Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ksvo - Dosko A
    Wanneer : zaterdag 31 maart om 16.00uur
    Waar : KSV Oostkamp, Albrecht Rodenbachstraat, 8200 Oostkamp
    Verzamelen om 15u aan de kleedkamers

Voorbeschouwing : Tegen de eerste in het klassement. Dus iedereen gemotiveerd aan de aftrap :)
    Selectie : Frodo, Jef, Louis F, Cedric, Thomas, Jarne, Jeroen, Michiel, Simon, Vince, Robin, Tim.

29-03-2012 om 17:59 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag veldegem - ksvo
    Een wedstrijd om snel te vergeten. Mede door het warme weer kwamen sommige speler niet in hun normaal ritme. We kregen in de 17de minuut een vermijdbaar tegendoelpunt tegen. Gelukkig konden we direct tegen scoren. In de 25ste minuut prikte we nogmaals en in de 29 ste (euhm of was het nu de 33ste?) werd het kloofje geslagen. In de tweede helft verwaterde de wedstrijd compleet en konden we nog eens scoren in de laatste minuut.

scoorden: Vince, Broes, Tim, own-goal

Bijlagen:

29-03-2012 om 17:57 geschreven door David

26-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 maart

Wegens de examens is er geen training op maandag 26 maart.

26-03-2012 om 16:06 geschreven door David

21-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fc veldegem - ksvo
    Wanneer : zaterdag 24 maart om 13.45uur
    Waar : FC VELDEGEM ACACIASTRAAT
    Verzamelen om 12.20 in oostkamp of 12.45u in Veldegem

Voorbeschouwing :Een ploeg die weet wat verdedigen is en speculeert op de counter

Selectie : Frodo, Jef, Louis, Thomas, Laurens, Cedric, Broes, Jeroen, Michiel, Jarne, Robin, Tim, Vince, Simon

21-03-2012 om 21:51 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.labeling

Vandaag werden de punten kenbaar gemaakt voor de labeling voor het voetbalseizoen 2012-2013.

Oostkamp zou daarbij 2310 punten hebben en daarmee het provinciaal label niet behalen.

Een fout in het rekenblad is hiervan de oorzaak.

Er werd al contact genomen met de voetbalbond (KBVB) en die verzekerde ons dat deze fout ging rechtgezet worden.

Na de controle behaalden we 3970 punten waardoor we het NATIONAAL LABEL wel BEKOMEN!!!

21-03-2012 om 21:31 geschreven door David

18-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KSVO - Beernem
    Een wedstrijd die met stip stond genoteerd bij velen in hun agenda. De gasten hadden er zin in om er iets van te maken voor de wedstrijd. Bij aanvang van de wedstrijd zag het er dus goed uit. Eenmaal de wedstrijd van start ging zag ik en velen een andere ploeg op het plein staan. We werden bij momenten overlopen door beernem en kwamen zelden in het stuk voor. Beernem scoorde dan ook verdient de 0-1. Helaas was dit niet het sein om wakker te schieten en beter te voetballen integendeel Beernem kreeg nog verschillende kansen, maar hun afwerking liet te wensen over. Bij een van onze zeldzame aanvallende kansje kregen we een vrije trap, die Jarne heerlijk binnenkrulde. Aan de andere kant kregen we een vrije trap tegen op een bijna identieke zelfde plaats en krulde de beernemse speler de bal ook enig mooi binnen.  1- 2 ruststand

Tijdens de rust werden de puntjes op I geplaatst bij de jongens en werd er op gehamerd dat je een wedstrijd nooit kan winnen als je geen duels aangaat en de bal afwacht.  Iedereen had de les begrepen en het spel was nu omgekeerd. Oostkamp bepaalde het spelbeeld en drukte de Beernemse tegenstrever weg. Zo kon Broes 2x  scoren en kon Tim in de laatste minuten nog de 4-2 op het scorebord plaatsen.

Zo deze thriller werd beslist in ons voordeel.

uitslag 4-2

scoorden: Jarne, Broes (2), Tim

Bijlagen:

18-03-2012 om 00:00 geschreven door David

15-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVO - Beernem
    Ten laatste zaterdag de afrekening voor de kaarting aub!!!

Wanneer : zaterdag 17 maart om 16.00uur
    Verzamelen om 14u30 aan de kleedkamers!!!

Voorbeschouwing : De eerste tegenstander die ons een nederlaag aansmeerde. Tijd om dit recht te zetten

Selectie : Frodo, Laurens, Jef, Louis, Louis, Cedric, Thomas, Broes, Jarne, Jeroen, Michiel, Simon, Vince, Robin, Tim.

Spelers die aansluiten bij de u12 eerst en max. 1/3 van een wedstrijd gaan spelen. Jeroen, Jef, Louis.

15-03-2012 om 17:41 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindeseizoensfeestje
    Het feest van de minienen U13 (gewestelijke en provinciale) is gepland op zaterdag 5 mei 2012.
    Gelieve deze datum in jullie agenda vrij te houden.

Verdere info volgt.

15-03-2012 om 17:16 geschreven door David

11-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag HO Oedelem - KSVO
    De selectie werd vandaag wat gewijzigd. Er werd dan ook gevraagd om het spelbeeld van vorige week niet  te herhalen. De jongens hadden het goed opgepikt en na 2 minuten was het al prijs. Sean kon beheerst afwerken. We beleven het balletje bij momenten goed rondspelen. Zo hoort het ook en zo kwamen de kansen ook vanzelf. We scoorden nog 3 maal voor de rust.

Na de rust verwaterde het spelbeeld wat mede door de tegenstander die iets meer naar voor kon gaan maar Jarne L. hield een mooi slot op de verdediging. In de 2de helft scoorden we nog 2x.

We sluiten deze match dan ook af met een goed gevoel naar volgende week. Hopelijk kunnen we deze week wel 2x trainen om ons voor te bereiden voor de eerste topper.

scoorden: 3x Sean, 2x Michiel, 1x Jef

Deze week geen foto's ...

11-03-2012 om 10:07 geschreven door David

07-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen training 7/03
    Vanavond geen training er is terug waterpolo ....

07-03-2012 om 16:55 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KSVO -SKD
    Een weekje verder en dan hoop je op een beter wedstrijd dan de week voordien. Helaas haaldne sommige jongens het niveau niet die we gewoon zijn. Het werd dus een match op karakter voetballen. Die we uiteindelijk wonnen maar waarin SKD toch aanspraak kon maken op een puntje.

Scoorden: Tim 3x, Vince en Jarne

Bijlagen:

07-03-2012 om 14:52 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaterdag 10/3 HO Oedelem- KSVO
    Wanneer : zaterdag 10 maart om 13.45uur
    Waar :bruinbergstraat 1a 8730 Oedelem

Verzamelen om 12.20 in oostkamp of 12.45u in HO oedelem

Voorbeschouwing :Een heel stevige tegenstander die het in de thuiswedstrijd belette om ons spel te maken en de weg naar doel goed dicht hield bij momenten.

Selectie : Frodo, Jef, Louis, Louis, Cedric, Thomas, Broes, Jarne, Jeroen, Michiel, Simon, Vince + spelers van de u12

Tim en laurens sluiten aan bij de u14.
    Robin afwezig

07-03-2012 om 00:00 geschreven door David

05-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training 5/03
    Vnv geen training door de hevige regenval.

05-03-2012 om 16:01 geschreven door David

01-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zat 3/03 KSVO - SKD Hertsberge
    Wanneer : zaterdag 3 maart om 16.00uur

Voorbeschouwing : Onze tegenstander maakte het ons in de heenwedstrijd knap lastig. Dat ze dan na de winterstop ook c. oedelem versloegen zullen we er zeker niet te licht over mogen gaan. We zullen dus zeker moeten proberen om ons beste voetbal boven te halen.

01-03-2012 om 17:24 geschreven door David