Inhoud blog
 • Wijziging trainingsweek
 • kaarten spaghetti niet vergeten.
 • Ongeslagen status.
 • Morgen samen met U13
 • Proficiat U12 B
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U12 A & B

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Miniemen U12 A & B seizoen 2014-2015
  29-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijziging trainingsweek

  Beste spelertjes en ouders,


  Helaas kon de training vandaag niet doorgaan. Trainer en familie waren nochtans tijdig rond 14 u vertrokken vanaf het t'zeeetje maar in Beernem was het al pataat.Evil or Very Mad  Zijn rond 17u30 dan toch thuisgeraakt en iedereen kunnen verwittigen. Training van vandaag zal morgen doorgaan om 17u30.

  Om ook iedereen de gelegenheid te geven rustig aan het spaghetti festijn te kunnen deelnemen zal ook op vrijdagavond de training niet doorgaan. Stel vast dat iedereen geniet van het herfstverlof en waarschijnlijk zijn tal van spelertjes afwezig.

  Zaterdagochtend is er wedstrijd in Borsbeke tegen Winnik B.

  Wij verzamelen alvast op het terrein om 10u45 stipt

  29-10-2014 om 18:11 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kaarten spaghetti niet vergeten.
  Woensdag jullie kaarten niet vergeten af te rekenen aub.

  26-10-2014 om 15:46 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeslagen status.

  Gisteren moesten onze U12 B spelertjes trainen met U13 en dat had hen blijkbaar deugd gedaan. Vandaag moesten zij echter naar de ongeslagen leider Winnik A. Zij hadden tot op heden nog geen enkele wedstrijd verloren en gingen ook nipt met 3-4 cijfers  winnen in Borsbeke op de openingsspeeldag.

  Door het ontbreken van 4 spelers van U12 A moest Gilles de rangen gaan vervoegen bij de A ploeg, waarvoor dank! Op vrijdagavond waren zij nog maar met slechts 6 spelertjes maar op zaterdagmorgen met 10.

  Met 9 spelertjes zijn wij afgezakt naar Denderwindeke waar Maurits terug plaats nam in het doel.

  Van bij de aanvang van de wedstrijd, een zeer evenwichtig verloop van het gebeuren. Het spel ging mooi op en neer tot Brent alleen op doel kon afgaan. De bal kwam al dan niet op de paal terecht of eigenlijk op het kleine binnen kadertje net achter de doelpaal. Scheidsrechter keurde het doelpunt toe aan Borsbeke en 0-1.  Veel kritiek van het thuispubliek en omdat het vrij onduidelijk was waren wij akkoord  met 0-0 maar de plaatselijke ref hield voet bij stuk en aftrappen geblazen.

  Winnik liet niet los en na een mooie tegenaanval kwamen zij verdiend langszij en 1-1.

  Hetzelfde spelbeeld tijdens het 2de quart. Winnik kon voor de 2-1 zorgen met een rake kopbal. Onze jongens stonden er bij en keken er naar. Wout kon de stand terug brengen net voor het einde van het 2de quart. Met links schoot hij de bal binnen na een afleggertje van Robin. Nadien vertikte Robin evenwel de bal nog eens opzij te leggen en weg kans.

  Het laatste half uur was voor de plaatselijke en bezoekende entourage een ware beproeving. Het werd al snel duidelijk ,dat wie nu nog scoorde, de wedstrijd kon winnen. Beide ploegen streden voor elke vierkante meter en wij moeten wel stellen dat zowel Maurits als gans de verdediging met Anthony, Thibo en Lennard een super match speelden.

  Maurits hield ons nog van de overwinning door een plaatselijke knal onschadelijk te maken maar wij konden echter, met Wout, voor de verlossende overwinningstreffer zorgen en 2-3. Quinten kwam nog dicht bij de 2-4 en nadien vertikten wij het om de score verder uit te diepen. Iedereen was het erover eens dat dit een aangenaam kijkstuk was met 2 heel goed voetballende ploegen.

  Op een heel nat en klein veldje waren onze mannen de overwinnaar van deze ochtend. Winnik leed zijn eerste verlies van dit seizoen maar hebben een prima ploeg. Wij waren met onze jonge zebra's de boosdoeners.

