Hotdog stand (100)
    Snackbar (3)
    Kroeg (2)
    Souvenier shop (30)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste wedstrijd (competitie)
    AFC Begeveld ksv sottegem

11/6/2005 3:00pm Toeschouwers: 8359 (6270.1922.167)
    Wedstrijdverslag

Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Richard Rockeloos trapte af. Na 4 minuten wedstrijd kon Claude De Wortelaer vrij uit halen. De AFC Begeveld verdedigers kruisten hun vingers. Claude De Wortelaer was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Dreas Leemans kon in de 12e minuut bijna scoren door de bal over Antoine De Kepper te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Na 16 minuten wedstrijd kon Claude De Wortelaer vrij uit halen. De AFC Begeveld verdedigers kruisten hun vingers. Claude De Wortelaer was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Dreas Leemans raakte de bal helemaal niet goed, maar via de rechterpaal belandde de bal op een of andere manier toch in het doel. 0-1 na 18 minuten. Laurentiu Filimon kon in de 21e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. Antoine De Kepper stond te pitten toen Joppe Van De Velden de bal snoeihard in doel knalde na 24 minuten. De score was nu 0-2. Celso Castulo kon in de 27e minuut bijna scoren door de bal over Antoine De Kepper te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Antoine De Kepper toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Celso Castulo in de 32e minuut van de wedstrijd. Indien Laurentiu Filimon de bal beter had kunnen drukken in de 35 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Onder luide aanmoedeging van het publiek loste Joppe Van De Velden in de 42e minuut een prachtig schot op doel en scoorde zo de 0-3 links van Antoine De Kepper. Ondanks heftige protesten van AFC Begeveld's keeper kreeg ksv sottegem een corner. Dreas Leemans trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. Teleurgesteld over de 0-3 score, ging het thuisteam naar de kleedkamers om de taktiek voor de tweede helft aan te passen.

Nadat in de rust het vak van de bezoekende supporters was onruimd na ongeregeldheden stonden de spelers, iets later dan de bedoeling was, helemaal klaar voor de tweede helft. ksv sottegem's Joppe Van De Velden kreeg in de 56e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Joppe Van De Velden knalde de bal richting doel in de 62e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Celso Castulo de bal rechts van Antoine De Kepper in doel na 65 minuten,0-4. Maarten Deconynck toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Steffen Van Menen in de 68e minuut van de wedstrijd. Celso Castulo knalde de 0-5 in de 70e minuut in het doel met een schot dat Antoine De Kepper rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Na 74 minuten gespeeld te hebben, schoot ksv sottegem's Gabriel Vanden Bossche van grote afstand en in eerste instantie leek het een doelpunt te worden, maar keeper Antoine De Kepper stond er nog en kreeg zijn vingers nog net tegen de bal voordat deze de doellijn passeerde. Hij nam de bal vervolgens snel klemvast, voordat de aanvallers van ksv sottegem hem konden bereiken. In de 75e minuut vuurde Dreas Leemans een schot op doel af dat totaal onbereikbaar was voor Antoine De Kepper, maar de bal ging langs de linkerpaal buiten. Antoine De Kepper toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Dreas Leemans in de 78e minuut van de wedstrijd. Karel-Jan Elzen had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 79e minuut, maar doelman Maarten Deconynck had nog een goede redding in huis. Na wat achteloos verdedigen kon Dreas Leemans de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 0-6. Dreas Leemans raakte de bal helemaal niet goed, maar via de rechterpaal belandde de bal op één of andere manier toch in het doel. 0-7 na 85 minuten. Indien Dreas Leemans de bal beter had kunnen drukken in de 88 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. In de 93e wedstrijdminuut kon Dreas Leemans vanuit een zeer goede positie de bal met weinig moeite langs de linkerzijde van Antoine De Kepper in doel knallen, 0-8. Toen het laatste fluitsignaal weerklonk, verliet ksv sottegem het veld met de overwinning op zak na een veel betere wedstrijd gespeeld te hebben dan AFC Begeveld.

(18, 82, 85, 93)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste wedstrijd (vriendschappelijk)
    Met A-ploeg

ksv sottegem RSCA5

11/4/2005 11:00am Toeschouwers: 415 (312.95.8)

Mike Vandamme trapte af en begon daarmee de wedstrijd. In de 4e minuut vuurde Christofere Quinet een schot op af, maar de bal kreeg teveel spin mee en kwam net naast het doel terecht. Een onverwacht hard schot van Dreas Leemans in de 6e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Lorenz Goris naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. De inworp van Henry Ivarsson in de 6 minuut werd ongelukkig onderschept door RSCA5's Dominick Hollandts. In de 8e minuut moest Renzo De Vleeschauwer het veld met een hersenschudding verlaten. ksv sottegem wisselde Renzo De Vleeschauwer. Zijn vervanger Oliver Spailer kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Het snoeiharde schot van Dreas Leemans in de 13ste minuut dreunde tegen de lat, die daarmee wat blikschade opliep. Het snoeiharde schot van Dreas Leemans in de 15ste minuut dreunde tegen de paal, die daarmee wat blikschade opliep. Na 15 maakten minuten maakte Dreas Leemans de 1-0 door een vanop korte afstand getrapte draaibal. RSCA5's keeper Lorenz Goris probeerde nog de bal te stoppen, maar hij kwam te laat. Na 18 minuten wedstrijd schoot Joppe Van De Velden op doel, maar de bal ging net naast. Christofere Quinet heeft een goed lang schot, dat hij in de 20e minuut nogmaals toonde. Jammer genoeg ging de bal buiten, net naast de linkerpaal. Het afstandsschot van Christofere Quinet in de 20e minuut teste de keepers kwaliteiten van Lorenz Goris. De bal was onderweg naar het net, links van de keeper toen hij zich uitrekte, de bal pakte en daarmee een doelpunt voorkwam. Toen de wedstrijd 22 minuten bezig was knalde Joppe Van De Velden de2-0 in doel voorbij een kansloze Lorenz Goris. Joppe Van De Velden nam de bal handig aan, dolde de RSCA5 defensie en had toen vrij baan naar het doel. Lorenz Goris kwam nog zijn doel uit, maar Joppe Van De Velden tikte de bal links van hem al het doel in, 3-0 in de 26e minuut. Met meer geluk dan wijsheid, kon RSCA5's doelman Lorenz Goris de bal onder controle krijgen toen Dreas Leemans hem over hem heen probeerde te stiften. Een hard schot, in de 33e minuut van de wedstrijd, van Joppe Van De Velden van dichtbij maakte dat Lorenz Goris zich in moest spannen om een doelpunt te voorkomen. Joppe Van De Velden schoot toen hij vrij voor het doel kwam, in de 35e minuut, Lorenz Goris showde zijn kwaliteiten met een redding op een bal die door de fans van ksv sottegem al als doelpunt was geteld. Na 38 minuten wedstrijd kon Celso Castulo vrij uit halen. De ksv sottegem verdedigers kruisten hun vingers. Celso Castulo was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Indien Dreas Leemans de bal beter had kunnen drukken in de 40 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Na 45 minuten, leek het doel van RSCA5 iets te ver open toen Dreas Leemans vrij kwam, maar Lorenz Goris bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Toen Dreas Leemans in de 45e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. In de 46e minuut kreeg ksv sottegem een hoekschop waarvoor Dreas Leemans op zijn gemak richting de cornervlag wandelde. Een zeer aardige genomen hoekschop stond Celso Castulo toe om Lorenz Goris te verschalken. 4-0 na 46 minuten. Toen de spelers in de kleedkamer de eerste helft bespraken, vermaakte volkszanger Marco Borsato het publiek met een aantal ouderwetse voetbalhits. De 4-0 voor het thuisteam verhoogde de feestvreugde voor het publiek nog meer.

Na het gebruikelijke lauwe bakkie pleur en de daarbij behorende tactische aanwijzingen van de coach, verschenen de spelers weer blij van zin in de wei. Na wat achteloos verdedigen kon Joppe Van De Velden de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 5-0. Dreas Leemans loste een schot op doel in de 56e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Met wat geluk nam Dreas Leemans de bal af van een tegenstander en na 58 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Lorenz Goris, het was nu 6-0. Lorenz Goris was volkomen kansloos in de 61 minuut, via de linkerpaal werd het 7-0. Lorenz Goris had geen schijn van kans toen het schot van Oliver Spailer in de 66e minuut rechts van hem in doel ging. 8-0. In de 69 wedstrijdminuut werd ksv sottegem een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Dreas Leemans om door de defensie te manoeuvreren. ksv sottegem's vrije schop was vanuit een zeer gevaarlijke positie en Joppe Van De Velden gebruikte dit op de best mogelijke manier om zo de 9-0 te scoren. Lorenz Goris had geen schijn van kans toen het schot van Celso Castulo in de 72e minuut rechts van hem in doel ging. 10-0. Lorenz Goris stond te pitten toen Dreas Leemans de bal snoeihard in doel knalde na 81 minuten. De score was nu 11-0. Door een uitstekende aktie, in de 86e minuut van de wedstrijd, kon Lorenz Goris succesvol naar de rechterpaal duiken en de bal pakken, voordat hij hier over de doellijn rolde. Na 86 minuten wedstrijd kon Dreas Leemans vrij uit halen. De ksv sottegem verdedigers kruisten hun vingers. Dreas Leemans was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Ondanks heftige protesten van RSCA5's keeper kreeg ksv sottegem een corner. Dreas Leemans trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. Steff Adriaens kwam vrij voor de keeper in de 88e minuut van de wedstrijd, en schoot recht op het doel. Het schot was net te eenvoudig en Lorenz Goris kon bij de linkerpaal redden. Toen ksv sottegem's Steff Adriaens in de 88e minuut de bal onder controle kreeg was het alsof het doelpunt al gemaakt was, maar zijn schot ging buiten. Een zeer goede kans. Dreas Leemans knalde de 12-0 in de 89e minuut in het doel met een schot dat Lorenz Goris rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Dreas Leemans had alle tijd om eens uit te halen en omdat hij dat zelf ook door had schoot hij maar eens. Helaas voor hem ging de bal net naast de rechterpaal. RSCA5's Lorenz Goris speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Dreas Leemans in de 92e minuut. Toen de scheidsrechter de wedstrijd affloot had ksv sottegem een verdiende overwinning behaald en kreeg het een staande ovatie van het publiek.