Inhoud blog
  • Reeksindeling 2017-2018
  • Seizoen 2017-2018
  • Eerste competitiewedstrijd.
  • Mooie afsluiter van het seizoen
  • HVV 24 Hulst tornooi
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mailinglijst preminiemen U13 A & B

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


    BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
    Zoeken in blog

    Mijn favorieten
  • website KVC Borsbeke
  • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
  • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
  • Panathlonverklaring
  • Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
    Miniemen U13 A & B seizoen 2015-2016
    17-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youtube

    Beste spelertjes, ouders en supporters,

    Een mooie fotoreportage is te zien op de jeugdwebsite. Klik maar en geniet. Is ook te zien op youtube (Eddy De Saedeleer zorgde hiervoor, waarvoor dank).

    Groetjes.Laughing

    17-06-2014 om 14:11 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi VV RCS Oost-Souburg (Vlissingen)

    Als absolute afsluiter van een prachtig voetbalseizoen had trainer Hans nog voor een mooi tornooitje uitgezocht in de buurt van Vlissingen. Wij maakten er een mooie dag van en vertrokken reeds om 9 u vanuit Borsbeke. Niet iedereen kon erbij zijn want Emile had net een appendix operatie achter de rug, Matisse sukkelde met tal van blaren op beide voeten en Nathan kon niet tijdig in Borsbeke geraken. Dus vertrokken wij met luchpakket voor een mooie dag richting Zeeland. Wij konden terug rekenen op tal van ouders die tevens met de wagen onze jongens tot in Nederland brachten. Hartelijk dank daarvoor !!

    Om iets na 9 vertrokken wij richting Zelzate waarna wij bij Terneuzen de Westerschelde onderdoken om rond 10u45 in Vlissingen aan te komen. Onze Noorderburen waren nog steeds in euforie na de mooie overwinning van Oranje tegen Spanje. Wij parkeerden onze wagen nabij het strand van Vlissingen en namen ons lunchpakket mee om een fikse wandeling te maken op de dijk. Helaas was van een lange wandeling geen sprake want alle spelertjes wilden op het strand spelen. Niet getreurd voor de ouders want zij zochten direct een heel mooi terrasje op om een lekker bakje koffie te drinken. T 'was eigenlijk de fout van een paar mama's die eigenlijk reeds vroeg voor de middag een aangenaam toilet wilden opzoeken. De papa's niet getreurd en ze hadden genoeg aan een " Brugse Zot " om te aperitieven.

    Goed, na een korte lunch en veel plezier gingen wij naar Oost-Souburg. Daar aangekomen zagen wij terug een heel prachtige accommodatie. Ook een fiere clubvoorzitter Hubert en diens vrouwtje waren reeds aanwezig. Onze eerste wedstrijd wonnen wij met overtuigende 5-0 cijfers. Onze 2 de wedstrijd werd ook gewonnen met 2-6 tegen Dauwendaele maar deze jongens leken echt te verschieten van onze klasse en schopten er maar wat op los. Tijdens onze 3de wedstrijd tegen Wemeldinge hadden wij het heel moeilijk tijdens de 1ste 10 minuten maar onder impuls van Wout B konden wij de score opdrijven tot 1-6.

    Indien wij ook onze laatste wedstrijd konden winnen waren wij de overwinnaars van dit tornooi. Wij moesten spelen tegen de B -ploeg van de plaatselijke club RCS en speelden eigenlijk deze jongens van het kastje naar de muur. Maurits mocht eens oplopen en Siebren nam zijn plaats in. Maurits scoorde en zelfs Siebren kon ook scoren als doelman. Deze wedstrijd eindigde in een 10-0 eindstand.

    Zo, een heel mooie dag van een schitterend seizoen werd terug afgesloten met tornooiwinst. Onze voorzitter Hubert trakteerde onze mannen op de overwinning en Maurits nam de beker mee naar huis. Hij raadde het juiste getal die onder goedkeurend oog van onze trouwe afgevaardigde Geert werd opgeschreven. Opmerkelijk was het feit dat wij maar liefst 27 x scoorden en 3 doelpunten incasseerden. Iedere speler van ons scoorde tijdens het tornooi een doelpunt. Maurits, Thibo, Robbe,  Lennard en Felix op penalty pikten hun goaltje mee als verdedigers. Van Wout VC, Wout B, Siebren, Enrique zijn we dit wel eens meer gewoon maar toch mochten onze gastjes voor de 2 e keer in 2 weken de trofee van de overwinnaars terug naar Vlaanderen nemen. Ook Enrique had een klein geschenkje mee ter gelegenheid van de geboorte van een broertje. Een leuk beeldje in de vorm van een voetballertje met het nodige doopsuiker dat wel in de smaak viel bij onze mannen.

    PROFICIAT MANNEN EN BEDANKT VOOR HET MOOIE SEIZOEN.

    Als trainer wil ik ook de ouders bedanken voor de vlotte samenwerking, de vele plezierige momenten en mooie overwinningen tijdens de laatste 4 jaar. Over de medewerking qua afspraken bleven wij steeds correct en was de verstandhouding optimaal.

    Ook een dank u wel voor het mooie geschenk dat ik vandaag ontving. Wij zien mekaar in de toekomst zeker nog eens terug.

    Nu is het echt gedaan voor het seizoen 2013-2014 en aan allen een heel deugddoende en prettige vakantie gewenst.

    14-06-2014 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgacom truitjes

    Gelieve tegen zaterdag jullie Belgacom truitjes mee te brengen aub. Nr 6 - 7 - 11. Spelers die aanwezig waren in Terneuzen ook de gestreepte truitjes van Hans Beeckman zaterdag inleveren.

    Verder zijn er leuke foto's te zien op de jeugdwebsite : www.borsbeke.tk tgv het tornooi in Terneuzen (youtube) klik onder foto van de winnaars. 

    09-06-2014 om 21:51 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emile
    Emile zal er volgende zaterdag alvast niet kunnen bij zijn. Onze onfortuinlijke verdediger is gisteren geopereerd van een blinde darmontsteking. Wij wensen hem alvast een heel spoedig herstel toe en vlug beterschap.Wink

    09-06-2014 om 21:48 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi RCS Oost-Souburg
    Na de mooie winst in Terneuzen gaan wij volgende zaterdag, als afsluiter van het seizoen, een laatste tornooi spelen nabij Vlissingen. Wij gaan er een fijne dag van maken en vertrekken om 9.00 u in Borsbeke. Na een uurtje rijden nemen wij de tunnel onder de Westerschelde en gaan eerst een wandeling maken in Vlissingen. Geen museumbezoek maar wel een mooie wandeling langs de jacht en vissershaven. Een bezoek aan de binnenstad mogen wij eveneens niet missen. Bij mooi weer nemen wij onze lunch ofwel op de dijk of in één van de talloze parkjes.
    Voorzie jullie zoon van een luchpakket en een fris drankje en toch wat zakgeld om tijdens het tornooi iets te kunnen kopen.
    Graag had ik geweten wie als ouder de verplaatsing meemaakt. Vorige week konden wij rekenen op de papa van Gil, Nancy en Dirk om de spelertjes mee te nemen.
    Laten jullie weten wie voor vervoer kan zorgen. De mama van Nathan is reeds verontschuldigd maar Nathan gaat alvast mee.

    Hier is alvast het speelschema : 13.29  = U11 - R.C.S (A)
                                                       14.13  = Dauwendaele - U11
                                                       15.19  = U11 - Wemeldinge
                                                       16.03  = RCS (B) - U 11
    Wij spelen dus 4 wedstrijden van 20 ' en een eindklassement duid de winnaar aan. Dus deze keer geen halve finale of finale.

    Vertrek : 9 u in Borsbeke
    Zakgeld, lunchpakket en fris drankje (drankbus niet vergeten !)
    Iedereen vertrekt in Joma training bij minder weer.
    Bermuda en polo bij mooi weer.( geen wedstrijdkledij om Vlissingen te bezoeken)
    Voetbalkledij wordt gezamenlijk voor het begin van het tornooi aangetrokken. 
    Truitje Belfius met korte mouwen als wedstrijdshirt. 
    Tot zaterdag.
     

    08-06-2014 om 12:20 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een dag in Zeeland !!!!

    Gisteren speelden wij het tornooi bij VV Terneuzen. Toch heel wat afwezigen die door omstandigheden niet konden aanwezig zijn. Zo waren Maurits, Enrique, Nathan, Robbe en Thibo er niet bij.

    Onze kern werd aangevuld met toekomstige zebra spelertjes en zo waren wij met 10 spelertjes afgezakt naar Zeeland. Een kleine schare supporters maakten tevens hun opwachting en naast trainer Hans reden de papa van Gil, de mama van Wout VC en de papa van Matisse de korte verplaatsing richting Nederland. Alvast nen dikken merci voor het vervoer.Wink

    De terreinen en de organisatie mochten er natuurlijk weeral gezien worden. Eerst en vooral konden wij de show meepikken van Touzani Souffiane, een balgoochelaar en freestyle voetballer. Onze spelertjes keken met grote ogen naar dit spektakel. Onze eerste wedstrijd werd gespeeld tegen de plaatselijke club Terneuzen E5. Deze werd gewonnen met 2-0 na doelpunten van Wout B en Matisse. De tweede wedstrijd werd een afstraffing voor Hontenisse want tijdens de 16 min speeltijd scoorden wij maar liefst 9 x. Onze derde wedstrijd met terug gewonnen met 2-0 tegen een Mix ploeg van Terneuzen = 2-0. Hier scoorden Wout VC en Siebren.

    Op naar de halve finale waar wij speelden tegen de 2de van groep a en dat was SVS E3. Deze match ging gelijk op maar toch waren wij iets beter in het spel. Het was toch opletten geblazen voor de counters maar Matisse en Robin zorgden ervoor dat wij naar de finale konden. Tussendoor konden wij ook aan een "penalty cup" deelnemen in samenwerking met de plaatselijke keepersschool. Wij scoorden daarbij 8 van de 10 penalty's. Het was even wachten tot na de finale wie daar winnaar van was.

    Goed, de finale werd afgetrapt om 17u55. Onze tegenstander was Hontenisse E2. Een aantal grote jongens stonden achterin bij de blauwe shirts en het was vrij moeilijk een gaatje te vinden. In het spel waren wij terug iets beter maar tot doelrijpe kansen kwamen wij niet. Ook moesten wij steeds opletten voor counters, maar onze verdediging, onder impuls van Siebren, hield stevig stand. Het einde werd gehaald in een 0-0 stand en dus penalty's moesten de winnaar aanduiden.

    Er werden 5 spelers aangeduid en Matisse trapte als eerste en ....... miste. Wat nadien volgde was voor hartlijders niet gezond. Tot de 5 de strafschop moesten wij wachten voor Hontenisse faalde en ....dat deden zij ook. Geluk voor ons en nu was iedere speler aan zet en wie faalde was de verliezer. Lennard, Emile, Gil.....scoorden steeds. Wij moesten terug wachten tot de 5de strafschopnemer en bij de 10 de penalty was het aan onze doelman om een er einde aan te maken. Hannes kon de bal mooi uit zijn doel ranselen en zo waren wij de overwinnaars van het "Young stars cup" tornooi. Dolgelukkige spelertjes in echte zebra outfits konden zich opmaken voor de ceremonie op het podium. Bij de muziek van Queen en "We are the Champions" mocht Felix  de beker van de eerste plaats in de lucht steken. Wij konden nog niet van het podium want ook de beker van de "Penalty Cup" was voor ons.

    Na een bakje patat, frikandel, broodje kroket en tal van plezier op 1 van de 4 springkastelen keerden wij als klein provincie clubje terug naar het landelijke Borsbeke. Een fiere trainer, glunderende spelertjes en een welgemeende dank aan de aanwezige ouders om er toch een zonnige, sportieve en succesrijke dag van te maken.

    Op naar 14/6 gaan wij voor onze daguitstap en bijhorende afsluitend tornooitje nabij Vlissingen.

    Er is geen training meer en gelieve al de truitjes te wassen en mee te brengen naar het tornooi op 14/6. Foto's zullen deze week doorgestuurd worden.

    01-06-2014 om 23:34 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Terneuzen

    VOOR DE EERSTE VERSLAGEN VAN HET TORNOOI IN TERNEUZEN MOETEN JULLIE NOG EVEN WACHTEN MAAR WIJ KUNNEN JULLIE NU AL MEEDELEN DAT WIJ DE WINNAARS ZIJN VAN DE PENALTY CUP EN OOK DE WINNAARS ZIJN VAN HET E-PUPILLEN (U11) TORNOOI.

    MAANDAG VOLLEDIG VERSLAG VAN DE GESPEELDE WEDSTRIJDEN.     ' D I K K E   P R O F I C I A T    M A N N E N '

    31-05-2014 om 22:29 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Terneuzen

    Morgen vertrekken wij om 11u30 stipt.

    Wij vertrekken reeds in wedstrijdkledij en bijhorende trainingsjas. Wij spelen het tornooi in de witte Belgacom trui. Wie zijn trui reeds binnen gaf zal ik deze terug meebrengen. Felix, Emile, Siebren moeten hun trui meebrengen.

    Van 12u30 tot 13.10 is er dus het optreden van Touzani.

    Hierna ons wedstrijdschema : 14.15 - 14.31 = Terneuzen E5 - U11

                                                    15.15 - 15.31 = U11 - Hontenisse E3

                                                    16.15 - 16.31 = U11 - Terneuzense boys E3

    Nadien volgen nog 2 wedstrijden die de eindstand gaan bepalen.

    Om 15u35 tot 15u51 gaan wij de "penalty cup" doen met alle andere ploegen. Wie de meeste penalty's kan benutten krijgt een prijs.

    Prijsuitreiking volgt na de finale rond 18u15.

    Iedereen paraat voor morgen. Tot dan 

    30-05-2014 om 17:10 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi VV Terneuzen

    Volgende zaterdag staat een mooi tornooitje op het programma. Wij steken even de grens over en gaan onze Noorderburen het proberen lastig te maken.

    Vandaag toch weeral 12 spelertjes tijdens de laatste training van het seizoen. Nieuwelingen Gil, Brent en Lander waren present (allen KFC Herzele) alsook Emile die voor het eerst een training kon meemaken.

    Voor aanstaande zaterdag spreken wij af om 11u30 stipt in Borsbeke. Wij gaan proberen nog een deel van optreden mee te pikken van Touzani (hij begint van 12u40 tot 13u10) en daarna spelen wij onze eerste wedstrijd tegen Terneuzen E5 om 14u15.

    Wij vertrekken allen in onze training en bij gunstig weer graag de bermuda met polo. Aangezien aan car pooling moet gedaan worden rekenen wij op de hulp van sommige ouders. Wij zijn in totaal met 10 spelertjes en ik neem 3 spelers en 1 ouder voor mijn rekening. Dat maakt dat nog 7 spelertjes vervoer moeten krijgen maar dat zal waarschijnlijk geen probleem geven.

    Tot zaterdag en alle info is te zien op www.vvterneuzen.nl, ga naar YSC2014 en wij werden onderverdeeld in E pupillen midden.

    28-05-2014 om 21:39 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GENOEG VOLK

    Net zoals vorige week woensdag waren terug 12 spelertjes aanwezig voor een toffe training. De nieuwelingen Robin, Gil en Brent waren ook terug van de partij.

    Volgende week woensdag is er de laatste training van het seizoen.

    21-05-2014 om 22:00 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training morgen

    Vorige week vrijdag waren toch 10 spelertjes aanwezig op de training. Het seizoen is afgelopen maar toch is er nog heel wat gretigheid te vinden bij onze mannen. Morgen is er training om 17 u. Dit doen we nog tot eind mei.

    Op 31 /5 gaan we naar Terneuzen met een beperkte selectie. Niet iedereen gaat de verplaatsing maken. Wij spelen maar 4 of 5 wedstrijden van 16 min. en het is niet nodig om met 12 spelertjes de verplaatsing te maken.

    Spelertjes die afwezig moeten zijn zullen tijdig worden verwittigd.

    Op 14/6 gaan we met z'n allen naar Vlissingen. In juni trainen wij niet meer.

    13-05-2014 om 19:39 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVC Jong Lede

    Gisteren speelden wij het tornooi van KVC Jong Lede.

    Wij maakten de verplaatsing naar Lede zonder Maurits en Felix. 

    Onze 1ste wedstrijd verloren wij nipt van de thuisploeg met 1-0.  Tijdens de 2de match bleken wij toch een maatje klein en hadden wij terug veel te veel respect voor de bijzondere van Voorde= 3-0 verlies. Onze derde match streden wij tot de laatste snik tegen de bijzondere van Sk Lebbeke. Na vele kansen verprutst te hebben deelden wij de punten 1-1. Wij speelden dus voor plaats 11 en 12 tegen Nazareth -Eke en speelden subliem. Verscheidene spelers haalden terug hun niveau van de eerste ronde en wonnen met 2-1. Tussen al dat  " bijzondere" voetbalgeweld konden wij ons mannetje staan en een welverdiende medaille voor onze spelertjes.

    Woensdag is er geen training, wel vrijdag om 17u30.

    04-05-2014 om 16:25 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi KVC J Lede

    Zaterdag vertrekken wij allen naar KVC Jong Lede. Afspraak stipt om 9u30. Wij spelen in Belfius uitrusting (zwart met korte mouw).

    Felix, Maurits kunnen er alvast niet bij zijn als ook trainer Hans die eerst om 10u naar een begrafenis moet. Trainer Geert zal de troepen aanschouwen.

    Ploegen in onze reeks zijn Voorde, Lede B en SK Lebbeke. Eerste wedstrijd is om 10u30.


    01-05-2014 om 09:59 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Competitie zit erop.
    Gisteren speelden wij onze laatste wedstrijd als U11 in competitie verband. Alle spelers waren aanwezig voor de thuiswedstrijd tegen KVVE Massemen.
    Borsbeke was doorlopend de betere ploeg en dat resulteerde in een overtuigende 3-0 tussenstand. Hetzelfde spelbeeld tijdens de 2de helft. Nathan prikte nr 4 tegen de netten en Siebren maakte het laatste doelpunt van onze competitie. Massemen kwam nog tot scoren en zo eindigde deze wedstrijd in een 5-1 eindstand.
    Wat nadien volgde was een mooie afsluiter van onze "Penalty Cup" 4 Leiders gingen de laatste rechte lijn in om de voetbaluitrusting van Messi te bemachtigen.
    Siebren, Wout VC, Wout B en Thibo maakten er een spannende finale van. Siebren en Thibo misten hun penalty en dat maakte dat onze beide Woutjes moesten beslissen wie de finale won. Na een 4 tal strafschoppen was het Wout Brondeel die met de eerste prijs ging lopen.
    Alle spelertjes gingen naar huis met een Rode Duivels t-shirt van Kia. Onze winnaar kon als nog kiezen tussen Messi of Kaka en hij koos voor de outfit van Barça. Wout VC ging als Braziliaan terug naar huis. 
    Nadien zagen wij ook dat onze eigen Kevin De Bruyne (Thibo) aanwezig was in onze voetbalkantiene.
    Een mooie afsluiter van een schitterend seizoen. Wij wonnen 21 competitie wedstrijden, speelden 2 x gelijk (Lede en Edeboys)en verloren 3 wedstrijden. Windeke (2x) en Bottelare.
    Als afscheidnemend trainer kan ik niet anders dan tevreden terugkijken naar de afgelopen 4 jaar. Aan allen een welgemeende merci voor de vlotte samenwerking.
    Wij trainen nog enkel op woensdagen (17u) en spelen nog een tornooi in Lede (3 mei voormiddag), 31 mei (VV Terneuzen) en als afsluiter 14 juni in Oost-Souburg. (Zeeland)

    27-04-2014 om 11:20 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste competitiewedstrijd

    Morgen spelen wij als U11 onze laatste competitiewedstrijd tegen KVVE Massemen.

    Wij verzamelen in de bovenste kleedkamers om 10u30 en spelen om 11u15. De spelertjes verkozen te spelen in Belfius trui met korte mouwen.

    Na de wedstrijd is er de finale van de penalty cup die beloofd spannend te worden. Alle spelertjes geven een strafschop met de doelman van Massemen. Bij gelijke stand van de koplopers geven zij een penalty met onze eigen doelman Maurits. Wie als laatste overblijft is de winnaar van onze "Penalty Cup". Andere spelers krijgen allemaal een mooie troostprijs voor de geleverde inzet.

    Iedereen in de gepaste kledij en allen aanwezig voor onze laatste match. Supporters natuurlijk ook. 

    25-04-2014 om 21:12 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verlies tegen

    Vandaag leden wij een 1-3 verlies tegen de bijzondere van  FC Mere. Sommige spelers waren niet in hun sas en hadden blijkbaar geen zin om een oefenmatch te spelen. De eerste helft was zwak maar de 2de helft mocht gezien worden. Enrique miste op een haar na de 2-3.

    Uitslag "penalty cup" op 1 speeldag van het einde :

    Enrique = 4

    Felix = 7

    Nathan = 8

    Robbe = 9

    Maurits, Lennard, Emile = 10

    Matisse = 12

    Siebren, Wout B, Wout VC, Thibo = 13

    Vrijdag training om 17u30. Zaterdag laatste thuismatch van het seizoen tegen KVVE Massemen : afspraak 10u30 in de kleedkamers. Wedstrijd is om 11u15 Witte trui Belgacom

    23-04-2014 om 21:40 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi KVV Schelde

    Gisteren speelden onze mannen het tornooi van KVV Schelde op de heel zanderige en kurkdroge terreinen van Schellebelle. Het zonnetje was van de partij en ook heel wat afwezigen maar toch konden wij 9 spelertjes motiveren om deel te nemen.

    Onze poule werd onderverdeeld in tal van gerenomeerde ploegen die bijzonder voetbal speelden dit jaar. Als gewestelijk ploegje moesten wij voor geen enkele wedstrijd onderdoen tegenover onze tegenstander. Voorde was onze eerste match en daar verloren wij nipt van 1-2. Wij domineerden deze wedstrijd en streden voor elke M². Helaas kregen wij in extra tijd nog een heel dom doelpunt tegen. Onze 2de match eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen KVC J Lede. Onze 3de tegenstander was RRC Wetteren die aantraden met 3 U13 spelers. Deze match verloren wij met 3-1. Voor de volgende ronde moesten wij het opnemen tegen Eendracht Kruiseke ( ploeg uit de streek van Ieper). Het vet was een beetje van de soep en verloren met 0-3. Voor plaats 11 en 12 speelden wij terug tegen een ploeg die "Bijzonder" voetbal speelde dit jaar. Thuisploeg KVV Schelde bleek een maatje te klein en wij wonnen deze match met het kleinste verschil 1-0. Voilà : plaats 11 van 16 ploegen waaronder tal van spelertjes die een reeks hoger speelden. Iedereen genoot en onze mannen kwamen terug naar huis met een trofee, snoepjes, AA drink en een lekker pakje frietjes.

    De ouders van Wout VC trakteerden de aanwezige Borsbeke supporters met een glaasje Cava ter gelegenheid van hun wettelijk huwelijk en zo eindigde dit tornooi met een dikke "lang zulle zij leven".Laughing

    Woensdag aanstaande spelen wij een oefenmatch tegen de FC Mere (U11 bijzondere reeks)om 18u30. Iedereen aanwezig om 18u. Witte Belgacom uitrusting.

    20-04-2014 om 11:59 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winst in oefenduel

    Gisteren kwam een oude bekende het ons lastig maken tijdens een oefenwedstrijd. Onze Miel kwam met zijn Grotenbergse strijdmakkers naar Borsbeke afgezakt voor een aangename oefenpartij.

    Het gras was mooi afgereden en het zonnetje scheen. Prima omstandigheden en ook heel wat volk om en rond ons terreintje. Op het appel ontbraken Maurits, Felix, Enrique. Trainer Hans was scheidsrechter van dienst en de wedstrijd kon beginnen. Borsbeke was het best gestart en Wout Brondeel (2x), Wout VC en Lennard zorgden voor een geruststellende 4-1 ruststand. Tijdens de 2 de helft mocht de kleine Emiel (broer van Matisse en U10) in ons doel staan. Siebren kwam daardoor in de spits te staan. Grotenberge zorgde meteen voor de 4-2 maar Robbe en Matisse scoorden 5 en 6-2. Grotenberge kwam plots sterk opzetten en Stefaan maakt het ons knap lastig met tal van afstandsschoten. De eindstand bleef evenwel in het voordeel van "de toekomst" = 7-3.

    Een geslaagd oefentreffen tegen een sportieve tegenstander. Iedereen genoot ervan en de spelertjes konden zich nog uitleven in een penalty treffen. Een woordje van dank aan de spelers, supporters en technische staf van E Grotenberge om deze oefenwedstrijd toe te zeggen.

    Zaterdag spelen wij dus het tornooi in KVV Schelde (op de terreinen van Schellebelle). Er zijn tal van spelertjes afwezig en gaan juist gepast met 8 naar Schelde.

    Volgende spelers worden verwacht in Borsbeke om 14u: Maurits, Robbe, Thibo, Lennard, Wout B en VC, Siebren, Nathan. Misschien roep ik nog iemand op van de U10 om toch met 9 spelertjes af te reizen.

    Wij spelen in witte Belgacom uitrusting en zorg voor genoeg reserve kledij. De rusttijden zijn evenwel miniem maar toch een extra t-shirt, regenjas of trainingsvest zou handig zijn.

    Wij vertrekken allen in wedstrijd outfit en gaan in training na de wedstrijd naar de prijsuitreiking (zoals zaterdag). De wedstrijden staan op de vorige pagina op onze blog. MORGEN IS ER GEEN TRAINING.

    17-04-2014 om 15:03 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te zware verliescijfers

    Een ferm uitgedunde U11 kern moest de verplaatsing maken naar het ongenaakbare KVV Windeke. Enrique en Felix waren verontschuldigd. Nathan hoorden of zagen wij niet en Siebren verkoos om zijn goede prestatie van vorige week met onze U13 te herhalen. Dat maakt juist gepast 8 spelertjes op het wedstrijdblad.

    Op een heel hobbelig en steenhard B veldje moesten wij onze mindere herkennen tov Windeke. Wij probeerden steeds voor een voetballende oplossing te zoeken en Windeke verkoos de lange en hoge bal. Natuurlijk dankzij hun gestalte en beter loopvermogen werden wij steeds in een verdedigende stelling gebracht. Voor de wedstrijd hamerde trainer Hans er nochtans op dat wij op corners het hen moeilijk moesten maken door een sluw zetje te geven aan de tegenstander. Bij de eerste hoekschop was het al meteen raak. Blijkbaar vergeten onze mannen vrij vlug en inderdaad op één van de vele hoge corners kon een spelertje moederziel alleen de bal in doel koppen. Het tweede doelpunt volgde kort nadien door een misverstand tussen verdediger en onze doelman. Maurits kon de bal onvoldoende wegwerken  en de bal viel pardoes in de goal. De wedstrijd was toen al verloren en Windeke kon nog voor een 3de doelpunt scoren na mooi samenspel.

    Nogmaals dezelfde richtlijnen tijdens de rust en dat loonde blijkbaar. Tijdens het eerste kwartier van de 2 de helft waren wij voortdurend te vinden voor het Windeekse doel maar tot rijpe doelkansen kwamen wij echter niet. Het was daarentegen Windeke dat terug kon scoren na slecht uittrappen van Maurits. De veer was nu volledig gebroken en na een hoekschop , hetzelfde scenario als in de eerste helft, kon een verdediger terug scoren met het hoofd. Na een 6-0 tussenstand konden wij voor de eerredder zorgen en finaal kon Windeke voor de overdreven 7-1 eindstand zorgen.

    Vandaag hadden wij zeker de schade kunnen beperken. Windeke is en blijft een hecht team, zonder veel zwakke plekken. Vooral met hun gestalte en hun doelgerichtheid kunnen zij elke gewestelijke tegenstander aan. Wij daarentegen hadden veel te veel respect voor hun maar probeerden van achteruit toch steeds voor een voetballende oplossing te zorgen. Dit miste ik een beetje bij Windeke.

    Dit was voor ons een mooie les in agressiviteit en scorend vermogen en wensen hen  veel succes toe tijdens de finale van jeugdcup "Het Nieuwsblad"

    Wij spelen woensdag een oefenwedstrijd in Borsbeke tegen E Grotenberge om 18u30. Wit Belgacom truitje. Samenkomst 18u.

    13-04-2014 om 21:14 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penalty cup en tornooi KVV Schelde

    Tussenstand "Penalty Cup"

    Enrique = 3

    Felix , Nathan = 7

    Robbe = 8

    Emile , Maurits, Lennard = 9

    Siebren = 10

    Wout B, Matisse = 11

    Wout VC , Thibo = 12

    Na de 2 oefenwedstrijden (Grotenberge16/4 en Mere 23/4) en de laatste competitie wedstrijd (Massemen) zal de eindwinnaar gekend zijn. Siebren mag woensdag 2 penalty's nemen aangezien hij het tekort aanvulde bij U13.

    Speelschema voor aanstaande zaterdagnamiddag KVV SCHELDE:         15 u U11 - SV Voorde                    15u50 U11 - Jong Lede B                         16u40 U11 - RRC Wetteren.              Nadien volgen nog 2 wedstrijden.

    Deze spelers worden verwacht en hebben reeds toegezegd : Maurits, Robbe ,Lennard,  Thibo, Felix, Wout VC, Wout B, Siebren, Nathan ?????

    Enrique, Emile, Matisse zijn verontschuldigd.

    13-04-2014 om 10:46 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    Foto

    agenda seizoen 2015-2016

    Wedstrijdkalender U13 A & B


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs