Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.

BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U

• Panathlonverklaring
  • Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
    Miniemen U13 A & B seizoen 2015-2016
    10-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slappe wedstrijd van onze mannen

Na de mooie overwinning vorige week op Winnik (2-10) was SK Aaigem onze tegenstander gisteren. Gilles De Moor is herstellende van een ingreep, Miel was op zee-kamp en Robbe vergat het zomeruur te verzettenWink . Lennard keerde net op tijd terug uit vakantie en dus waren wij met 1 reservespelertje. Aaigem had net hetzelfde probleem als tijdens de heenmatch, zij waren amper met 7 spelertjes. De trainer van Aaigem wou 7 tegen 8 spelen maar aangezien wij 1 speler op overschot hadden leek het ons sportiever om iemand in te zetten bij de tegenstander. Quinten was in Aaigem (en met een treffer) ingevallen en nu deelden Sean en Emile de 90 minuten bij groen-zwart.

Van begin af aan  bleek Aaigem een taaie tegenstander. Maar het was Dylan die de eerste reuzekans hoog over schoot. Wanneer Aaigem eens voor doel kwam bleken zij ook gevaarlijk. Bij hun tweede kans schoot onze eigen Sean zijn ploeg op voorsprong. Aaigem dus terug een doelpuntje rijker dankzij een jonge zebra. Tijdens het 2de kwart stuurde Gil enig mooi Dylan de diepte in en hij liet deze keer de kans niet onbenut en 1-1. Het trein leek vertrokken en ook Brent kreeg een heel mooie kans. Vanop rechts kapte hij mooi naar binnen maar zijn bal ging nipt langszij. Het was onze diepste spits Dylan, die na een individuele actie de stand kon uitdiepen en 2-1. Quinten probeerde op de 4 zijn verdediging te sturen maar het was toch steeds opletten voor gevaarlijke counters.

Onze doelman, Lennard, liet hem ook helaas op een foutje betrappen en na heel slecht uitverdedigen kwam de Aaigem spits plots alleen en nam het geschenk van harte in ontvangst. Nadien hield hij met gepaste tussenkomsten zijn ploeg van een tegentreffer maar toch kwam Aaigem terug op voorsprong toen Nathan vergat te verdedigen en 2-3. En laat ons raden wie er scoorde voor onze tegenstander ?????? Onze eigenste Emile NeuttiensRolling Eyes .  Ook diezelfde Nathan zette zijn foutje recht tijdens het 3 de kwart. Op hoekschop van Felix kon hij via zijn hoofd de bal verlengen in doel en zo 3-3.

Tijdens het laatste kwart waren wij nergens meer. Ons spel was niet meer om aan te zien en Aaigem bleef op alle fronten onze mannen ons te overklassen. Zij konden de wedstrijd rustig uitspelen en scoorden nog 2 maal.

Einduitslag = 3-5

Teveel spelertjes waren niet in hun dagje gisteren. Geen duelkracht, slechte passing en inspiratieloos voetballend was het gevolg dat er verloren werd. Aaigem was ons overal een stapje voor en wij liepen steeds achter de feiten aan te hollen.

Toch waren  2 spelertjes overgelukkig : zij scoorden elk een doelpunt en kregen 1 bonnetje van onze club en 2 van onze bezoekers uit Aaigem. BEDANKT SEAN EN EMILE. Very Happy

Woensdag spelen wij terug een wedstrijd in functie van volgend seizoen. Alle spelertjes van onze beide ploeg zijn opgeroepen. Afspraak om 18u15 op het A terrein. Wedstrijd is om 19u15. Tegenstander is KVVE Massemen.

Vrijdag is er terug training om 17u. Zaterdag match op Jong G'bergen om 9u30.