Inhoud blog
  • Reeksindeling 2017-2018
  • Seizoen 2017-2018
  • Eerste competitiewedstrijd.
  • Mooie afsluiter van het seizoen
  • HVV 24 Hulst tornooi
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mailinglijst preminiemen U13 A & B

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


    BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
    Zoeken in blog

    Mijn favorieten
  • website KVC Borsbeke
  • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
  • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
  • Panathlonverklaring
  • Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
    Miniemen U13 A & B seizoen 2015-2016
    11-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVV Windeke

    Morgen verzamelen wij om 10u15 in Borsbeke. Wie rechtstreeks gaat is om 10u40 in de kleedkamers.

    Uitrusting : Wit Belfius truitje.


    11-04-2014 om 22:45 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussenstand "Penalty cup"

    Op 2 speeldagen van het einde blijft het razend spannend wat onze wedstrijd betreft.

    Hier is de stand :

    Enrique = 3

    Robbe - Felix - Nathan = 7

    Emile - Maurits = 8

    Lennard = 9

    Siebren = 10

    Thibo - Wout VC - Wout B - Matisse = 11

    05-04-2014 om 22:21 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi resultaat op een barslecht veld.

    Onze mannen mochten vrijdagavond reeds hun wedstrijd spelen op KVVE Massemen. Een ex-spelertje, Miel, kwam zijn oud ploeggenootjes aanmoedigen. Verder was enkel Enrique niet aanwezig.

    Een nu heel goed gestart Borsbeke stond reeds na 4 '  0-2 voor. Twee maal Wout Brondeel deed de netten trillen. De wedstrijd verwaterde nadien een beetje maar Wout VC zorgde voor een 0-3 ruststand. Tijdens de 2de helft waren wij terug voortdurend op de helft van de tegenstander te vinden. Wij vergaten daarentegen te scoren en Massemen kwam na corner terug in de wedstrijd. Hun totaal ongedekte nr 4 kon met zijn hoofd scoren. Gelukkig speelde gans de ploeg op niveau en terug Wout Brondeel kon de stand uitdiepen tot 1-5. Massemen scoorde op counter de 2-5 en Matisse (met 2 doelpunten ) en terug Wout Brondeel bracht met zijn 5de treffer de eindstand op het bord.

    Gans de ploeg speelde sterk en liet op geen enkel moment Massemen in de match komen. Prima mannen en met de zoveelste overwinning gaan wij de paasvakantie in. Siebren en Lennard waren ook op zaterdagmorgen present om de leegte bij onze U13 in te vullen na een aantal afzeggingen en blessures van hun eigen spelertjes. Zij deden het meer dan behoorlijk maar was toch even zoeken en wennen aan het grote veld en de buitenspelval.

    Woensdag is er geen training, vrijdag wel om 17u30. Zaterdag volgt de uitmatch op KVV Windeke.

    05-04-2014 om 22:17 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVVE Massemen

    Wegens het overlijden van de ondervoorzitter van Massemen spelen wij morgenavond al de uitgestelde wedstrijd op Massemen. We vertrekken om 17u45 stipt in Borsbeke. De wedstrijd vangt aan om 18u30.

    Wij spelen met witte Belgacom uitrusting.

    Tot morgen.

    03-04-2014 om 14:38 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verloren sweater
    Afgelopen zaterdag is Lennard zonder zijn opwarmings sweater naar huis gekomen. Wie de sweater van onze club in zijn bezit zou hebben, gelieve deze tijdens de training terug te brengen aub.

    01-04-2014 om 14:55 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitgestelde wedstrijd
    Zaterdag spelen wij de uitgestelde wedstrijd op KVVE Massemen om 11u15. Dit staat niet op onze kalender.

    30-03-2014 om 14:48 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net niet....

    Onze spelertjes kregen gisteren het bezoek van FC Edeboys. In de heenwedstrijd werd de wedstrijd afgelast en wij wisten van de Wetteraars dat zij over een goed elftal beschikten. Tijdens onze vorige ontmoetingen bleef het steeds spannend maar moesten wel tot 2 x toe een kleine verliesbeurt toestaan.

    Wij konden terug beschikken over een ruime kern, enkel Siebren had zich verontschuldigd. Dat maakte 3 wisselspelers op de bank.

