Foto
La Bâtisse du Délice
Leen et Harry
Goossens-Rombouts
5, Impasse Saint-Pierre
11200 Cruscades
www.labatissedudelice.com
Inhoud blog
  • Image
  • Bru
  • Bebelle bis
  • Ouveillan
  • Bebelle
    Hieronder staan foto's
    van onze Bâtisse.
    De traktor is van de
    buren...spijtig!
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    La Bâtisse du Délice
    Chambres et table d'hôtes
    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschappen

    De spanningen van de voorbije weken hebben hun tol geëist. Deze nacht werd ik wakker met migraine. Tegen dat het goed en wel draaglijk was, was het middag. Dan toch nog werf- en gewone boodschappen gedaan, de kachel aangestoken, wat administratie verwerkt en het was terug tijd om te bloggen. Veel is er dus niet te melden vandaag, behalve…en dat brengt ons meteen bij:

     

    Het weer: het is ijskoud (-0,5) en de koude wordt nog bijtender gemaakt door de ijzige wind (rukwinden tot 85 kilometer per uur). In één van onze lievelingsgroentenwinkels (een mooi woord voor de scrabble) waren de rekken leeg. De leveranciers waren geblokkeerd door het weer. Veel sneeuw zien wij hier niet, maar in de buurt van Orange zou een halve meter sneeuw gevallen zijn…

    09-01-2010 om 18:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slepen

    Het was nog een dagje slepen met de voetjes. De moraal is er nog niet. Ik heb de kachel geïnstalleerd die ik van mijn broer gekregen heb. Ze brandt goed, na verschillende pogingen om haar op dreef te krijgen, en we zullen er veel plezier van hebben. Ik hou van vuur. Het is zo gezellig. Verder heb ik zo een beetje rondgelummeld. Vanalles en nog wat gedaan en als ik de bilan van de dag maak, moet ik toegeven dat ik niet veel uitgestoken heb. Leen heeft nog verdergewerkt aan de naden van de gipskartonplaten. De tegelplaatser is langsgeweest met de offerte. Het is een aanzienlijk bedrag, maar we gaan het toch doen. We kunnen niet alles zelf doen, vooral niet omwille van de deadline.

    Stéphan en Renée en Gust en Ann verzorgden onze poezen tijdens onze afwezigheid. Ze deden dat heel goed, want zowel Nicole als Hugo zijn een beetje verdikt. Aan knuffels kwamen ze ook niet tekort.

    Ann en Gust maakten van de gelegenheid gebruik om de werf hier volledig op te ruimen. Een lastige job die wij altijd uitstelden. Ik moest gisteren alleen nog maar naar het containerpark rijden. Bedankt mannekes…

     

    Het weer: koud (2,1 graden), heel veel wind en af en toe sneeuw. Wij dachten naar de warmte te komen, maar dat was buiten de waard gerekend.

    08-01-2010 om 18:19 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug
    Beste lezers,
    Wij zijn terug in Frankrijk. De afgelopen dagen waren we in België, omdat Rosette Goossens, onze zus en schoonzus, vorige week overleden is. Gisteren had de begrafenis plaats. 
    Vanaf morgen beginnen we terug te werken en schrijven we opnieuw ons dagelijks blogverhaal.
    Bedankt voor jullie begrip.
    Leen en Harry

    07-01-2010 om 12:54 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    30-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afwezig
    Beste lezers,

    wegens familiale omstandigheden zijn wij de volgende dagen niet in de mogelijkheid de blog up to date te houden.
    Hartelijk dank voor jullie begrip !

    Tot binnenkort
    Leen en Harry

    30-12-2009 om 11:14 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    26-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etappe

    Weer vollen bak gewerkt vandaag. Voornamelijk afwerking van de gipskartonplaten: nog een stukje plafond en ongeveer 14 meter tabletjes op de lage muurtjes. Verder nog het laatste raam van ons appartement, dat van de logeerkamer voor familie, geplaatst. Het ziet er van slag meer een kamer uit. Ook daar zijn nu nog wat afwerkingetjes aan te doen, maar we merken, dat we meer en meer het einde van de etappe naderen. Voor de finish van de ronde moeten we nog wachten tot eind mei…

     

    Het weer: 8,3 graden (tegenover gisteren 13,9 graden) en regen.

    26-12-2009 om 18:17 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-12-2009 om 17:52 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    23-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truwelen

    Het was vandaag een veel aangenamere dag dan gisteren. Weer wat kunnen werken. De werken aan de gipskartonplaten lopen nu echt op hun einde. Vermoedelijk krijgen we alles klaar tegen de jaarwisseling. Dan vloeren en de badkamer en keuken nog installeren. Voor dat vloeren hebben we vandaag een professional laten komen. Een sympathieke en rustige man, die ons een offerte gaat maken. Hopelijk valt het allemaal wat mee, zodat we deze taak kunnen uitbesteden. Daarmee zouden we behoorlijk wat tijd winnen. Leen is terug op haar stelling gekropen., gewapend met pleister, water, sponzen, truwelen en spatels…

     

    Het weer: 12 graden, in de namiddag wat zon, maar tegen de avond aan begon het terug te overtrekken…

    23-12-2009 om 18:58 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    22-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vochtig

    Een baaldag voor mij vandaag. Stenen gehaald bij de hofleverancier, dan voorlopig gestockeerde stenen opgepikt in Roubia, dan kleine werfboodschappen gedaan bij een gelegenheidsleverancier, de stelling verplaatst en twee gaten in de beton gemaakt voor de aflopen van de badkamer. Verder is er opgeruimd op ons toekomstig appartement, een goed werk gedaan. Leen heeft ook de voegen van de gipskartonplaten wat bijgewerkt – niet altijd evident, want het gips droogt heel slecht dezer dagen - en de wand van de keuken geschilderd.

     

    Het weer: wind van over de zee, dus zeer vochtig, windstil en 10,5 graden...

    22-12-2009 om 19:03 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    21-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roosters

    Een rustdag ingelast vandaag en toch nog een beetje gewerkt. Eerst bij Veerle en Pierre nog een paar betonnetten gehaald die zij op overschot hadden. Dan toch wel in een hamburgerrestaurant in de buurt verzeild geraakt zeker (en ons behoorlijk laten gaan, het was al heel lang geleden)… Enfin, tenslotte nog doorgereden naar Béziers en in één klap twee problemen opgelost. Betaalbare gietijzeren roosters gevonden voor aan onze parking en meteen ook mooie wastafels voor de gastenkamers gezien. Een mooi resultaat voor een rustdag. Dan nog bij Tony en Sharon binnengesprongen om naar hun splinternieuw gebouwde gîte te kijken. We zijn dus net thuis, gaan nog een boke eten en genieten van een rustige avond.

    Leen heeft nog wat fotootjes gemaakt van James, de Ierse Wolfshond van Veerle en Pierre…

     

    Het weer: de dag begon bar koud, maar in de late voormiddag is de temperatuur beginnen stijgen tot 11 graden. Een overtrokken dag met af en toe wat rukwinden.









    21-12-2009 om 19:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slagroomtaart

    Zondag en dus ‘grasse matinée’ voor mij. Leen kan niet blijven liggen en was al om acht uur uit bed. Een korte voormiddag gewerkt, gegeten en dan ’s namiddags nog anderhalf uur aan de slag. Elk uur telt momenteel. Dan toch gerust en naar het veldrijden geluisterd op de radio… Ik vind het wel spijtig dit te moeten missen op de televisie, maar om alleen daarvoor een schotelantenne te hangen, vind ik toch ook overdreven.

    Leen is ’s namiddags op trot geweest. Ze reed naar Narbonne en maakte onderweg een paar mooie foto’s van het landschap. De bergen op de achtergrond zijn niet de Pyreneeën maar de Montagne Noire. Ook de Pyreneeën waren mooi te zien, maar niet vast te leggen met ons klein fototoestelletje… De rij platanen is gefotografeerd in Ornaisons, het dorp voorbij Cruscades. Leen werd er helemaal lyrisch van: “de Pyreneeën leken wel op snoep, of als een slagroomtaart”.

     

    Het weer: 5,4 graden, volop zon en geen wind. Mooi weer dus.







    20-12-2009 om 19:49 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud

    Ik ben net uit de zetel gekropen om de blog te schrijven. Hugo zat op mijn schoot. Mijn voeten krijg ik echt niet warm, ondanks de wollen sokken. Het is koud vandaag, en de wind maakt het alleen nog maar erger. Deze voormiddag nog een klusje afgewerkt dat we al lang afgehouden hebben. De laatste bekisting gemaakt en vervolgens de laatst beton gegoten op ons appartement. Die beton moest buiten gemaakt worden en dat was verdorie koud… Nadien twee gasflessen gehaald voor onze verwarming. Het is nodig. ’s Namiddags nog wat geschuurd en gevoegd. Iets na vieren gestopt met werken, een douche genomen en in de zetel gekropen. We zijn sneller moe als gevolg van de koude.

     

    Het weer: 1,5 graden, zon met af en toe een Simpsonwolk en veel wind…

    19-12-2009 om 18:47 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw

    De dorpelingen verklaren ons nu zeker voor zot! Deze voormiddag goten we de betonnen funderingen voor de achterste tuinmuur. Begeleid door een sneeuwbui, die stopte toen we de betonmolen uitgekuist hadden. Leen vond het een zeer romantisch gebeuren… Enfin, het ligt erin en dus kunnen we de muur optrekken, zodat we terug een beetje afgeschermd zitten…

    Nadien terug naar boven, verdergewerkt aan het appartement. Er is geschuurd, geplakt, gevoegd en een onderlaag gezet. Voor niet-professionelen mag het resultaat er zeker zijn. Leen is van mening dat ze haar roeping gemist heeft. Ze schuurt en voegt graag (carrossier van sjieke Italiaanse wagens zou misschien nog iets voor haar geweest zijn)…

    Deze namiddag ben ik dus naar de informatievergadering van de Chambre de Métiers et de l’Artisanat geweest. In januari zal ik mij vestigen als fotograaf in een statuut van ‘auto-entrepreneur’, zonder één enkel risico noch verplichting. Je wordt forfaitair belast op basis van je inkomen. Geen inkomen, geen belasting noch sociale lasten dus… Ideaal voor iemand die qua inkomen niet het onderste uit de kan wil halen. Goed voor mij dus.

     

    Het weer: 3,7 graden, sneeuw in de voormiddag en een beetje wind. ’s Namiddags was de zon van de partij.

     





    18-12-2009 om 18:56 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    17-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondanks de koude kwam de aannemer, zoals beloofd, toch nog onze parking afgraven. Alles ligt nu klaar om de fundering voor de laatste tuinmuur en het vloertje van het ‘poolhouse’, om een sjiek woord te gebruiken, te gieten. In het beste geval maken we daar morgen werk van. Hoewel ik ’s namiddags naar een informatievergadering van de Chambre de Métiers et de l’Artisanat moet. Ik denk eraan me toch als zelfstandig fotograaf te vestigen. Een goed geïnformeerd man is er twee waard hè.

    Goed gewerkt vandaag. De bestaande muren voorzien van een laag geïsoleerde gipskartonplaten. Leen heeft geschuurd, gevoegd en wat in de tuin gewerkt.

    Ik ben dan toch nog naar het kerstfeest geweest. Een hele bedoening voor die kinderen. Het was een jonge kerstman…

     

    Het weer: 1,5 graden, zonnig en af en toe wat rukwinden.

    17-12-2009 om 19:35 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstman

    Gisteren heb ik mijn lijstje niet meer gemaakt. Ik heb dat vanochtend dan maar goedgemaakt. Het lijstje is er, en ik weet het bovendien nog liggen. Of dat morgen ook nog het geval zal zijn, kan ik niet garanderen. Enfin, grotendeels gipskartonplaten wanden geplaatst. Het begint er nu echt wel als een appartement uit te zien. Daar zijn we blij om. Net overigens nog een ander lijstje gemaakt, dat van de werfboodschappen. Ook heel belangrijk.

    Morgen komt de kerstman…voor de kinderen van het schooltje. Om kwart na vijf verzamelen alle kinderen in de foyer, ze zingen liedjes en achteraf komt de kerstman de cadeautjes uitdelen. Een heel fijn kerstgebeuren… Misschien ga ik foto’s maken, maar ik ben nog niet zeker.

     

    Het weer: koud, 2,2 graden, gelukkig is de wind gaan liggen en was de zon van de partij…

    16-12-2009 om 18:04 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijstje

    Opnieuw werkdag vandaag. In de voormiddag serieus wat gesukkeld met kleine prutsen. We hebben ondermeer nagedacht over een andere manier om de aflopen van de badkamer weg te werken. Dat kan ons heel wat werk besparen bij het chapen. 4,5 kubieke meter minder chape is veel minder werk en bovendien veel minder gewicht. Uiteindelijk hebben we een oplossing gevonden. Nu nog uitvoeren. Al dat gesukkel is bijzonder frustrerend. ’s Namiddags ging het al wat beter. Begonnen met de plaatsing van de gipskartonplaten tegen de muren. De keukenmuur is klaar. Nu nog voegen opvullen, een taak die Leen zich al met veel toewijding eigen maakte. Voor de rest zal ik straks een lijstje maken van alle zaken die nog moeten gebeuren alvorens we chape kunnen gieten. We moeten echt met een lijstje beginnen werken, zoniet gooien we ons op alles tegelijk en werken we niks af. Dat is pas frustrerend. Organiseren is de boodschap…

     

    Het weer: 3.5 graden, veel wind en grijs.

    15-12-2009 om 19:06 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    14-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chape

    Twee rustdagen dus. Gisteren gaan eten in een restaurant waar Leen al lang eens wilde gaan eten, teleurstelling alom. Het was niet lekker.

    Vandaag ons dan maar op het probleem van de chape gegooid. We vragen ons af of we moeten kiezen voor een lichte chape, dan wel voor een gewone chape. Er zijn twee verschillen: de gewone chape is veel zwaarder dan de andere, maar de gewone chape is ook gigantisch veel goedkoper dan de andere. Dus gans de dag opzoekingen gedaan en raad gevraagd aan onze vriend ingenieur Kris. Hij kwam hier tijdens zijn vakantie met heel de familie langs en kent ons huis. Enfin, een dikke dankuwel Kris… Via deze weg willen we trouwens al diegenen bedanken die ons al met raad en daad bijgestaan hebben. Wij denken daarbij vooral ook aan Gust, Wim, Leo en Jean-Claude, die we ook al heel wat kopbrekens bezorgd hebben met onze werf. Mensen, het einde is in zicht…als het al een geruststelling kan zijn. Voor Brousse en Bras, onze beschermengels, blijft de opdracht ook na voltooiing van de werf verderlopen…

     

    Het weer: 5 graden, behoorlijk wat wind en grijs…

    14-12-2009 om 18:53 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fier

    Tja, veel valt er eigenlijk niet te vertellen. Een uurtje later dan gewoonlijk opgestaan. Rustig ontbeten en dan beginnen werken. Jean-Claude, de plaatselijke aannemer op rust, bezocht onze werf vandaag. Voor het voegwerk van de gipskartonplaten wil hij ons aanwerven. Hij vindt dat het heel goed gedaan is. Wij fier. Ik heb vandaag trouwens voegwerk gedaan. Af en toe kleddert er een dot voegsel van de spatel, maar kom, dat hoort erbij. Nu weet ik tenminste waarom pleisteraars altijd in het wit gekleed zijn. Leen deed deze voormiddag boodschappen, want de muizen lagen dood in de kast. Na het middageten klom ze terug op de stelling om verder te voegen aan de achtergevel.

    ’s Namiddags kregen we trouwens telefoon van de papa van één van de jongens die de volkstuintjes vernielden. De man zat er aardig mee verveeld. Ik heb hem gezegd dat wij er geen drama van wilden maken, maar dat we hopen dat de jongens in kwestie hun lesje geleerd hebben. Enfin, ik kreeg ze allebei aan de lijn en ze boden hun excuses aan. Daarmee is de kous af…

     

    Het weer: volop zon en 10,5 graden.

    12-12-2009 om 18:00 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    11-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aderlating

    Leen voegt de achtergevel. Het wordt mooi. Ik ben in drie bouwfirma’s mijn licht gaan opsteken voor geïsoleerde en lichte chape. Een serieuze aderlating alleszins. Maar kom, dat moet dan maar. Verder veel verschillende prutswerkjes gedaan. Een netwerk- en twee telefoonkabels getrokken. De buizen voor de dampkap geplaatst en wat voorbereidend werk voor de chape gedaan. Ik loop een beetje verloren met al die kleine werkjes die je absoluut niet mag vergeten…

     

    Het weer: een prachtige dag alweer. Vanmorgen kouder dan gisteren, geen wind en zalig in de zon. 13,4 graden.

    11-12-2009 om 18:53 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poortje

    De gewone werkzaamheden zijn hernomen. Het was voor mij wel een beetje een sukkeldag. Leen heeft goed doorgewerkt aan het invoegen van de achtergevel, maar ik sukkelde van het ene gepruts in het andere. Ach ja, er zijn zo van die dagen. Morgen beter zullen we maar denken.

    Ik heb ook wat boodschappen gedaan. Ondermeer het poortje gehaald voor de tuinmuur achteraan. Vermits daarachter de parking komt, zullen de gasten ook langs daar binnenkomen. Een belangrijk poortje dus…

     

    Het weer: 16,1 graden, matige tot harde wind (Leen had het hard te verduren op haar stelling) en zonnig met af en toe een sluierwolk…

    10-12-2009 om 19:10 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balorig

    Vermits we uitgenodigd waren bij David en Malika en vermits we daar moesten zijn voor het duister – kwestie van hun gloednieuwe zwembad en buitenkeuken te kunnen bewonderen – hadden we gisteren geen tijd meer om de blog te schrijven. Jammer maar helaas. Zoals gezegd gingen we dus naar David en Malika en werden er vergast op een slaatje met foie gras, gésiers (kippenmaagjes) en magret de canard, gevolgd door kip met gratin Dauphinois en ratatouille, daarna kaas en tot slot nog pannenkoeken… Het was heerlijk en alweer heel gezellig. Maar nu beslisten we de komende weken thuis te blijven, met uitzondering van oudjaar…

    Vanmorgen werd ik gewekt door Leen, zoals gewoonlijk. Toen ik met matig enthousiasme aanstalten maakte om uit bed te komen, werd ik in die intentie gefnuikt door een weerbarstige nek. Het overvloedige schuren van de plafonds gisteren had mijn hernia weer tot leven gewekt. Gevolg: een ganse dag verplichte, weze het relatieve  rust, met kraag… Toch nog zand gehaald en wat opzoekingwerk gedaan via de computer. Ook voor jullie, beste lezers, wat foto’s gemaakt van de werken en tenslotte nog naar onze gevandaliseerde tuin gewandeld. Inderdaad, een paar jongelingen uit het dorp hebben vernielingen aangericht aan de verschillende arbeiderstuintjes. Een beetje gratuit, maar we zullen dat maar toekennen aan jeugdige balorigheid. Leen van haar kant heeft hard gewerkt. Eerst nog wat geschuurd boven en nadien de gevel verder opgevoegd. Het ziet er allemaal mooi uit. Gisteren kregen we trouwens nog een compliment van één van de oudere bewoners van het dorp. De meesten blijven staan om goedkeurend te kijken wat we allemaal doen. Dat we het rustieke karakter van het dorp respecteren valt hier zeker in goede aarde.

     

    Het weer: 15,5 graden, maar in de zon, die volop aanwezig was, was het zeker 20 graden. Verder windstil. 











    09-12-2009 om 20:03 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)


    Onze Bâtisse opent in juni 2010
    Jullie kunnen vanaf nu reserveren! 
    Mail: labatissedudelice@gmail.com

    Archief per week
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/12-23/12 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Hieronder staan
    foto's van ons
    dorp Cruscades.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs