Inhoud blog
  • Menu Kookles 16/2/2009
  • foto's van de kookles van 12.01.2009 (kreeften en appelbollen)
  • Kookles maandag 15 december 2008
  • Menu kookles 17 november 2008
  • Menu kookles 13 oktober 2008
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kookclub 's-Gravenwezel
    Kookclub voor mannen
    12-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu kookles 13 oktober 2008

    Kookles voor mannen 13 oktober 2008

     

     

     

    Menu:                        Luikse Sla (warme versie)

    Vislasagne

     

     

    1. Luikse Sla

     

     

    Benodigdheden voor 4 personen:             400 gr. fijne boontjes

                                                                                       1 rode ui

                                                                           400 gr. aardappelen

                                                                           pezo

                                                                           200 gr. spekreepjes

                                                                           2 el balsamicoazijn

                                                                                       2 el olijfolie

                                                                                        

     

    Bereiding:

     

    Kook de boontjes knapperend gaar.

    Snijd de  rode ui in ringen.

    Bak de spekreepjes en de aardappelen in olijfolie en voeg de uiringen toe.

    Meng alle ingrediŽnten en warm het geheel nog even  op.

    Besprenkel het gerecht met balsamicoazijn en dien warm op.

     

     

    2. Vislasagne

     

     

    Benodigdheden 4 personen:                      lasagnebladeren

                                                               300 gr. vis naar keuze

                                                               pezo

                                                               vissaus

                                                                           2 tomaten

                                                                           1 courgette

                                                                           150 gr. gemalen kaas

                                                                           enkele scampi                                                                                

    Bereiding:

     

     

    Giet in een ovenvaste schotel een bodem vissaus en schik daarop stukjes rauwe vis met tomaat en courgetteschijfjes

    Herhaal deze bewerking 2 ŗ 3 maal en beŽindig uw kunstwerk met gemalen kaas.

    Warm op in de oven op 170 į en gratineer om af te werken.

     

    Smakelijk!

    12-10-2008 om 21:10 geschreven door janneke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 01/10-07/10 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Data kooklessen dit jaar
    13/10/2007
    17/11/2008
    15/12/2008
    12/01/2009
    16/02/2009
    23/03/2009

    En de ladies night:
    18/04/2009

    Noteer deze al in jullie agenda's



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!