    De wedstrijd begon heel slecht voor onze mannen. Blijkbaar hebben zij het heel moeilijk om zich vanaf minuut 1 te concentreren want na 40 sec stond het reeds 0-1. De paasklokken kwamen reeds langs de Pastorijstraat aangevlogen en onze plaatselijk Maurits Ryan verkeek zich compleet. Na 3 minuten deed Emile ook een duit in het zakje van de paasklok en het stond reeds 0-2. Waar wij voor een afstraffing vreesden, mede door individuele fouten, kwamen wij terug in de wedstrijd en was de concentratie er plots wel. Terug bij de 1ste goeie baltoets van Enrique stond het plots 1-2. Van dan af kwam Edeboys niet veel meer in het spel voor en Matisse zorgde voor de 2-2 , net voor rust. Hun doelman ging ook wel niet vrijuit maar na 2 kadootjes van ons kregen wij er ook één van hun.

    Goed tijdens de 2de helft hetzelfde spelbeeld. Borsbeke kwam nadrukkelijk bij het doel van Edeboys en zowel Robbe, Matisse en Wout Brondeel konden doelrijpe kansen niet verzilveren. Het was wel opletten voor tegenstoten van Edeboys want zij beschikten over tal van spelertjes die het verschil konden maken. Onze verdediging stond wel stevig en lieten niet toe dat onze doelman Maurits veel moest tussenkomen. Na een rake tegenaanval kon Wout Brondeel met een mooi schot de stand op 3-2 brengen. Op 5 minuten van het einde mochten wij deze wedstrijd normaal niet meer uit handen geven maar toch zorgden wij ervoor dat Edeboys nog voor de gelijkmaker kon zorgen. Thibo liet zijn spelertje veel te veel ruimte en kon via Maurits voor de 3-3 eindstand zorgen.

    Een sportief en spannende wedstrijd bleef dus steken op een gelijke stand. Beide ploegen konden zich daarmee verzoenen en de supporters kregen waar voor hun geld. Mits de nodige concentratie van in het begin van de wedstrijd konden wij deze wedstrijd winnend afsluiten maar de wilskracht om terug te komen met soms goed voetbal was er wel degelijk. Jullie hebben de draad goed opgenomen en vanuit de achterlinie steeds voor een voetballende oplossing gezorgd. Voor de trainer is het soms wat zoeken een juist evenwicht te vinden tijdens de vervangingen. Het is niet altijd evident om 4 spelertjes te wisselen tijdens de match en iedereen 50 % speelkans te geven. Het is goed dat sommige spelertjes eens een andere positie moeten spelen na een vervanging en eigenlijk lukt dit wel met onze mannen. Het zou natuurlijk logischer zijn dat iedereen blijft spelen op dezelfde plaats tijdens de wedstrijd, maar indien wij de concentratie en de positie's respecteren, mag dit geen probleem zijn. 

    Op zaterdag 19-5 spelen wij het tornooi in Schellebelle. Wij spelen om 15u de eerste wedstrijd. Er worden in totaal 5 wedstrijden gespeeld.  Graag had ik geweten wie niet kan aanwezig zijn voor dit tornooi. Indien alle spelertjes beschikbaar zijn moet ik met een beurtsysteem werken. Wie niet in aanmerking komt voor het tornooi van Schelde komt later aan de beurt.

    Het tornooi in Wetteren heb ik afgelast. Er is plechtige communie in Herzele en tal van spelertjes gaven reeds forfait. Verder werden de andere tornooien behouden. Niet vergeten : de afsluiter van het seizoen 14-6 een dagje Vlissingen en een tornooi bij VV RCS in Oost-Souburg. www.vvrcs.nl

    Op 31-5 gaan wij naar Terneuzen , alle info www.vvterneuzen.nl, "Young star cup"

    Op 3-5 zijn wij te gast in Lede

    30-03-2014 om 14:47 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PENALTY CUP

    Op een 4 tal speeldagen van het einde is hier de tussenstand van onze "Penalty Cup"

    Enrique : 3

    Robbe, Felix, Nathan : 6

    Emile : 7

    Maurits : 8

    Lennard : 9

    Siebren , Thibo, Wout B : 10

    Matisse, Wout VC : 11

    30-03-2014 om 11:29 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super bedrijvige week

    Deze week waren maar liefst 3 trainingen voorzien voor onze U11. Maandag waren 9 spelertjes aanwezig in Massemen (ik vergat Dirk en Sabine te bedanken voor de lift), woensdag en vrijdag waren 11 van de 12 spelertjes aanwezig. Vandaag was een oefenpartij voorzien met onze U10 en Wout Brondeel (als doelman) Enrique, Felix en Nathan speelden een ganse wedstrijd.

    Na de training was er de "penalty cup" van afgelopen zaterdag (nr het schijnt is de doelman van Houtem nog aan het stretchen) Wink Nathan, Wout VC, Wout B, Siebren, Felix, Enrique waren de doelpunten makers.

    Morgen verzamelen wij om 10u30 in de bovenste kleedkamers. Wij spelen in Belfius truitjeExclamation  met korte mouwen (anoniem beslist door de spelertjes). FC Edeboys is morgen onze tegenstander.

    28-03-2014 om 20:36 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prima training

    Hartelijk dank aan alle 9 spelertjes die gisteren aanwezig waren op de demo training in Massemen. Na de training was er de evaluatie en ik kan jullie meedelen dat alle trainers het eens waren "dat het plezant was training te geven aan deze jongens". Blijkbaar waren zij toch onder de indruk van ons niveau. Ik dacht ook te horen dat iedereen ervan genoten had. Prima mannen.

    Morgen training om 17u.

    25-03-2014 om 21:20 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen gemakkelijke opdracht.

    Gisteren waren wij te gast in St-Lievens-Houtem waar wij Eendracht partij gaven. Al onze 12 kastaars waren aanwezig. Ook een oud ploegmaatje, Milan De Meester, was er om zijn ex-medespelertjes een hart onder de riem te steken.  Op een heel klein veldje was het niet gemakkelijk voetballen. Houtem bleek over een paar flinke kerels te beschikken en wij trachten over de grond voor het betere voetbal te zorgen. Het was wachten tot de 15' vooraleer het eerste doelpunt viel. Matisse kon zich eens doorzetten, de doelman loste de bal en Enrique was met zijn eerste baltoets de maker van het openingsdoelpunt. Houtem liet zich niet onbetuigd en zorgde 3 ' later voor de aansluitingstreffer na balverlies van onze Wout Brondeel. De heel spannende 1ste helft bleef steken op 1-1.

    Een beter Borsbeke tijdens onze 2de helft. Matisse kon vanop links mooi de alleenstaande Siebren bereiken en hij deed wat moest = scoren. Houtem bleef gevaarlijk loeren op de counters en na het missen van een doelrijpe kans was Borsbeke aan de onverzijde terug gevaarlijk en Matisse zorgde voor de 1-3. Houtem bleef maar werken met verre ballen en dat was in ons voordeel. Er kwam meer ruimte en Wout Brondeel maakte zijn missertje van de 1ste helft goed en zorgde voor de 1-4 met een heel mooie, rake afstandsknal.

    Deze wedstrijd was heel spannend en wij konden, mits het beter combineren, het lichte veldoverwicht ombuigen in een uitoverwinning tegen een heel lastige tegenstander. Helaas was van de penalty cup weinig te maken want de HoutemEmbarassed  doelman bleek enorm ongeïnspireerd en had blijkbaar totaal geen zin meer om zich nog verder in te zetten. Maurits nam zijn plaats in en deed dat met veel meer overgave en goesting. Wink

    Maandag verzamelen wij om 18 u in Borsbeke.  

    Trainer Hans : Lennard, Robbe, Maurits. (de papa van Trainer Hans zal Maurits en Robbe terug naar Borsbeke brengen waar hun zoon kan opgehaald worden.( na een sms van de trainer na de training)       

    Dirk : Matisse, Nathan, Siebren, Wout B

    Sabine : Thibo, Emile, Wout VC .   Er is douchegelegenheid na de training en woensdag gaat de training door in Borsbeke om 17u. 

    Tot maandag en prettige zondag.

    23-03-2014 om 14:43 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEDRACHT HOUTEM

    Morgen is er de uitwedstrijd tegen E Houtem. Wij verzamelen in Borsbeke om 10u30.

