Inhoud blog
 • Tornooi KVV Schelde
 • Winst in oefenduel
 • Te zware verliescijfers
 • Penalty cup en tornooi KVV Schelde
 • KVV Windeke
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U11

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Preminiemen U11 seizoen 2013-2014
  20-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi KVV Schelde

  Gisteren speelden onze mannen het tornooi van KVV Schelde op de heel zanderige en kurkdroge terreinen van Schellebelle. Het zonnetje was van de partij en ook heel wat afwezigen maar toch konden wij 9 spelertjes motiveren om deel te nemen.

  Onze poule werd onderverdeeld in tal van gerenomeerde ploegen die bijzonder voetbal speelden dit jaar. Als gewestelijk ploegje moesten wij voor geen enkele wedstrijd onderdoen tegenover onze tegenstander. Voorde was onze eerste match en daar verloren wij nipt van 1-2. Wij domineerden deze wedstrijd en streden voor elke M². Helaas kregen wij in extra tijd nog een heel dom doelpunt tegen. Onze 2de match eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen KVC J Lede. Onze 3de tegenstander was RRC Wetteren die aantraden met 3 U13 spelers. Deze match verloren wij met 3-1. Voor de volgende ronde moesten wij het opnemen tegen Eendracht Kruiseke ( ploeg uit de streek van Ieper). Het vet was een beetje van de soep en verloren met 0-3. Voor plaats 11 en 12 speelden wij terug tegen een ploeg die "Bijzonder" voetbal speelde dit jaar. Thuisploeg KVV Schelde bleek een maatje te klein en wij wonnen deze match met het kleinste verschil 1-0. Voilà : plaats 11 van 16 ploegen waaronder tal van spelertjes die een reeks hoger speelden. Iedereen genoot en onze mannen kwamen terug naar huis met een trofee, snoepjes, AA drink en een lekker pakje frietjes.

  De ouders van Wout VC trakteerden de aanwezige Borsbeke supporters met een glaasje Cava ter gelegenheid van hun wettelijk huwelijk en zo eindigde dit tornooi met een dikke "lang zulle zij leven".Laughing

  Woensdag aanstaande spelen wij een oefenmatch tegen de FC Mere (U11 bijzondere reeks)om 18u30. Iedereen aanwezig om 18u. Witte Belgacom uitrusting.

  20-04-2014 om 11:59 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winst in oefenduel

  Gisteren kwam een oude bekende het ons lastig maken tijdens een oefenwedstrijd. Onze Miel kwam met zijn Grotenbergse strijdmakkers naar Borsbeke afgezakt voor een aangename oefenpartij.

  Het gras was mooi afgereden en het zonnetje scheen. Prima omstandigheden en ook heel wat volk om en rond ons terreintje. Op het appel ontbraken Maurits, Felix, Enrique. Trainer Hans was scheidsrechter van dienst en de wedstrijd kon beginnen. Borsbeke was het best gestart en Wout Brondeel (2x), Wout VC en Lennard zorgden voor een geruststellende 4-1 ruststand. Tijdens de 2 de helft mocht de kleine Emiel (broer van Matisse en U10) in ons doel staan. Siebren kwam daardoor in de spits te staan. Grotenberge zorgde meteen voor de 4-2 maar Robbe en Matisse scoorden 5 en 6-2. Grotenberge kwam plots sterk opzetten en Stefaan maakt het ons knap lastig met tal van afstandsschoten. De eindstand bleef evenwel in het voordeel van "de toekomst" = 7-3.

  Een geslaagd oefentreffen tegen een sportieve tegenstander. Iedereen genoot ervan en de spelertjes konden zich nog uitleven in een penalty treffen. Een woordje van dank aan de spelers, supporters en technische staf van E Grotenberge om deze oefenwedstrijd toe te zeggen.

  Zaterdag spelen wij dus het tornooi in KVV Schelde (op de terreinen van Schellebelle). Er zijn tal van spelertjes afwezig en gaan juist gepast met 8 naar Schelde.

  Volgende spelers worden verwacht in Borsbeke om 14u: Maurits, Robbe, Thibo, Lennard, Wout B en VC, Siebren, Nathan. Misschien roep ik nog iemand op van de U10 om toch met 9 spelertjes af te reizen.

  Wij spelen in witte Belgacom uitrusting en zorg voor genoeg reserve kledij. De rusttijden zijn evenwel miniem maar toch een extra t-shirt, regenjas of trainingsvest zou handig zijn.

  Wij vertrekken allen in wedstrijd outfit en gaan in training na de wedstrijd naar de prijsuitreiking (zoals zaterdag). De wedstrijden staan op de vorige pagina op onze blog. MORGEN IS ER GEEN TRAINING.

  17-04-2014 om 15:03 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te zware verliescijfers

  Een ferm uitgedunde U11 kern moest de verplaatsing maken naar het ongenaakbare KVV Windeke. Enrique en Felix waren verontschuldigd. Nathan hoorden of zagen wij niet en Siebren verkoos om zijn goede prestatie van vorige week met onze U13 te herhalen. Dat maakt juist gepast 8 spelertjes op het wedstrijdblad.

  Op een heel hobbelig en steenhard B veldje moesten wij onze mindere herkennen tov Windeke. Wij probeerden steeds voor een voetballende oplossing te zoeken en Windeke verkoos de lange en hoge bal. Natuurlijk dankzij hun gestalte en beter loopvermogen werden wij steeds in een verdedigende stelling gebracht. Voor de wedstrijd hamerde trainer Hans er nochtans op dat wij op corners het hen moeilijk moesten maken door een sluw zetje te geven aan de tegenstander. Bij de eerste hoekschop was het al meteen raak. Blijkbaar vergeten onze mannen vrij vlug en inderdaad op één van de vele hoge corners kon een spelertje moederziel alleen de bal in doel koppen. Het tweede doelpunt volgde kort nadien door een misverstand tussen verdediger en onze doelman. Maurits kon de bal onvoldoende wegwerken  en de bal viel pardoes in de goal. De wedstrijd was toen al verloren en Windeke kon nog voor een 3de doelpunt scoren na mooi samenspel.

  Nogmaals dezelfde richtlijnen tijdens de rust en dat loonde blijkbaar. Tijdens het eerste kwartier van de 2 de helft waren wij voortdurend te vinden voor het Windeekse doel maar tot rijpe doelkansen kwamen wij echter niet. Het was daarentegen Windeke dat terug kon scoren na slecht uittrappen van Maurits. De veer was nu volledig gebroken en na een hoekschop , hetzelfde scenario als in de eerste helft, kon een verdediger terug scoren met het hoofd. Na een 6-0 tussenstand konden wij voor de eerredder zorgen en finaal kon Windeke voor de overdreven 7-1 eindstand zorgen.

  Vandaag hadden wij zeker de schade kunnen beperken. Windeke is en blijft een hecht team, zonder veel zwakke plekken. Vooral met hun gestalte en hun doelgerichtheid kunnen zij elke gewestelijke tegenstander aan. Wij daarentegen hadden veel te veel respect voor hun maar probeerden van achteruit toch steeds voor een voetballende oplossing te zorgen. Dit miste ik een beetje bij Windeke.

  Dit was voor ons een mooie les in agressiviteit en scorend vermogen en wensen hen  veel succes toe tijdens de finale van jeugdcup "Het Nieuwsblad"

  Wij spelen woensdag een oefenwedstrijd in Borsbeke tegen E Grotenberge om 18u30. Wit Belgacom truitje. Samenkomst 18u.

  13-04-2014 om 21:14 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penalty cup en tornooi KVV Schelde

  Tussenstand "Penalty Cup"

  Enrique = 3

  Felix , Nathan = 7

  Robbe = 8

  Emile , Maurits, Lennard = 9

  Siebren = 10

  Wout B, Matisse = 11

  Wout VC , Thibo = 12

  Na de 2 oefenwedstrijden (Grotenberge16/4 en Mere 23/4) en de laatste competitie wedstrijd (Massemen) zal de eindwinnaar gekend zijn. Siebren mag woensdag 2 penalty's nemen aangezien hij het tekort aanvulde bij U13.

  Speelschema voor aanstaande zaterdagnamiddag KVV SCHELDE:         15 u U11 - SV Voorde                    15u50 U11 - Jong Lede B                         16u40 U11 - RRC Wetteren.              Nadien volgen nog 2 wedstrijden.

  Deze spelers worden verwacht en hebben reeds toegezegd : Maurits, Robbe ,Lennard,  Thibo, Felix, Wout VC, Wout B, Siebren, Nathan ?????

  Enrique, Emile, Matisse zijn verontschuldigd.

  13-04-2014 om 10:46 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVV Windeke

  Morgen verzamelen wij om 10u15 in Borsbeke. Wie rechtstreeks gaat is om 10u40 in de kleedkamers.

  Uitrusting : Wit Belfius truitje.


  11-04-2014 om 22:45 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussenstand "Penalty cup"

  Op 2 speeldagen van het einde blijft het razend spannend wat onze wedstrijd betreft.

  Hier is de stand :

  Enrique = 3

  Robbe - Felix - Nathan = 7

  Emile - Maurits = 8

  Lennard = 9

  Siebren = 10

  Thibo - Wout VC - Wout B - Matisse = 11

  05-04-2014 om 22:21 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi resultaat op een barslecht veld.

  Onze mannen mochten vrijdagavond reeds hun wedstrijd spelen op KVVE Massemen. Een ex-spelertje, Miel, kwam zijn oud ploeggenootjes aanmoedigen. Verder was enkel Enrique niet aanwezig.

  Een nu heel goed gestart Borsbeke stond reeds na 4 '  0-2 voor. Twee maal Wout Brondeel deed de netten trillen. De wedstrijd verwaterde nadien een beetje maar Wout VC zorgde voor een 0-3 ruststand. Tijdens de 2de helft waren wij terug voortdurend op de helft van de tegenstander te vinden. Wij vergaten daarentegen te scoren en Massemen kwam na corner terug in de wedstrijd. Hun totaal ongedekte nr 4 kon met zijn hoofd scoren. Gelukkig speelde gans de ploeg op niveau en terug Wout Brondeel kon de stand uitdiepen tot 1-5. Massemen scoorde op counter de 2-5 en Matisse (met 2 doelpunten ) en terug Wout Brondeel bracht met zijn 5de treffer de eindstand op het bord.

  Gans de ploeg speelde sterk en liet op geen enkel moment Massemen in de match komen. Prima mannen en met de zoveelste overwinning gaan wij de paasvakantie in. Siebren en Lennard waren ook op zaterdagmorgen present om de leegte bij onze U13 in te vullen na een aantal afzeggingen en blessures van hun eigen spelertjes. Zij deden het meer dan behoorlijk maar was toch even zoeken en wennen aan het grote veld en de buitenspelval.

  Woensdag is er geen training, vrijdag wel om 17u30. Zaterdag volgt de uitmatch op KVV Windeke.

  05-04-2014 om 22:17 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVVE Massemen

  Wegens het overlijden van de ondervoorzitter van Massemen spelen wij morgenavond al de uitgestelde wedstrijd op Massemen. We vertrekken om 17u45 stipt in Borsbeke. De wedstrijd vangt aan om 18u30.

  Wij spelen met witte Belgacom uitrusting.

  Tot morgen.

  03-04-2014 om 14:38 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verloren sweater
  Afgelopen zaterdag is Lennard zonder zijn opwarmings sweater naar huis gekomen. Wie de sweater van onze club in zijn bezit zou hebben, gelieve deze tijdens de training terug te brengen aub.

  01-04-2014 om 14:55 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitgestelde wedstrijd
  Zaterdag spelen wij de uitgestelde wedstrijd op KVVE Massemen om 11u15. Dit staat niet op onze kalender.

  30-03-2014 om 14:48 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Foto

  agenda seizoen 2013-2014

  Wedstrijdkalender U11

  April 2014

  26 april - Laatste wedstrijd van het seizoen om 11.15 uur
  BORSBEKE - MASSEMEN

  Mei 2014

  3 mei - Tornooi KVC Jong Lede
  Namiddag

  10 mei - Schoolfeest VBSH

  18 mei - Tornooi RRC Wetteren

  31 mei - Tornooi VV Terneuzen
  Nederland


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!