Inhoud blog
 • Heel zwakke zebra's
 • Sk Aaigem
 • Training Steenoven
 • Zure nederlaag
 • Sint-Maarten
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U13 A & B

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Miniemen U13 A & B seizoen 2015-2016
  29-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel zwakke zebra's

  Onze mannen moesten deze keer de korte verplaatsing maken naar Aaigem. Eenmaal aangekomen in Aaigem geen 8 maar 7 spelers op het wedstrijdblad bij de thuisploeg. Trainer deed aanzoek om een Borsbeke spelertje te stallen bij groen-zwart en trainer Hans vroeg wie vrijwillige kandidaat was. 60 Minuten speeltijd extra was de beloning en 2 drankbonnetjes van de thuisploeg en 1 van ons als surplus. Quinten maakte gretig gebruik van de aanzoek en dus kreeg hij een groen truitje om zijn schouders.

  In tegenstelling tot de voorbije weken kregen wij geen eerste doelpunt tegen maar maakten wij  na welgeteld 34 seconden de 0-1 van via Dylan. Wat nadien volgde was niet om aan te zien. Paal en dwarsligger was een voorbode voor een Aaigem offensief en het eerste doelpunt van Aaigem leek niet ver weg meer. Tot overmaat van ramp deden wij nog een duit in het zakje en een te korte terugspeelbal was de aanleiding tot de 1-1. Nadien was Aaigem doorlopend de betere ploeg en de wil om te winnen was bij hen het grootst. Op een drafje liepen zij uit tot 4-1, waaronder een doelpunt van onze Quinten. Wink

  Wij kregen geen poot meer aan de grond en Nathan kon, via een mislukt schot van Miel, voor de 4-2 eindstand zorgen.Embarassed

  Onze mannen moeten tot veel meer in staat kunnen zijn maar helaas moeten wij de kelk ledigen tot op de bodem. Hopelijk kunnen wij aanstaande zaterdag de zwakke wedstrijd van gisteren omzetten in een thuisoverwinning tegen Jong G'Bergen.

  Woensdag training om 17 uur.

  29-11-2015 om 15:19 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Aaigem
  Morgen is de training uitgesteld!
   Tot op heden is de wedstrijd van zaterdag nog NIET afgelast. Morgen kan het wel nog gebeuren.. Dus graag blog nog eens raadplegen morgenavond. 
  Zaterdag vertrekken wij STIPT op het kerkplein om 9u 20. Wie rechtstreeks gaat is om 9u30 ter plaatse.
  Volgende week spelen wij de laatste competitiewedstrijd van 2015 thuis tegen Jong G'Bergen.
  De week nadien gaan we, ter ontspanning van de examenstress, spelen op Elene-Grotenberge. Geen vuile modderkledij en het uur van spelen werd bewust om 15 u gelegd. Dicht bij de deur voetballen en ook de trainingen zullen aangepast worden tijdens de examens.
  Programma volgt later.
  Nog eens ter herinnering: zondag 20/12 indoor tornooi 5<>5 met 2 ploegen. Uurschema is nog niet gekend.

  26-11-2015 om 19:49 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training Steenoven
  Morgen trainen wij in sportzaal 'De Steenoven' om 17 u. Vrijdag is er geen training! 

  24-11-2015 om 21:20 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zure nederlaag

  Onze mannen moesten het gisteren opnemen tegen KVV Balegem. In de heenmatch wonnen wij met 0-18 maar wij hadden vernomen dat zij met een totaal nieuw team voor de proppen kwamen. Wij konden niet beschikken over Miel en Nathan. Verder was Dylan terug bij de selectie na 5 weken afwezigheid wegens een teenbreuk.

  Goed vorige week kregen wij na welgeteld 1min 24 sec een doelpunt tegen en nu deden wij het nog beter. Na 47 sec stond de 0-1 reeds op het bord en waren wij terug op achtervolgen aangewezen. Niet iedereen bleek wakker geschud tot Quinten het welletjes vond en voor de 1-1 kon zorgen. Felix en Sean werden gewisseld door Gilles De Moor en Dylan en die zorgden ervoor dat in een mum van tijd de 3-1 op het bord stond.

  Toch konden wij nog een paar keren moederziel alleen voor de bezoekende doelman opduiken maar Dylan en Brent besloten of naast of te zwak en ......weg kans.

  Nadien volgde een spannende wedstrijd maar er werd niet meer gescoord tijdens de 1ste helft. 

  Tijdens de 2 de helft kwam Balegem terug het best uit de startblokken. Na toch wel heel zwak verdedigen van onze rakkers stond het plots 3-4 in het voordeel van de rood-zwarten. Wij probeerden terug het heft in handen te nemen maar de laatste pas bleek te onzorgvuldig getrapt. Toch kregen wij, via Dylan, nog 2 reuze kansen maar de bezoekende doelman kon die pogingen neutraliseren.  Op een toch wel zwaarder wordend veld konden moesten wij onze meerdere erkennen en verloren deze partij terug met 1 doelpuntje verschil = 3-4.

  Onze verdediging speelde vandaag niet scherp genoeg en hebben deze nederlaag helaas aan onszelf te danken. Dylan toonde wat hij in zijn mars heeft maar heeft nog een conditionele achterstand waar wij gaan aan werken.

  Ongepaste reactie's zijn voor de volgende wedstrijden niet nodig en reageren op scheidsrechter en tegenstander totaal overbodig. Wegens het koude en natte weer was er geen "penalty cup"

  DOOR DE REGEN VAN DE AFGELOPEN DAGEN ZIJN ONZE TERREINEN ONBESPEELBAAR. DAAROM WERDEN DE TRAININGEN AFGELAST DOOR HET JEUGDBESTUUR.

  Ik laat tijdig weten wat de mogelijkheden zijn en woensdag gaan wij waarschijnlijk naar de Steenoven. Info volgt later.

  Zaterdag spelen wij op SK Aaigem om 10u.


  22-11-2015 om 11:27 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Maarten

  Iedereen is vanaf 15u uitgenodigd voor het Sint-Maarten feest in de kantiene.

  Straks warme kledij voorzien en extra regenjas. Afspraak 10u.

  21-11-2015 om 09:16 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training afgelast
  Wegens de hevige regenval van gisteren is er straks GEEN training. Morgen verzamelen wij om 10 u voor de thuismatch tegen KVV Balegem.

  20-11-2015 om 15:16 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet wakker genoeg tijdens 1ste kwart.

  Na 2 weken zonder voetbal moesten wij deze keer de verplaatsing maken naar Standaard Denderleeuw. De heenwedstrijd werd nipt verloren met 2-3. De gemaakte afspraken na de vrijdagtraining en via onze blog bleken bij sommige van onze spelertjes chinees vandaag. Iemand kwam net te laat, iemand iets later, iemand stond op het verkeerde veld, iemand net op tijd voor de aftrap en iemand kwam zelfs niet opdagen. Wel was Dylan op de afspraak om zijn ploeg aan te moedigen. Hij staat nog een weekje aan de kant om er nadien in te vliegen.

  Uit de heenwedstrijd wisten wij dat Denderleeuw de lange en verre bal hanteerde en dat zij achteraan iemand hadden van 1m70 en de grote stofzuiger bij rood-wit. Wie de Rode Duivels bezig zag wist dat zij een vroege goal tegen kregen maar wij deden nog beter. Na precies 1min 25sec stond de 1-0 reeds op het bord. Nadien probeerden wij iets te forceren maar de kracht van nr 4 en wij met iets teveel schrik om een duel aan te gaan zorgde ervoor dat Lennard steeds op zijn hoede moest zijn om de score niet hoger te doen oplopen. Wanneer wij tijdens de laatste minuten en via een mooie combinatie Felix in stelling konden brengen, besloot deze met een heerlijke treffer voor de gevleide 1-1.

  Tijdens het 2de kwart kwamen wij beter in de wedstrijd. Denderleeuw kon minder voor dreiging zorgen maar wij waren nog iets te slordig om te kunnen scoren. Toen dan toch rood-wit nog eens tot bij Lennard kwam konden zij voor de 2-1 zorgen net voor rust.

  Tijdens de 2 de helft kwam terug Borsbeke meer aan de helft van de tegenstander maar terug bleek dat wij niet bij machte waren om te scoren. Dan moest het laatste kwartier eindelijk verlossing brengen. De druk werd steeds groter en de thuisdoelman moest al zijn kunnen tonen na enkele vrije trappen. Lennard en vooral ook Robbe zorgden ervoor dat alle thuisaanvallen geneutraliseerd werden. Miel had na enkele knappe kapbewegingen de verdiende 2-2 aan de voet maar besloot veel te onstuimig naast het doel. Een serieuze OEF was te horen bij de thuiscoach. Zoals dikwijls in het voetbal kregen wij geen loon naar werken. Bij een tegenprik kon de thuisploeg Lennard te grazen nemen en wedstrijd gespeeld.Tijdens de laatste minuut kregen wij nog een vrije trap. Emile kon Miel bereiken en hij scoorde met het hoofd aan de verste doelpaal binnen. Eindstand bleek dezelfde als de heenwedstrijd 3-2 in het voordeel van rood-wit.

  De wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut met Denderleeuw als nipte winnaar. Wij moesten meer in ons kunnen geloven en hadden teveel respect voor een heel snedige thuisploeg.

  Helaas bleef vandaag de trainer en afgevaardigde in het ongewisse bij vele spelertjes. Duidelijke afspraken maken goede vrienden en bij een betere voorbereiding kon misschien de vroege treffer vermeden worden.Embarassed

  Woensdag training om 17 uur.

  Prettig weekend.


  Penalty Cup:

  ==========

  QUINTEN            10/10

  LENNARD            7/10

  EMILE - BRENT  6/10

  ROBBE - MIEL     5/10

  FELIX - DYLAN   4/10

  SEAN - GILLES     3/10

  GIL - NATHAN      2/10

  14-11-2015 om 18:58 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Denderleeuw
  Morgen vertrekken wij om 11u15 op het kerkplein. Het terrein van Denderleeuw is gelegen : Walleken 18, niet ver van het stadion van FCV Dender. Wie rechtstreeks gaat is om 11u45 ter plaatse. Drinkbus niet vergeten. Wedstrijd is om 12u30. Uitrusting in orde he mannen !!!

  13-11-2015 om 20:01 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie U13 Trainer Brecht
  Het belangrijkste vergeten:

  Morgen afspraak om half 9 benedenparking of 9u rechtstreeks!

  Groetjes,

  Brecht

  13-11-2015 om 18:28 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie U13 Trainer Brecht
  Beste ouders,

  Morgen spelen we een uitwedstrijd tegen Meerbeke.
  Het adres is de Halsesteenweg, 9402 in Meerbeke.

  Vergeet je regenkledij niet!

  Het fruit is deze week voor Lander.

  De selectie voor deze week is:
  Maurits, Siebren, Stijn, Thibo, Lander, Wout VC, Wout B, Renzo, Matisse en Anthony

  Michiel maakt volgende week zijn rentree!

  Groetjes en tot morgen,

  Trainer Brecht

  13-11-2015 om 16:00 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Foto

  agenda seizoen 2015-2016

  Wedstrijdkalender U13 A & B


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!