    Allen in de gepaste outfit. Wij spelen in nieuwe Kappa uitrusting met naam achteraan. Wie nu niet in orde is krijgt poepeklets.

    Deze week waren al onze mannen aanwezig op training . Prima jongens. Morgen gaan wij er vol tegenaan.

    Tot dan.

    21-03-2014 om 20:32 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOETBALSTAGE

    Ook dit jaar zal er terug een voetbalstage doorgaan op en rond de terreinen van onze club. Ikzelf zal ook deelnemen als trainer van deze stage. Wij zijn volop bezig met de uitwerking van de stage en kan u nu reeds verklappen dat het zeer aangenaam zal zijn.

    Nieuw dit jaar is een totale nieuwe vorm van inschrijving. Alle info vinden jullie op onze jeugdsite www.borsbeke.tk onder vermelding NIEUWS.

    Gisteren waren tal van jeugdploegen actief voor de demo training in Massemen. U8 en U9 (Massemen, Bottelare, Berlare ...)waren van de partij en konden zich uitleven bij allerlei trainers.

    Volgende week reken ik ook op jullie aanwezigheid. Sabine, Dirk en Nancy zijn beschikbaar om voor het vervoer te zorgen. Indien er voldoende spelertjes aanwezig zijn komt misschien de vrijdag training te vervallen.

    Tot morgen 17u.

    18-03-2014 om 14:11 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-0 zonder veel meer.

    Na 2 weken zonder voetbal waren alles 12 spelertjes aanwezig voor onze thuiswedstrijd tegen SK Vlierzele.

    Een paar van onze mannen hun kledij was weeral niet in orde om de wedstrijd deftig aan te vangen. Iemand speelde met een bermuda, Embarassed een ander spelertje had tot net voor de wedstijd de verkeerde trui aan..Crying or Very sad ... Allemaal zaken die normaal gezien niet mogen voorkomen indien zij gefocust zijn op hun weekend match. De 1 ste helft was ook niet om aan te zien. Enkel Nathan deed op een gelukje de netten trillen en verder laten wij het hierbij voor wat de 1ste helft betreft.

    De trainers, Hans en Geert, hadden tijdens de rust niet heel veel te vertellen want onze jongens moesten beseffen dat de 2 de helft beter moest zijn. Gelukkig kon Matisse vroeg in de 2 de helft voor de 2-0 zorgen. Wout Brondeel zorgde voor de 3-0 en Vlierzele kwam bijna niet meer in de buurt van onze doelman Maurits. Vele spelertjes bleven evenwel stuntelen en waren toch niet in hun dagje. Thibo raakte nog eens vol de dwarsligger vanop heel verre afstand. Wout VC en Robbe zorgden dan ook voor een 5-0 einduitslag zonder veel glans.

    Goed, voetballen tegen  een vooral heel goed verdedigend Vlierzele is geen cadeau maar toch zorgden wij ervoor dat onze Maurits een heel rustige voormiddag had. Volgende week zaterdag gaan wij allicht meer uit onze pijp moeten komen en trekken wij naar Sint-Lievens-Houtem waar wij Eendracht partij gaan geven.

    Verder is op maandag 24/3 een demo training voorzien in Massemen en rekenen wij op de aanwezigheid van tal van spelertjes. Sabine (Thibo), Dirk (Matisse) en Nancy (Wout B) zijn reeds bereid gevonden om chauffeur te spelen en wie nog wil meegaan gelieve trainer Hans te verwittigen aub.

    Spelertjes die hun penalty konden benutten waren Maurits, Siebren, Felix, Nathan, Wout VC en Matisse.Laughing

    Woensdag training om 17u.

    15-03-2014 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen thuiswedstrijd tegen SK Vlierzele

    Beste spelertjes, ouders en supporters,

    Eindelijk zijn wij hier terug met wat nieuwtjes. Het artikel dat moest verschijnen in "De Beiaard" van de wedstrijd tegen Windeke kwam er niet omdat wij deze wedstrijd verloren maar omdat de trainer vergat het verslag tijdig door de sturen. Onze voltallige kern zal morgen aanwezig zijn voor de thuiswedstrijd tegen SK Vlierzele. Na de verdiende nederlaag tegen het sterkere Windeke en het afgelaste wedstrijd tegen Bottelare is er morgen terug een wedstrijd in onze Pastorijstraat. Ons veldje werd deze morgen geprikt en volledig gerold door onze opper terreinverzorger André en morgen zijn er geen excuses om een prima partij te spelen.

    Wij komen samen om 10u30 in de bovenste kleedkamers. Morgen spelen wij in witte Jako Belfius - Electro Beeckman uitrusting en wie graag tijdig alles klaar heeft maakt zijn voetbaltas reeds vanavond !!!!!!!

    Wedstrijd begint om 11u15. Ook de uitslag van onze tombola is te vinden op de site van de jeugdwerking en deze van onze 1ste ploeg. Laten jullie morgen iets weten ivm de demo training in Massemen ?

    Tot morgen.

    14-03-2014 om 20:18 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.penalty cup

    Beste spelertjes : Aangezien tal van spelertjes tijdens de wintermaanden niet aanwezig waren (op trainingsdagen ) voor het dwarslat schieten vervalt deze wedstrijd.

    Enkel onze eigen zaterdaagse "Penalty Cup" zal behouden worden. Hier alvast de tussenstand : De tweede in de stand "penalty cup" krijgt de prijs van de eerste van het  "dwarslat schieten"

    Enrique = 2

    Robbe - Felix - Nathan = 5

    Emile = 7

    Maurits  = 8

    Lennard - Siebren - Wout VC - Wout B = 9

    Thibo - Matisse = 10

    02-03-2014 om 11:03 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te sterk KVV Windeke.

    Vandaag moesten wij vol aan de bak tegen KVV Windeke. Nathan had deze week niet getraind wegens een pijnlijke voet en ook Emile was onbegrijpelijk niet aanwezig. Hij verontschuldigde zich nadien via mail en was blijkbaar een ganse voormiddag op zoektocht gegaan naar een gepersonaliseerd shirtje. Dus wie vorige week op FC Mere per toeval Emile zijn kraak nieuw shirtje meenam, gelieve dit terug te bezorgen. Ook Enrique is een scheenbeschermer zoek geraakt vandaag in onze kleedkamers. Ook daarvoor even nachecken aub. Onze Felix had zich een dagje verkeken om op reis te gaan en was dus wel aanwezig. Het zou het dagje van onze doelman worden. Vorige week geen spatje modder te bespeuren en eens zien wat het vandaag zou worden.

    Windeke nam van in het begin het heft in handen. Het werd al snel duidelijk dat zij qua gestalte en sterkte de bovenhand namen van onze strijdmakkers. Wij hielden wonderwel mooi stand. Windeke kon echter dreigen via hoekschoppen en afstandsschoten. Maurits moest heel nauwkeurig uitverdedigen want Windeke lag steeds op de loer. Wij konden enkele malen onze neus aan het Windeekse venster steken en waren een paar keer gevaarlijk. Het doelpunt viel echter verdiend aan de overkant. Windeke nam een zoveelste corner en één van de grotere spelers werd geen duimbreed weggelegd en scoorde, vrij alleenstaand, de 0-1 op het bord.

    Dit was tevens de ruststand en daar mochten wij blij om zijn. Tijdens de 2de helft speelden wij licht bergaf en kwamen beter in de wedstrijd. Windeke tikte nog steeds de bal goed rond, weliswaar zonder mooi uitgespeelde kansen te creëren. Zij kwamen wel op een 0-2 voorsprong te komen na een heel slecht ontzetten van de bal tijdens een hoekschop. Thibo vergat zijn hoofd te gebruiken om een bal weg te koppen en een Windekaar nam, met een bedankje, het geschenk in handen.

    Zij kwamen nadien zelfs op een 0-3 tussenstand te staan na een afstandsschot. Borsbeke kwam beter en beter terug in zijn spel en Wout Brondeel bracht de spanning er terug in na een mooie persoonlijke actie na hoekschop. Siebren kon net niet besluiten en ook Enrique talmde te lang om te scoren. Tijdens de laatste minuten kon helaas Lennard de bal onzorgvuldig ontzetten en terug een Belfius spelertje uit Windeke nam het geschenkje aan en scoorde de eindstand = 1-4. Onze doelman was vandaag de man van de match. Eindelijk eens heel wat werk op te knappen en de vele afstandsschoten pareerde hij met veel klasse. Helaas tot spijt van mama Kristien waarschijnlijk !!!! Of toch Pascal ?

    Vandaag waren wij een maatje te klein, zowel in gestalte als in sterkte. Dit Windeke is een heel sterk geheel die prima op elkaar is ingespeeld. De ploeg kent weinig of geen zwakke punten, geen toeval dat zij deze week doorstoten naar de halve finale in "de beker van het nieuwsblad"

    Deze week terug training op woensdag om 17u , vrijdag om 17u30. Zaterdag is er geen wedstrijd. Bottelare kan niet komen aangezien tal van spelertjes afwezig zijn. Misschien kan de vrijdagtraining doorgaan op zaterdagmorgen en spelen wij een wedstrijd 5 tegen 5. Felix en Enrique zijn reeds verontschuldigd voor (eventueel) zaterdag.

    Prettig weekend.

    01-03-2014 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVV Windeke

    Morgen verzamelen wij in onze vertrouwde kleedkamers om 10u30.

    Witte en nieuwe zwarte (Kappa) trui meebrengen aub. Ik denk dat ook Windeke in het wit gaat spelen. Allez, na de wedstrijd zal dat wel anders kunnen worden !!!!

    28-02-2014 om 20:07 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwakke partij op FC Mere

    Voor de 4de maal dit seizoen was FC Mere onze tegenstander. Na de reeks uitgestelde wedstrijden waren alle 12 spelertjes aanwezig. Dus positieve selectie problemen voor trainer Hans die voor een verrassing zorgde voor alle spelertjes. Hij was jarig geweest en iedereen kreeg een gepersonaliseerd voetbaltruitje van Kappa.

    In de 1ste minuut was het bijna raak voor onze U11. Enrique knalde op de dwarsligger. Borsbeke speelde een niet echt denderende 1ste helft maar was wel constant te vinden op de helft van de tegenstander. Heel slordig spel en het missen van talrijke kansen was het gevolg dat de 1ste helft eindigde in een 0-2 tussenstand. Siebren en Enrique zorgden voor de doelpunten.

    Trainer Hans had tijdens de rust een paar punten aangehaald waar onze spelertjes moesten op letten maar het bleef somber voetballen. Mere was ook niet de tegenstander die aanvallende impulsen bracht en zij waren steeds te vinden in hun eigen doelgebied. Het was moeilijk een weg te vinden richting doelman maar toch vond Wout VC (teruggekeerd uit een langdurige blessure)een gaatje en scoorde de 0-3. Mere liet meer en meer begaan en ons spel was aan het verbeteren. De ruimtes werden groter en wij kwamen beter in ons spel. Siebren, Wout VC en Lennard scoorden nog een doelpunt en zo eindigde deze uiterst zwakke partij in een 0-6 eindstand. Maurits had geen enkele maal plat moeten gaan en keepte tijdens de penalty sessie ook bijzonder knap.

    Wij daarentegen scoorden amper 3 strafschoppen via Emile, Enrique en Thibo (met een gelukje).

    Het heel kort verslagje want de wedstrijd was niet om aan te zien.

    Volgende week moeten wij in Borsbeke vol aan de bak tegen één van de sterkere tegenstanders, KVV Windeke. Deze week de laatste kans voor afrekening kaarten tombola en eetfestijn.

    Woensdag training 17u.

    22-02-2014 om 17:47 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kaarten afrekenen aub

    Beste vrienden,

    De tijd begint te dringen om jullie respectievelijke kaarten af te rekenen aan trainer Hans. Sommige spelertjes moeten ook nog hun Puma schoenen vereffenen aub.

    Verder worden de uitgestelde wedstrijden tegen KVV Windeke (thuis)  herspeeld op 1/3 en op KVVE Massemen op 5/4.

    Morgenavond is er training om 17u30, zaterdag spelen wij om 11u30 in en tegen FC Mere. Wij vertrekken allen om 10u45 in Borsbeke.

    20-02-2014 om 20:08 geschreven door Trainer Hans  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    Foto

    agenda seizoen 2015-2016

    Wedstrijdkalender U13 A & B


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs