• U17
  • U21
    KSV Oostkamp U13 gewest

23-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KSVO -HO oedelem
    Deze wedstrijd werd in ideaal voetbalomstandigheden aangevat. Vanaf de eerste moment speelden de jongens geconcentreerd en kwamen er kansjes voor ons via soms terug goede combinaties. Zo konden we in de eerste helft al uitlopen tot 3-0. Frodo moest enkel op een corner attent zijn om een bal uit zijn doel te houden, maar anders was onze verdediging bij de pinken om de aanvallen te stoppen.
    Tijdens de rust werd er dan gevraagd om meer de ruimtes op te gaan zoeken, maar helaas liep dat wat minder Al is dit ook deels mijn fout door wat spelers op andere plaatsen te proberen, maar toch konden we nog 2x scoren in de tweede helft.

Conclusie: goede partij al zal het volgende week toch een paar niveaus beter moeten zijn.

uitslag 5-0
    scoorden: Jarne (2x), Jef, Simon, Tim

Foto van de wedstrijd:

Bijlagen:

23-10-2011 om 00:00 geschreven door David

20-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's
     Via volgende link https://picasaweb.google.com/112909695669832515128/Hertsberge?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJPagpvc_ZfBiwE&feat=directlink kan je foto's vinden van de wedstrijd tegen herstberge die genomen werden door Joost (Papa van Tim )

20-10-2011 om 14:28 geschreven door David

18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag Hertsberge - KSVO
    De wedstrijden tegen de buren werd op een mindere manier aangevat.. na nog maar 1 minuut stond het al 1-0. De concentratie was er nog niet en sommige jongens stonden nog niet op niveau te spelen, maar een paar minuten later vonden we toch weer ons spel terug en konden we tegenprikken. 1-1. Nog voor de de rust konden we de score opdrijven tot 1-5. Tijdens de rust werd gevraagd om de bal iets sneller te laten rondgaan en de combinaties beter op de mat te leggen. Helaas de eerste 15 minuten stonden we nergens. Zo zelf dat onze buren konden terugkomen tot 3-5. Gelukkig was het laatste kwartier terug iets beter en werd het nog 3-7.

Deze match kunnen we onder de noemer van minst goede wedstrijd plaatsen van het seizoen. Jongens volgende zaterdag moet het terug beter, want de zwaardere tegenstander komen er aan en moet ons niveau terug de lucht in.

Scoorden: Tim (4x), Michiel, Simon, Vince

18-10-2011 om 19:29 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVO - HO Oedelem

Wanneer : zaterdag 22 oktober 2011 om 16 uur
    Waar : Domein De Valkaart
    Aanwezig in de kleedkamers om 15.00

Voorbeschouwing : Een heel stevige tegenstander die indien we ons niveau niet halen , een zware dobber zal zijn.

Selectie : Frodo, Laurens, Cedric, Owen, Louis, Louis, Jef, Broes, Jeroen, Jarne, Michiel, Vince, Tim, Simon

18-10-2011 om 00:00 geschreven door David

12-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KSVO -D. Ruddervoorde
    De wedstrijd van zaterdag was er eentje waarop de jongens duidelijk toonde dat de trainingsarbeid duidelijk loont. De opbouw van achteruit liep uitstekend, het verdedigen op zich ook als je maar een kansje weggeeft. Het blijven zoeken naar de openingen, het blijven voetballen en niet meedoen met de tegenstander. KNAP Jongens... maar als jullie zelf aangeven dat het minder is/was en dat jullie nog beter kunnen dan is het genieten als trainer om met zo'n groep te mogen werken. Ook nog een bedankt aan victor om ons uit de nood te helpen.

Om de uitslag niet te vergeten : 4-0 scoorden: Tim, owngoal, Jeroen, Broes

12-10-2011 om 12:58 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd SKD Hertsberge -KSVO

Wanneer :
    zaterdag 15 oktober 2011 om 13u45
    Waar: Breeweg, 8020 HERTSBERGE

Vertrekken op de parking aan de Schakel om 12u35, indien rechtstreeks (vermoed de meesten) gelieve te verwittigen en aanwezig om 12.45

Voorbeschouwing :een volgende derby in het verschiet nu tegen de buren van Hertsberge. Ze staan momenteel 6de , maar hebben bijna alle sterke tegenstanders gehad uit de reeks. Ze konden knap weerwerk bieden tegen deze ploegen .. bij deze zijn we dan ook gewaarschuwd ..

Selectie: Robin, Laurens, Broes, Cedric, Owen, Jef, Thomas, Louis F, Louis D, Jeroen, Michiel, Jarne, Vince, Simon, Tim

12-10-2011 om 00:00 geschreven door David

04-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVO - D. Ruddervoorde

Wanneer : zaterdag 8 oktober 2011 om 16 uur

Voorbeschouwing : De het eerste luik van de derby's is aangebroken. Tegenstander Ruddervoorde staat momenteel op een knappe 6 de plaats. Het is al bewezen in het verleden dat Ruddervoorde op zo'n match altijd net iets meer kan dan anders. Dus iedereen is bij deze gewaarschuwd.

Selectie : Robin, Broes, Owen, Laurens, Jef, Louis F., Cedric, Jarne, Michiel, Jeroen, Vince, Simon, Thomas, Tim

04-10-2011 om 00:00 geschreven door David

02-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag Dosko St-Kruis B - KSVO
    Een simpel opdracht werd gegeven: Combinatievoetbal de volledige wedstrijd. Ondanks het warme weer , deden de jongens hun taken naar behoren. Werden knappe combinaties op de mat gelegd , knappe doelpunten gemaakt. Al  maakte het de tegenstander ons het niet echt moeilijk, maar dan moet je juist alles goed blijven doen. Eindconclusie opdracht geslaagd dus voor iedereen.

Uitslag 0-11
    scoorden: own goal, Michiel, Vince, Jeroen (2x), Simon (2x), Louis F. ,Robin, Jef, Louis D.

op naar volgende week voor de eerste derby

02-10-2011 om 11:46 geschreven door David

27-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dosko B - KSVO

Wanneer : zaterdag 1 oktober 2011 om 13u45
    Waar: Gulden kamer, Geralaan St-Kruis
    Vertrekken op de parking aan de Schakel om 12u25, indien rechtstreeks gelieve te verwittigen en aanwezig om 12.45

Voorbeschouwing : Dosko B verzamelde dit seizoen nog maar 3 punten incasseerde al 16 doelpunten en maakte er al 10. Dus iedereen zal er terug vol voor moeten gaan om de 0 te houden en het scoren van ons proberen op te drijven.

Selectie:  Arschoot Vince, De Brabandere Laurens, De Jaegher Louis, Focquaert Louis,  Grymonpre Jarne, Fraipont Simon  , Lammertijn Thomas, Naeyaert Cedric,   Saelens Jeroen, Schram Michiel, Van Acker Jef, Wybo Robin

27-09-2011 om 00:00 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag ksvo - Jong male
    De eerste helft was terug eens van mindere kwaliteit... Jongens volgende vanaf de eerste minuut de duels aangaan en balletje rondspelen.
    Gelukkige kwamen we zelf 1-0 dankzij Jeroen die de bal mooi kon plaatsen tussen de palen. Aan de overzijde zag Frodo ook weinig ballen en bij een hoekschop van Jong Male stonden de bordjes weer gelijk 1-1.

2de helft werd er een klein beetje bij gestuurd en lukte het wonderwel om terug de mooie combinaties op de mat te leggen. Hierdoor kon Tim de 2-1 scoren. Daarna krijgen we nog kansen en zelf een penalty, maar helaas we scoren niet. En op hoekschop komt ipv de 3-1 de 2-2 te staan.

Dus we nemen me dat we volgende gaan moeten proberen om vanaf de eerste minuut ons speel te ontwikkelen.

scoorden: Jeroen, Tim

20-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSVO - Jong Male

Wanneer : zaterdag 24 september 2011 om 16 uur

Voorbeschouwing : Tegenstander van dienst is Jonge male. Als je de resultaten bekijkt van de groenen dat moet je ze zeker niet onderschatten.

Selectie : Arschoot Vince, De Brabandere Laurens, De Jaegher Louis, Focquaert Louis,  Grymonpre Jarne, Fraipont Simon  , Naeyaert Cedric, Poupeye Frodo,  Saelens Jeroen, Schram Michiel, Van Acker Jef, Vancompernolle Tim, Vandelanotte Thomas, Wybo Robin

20-09-2011 om 00:00 geschreven door David

18-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag Sint-Joris - KSVO
    Zoals de uitslag zou doen vermoeden was het een makkelijke overwinning. Niets is minder waar.

