Inhoud blog
 • Kansen meer afwerken aub !!!
 • afspraak zaterdag thuiswedstrijd Elene-Grotenberge
 • Woensdag en zaterdag afspraken
 • vrijdag en zaterdag
 • Woensdag training in Borsbeke
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U12 A & B

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Miniemen U12 A & B seizoen 2014-2015
  01-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kansen meer afwerken aub !!!

  Gisteren stond terug nog eens een wedstrijd op de kalender. 2015 was tot nu toe heel magertjes qua wedstrijden om terug de goeie kadans te vinden voor de terugronde. Er werden amper 3 wedstrijden gespeeld in 2 maanden en dat deed onze ploeg geen deugd. In Gentbrugge werd gewonnen en in Heusden werd 6-6 gelijk gespeeld.

  Alle spelertjes waren aanwezig om de wedstrijd tegen Elene-Grotenberge aan te vatten. Ons terreintje lag er redelijk bespeelbaar bij na een heel regenachtige donderdagavond. Er werden voor ons 3 wedstrijden  gespeeld maar al bij al viel het nog reuze mee.

  Spelertjes die afgelopen woensdag getraind hadden verschenen aan de aftrap. Trainer Hans moest het scheidsrechterfluitje hanteren en T2 Bart stond aan de zijlijn te coachen. Na een 4 tal minuten stond het reeds 2-0 voor Borsbeke. 2 Doelpunten die wij in ware cadeau verpakking kregen. Doorlopend waren wij de betere ploeg maar afwerken deden wij niet zuiver. Toen wij ook lustig geschenkjes begonnen uit te delen stond het in een mum van tijd 2-2. Maurits had toen dan toe amper werk maar het was wel opletten geblazen voor de bezoekende nr 10 want hij was de gevaarlijkste speler bij Elene-Grotenberge. De onzuiverheden stapelden zich op en naar mijn idee gaven wij teveel hoekschoppen weg en was het uitverdedigen heel matig van onze zijde. Brent en Robin deden de netten als nog trillen en wij gingen rusten bij een 4-2 stand. Opeens was een scheidsrechter opgedoken (waarvoor dank) en trainer Hans nam terug plaats langs de zijlijn. Ons spel was de eerste helft niet om aan te zien en de 2de helft moest beter. Onze mannen pikten de raad op en liepen uit tot 6-3. De blauwe garde kwam bijna niet meer aan het zebra doel, Quinten en Lennard mikten nog eens vol op de dwarsligger en Wout zorgde voor de verdiende 7-3 eindstand.

  Onze ploeg liet tijdens de 2de helft toch heel wat goeie bedoelingen zien. De 2 nummers 10 op het veld waren rechtstreekse tegenstanders en waren mijn inziens de beste mannen op het veld. Onze ex- speler Miel is blijkbaar zijn lepe truukjes niet verleerd en was ongelukkig om tegen zijn ex ploeg te scoren.

  Bij ons moet wel iets beter uitverdedigd worden en de kansen beter afgewerkt. Wij hebben steeds de goede intentie maar willen soms teveel tikken voor het bezoekende doel. Met iets meer overtuiging in het besluiten kon de stand hoger opgelopen zijn. Maar goed, zaterdag komt Heusden naar de Pastorijstraat en hopelijk staat ons vizier deze keer wel op scherp. Maurits, kop op na een ongelukkig penalty sessie. Wink Woensdag gaan wij eens goed afwerken op doel en kunt ge u eens uitleven.

  WOENSDAG TRAINING IN BORSBEKE OM 17U. Exclamation Exclamation

  STAND PENALTY CUP :

  Brent = 3

  Wout - Michiel - Thibo - Anthony = 2

  Robin - Quinten - Maurits = 1

  Lennard - Gilles = 0

  01-03-2015 om 10:52 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afspraak zaterdag thuiswedstrijd Elene-Grotenberge

  Vandaag waren 8 enthousiaste spelertjes op de training. Eerst werd de Finse piste onder handen genomen, een kort 4 op een rij spelletje  gespeeld en dan nog wat zolenwerk op het tennisterreintje. Het was fun.

  Zaterdag spelen wij onze thuiswedstrijd  tegen Elene-Grotenberge (met onze ex-ploegmaat Miel) niet om 11u15 maar wel om 13u30. WIJ VERZAMELEN OM 12U45 AAN DE KLEEDKAMERS.

  Vrijdag is er GEEN training. Tot zaterdag.

  25-02-2015 om 20:07 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag en zaterdag afspraken

  Aangezien onze terreinen er zodanig slecht bijliggen trainen wij morgen op en rond de tennisvelden van "De Steenoven" om 15u30. Het is nog niet zeker dat wij nu vrijdag op onze velden terecht kunnen om daar te trainen. Ik laat donderdag weten of de training doorgaat of niet.

  Voor de wedstrijd van zaterdag, thuis tegen Elene-Grotenberge, werd door het jeugdbestuur (in overleg met trainer Hans) het aanvangsuur verlegt. Wij spelen de wedstrijd om 13u30 en niet 11u15. Zo kunnen wij ook gebruik maken van het beste terrein (D- veld kant van de kerk) en moeten wij niet ploeteren op B of A veld.

  Dus zaterdag wedstrijd om 13u30.

  Tot morgen.Wink

  24-02-2015 om 21:37 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag en zaterdag

  Gezien de zeer lage opkomst gisteren,Confused  waren Maurits - Quinten - Lennard - Brent - Robin présent op de training. Maurits had daarentegen een lekkere snoep Very Happy mee tgv  zijn 12 de verjaardag. Proficiat Maurits.

  Aangezien er zaterdag geen wedstrijd, ze vrij veel regen voorspellen Question en deze week vakantie is zal de training morgen NIET DOORGAAN. Volgende training is : bij goed weer volgende woensdag "voetbalterrein Borsbeke" (17u) en bij nat weer "tennisterrein Steenoven" (15u30).

  Prettig weekend.Wink

  19-02-2015 om 16:47 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag training in Borsbeke

  Morgen trainen wij in Borsbeke op het voetbalveld om 17u.


  17-02-2015 om 20:40 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foute wedstrijd op foute zaterdag eindigt onbeslist.

  Trainer Hans is alweer een ervaring rijker na afgelopen zaterdag. Tijdens vorige wedstrijden waren spelertjes van de B ploeg bereid onze A ploeg bij te springen en nu was het eens andersom. Op de manier waarop dit gebeurde gaan we niet te diep ingaan maar duidelijke afspraken worden steeds gemaakt om een elftal op tijd tussen de lijnen te brengen. Tot zaterdagmorgen, om 11u25, waren wij normaal gezien met 8 spelertjes tot ,via via, onze trainer bericht kreeg dat iemand ziek bleek te zijn en plots 7 spelertjes de verplaatsing moesten maken om 11u45 om een wedstrijd te spelen om 13u. Onze A ploeg was bezig hun wedstrijd te spelen om 11u15 en wat moest of kon er nog gebeuren ???

  Forfait geven was uit den boze en 7 enthousiaste spelertjes terug naar huis te sturen was niet ons plan. Voorzichtig werd de vraag gesteld aan 2 papa's van A spelertjes of hun zoon bij ons een wedstrijd kon spelen. De tijd drong en een opa was bereid om op de spelertjes te wachten en deze naar Heusden te brengen om dan 2 wedstrijden te spelen.

  Dan maar met 7 spelers naar Heusden en zo aan de wedstrijd beginnen. Geen doelman en met Lennard in het doel speelden wij 10 minuten met 7 spelertjes tot Siebren en Wout in de verte aankwamen met modderkousen maar vol enthousiasme. Aangezien Siebren in het doel stond bij de A ploeg trok Lennard zijn trui uit en nam zijn vertrouwelijke plaats in het veld. Gelukkig bleef het 0-0.

  Het werd al snel duidelijk dat wij het niet aan ons hart lieten komen en Wout VC mikte van dichtbij onbegrijpelijk over. Gilles vergat dan ook tot 3 x toe te scoren en zo kwam Heusden eens voor Siebren te staan. Na een heel zwak uitverdedigen maakten zij de openingstreffer. Na een actie van Brent maakte Wout B in het tweede kwart het eerste doelpunt voor de zebra's. Terug kwam Heusden op voorsprong na een mooie afstandsknal. Robin scoorde in een mum van tijd 3 x en zo kwamen wij 2-4 voor. Nog tal van kansen werden de nek omgewrongen en nogmaals kwam Heusden terug in de wedstrijd ,na terug een flatertje, in de verdediging. Onze sterkste man op het veld, Brent, maakte er terug 3-5 van na een individuele actie. Terug kwam Heusden aansluiten en werd het 5-5. Een lob van Robin ging net over maar Brent vond het welletjes en we kwamen terug op voorsprong. Een harde knal van Wout VC werd op de lijn gered en toen Heusden nog één keer aan ons doel kwam konden zij voor de 6-6 eindstand zorgen door terug een knullig doelpunt toe te staan. Brent had dan nog eens een bloedneus opgelopen en zo bleef deze wedstrijd steken op een 6-6 eindstand.

  Wij hadden zaterdag aan Heusden een heel taaie klant. Op karakter en qua gestalte waren zij sterker dan ons maar indien wij al onze kansen afwerken zoals het moet en geen 4 tegendoelpunten weggeven kwamen wij nooit in de problemen. Vergeten wij even de problemen voor de wedstrijd en danken de opa en Wout en Siebren om ons uit de nood te helpen. BEDANKT MANNEN!!!

  Trainer Hans doet er alles aan om onze mannen de nodige motivatie te geven : mutsen, nekwarmers, penaltycup, jongleer wedstrijden met bijhorend cadeautje, tornooien, reportage "De Beiaard, indoortrainingen, tijdig verwittigen voor tornooien, oefenmatchen organiseren etc....

  Hij zal het zeker niet aan zijn hart laten komen maar wanneer iemand niet kan opdagen was de afspraak te verwittigen voor vrijdagavond, laat staan bij plotse ziekte kan het ook nog zaterdagmorgen maar gelieve geen 5 minuten voor aanvang van vertrek zich ziek te melden wetende dat er andere belangrijkere zaken te doen waren die dag.

  Duidelijke afspraken maken goede vrienden. Voor sommige spelertjes : wij trainen nog steeds 2 x in de week en gelieve toch iets meer aanwezig te zijn op deze trainingen.

  Woensdag zal er getraind worden op de terreinen van onze club om 17u , vrijdag terug training om 18u. Aan de Steenoven is er geen training meer.

  Voor zaterdag werd de match uitgesteld aangezien tal van spelertjes aanwezig zijn op de Bavo dag. Spijtig want wij speelden daar op kunstgras, waarschijnlijk zal deze wedstrijd niet herspeeld worden.

  Woordje van dank aan de papa van Robin voor de mooie foto's.

  STAND Penaltycup :

  Thibo - Brent = 2

  Maurits - Wout VC - Anthony - Michiel = 1

  Lennard - Gilles - Robin - Quinten  = 0

  16-02-2015 om 20:57 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Heusden

  Vandaag een leuke training achter de rug. Veldjes waren prima gebold om er morgen vol tegenaan te gaan.

  Wintermuts niet vergeten voor en na de wedstrijd evenals persoonlijk drinkbus.

  Morgen vertrekken wij om 11u45 aan de kerk in Borsbeke. Tot dan.

  13-02-2015 om 20:51 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag training tennisterreinen

  Woensdag terug training op de tennisvelden om 15u30.

  Gelieve ook de kaarten of af te rekenen

                                        of terug in te leveren aub.

  Vrijdag training terrein om 18u. Zaterdag wedstrijd op KFC Heusden om 13u.

  09-02-2015 om 21:25 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenschema deze week.

  Deze week zal er enkel morgennamiddag getraind worden om 15u30 in de zaal.

  Door omstandigheden is er vrijdag geen training en voor zaterdag zal er uiteindelijk ook geen wedstrijd zijn. De mogelijke tegenstander heeft vandaag finaal afgezegd. Een lang weekend dus.

  Volgende zaterdag spelen wij een uitgestelde wedstrijd in en tegen KFC Heusden (net voor krokusvakantie). De zaterdag daarop volgend is er de Bavo dag in Gent voor de communiecanten en deze wedstrijd werd reeds, in overleg met Ht Zwijnaarde, naar een later te bepalen datum verplaatst.

  03-02-2015 om 18:29 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag training om 15u30 in de zaal

  Beste spelertjes,

  Misschien kan er zaterdag toch een oefenwedstrijd gespeeld worden. Er was vraag van een ploeg die ook vrij is en aangezien de laatste weken niet gevoetbald werd gaan wij daar misschien op in. Ik laat zo spoedig mogelijk weten waar en wanneer er kan gespeeld worden. Onze excuses voor het eerdere bericht op onze blog. Wie nu reeds weet er niet te kunnen bij zijn zaterdag, graag een berichtje terug. Wij moeten zeker zijn dat 8 spelertjes kunnen voetballen.

  Woensdag alvast training om 15u30 in Herzele (zaal Steenoven) Graag had ik dat alle spelertjes aanwezig zijn want er staat een kleine verrassing klaar.

  Tot woensdag.

  02-02-2015 om 19:46 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Foto

  agenda seizoen 2013-2014

  Wedstrijdkalender U11


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!