Inhoud blog
 • Ongeïnspireerde zebra's !!!!
 • Zaterdag 27/12
 • FC Kerksken
 • MORELGEM KIDS CROSS
 • Geen genade in de modder.
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mailinglijst preminiemen U12 A & B

  Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.


  BESTE PREMINIEMEN VERGEET JULLIE NIET IN TE SCHRIJVEN OP ONZE MAILINGLIJST. DANK U
  Zoeken in blog

  Mijn favorieten
 • website KVC Borsbeke
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond - Afgelastingen
 • Voetbal Federatie Vlaanderen VFV
 • Panathlonverklaring
  Jeugd KVC De Toekomst Borsbeke
  Miniemen U12 A & B seizoen 2014-2015
  22-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeïnspireerde zebra's !!!!

  Vandaag moesten wij de uitwedstrijd spelen in Kerksken. De heenwedstrijd werd gewonnen met overduidelijke 10-1 cijfers.

  Geen Thibo (lichte bronchitis) en Maurits (schouder en nekklachten na een licht ongevalletje)Mad tussen de lijnen. Wout kwam in het doel te staan en een experimentele verdediging met Lennard op 4 , Gilles op 2 en Michiel op 5. Verder speelde Quinten centraal op 10, Brent op 11, Anthony op 7 en Robin op 9. Wij waren dus juist gepast met 8 spelertjes zodat iedereen zich een volledige wedstrijd kon uitleven. Een zeer slordig begin, met tal van mislukte passes, zorgden ervoor dat geen of weinig combinatie voetbal  mogelijk was. Het spel lag ook veel te lang stil omdat onze jongens hun ingooi niet deden zoals het zou moeten. Toch vond Robin tot 2 x toe een gaatje en plots stond het 0-2. Het was nog wel eventjes bibberen toen Robin redding bracht op de doellijn om een 1-2 ruststand te vermijden.

  Brent maakte er nadien, met een gelukje, 0-3 van en de veer leek gebroken bij Kerksken. Het was wel net het tegenovergestelde want onze mannen bakten er tijdens de 2 de helft helemaal  niets meer van. Kerksken was gewoon veel agressiever en de wil om terug te komen was duidelijker te merken bij hun dan bij onze jeugdige zebra's. Met Lennard in het doel scoorden zij de aansluitingstreffer en wij kwamen totaal niet meer in het stuk voor. Wij kregen geen enkele kans meer en het voetbal leek op niets.Rolling Eyes Met een gelukje konden wij voor de 1-4 zorgen maar Kerksken maakte het nog spannend door er 2-4 van te maken. Geen enkele combinatie van onze mannen leek nog te lukken en de scheidsrechter floot deze zoutloze wedstrijd af in het voordeel van onze spelertjes.

  Meer dan de helft van onze spelertjes bleef onder hun niveau maar nooit kwamen wij echt in de problemen tegen dit verdienstelijk Kerksken. Maurits stond trainer Hans bij om de stand bij te houden en supporterde zijn elftal als negende man.Razz

  Goed, een gewonnen partij met weinig oogstrelend voetbal kan ook wel eens gebeuren. Wij misten vandaag duidelijk de nodige agressiviteit en de inspiratie. Deze week gaan wij eens goed trainen om Meerbeke het vuur aan de schenen te leggen volgende zaterdag.Question

  Woensdag indoor training in de Steenoven om 15u30. Vrijdag training om 18u.

  22-11-2014 om 17:05 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 27/12

  Beste ouders,

  Op zaterdag 27/12 spelen wij een kunstgras tornooi in Pepingen. Dus geen vuile modderwas en propere kledij voor de mama's. Voormiddag of namiddag is nog niet gekend maar zeker is dat de ochtendmatchen pas beginnen om 10u.

  Dit is een gemeente net voorbij Denderwindeke. Gelieve een seintje te geven wanneer uw zoon niet kan aanwezig zijn aub.

  Alles staat in het teken van kerstmis, dus voor verkleumde papa's en mama's, er is Glühwein !!!

  Prettig weekend en even meegeven dat wij nog 2 weken voetballen. Nadien is er tot de 1de week van januari geen voetbal meer. Enkel de trainingen blijven doorgaan.


  22-11-2014 om 16:04 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Kerksken
  Vandaag waren 7 van de 10 spelertjes aanwezig op training. Thibo zal er alvast morgen niet bij zijn wegens lichte bronchitis en ook Gilles en Maurits zijn licht twijfelachtig wegens allerlei kwaaltjes. Hopelijk kunnen wij toch 1 spelertje recuperen zodanig dat wij met 8 aan de aftrap kunnen verschijnen.
  Morgen vertrekken wij om 10 u aan de kerk in Borsbeke. Wij spelen de uitwedstrijd om 11u tegen FC Kerksken.
  Tot morgen.

  21-11-2014 om 20:33 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORELGEM KIDS CROSS

  Beste ouders,

  Vandaag een leuke training achter de rug. Tennis terreinen bleken een mooie en ruime locatie.

   Jullie herinneren zich vast nog dat een 9 tal spelertjes en zelfs een ex-spelertjes (Miel) hun conditie kwamen aanscherpen tijdens een mooie mountain bike tocht doorheen het landelijke Morelgem in Vlierzele. Ook dit jaar zal deze cross doorgaan en dit op 20 december (voormiddag). Deelname is 2.5€ (verzekering). Zij kregen een mooi aandenken en een rugzakje vol lekkers. Iedereen krijgt een gepersonaliseerd rugnummer en onze toekomstige kampioenen moesten zelfs een heus obstakel overbruggen . Fietsen worden nadien keurig afgespoten en de trainer komt per fiets de spelertjes halen in Borsbeke. Na een ritje van 10-15 minuten (langs landelijke wegen zonder verkeer) komen wij in Morelgem aan.

  Laat maar weten wie graag meedoet !!!

  Vrijdag training om 18u. Zaterdag spelen wij op FC Kerksken om 11u.

  19-11-2014 om 21:21 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen genade in de modder.

  De weergoden waren ons vandaag niet goed gezind.Crying or Very sad  Na een mooie, droge periode was het vandaag dweilen met de kraan open.

  Terug waren wij vandaag op volle sterkte. Aangezien wij in Denderleeuw op een 9-5 verlies score getrakteerd werden kon Maurits zich terug tonen in het doel. Van meet af aan en op een zeer drassig B-veld waren wij doorlopend de betere ploeg. Reeds vlug liepen wij 2-0 uit na doelpunten van Wout (met links) en Robin. Denderleeuw vond zijn draai niet en wij probeerden op de slechtste speelhelft ons te tonen. Voor de rust lukten wij nog 2 doelpunten via een own goal en een kopbal goal van Robin (na hoekschop).

  Tijdens de 2de helft kwam Denderleeuw plots opzetten en in een mum van tijd scoorden zij 2 maal. Anthony dweilde heel sterk zijn flank af en dit werd beloond met 2 doelpunten via Anthony zelf en Wout. Bij Denderleeuw leek de veer gebroken en wij kwamen nooit meer onder druk te staan. Enkel een verre knal, van de 1 m 75 grote verdediger, op de dwarsligger deed ons nog even schrikken maar verder speelden Lennard, Thibo en Michiel een dijk van een wedstrijd. Quinten viel nog eens pardoes in het slijk en Gilles lukte alsnog zijn doelpuntje.

  Een oververdiende 11-2 Rolling Eyes eindstand deed de verliesscore in de heenronde vergeten. Een flinke warme douche deed wonderen en de rest is voor onze mama's. Crying or Very sad De Sint bracht nog een bezoek in onze kantiene en iedereen ging met een overwinning en zak vol lekkers tevreden naar huis.

  Woensdag is er training op de tennisvelden in de Steenoven.

  Prettig weekend en tot woensdag en .....droger weer. Wink

  15-11-2014 om 20:30 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training woensdag uitgesteld.

  Zopas bericht gekregen dat training voor woensdag niet kan doorgaan. Interim trainer kon zich niet vrijmaken op woensdagnamiddag. 

  Enkel vrijdag om 18 uur zal er een training plaats vinden op de terreinen van onze club. Zaterdag is er de thuiswedstrijd tegen Standaard Denderleeuw. Wij verzamelen om 10u45 in Borsbeke.

  Tot vrijdag.


  11-11-2014 om 13:48 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Smetlede kon overdreven score beperken.

  Onze jongens moesten de verplaatsing maken naar Smetlede. De heenwedstrijd werd afgesloten met 20-0 einduitslag maar deze keer gaven de rood-witten zich niet zo vlug gewonnen. Een voltallige spelerskern was aanwezig op een heel groene maar kleine grasmat. Robin nam het eerste half uur plaats in het doel en wisselde nadien met Quinten.

  Brent zorgde, na aandringen bij zijn rechtstreekse tegenstrever, voor de 0-1. Nadien was het vooral éénrichtingsvoetbal van onze mannen. Gilles morste met tal van kansen en was te overhaast om meermaals te scoren. Een heel zuinige 0-3 was de ruststand. Robin moest maar sporadisch een paar keer tussenkomen en deed dit met veel overgave. Sommige spelers wisselden eens van positie en zo kwam Thibo wel eens meer voor het bezoekende doel. Tot 2 x toe liet hij de dwarsligger daveren na heel mooie afstandsschoten. Gilles kwam een paar rijen naar achter te spelen  en Maurits nam plaats in de spits. Robin speelde op de 10 en Lennard op de 11.

  Onnodig te vermelden wie de volgende doelpuntenmakers waren want tijdens het laatste half uur scoorden onze jonge zebra's nog 9 x en zo eindigde deze wedstrijd in een, al bij al te magere, 0-12 eindstand.Laughing

  Woensdag kan trainer Hans de training niet geven Crying or Very sad en zal hij tijdig de afspraken via onze blog vermelden. De training zal in elk geval doorgaan op en rond de terreinen van "de Steenoven" Wij zijn nu aan de beurt om de tennisterreinen te benutten. Dus warmere kledij voorzien. Schoeisel blijft dezelfde = geen voetbalschoenen !!!

  Prettige zondag verder.

  09-11-2014 om 11:19 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Smetlede
  Morgen wedstrijd op SMETLEDE om 13u30.
  Wij verzamelen aan de kerk in Borsbeke om 12u30. Wie rechtstreeks gaat is om 12u45 in de kleedkamers.
  Trainer Hans zal waarschijnlijk niet aanwezig zijn en gaat eerst naar Massemen en vandaar naar Smetlede. Afgevaardigde Bart en Marc zijn op de hoogte en gaan de groep op sleeptouw nemen.
  Tot morgen.

  07-11-2014 om 20:50 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige herfstdag.

  Terug heel wat sportieve beweging op en rond de velden van onze club. Onder een prachtig "1 november" zonnetje en bij 18 gr kwam de B ploeg van Winnik op bezoek.

  Iedereen was paraat en Gil was er ook terug bij, na een dépanage Idea vorige week met de A ploeg. Maurits stond terug op het veld als voetballer en zoals afgesproken namen Wout en Lennard plaats in het doel.

  Op een egaal B terrein was Borsbeke het best gestart. Winnik was daarentegen bij iedere tegenaanval gevaarlijk en Wout moest vroeg reeds 2 x gepast tussenkomen.

  Robin zorgde voor de 1-0 en Quinten knalde nummer 2 tegen de touwen. Gilles vergat soms eens te scoren na heel goed voorbereidend werk van de beide flankspelers Brent en Anthony. De rust werd gehaald bij een al te magere 3-0 stand. Swat geen reden tot klagen en Lennard nam de plaats over van Wout in het doel. Diezelfde Wout zat meteen goed in de wedstrijd en scoorde nr 4. Winnik stak meermaals de neus aan onze doelmond en na een misverstand tussen Lennard en Michiel kon Winnik 2 x tegenscoren in een mum van tijd. Even was het terug opletten geblazen maar Maurits nam alle twijfels weg met 2 doelpunten. Eerst stond hij op de gepaste plaats en daarna  presenteerde Gilles een doelpunt aan diezelfde Maurits die het geschenk ter harte nam en voor de 6-2 zorgde.

  Robin kon na een solo de eindstand op 7-2 brengen en zo eindigde deze wedstrijd in een mooie overwinning tegen een heel jeugdige, enthousiaste B ploeg uit Denderwindeke. Thibo was volgens insiders de man van de wedstrijd want hij hield achterin de boel zeer goed gesloten en verdedigde met veel wilskracht.

  Lennard pakte, tijdens de strafschoppen epiloog,  alle 9 strafschoppen van Winnik Shocked en dit tot grote verbazing van menig overgebleven thuis en uit supporters !!

  Iedereen tevreden en op naar volgende zaterdag, de uitmatch op FC Smetlede.Razz  Terug zijn foto's genomen van de wedstrijd door de papa van Robin, bedankt ! (zie bij "nog foto's" op onze jeugdsite)

  Woensdag is er training in "de Steenoven" en dit vanaf 15u45. Vrijdag blijven wij in Borsbeke en is er training om 18u. 

  02-11-2014 om 10:26 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  29-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijziging trainingsweek

  Beste spelertjes en ouders,


  Helaas kon de training vandaag niet doorgaan. Trainer en familie waren nochtans tijdig rond 14 u vertrokken vanaf het t'zeeetje maar in Beernem was het al pataat.Evil or Very Mad  Zijn rond 17u30 dan toch thuisgeraakt en iedereen kunnen verwittigen. Training van vandaag zal morgen doorgaan om 17u30.

  Om ook iedereen de gelegenheid te geven rustig aan het spaghetti festijn te kunnen deelnemen zal ook op vrijdagavond de training niet doorgaan. Stel vast dat iedereen geniet van het herfstverlof en waarschijnlijk zijn tal van spelertjes afwezig.

  Zaterdagochtend is er wedstrijd in Borsbeke tegen Winnik B.

  Wij verzamelen alvast op het terrein om 10u45 stipt

  29-10-2014 om 18:11 geschreven door Trainer Hans  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Foto

  agenda seizoen 2013-2014

  Wedstrijdkalender U11


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!