In de eerste 10 minuten waren we echt niet goed bezig en kreeg St-Joris zelf 2 goede kansen om voor te komen. In de 12 min kwam pas onze eerste kans simon kwam alleen voor de keeper en besliste met een mooie lob over de keeper om de 0-1 op het bord te zetten.  Daarna werd er nog 2x gescoord door jente, maar daar stopt het ook bij.

Tijdens de rust werden er enkele punten aangehaald die zeker beter moesten. En zo was het ook de 2de helft.  Beter combinaties, meer duels winnen en zo kansen krijgen. Zo gaf Jef een goeie vrije trap, die via een tegenstander in doel belandde. Kon louis mooi uithalen in de grote rechthoek en besliste Simon om na het eerste ook het laatste doelpunt op zijn naam te brengen.

We weten nu ook dat er geen gemakkelijke tegenstanders bestaan jongens en dat we iedere week het beste van ons zelf moeten geven en dat we dan heel ver zullen komen dit jaar

uitslag 0-6
    scoorden: Simon 2x, jente 2x, Louis Dejaegher, own goal

18-09-2011 om 12:07 geschreven door David

13-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Sint-Joris Sportief - KSVO

Wanneer :
    zaterdag 17 september 2011 om 13u45
    Waar: sportcomplex OVERLEIE , OVERLEIESTRAAT 2, 8730 Sint-Joris

Voorbeschouwing : Ditmaal op verplaatsing naar naar Sint-Joris. Een ploeg die 2x zwaar verloor, maar dit wil niet zeggen dat we het gemakkelijk mogen opnemen. Iedere wedstrijd moet gespeeld worden zo ook die van zaterdag!!!

Selectie : Arschoot Vince, De Brabandere Laurens, De Jaegher Louis, Grymonpre Jarne, Fraipont Simon  , Lammertijn Thomas, Leenen Jente ,Naeyaert Cedric,Poupeye Frodo,  Saelens Jeroen, Schram Michiel, Van Acker Jef, Vancompernolle Tim, Wybo Robin

13-09-2011 om 00:00 geschreven door David

12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training komende woensdag 14/09
    Deze training start om 17.30 !!!!
    Indien je dan wenst kan je de 2de helft supporteren voor de Prov u13 tijdens hun bekerwedstrijd.

12-09-2011 om 20:59 geschreven door David

11-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag Moerkerke- KSVO
    Daar was het terug de warmte, maar in tegenstelling tot vorige week hadden onze jongens er in de eerste helft weinig last van. Goede organisatie met een attente gelegenheidsdoelman Robin zorgde ervoor dat de moerkerkse jongens maar 1 x konden prikken. Dat er dan in de eerste helft dan ook nog goed gecombineerd werden door onze jongens maakte het dan ook nog mooier. En zo kon Simon op een schot de gelijkmaker binnentikken.

Wat in de eerste helft zo goed ging, het combineren, liep in de 2e helft stukken minder. De warmte + dat er sommige nog niet 100 % staan zorgde dat er getennist werd bij momenten. De lange bal werd iets te veel gebruikt. Dat we dan nog een foutje in de verdediging een doelpuntje tegen kregen en bijna niet meer aan doel van Moerkerke kwamen deed het ergste vermoeden. Natuurlijk moet je toch het einde blijven knokken voor iedere bal en zeker in de grote rechthoek en zo gebeurde het dat chauncey zich tussen verdediger en doelman wurmde en doel kon binnen tikken.

Nu gaan we verder bouwen op onze eerste helft en basis daarop gaan we nog veel plezier beleven :)

UITSLAG 2-2
    Doelpunten:  Simon, Chauncey

11-09-2011 om 00:00 geschreven door David

06-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moerkerke - KSVO

Wanneer : zaterdag 10 september 2011 om 13u45
    Waar : KFC Moerkerke, visserstraat 8340 Moerkerke

Vertrekken op de parking aan de Schakel om 12u15.

