Inhoud blog
 • Techniek training
 • Te sterk voor RC Gentbrugge....
 • RC Gentbrugge
 • VOETBALSTAGE
 • vrijdag training
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U12 A & B

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Miniemen U12 A & B seizoen 2014-2015
  30-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Techniek training

  EVEN MEEGEVEN DAT ER MOGELIJKHEID IS OM DE TECHNIEK BIJ TE SCHAVEN. DEZE TRAININGEN WERDEN HERVAT OP MAANDAGAVOND.

  INFO / www.borsbeke.tk

  30-03-2015 om 14:38 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te sterk voor RC Gentbrugge....

  Gisteren speelden wij de thuiswedstrijd tegen RC Gentbrugge. Van de heenwedstrijd wisten wij dat dit ploegje van gestalte zeker de betere waren dan onze mannen maar op voetbalgebied wij toch over meer talent beschikten. De spelertjes werden er wel van verwittigd dat de wedstrijd nooit gespeeld is tegen zo'n tegenstander en dat de foutjes bij de tegendoelpunten moesten vermeden worden.

  Geen Lennard en Anthony in de basis. Lennard onderging een kleine ingreep op donderdag en Anthony gaf zonder enige reden verstekEvil or Very Mad  Onze A ploeg kwam van een kale reis terug van Rapide Lebbeke(forfait van Lebbeke) en zo konden Siebren en Wout tijdens de resterende 45 minuten ons versterking geven.

  Onze ploeg kwam het best uit de startblokken maar zoals steeds was de eerste halve kans direct bingo voor de bezoekers. Terug een spelertje moederziel alleen voor Maurits en 0-1.Wij lieten niet begaan en na een mooie tegenaanval zorgde Robin voor de 1-1.

  Achteraan hield Quinten alles goed gesloten en dit samen met Thibo op links en Michiel op rechts. Tijdens het 2de kwartier steeds hetzelfde spelbeeld. Gilles zonderde Robin nog eens alleen voor doel maar onze 9 vergat zijn bal goed te controleren en weg kans. Wout en Siebren kwamen in de ploeg en meteen stond het 2-1. Met 4 mooie combinatie's, vertrekkende bij Maurits, moest Siebren enkel de bal in doel deviëren en zo kwamen wij op voorsprong. Robin zorgde voor een geruststellende 3-1 ruststand.

  Wout Van Cauwenberghe dweilde in het 3de kwartier nog eens zijn lijn af en kon een gemeten voorzet afleveren maar Brent was iets te overhaast om te besluiten. Gentbrugge kwam iets meer opzetten en na een hoekschop konden zij het evenwicht herstellen met een mooie knal.

  Terug even wakker geschud kwamen wij terug op voorsprong en de veer leek gebroken bij geel-zwart. Zij konden blijkbaar hun verlies niet verkroppen en schopten er wat op los. Toen Wout VC dan ook voor de 5-2 eindstand zorgde blies de scheidsrechter verstandig af en Gentbrugge verliet onsportief het terrein. (geen strafschoppen en handje geven als gevolg)

  Robin trakteerde nog eens met een bijkomende bonnetje tgv zijn 12de verjaardag.Wink

  Woensdag is er training in Borsbeke om 17u en vrijdagavond spelen wij een avondtornooi in Schellebelle. Niet alle spelertjes zullen uitgenodigd worden en wie er niet bij is kan trainen met onze A ploeg om 17u30.

  Penalty cup stand is te vinden op vorige berichtje van afgelopen wedstrijd.

  29-03-2015 om 12:30 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RC Gentbrugge

  Morgen komt RC Gentbrugge op bezoek.

  Wij verzamelen om 10u45 in de kleedkamers. WINTERMUTS EN DRINKBUS niet vergeten. En de goede form ook natuurlijk.Smile

  Wedstrijd is om 11u15. Tot morgen.Wink

  27-03-2015 om 20:59 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOETBALSTAGE

  BESTE OUDERS, er kan reeds ingeschreven worden via de sportdienst van de gemeente Herzele wat betreft de voetbalstage, 2de week van juli.

  De inschrijvingen lopen nu reeds heel vlot binnen. Aarzel niet te lang want het aantal deelnemers is beperkt !!!!

  26-03-2015 om 21:01 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag training

  Vrijdag start de training om 18u. Gisteren moesten jullie even wachten op jullie zoon, waarvoor onze excuses. Wie de testen nog niet of gedeeltelijk uitvoerde krijgt zeker een herkansing.

  Zaterdag is er de thuiswedstrijd tegen Gentbrugge om 11u15. Graag verwittigen voor vrijdagavond wie er niet kan bij zijn. 

  Tot vrijdag. 

  26-03-2015 om 12:53 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blijven in hetzelfde bedje ziek.....

  Michiel en Gilles waren verontschuldigd en dus met juist gepast 8 spelertjes richting Moortsele. Na een korte trip doorheen "Het land van Rhode" en vele omleggingen waren wij een 15 tal minuten op voorhand ter plaatse. Maurits stond terug in het doel. Borsbeke had veldoverwicht en Wout kon voor het meeste gevaar zorgen vanop de rechterflank. Robin zat in het begin niet in de match en was niet alert om te besluiten. Zoals de voorbije weken was de 1ste halve kans meteen prijs voor Moortsele. Onze zebra's lieten niet begaan en Robin kon op hoekschop van Lennard niet voor de 1-1 zorgen wanneer hij moederziel alleen, vanop 1 meter over het doel kopte. Wout blesseerde zich en kwam in het doel te staan. Zo kon Maurits, reeds bij het begin van het 2de kwartier zijn opwachting maken in de spits. Bij ons stond de verdediging op flanellen benen. Hun sterkste man op het veld zorgde steeds voor gevaar. Wij moeten wel zeggen dat van voetbal weinig sprake was bij Moortsele want steeds met verre ballen van de doelman naar voor zorgde hun sterke , grote spits voor het meeste gevaar. Wij legden hem steeds niets in de weg en wij gingen rusten bij een heel teleurstellende 4-1 tussenstand.

  Trainer Hans had niet veel te vertellen tijdens de rust en aan zijn ploeg moest hij ook al niet teveel sleutelen. De spelers moesten maar zelf voor een reactie zorgen. Dat deden zij dan ook. In een mum van tijd en op een voetballende manier kwamen wij plots tot 4-4 terug na mooi voorbereidend werk van Brent. Robin mikte ook nog eens vol op de dwarsligger om 4-5 voor te komen. Onze verdediging stond beter op hun benen en het gevaar van Moortsele kwam via hoekschoppen. Bij één van die hoekschoppen vergat Anthony zijn eerste paal te nemen en de bal verdween in één tijd in het doel van Wout. Terug een te vermijden tegendoelpunt. Wij dachten dat deze wedstrijd gespeeld was maar Quinten zorgde alsnog voor gerechtigheid en met een verre knal scoorde hij de 5-5. In de allerlaatste minuut kregen wij nog een vrije trap. Quinten legde breed naar Lennard, iedereen zag de bal verdwijnen in de bovenhoek maar de thuisdoelman kon in extremis de bal in hoekschoep duwen. Bij die hoekschoep kwam geen gevaar meer uit en zo eindigde deze match in, een toch wel teleurstellende , 5-5 eindstand.Crying or Very sad

  Onze mannen moeten weten dat 15 minuten goed voetbal niet volstaat om een wedstrijd te winnen. Wij geven in de terugronde veel te veel domme doelpunten weg en laten er teveel liggen. Ook moeten wij concluderen, dat de ploegen in de terugronde, knokkers ploegen zijn met meer gestalte en body dan onze mannen. Onze jongens moeten meer het duel durven aangaan en komen soms steeds een stapje tekort wanneer er moet gebikkeld worden.

  Toch een puntje waar wij moeten aan werken.

  OPGELET :Exclamation  woensdag trainen wij om 17u30Idea  en aansluitend om 18 uur zijn er de testen voor onze spelertjes. Jullie zoon zal waarschijnlijk iets langer moeten blijven. Gelieve iedereen aanwezig te zijn aub !!!!!!

  PENALTYCUP=

  Brent : 6/7

  Maurits  - Wout : 4/7

  Thibo : 3/7

  Robin  - Anthony : 2/7

  Lennard : 1/7

  Gilles : 0/7

  23-03-2015 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Moortsele om 10u45 !!!!!

  Trainer Hans heeft zich vergist want wij spelen morgen om 10u45 en niet om 11u30.

  Dus samenkomst aan de kerk van Borsbeke om 9u45 !!!!

  Woensdag waren 9 spelertjes op training en Quinten trakteerde de groep op lekkere snoep tgv zijn 12de verjaardag. Vandaag waren wij met 8 spelertjes.

  Drinkbus en wintermuts niet vergeten !!! (ook eventueel regenjas)

  Tot morgen.

  20-03-2015 om 20:38 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel te zwaar verdict voor onze mannen

  Het was reeds lang geleden maar alle 10 spelertjes waren aanwezig in Massemen. Op een zeer hobbelig en kurkdroog terrein waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Onze mannen probeerden het beste voetbal te brengen maar de kansen waren heel schaars langs beide zijden. Wout mikte van ver over het doel en tot dus ver hadden wij het meeste balbezit. Op één van de tegenaanvallen van Massemen stond het plots 1-0. Een voorzet vanop links bereikte een moederziel alleenstaande speler van Massemen aan de 2de paal en die liet de kans niet onbenut en scoorde. Terug bleek Borsbeke niet van slag maar de laatste pas miste te dikwijls zijn eindbestemming.

  Tijdens het 2de kwartier was de 2de halve kans direct al prijs voor Massemen. Onze laatste verdediger schatte een verre uittrap van de thuisdoelman verkeerd in en hun spits kon moederziel alleen op Maurits afgaan en 2-0. Tot dusver had Massemen amper 2 x een halve kans gekregen en toch stond het 2-0.

  Onze mannen lieten niet begaan en beide tegenstanders gaven elkaar geen duimbreed toe. Op corners dreigde Massemen het meest maar concrete kansen bleven uit. Ook wij bleven te onzorgvuldig voetballen en van creativiteit was weinig sprake.

  Het laatste kwartier staken wij toch een tandje bij en dat loonde ei zo na. Brent vergat te scoren toen hij alleen op de doelman afkwam (meer durven Brent !!!) Wout  mikte alleen voor doel hoog over, één van onze mannen trapte op de paal en wanneer ook de thuisdoelman de bal plots de bal onder zijn zitvlak voelde (en niet over de doellijn) was onze pijp uit. Het lukte niet om te scoren en op de koop toe incasseerden wij nog een heel dom tegendoelpunt. Hetzelfde relaas als doelpunt nr 2. Onze laatste man verkeek zich bij een verre uittrap. Hun spits terug alleen op weg naar Maurits en doelpunt !!!!

  Eindstand 3-0 :  Crying or Very sad een heel zure nederlaag die wij enkel aan ons zelf te danken hebben. Geen kers op de taart voor onze jarige Robin vandaag maar toch een heel  tevreden trainer die zag dat zijn ploeg , onder zeer moeilijke omstandigheden, een poging deed om te voetballen. Hoe eigenaardig het ook mag klinken maar Maurits moest geen enkele keer echt plat en zijn voetbaluitrusting bleef kraaknet (en toch onwaarschijnlijk 3 x naar de middenstip). Wanneer wij nu nog zouden leren uit onze fouten oogt de toekomst mooi voor onze  spelertjes. Vandaag was de power van Massemen een doorslaggevende factor om de 3 punten in de Wetterse deelgemeente te houden.

  De neutrale toeschouwer zag vandaag een spannende wedstrijd met een tè zwaar verdict voor KVC De Toekomst Borsbeke. 

  Woensdag training om 17u.

  MassemenMad  wou geen penalty's geven dus deden wij dit onder ons met Maurits in het doel.Tussenstand " penalty-cup" =

  Brent = 5Razz

  Michiel = 3

  Robin - Wout - Quinten - Thibo - Anthony - Maurits = 2

  Lennard = 1

  Gilles = 0

  14-03-2015 om 00:00 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVVE Massemen

  Morgenmiddag spelen wij de uitwedstrijd op KVVE Massemen (Kapellekouter, achter Feestzaal-Café Parking) om 11u30.

  Wij verzamelen in Borsbeke aan de kerk om 10u30. Wie rechtstreeks gaat is om 10u45 in de kleedkamers. Wie vandaag aanwezig was op training zag dat het veld er kurkdroog bij ligt. Wie schoenen met versleten voetbalnoppen heeft of zelfs turfschoenen (loopschoenen met kleine nopjes)Idea  gelieve deze ook mee te brengen aub. Op het B-terrein van Massemen kan het zeer zanderig en droog zijn.

  DRINKBUS !!!

  Op woensdag 25/3 om 18uur zullen er testen afgenomen worden van jullie zoon ivm van zijn technische en fysieke voetbalvaardigheden. De gewone training zal doorgaan om 17.30 u en daarna zullen de spelertjes ietsje langer moeten blijven. Het is de laatste woensdag voor het paasverlof. De meeste toetsen zullen waarschijnlijk reeds achter de rug zijn. Later zal een evaluatie plaats vinden en de testen worden afgenomen door onze TVJO en trainers.

  Tot morgen.Wink

  13-03-2015 om 20:47 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslag tombola
  UITSLAG TOMBOLA IS TE VINDEN OP JEUGDWEBSITE EN SITE 1 STE PLOEG EN BELOFTEN.

  10-03-2015 om 20:42 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Foto

  agenda seizoen 2013-2014

  Wedstrijdkalender U11


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!