  Net zoals vorige week : Proficiat mannen en doe zo verder.

  Woensdag is er training om 17u.


  25-10-2014 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen samen met U13

  Morgen is er training om 18 uur. Onze U 13 gaan samen met ons mee trainen en dus verwacht ik een grote opkomst.

  Zaterdag spelen wij op Winnik A om 11u30. Wij vertrekken in Borsbeke (op het kerkplein) om 10u15.

  Gelieve jullie kaarten morgen of ten laatste zaterdag af te rekenen aub. Wie zijn zwart truitje van Kappa nog niet binnenbracht gelieve dit spoedig te doen.

  Volgend weekend is er het spaghetti festijn.  " NIEUW " , er kan ook op zaterdagmiddag gegeten worden. De kaarten voor vrijdagavond en zaterdagavond gelden ook voor s'middags. Zie info jeugdsite.

  23-10-2014 om 20:32 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat U12 B
  Klik op de afbeelding om de link te volgen EEN DIKKE PROFICIAT MET DE GELEVERDE PRESTATIES BOYS. HET WAS EEN PRACHTIGE MATCH TEGEN DENDER. OOK DIKKE PROFICIAT AAN TRAINER HANS, HIJ STOND ALVAST IN DE KIJKER ;o))

  20-10-2014 om 23:31 geschreven door Maurits Liagre  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie zege op kunstgras !!javascript:emoticon(':lol:')

  Afgelopen zaterdag maakten onze U12 B de verplaatsing naar het gerenomeerde FCV Dender EH. Gilles was verontschuldigd en daarom werd in allerlaatste instantie Robbe opgeroepen om onze ploeg te versterken.

  Toen wij aankwamen in Denderleeuw had de plaatselijke club er al een halve training opzitten. Oei, dachten wij, wat gaat dat hier worden. Geen regen, modder maar een stralende zon en een perfecte "kunst "grasmat waren de omstandigheden om er een geweldige partij van te maken. Vooreerst moeten wij eerlijk bekennen dat de kern van Dender bestond uit spelertjes geboren in 2004. Vele ploegen uit Nationale spelen zo in competitie maar qua gestalte zag men geen verschil. Integendeel hadden wij met Brent, Thibo en Robin zelfs één van de kleinste spelertjes in onze rangen. Ook werd een ander doorschuifsysteem als doelman toegepast en voortaan staat Maurits tijdens de moeilijke wedstrijden in het doel en tegen haalbare tegenstanders zal gekozen worden uit Lennard, Wout, Robin en Quinten.

  Tijdens het eerst quart werd niet gescoord. Dender was doorlopend de betere ploeg maar tot echte rijpe doelkansen kwamen zij niet. Een geconcentreerde Maurits verdedigde met veel klasse zijn doelgebied. Robin lag wel steeds op de loer maar gescoord werd er niet.

  Tijdens het 2 de quart kwamen wij beter voor de dag. De aanpassing van kunstgras leek voorbij en wij waren meer op de helft van de tegenstander te vinden. Quinten brak plots de ban met een afstandsschot. De doelman van Dender kreeg de bal niet onder controle en verdween al dan niet over de lijn. Dame Fortuna stond aan onze zijde en de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. Tot grote ergernis van de plaatselijke papa's, mama's en groot-ouders. Eerlijkheidshalve vernam ik van onze supporters dat de bal niet volledig over de lijn verdween. Swat de 0-1 was een feit. Er werd gerust met een heel zuinige 0-1 tussenstand.

  Naarmate het spel vorderde werden wij de betere ploeg. Dender speelde met risico's en wij loerden op de counter. Robin ontbond zijn duivels en prikte er 2 tegen het net. Onze verdediging met Thibo, Lennard, Michiel en Robbe gaven geen duimbreed toe en streden voor elke m².Brent, Wout en Anthony dweilden de flank af maar Dender liet niet begaan en scoorde de aansluitingstreffer en 1-3.

  5 Minuten voor het einde werd de wedstrijd beslist na een ingestudeerde hoekschop. De bal werd keurig achteruit gelegd en Robbe knalde nr 4 tegen de touwen.

  Het einde van een spannende en intense wedstrijd werd beslecht in het voordeel van onze jeugdige zebra's. Een fiere trainer en entourage keerden heel tevreden naar de Pastorijstraat terug. PROFICIAT mannen.

  Zaterdag kijken wij terug Winnik A in de ogen voor de terugwedstrijd. De heenwedstrijd werd nipt maar heel sportief verloren en hopelijk brengen wij hetzelfde spel op de grasmat van afgelopen zaterdag.

  Terug was de papa van Robin van dienst voor prachtige foto's. Gelieve onze jeugdsite te raadplegen op de startpagina onder de link "nog foto's" Bedankt Guy.

  Woensdag training om 17u , vrijdag 18u. Wie zijn kaarten kan afrekenen van het spaghetti festijn mag dit reeds doen.


  20-10-2014 om 18:02 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  17-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FVC Dender
  Straks is er training met onze beide elftallen om 18u.
  Hopelijk zijn onze spelertjes een beetje minder speels en gemotiveerder dan woensdag.
  Morgen speelt onze B ploeg niet, maar wel ZONDAGMORGEN  op FCV Dender om 10u. Wij vertrekken in Borsbeke ,op de parking van het terrein,  om 9u. 
  Wie er niet kan bij zijn graag een spoedig seintje. Eventueel kan een tekort opgevangen worden via de A ploeg.
  Wie graag supportert voor de A ploeg kan dit morgenochtend doen om 11u15, thuis tegen VV Balegem.

  17-10-2014 om 17:11 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainer Dave buiten strijd maar trainer Hans neemt over...

  14-10-2014 om 21:59 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A en B trainen samen.

  Trainer Dave van de A ploeg ging door zijn knie gisteren. Hij kan deze week geen training geven.
  Trainer Hans gaat zowel woensdag en vrijdag ,aan gans de groep ,  training geven.Wie zaterdag de wedstrijd zal begeleiden is nog niet duidelijk. Dus allen aanwezig om 17 u op het B-terrein.

  14-10-2014 om 14:58 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winst in kletsnatte wedstrijd.
  Osta Meerbeke kwam deze keer afgezakt naar de Pastorijstraat. Anthony dacht dat het winteruur reeds van kracht was en Gilles was terug na een weekje bosklas. Na de verloren midweek oefenwedstrijd op Sk Aaigem en ondanks de te zware eindscore (9-1) was trainer Hans als nog tevreden van het geleverde spel. Rekening houdend dat Brent en Michiel het doel verdedigden waren wij toch als ploeg in staat een paar knappe aanvallen op te bouwen.
  Voor de wedstrijd van gisteren was het de beurt aan onze kleinste man op het veld, Gilles, om het doel te verdedigen. Voor de rest was het 30 minuten wachten op Anthony en verder de gekende namen op het wedstrijdblad.
  Wij waren doorlopend de betere ploeg maar Meerbeke kon steeds tegenscoren (na heel wat te vermijden doelpunten) Geen enkel verwijt naar onze doelman want wie niet gewoon is om in de goal te staan moet als ploeg maar een tandje bijsteken. En dat deden wij ook. Een ruststand van 5-4 stond op het scorebord.
  Quinten kwam in het 3de en 4de quart in het doel te staan en terug waren wij doorlopend de betere ploeg. De veer bij Meerbeke leek gebroken en wij liepen verder uit na heel wat mooie tegenaanvallen. Het was nog wel eens heel warm in het doelgebied van Quinten maar wij gaven enkel nog maar 1 doelpuntje meer weg.
  Eindstand van deze kletsnatte partij werd 12-6. Een warme douche bracht verlossing en volgende week spelen wij op FVC Dender op zondagmorgen om 10u.
  Trainer Hans zal deze week een ander beurtsysteem als doelman toelichten tijdens de woensdag training om 17u.
  Verder zijn terug prachtige foto's te zien van de wedstrijd in Aaigem en gisteren op onze jeugdsite bij "meer foto's". Met dank aan de papa van Robin.
  Prettige zondag. 

  12-10-2014 om 10:45 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)  Foto

  agenda seizoen 2013-2014

  Wedstrijdkalender U11


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!