Inhoud blog
 • Youtube
 • Tornooi VV RCS Oost-Souburg (Vlissingen)
 • Belgacom truitjes
 • Emile
 • Tornooi RCS Oost-Souburg
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U11

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Preminiemen U11 seizoen 2013-2014
  17-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youtube

  Beste spelertjes, ouders en supporters,

  Een mooie fotoreportage is te zien op de jeugdwebsite. Klik maar en geniet. Is ook te zien op youtube (Eddy De Saedeleer zorgde hiervoor, waarvoor dank).

  Groetjes.Laughing

  17-06-2014 om 14:11 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi VV RCS Oost-Souburg (Vlissingen)

  Als absolute afsluiter van een prachtig voetbalseizoen had trainer Hans nog voor een mooi tornooitje uitgezocht in de buurt van Vlissingen. Wij maakten er een mooie dag van en vertrokken reeds om 9 u vanuit Borsbeke. Niet iedereen kon erbij zijn want Emile had net een appendix operatie achter de rug, Matisse sukkelde met tal van blaren op beide voeten en Nathan kon niet tijdig in Borsbeke geraken. Dus vertrokken wij met luchpakket voor een mooie dag richting Zeeland. Wij konden terug rekenen op tal van ouders die tevens met de wagen onze jongens tot in Nederland brachten. Hartelijk dank daarvoor !!

  Om iets na 9 vertrokken wij richting Zelzate waarna wij bij Terneuzen de Westerschelde onderdoken om rond 10u45 in Vlissingen aan te komen. Onze Noorderburen waren nog steeds in euforie na de mooie overwinning van Oranje tegen Spanje. Wij parkeerden onze wagen nabij het strand van Vlissingen en namen ons lunchpakket mee om een fikse wandeling te maken op de dijk. Helaas was van een lange wandeling geen sprake want alle spelertjes wilden op het strand spelen. Niet getreurd voor de ouders want zij zochten direct een heel mooi terrasje op om een lekker bakje koffie te drinken. T 'was eigenlijk de fout van een paar mama's die eigenlijk reeds vroeg voor de middag een aangenaam toilet wilden opzoeken. De papa's niet getreurd en ze hadden genoeg aan een " Brugse Zot " om te aperitieven.

  Goed, na een korte lunch en veel plezier gingen wij naar Oost-Souburg. Daar aangekomen zagen wij terug een heel prachtige accommodatie. Ook een fiere clubvoorzitter Hubert en diens vrouwtje waren reeds aanwezig. Onze eerste wedstrijd wonnen wij met overtuigende 5-0 cijfers. Onze 2 de wedstrijd werd ook gewonnen met 2-6 tegen Dauwendaele maar deze jongens leken echt te verschieten van onze klasse en schopten er maar wat op los. Tijdens onze 3de wedstrijd tegen Wemeldinge hadden wij het heel moeilijk tijdens de 1ste 10 minuten maar onder impuls van Wout B konden wij de score opdrijven tot 1-6.

  Indien wij ook onze laatste wedstrijd konden winnen waren wij de overwinnaars van dit tornooi. Wij moesten spelen tegen de B -ploeg van de plaatselijke club RCS en speelden eigenlijk deze jongens van het kastje naar de muur. Maurits mocht eens oplopen en Siebren nam zijn plaats in. Maurits scoorde en zelfs Siebren kon ook scoren als doelman. Deze wedstrijd eindigde in een 10-0 eindstand.

  Zo, een heel mooie dag van een schitterend seizoen werd terug afgesloten met tornooiwinst. Onze voorzitter Hubert trakteerde onze mannen op de overwinning en Maurits nam de beker mee naar huis. Hij raadde het juiste getal die onder goedkeurend oog van onze trouwe afgevaardigde Geert werd opgeschreven. Opmerkelijk was het feit dat wij maar liefst 27 x scoorden en 3 doelpunten incasseerden. Iedere speler van ons scoorde tijdens het tornooi een doelpunt. Maurits, Thibo, Robbe,  Lennard en Felix op penalty pikten hun goaltje mee als verdedigers. Van Wout VC, Wout B, Siebren, Enrique zijn we dit wel eens meer gewoon maar toch mochten onze gastjes voor de 2 e keer in 2 weken de trofee van de overwinnaars terug naar Vlaanderen nemen. Ook Enrique had een klein geschenkje mee ter gelegenheid van de geboorte van een broertje. Een leuk beeldje in de vorm van een voetballertje met het nodige doopsuiker dat wel in de smaak viel bij onze mannen.

  PROFICIAT MANNEN EN BEDANKT VOOR HET MOOIE SEIZOEN.

  Als trainer wil ik ook de ouders bedanken voor de vlotte samenwerking, de vele plezierige momenten en mooie overwinningen tijdens de laatste 4 jaar. Over de medewerking qua afspraken bleven wij steeds correct en was de verstandhouding optimaal.

  Ook een dank u wel voor het mooie geschenk dat ik vandaag ontving. Wij zien mekaar in de toekomst zeker nog eens terug.

  Nu is het echt gedaan voor het seizoen 2013-2014 en aan allen een heel deugddoende en prettige vakantie gewenst.

  14-06-2014 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgacom truitjes

  Gelieve tegen zaterdag jullie Belgacom truitjes mee te brengen aub. Nr 6 - 7 - 11. Spelers die aanwezig waren in Terneuzen ook de gestreepte truitjes van Hans Beeckman zaterdag inleveren.

  Verder zijn er leuke foto's te zien op de jeugdwebsite : www.borsbeke.tk tgv het tornooi in Terneuzen (youtube) klik onder foto van de winnaars. 

  09-06-2014 om 21:51 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emile
  Emile zal er volgende zaterdag alvast niet kunnen bij zijn. Onze onfortuinlijke verdediger is gisteren geopereerd van een blinde darmontsteking. Wij wensen hem alvast een heel spoedig herstel toe en vlug beterschap.Wink

  09-06-2014 om 21:48 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi RCS Oost-Souburg
  Na de mooie winst in Terneuzen gaan wij volgende zaterdag, als afsluiter van het seizoen, een laatste tornooi spelen nabij Vlissingen. Wij gaan er een fijne dag van maken en vertrekken om 9.00 u in Borsbeke. Na een uurtje rijden nemen wij de tunnel onder de Westerschelde en gaan eerst een wandeling maken in Vlissingen. Geen museumbezoek maar wel een mooie wandeling langs de jacht en vissershaven. Een bezoek aan de binnenstad mogen wij eveneens niet missen. Bij mooi weer nemen wij onze lunch ofwel op de dijk of in één van de talloze parkjes.
  Voorzie jullie zoon van een luchpakket en een fris drankje en toch wat zakgeld om tijdens het tornooi iets te kunnen kopen.
  Graag had ik geweten wie als ouder de verplaatsing meemaakt. Vorige week konden wij rekenen op de papa van Gil, Nancy en Dirk om de spelertjes mee te nemen.
  Laten jullie weten wie voor vervoer kan zorgen. De mama van Nathan is reeds verontschuldigd maar Nathan gaat alvast mee.

  Hier is alvast het speelschema : 13.29  = U11 - R.C.S (A)
                                                     14.13  = Dauwendaele - U11
                                                     15.19  = U11 - Wemeldinge
                                                     16.03  = RCS (B) - U 11
  Wij spelen dus 4 wedstrijden van 20 ' en een eindklassement duid de winnaar aan. Dus deze keer geen halve finale of finale.

  Vertrek : 9 u in Borsbeke
  Zakgeld, lunchpakket en fris drankje (drankbus niet vergeten !)
  Iedereen vertrekt in Joma training bij minder weer.
  Bermuda en polo bij mooi weer.( geen wedstrijdkledij om Vlissingen te bezoeken)
  Voetbalkledij wordt gezamenlijk voor het begin van het tornooi aangetrokken. 
  Truitje Belfius met korte mouwen als wedstrijdshirt. 
  Tot zaterdag.
   

