Inhoud blog
 • Proficiat U12 B
 • Mooie zege op kunstgras !!javascript:emoticon(':lol:')
 • FVC Dender
 • Trainer Dave buiten strijd maar trainer Hans neemt over...
 • A en B trainen samen.
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U12 A & B

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Miniemen U12 A & B seizoen 2014-2015
  20-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat U12 B
  Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN DIKKE PROFICIAT MET DE GELEVERDE PRESTATIES BOYS. HET WAS EEN PRACHTIGE MATCH TEGEN DENDER. OOK DIKKE PROFICIAT AAN TRAINER HANS, HIJ STOND ALVAST IN DE KIJKER ;o))

  20-10-2014 om 23:31 geschreven door Maurits Liagre  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie zege op kunstgras !!javascript:emoticon(':lol:')

  Afgelopen zaterdag maakten onze U12 B de verplaatsing naar het gerenomeerde FCV Dender EH. Gilles was verontschuldigd en daarom werd in allerlaatste instantie Robbe opgeroepen om onze ploeg te versterken.

  Toen wij aankwamen in Denderleeuw had de plaatselijke club er al een halve training opzitten. Oei, dachten wij, wat gaat dat hier worden. Geen regen, modder maar een stralende zon en een perfecte "kunst "grasmat waren de omstandigheden om er een geweldige partij van te maken. Vooreerst moeten wij eerlijk bekennen dat de kern van Dender bestond uit spelertjes geboren in 2004. Vele ploegen uit Nationale spelen zo in competitie maar qua gestalte zag men geen verschil. Integendeel hadden wij met Brent, Thibo en Robin zelfs één van de kleinste spelertjes in onze rangen. Ook werd een ander doorschuifsysteem als doelman toegepast en voortaan staat Maurits tijdens de moeilijke wedstrijden in het doel en tegen haalbare tegenstanders zal gekozen worden uit Lennard, Wout, Robin en Quinten.

  Tijdens het eerst quart werd niet gescoord. Dender was doorlopend de betere ploeg maar tot echte rijpe doelkansen kwamen zij niet. Een geconcentreerde Maurits verdedigde met veel klasse zijn doelgebied. Robin lag wel steeds op de loer maar gescoord werd er niet.

  Tijdens het 2 de quart kwamen wij beter voor de dag. De aanpassing van kunstgras leek voorbij en wij waren meer op de helft van de tegenstander te vinden. Quinten brak plots de ban met een afstandsschot. De doelman van Dender kreeg de bal niet onder controle en verdween al dan niet over de lijn. Dame Fortuna stond aan onze zijde en de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. Tot grote ergernis van de plaatselijke papa's, mama's en groot-ouders. Eerlijkheidshalve vernam ik van onze supporters dat de bal niet volledig over de lijn verdween. Swat de 0-1 was een feit. Er werd gerust met een heel zuinige 0-1 tussenstand.

  Naarmate het spel vorderde werden wij de betere ploeg. Dender speelde met risico's en wij loerden op de counter. Robin ontbond zijn duivels en prikte er 2 tegen het net. Onze verdediging met Thibo, Lennard, Michiel en Robbe gaven geen duimbreed toe en streden voor elke m².Brent, Wout en Anthony dweilden de flank af maar Dender liet niet begaan en scoorde de aansluitingstreffer en 1-3.

  5 Minuten voor het einde werd de wedstrijd beslist na een ingestudeerde hoekschop. De bal werd keurig achteruit gelegd en Robbe knalde nr 4 tegen de touwen.

  Het einde van een spannende en intense wedstrijd werd beslecht in het voordeel van onze jeugdige zebra's. Een fiere trainer en entourage keerden heel tevreden naar de Pastorijstraat terug. PROFICIAT mannen.

  Zaterdag kijken wij terug Winnik A in de ogen voor de terugwedstrijd. De heenwedstrijd werd nipt maar heel sportief verloren en hopelijk brengen wij hetzelfde spel op de grasmat van afgelopen zaterdag.

  Terug was de papa van Robin van dienst voor prachtige foto's. Gelieve onze jeugdsite te raadplegen op de startpagina onder de link "nog foto's" Bedankt Guy.

  Woensdag training om 17u , vrijdag 18u. Wie zijn kaarten kan afrekenen van het spaghetti festijn mag dit reeds doen.


  20-10-2014 om 18:02 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  17-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FVC Dender
  Straks is er training met onze beide elftallen om 18u.
  Hopelijk zijn onze spelertjes een beetje minder speels en gemotiveerder dan woensdag.
  Morgen speelt onze B ploeg niet, maar wel ZONDAGMORGEN  op FCV Dender om 10u. Wij vertrekken in Borsbeke ,op de parking van het terrein,  om 9u. 
  Wie er niet kan bij zijn graag een spoedig seintje. Eventueel kan een tekort opgevangen worden via de A ploeg.
  Wie graag supportert voor de A ploeg kan dit morgenochtend doen om 11u15, thuis tegen VV Balegem.

  17-10-2014 om 17:11 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainer Dave buiten strijd maar trainer Hans neemt over...

  14-10-2014 om 21:59 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A en B trainen samen.

  Trainer Dave van de A ploeg ging door zijn knie gisteren. Hij kan deze week geen training geven.
  Trainer Hans gaat zowel woensdag en vrijdag ,aan gans de groep ,  training geven.Wie zaterdag de wedstrijd zal begeleiden is nog niet duidelijk. Dus allen aanwezig om 17 u op het B-terrein.

  14-10-2014 om 14:58 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winst in kletsnatte wedstrijd.
  Osta Meerbeke kwam deze keer afgezakt naar de Pastorijstraat. Anthony dacht dat het winteruur reeds van kracht was en Gilles was terug na een weekje bosklas. Na de verloren midweek oefenwedstrijd op Sk Aaigem en ondanks de te zware eindscore (9-1) was trainer Hans als nog tevreden van het geleverde spel. Rekening houdend dat Brent en Michiel het doel verdedigden waren wij toch als ploeg in staat een paar knappe aanvallen op te bouwen.
  Voor de wedstrijd van gisteren was het de beurt aan onze kleinste man op het veld, Gilles, om het doel te verdedigen. Voor de rest was het 30 minuten wachten op Anthony en verder de gekende namen op het wedstrijdblad.
  Wij waren doorlopend de betere ploeg maar Meerbeke kon steeds tegenscoren (na heel wat te vermijden doelpunten) Geen enkel verwijt naar onze doelman want wie niet gewoon is om in de goal te staan moet als ploeg maar een tandje bijsteken. En dat deden wij ook. Een ruststand van 5-4 stond op het scorebord.
  Quinten kwam in het 3de en 4de quart in het doel te staan en terug waren wij doorlopend de betere ploeg. De veer bij Meerbeke leek gebroken en wij liepen verder uit na heel wat mooie tegenaanvallen. Het was nog wel eens heel warm in het doelgebied van Quinten maar wij gaven enkel nog maar 1 doelpuntje meer weg.
  Eindstand van deze kletsnatte partij werd 12-6. Een warme douche bracht verlossing en volgende week spelen wij op FVC Dender op zondagmorgen om 10u.
  Trainer Hans zal deze week een ander beurtsysteem als doelman toelichten tijdens de woensdag training om 17u.
  Verder zijn terug prachtige foto's te zien van de wedstrijd in Aaigem en gisteren op onze jeugdsite bij "meer foto's". Met dank aan de papa van Robin.
  Prettige zondag. 

  12-10-2014 om 10:45 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Osta Meerbeke

  Na de pandoering op SK Aaigem eerder deze week treffen wij morgen Osta Meerbeke om 11u15. Voor de tweede maal spelen wij thuis en wij verzamelen om 10u45.

  Onze kleedkamers zijn op het A-terrein.

  Tot morgen.

  10-10-2014 om 20:39 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd tegen Mere
  Beste,
  deze zaterdag spelen we op Mere (St.-Bavoweg 21, Mere) en dit om 13u. We vertrekken op Borsbeke om 12u. Wie rechtstreeks gaat, gelieve dit te laten weten en om 12u15 op Mere te zijn. Gelieve voor morgen vrijdag 21u te laten weten of uw zoon mee zal voetballen. 
  Mvg,trainer Dave

  09-10-2014 om 22:58 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Aaigem

  Beste spelertjes,


  Zoals zaterdag gezegd spelen wij morgen een oefenwedstrijd op SK Aaigem om 18u15.

  Wij vertrekken op het terrein om 17u30. Wij vertrekken reeds in wedstrijdoutfit. Wij er niet kan bij zijn, graag een seintje aub.

  Gilles is alvast verontschuldigd en is op bosklas.

  07-10-2014 om 19:47 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie voormiddag.

  Onze jongens waren ons wat verschuldigd na de wanprestatie van vorige week op Denderleeuw. Anthony was terug aanwezig en voor het eerst dit jaar stonden 10 spelertjes op het wedstrijdblad. Thibo nam plaats in het doel en Kerksken was onze tegenstander op het B-veld.

  Trainer Hans had erop gewezen dat het collectief moest gerespecteerd worden en eigen belang uit den boze was. Dit resulteerde van meet af aan in een overwicht van onze zebra's. Wij lieten op geen enkel moment FC Kerksken in de match komen en dat resulteerde in een 3-0 tussenstand in het 1ste quart na doelpunten van Robin, Michiel (zijn eerste doelpunt in zijn prille carrière) en Brent. Hetzelfde spelbeeld in het 2 de quart. Maurits dikte aan met 2 treffers en Brent tekende voor 6-1. Thibo had tot dusver geen enkele keer moeten tussenkomen maar liet zich als nog verrassen met een tegendoelpunt. Hij schatte een bal volledig verkeerd in en Kerksken scoorde.

  Bijna alles spelertjes stonden wel eens op een andere positie en toch konden wij verder uitlopen. Lennard had,na wat trek en duw werk met de bezoekende nr 11,  wat verdedigend werk op te knappen en Anthony steunde hem hierin. Wat van Robin gevraagd werd voor de wedstrijd voerde hij met veel klasse uit. Tot 2 x toe was hij niet hebzuchtig en presenteerde hij 2 doelpunten voor aan Wout die deze kans niet liet liggen. Onze kleinste man op het veld Gilles scoorde ook nog zijn tweede van het seizoen en de Quinten (die Thibo verving in het 3de quart) stond ook nog een doelpunt toe aan FC Kerksken en zo eindigde deze wedstrijd in een verdiende 11-2 eindstand.

  Woensdag spelen wij vriendschappelijk op SK Aaigem om 18u15. Wij vertrekken, stipt,  om 17u30 in Borsbeke.

  Vrijdag is er gewoon training om 18u.

  Volgende zaterdag spelen wij terug thuis om 11u15 tegen Osta Meerbeke maar de week nadien (19/10) gaan wij naar FCV Dender op zondagmorgen om 10u. Misschien toch even laten weten of jullie zoon al dan niet beschikbaar is want er moet rekening gehouden worden met toekomstige communicanten en hun verplichtingen. Wie nu al weet er niet te kunnen bijzijn, graag een seintje aub.

  05-10-2014 om 11:37 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)  Foto

  agenda seizoen 2013-2014

  Wedstrijdkalender U11


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!