Foto
Zaalvoetbalclub
La Doce Overmere

Lid van
  • Voetbal Vlaanderen
  • Vlaamse Zaalvoetbalbond
  • Liefhebbers Zaalvoetbal Cup
  • Sporta
°2005

In september 2022 trapten we ons 18de seizoen op gang met ons 'Classic' team.
Ons 'Heren 2' team start in september 2023 aan hun vijfde seizoen binnen de LZV-Cup. Ook onze dameswerking, de La Doce Flames, starten aan seizoen 5, dit zowel met trainingen in Overmere als matchen in Zele en Overmere (Zeelse Liga) met 2 teams.


Belangrijke data:
Summer Kick-Off
vrijdag 13 juni 2023
Inhoud blog
  • Vrijdag 23 juni - Spaghetti avond om La Doce te steunen
  • Matchverslag 20-21 12
    Zoeken in blog

    Zaalvoetbalclub La Doce Overmere
    de blogsite van de lichtblauwe zaalvoetbalhelden uit Overmere
    3de prov. C Oost-Vlaanderen Voetbal Vlaanderen --- Regio Denderstreek Oost-Vlaanderen LZV Cup --- trainingen en Hamse Liga La Doce Flames (meisjes U16 en damesfutsal) VZVB
    08-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 06
    JC Belsele 90 - La Doce Overmere: 5-5


    September bracht ons 7 op 15, te weinig op goed te zijn. In oktober staan er 4 matchen op de planning, tijd om er direct goed in te vliegen. Het stugge Belsele hield ons goed af en mocht te makkelijk op voorsprong komen, 1-0. We kregen de boel niet georganiseerd en dan krijg je er gewoon nog eentje binnen, 2-0 achter tegen een ervaren team, geen goed idee! Dat vond onze voorzitter ook, op aangegeven van Kristof recht op doel en netjes door de benen van de goalie, 2-1. Verder kwamen we niet, in tegen deel. Het was de thuisploeg die nog een streepje mocht bij zetten na een netjes afgedwongen owngoal van onze kapitein, 3-1. De ref bleef ons op het einde viseren en gaf de thuisploeg een eerste strafbal na onze 6de fout. De kapitein van JC trapte de bal over. Kort daarna zag de ref weer ergens een fout, bal weer op de 10-meter stip. Kapitein terug achter de bal, maar Quinten hield ons in de wedstrijd, 3-1 halfweg.


    We hebben dit seizoen van nog verder teruggekomen. Dus ook nu staken we een tand bij. De sterk spelende Thomas bracht ons naar 3-2 en zelfs naar 3-3. De verdediging en doelman Quinten stonden in deze wedstrijdhelft goed op scherm en dat resulteert direct in doelpunten in ons voordeel. Op een bepaald moment kreeg Matthias een niet te verklaren gele kaart nadat hij in de rug werd aangelopen door de thuisgoalie, bizarre beslissing van de ref en weer een strafstreepje in ons nadeel. Diezelfde Matthias haalde kort daarna wel zijn gram en bracht ons op voorsprong, 3-4. Kristof al heel de match in een dienende rol zette zichzelf ook op de teller, 3-5, nog 8tal minuten te spelen. De organisatie stond als een huis, maar we kregen de zesde maar niet tegen de touwen. Met nog 2 minuten op de klok vond de ervaren thuisspits dan toch een gaatje, 4-5. Spanning ten top. Helemaal op het einde gaat Kristof alleen door, op de middenlijn werd hij abrupt gestopt. De thuisploeg helemaal over de rooie omdat de scheids fout blies, wij tevreden dat we terug konden organiseren. Raar was dan ook de merken dat de ref de fout in het voordeel gaf van de thuisploeg. Belsele bracht de bal in het spel maar verspeelden die ook snel. Op dat moment viel de ref zijn frank dat deze verkeerd gegeven overtreding dan wel het zesde strafstreepje opleverde voor zijn geliefkoosde thuisploeg. Bal op de 10 meter stip en met nog 10 seconden op de klok ging die bal wel tegen de touwen. De ref kreeg waar hij voor kwam, een gelijkspel, 5-5. Slechte aanvang van de week van de official volgens ons, jammer puntenverlies.


    La Doce: Quinten, Piet, Timo, Tom, Sim, Koen, Steven D, Thomas, Kristof en Matthias
    deleguer/coach: /
    doelpunten: Thomas (2), Steven D, Matthias en Kristof
    strafbal: 3 tegen, 1 over, 1 gered door Quinten, 1 binnen
    penalty: /

    08-10-2017 om 21:20 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    03-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 05
    La Doce Overmere - Vedett 90 Kalken: 1-4

    Altijd een stevige derby, ook deze keer. Al na 2 minuten werd er keihard doorgegaan op Piet, maar die loste dat zonder fout en in zijn eigen stijl op. Door de meer dan degelijke verdedigende organisatie konden we lange tijd de deur goed dicht houden. Dit was ook het tactisch plan voor de rest van de match, want we ontbraken heel wat spelers met eerder aanvallende kwaliteiten. Het plan leek te werken, maar we lieten ons in de eerste helft toch twee keer op dezelfde manier pakken. De sterkte Kalkenaar stoomde op langs links, voorzet naar de spits en bingo, 0-1. We probeerden ook wel wat, maar we kwamen toch te moeilijk aan de overkant. Kort voor de pauze slikten we trouwens nog een identiek tegendoelpunt, 0-2.

    Tweede helft zelfde tactische plan, maar toch met meer drang naar voor en snellere omschakeling. Het plan leek te werken. Na enkele mooie aanvallende combinaties werd Timo foutief gestopt, bal op de stip. Jammergenoeg trapte Ibrahim op de bezoekende doelman. En dan weet je wat er volgt. Het nummer 7 weer op wandel, twee man een verkoudheid bezorgt en een schicht in de korte hoek, 0-3. Captain Tom bracht er terug vuur en en opende zijn seizoensconto, 1-3. Het geloof groeide, zeker toen we nog een penalty na een handsbal kregen. Tom deze keer achter de bal, maar de bezoekende goalie smeet er neus en oogkas voor, het bleef 1-3. Op het einde maakte Vedett op de gekende manier er 1-4 van. Verdienstelijke match met veel inzet, maar dit Vedett was gewoon efficienter als onze wedstrijdkern.