  08-06-2014 om 12:20 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een dag in Zeeland !!!!

  Gisteren speelden wij het tornooi bij VV Terneuzen. Toch heel wat afwezigen die door omstandigheden niet konden aanwezig zijn. Zo waren Maurits, Enrique, Nathan, Robbe en Thibo er niet bij.

  Onze kern werd aangevuld met toekomstige zebra spelertjes en zo waren wij met 10 spelertjes afgezakt naar Zeeland. Een kleine schare supporters maakten tevens hun opwachting en naast trainer Hans reden de papa van Gil, de mama van Wout VC en de papa van Matisse de korte verplaatsing richting Nederland. Alvast nen dikken merci voor het vervoer.Wink

  De terreinen en de organisatie mochten er natuurlijk weeral gezien worden. Eerst en vooral konden wij de show meepikken van Touzani Souffiane, een balgoochelaar en freestyle voetballer. Onze spelertjes keken met grote ogen naar dit spektakel. Onze eerste wedstrijd werd gespeeld tegen de plaatselijke club Terneuzen E5. Deze werd gewonnen met 2-0 na doelpunten van Wout B en Matisse. De tweede wedstrijd werd een afstraffing voor Hontenisse want tijdens de 16 min speeltijd scoorden wij maar liefst 9 x. Onze derde wedstrijd met terug gewonnen met 2-0 tegen een Mix ploeg van Terneuzen = 2-0. Hier scoorden Wout VC en Siebren.

  Op naar de halve finale waar wij speelden tegen de 2de van groep a en dat was SVS E3. Deze match ging gelijk op maar toch waren wij iets beter in het spel. Het was toch opletten geblazen voor de counters maar Matisse en Robin zorgden ervoor dat wij naar de finale konden. Tussendoor konden wij ook aan een "penalty cup" deelnemen in samenwerking met de plaatselijke keepersschool. Wij scoorden daarbij 8 van de 10 penalty's. Het was even wachten tot na de finale wie daar winnaar van was.

  Goed, de finale werd afgetrapt om 17u55. Onze tegenstander was Hontenisse E2. Een aantal grote jongens stonden achterin bij de blauwe shirts en het was vrij moeilijk een gaatje te vinden. In het spel waren wij terug iets beter maar tot doelrijpe kansen kwamen wij niet. Ook moesten wij steeds opletten voor counters, maar onze verdediging, onder impuls van Siebren, hield stevig stand. Het einde werd gehaald in een 0-0 stand en dus penalty's moesten de winnaar aanduiden.

  Er werden 5 spelers aangeduid en Matisse trapte als eerste en ....... miste. Wat nadien volgde was voor hartlijders niet gezond. Tot de 5 de strafschop moesten wij wachten voor Hontenisse faalde en ....dat deden zij ook. Geluk voor ons en nu was iedere speler aan zet en wie faalde was de verliezer. Lennard, Emile, Gil.....scoorden steeds. Wij moesten terug wachten tot de 5de strafschopnemer en bij de 10 de penalty was het aan onze doelman om een er einde aan te maken. Hannes kon de bal mooi uit zijn doel ranselen en zo waren wij de overwinnaars van het "Young stars cup" tornooi. Dolgelukkige spelertjes in echte zebra outfits konden zich opmaken voor de ceremonie op het podium. Bij de muziek van Queen en "We are the Champions" mocht Felix  de beker van de eerste plaats in de lucht steken. Wij konden nog niet van het podium want ook de beker van de "Penalty Cup" was voor ons.

  Na een bakje patat, frikandel, broodje kroket en tal van plezier op 1 van de 4 springkastelen keerden wij als klein provincie clubje terug naar het landelijke Borsbeke. Een fiere trainer, glunderende spelertjes en een welgemeende dank aan de aanwezige ouders om er toch een zonnige, sportieve en succesrijke dag van te maken.

  Op naar 14/6 gaan wij voor onze daguitstap en bijhorende afsluitend tornooitje nabij Vlissingen.

  Er is geen training meer en gelieve al de truitjes te wassen en mee te brengen naar het tornooi op 14/6. Foto's zullen deze week doorgestuurd worden.

  01-06-2014 om 23:34 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Terneuzen

  VOOR DE EERSTE VERSLAGEN VAN HET TORNOOI IN TERNEUZEN MOETEN JULLIE NOG EVEN WACHTEN MAAR WIJ KUNNEN JULLIE NU AL MEEDELEN DAT WIJ DE WINNAARS ZIJN VAN DE PENALTY CUP EN OOK DE WINNAARS ZIJN VAN HET E-PUPILLEN (U11) TORNOOI.

  MAANDAG VOLLEDIG VERSLAG VAN DE GESPEELDE WEDSTRIJDEN.     ' D I K K E   P R O F I C I A T    M A N N E N '

  31-05-2014 om 22:29 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Terneuzen

  Morgen vertrekken wij om 11u30 stipt.

  Wij vertrekken reeds in wedstrijdkledij en bijhorende trainingsjas. Wij spelen het tornooi in de witte Belgacom trui. Wie zijn trui reeds binnen gaf zal ik deze terug meebrengen. Felix, Emile, Siebren moeten hun trui meebrengen.

  Van 12u30 tot 13.10 is er dus het optreden van Touzani.

  Hierna ons wedstrijdschema : 14.15 - 14.31 = Terneuzen E5 - U11

                                                  15.15 - 15.31 = U11 - Hontenisse E3

                                                  16.15 - 16.31 = U11 - Terneuzense boys E3

  Nadien volgen nog 2 wedstrijden die de eindstand gaan bepalen.

  Om 15u35 tot 15u51 gaan wij de "penalty cup" doen met alle andere ploegen. Wie de meeste penalty's kan benutten krijgt een prijs.

  Prijsuitreiking volgt na de finale rond 18u15.

  Iedereen paraat voor morgen. Tot dan 

  30-05-2014 om 17:10 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi VV Terneuzen

  Volgende zaterdag staat een mooi tornooitje op het programma. Wij steken even de grens over en gaan onze Noorderburen het proberen lastig te maken.

  Vandaag toch weeral 12 spelertjes tijdens de laatste training van het seizoen. Nieuwelingen Gil, Brent en Lander waren present (allen KFC Herzele) alsook Emile die voor het eerst een training kon meemaken.

  Voor aanstaande zaterdag spreken wij af om 11u30 stipt in Borsbeke. Wij gaan proberen nog een deel van optreden mee te pikken van Touzani (hij begint van 12u40 tot 13u10) en daarna spelen wij onze eerste wedstrijd tegen Terneuzen E5 om 14u15.

  Wij vertrekken allen in onze training en bij gunstig weer graag de bermuda met polo. Aangezien aan car pooling moet gedaan worden rekenen wij op de hulp van sommige ouders. Wij zijn in totaal met 10 spelertjes en ik neem 3 spelers en 1 ouder voor mijn rekening. Dat maakt dat nog 7 spelertjes vervoer moeten krijgen maar dat zal waarschijnlijk geen probleem geven.

  Tot zaterdag en alle info is te zien op www.vvterneuzen.nl, ga naar YSC2014 en wij werden onderverdeeld in E pupillen midden.

  28-05-2014 om 21:39 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GENOEG VOLK

  Net zoals vorige week woensdag waren terug 12 spelertjes aanwezig voor een toffe training. De nieuwelingen Robin, Gil en Brent waren ook terug van de partij.

  Volgende week woensdag is er de laatste training van het seizoen.

  21-05-2014 om 22:00 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Foto

  agenda seizoen 2013-2014

  Wedstrijdkalender U11


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!