Voorbeschouwing : De eerste verplaatsing van het seizoen naar een Moerkerke dat vorige weekend het doel blijkbaar goed wist te vinden. Ze wonnen met 0-10 van St-Joris. Dus we zijn gewaarschuwd, maar gaan ons niet laten kennen

Selectie : Arschoot Vince, De Brabandere Laurens, De Vestele Emiel, Focqaert Louis, Grymonpre Jarne, Fraipont Simon  , Martis Chauncey, Naeyaert Cedric,  Saelens Jeroen, Schram Michiel, Van Acker Jef, Vancompernolle Tim, Wybo Robin,

Vergeet jullie ID en sokken niet !!!

06-09-2011 om 00:00 geschreven door David

03-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag ksvo - svv damme
    En daar was het dan.. wat je niet krijgt tijdens de echte zomermaanden. De warmte en de zon.
    Dan weet je al dat velen het lastig zullen krijgen op het conditionele, maar dan geld ook voor onze tegenstander.

Dat we dan een redelijke eerste helft speelden met een doelpunt van Jeroen is mooi meegenomen. Dat er dan al enkele zaken zichtbaar zijn van op de korte tijd dat we al samen trainen is leuk meegenomen. Enkel de ruimte nog wat opzoeken en we komen er dan wel.

Tweede helft terug een zelfde speelbeeld maar dan met meer veel meer kansen voor ons. We kampeerden op de helft van de tegenstander maar het scoren wilde niet zo goed lukken. Dat dan Cedric scoort met een mooi voorzet Laughing was toch goed voor het vertrouwen van de jongens.

Door het vele wisselen verwaterde het speelbeeld was bij ons en kwamen de de werkpuntjes wat naar boven in onze groep.

Dat het dan nog onze eerste wedstrijd is dat we echt samen spelen staat er een zeer tevreden trainer langs de kant.  Very Happy

Nog kleine dank aan gauthier die in dit weer 2 wedstrijden wilde spelen.

Volgende week op naar de volgende overwinning :)

Eind uitslag 2-0

Jeroen 1-0, cedric 2-0

03-09-2011 om 20:17 geschreven door David

30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ploegfoto
    Op woensdag 31 augustus worden de ploegfoto's gemaakt van alle ploegen.
    Voor de gewestelijke miniemen zou de foto genomen worden voor de training, gelieve dus iets vroeger te komen aub. Dus iedereen om 17.30 in de kleedkamer 1.

30-08-2011 om 16:37 geschreven door David

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oefenwedstrijd KSVO - SVV Damme

Wanneer : zaterdag 3 september 2011 om 16 uur

Voorbeschouwing : De eerste competitiewedstrijd van het komende seizoen. Onze tegenstander is wat een onbekende voor ons, maar we gaan er van uit dat het altijd sterke tegenstanders zijn dan.

Selectie :Arschoot Vince, De Brabandere Laurens, Focqaert Louis, Grymonpre Jarne,  Lammertijn Thomas, Maes Stijn, Naeyaert Cedric, Poupeye Frodo, Saelens Jerone, Schram Michiel, Van Acker Jef, Wybo Robin

30-08-2011 om 00:00 geschreven door David

28-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KSVO - KFC LEMBEKE
    uitslag 1-6

De eerste oefenwedstrijd voor de gewestelijk van KSVO was direct tegen een zware tegenstander namelijk de Bijz U13 van Lembeke.
    Nemen we er dan nog bij dat enkele jongens de dag voordien ook een hele wedstrijd in de benen hadden dan wisten we dat we voor een moeilijk opdracht stonden. Tot de 20' minuut hielden we goed stand  en had de tegenstander zelf wat moeite met onze veldbezetting. Daarna werd er gescoord door Lembeke. Een paar minuten later kon Vince alleen op doel afgaan, maar besloot hij op de paal. Nadien kwam Lembeke erdoor mede dankzij hun veel sterkere spitsen , maar hield een sterk keepende Jarne toch enkele ballen uit zijn doel en Lembeke kon maar 2x scoren.

Na de rust terug een zelfde speelbeeld bij oostkamp dat probeerde de opbouw van achter uit te verzorgen, maar bij sommige jongens was het op (begrijpelijk) en kwam er teveel ruimte voor Lembeke. Ze scoorden nog de 0-4 en 0-5.  Sean kon nog de eerredder binnen tikken en kon Lembeke nog maar een maal scoren. Einduitslag dus 1-6

Op naar de competitie en hopen dat we dan voor de eerste keer compleet zijn en dat we dan eens echt kunnen zien hoe ver we staan.