    La Doce: Piet, Sim, Koen, Freek, Tom, Ibrahim en Timo
    deleguer/coach: Quinten
    doelpunt: Tom
    strafbal: /
    penalty: 2, gemist door zowel Ibrahim als Tom

    03-10-2017 om 09:54 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    23-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 04
    De Duvels Sinaai - La Doce Overmere: 8-10

    De kleinste zaal van Vlaanderen, inclusief het ontbreken van een uitloopzone, dan weet je al op voorhand dat het een pittige en doelpuntenrijke kermis zal worden. Nadat wij de eerste kansjes niet benutten deden de Duvels dat wel, 1-0. Gelukkig werd Steven kort daarna in het straatje gestuurd door Kristof, hoofd koel en 1-1. Daarna wouden we wel, maar het was telkens net niet. De thuisploeg loerde op de counter en strafte elke fout af. 2-1, 3-1... alles sloeg tegen. De thuisploeg kwam wel goed weg nadat de goed leidende ref slechts geel trok na een frustratieschop op de enkels van Timo. We waren blijkbaar onder de indruk en de Duvels profiteerden. Halfweg stond het maar liefst 5-1.

    Alles op alles in de tweede helft. Vanuit een stevig blok, goeie aanvallen en zeer doelgerichte schoten kwamen we via Matthias direct op 5-2. Ook de 5-3 was van zijn voet. Kristof bleef niet achter en maakte er 5-4. En na nog geen tien minuten in de tweede helft stond het terug gelijk, 5-5, alweer Matthias. Ondertussen was Piet Quinten in doel komen vervangen. Die laatste werd door een goed gemikte trap, ja daar, uitgeschakeld. Onze nummer 1 kon niet verhinderen dat de thuisploeg terug voorkwam, 6-5. Alweer Matthias bracht de bordjes terug in evenwicht, 6-6. We beten door en Thomas tikte ons voor het eerste op voorsprong, 6-7. Met nog 7tal minuten te spelen. We dachten dat de buit binnen was, maar niets was minder waar. De Duvels kwamen gelijk en er zelfs terug over, 8-7. Nog 5 minuten. De thuisploeg miste de 9-7 en moest ondertussen ook hun vaste keeper laten vervangen door een blessure. We roken onze kans en via Kristof werd het 8-8. Organisatie voor het punt, maar ook geloof in de winst. En die kwam er ook. Het was Matthias die de kers op zijn taart zette door de 8-9 en zelfs de 8-10 te prikken. Wat een tweede helft! Op naar de derby tegen Vedett 90 Kalken.

    La Doce: Quinten, Piet, Koen, Timo, Ibrahim, Steven D, Kristof, Thomas en Matthias
    deleguer/coach: /
    doelpunten: Matthias (6), Kristof (2), Steven D en Thomas
    strafbal: /
    penalty: /

    23-09-2017 om 08:53 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    17-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 03
    La Doce Overmere - Lounge Leonie Moerbeke: 3-8

    De wedstrijd begon heel afwachtend van beide ploegen maar naarmate de match vorderde kwamen we beter en beter in de wedstrijd. Iedereen hield goed zijn positie, er werd goed gesproken en bewogen en dat resulteerde na 15min spelen in de 1-0 voorsprong via Freek. Freek kreeg, met de rug naar doel, de bal centraal aangespeeld. Keeper iets te ver uit doel, in de draai rolde de bal in doel! Leonie begon ons meer en meer onder druk te zetten en opeens, uit het niets, stonden we 1-3 achter. We bleven niet bij de pakken zitten en probeerden terug het spel naar ons toe te trekken. Tiki taka voetbal via Tom en Brahim die mooi de 2-3 net voor de rust tegen de netten knalde.

    We voelden dat deze tegenstander zeker te pakken was en begonnen uitstekend aan de tweede helft, al snel prikte Brahim zijn 2de van de avond tegen de netten 3-3! Opeens, om een nog steeds onverklaarbare reden, zakte onze organisatie in elkaar. Onze aanvallers begonnen achteraan te lopen, niemand wist precies nog waar positie te houden wat resulteerde in een aantal tegenprikken van Leonie Moerbeke 3-5. Zonder een aanspeelpunt vooraan kregen we dan ook geen enkele aanval meer in elkaar gevoetbald. Leonie Moerbeke was nu helemaal baas en speelde ons volledig knock out tot overdreven 3-8 cijfers. Niet prettig voor onze debuterende doelman Quinten. Kopjes nu terug omhoog en volop gaan voor winst volgende vrijdag!

    verslag door de ogen van de bezoekers

    La Doce: Quinten, Tom, Freek, Ibrahim, Ben, Steven Vp en Matthias

    deleguer/coach: Timo
    doelpunten: Ibrahim (2) en Freek
    strafbal: /
    penalty: /

    17-09-2017 om 12:33 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    09-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 02
    Baert Berlare - La Doce Overmere: 5-5

    Een rode kaart, een penalty, een steeds schommelend scoreverloop en een punt voor elk team... deze Donkico had het allemaal.

    La Doce stond klaar om 21u, nog geen spoor van Baert te bekennen. Het aanwezig viertal hield zich nog even schuil tot als er versterking kwam vanuit sporthal Berlare, alwaar het eerste elftal van Baert speelde. Rond kwart na negen kon er eindelijk afgetrapt worden. Van in minuut 1 werd er direct een hoog tempo gespeeld. We hielden stand, maar stonden al snel met enkele strafstreepjes. Na tien minuten kon Baert te makkelijk de score openen, 1-0. We kwamen er zelf ook uit, maar we waren iet scherp genoeg. Baert bleef komen en maakte de 2-0. Het tekenen om een tand bij te steken. We lieten de bal beter gaan en achterin vingen we de puiten beter op. Ook debutant Sim trok zijn plan tegen deze stevige tegenstander. Kristof bracht ons verdiend terug in de match, 2-1. Even later startte Thomas zijn doelpuntenkermis, 2-2. Meteen ook de ruststand.

    In de tweede periode was de beste start weer voor de thuisploeg. Maar onze goeie organisatie bood perfect weerstand. Na een heet standje met een overtal aan Berlarenaars voor ons eigen doel brulde Piet iemand naar voor. Het leer als een bowlingbal centraal door de as van het veld, prachtig afgewerkt door Koen, 2-3, La Doce voor het eerst op voorsprong. Twee minuten later was het alweer 3-3. Maar we lieten ons niet afschrikken door het snelle en stevige spel van Baert, integendeel. We kwamen zelf terug op voorsprong. Thomas bracht ons richting 4-3. Baert bleek beuken en versierde een terecht penalty na een alles of niets interventie van Piet, bal op de stip, tegen het net en 4-4, alles te herdoen met minuut of 7 op de klok. Berlare hield het hoofd koel en vond het gaatje, 5-4. Tijd voor een gouden wissel, onze moegestreden president naar de kant en Thomas terug tussen de lijnen, nog geen minuut later werden we daarvoor beloond, 5-5. Ondertussen stond de thuisploeg met 4 na een rode kaart (2xgeel). Beide ploegen kregen nog enkele kansen, wij misschien zelf nog de beste, maar de keepers bepaalden de eindstand. Billijk gelijkspel na een intense partij! Tot volgende week!

    La Doce: Piet, Koen, Tom, Ibrahim, Kristof, Steven, Sim en Thomas
    deleguer/coach: /
    doelpunten: Thomas (3), Kristof en Koen
    strafbal: /
    penalty: 1 tegen, gescoord




    09-09-2017 om 07:48 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    03-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 01
    La Doce Overmere - De Zwaan Wichelen: 9-3

    1 september, niet enkel de schoolstart, maar ook de start van ons 13de seizoen! We lieten er geen gras over groeien. Kristof bracht ons snel naar 1-0 en direct 2-0. Nieuwkomer Ibrahim bedankte voor het vertrouwen om hem direct in de basis te plaatsen, 3-0. En direct ook zijn 2de, 4-0. De Zwaantjes plat op de mat! Het tempo ging naar beneden en we lieten de bal aan de rood-witten. Zelf op penalty lieten we de bal aan hen, Kristofs verdienstelijke poging werd netjes gered door de bezoekende goalie. Net voor de pauze maakte Kristof dat wel goed, met zijn derde bracht hij ons op een droge 5-0 halfweg.

    Na de pauze maakten we direct duidelijk dat we niet gingen inzakken. Kristof met de 6-0. Eens die goal binnen pakten we het plots te licht op. De Wichelenaars maakten er 2 op 2 minuten. We herstelden direct het evenwicht, maar we vonden elkaar niet meer om tot scoren te komen. In de laatste tien minuten kwamen we terug onder stoom. Robin met de 7-2, Tom na 5 pogingen op 10 seconden net niets, Kristof met een voetje tussen een goeie doelpoging van Ibrahim, 8-2. In de laatste minuten kregen we er nog eentje binnen en zette Koen de kroon op zijn fraaie match, 9-3.

    La Doce: Piet, Freek, Koen, Robin, Ibrahim, Tom (c), Steven D en Kristof
    deleguer/coach: Timo
    doelpunten: Kristof (5), Ibrahim (2), Robin en Koen
    strafbal: /
    penalty: 1, gemist door Kristof


    03-09-2017 om 21:13 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    18-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 25
    La Doce Overmere - Baert Berlare: 7-8 (heenronde 3-4 winst)

    Voorlaatste wedstrijd en alweer een kraker, derby tegen het nummer 2 Baert Berlare. We waren voor de match al zeker vijfde, met 2 goeie resultaten en meeval met de andere uitslagen kon plek 4 of 3 nog. We schoten het best uit de startblokken en na een knappe combinatie bracht Kristof ons op voorsprong, 1-0. Het tempo lag hoog en de partij ging goed over en weer. Na tien minuten werd het 1-1. De puiten gingen in overdrive en ineens was het 1-3, dit ook met hulp van onze slecht verdedigend werk. Gelukkig kon Kristof ons net voor de rust terugbrengen naar 2-3.

    Na de rust waren de eerste minuten voor ons. Kristof, of toch een Baert speler?, bracht ons op 3-3. Kort daarna zaten we terug op rozen, 4-3 via Thomas. Baert knokte terug en het stond te snel 4-5. Maar alweer was het Kristof die de stand op gelijke hoogte bracht, 5-5. Daarna kwam onze ware aard boven... brave gasten met het hart op de juiste plaats... en op goeie vrijdag horen daar paaseieren bij. Drie grote eieren met een nog grotere strik, 5-8. Terwijl de supporters zich al neerlegden bij een overwinning van Baert schoot La Doce terug wakker. Thomas met de 6-8 en daarna met een knal tegen de lat... al dan niet over de lijn, de doellijntechnologie is nog niet op punt in sporthal Overmere. Met nog 1 minuut te spelen werd het nog 7-8 via Kristof, maar een punt was ons niet gegund. Een verlies dat we eigenlijk enkel aan onszelf te danken hebben. Als we 50' goed verdedigen waren dit zeker 3 punten, jammer!

    La Doce: Jonathan, Tom, Koen, Thomas, Tommy, Kristof en Matthias
    deleguer/coach: Ben
    doelpunten: Kristof (5) en Thomas (2)
    strafbal: /

    18-04-2017 om 20:14 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    10-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 24
    La Doce Overmere - Amici Pazzi Lokeren: 3-7 (heenronde: 2-0 winst)

    De leider liet vorige week de titel liggen. Voor ons mocht dus alles, bij hen was het al bijna van moeten. En dat merkten de talrijke bezoekers ook van in het begin. Het spel ging wel om en weer, maar langs beide kanten was er schrik voor het eerste doelpunt te slikken. Nadat we al eens een doelpunt door een eigen speler zagen gekeerd was het op het kwartier dan toch 1-0 voor ons, Matthias maakte af. Wij kropen in organisatie en Lokeren vond het gat niet. De stress steeg en net voor rust zat het spel even op de wagen. We hielden het hoofd koel en haalden met een voorsprong de rust.

    Na de pauze waren we nog geen dertig seconden bezig of we trapten al in de val, 1-1 We krabbelden recht en na 5 minuten bracht Kristof ons terug op voorsprong, 2-1. We zakten direct als een kaartenhuis in elkaar... 2 minuten alter 2-3. Die stand hielden we even op het bord en Matthias bracht ons met nog 10 minuten op de klok zelf terug naar 3-3. Maar weer maakten we dezelfde fout... direct 2 goalen slikken, 3-5. De leider wou nog en bij ons was het op. Vijf minuten voor tijd redde Piet een eerste strafbal, maar we stonden te slapen bij de rebound, 3-6. De 3-7 moest Piet hebben, maar hij maakte dat meteen goed door nog een strafbal te redden. De leider dicht bij de titel en wij met toch een beetje muizenissen richting derby. Nog twee matchen te gaan!

    La Doce; Piet, Tom, Steven Vp, Timothy, Thomas, Kristof en Matthias
    deleguer/coach: Tommy
    doelpunten: Matthias (2) en Kristof
    strafbal: / (wel 2 tegen, beiden gepakt door Piet)

    10-04-2017 om 12:04 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    30-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 23
    Slagerij Dauwe Laarne - La Doce Overmere: 3-5 (heenronde 5-8 verlies)

    In het holst van de nacht in het midden van de week aantreden in een zaal die ons niet ligt tegen een ploeg die ons niet bevalt... er zijn leukere woensdagavonden. Ook de opstelling van niet aangesloten spelers in de heenronde zat ons nog hoog. We begonnen wel veel te slap. We vonden het gat niet en als we er al eentje zagen speelden we te flauw en te laconiek in. Na 4 minuten was het dan ook al prijs, 1-0. We wouden in ons spel komen, maar de slordigheden stapelden zich op. Gelukkig konden de Slagers er niet van profiteren. Op het kwartier onze eerste echt goeie combinatie. Joeri fleurde zijn seizoensdebuut direct om met een assist, Kristof zei geen neen, 1-1. Er was nog niet afgetrapt of de sterk spelende Jonathan werd weer in de steek gelaten door zijn verdedigers, 2-1. Maar slag om slinger was het weer aan ons, Joeri met de 2-2. Op het einde waren er nog grote kansen voor ons, maar ook voor de kasteelboys, maar de gelijke stand bleef gelukkig op het bord.

    Na de nodige peptalk en duidelijke afspraken gingen we er weer 25 tegenaan. Thomas moest na enkele minuten wel al bijspringen op de doellijn. Het sein voor ons om te verdapperen. Het verdedigende systeem begon te renderen, maar de countermogelijkheden die we kregen lieten we onbenut. Het werd een fysieke en mentale uitputtingsslag waarbij we met nog 7 minuten te spelen dan toch het gat vonden. Libero Bart op de wandel, hoge bal, kapitein Tom perfect in het gezichtsveld van de doelman en de bal tegen de netten, 2-3. We waren iets te euforisch en kregen direct de 3-3 binnen, alles weer te herdoen. Gelukkig kon Matthias ons meteen na aftrap alweer op voorsprong brengen, 3-4 met nog 4 minuten te spelen. De thuisploeg wou wel, maar wij vingen goed op. Helemaal in de slotseconde lukte Matthias zijn tweede, 3-5, boeken toe! De vijfde plek is nu zeker binnen... op naar meer!

    La Doce: Jonathan, Tom, Thomas, Bart, Joeri, Kristof, Matthias en Piet
    coach/deleguer: Koen
    doelpunten: Matthias (2), Kristof, Joeri en Bart
    strafbal: /

    30-03-2017 om 09:32 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    25-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 22
    La Doce Overmere - Always Laarne: 6-2 (heenronde: 6-8 winst)

    Nog 5 zware matchen te gaan. Eindigen op plek 4 of 3 is ons strijddoel. Dan moest er vandaag gewonnen worden tegen het stevige Always Laarne. Door allerhande kleine kwaaltjes en enkele spelpatronen in het achterhoofd werd er gestart met een kern van 9 spelers. We namen de match direct in handen. Na vier minuten vond gelegenheidskapitein Steven D'haese de perfect opgerukte Robin. Eindelijk zijn eerste voor La Doce, 1-0. We duwden direct het gaspedaal verder in. Kristof bracht ons direct naar 2-0 en Robin maakte er in minuut 7 plotsklaps 3-0, een beauty, droomstart tegen de Kasteeljongens. We zetten een perfecte en degelijke organisatie neer. Als het al eens fout ging, dan was Jonathan steeds bij de pinken. Halfweg werd het 4-0 via Matthias. Bij ons moest het niet meer en de bezoekers konden niet beter. Op die manier kabelde de partij richting rust. Maar net voor rust werd onze voorzitter perfect aangespeeld door Kristof, heerlijk rustig tegen de netten getrapt, 5-0. rust
    Na een tasje koffie ging de handrem erop, vooral uit schrik voor blessures, want Laarne speelde echt wel te fel en stevig. Na een 8tal minuten moest Jonathan na een afgeweken bal gaan vissen, 5-1. Maar we bleven de organisatie verzorgen en de wissels brachten telkens stabiliteit. Het was wachten tot de laatste 5 minuten om het scorebord aan te passen. Matthias lukte dan toch zijn tweede en we gaven er ook nog eentje weg... 6-2, perfecte match van dit La Doce!

    La Doce: Jonathan, Robin, Timo, Steven VP, Thomas, Steven D, Kristof, Tommy en Matthias
    coach/deleguer: Piet
    doelpunten: Robin (2), Matthias (2), Kristof en Steven D
    strafbal: /

    25-03-2017 om 20:49 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    15-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 21
    Los Amigos Wetteren - La Doce Overmere: 9-5 (heenronde: 3-2 winst)

    Afterworkparty, direct, afterwork zaalvoetbal om 19u op een maandag... niet echt ons ding. We konden gelukkig rekenen op een moedig 7tal dat de strijd aanbond met het jonge geweld uit Wetteren. Op onze lege maag kregen we direct een goaltje gesmeten, 1-0. Gelukkig kon Timo ons snel terugbrengen, 1-1. Opnieuw konden we de score niet keren, het werd 2-1. Alweer Timo bracht ons terug, 2-2. Maar ook nu was het weer de thuisploeg die eerst kon scoren, 3-2 halfweg.

    Na de pauze speelden we veel te slap. Op 12 minuten stond het ineens 7-2. Thomas geloofde in een mirakel... hij maakte niet, 1, niet 2, maar 3 goals achter elkaar. Ineens was het 7-5 en alles kon nog. We moesten jammergenoeg te veel risico nemen. Daardoor kon de thuisploeg nog 2 keer onze sterk spelende Jonathan verschalken. Op het einde werd de zegezekere thuisploeg ietwat arrogant. Tijdens één van onze laatste aanvallen moest er blijkbaar nog stevig doorgegaan worden. Bjorn zijn voet in de tang met serieuze gevolgen. Na eerste zorgen en ambulancerit naar UZ was een breuk in de voet het verdict! Jammer voor Bjorn die meteen de komende werkweken en het seizoenseinde in rook ziet opgaan. Veel beterschap Bjorn!

    La Doce: Jonathan, Steven vp, Timo, Thomas, Ben, Steven D en Bjorn
    coach/deleguer: /
    doelpunten: Thomas (3) en Timo (2)
    strafbal: /

    15-03-2017 om 14:36 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    11-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 20
    La Doce Overmere - Vedett 90 Kalken: 5-5 (heenronde 6-4 verlies)

    De derby tegen de Unkerzakken, steeds een clash, ook deze keer! De inzet was hoog, want Kalken stond met 1 puntje meer op de 3de plaats. De eerste minuten werden in hoog tempo gespeeld, maar echte kansen waren er niet, de pionen stonden goed. Vedett kon de score openen met een typische en op voorhand verwachte doelkans, 0-1 na 9 minuten. We schakelden direct een versnelling hoger en Kristof trof lat en... al dan niet over de lijn, niemand zal het ooit weten. We bleven het bezoekende doel bestoken. Een hard schot van Matthias kon door niemand meer gekeerd worden, 1-1. Het tempo bleef hoog en beide keepers moesten in het zweet. Bij ons stonden Timo en voral Thomas ook zeer secuur en met veel inzet te verdedigen. De Vedettje moesten wel heel wat fouten gebruiken om een goed spelend La Doce op te vangen. Enkele minuten voor de rust werd de zesde fout gemaakt op onze ervaren libero Bart, die een sterk seizoensdebuut maakte. Kristof aan het tienmeterpunt en knal in de hoek, 2-1. Volgens wetenschappelijk onderzoek niets speciaal, maar psychologisch een enorme boost net voor rust!

    Kort na rust alles te herdoen. Wij kwamen slecht van de bank en op de eerste counter was het al prijs, 2-2 op dezelfde manier als het eerste doelpunt. We bleven pompen, Matthias weer aan het kanon, maar het wou maar niet lukken voor onze nummer 17. Kalken bleef heel stevig spelen... en ging door naar 2-3 na zeer slecht uitgevoerde wissel. We bleven wel dreigen en Kalken moest steeds steviger verdedigen. En als je met vuur speelt, dan kan je je wel eens verbranden, dubbel geel en 5minuten powerplay voor La Doce. Maar we bakten er helemaal niets van. Kalken kon met een mannetje minder zelfs 2 keer scoren, 2-5 en met nog 10 minuten op de klok lag La Doce in de touwen. We raapten onze moed samen en bleek gelukkig nog iets in de tank zitten hebben. Kristof bracht ons in minuut 42 naar 3-5. We hadden allemaal naar Barcelona-PSG gekekeken en geloofden ook in een mirakel. We bleven stormen en de enorm goed spelende Thomas maakte met een geniaal hakje de sterke bezoekende doelman eventjes belachelijk. Heerlijke sleep achter het steunbeen en tussen de beentjes, 4-5 met nog 5 minuten. Kalken werd wanhopig en wij roken bloed. De foutenteller ging ook in deze speelhelft richting de 6. Coach Steven zette alles op alle en kort voor tijd kon Kristof ons aan een verdiende gelijkmaker helpen, 5-5. De resterende tijd was te kort om nog een zesde goal of een zesde fout te forceren. Beide ploegen schieten niets op met dit punt, maar er werd wel een heerlijk potje futsal op de mat gebracht. Op naar maandag!

    La Doce: Piet, Bart, Timo, Thomas, Kristof, Matthias en Ben
    coach/deleguer: Steven D
    doelpunten: Kristof (3), Matthias en Thomas
    strafbal: Kristof (omgezet)

    11-03-2017 om 13:50 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    09-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9de La Doce Quiz

    Op zaterdag 4 maart 2017 was Zaalvoetbalclub La Doce Overmere toe aan hun 9de  algemene kennisquiz. De feestzaal en refter van Vrije Basisschool Sint-Jozef Overmere was voor het vierde jaar op rij een heuse kwistempel!

    De 47 aanwezigen ploegen deden allemaal hard hun best, maar er kon er maar 1 de beste zijn. Proficiat aan de Botte Bijl!

    De volledige eindstand kan je onderaan dit bericht als bijlage terugvinden.

    De foto's staan op onze Facebookpagina http://www.facebook.com/ladoceovermere

     

    Archief Quiz La Doce

    maximaal te behalen score: 144

    2009

    1) Fortis Shuffle 127

    2) Tabbasckom 121

    3) Under Pressure 116

    12) Bobby Solo 102

    31) La Doce Femina 68

    Gemiddelde score 93,87

     

    2010

    1) Bolwerk 125

    2) Fortis Shuffle 117

    3) R van Door 115

    12) GoeBeezig 100

    36) De Onbekenden 61

    gemiddelde score 93,3

     

    2011

    1) De Legen Bokal 115

    2) Bedankt voor de vragen 113

    3) Bwana Kitoko 113

    12) Litriwie? 99

    32) XXXXXXX 49

    gemiddelde score 93,25

     

    2012

    1) De Legen Bokal 110

    2) De Braindusters 109

    3) Lieves team 104

    12) Vrienden van de Kannibaal 94

    36) Pink Ladies 61

    gemiddelde score 86,59

     

    2013

    1) Ward de bever 123

    2) Iegem Simple Minds 110

    3) Bedankt voor de vragen 109

    12) Panel Zero 101

    37) Squadra Overmere 62

    gemiddelde score 93,35

     

    2014

    1) Waalweters 119

    2) De Legen Bokal 114

    3) Ward De Bever 111

    12) GoeBezig 101

    47) Vageco 40

    gemiddelde score 90,17

     

    2015:

    1) Excitable boys 127

    2) Fortis Shuffle 127

    3) De Botte Bijl 125

    12) Blackout 118

    47) Kweetetni 52

    gemiddelde score 98,77

     

    2016:

    1) Waalweters 115

    2) De Legen Bokal 114

    3) K.A.A. Naypyidaw 114

    12) CYMRU 104

    54) Bel'art 52

    gemiddelde score: 88

     

    2017:

    1) De Botte Bijl 123

    2) De Legen Bokal 121

    3) Waalweters 113

    12) The Usual Suspects 107

    47) Juul Pussy Miaaaauuuuwww 64

    gemiddelde score: 93,98

    Bijlagen:
    Puntentelling La Doce 2017.pdf (224.8 KB)   

    09-03-2017 om 16:21 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    02-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 19
    De Zwaan Wichelen - La Doce Overmere: 3-10 (heenronde:7-4 winst)

    Een midweekmatch om 22u, niet onze favoriet. We gingen er wel vol voor gaan, want voor Frederik De Keukeleire ging dit zijn laatste match ooit voor La Doce worden, het lijf wil niet meer meer #farewellgame. De opbouw van onze aankomende quiz zat nog wat in de benen blijkbaar, want we namen een mindere start. Kristof nam na 5 minuten wel al wat twijfels weg, 0-1, netjes aan de tweede paal er in gehangen. We vielen terug in slaap en stapelden de slordigheden op. Toen Jonathan rond minuut tien stevig moest ingrijpen werden we terug wakker. Na een goeie kaats met Thomas maakte Kristof de 0-2, Tom maakte de derde en Timo volgde goed op afvallende bal via de keeper, 0-4 na een kwartier. De storm ging liggen, tweetal kansjes voor Robin, maar het was enkel Timo die na een walk in the park de 0-5 kon optekenen. Daarna vielen we in slaap en werd het voor rust nog 2-5.

    De thuisploeg geloofde in een comeback na de twee doelpunten voor rust, maar Thomas doorprikte vakkundig hun droom. 2-6 met zijn linker dan nog. In minuut 3 na rust maakte Timo de 2-7 met een mooie vrije trap! De thuisploeg strafte een beetje later een misverstand achterin af, 3-7. Niet veel later, slim balletje van Timo en Kristof maakte vakkundig af, 3-8.  Heel de kern had vanaf dan nog maar 1 doel, Fredjes een afscheidsdoelpunt schenken. De Zwanen hielpen een handje, penaltyfout, bal op de stip! Fredjes achter de bal en onze puit maakte het koelbloedig af, 3-9. Foto's en video's zijn daar jammergenoeg niet van. Helemaal op het einde bekroonde Thomas en Timo hun puike wedstrijd. Leuke bal van de eerste en Timo had maar binnen te duwen, 3-10 eindstand!

    La Doce: Jonathan, Tom, Fredjes, Robin, Timo, Kristof en Thomas
    coach/deleguer: Koen
    doelpunten: Timo (4), Kristof (3), Tom, Thomas en Fredjes
    strafbal: /

    02-03-2017 om 10:01 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    01-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quiz 2017
    Beste quizkapitein,

    Je behoort samen met je medequizzers tot de gelukkigen die een of meerdere tafels hebben kunnen bemachtigen voor de 9de La Doce algemene kennisquiz.

    Zaterdag 4 maart 2017 worden jullie met z’n allen verwacht in vrije basisschool Sint-Jozef Overmere (Schoolstraat 1). De deuren gaan open vanaf 19u en de eerste vraag proberen we tegen 19U30 te stellen.

    We beschikken over heel wat fietsparking en ook de ploegen die carpoolen krijgen een pluim van ons. Als je dichtbij wenst te parkeren, hou dan zeker rekening met de geldende parkeer- en verkeersregels.

    Op 5 minuten wandelen kan je rustig parkeren langsheen het Boerenkrijgpark of op de parking van de gemeentelijke sporthal (Molenstraat 1b).

    Om de avond vlot te kunnen starten, hebben we beslist om jullie reeds het reglement te bezorgen. Stuur dit zeker door naar jullie medequizzers zodat jullie dit op voorhand kunnen doornemen.

    Tot slot willen we onze sponsors bedanken die deze editie opnieuw mogelijk gemaakt hebben.

    Tot zaterdag 4 maart, 19u, Schoolstraat 1, Overmere

    Namens Zaalvoetbalclub La Doce Overmere
    Steven D’haese

    Bijlagen:
    LaDoceQuiz2017_reglement.pdf (461.5 KB)   

    01-03-2017 om 15:33 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    11-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 18
    La Doce Overmere - Marobel Lokeren: 8-2 (heenronde 0-5 ff winst)

    Vanavond een niet te onderschatten derby tegen de Lokerse schoenverkopers. We namen direct het initiatief maar de bezoekende goalie en het doelhout waren wakker op pogingen van Thomas en Kristof. Rond minuut tien vond diezelfde Kristof dan toch het gaatje, 1-0. We werden lakser en lieten Lokeren in de match komen. Van ver opkomende libero, los door het centrum en Piet die bij RVV Vino een glas teveel had geproefd, 1-1. Er kwam een time out en dat deed ons deugd. We rechten de rug en vonden elkaar terug. Er waren enkele kansen, maar we misten keer op keer. Ook Lokeren kwam nog enkele keren met de neus aan het venster, maar Piet was wakker geschud door zijn foutje. Enkele minuten voor rust schakelden we nog een versnelling hoger. Bjorn kwam eerst nog de paal tegen, maar net voor rust vond hij Steven D voor doel, 2-1, een welkom goaltje van presi net voor rust.

    Tijdens de rust werden er goeie afspraken gemaakt en het kwam er direct uit. Op twee minuten tijd ging het direct naar 4-1! Eerst bleef kapitein Tom super kalm en daarna vond Kristof de weg naar doel. De lokeraars kraakten volledig en het spel was volledig voor ons. We vonden nog drie keer het doelhout en minstens evenveel keer de goalie op onze weg. De redactie tekende ook de misser van het jaar op, naam van de speler in kwestie is te verkrijgen via een voldoende gefrankeerde gele briefkaart gericht aan onze ondergrondse redactieraad. Kristof maakte uiteindelijk zijn derde, 5-1. Thomas onderhield daarna zijn gemiddelde van 1 goal per match, 6-1. Acht minuten voor tijd hing Kristof een raket in de hoek van het doel. Ook de 8-1 was fraai. Mooie combo tussen Tommy en President. Die laatste was niet zelfzuchtig en legde de bal terug naar onze youngster. En die toverde de bal enig mooi in doel, 8-1. De 8-2 op het einde is eigenlijk het vermelden niet meer waard. Mooie overwinning! Nu enige tijd rust, volgende match pas op 1 maart!

    La Doce: Piet, Tom, Timo, Tommy, Thomas, Steven D, Bjorn en Kristof
    coach/deleguer: Koen
    Doelpunten: Kristof (4), Steven D, Tom, Thomas en Tommy
    strafbal: /

    11-02-2017 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    02-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 17
    Sanitair De Kegel - La Doce Overmere: 1-7 (heenronde 2-5 verlies)

    Deze nachtmatch startte met een kleine tien minuten vertraging, ideaal voor standin captain Bjorn die aan de verkeerde sporthal stond. Bjorn als kapitein direct in de basis en hij vond al heel snel maatje Kristof. De thuisdoelman moest direct 2 keer gevat tussen komen binnen de eerste minuut. We bleven de bal opeisen en Steven Vp en Timo konden elke Kalkense actie in de kiem smoren. Bjorn vond als eerste het gaatje, 0-1. Kristof blijft ondertussen rondcrossen en schiet een bal voorlangs, maar daar kwam Bjorn als een duivel uit een doosje, 0-2 met een slide. Kalken is nog niet echt onder de indruk, maar echt kansen blijven uit. La Doce blijft de sterkste ploeg en debutant Robin Helaert kreeg de 0-3 op een schotel. Kristof zette enkele mannen in de wind, perfect overzicht, maar Robin zijn linker stond nog niet op scherp. Geen 0-3, maar wel de 1-2 uit het niks. De eerste echte stevige counter legde een gat in de defensie blood, Piet kansloos. We behielden de rust, pakten de organisatie terug aan en schakelden een versnelling hoger. Het was alweer Bjorn die door een bos van Kalkenaars een gaatje vond, 1-3. Kristof bekroonde daarna zijn sterke eerste helft ook met een goaltje. 1-4, en dat was meteen de ruststand want deklat en Piet gunden het de thuisploeg niet.

    Kalken kwam het best van de bank. We kregen het moeilijk, maar door concentratie en overleg in onze defensie hielden we de controle. We kunnen enkele keren scherp counteren, maar we waren te laks. Halfweg enkele hete standjes voor onze kooi, maar dat heeft onze doelman het liefst, lekker heet, na een puike redding konden we counteren, eindelijk de 1-5 via Thomas. Kalken verliest het geloof en we proberen meer dan wat we ooit van Andre Baeyens geleerd hebben. Thomas bediende Tommy die niet meer kon missen, 1-6. Tussendoor lukte het Robin weer net niet om zijn eerste te maken tijdens zijn geslaagd debuut, welkom Robin! Kort voor afsluiten zet Kristof nog een kers op de taart, speels lobje en de perfecte stift bracht ons naar de 1-7 eindstand. Door deze winst blijven we bovenaan meedoen.

    La Doce: Piet, Steven Vp, Timo, Robin, Thomas, Tommy, Bjorn en Kristof
    coach/deleguer: Frederik
    Doelpunten: Bjorn (3), Kristof (2), Thomas en Tommy
    strafbal: /

    02-02-2017 om 20:49 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    28-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 16
    La Doce Overmere - Azzuri Laarne: 12-5 (heenronde: 4-8 winst)

    Met een onuitgegeven kern trokken we ten strijde tegen de hekkensluiter. Thomas had heel de heenronde moeten missen, Mathias bleef door een nooit geziene spierscheur heel de heenronde hangen bij 1 cap en Steven Vehent maakte z'n seizoensdebuut tussen de palen. Ook tegen de hekkensluiter slaagden we erin om op achterstand te komen, 0-1 na 5 minuten. Bjorn maakte ons snel wakker en hij zorgde voor de 1-1, kort daarna gevolgd door de 2-1 via Kristof. En het stopte daar niet bij, direct de 3-1 via Bjorn. Toen vielen we compleet stil en kwamen de bezoekers terug tot 3-3. Gelukkig konden Thomas met een heerlijke borstcontrole en dito volley de keeper verslaan, 4-3. En net voor rust werd het nog 5-3 via  Kristof.

    Na de pauze van hetzelfde laken een broek, direct de bezoekers die zichzelf terug in de match speelden, 5-4. Matthias gaf tijdens zijn comeback direct aan dat hij het niet ging laten gebeuren. Met 2 rozen ging het naar een veiligere 7-4. En we stoomden door, 8-4 via Kristof, 9-4 na knap werk van Bjorn. Zijn poging kon door de bezoekers enkel nog in eigen doel verwerkt worden. 10-4 via Matthias. Azzuri prikte nog één keer tegen, maar toen Tom de 11-5 maakte moesten we wel doorgaan tot 12, en dat deden we ook, Kristof met de slotgoal, 12-5 winst! Dit na 30 kansen voor ons en 8 kansen voor Azzuri. Op naar woensdag!

    La Doce: Steven Vh, Freek, Tom, Kristof, Bjorn, Thomas en Matthias
    coach/deleguer: Koen
    doelpunten: Kristof (4), Matthias (3), Bjorn (3), Thomas en Tom
    strafbal: /

    28-01-2017 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    18-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 15
    E. Jacato Laarne - La Doce Overmere: 4-3 (heenronde 7-4 winst)

    Na nieuwjaarsgroeten en het aanschouwen van alle extra kerstkilo's in de kleinste kleedkamer van het land doken we de nachtmatch in. De thuisploeg startte zeer pittig en wij kwamen er maar moeilijk uit. Na 8 minuten kregen we al onze 6de fout, Kristof achter de bal, maar hij miste. Even later kon de thuisploeg de score openen, 1-0. Daardoor konden ze op de counter beginnen loeren. Na een dik kwartier alweer een strafbal voor ons. Bjorn trapte hem via keeper, deklat en doellijn in corner, zuur! En er werd direct van hetzelfde laken een broek gemaakt door de kasteelboys, 2-0 net voor rust.

    We namen direct de bovenhand en na een meer dan geslaagde combinatie kon Timo ons terug brengen, 2-1. Maar dan stokte onze machine. Na een steengoeie redding moest Jonathan even later fors ingrepen na laks verdedigen van ons, penalty en 3-1. De thuisploeg leunde achterover, maar we konden af en toe een gaatje vinden. In de twaalfde minuut kon Koen prikken, 3-2. Maar we bleven in hetzelfde bedje ziek... direct 4-2. Jonathan en de rest van de verdediging moesten nog enkele keren alle zeilen bijzetten en Kristof bracht ons kort voor tijd nog naar 4-3. Maar een punt was ons niet gegund.

    La Doce: Jonathan, Tom, Steven Vp, Timo, Koen, Ben, Bjorn en Kristof
    deleguer/coach: Piet
    doelpunten: Timo, Koen en Kristof
    strafbal: Kristof (gemist) en Bjorn (gemist)

    18-01-2017 om 09:22 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    05-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9de algemene kennisquiz - 4 maart 2017
    Beste Quizliefhebbers,
     
    Onze 9de algemene kennisquiz komt eraan! Wij gaan opnieuw voor een avond vol spanning, amusement en ontspanning. Daarnaast zullen jullie ook kunnen genieten van ons eigen biertje. Een uniek brouwsel om ons 12de seizoen te vieren!
     
    Net als vorig jaar gaat deze editie door in de feestzaal van de vrije basisschool Sint-Jozef in Overmere (Schoolstraat 1), en dit op zaterdag 4 maart 2017.
     
    Inschrijven kan via het online formulier Inschrijving La Doce Quiz 2017

    Een team bestaat uit 4 of 5 kwissers en het inschrijvingsgeld bedraagt 20€.
     
    Laten jullie jullie inschrijving graag sponsoren door je eigen zaak, werkgever, winkel in de buurt, andere weldoener... wij bieden een aantal interessante sponsoringformules aan. Deze bevatten o.a. inschrijving, vermelding van logo’s, firmanaam, VIP parking en zelfs drank. Vraag er gerust naar.
     
    Ook dit jaar is het aantal plaatsen beperkt en is het dus ten sterkste aan te raden zo snel mogelijk jullie plaats(en) te reserveren.
     
    Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van La Doce en eventueel een aantal tips voor de quiz mee te pikken, wordt het ten sterkste aangeraden ons te liken op Facebook 
     
    Hopend om jullie met z'n allen terug te verwelkomen,
    namens Zaalvoetbalclub La Doce Overmere
    Steven D'haese, voorzitter

    05-01-2017 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)


    Teamsponsors 2022-2023
  • BRICO Overmere
  • Bouwonderneming Eveaert Cooreman
  • Bloemen Myosotis
  • De Nul Michael - accountant
  • Belair Fun
  • Marc Everaert Immo bvba
  • Pizza Heat Berlare
  • Wondercar Wieze
  • VW/Audi/Skoda/Seat Aalst-Hofstade-Zottegem-Wieze

    Teamsponsors 2022-2023
  • Grondwerken A&VP
  • Papershop Mieke
  • Café Parking
  • Groenonderneming Donny De Wilde
  • Point Final
  • Bistrot Ma Tu Vu

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Categorieën
  • extra sportief nieuws (64)
  • fun (30)
  • matchverslagen (312)

  • Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs