Foto
La Bâtisse du Délice
Leen et Harry
Goossens-Rombouts
5, Impasse Saint-Pierre
11200 Cruscades
www.labatissedudelice.com
Inhoud blog
  • Image
  • Bru
  • Bebelle bis
  • Ouveillan
  • Bebelle
    Hieronder staan foto's
    van onze Bâtisse.
    De traktor is van de
    buren...spijtig!
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    La Bâtisse du Délice
    Chambres et table d'hôtes
    08-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw

    Het nieuws komt vandaag nog maar eens van het weer. Het sneeuwt hier sinds 16.30 uur. Het werd niet warmer dan 1 graad. Met de wind is dat bitter koud. Zelfs in Marseille sneeuwt het. Daar werd op de radio de ganse dag over gepraat.

    Gelukkig mochten we binnen werken en gelukkig hebben we de binnendeuren van ons appartementje geplaatst. Het is nu verwarmbaar.

    Leen heeft de camionette gekuist. Er lag binnenin een half jaar stof... Ze is terug als nieuw.

    Vanmorgen stonden Christian en Chantal voor de deur met een driekoningentaart (un royaume). Snel koffie gezet en gesmuld. Het is een vrij droog gebak (precies een enorme donut), een soort cake met oranjebloesemaroma. De boon (fève des rois) hebben we niet gevonden.

    We gingen ook nog naar de winkel om een gaskookplaat, een afwasmachine en een extra verwarmingstoestel te kopen. Heel vriendelijke mensen en volgens Gust en Ann geven ze een zeer goede dienst na verkoop. Heel belangrijk dat laatste. Vooral met onze chambre d’hôtes in het achterhoofd. Nadien heel voorzichtig naar huis, want het was gladjes op de weg (dat laatste is misschien wat overdreven)...

     

    Het weer: zoals reeds gezegd, koud (1 graad) met wind en sneeuw. Onzuiders

    08-01-2009 om 15:02 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffiepauze

    We hebben een uitnodiging gekregen om naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente te gaan. Spijtig genoeg kunnen we er niet bij zijn. We hebben ons al verontschuldigd bij Christian. We stapelen de historische momenten op. Het raam staat er nu definitief (zie foto’s). Zelfs zonder ongelukken dichtgespoten met PURschuim (ik heb er een trucje op gevonden;-)) Christian is vandaag tot twee maal toe koffie komen drinken. Ik denk dat hij in de toekomst nog vaak zal komen aanbellen... We hebben ook drie binnendeuren gekocht, dus ons appartementje raakt beetje bij beetje verder afgewerkt.

     

    Het weer: bar koud (3graden) en tegen half de namiddag stak de wind op. Overwegend bewolkt.

     

    P.S.: Leen maakte ook nog een foto van één van de palmbomen in het dorp, met de watertoren op de achtergrond.





    07-01-2009 om 13:56 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    06-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukenraam

    Maandag en er moet gewerkt worden. Douche verder betegelen – dat neemt Leen voor haar rekening – de wateraansluiting voor de afwasmachine leggen en het grote raam van de uiteindelijke keuken (en nu eventjes keuken en living) geplaatst. En nee, we hebben er geen foto van gemaakt, want het werk is nog niet af. Morgen moet het raam er terug uit, want het moet iets hoger geplaatst worden. Wij vinden alvast dat het er goed uitziet.

    Op onze weg naar de bricowinkel in Carcassonne eventjes doorgereden naar Limoux om er blanquette te halen. Nadien nog wat schakelaars, afdekplaatjes, een badkamermeubel, nog extra tegeltjes en lampen gekocht. Binnendeuren hebben we niet meegenomen, want de buitenmaten waren er anders dan bij onze gewone leverancier.

    Terwijl ik dit zit te schrijven, komt Hugo hier helemaal vuil binnen. Waarschijnlijk gevochten met één of andere Franse kater...

     

    Het weer: koud (6graden), niet teveel wind, over het algemeen zonnig.

    06-01-2009 om 08:44 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proefkonijn

    Er vandaag een zondags ritme op nagehouden. Ik toch, want Leen heeft weer veel huishoudelijk werk gedaan. De zwelling is nog niet weg. Dat komt wel, als de antibiotica op volle kracht gaat werken.

    Leen heeft voor mij een lekkere koffiekoek (dessert) gemaakt. Feuilleté met peer en amandelcrème, heel lekker, zowel warm als koud. Straks ga ik soep van veldsla eten, een probeersel van Leen, benieuwd wat dat zal geven. Ik ben altijd proefkonijn, dus voor onze gasten ooit iets zullen voorgeschoteld krijgen, heb ik minstens één keer geproefd.

    Toen we daarnet met de auto van Cruscades kwamen, werden we aangevallen door twee uit de kluiten gewassen ganzen. Die beesten hebben echt wel lef. Akkoord, we rijden met een klein autootje, maar toch...

     

    Het weer: stralend blauwe hemel, volop zon, maar frisser, een graad of 7. Er was ook iets meer wind dan gisteren.

     

     

    P.S.: ik heb ondertussen de soep verorberd en ze was heel lekker.

    05-01-2009 om 08:37 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandarts

    Vanmorgen om 8 uur heeft Leen de tandarts gebeld. Om 10 uur kregen we een afspraak en om 10.10 uur lag mijn tand naast mij op het tabletje van de tandartsstoel. Ik heb al een afspraak voor opvolging, dus ik zit nu in het roulement. Alles doet nog pijn en de zwelling is er nog steeds, maar ik weet nu dat het alleen maar kan beteren. De voorgeschreven behandeling moet ik gewoon verderzetten.

    Leen gaat voor mij nog maar eens stoemp maken, dat kauwt makkelijker en de soep die ze maakte gaat er ook goed in. Verder eet ik nauwelijks. Hopelijk evolueert het nu allemaal snel, zodat ik maandag voor het volle pond weer aan de slag kan.

     

    Het weer: in de voormiddag mist en koud, na de middag werd het zonnig, zacht (12 graden) en windstil.

    04-01-2009 om 14:18 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birds

    Vandaag zijn Francis en Martine terug naar huis vertrokken. Ik was ingevolge de abces, die nu echt wel grote proporties aanneemt, niet veel waard vandaag. De ganse dag in mijn bed gestoken (toch tot laat in de namiddag ) en nu ga ik een beetje soep eten om er mijn antibiotica mee te nemen. Toch nog naar een tandarts gebeld en als het morgen niet beter is, mag ik terugbellen om morgen nog te gaan.

    Leen heeft het kot hier rechtgehouden (met afwas, was, strijk, kuis en koken). Verder is ze nog eens teruggereden naar de apotheker in Moux, want die had ons iets verkeerds gegeven.

     

    Het weer: geen wind, warm (12 graden), in de namiddag zon.

    Nog wat foto's van de zwerm vogels die af en to over de wijngaard danst






    03-01-2009 om 15:46 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abces

    Oudjaar gevierd met Martine en Francis in de Gîte. Eerst oesters, langoustines en krab gevolgd door Leen’s heerlijke Zarzuela. Om 12 uur een fles champagne (daar hadden Martine en Francis voor gezorgd). Domper op de feestvreugde was de abces die mij behoorlijk parten begon te spelen. De ibuprofen en de paracetamol met codeïne zijn er duidelijk niet meer tegen opgewassen. Hoogtepunt van de pijn was vanmorgen. Ik hield het niet meer uit. Leen heeft dan maar naar de 15 gebeld (de evenknie van de 100 in België) en daar hebben ze haar het telefoonnummer gegeven van een dokter van wacht in Lézignan. Die laatste foeterde over het liberaliseren van de medische wereld. “Ze willen allemaal geld verdienen, maar er voor werken, ho maar. Ze doen gewoon wat ze willen, de patiënt heeft geen rechten meer”. Het is inderdaad niet logisch dat we geen tandarts konden vinden. We zijn sinds maandagavond aan het zoeken en geen enkele tandarts wilde er mij tussennemen. Sommigen stelden mij een afspraak voor tegen begin februari. Gisteren begon het mij ook al zwaar door te wegen en belde Leen naar het ziekenhuis in Narbonne, ook geen tandarts te vinden. Zij droegen ons op naar de 15 te bellen, maar die hebben ook geen tandarts met dienst. Enfin, morgen ga ik proberen een afspraak te versieren voor volgende week woensdag of donderdag. We zien wel.

     

    Het weer: overtrokken maar warm (15 graden), maar het ziet er naar uit dat de wolken beginnen wijken voor een blauwe hemel. Hopelijk krijg ik gelijk, want we zijn deze grijze week grondig beu.

    02-01-2009 om 13:33 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    31-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wensen

    Wij wensen iedereen een fijn eindejaar en een goed begin van 2009. Mogen wensen uitkomen, maar niet allemaal, want een leven zonder wensen is als een reis zonder doel.

     

    Leen en Harry

    31-12-2008 om 14:07 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appartementje

    De afwerking van ons voorlopig appartementje begint stilaan vorm te krijgen. De buitenmuur is geïsoleerd en de waterleidingen staan onder druk en twee lekken zijn onder controle. De helft van de elektrische installatie is aangesloten, de douche is voor een vierde betegeld. Het ziet er dus naar uit dat we de deadline zullen halen. Morgen wordt er niet gewerkt. De voorbereidingen voor oudejaarsavond eisen Leen op en ik zit te kniezen met behoorlijke tandpijn. Vanmorgen begonnen en geen tandarts te vinden. Vrijdag  mag ik nog eens naar de tandarts van Christian bellen, maar ondertussen moet ik me behelpen met een coldpack en pijnstillers. Een behoorlijke ontsteking onder een ontzenuwde tand denk ik. Enfin, allesbehalve aangenaam. Vanavond eten met Martine en Francis en Gust en Ann als gasten. Stoofvlees met frietjes (de nieuwe frietketel van Martine en Francis moet opbrengen). Gust heeft een hele resem lekkere wijnen mee, dus dat wordt genieten.

     

    Het weer: het is veel warmer (omstreeks 14 graden) en de zon heeft het vandaag gehaald van de regenwolken. Dat was alleszins niet voorspeld.

    31-12-2008 om 14:02 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    30-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perroquet

    Allez, maandag en we vliegen er terug in. De werf roept ons, echt wel. Leen heeft voor het eerst in haar leven betegeld. Een gedeelte van de douche ziet er al goed uit. Ik heb wat latten tegen de muur van de keuken gevezen om er de keukenkasten aan te bevestigen.

    In de late namiddag gingen we naar de dierenarts met Hugo. Hij heeft een bec de perroquet. Dat is een misvorming van de wervels en naar verluidt doet dat veel pijn. Bovendien is er op de radiografie ook een misvorming van twee wervels te zien. Enfin, we moeten hem nu een tijdje pillen geven en afwachten hoe het evolueert. Wellicht krijgt hij een behandeling voor het leven.

    Martine en Francis zijn hier ondertussen. ’s Avonds gaan we bij hen in de Gîte eten en gezellig babbelen... Tof hen hier te hebben.

    We hebben trouwens een lekkere steack met frietjes gegeten. Francis en Martine zijn daarvoor speciaal een frietketel gaan kopen. Van een verrassing gesproken...
     

    Het weer: het weer is bar slecht. Regen, regen en nog eens regen. Sinds gisterenavond. Vandaag de godganse dag geregend. Een sappige drasj. Bovendien is het koud, ongeveer 4 graden. Veel wind is er niet.

    30-12-2008 om 08:34 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    25-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijk
    Beste bloggers, wij wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een goed eindejaar. Geniet van de laatste dagen van 2008, zodat jullie met volle moed kunnen beginnen aan 2009!
    Wat de situatie hier betreft: wij zijn in blijde verwachting van de komst van Martine en Francis...

    Het weer: het ziet er naar uit dat het weer een heldere dag gaat worden. De lucht is blauw en in de verte zien we een paar witte wolkjes...

    25-12-2008 om 08:37 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    24-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstavond
    Vandaag nog eens naar de Zweedse meubelgigant, want we hebben nog handgrepen voor de kasten nodig en die zijn nu pas binnengekomen. Vanavond gaan we gezellig tafelen en vroeg naar bed, want we moeten echt wel rusten. Liever wat vroeger op voor de kerst...

    Het weer: over het weer valt nog weinig te zeggen, maar het belooft alweer een mooie dag te worden, want er is met uitzondering van wat nevel geen wolkje aan de lucht.

    24-12-2008 om 08:39 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie
    Met de kerstdagen nemen we wat vakantie. Ook al om onze buren wat kerstrust te gunnen, maar eerlijk gezegd zijn wij er ook aan toe. Volgende week vliegen we er terug volle bak in. Ons appartementje moet afgeraken, zeker nu we ons studiootje opgezegd hebben. Maar we zullen wel hulp krijgen, want Francis en Martine komen volgende week langs ;-)

    Het weer: alweer stralend zonnig en 16 graden. Geen wind.

    23-12-2008 om 00:00 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustdag

    Zondag en relatieve rustdag. Ik heb vanmorgen de foto’s bewerkt van het kerstfeest en wapenstilstand. Nu nog die van de Téléthon. Ik moet voortmaken, want de Mairie heeft ze nodig voor het infoblad. Leen is naar de markt geweest in Narbonne. Ze was eigenlijk te vroeg, want er waren nog marktkramers hun kraam aan het opstellen. Er was niet teveel volk. De warenhuizen zijn open vandaag. Dus Leen is toch nog boodschappen gaan doen en er stonden massa’s oesters en foie gras te koop.

    Nu gaan we naar Cruscades om alles op de blog te zetten en dan naar Ginestas naar de Kerstmarkt. Vanavond gaan we eten met Séphane en Renée.

     

    Het weer: zalig helder en zacht (16 graden) weer. We kunnen de besneeuwde toppen van de Pyreneeën zien, ongelooflijk mooi! Een weinig wind.

    22-12-2008 om 13:22 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migraine

    Maandag en toch niet gaan werken. Migraine heeft deze jongen geveld. Leen was de rots in de branding en heeft de boel rechtgehouden. Geen werk op de werf, maar wel veel huishouden en boodschappen gedaan.

    Het weer: een stralende dag (staalblauwe hemel met veel zon) bij 16 graden en windstil.

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuken

    Zaterdag, een mooie dag om een keuken te kopen. Een voorlopige dan toch, want we plannen binnenkort in onze woonst in te trekken. We gaan de keuken, de buanderie en het bureel voorlopig inrichten. De keuken zullen we gebruiken als woonruimte en keuken. In de buanderie komt een douche, de wasbak, de wasmachine en droogkast en in het bureel gaan we slapen. We voorzien onze verhuis omstreeks 1 februari.

    De keuken gaan we wel hergebruiken op ons appartement. Het zijn dus geen verloren kosten. Recuperatie staat hoog in ons vaandel. Wij dus naar Montpellier (onder begeleiding van ons aller Gust) om bij de Zweedse meubelgigant inkopen te doen. Het is een mooie keuken geworden...

     

    Het weer: zacht (13 graden), zonnig met af en toe wat wolken, niet teveel wind.

    21-12-2008 om 14:42 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purhilariteit

    De hilariteit draaide weer rond mij vandaag. Alweer geknoeid met het polyurethaanschuim (kortweg purschuim), zo erg zelfs dat ik er een hele vlok van in mijn haar had. Niets aan te doen, deze namiddag heeft Leen er de schaar en de tondeuse ingezet. Ik lijk wel een soldaat van het Vreemdelingenlegioen. Er zijn zelfs kwatongen die zeggen dat ik klaar ben om in te treden in een klooster...

    Verder nog wat waterleidingen getrokken, een douchebak geplaatst en een voorlopige wand gemaakt in hout. Elektriciteitsleidingen getrokken en de doosjes voor de schakelaars ingemetseld (een ongelooflijk prutswerk, waarbij alles samenspant tegen diegene die het werk doet...).

     

    Het weer: aanzienlijk zachter (13 graden), zonnig met wolken en tegen de avond aan meer en dreigender wolken. Deze voormiddag veel wind, ’s namiddags iets minder.

    20-12-2008 om 00:00 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Père Noël

    Niet veel te vertellen vandaag. Op de werf de waterverzachter verder geïnstalleerd en vastgesteld dat de afregeling nog heel wat voeten in de aarde zal hebben. Ook de boiler voor het warme water in de keuken geplaatst en verder nog sleuven dichtgeplakt – eerst met zelfgemaakte mortel en daarna met speciale mortel voor het bezetten van muren, het verschil in gebruiksgemak tussen beide was fenomenaal.

    Om vijf uur was het Fête de Noël pour les enfants de Cruscades. Verzamelen geblazen in de Foyer Municipal. De kinderen hadden een aantal liedjes voorbereid en nadien kregen ze een cadeautje van de Kerstman. Als afsluiter kregen ze nog een glas limonade en bonbons.

     

    Het weer: hevige wind (voorspeld tot 120 kilometer per uur) en 9 graden. Het is eigenlijk gans de dag bewolkt gebleven. Naar verluidt is het in 50 jaar niet meer zo lang zo koud geweest in december.

    19-12-2008 om 08:44 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geplogenheden

    Vandaag had Christian een bijzondere opdracht op de Mairie. Hij moest een verklaring van ouderschap in ontvangst nemen. Dat wil zeggen, dat wanneer een ongehuwd koppel een kind krijg  de man het vaderschap moet erkennen en in die zin een verklaring moet afleggen voor de burgemeester of een schepen. Het gaat er heel officieel aan toe, want Christian moest zelfs zijn sjerp dragen. Tof dat hij dat allemaal komt vertellen. Zo leren wij ook nog wat over de geplogenheden in ons nieuwe thuisland.

    Op de werf hebben we weer goed gewerkt. Nog wat elektriciteitsleidingen in de muren weggemoffeld en al een begin gemaakt met de aansluiting van de waterverzachter, want die is nodig, omdat het water hier heel hard is. Bovendien blijven de toestellen dan goed beschermd tegen kalkaanslag (Leen is al een afwasmachine aan het kiezen).

     

    Het weer: blauwe hemel, zon met af en toe een wolk en iets zachter (9 graden op de middag)

    18-12-2008 om 10:42 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Putjes

    Vanmorgen zijn we eerst en vooral op de verdieping gaan rondlopen. Heel tof was dat. Waar we de dakpannen hadden weggenomen, zijn nu twee putjes in het beton. Een gevolg van de aanhoudende regen deze nacht. We hebben de dakpannen dan maar onmiddellijk teruggelegd en de gaten dichtgespoten met polyurethaan, enfin, dat laatste heb ik geprobeerd. Op de dakpannen was weinig te zien, ik daarentegen zat helemaal onder het kleverige schuim...tot grote hilariteit van Leen. Nadien zijn we volop aan de afwerking van de elektriciteit beneden begonnen. Sleuven slijpen en uitkappen om de kabels in te trekken en de schakelaarpotjes in te steken. Leen heeft nog maar eens alles opgeruimd en opgekuist. We kunnen vanaf nu ook boven spullen kwijt...

     

    Het weer: het was koud vandaag (maximum 6 graden maar veel wind). Verder bewolkt en droog.

    17-12-2008 om 08:34 geschreven door La Bâtisse du Délice  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)


    Onze Bâtisse opent in juni 2010
    Jullie kunnen vanaf nu reserveren! 
    Mail: labatissedudelice@gmail.com

    Archief per week
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/12-23/12 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Hieronder staan
    foto's van ons
    dorp Cruscades.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs