dan tekst. Daarom heb ik alle foto's gebundeld in een filmpje dat je kan vinden in bijlage.










    Bijlagen:
    brussel.wmv (6 MB)   

    15-12-2015 om 00:00 geschreven door Meester Bram  


    04-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstap naar Brussel

    Beste ouders,

    Zoals het er momenteel naar uit ziet, gaan wij volgende week met de trein naar Brussel. We gaan daar een dagje democratie beleven. In de voormiddag gaan we naar het BelVue-museum voor een workshop rond democratie en in de namiddag brengen we een bezoek aan het Vlaams parlement.

    We hopen dat we er een leuke dag van kunnen maken.

    Nuttige informatie :

    Ø Vertrek : 8u10 aan het station in Anzegem (kant Gijzelbrechtegemstraat)(de trein vertrekt om 8.18. Opvang voorzien aan het station vanaf 8u00 )

     Ø Terug : 18u15 aan het station in Anzegem (kant station)

    Wat meebrengen :

    ü  Fluohesje van de school

    ü  Gezonde picknick met 2 drankjes (minstens 1 flesje water)

    ü  2 tussendoortjes (koek of fruit)

    Wie omwille van de een of andere reden niet mag deelnemen, komt die dag gewoon naar de school. Daar zullen ze dan werken in één van de andere klassen. Gelieve dit wel op voorhand aan mij te laten weten via een bericht in de agenda. Zo weet ik wie zal meegaan en wie niet.

    We denken dat het verantwoord is om de uitstap door te laten gaan omdat: 

    1. We bezoeken het parlement (een van de best bewaakte gebouwen)
    2. We nemen geen metro
    3. We bevinden ons nooit in een grote menigte
    4. We nemen voldoende begeleiding mee (mezelf, de mama van Noa en de papa van Jarne)

    04-12-2015 om 15:27 geschreven door Meester Bram  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekopdracht : Samen spelen
    De weekopdracht van deze week had alles te maken met Sinterklaas. De proeven liepen op z'n einde, de Sint kwam met zijn pieten langs op onze school, we speelden enkele groepsspelen samen met de 2de graad en ... we speelden een spel deze namiddag!!! Alle leerlingen brachten een spelletje mee en mochten in groepjes enkele spellejes spelen. Als dat niet leuk was!!!













    04-12-2015 om 15:26 geschreven door Meester Bram  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talentenarchipel November

    De maand november liep deze week op zijn einde. We zetten dus de eindsprint in richting kerstvakantie. Ook in november hebben de leerlingen een maand lang gewerkt aan een nieuw interesseveld in de talentenarchipel. Deze foto’s zijn een impressie van de talentenarchipel van de afgelopen maand :

    Muziekeiland : Einar, Seppe en Ilana : De drie muzikanten beluisterden hedendaagse muziek op de computer.

    Beeldeiland : Louise, Amelie, Ymke, Riet en Noa : Louise en Amelie maakten de eerste keer werkjes van klei die ze de tweede keer met verf afwerkten. Ymke en Noa leerden van Ann weven en Riet leerde van Ann haken.

    Sameneiland : Eva, Margot en Fleur : Eva, Margot en Fleur gingen meester Wouter een handje helpen met zijn kleuters. De eerste keer maakten ze lekkere wortelpuree. De tweede keer transformeerden ze de kleuters in Sinten en Pieten en maakten ze een heus pietenparcours.

    Fijneiland : Michiel, Jonas, Gunnar en Beau : Michiel en Jonas hielden zich bezig met knex en lego creator terwijl Gunnar en Beau met klei en verf een voetbalplein in elkaar boksten

    Wereldeiland : Yelten, Seppe en Jarne : Yelten, Seppe en Jarne verdiepten zich de eerste keer in de wereld van de natuurverschijnselen.  Ze maakten met hedendaagse producten een batterij en experimenteerden met planten. De tweede keer hielden ze zich bezig met de wondere wereld van elektriciteit.

    Beweegeiland : Jev : Jev deed wat hij het liefste deed en dat is fietsen.

    Wil- en durfeiland : Arne, Bengt, Kenji en Lander : Bengt, Kenji en Lander zochten de eerste keer een recept op om cupcakes te maken. Het recept en de ingrediënten maakten ze dan de tweede keer tot lekkere cupcakes. Dat was smullen. Arne voelde niks voor het koken en maakte dan maar een spelbord voor in de klas.






    04-12-2015 om 15:26 geschreven door Meester Bram  


    19-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Technologie Olympiade
    Vorige week donderdag namen we met de hele klas deel aan de Technologie Olympiade. Deze werd georganiseerd door de Vlaamse universiteiten en de Vlaamse overheid. De leerlingen moesten 1,5 uur zwoegen op technologische raadsels. De 60 beste leerlingen (van de 15000) mogen dan op 5 december deelnemen aan de finale om zo te zien wie de grootste technologiefreak is. Hopelijk zit er bij de finalisten ook iemand van Kaster bij!













    19-11-2015 om 16:32 geschreven door Meester Bram  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van de smaak
    Deze voormiddag maakten we met de hele klas een prei/ajuin-quiche. Dit alles in het kader van de week van de smaak. Alle klassen van de school maken iets met streekproducten. Morgen mogen de leerlingen dan in alle klassen eens gaan proeven. Hopelijk valt onze quiche in de smaak. Voor wie de quiche ook eens wil maken : Het recept staat bij de bijlagen.



    Bijlagen:
    Quiche met prei en ajuin.docx (27.8 KB)   

    19-11-2015 om 16:19 geschreven door Meester Bram  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netbaltornooi
    Gisterennamiddag was het weer zover, het interscholen netbaltornooi. Leerlingen van het 5de en 6de leerjaar uit heel Groot-Anzegem namen het tegen elkaar op. Ook onze klas was goed vertegenwoordigd. Er deden maar even 13 van de 23 leerlingen mee. Daardoor konden we een jongensploeg en een meisjesploeg maken. De jongensploeg bestond uit Yelten, Michiel, Jonas, Beau, Lander, Seppe en Bengt en de meisjesploeg uit Amelie, Louise, Margot, Ymke, Fleur en Eva. Zowel de jongens als de meisjes wonnen 2 van hun 3 matchen en verloren er slechts een. Dat bracht de jongens in de halve finale. Door een collectieve offday verloren ze deze match kansloos. Ze speelden nog de kleine finale die ze eveneens verloren. Zo eindigden ze op een vierde plaats (van de 10 ploegen!). De meisjes wonnen hun reeks en speelden daardoor rechtstreeks de finale. Daarin verloren ze kansloos tegen de grotere meisjes van het Bollebos. Ze eindigden wel mooi op de tweede plaats (van de 8 ploegen!). Het was dus een heel mooie sportieve namiddag voor de kinderen van Kaster. Hopelijk kunnen ze dit op de volgende tornooien doortrekken.

































    19-11-2015 om 16:17 geschreven door Meester Bram  


    10-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de boekenbeurs

    Vandaag zijn we naar de boekenbeurs geweest in de Ansold in Anzegem. We gingen er, naar goede gewoonte, met de naartoe. We hebben er geluisterd naar een jeugdauteur, nl. Piet De Loof. Hij gaf veel uitleg over zijn boeken en over muziek, want zijn boeken zijn vooral geïnspireerd op muziek en geluiden. We vonden het een grappige schrijver die aardig kon vertellen. Ook hebben we gekeken naar de boeken op de boekenbeurs aan de hand van een zoektocht. Wie weet winnen we de eerste prijs, nl. een boekenpakket.























    10-11-2015 om 16:35 geschreven door Meester Bram  


    30-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hazelnootkoekjes bakken
    Twee weken geleden gingen wij met de hele klas op uitstap naar het bos. Na afloop van de sessie 'Natuur Digitaal' kregen we van de gids een recept mee om hazelnootkoekjes te bakken. De leerlingen kregen dan ook tegen vandaan de opdracht om hazelnoten te verzamelen. Deze moesten ze eerst ontpellen,





    en daarna moesten ze fijngemalen worden. De fijngemalen hazelnoten konden dan bij het deeg en zo konden we de koekjes maken.


    De koekjes waren overheerlijk, maar ik had jammer genoeg geen fototoestel bij de hand. Maar diegene die ze zelf ook eens willen bakken, vinden het recept in bijlage.

    Bijlagen:
    recept hazelnootkoekjes.pdf (36.4 KB)   

    30-10-2015 om 17:24 geschreven door Meester Bram  


    26-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EHBO
    Deze namiddag kregen we een les EHBO van een echte medewerker van het Rode Kruis. EHBO is de afkorting van Eerste Hulp Bij Ongevallen. 



    Eerst leerden we hoe we een schaaf-, snij- en brandwonde moesten verzorgen. Er werd ons ook uitgelegd hoe we een steriel gaasje steriel uit de verpakking halen en ook steriel houden.



    Toen werd er ons uitgelegd hoe we een spiraalverband aanbrachten bij een ander persoon. Eerst moesten we kijken hoe testpersoon Seppe een verband kreeg. En nadien was het aan onze beurt. 






    Ook meester Bram werd als testpersoon gebruikt. Hij kreeg een driehoeksverband aangebracht dat we gebruiken bij brandwonden.



    En last but not least kregen wij ook een thermisch deken in het echt te zien.


    Hopelijk kunnen we de geleerde stof nu ook in de praktijk gebruiken als iemand een klein ongelukje tegen komt.

    26-10-2015 om 16:22 geschreven door Meester Bram  


    16-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talentenarchipel oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De derde week van de maand oktober zit erop en zo ook de talentenarchipel van deze maand september. De leerlingen hebben een maand lang gewerkt in hun eerste interesseveld. Deze foto's zijn een impressie van de talentenarchipel van afgelopen maand.
    Muziekeiland : Bengt, Amelie en Louise
    De eerste keer beluisterden Bengt, Amelie en Louise muziek op de computer. De tweede keer deed Bengt nog eens hetzelfde terwijl Amelie en Louise dansten op muziek (hier mocht ik jammer genoeg geen foto's van nemen) 





    Wil en durfeiland : Beau, Einar, Jarne en Jonas
    Beau en Einar hadden het idee om een lekkere Petit Beurre-taart te maken. Daarvoor zochten ze de eerste keer een recept op en maakten ze ook hun boodschappenlijst. 
    Jonas en Jarne begonnen de eerste keer aan een spelbord. Maar omdat Jarne vandaag ziek was, hielp Jonas mee met Beau en Einar.
    Het spelletje zal wel nog af geraken dit jaar. Want uitstel is geen afstel.









    Wereldeiland : Jev en Lander
    Jev werkte aan een powerpoint over een van zijn grootste passies, nl. nummerplaten. Hij combineerde dit met ons thema over de Europese Unie en zal ons volgende week alle nummerplaten van de Europese Unie laten zien.
    Lander ontdekte de wondere wereld van mechanica. Hij werkte met onze speldoos rond tandwielen, hefbomen, verbindingen,...





    Sameneiland : Riet en Ymke
    Riet en Ymke speelden deze maand veel samen. En dat waren allerlei spelletjes zoals Mikado, Vlotte Geesten en Monopoly.



    Beweegeiland : Kenji, Gunnar, Michiel en Arne
    Kenji, Gunnar, Michiel en Arne lieten zich deze maand helemaal gaan op ons nieuwe fietsparcours. De fietsen zijn dus weer een beetje meer versleten.







    Sameneiland : Yelten, Ilana, Seppe en Seppe
    Yelten, Ilana, Seppe en Seppe werkten deze maand samen met meester Wouter en juffrouw Lore. Ze kropen even in de huid van meester/ juf en deden allerlei spelletjes met de kleuters. En leuk dat de kleuters het vonden!!!






    Taaleiland : Noa, Fleur, Margot en Eva
    Noa, Fleur, Margot en Eva waren deze maand journalisten. Ze interviewden alle leerlingen van de klas en maakten voor elke leerling een identiteitskaart i.v.m. hun interesses.

    16-10-2015 om 17:29 geschreven door Meester Bram  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar het bos!

    Deze week was het 'Week van het bos'. Daarom gingen wij maandag wij met de fiets richting Tiegembos. De weergoden waren ons heel gunstig gezind, want we kregen een heel mooi weertje mee. Wij werden opgewacht door natuurgids Patrick Buysschaert. Samen met hem gingen we eerst richting 'De Boomklever', het natuurkundig klaslokaal van de gemeente Anzegem. Daar kregen wij eerst een algemene uitleg over het bos en over de werking van een fototoestel. Wij gingen namelijk met ons fototoestel de natuur in. Nadien trokken wij met ons fototoestel in de hand het bos in om daar allerhande foto's te maken. Die foto's verwerkten wij deze week in natuurpowerpoints.























    16-10-2015 om 17:10 geschreven door Meester Bram  


    24-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europakoffer
    Maandag begonnen we met onze lessenreeks rond de Europese Unie. Daarvoor konden we gebruik maken van de Europakoffer van de provincie West-Vlaanderen. Deze bevat mooi aanschouwelijk materiaal zoals een tijdlijn, de vlaggen van elk land van de Europese Unie, spelletjes,...


     
    Vandaag gebruikten we de spelletjes die in de koffer zaten om de werking van de Europese Unie van dichtbij te bekijken. We maakten samen met ons meter/peter/metekind/petekind tien legpuzzels. Elke legpuzzel ging over één taak die de Europese Unie op zich moet nemen.
    Vrede

    Voeding

    Grenzen

    Regio's

    Veiligheid

    Milieu

    Hulp

    Taal

    Cultuur

    Jeugd

    24-09-2015 om 16:25 geschreven door Meester Bram  


    18-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talentenarchipel september
    De derde week van het schooljaar zit erop en zo ook de talentenarchipel van de maand september. De leerlingen hebben een maand lang gewerkt in hun eerste intresseveld. Deze foto's zijn een impressie van de talentenarchipel van afgelopen maand.
    Muziekeiland : Arne, Michiel, Jonas en Kenji
    De eerste keer beluisterden ze alledrie muziek op het internet. De tweede keer keek Kenji opnieuw naar zijn lievelingsnummers terwijl Jonas, Michiel en Arne zelf muziek maakten.







    Denkeiland : Noa
    De graag werkende Noa werkte tijdens de maand september aan haar scheurblok, haar kangoeroemapje en in de nieuwe breinboekjes.



    Fijneiland : Ymke, Margot, Riet, Eva en Jev
    Ymke, Margot, Riet, Eva en Jev maakten samen een gezelschapsspel zoals ganzenbord. Hopelijk kunnen we het dan eens spelen in de klas.





    Beeldeiland : Lander en Ilana
    Lander en Ilana maakten twee weken geleden werkjes uit klei. Vandaag schilderden ze deze werkjes om ze nog mooier te maken.





    Sameneiland : Amelie, Louise en Fleur
    Amelie, Louise en Fleur werkten samen met juf Lore en meester Wouter en hielpen bij de kleuters. Worden zij de kleuterjuffen van de toekomst?





    Beweegeiland : Seppe, Einar, Beau en Bengt
    Seppe, Einar, Beau en Bengt deden wat ze graag doen, nl. bewegen. En dan nog meer specifiek voetballen.



    Wil en durfeiland : Yelten, Gunnar, Jarne en Seppe
    Yelten, Gunnar, Jarne en Seppe zochten de eerste keer uit hoe ze pudding konden maken. Ze maakten hun boodschappenlijstje en gaven het aan mij. Vandaag maakten ze samen met Ann de pudding klaar en zo konden wij deze namiddag smullen van een overheerlijk potje pudding.



    Ik ben nu al benieuwd wat de talentenarchipel in de maand oktober zal brengen...

    18-09-2015 om 17:15 geschreven door Meester Bram  


    15-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In scène gezet
    Vandaag werkten we tijdens het muzisch doorschuifsysteem met het fototoestel. We lieten ons inspireren door kunstenaar 'Slinkachu' en maakten scènes van speelgoedfiguren in de natuur. En dit is het resultaat geworden!
    Tip : Om het fotofilmpje te bekijken moet je de bijlage hieronder downloaden...

    Bijlagen:
    in scene gezet.wmv (5.4 MB)   

    15-09-2015 om 16:16 geschreven door Meester Bram  


    12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardagen
    In de nieuwsbrief van deze week stond te lezen dat wij geen fan zijn van snoepjes om te trakteren voor een verjaardag. Wij zijn veel meer voorstander van een stuk speelgoed waarmee alle leerlingen van de klas kunnen spelen. Nu vragen jullie je waarschijnlijk af : 'Met welk speelgoed kan de jarige de klas het meeste plezier doen?' Daarom ben ik de online catalogussen van enkele winkels gaan doorzoeken en kwam om volgende 'shortlist' met spelen van ongeveer 10 euro. 

    - voetbal (geen leder)
    - Ballenpomp
    - Zeg geen Ja, Zeg geen Nee (Family Editie)
    - Take 5
    - Squala FlitsQuiz (groep 6 t/m 8)
    - Totem
    - Alle spelen van 999 games
    - Alle spelen van smart games
    - K'nex
    - BuitenSpeel ringwerpen Ring Toss
    - ...

    Een leesboek of een strip is natuurlijk ook goed.

    12-09-2015 om 14:21 geschreven door Meester Bram  


    02-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infoavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste ouders,

    Volgende week dinsdag, 8 oktober, houden wij op school per klas een infoavond over de werking van de klas. Per klas wordt de uitleg gegeven in de klas zelf. Deze infoavond is natuurlijk niet verplicht maar altijd wel handig om alle nieuwtjes te horen en/of vragen te stellen.
    De planning ziet er als volgt uit :
    peuter - 1ste kleuter : 18u30
    2de en 3de kleuter : 19u30
    1ste graad : 20u30
    2de graad : 18u30
    3de graad : 18u30

    groetjes,
    Meester Bram

    02-09-2015 om 17:36 geschreven door Meester Bram  


    01-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste schooldag
    Deze morgen kwamen alle kinderen na twee maanden vakantie terug gepakt en gezakt naar school. We werden er ontvangen door ons oudercomité met chocolademelk, koffie en sandwiches. Zo konden de ouders nog een beetje keuvelen om zo hun zoon- en/of dochterlief in de gaten te houden. Ook stonden er op speelplaats allerlei volksspelen opgesteld waarmee we vrij konden spelen.













    Het was ook voor de eerste keer dat we op de nieuwe speelplaats mochten voetballen. Dat was natuurlijk ook heel tof?



    Meester Geert heette iedereen welkom en wenste ons een super leuk en leerrijk nieuw schooljaar toe.






    We kregen ook bezoek van een mevrouw van de provincie West-Vlaanderen. Zij kwam ons de titel 'Duurzame en straffe school' overhandigen. Daarop zijn wij natuurlijk apetrots.






    En toen mochten we naar onze klas waar meester Bram ons alle uitleg gaf over het nieuwe schooljaar. We kregen ook al onze nieuwe werk- en leesboeken die ons mama of papa met volle moed zal mogen kaften.
    En zonder het te beseffen was het vier uur. Wat heeft de tijd gevlogen vandaag!!!

    01-09-2015 om 18:49 geschreven door Meester Bram  


    25-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een nieuwe start!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gegroet iedereen!!

    Hopelijk hebben jullie een deugddoende vakantie achter de rug? Geniet nog maar van de laatste dagen, want op dinsdag 1 september start het nieuwe schooljaar en vliegen we er terug voor 100% in.

    De klas staat volledig klaar om jullie dinsdag te verwelkomen.

    Zij die echt nog niet kunnen wachten tot dinsdag zijn op zondag 30 augustus in ieder geval van harte welkom van 10 tot 12 om al een kijkje te nemen in de klas. Dan kan je al direct zien op welke bank jij zal mogen zitten.

    Dit schooljaar verwelkomen we een nieuwe leerling in onze klas, Jev. Hopelijk zal hij zich snel kunnen aanpassen aan zijn nieuwe school en klas.

    Dit schoolgerei mag je al direct meebrengen op 1 september      

    • Schooltas
    • Heen- en weermap (A4-formaat)
    • 1 grote ringmap
    • Kussen voor in de kring (mag, maar moet niet)
    • Drinkfles
    • Turngerief

    Zo, dit was al de eerste info voor dit schooljaar. Via de agenda, de klasblog en de nieuwsbrieven kom je in de loop van het schooljaar nog meer te weten.

    We maken er samen een leuk en leerrijk schooljaar van!

    Groetjes,

    Meester Bram

    25-08-2015 om 21:56 geschreven door Meester Bram  




    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Leefschool Groene Poortje
  • Site



  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs