Inhoud blog
  • Reeksindeling 2017-2018
  • Seizoen 2017-2018
  • Eerste competitiewedstrijd.
  • Mooie afsluiter van het seizoen
  • HVV 24 Hulst tornooi
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mailinglijst preminiemen U13 A & B

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


    BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
    Zoeken in blog

    Mijn favorieten
  • website KVC Borsbeke
  • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
  • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
  • Panathlonverklaring
  • Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
    Miniemen U13 A & B seizoen 2015-2016
    09-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Smetlede kon overdreven score beperken.

    Onze jongens moesten de verplaatsing maken naar Smetlede. De heenwedstrijd werd afgesloten met 20-0 einduitslag maar deze keer gaven de rood-witten zich niet zo vlug gewonnen. Een voltallige spelerskern was aanwezig op een heel groene maar kleine grasmat. Robin nam het eerste half uur plaats in het doel en wisselde nadien met Quinten.

    Brent zorgde, na aandringen bij zijn rechtstreekse tegenstrever, voor de 0-1. Nadien was het vooral éénrichtingsvoetbal van onze mannen. Gilles morste met tal van kansen en was te overhaast om meermaals te scoren. Een heel zuinige 0-3 was de ruststand. Robin moest maar sporadisch een paar keer tussenkomen en deed dit met veel overgave. Sommige spelers wisselden eens van positie en zo kwam Thibo wel eens meer voor het bezoekende doel. Tot 2 x toe liet hij de dwarsligger daveren na heel mooie afstandsschoten. Gilles kwam een paar rijen naar achter te spelen  en Maurits nam plaats in de spits. Robin speelde op de 10 en Lennard op de 11.

    Onnodig te vermelden wie de volgende doelpuntenmakers waren want tijdens het laatste half uur scoorden onze jonge zebra's nog 9 x en zo eindigde deze wedstrijd in een, al bij al te magere, 0-12 eindstand.Laughing

    Woensdag kan trainer Hans de training niet geven Crying or Very sad en zal hij tijdig de afspraken via onze blog vermelden. De training zal in elk geval doorgaan op en rond de terreinen van "de Steenoven" Wij zijn nu aan de beurt om de tennisterreinen te benutten. Dus warmere kledij voorzien. Schoeisel blijft dezelfde = geen voetbalschoenen !!!

    Prettige zondag verder.

    09-11-2014 om 11:19 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Smetlede
    Morgen wedstrijd op SMETLEDE om 13u30.
    Wij verzamelen aan de kerk in Borsbeke om 12u30. Wie rechtstreeks gaat is om 12u45 in de kleedkamers.
    Trainer Hans zal waarschijnlijk niet aanwezig zijn en gaat eerst naar Massemen en vandaar naar Smetlede. Afgevaardigde Bart en Marc zijn op de hoogte en gaan de groep op sleeptouw nemen.
    Tot morgen.

    07-11-2014 om 20:50 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige herfstdag.

    Terug heel wat sportieve beweging op en rond de velden van onze club. Onder een prachtig "1 november" zonnetje en bij 18 gr kwam de B ploeg van Winnik op bezoek.

    Iedereen was paraat en Gil was er ook terug bij, na een dépanage Idea vorige week met de A ploeg. Maurits stond terug op het veld als voetballer en zoals afgesproken namen Wout en Lennard plaats in het doel.

    Op een egaal B terrein was Borsbeke het best gestart. Winnik was daarentegen bij iedere tegenaanval gevaarlijk en Wout moest vroeg reeds 2 x gepast tussenkomen.

    Robin zorgde voor de 1-0 en Quinten knalde nummer 2 tegen de touwen. Gilles vergat soms eens te scoren na heel goed voorbereidend werk van de beide flankspelers Brent en Anthony. De rust werd gehaald bij een al te magere 3-0 stand. Swat geen reden tot klagen en Lennard nam de plaats over van Wout in het doel. Diezelfde Wout zat meteen goed in de wedstrijd en scoorde nr 4. Winnik stak meermaals de neus aan onze doelmond en na een misverstand tussen Lennard en Michiel kon Winnik 2 x tegenscoren in een mum van tijd. Even was het terug opletten geblazen maar Maurits nam alle twijfels weg met 2 doelpunten. Eerst stond hij op de gepaste plaats en daarna  presenteerde Gilles een doelpunt aan diezelfde Maurits die het geschenk ter harte nam en voor de 6-2 zorgde.

    Robin kon na een solo de eindstand op 7-2 brengen en zo eindigde deze wedstrijd in een mooie overwinning tegen een heel jeugdige, enthousiaste B ploeg uit Denderwindeke. Thibo was volgens insiders de man van de wedstrijd want hij hield achterin de boel zeer goed gesloten en verdedigde met veel wilskracht.

    Lennard pakte, tijdens de strafschoppen epiloog,  alle 9 strafschoppen van Winnik Shocked en dit tot grote verbazing van menig overgebleven thuis en uit supporters !!

    Iedereen tevreden en op naar volgende zaterdag, de uitmatch op FC Smetlede.Razz  Terug zijn foto's genomen van de wedstrijd door de papa van Robin, bedankt ! (zie bij "nog foto's" op onze jeugdsite)

    Woensdag is er training in "de Steenoven" en dit vanaf 15u45. Vrijdag blijven wij in Borsbeke en is er training om 18u. 

    02-11-2014 om 10:26 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijziging trainingsweek

    Beste spelertjes en ouders,


    Helaas kon de training vandaag niet doorgaan. Trainer en familie waren nochtans tijdig rond 14 u vertrokken vanaf het t'zeeetje maar in Beernem was het al pataat.Evil or Very Mad  Zijn rond 17u30 dan toch thuisgeraakt en iedereen kunnen verwittigen. Training van vandaag zal morgen doorgaan om 17u30.

    Om ook iedereen de gelegenheid te geven rustig aan het spaghetti festijn te kunnen deelnemen zal ook op vrijdagavond de training niet doorgaan. Stel vast dat iedereen geniet van het herfstverlof en waarschijnlijk zijn tal van spelertjes afwezig.

    Zaterdagochtend is er wedstrijd in Borsbeke tegen Winnik B.

    Wij verzamelen alvast op het terrein om 10u45 stipt

    29-10-2014 om 18:11 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kaarten spaghetti niet vergeten.
    Woensdag jullie kaarten niet vergeten af te rekenen aub.

    26-10-2014 om 15:46 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeslagen status.

    Gisteren moesten onze U12 B spelertjes trainen met U13 en dat had hen blijkbaar deugd gedaan. Vandaag moesten zij echter naar de ongeslagen leider Winnik A. Zij hadden tot op heden nog geen enkele wedstrijd verloren en gingen ook nipt met 3-4 cijfers  winnen in Borsbeke op de openingsspeeldag.

    Door het ontbreken van 4 spelers van U12 A moest Gilles de rangen gaan vervoegen bij de A ploeg, waarvoor dank! Op vrijdagavond waren zij nog maar met slechts 6 spelertjes maar op zaterdagmorgen met 10.

    Met 9 spelertjes zijn wij afgezakt naar Denderwindeke waar Maurits terug plaats nam in het doel.

    Van bij de aanvang van de wedstrijd, een zeer evenwichtig verloop van het gebeuren. Het spel ging mooi op en neer tot Brent alleen op doel kon afgaan. De bal kwam al dan niet op de paal terecht of eigenlijk op het kleine binnen kadertje net achter de doelpaal. Scheidsrechter keurde het doelpunt toe aan Borsbeke en 0-1.  Veel kritiek van het thuispubliek en omdat het vrij onduidelijk was waren wij akkoord  met 0-0 maar de plaatselijke ref hield voet bij stuk en aftrappen geblazen.

    Winnik liet niet los en na een mooie tegenaanval kwamen zij verdiend langszij en 1-1.

    Hetzelfde spelbeeld tijdens het 2de quart. Winnik kon voor de 2-1 zorgen met een rake kopbal. Onze jongens stonden er bij en keken er naar. Wout kon de stand terug brengen net voor het einde van het 2de quart. Met links schoot hij de bal binnen na een afleggertje van Robin. Nadien vertikte Robin evenwel de bal nog eens opzij te leggen en weg kans.

    Het laatste half uur was voor de plaatselijke en bezoekende entourage een ware beproeving. Het werd al snel duidelijk ,dat wie nu nog scoorde, de wedstrijd kon winnen. Beide ploegen streden voor elke vierkante meter en wij moeten wel stellen dat zowel Maurits als gans de verdediging met Anthony, Thibo en Lennard een super match speelden.

    Maurits hield ons nog van de overwinning door een plaatselijke knal onschadelijk te maken maar wij konden echter, met Wout, voor de verlossende overwinningstreffer zorgen en 2-3. Quinten kwam nog dicht bij de 2-4 en nadien vertikten wij het om de score verder uit te diepen. Iedereen was het erover eens dat dit een aangenaam kijkstuk was met 2 heel goed voetballende ploegen.

    Op een heel nat en klein veldje waren onze mannen de overwinnaar van deze ochtend. Winnik leed zijn eerste verlies van dit seizoen maar hebben een prima ploeg. Wij waren met onze jonge zebra's de boosdoeners.

    Net zoals vorige week : Proficiat mannen en doe zo verder.

    Woensdag is er training om 17u.


    25-10-2014 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen samen met U13

    Morgen is er training om 18 uur. Onze U 13 gaan samen met ons mee trainen en dus verwacht ik een grote opkomst.

    Zaterdag spelen wij op Winnik A om 11u30. Wij vertrekken in Borsbeke (op het kerkplein) om 10u15.

    Gelieve jullie kaarten morgen of ten laatste zaterdag af te rekenen aub. Wie zijn zwart truitje van Kappa nog niet binnenbracht gelieve dit spoedig te doen.

    Volgend weekend is er het spaghetti festijn.  " NIEUW " , er kan ook op zaterdagmiddag gegeten worden. De kaarten voor vrijdagavond en zaterdagavond gelden ook voor s'middags. Zie info jeugdsite.

    23-10-2014 om 20:32 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat U12 B
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN DIKKE PROFICIAT MET DE GELEVERDE PRESTATIES BOYS. HET WAS EEN PRACHTIGE MATCH TEGEN DENDER. OOK DIKKE PROFICIAT AAN TRAINER HANS, HIJ STOND ALVAST IN DE KIJKER ;o))

    20-10-2014 om 23:31 geschreven door Maurits Liagre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie zege op kunstgras !!javascript:emoticon(':lol:')

    Afgelopen zaterdag maakten onze U12 B de verplaatsing naar het gerenomeerde FCV Dender EH. Gilles was verontschuldigd en daarom werd in allerlaatste instantie Robbe opgeroepen om onze ploeg te versterken.

    Toen wij aankwamen in Denderleeuw had de plaatselijke club er al een halve training opzitten. Oei, dachten wij, wat gaat dat hier worden. Geen regen, modder maar een stralende zon en een perfecte "kunst "grasmat waren de omstandigheden om er een geweldige partij van te maken. Vooreerst moeten wij eerlijk bekennen dat de kern van Dender bestond uit spelertjes geboren in 2004. Vele ploegen uit Nationale spelen zo in competitie maar qua gestalte zag men geen verschil. Integendeel hadden wij met Brent, Thibo en Robin zelfs één van de kleinste spelertjes in onze rangen. Ook werd een ander doorschuifsysteem als doelman toegepast en voortaan staat Maurits tijdens de moeilijke wedstrijden in het doel en tegen haalbare tegenstanders zal gekozen worden uit Lennard, Wout, Robin en Quinten.

    Tijdens het eerst quart werd niet gescoord. Dender was doorlopend de betere ploeg maar tot echte rijpe doelkansen kwamen zij niet. Een geconcentreerde Maurits verdedigde met veel klasse zijn doelgebied. Robin lag wel steeds op de loer maar gescoord werd er niet.

    Tijdens het 2 de quart kwamen wij beter voor de dag. De aanpassing van kunstgras leek voorbij en wij waren meer op de helft van de tegenstander te vinden. Quinten brak plots de ban met een afstandsschot. De doelman van Dender kreeg de bal niet onder controle en verdween al dan niet over de lijn. Dame Fortuna stond aan onze zijde en de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. Tot grote ergernis van de plaatselijke papa's, mama's en groot-ouders. Eerlijkheidshalve vernam ik van onze supporters dat de bal niet volledig over de lijn verdween. Swat de 0-1 was een feit. Er werd gerust met een heel zuinige 0-1 tussenstand.

    Naarmate het spel vorderde werden wij de betere ploeg. Dender speelde met risico's en wij loerden op de counter. Robin ontbond zijn duivels en prikte er 2 tegen het net. Onze verdediging met Thibo, Lennard, Michiel en Robbe gaven geen duimbreed toe en streden voor elke m².Brent, Wout en Anthony dweilden de flank af maar Dender liet niet begaan en scoorde de aansluitingstreffer en 1-3.

    5 Minuten voor het einde werd de wedstrijd beslist na een ingestudeerde hoekschop. De bal werd keurig achteruit gelegd en Robbe knalde nr 4 tegen de touwen.

    Het einde van een spannende en intense wedstrijd werd beslecht in het voordeel van onze jeugdige zebra's. Een fiere trainer en entourage keerden heel tevreden naar de Pastorijstraat terug. PROFICIAT mannen.

    Zaterdag kijken wij terug Winnik A in de ogen voor de terugwedstrijd. De heenwedstrijd werd nipt maar heel sportief verloren en hopelijk brengen wij hetzelfde spel op de grasmat van afgelopen zaterdag.

    Terug was de papa van Robin van dienst voor prachtige foto's. Gelieve onze jeugdsite te raadplegen op de startpagina onder de link "nog foto's" Bedankt Guy.

    Woensdag training om 17u , vrijdag 18u. Wie zijn kaarten kan afrekenen van het spaghetti festijn mag dit reeds doen.


    20-10-2014 om 18:02 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FVC Dender
    Straks is er training met onze beide elftallen om 18u.
    Hopelijk zijn onze spelertjes een beetje minder speels en gemotiveerder dan woensdag.
    Morgen speelt onze B ploeg niet, maar wel ZONDAGMORGEN  op FCV Dender om 10u. Wij vertrekken in Borsbeke ,op de parking van het terrein,  om 9u. 
    Wie er niet kan bij zijn graag een spoedig seintje. Eventueel kan een tekort opgevangen worden via de A ploeg.
    Wie graag supportert voor de A ploeg kan dit morgenochtend doen om 11u15, thuis tegen VV Balegem.

    17-10-2014 om 17:11 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainer Dave buiten strijd maar trainer Hans neemt over...

    14-10-2014 om 21:59 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A en B trainen samen.

    Trainer Dave van de A ploeg ging door zijn knie gisteren. Hij kan deze week geen training geven.
    Trainer Hans gaat zowel woensdag en vrijdag ,aan gans de groep ,  training geven.Wie zaterdag de wedstrijd zal begeleiden is nog niet duidelijk. Dus allen aanwezig om 17 u op het B-terrein.

    14-10-2014 om 14:58 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winst in kletsnatte wedstrijd.
    Osta Meerbeke kwam deze keer afgezakt naar de Pastorijstraat. Anthony dacht dat het winteruur reeds van kracht was en Gilles was terug na een weekje bosklas. Na de verloren midweek oefenwedstrijd op Sk Aaigem en ondanks de te zware eindscore (9-1) was trainer Hans als nog tevreden van het geleverde spel. Rekening houdend dat Brent en Michiel het doel verdedigden waren wij toch als ploeg in staat een paar knappe aanvallen op te bouwen.
    Voor de wedstrijd van gisteren was het de beurt aan onze kleinste man op het veld, Gilles, om het doel te verdedigen. Voor de rest was het 30 minuten wachten op Anthony en verder de gekende namen op het wedstrijdblad.
    Wij waren doorlopend de betere ploeg maar Meerbeke kon steeds tegenscoren (na heel wat te vermijden doelpunten) Geen enkel verwijt naar onze doelman want wie niet gewoon is om in de goal te staan moet als ploeg maar een tandje bijsteken. En dat deden wij ook. Een ruststand van 5-4 stond op het scorebord.
    Quinten kwam in het 3de en 4de quart in het doel te staan en terug waren wij doorlopend de betere ploeg. De veer bij Meerbeke leek gebroken en wij liepen verder uit na heel wat mooie tegenaanvallen. Het was nog wel eens heel warm in het doelgebied van Quinten maar wij gaven enkel nog maar 1 doelpuntje meer weg.
    Eindstand van deze kletsnatte partij werd 12-6. Een warme douche bracht verlossing en volgende week spelen wij op FVC Dender op zondagmorgen om 10u.
    Trainer Hans zal deze week een ander beurtsysteem als doelman toelichten tijdens de woensdag training om 17u.
    Verder zijn terug prachtige foto's te zien van de wedstrijd in Aaigem en gisteren op onze jeugdsite bij "meer foto's". Met dank aan de papa van Robin.
    Prettige zondag. 

    12-10-2014 om 10:45 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Osta Meerbeke

    Na de pandoering op SK Aaigem eerder deze week treffen wij morgen Osta Meerbeke om 11u15. Voor de tweede maal spelen wij thuis en wij verzamelen om 10u45.

    Onze kleedkamers zijn op het A-terrein.

    Tot morgen.

    10-10-2014 om 20:39 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd tegen Mere
    Beste,
    deze zaterdag spelen we op Mere (St.-Bavoweg 21, Mere) en dit om 13u. We vertrekken op Borsbeke om 12u. Wie rechtstreeks gaat, gelieve dit te laten weten en om 12u15 op Mere te zijn. Gelieve voor morgen vrijdag 21u te laten weten of uw zoon mee zal voetballen. 
    Mvg,trainer Dave

    09-10-2014 om 22:58 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Aaigem

    Beste spelertjes,


    Zoals zaterdag gezegd spelen wij morgen een oefenwedstrijd op SK Aaigem om 18u15.

    Wij vertrekken op het terrein om 17u30. Wij vertrekken reeds in wedstrijdoutfit. Wij er niet kan bij zijn, graag een seintje aub.

    Gilles is alvast verontschuldigd en is op bosklas.

    07-10-2014 om 19:47 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie voormiddag.

    Onze jongens waren ons wat verschuldigd na de wanprestatie van vorige week op Denderleeuw. Anthony was terug aanwezig en voor het eerst dit jaar stonden 10 spelertjes op het wedstrijdblad. Thibo nam plaats in het doel en Kerksken was onze tegenstander op het B-veld.

    Trainer Hans had erop gewezen dat het collectief moest gerespecteerd worden en eigen belang uit den boze was. Dit resulteerde van meet af aan in een overwicht van onze zebra's. Wij lieten op geen enkel moment FC Kerksken in de match komen en dat resulteerde in een 3-0 tussenstand in het 1ste quart na doelpunten van Robin, Michiel (zijn eerste doelpunt in zijn prille carrière) en Brent. Hetzelfde spelbeeld in het 2 de quart. Maurits dikte aan met 2 treffers en Brent tekende voor 6-1. Thibo had tot dusver geen enkele keer moeten tussenkomen maar liet zich als nog verrassen met een tegendoelpunt. Hij schatte een bal volledig verkeerd in en Kerksken scoorde.

    Bijna alles spelertjes stonden wel eens op een andere positie en toch konden wij verder uitlopen. Lennard had,na wat trek en duw werk met de bezoekende nr 11,  wat verdedigend werk op te knappen en Anthony steunde hem hierin. Wat van Robin gevraagd werd voor de wedstrijd voerde hij met veel klasse uit. Tot 2 x toe was hij niet hebzuchtig en presenteerde hij 2 doelpunten voor aan Wout die deze kans niet liet liggen. Onze kleinste man op het veld Gilles scoorde ook nog zijn tweede van het seizoen en de Quinten (die Thibo verving in het 3de quart) stond ook nog een doelpunt toe aan FC Kerksken en zo eindigde deze wedstrijd in een verdiende 11-2 eindstand.

    Woensdag spelen wij vriendschappelijk op SK Aaigem om 18u15. Wij vertrekken, stipt,  om 17u30 in Borsbeke.

    Vrijdag is er gewoon training om 18u.

    Volgende zaterdag spelen wij terug thuis om 11u15 tegen Osta Meerbeke maar de week nadien (19/10) gaan wij naar FCV Dender op zondagmorgen om 10u. Misschien toch even laten weten of jullie zoon al dan niet beschikbaar is want er moet rekening gehouden worden met toekomstige communicanten en hun verplichtingen. Wie nu al weet er niet te kunnen bijzijn, graag een seintje aub.

    05-10-2014 om 11:37 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Kerksken
    Morgen verzamelen wij in de kleedkamers van ons B-terrein om 10u45.
    Fc Kerksken is onze tegenstander.
    Supporters op post en even meegeven dat iedere vrijdag in weekblad"De Beiaard" een klein verslagje staat van onze vorige wedstrijd (met foto).

    03-10-2014 om 20:17 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onherkenbare bezoekende zebra's

    Speeldag 4 is achter de rug en was er één om vlug te vergeten. Anthony stuurde om onverklaarbare redenen zijn kat, Gilles was er terug bij na een val met zijn fiets en Michiel mocht voor de eerste keer  aantreden in een voetbalwedstrijd.

    Michiel begon dan ook op de bank om zijn ogen de kost te geven aangaande spelregels en positie's. De eerste 10 minuten waren vooral Borsbeke getint. Wij probeerden te voetballen op een weliswaar heel hobbelig terrein maar grote kansen bleven achterwege. Standaard Denderleeuw mikte vooral op de counter en wanneer wij op onverklaarbare wijze 3 vroege St-Maarten kado's uitdeelden stond het plots 3-0. Het verging van kwaad naar erger toen het plots in het tweede quart 6-0 stond en iedereen bleef verweesd achter. Geen poging meer tot samen spel, geen inzet, geen weerbaarheid en vooral karakter kwamen wij tekort op alle vlakken. Een radeloze coach stuurde bij in het 3 de en 4 de quart en blijkbaar loonde dit. Michiel kwam in het doel en achteraan bleven Lennard en Maurits het doel verdedigen. Thibo schoof een rij naar voor en speelden met 3 man voorin. In een mum van tijd stond het plots 7-4 en wij geloofden terug in onze kansen. Een 4 tal kansen werd de nek omgewrongen en Denderleeuw kon terug uitlopen tot 9-4. Daar waren terug doelpunten bij waar wij niet goed op inspeelden. Robin zorgde dan voor de 9-5 eindcijfers na een boeiende tweede helft.

    Indien wij van meet af aan bij de les waren en de kansen afwerkten zoals Denderleeuw dat deed gingen wij nooit met deze zware 9-5 cijfers de boot in. Dit kan natuurlijk gebeuren en laat dit een les zijn voor de toekomst. Deze week terug goed trainen en op naar zaterdag voor de thuismatch tegen FC Kerksken.

    Morgen terug , voor de liefhebbers, techniek training om 18u30 , woensdag 17 u en vrijdag 18u. 

    28-09-2014 om 21:20 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EHBO cursus op onze club
    Beste ouders, supporters,

    Onze voetbalclub organiseert een EHBO avond in de maand oktober. Alle info is te vinden op www.borsbeke.tk.
    Vanavond is er training om 18u.
    Morgen spelen wij onze wedstrijd om 13 in Denderleeuw. Gastheer is Kon.Standaard Denderleeuw. Deze U12 ploeg won reeds al hun 3 wedstrijden.
    Wij vertrekken in Borsbeke om 12u stipt op het kerkplein. Stipt hé !!!!! 
    Wij vertrekken reeds in spelers outfit.

    26-09-2014 om 14:49 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    Foto

    agenda seizoen 2015-2016

    Wedstrijdkalender U13 A & B


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs