Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eernegem-Oostkamp

Wanneer : Zaterdag 12 februari 2011 om 10u30
Terrein : SK Eernegem, Bruggestraat 104, 8480 Eernegem
Vertrekken op de parking aan de Schakel in Oostkamp om 9u10

Voorbeschouwing : de eerste wedstrijd van de tweede terugronde. De eerste twee wedstrijden wisten we te winnen, hopelijk kunnen we dit ook voor de derde wedstrijd.

Selectie : Azomchine Ike, Blieck Sven, Blomme Ayrton, Callebaut Lennart, Coens Dante, De Loof Laurens, De Vuyst Michiel, Farrazijn Jack, Hinderickx Denzel, Saelens Michiel, Van Daele Killian, Van Daele Roy, Verhaeghe Sam,Vermander Olivier, Willems Guillaume

Verslag  : Dat Eernegem zich niet zou laten doen was onmiddellijk duidelijk, met  5 verdedigers, 4 middenvelders en 1 aanvaller was het de bedoeling om het tegendoelpunt te vermijden. Oostkamp startte sterk en kreeg via Denzel in de eerste minuten reeds 2 kansen, deze werden echter niet goed uitgepeeld en dus niet gescoord. De ganse eerste helft was het steeds net niet, tevens speelde de doelman van Eernegem een prima wedstrijd, toen echter ook een duidelijke strafschop niet gefloten werd, wisten we dat het zeer moeiljk zou worden. In de 2de helft bleef Oostkamp komen maar net als in de eerste helft werd er terug in de eerste minuut een niet te missen kans verknoeid. Op de 15' kon Denzel voor het strafschopgebied zich vrijmaken en met een mooi schot in het dak van het doel de verdiende 0-1 scoren, oef.  Oostkamp probeerde de 2de te maken maar steeds stond er iemand in de weg. 5' voor het einde kon Olivier de bal bijna vanop de doellijn voorzetten en deze verdween via de doelman in doel, eindstand 0-2.

12-02-2011 om 00:00 geschreven door royboytje