Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.

BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U

• Panathlonverklaring
  • Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
    Miniemen U13 A & B seizoen 2015-2016
    01-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kansen meer afwerken aub !!!

Gisteren stond terug nog eens een wedstrijd op de kalender. 2015 was tot nu toe heel magertjes qua wedstrijden om terug de goeie kadans te vinden voor de terugronde. Er werden amper 3 wedstrijden gespeeld in 2 maanden en dat deed onze ploeg geen deugd. In Gentbrugge werd gewonnen en in Heusden werd 6-6 gelijk gespeeld.

Alle spelertjes waren aanwezig om de wedstrijd tegen Elene-Grotenberge aan te vatten. Ons terreintje lag er redelijk bespeelbaar bij na een heel regenachtige donderdagavond. Er werden voor ons 3 wedstrijden  gespeeld maar al bij al viel het nog reuze mee.

Spelertjes die afgelopen woensdag getraind hadden verschenen aan de aftrap. Trainer Hans moest het scheidsrechterfluitje hanteren en T2 Bart stond aan de zijlijn te coachen. Na een 4 tal minuten stond het reeds 2-0 voor Borsbeke. 2 Doelpunten die wij in ware cadeau verpakking kregen. Doorlopend waren wij de betere ploeg maar afwerken deden wij niet zuiver. Toen wij ook lustig geschenkjes begonnen uit te delen stond het in een mum van tijd 2-2. Maurits had toen dan toe amper werk maar het was wel opletten geblazen voor de bezoekende nr 10 want hij was de gevaarlijkste speler bij Elene-Grotenberge. De onzuiverheden stapelden zich op en naar mijn idee gaven wij teveel hoekschoppen weg en was het uitverdedigen heel matig van onze zijde. Brent en Robin deden de netten als nog trillen en wij gingen rusten bij een 4-2 stand. Opeens was een scheidsrechter opgedoken (waarvoor dank) en trainer Hans nam terug plaats langs de zijlijn. Ons spel was de eerste helft niet om aan te zien en de 2de helft moest beter. Onze mannen pikten de raad op en liepen uit tot 6-3. De blauwe garde kwam bijna niet meer aan het zebra doel, Quinten en Lennard mikten nog eens vol op de dwarsligger en Wout zorgde voor de verdiende 7-3 eindstand.

Onze ploeg liet tijdens de 2de helft toch heel wat goeie bedoelingen zien. De 2 nummers 10 op het veld waren rechtstreekse tegenstanders en waren mijn inziens de beste mannen op het veld. Onze ex- speler Miel is blijkbaar zijn lepe truukjes niet verleerd en was ongelukkig om tegen zijn ex ploeg te scoren.

Bij ons moet wel iets beter uitverdedigd worden en de kansen beter afgewerkt. Wij hebben steeds de goede intentie maar willen soms teveel tikken voor het bezoekende doel. Met iets meer overtuiging in het besluiten kon de stand hoger opgelopen zijn. Maar goed, zaterdag komt Heusden naar de Pastorijstraat en hopelijk staat ons vizier deze keer wel op scherp. Maurits, kop op na een ongelukkig penalty sessie. Wink Woensdag gaan wij eens goed afwerken op doel en kunt ge u eens uitleven.