Foto
Zaalvoetbalclub
La Doce Overmere
KBVB A07113

°2005
In september 2017 trapten we ons 13de seizoen op gang.

klassement en matchen 2016-2017

kernspelers 2017-2018:
Albrecht Sim (18)
Braeckmans Timothy (13)
Claus Björn (4)
D’haese Steven (11)
El Ouadi Ibrahim (2)
Fiers Kristof (10)
Hanselaer Svevo (gk) (20)
Helaert Robin (9)
Janssens Joeri (16)
Keppens Tom (c) (6)
Peynsaert Quinten (gk) (19)
Paelinck Matthias (17)
Six Ben (5)
Van der Sypt Piet (gk) (1)
Van Hoecke Koen (8)
Van Hoecke Freek (3)
Van Laere Thomas (14)
Van Peteghem Steven (15)
Wauters Bart (7)

Belangrijke data:
zaterdag 17 februari 2018
onze 10de alg. kennis quiz!
Inhoud blog
 • matchverslag 17-18 speeldag 08
 • matchverslag 17-18 speeldag 07
 • matchverslag 17-18 speeldag 06
 • matchverslag 17-18 speeldag 05
 • matchverslag 17-18 speeldag 04
  Zoeken in blog

  Team 2011-2012
  Foto
  Zaalvoetbalclub La Doce Overmere
  3de prov. E Oost-Vlaanderen (KBVB A7113)
  de blogsite van de lichtblauwe zaalvoetbalhelden uit Overmere
  18-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 08
  Orka Sint-Niklaas - La Doce Overmere: 2-4

  Op een maandag naar het verre Nieuwkerken Waas om aan te treden tegen een zeer ervaren team dat recent de nodige verjonging toegevoegd heeft aan de kern, geen cadeau! Beide ploegen starten zeer goed georganiseerd, het was wachten op het eerste gaatje om de score te openen. De munt viel gelukkig nog eens naar onze zijde en Kristof bracht ons na 9 minuten verdiend op voorsprong, 0-1. De Orka's moesten hun baai beginnen verlaten, en daar zag Sim wel een voordel in. Bal door de as van het veld, de zee ging open en Sim maakte beheersd af, 0-2. Zijn allereerste doelpunt voor La Doce! We zakten daarna iets te veel in en de tegenstander mocht handbalgewijs te lang zoeken naar het gat. Ze vonden het dan ook nog eens, 1-2 na 16 minuten. Wij wouden uitdiepen en de thuisploeg wou gelijk maken, maar de beide organisaties stonden als een huis. Tom, Steven Vp en Koen hielden netjes de boel toe achterin. De heer Heyninck rook net voor rust zijn kans om de match in een bepaalde plooi te duwen. Een meer dan zuivere terugspeelbal naar de thuiskeeper werd weggewuifd, weg gouden kans om net voor rust de 1-3 binnen te knallen via een zeer dichte vrije trap. Du jamais vu!

  Na de pauze hetzelfde spelbeeld. Wij zochten maar namen geen overbodige risico's en de Orka's raakten maar niet bevrijd. Thomas -op maandag speel ik nooit goed- Van Laere bracht ons dan toch richting 1-3. Nog een kwartier op de klok. We trapten in dezelfde val als in de eerste periode. Iets te veel naar achter, iets te veel ruimte en het stond ineens 2-3 met nog 9 minuten te spelen. We kwamen niet meer weg uit de tandenpartij van de thuisploeg en moesten af en toe een foutje maken. Ineens uit het niets besliste de ref dat een bepaalde fout de zesde in deze helft was... bal op de strafstip. Beide ploegen waren er van overtuigd dat de ref verkeerdelijk de fouten uit eerste en tweede helft had opgeteld, maar hij wou zijn duidelijke fout niet toegeven. De thuisploeg nam het cadeau wel aan, maar gelukkig lust doelman Piet al eens een Orka als latenightsnack, de 10 meterbal werd mooi uit de hoek gehaald. Met nog een minuut of vier te spelen waren we nog niet zeker van de zege en moesten we met heel veel aandacht, en schrik voor een zogezegde 7de fout, de boel dicht houden. Twee minuten voor tijd kon Kristof de kloof slaan, 2-4, boeken toe en met drie punten de nacht in! Goeie match tegen een team dat nog veel punten zal pakken dit seizoen.

  La Doce: Piet, Koen, Tom, Steven Vp, Sim, Thomas en Kristof
  deleguer/coach: Timo
  doelpunten: Kristof (2), Sim en Thomas
  strafbal: 1 tegen, gepakt door Piet
  penalty: /

  18-10-2017 om 09:09 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  14-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 07
  La Doce Overmere - ZVC Nieuwkerken-Waas: 5-9

  De tweede in de stand kwam op bezoek en wij misten door veldvoetbal, mini en heel wat andere zaken heel wat spelers. Met een moedig zestal, alweer zonder echte spits erbij begonnen we aan de strijd. Maar al bij de start zat het mis, 0-1. Als kort daarna Quinten ook in de fout ging, 0-2, dan weet je dat het wel eens een lastige avond kan worden. Na een leuke actie bracht Ibrahim ons naar 1-2, maar vanaf dan haalde niemand meer zijn niveau, twee stappen te traag, te slap... kortom, 1-5 halfweg.

  Na de pauze duidelijke lijnen uitgezet, maar we waren de info nog aan het verwerken toen het al 1-6 werd. Toen sloeg de vlam wel in de pan, Freek in het straatje en koelbloedig 2-6. Ibrahim duwde duur en we gingen via zijn voet naar 3-6 en zelfs naar 4-6. Rond minuut 12 duwde Steven D de 5-6 tegen het net. Onze comeback had ons wel wat kracht gekost want toen de thuisploeg de neus nog eens aan het venster stak waren we net niet stevig genoeg, 5-7. Een nekschot dat we doordat we maar met 6 waren niet meer te boven kwamen. De bezoekers gingen op die manier door richting 5-9. Gestreden voor wat we waard waren, maar het zal voor maandag moeten zijn.

  La Doce: Quinten, Freek, Koen, Steven D, Sim, Ibrahim en Piet
  deleguer/coach: Joeri
  doelpunten: Ibrahim (3), Freek en Steven D
  strafbal: /
  penalty: /

  14-10-2017 om 08:08 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  08-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 06
  JC Belsele 90 - La Doce Overmere: 5-5


  September bracht ons 7 op 15, te weinig op goed te zijn. In oktober staan er 4 matchen op de planning, tijd om er direct goed in te vliegen. Het stugge Belsele hield ons goed af en mocht te makkelijk op voorsprong komen, 1-0. We kregen de boel niet georganiseerd en dan krijg je er gewoon nog eentje binnen, 2-0 achter tegen een ervaren team, geen goed idee! Dat vond onze voorzitter ook, op aangegeven van Kristof recht op doel en netjes door de benen van de goalie, 2-1. Verder kwamen we niet, in tegen deel. Het was de thuisploeg die nog een streepje mocht bij zetten na een netjes afgedwongen owngoal van onze kapitein, 3-1. De ref bleef ons op het einde viseren en gaf de thuisploeg een eerste strafbal na onze 6de fout. De kapitein van JC trapte de bal over. Kort daarna zag de ref weer ergens een fout, bal weer op de 10-meter stip. Kapitein terug achter de bal, maar Quinten hield ons in de wedstrijd, 3-1 halfweg.


  We hebben dit seizoen van nog verder teruggekomen. Dus ook nu staken we een tand bij. De sterk spelende Thomas bracht ons naar 3-2 en zelfs naar 3-3. De verdediging en doelman Quinten stonden in deze wedstrijdhelft goed op scherm en dat resulteert direct in doelpunten in ons voordeel. Op een bepaald moment kreeg Matthias een niet te verklaren gele kaart nadat hij in de rug werd aangelopen door de thuisgoalie, bizarre beslissing van de ref en weer een strafstreepje in ons nadeel. Diezelfde Matthias haalde kort daarna wel zijn gram en bracht ons op voorsprong, 3-4. Kristof al heel de match in een dienende rol zette zichzelf ook op de teller, 3-5, nog 8tal minuten te spelen. De organisatie stond als een huis, maar we kregen de zesde maar niet tegen de touwen. Met nog 2 minuten op de klok vond de ervaren thuisspits dan toch een gaatje, 4-5. Spanning ten top. Helemaal op het einde gaat Kristof alleen door, op de middenlijn werd hij abrupt gestopt. De thuisploeg helemaal over de rooie omdat de scheids fout blies, wij tevreden dat we terug konden organiseren. Raar was dan ook de merken dat de ref de fout in het voordeel gaf van de thuisploeg. Belsele bracht de bal in het spel maar verspeelden die ook snel. Op dat moment viel de ref zijn frank dat deze verkeerd gegeven overtreding dan wel het zesde strafstreepje opleverde voor zijn geliefkoosde thuisploeg. Bal op de 10 meter stip en met nog 10 seconden op de klok ging die bal wel tegen de touwen. De ref kreeg waar hij voor kwam, een gelijkspel, 5-5. Slechte aanvang van de week van de official volgens ons, jammer puntenverlies.


  La Doce: Quinten, Piet, Timo, Tom, Sim, Koen, Steven D, Thomas, Kristof en Matthias
  deleguer/coach: /
  doelpunten: Thomas (2), Steven D, Matthias en Kristof
  strafbal: 3 tegen, 1 over, 1 gered door Quinten, 1 binnen
  penalty: /

  08-10-2017 om 21:20 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  03-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 05
  La Doce Overmere - Vedett 90 Kalken: 1-4

  Altijd een stevige derby, ook deze keer. Al na 2 minuten werd er keihard doorgegaan op Piet, maar die loste dat zonder fout en in zijn eigen stijl op. Door de meer dan degelijke verdedigende organisatie konden we lange tijd de deur goed dicht houden. Dit was ook het tactisch plan voor de rest van de match, want we ontbraken heel wat spelers met eerder aanvallende kwaliteiten. Het plan leek te werken, maar we lieten ons in de eerste helft toch twee keer op dezelfde manier pakken. De sterkte Kalkenaar stoomde op langs links, voorzet naar de spits en bingo, 0-1. We probeerden ook wel wat, maar we kwamen toch te moeilijk aan de overkant. Kort voor de pauze slikten we trouwens nog een identiek tegendoelpunt, 0-2.

  Tweede helft zelfde tactische plan, maar toch met meer drang naar voor en snellere omschakeling. Het plan leek te werken. Na enkele mooie aanvallende combinaties werd Timo foutief gestopt, bal op de stip. Jammergenoeg trapte Ibrahim op de bezoekende doelman. En dan weet je wat er volgt. Het nummer 7 weer op wandel, twee man een verkoudheid bezorgt en een schicht in de korte hoek, 0-3. Captain Tom bracht er terug vuur en en opende zijn seizoensconto, 1-3. Het geloof groeide, zeker toen we nog een penalty na een handsbal kregen. Tom deze keer achter de bal, maar de bezoekende goalie smeet er neus en oogkas voor, het bleef 1-3. Op het einde maakte Vedett op de gekende manier er 1-4 van. Verdienstelijke match met veel inzet, maar dit Vedett was gewoon efficienter als onze wedstrijdkern.

  La Doce: Piet, Sim, Koen, Freek, Tom, Ibrahim en Timo
  deleguer/coach: Quinten
  doelpunt: Tom
  strafbal: /
  penalty: 2, gemist door zowel Ibrahim als Tom

  03-10-2017 om 09:54 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  23-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 04
  De Duvels Sinaai - La Doce Overmere: 8-10

  De kleinste zaal van Vlaanderen, inclusief het ontbreken van een uitloopzone, dan weet je al op voorhand dat het een pittige en doelpuntenrijke kermis zal worden. Nadat wij de eerste kansjes niet benutten deden de Duvels dat wel, 1-0. Gelukkig werd Steven kort daarna in het straatje gestuurd door Kristof, hoofd koel en 1-1. Daarna wouden we wel, maar het was telkens net niet. De thuisploeg loerde op de counter en strafte elke fout af. 2-1, 3-1... alles sloeg tegen. De thuisploeg kwam wel goed weg nadat de goed leidende ref slechts geel trok na een frustratieschop op de enkels van Timo. We waren blijkbaar onder de indruk en de Duvels profiteerden. Halfweg stond het maar liefst 5-1.

  Alles op alles in de tweede helft. Vanuit een stevig blok, goeie aanvallen en zeer doelgerichte schoten kwamen we via Matthias direct op 5-2. Ook de 5-3 was van zijn voet. Kristof bleef niet achter en maakte er 5-4. En na nog geen tien minuten in de tweede helft stond het terug gelijk, 5-5, alweer Matthias. Ondertussen was Piet Quinten in doel komen vervangen. Die laatste werd door een goed gemikte trap, ja daar, uitgeschakeld. Onze nummer 1 kon niet verhinderen dat de thuisploeg terug voorkwam, 6-5. Alweer Matthias bracht de bordjes terug in evenwicht, 6-6. We beten door en Thomas tikte ons voor het eerste op voorsprong, 6-7. Met nog 7tal minuten te spelen. We dachten dat de buit binnen was, maar niets was minder waar. De Duvels kwamen gelijk en er zelfs terug over, 8-7. Nog 5 minuten. De thuisploeg miste de 9-7 en moest ondertussen ook hun vaste keeper laten vervangen door een blessure. We roken onze kans en via Kristof werd het 8-8. Organisatie voor het punt, maar ook geloof in de winst. En die kwam er ook. Het was Matthias die de kers op zijn taart zette door de 8-9 en zelfs de 8-10 te prikken. Wat een tweede helft! Op naar de derby tegen Vedett 90 Kalken.

  La Doce: Quinten, Piet, Koen, Timo, Ibrahim, Steven D, Kristof, Thomas en Matthias
  deleguer/coach: /
  doelpunten: Matthias (6), Kristof (2), Steven D en Thomas
  strafbal: /
  penalty: /

  23-09-2017 om 08:53 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  17-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 03
  La Doce Overmere - Lounge Leonie Moerbeke: 3-8

  De wedstrijd begon heel afwachtend van beide ploegen maar naarmate de match vorderde kwamen we beter en beter in de wedstrijd. Iedereen hield goed zijn positie, er werd goed gesproken en bewogen en dat resulteerde na 15min spelen in de 1-0 voorsprong via Freek. Freek kreeg, met de rug naar doel, de bal centraal aangespeeld. Keeper iets te ver uit doel, in de draai rolde de bal in doel! Leonie begon ons meer en meer onder druk te zetten en opeens, uit het niets, stonden we 1-3 achter. We bleven niet bij de pakken zitten en probeerden terug het spel naar ons toe te trekken. Tiki taka voetbal via Tom en Brahim die mooi de 2-3 net voor de rust tegen de netten knalde.

  We voelden dat deze tegenstander zeker te pakken was en begonnen uitstekend aan de tweede helft, al snel prikte Brahim zijn 2de van de avond tegen de netten 3-3! Opeens, om een nog steeds onverklaarbare reden, zakte onze organisatie in elkaar. Onze aanvallers begonnen achteraan te lopen, niemand wist precies nog waar positie te houden wat resulteerde in een aantal tegenprikken van Leonie Moerbeke 3-5. Zonder een aanspeelpunt vooraan kregen we dan ook geen enkele aanval meer in elkaar gevoetbald. Leonie Moerbeke was nu helemaal baas en speelde ons volledig knock out tot overdreven 3-8 cijfers. Niet prettig voor onze debuterende doelman Quinten. Kopjes nu terug omhoog en volop gaan voor winst volgende vrijdag!

  verslag door de ogen van de bezoekers

  La Doce: Quinten, Tom, Freek, Ibrahim, Ben, Steven Vp en Matthias

  deleguer/coach: Timo
  doelpunten: Ibrahim (2) en Freek
  strafbal: /
  penalty: /

  17-09-2017 om 12:33 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  09-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 02
  Baert Berlare - La Doce Overmere: 5-5

  Een rode kaart, een penalty, een steeds schommelend scoreverloop en een punt voor elk team... deze Donkico had het allemaal.

  La Doce stond klaar om 21u, nog geen spoor van Baert te bekennen. Het aanwezig viertal hield zich nog even schuil tot als er versterking kwam vanuit sporthal Berlare, alwaar het eerste elftal van Baert speelde. Rond kwart na negen kon er eindelijk afgetrapt worden. Van in minuut 1 werd er direct een hoog tempo gespeeld. We hielden stand, maar stonden al snel met enkele strafstreepjes. Na tien minuten kon Baert te makkelijk de score openen, 1-0. We kwamen er zelf ook uit, maar we waren iet scherp genoeg. Baert bleef komen en maakte de 2-0. Het tekenen om een tand bij te steken. We lieten de bal beter gaan en achterin vingen we de puiten beter op. Ook debutant Sim trok zijn plan tegen deze stevige tegenstander. Kristof bracht ons verdiend terug in de match, 2-1. Even later startte Thomas zijn doelpuntenkermis, 2-2. Meteen ook de ruststand.

  In de tweede periode was de beste start weer voor de thuisploeg. Maar onze goeie organisatie bood perfect weerstand. Na een heet standje met een overtal aan Berlarenaars voor ons eigen doel brulde Piet iemand naar voor. Het leer als een bowlingbal centraal door de as van het veld, prachtig afgewerkt door Koen, 2-3, La Doce voor het eerst op voorsprong. Twee minuten later was het alweer 3-3. Maar we lieten ons niet afschrikken door het snelle en stevige spel van Baert, integendeel. We kwamen zelf terug op voorsprong. Thomas bracht ons richting 4-3. Baert bleek beuken en versierde een terecht penalty na een alles of niets interventie van Piet, bal op de stip, tegen het net en 4-4, alles te herdoen met minuut of 7 op de klok. Berlare hield het hoofd koel en vond het gaatje, 5-4. Tijd voor een gouden wissel, onze moegestreden president naar de kant en Thomas terug tussen de lijnen, nog geen minuut later werden we daarvoor beloond, 5-5. Ondertussen stond de thuisploeg met 4 na een rode kaart (2xgeel). Beide ploegen kregen nog enkele kansen, wij misschien zelf nog de beste, maar de keepers bepaalden de eindstand. Billijk gelijkspel na een intense partij! Tot volgende week!

  La Doce: Piet, Koen, Tom, Ibrahim, Kristof, Steven, Sim en Thomas
  deleguer/coach: /
  doelpunten: Thomas (3), Kristof en Koen
  strafbal: /
  penalty: 1 tegen, gescoord
  09-09-2017 om 07:48 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  03-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 17-18 speeldag 01
  La Doce Overmere - De Zwaan Wichelen: 9-3

  1 september, niet enkel de schoolstart, maar ook de start van ons 13de seizoen! We lieten er geen gras over groeien. Kristof bracht ons snel naar 1-0 en direct 2-0. Nieuwkomer Ibrahim bedankte voor het vertrouwen om hem direct in de basis te plaatsen, 3-0. En direct ook zijn 2de, 4-0. De Zwaantjes plat op de mat! Het tempo ging naar beneden en we lieten de bal aan de rood-witten. Zelf op penalty lieten we de bal aan hen, Kristofs verdienstelijke poging werd netjes gered door de bezoekende goalie. Net voor de pauze maakte Kristof dat wel goed, met zijn derde bracht hij ons op een droge 5-0 halfweg.

  Na de pauze maakten we direct duidelijk dat we niet gingen inzakken. Kristof met de 6-0. Eens die goal binnen pakten we het plots te licht op. De Wichelenaars maakten er 2 op 2 minuten. We herstelden direct het evenwicht, maar we vonden elkaar niet meer om tot scoren te komen. In de laatste tien minuten kwamen we terug onder stoom. Robin met de 7-2, Tom na 5 pogingen op 10 seconden net niets, Kristof met een voetje tussen een goeie doelpoging van Ibrahim, 8-2. In de laatste minuten kregen we er nog eentje binnen en zette Koen de kroon op zijn fraaie match, 9-3.

  La Doce: Piet, Freek, Koen, Robin, Ibrahim, Tom (c), Steven D en Kristof
  deleguer/coach: Timo
  doelpunten: Kristof (5), Ibrahim (2), Robin en Koen
  strafbal: /
  penalty: 1, gemist door Kristof


  03-09-2017 om 21:13 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  18-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 25
  La Doce Overmere - Baert Berlare: 7-8 (heenronde 3-4 winst)

  Voorlaatste wedstrijd en alweer een kraker, derby tegen het nummer 2 Baert Berlare. We waren voor de match al zeker vijfde, met 2 goeie resultaten en meeval met de andere uitslagen kon plek 4 of 3 nog. We schoten het best uit de startblokken en na een knappe combinatie bracht Kristof ons op voorsprong, 1-0. Het tempo lag hoog en de partij ging goed over en weer. Na tien minuten werd het 1-1. De puiten gingen in overdrive en ineens was het 1-3, dit ook met hulp van onze slecht verdedigend werk. Gelukkig kon Kristof ons net voor de rust terugbrengen naar 2-3.

  Na de rust waren de eerste minuten voor ons. Kristof, of toch een Baert speler?, bracht ons op 3-3. Kort daarna zaten we terug op rozen, 4-3 via Thomas. Baert knokte terug en het stond te snel 4-5. Maar alweer was het Kristof die de stand op gelijke hoogte bracht, 5-5. Daarna kwam onze ware aard boven... brave gasten met het hart op de juiste plaats... en op goeie vrijdag horen daar paaseieren bij. Drie grote eieren met een nog grotere strik, 5-8. Terwijl de supporters zich al neerlegden bij een overwinning van Baert schoot La Doce terug wakker. Thomas met de 6-8 en daarna met een knal tegen de lat... al dan niet over de lijn, de doellijntechnologie is nog niet op punt in sporthal Overmere. Met nog 1 minuut te spelen werd het nog 7-8 via Kristof, maar een punt was ons niet gegund. Een verlies dat we eigenlijk enkel aan onszelf te danken hebben. Als we 50' goed verdedigen waren dit zeker 3 punten, jammer!

  La Doce: Jonathan, Tom, Koen, Thomas, Tommy, Kristof en Matthias
  deleguer/coach: Ben
  doelpunten: Kristof (5) en Thomas (2)
  strafbal: /

  18-04-2017 om 20:14 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)
  10-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchverslag 16-17 speeldag 24
  La Doce Overmere - Amici Pazzi Lokeren: 3-7 (heenronde: 2-0 winst)

  De leider liet vorige week de titel liggen. Voor ons mocht dus alles, bij hen was het al bijna van moeten. En dat merkten de talrijke bezoekers ook van in het begin. Het spel ging wel om en weer, maar langs beide kanten was er schrik voor het eerste doelpunt te slikken. Nadat we al eens een doelpunt door een eigen speler zagen gekeerd was het op het kwartier dan toch 1-0 voor ons, Matthias maakte af. Wij kropen in organisatie en Lokeren vond het gat niet. De stress steeg en net voor rust zat het spel even op de wagen. We hielden het hoofd koel en haalden met een voorsprong de rust.

  Na de pauze waren we nog geen dertig seconden bezig of we trapten al in de val, 1-1 We krabbelden recht en na 5 minuten bracht Kristof ons terug op voorsprong, 2-1. We zakten direct als een kaartenhuis in elkaar... 2 minuten alter 2-3. Die stand hielden we even op het bord en Matthias bracht ons met nog 10 minuten op de klok zelf terug naar 3-3. Maar weer maakten we dezelfde fout... direct 2 goalen slikken, 3-5. De leider wou nog en bij ons was het op. Vijf minuten voor tijd redde Piet een eerste strafbal, maar we stonden te slapen bij de rebound, 3-6. De 3-7 moest Piet hebben, maar hij maakte dat meteen goed door nog een strafbal te redden. De leider dicht bij de titel en wij met toch een beetje muizenissen richting derby. Nog twee matchen te gaan!

  La Doce; Piet, Tom, Steven Vp, Timothy, Thomas, Kristof en Matthias
  deleguer/coach: Tommy
  doelpunten: Matthias (2) en Kristof
  strafbal: / (wel 2 tegen, beiden gepakt door Piet)

  10-04-2017 om 12:04 geschreven door P.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:matchverslagen
  >> Reageer (0)


  SCHRIJF NU IN voor onze quiz!
  Teamsponsors 2017-2018
 • VW&AUDI Aalst-Zottegem-Wieze
 • Festivaria, spektakel ligt in onze natuur

 • Sponsors quiz 2017
 • Quoted, aantrekkelijke websites
 • Verherbrugghen: Centrale verwarming, sanitair, airconditioning en ventilatie
 • BRICO Overmere
 • Cocktailbar La Promesa
 • Landmeter-expert Stijn D’haese
 • Bouwonderneming Everaert Cooreman
 • VACO, de professionele partner voor uw poort
 • Immo Donk - Verkoop - Verhuur - Beheer in vertrouwen!
 • KBC Overmere
 • Hotel NH Gent Belfort

  Sponsors quiz 2017
 • Brasserie Ma Tu Vu
 • 't Overfrietje - het Overmeers frietje
 • Taverne La Tapa Canaria
 • Salon Difference
 • TUI, discover your smile
 • Bouwen begint bij mensen
 • Bloemen Myosotis
 • Sporthal Overmere bij Davina en Wout
 • Shop Les Deux
 • Charles - (h)eerlijkste charcuterie en salades

  Andere ploegen uit onze reeks
 • Autoschade Parein Sinaai
 • De Zwaan Wichelen
 • Lounge Leonie Moerbeke
 • ZVC Nieuwkerken Waas
 • Federatie Oost-Vlaamse futsalclubs

 • sponsors uit ons clubverleden
 • Bel Air Fun: verhuur van springkastelen en attracties
 • Bel Air Flying: veilig van de grond gaan
 • Mini-creche 't Klein Spook
 • Frituur 't Frinket Lede
 • Café Parking - De Fina
 • Café In De Krebbe
 • ramen-deuren-poorten De Boever

  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Categorieën
 • extra sportief nieuws (57)
 • fun (30)
 • matchverslagen (229)

 • Archief per week
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 14/12-20/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 30/12-05/01 2014
 • 22/12-28/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!